Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-11, 14:35   #3931
Pani_Kitkowa
Przyczajenie

Talking Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Witam wszystkie cyckowe kobitki jak widac wizazanka jestem od niedawna ale od razu przebuszowalam caly watek poniewaz marze o operacji !!! nawet jak bylam mala to mowilam "takie sobie zapuszcze" po czym stosownie oddalalam rece od klatki niestety nic z tego "zapuszczania" nie wyszlo, po ciazy baaardzo skromne B nic wiecej tak czytajac posty i info na necie chcialabym zrobic sobie cycoszki u dr Jarlinskiego, strasznie podobaja mi sie wyniki jego pracy! mysle ze za rok udaloby mi sie to osiagnac (mieszkam w norwegii i wszystkie formalnosci i op musialabym dostosowac do odwiedzin w pl) jestem zachwycona opisami Waszych op... u mnie wystapilo tylko jedno ale ktore moze zniweczyc moje marzenia otoz miesiac temu okazalo sie ze mam padaczke i musze brac leki... czy ktoras z Was drogie Wizazanki miala podobna sytuacje? bardzo prosze o odp
Pani_Kitkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 16:00   #3932
Kashanti
Raczkowanie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Cytat:
Napisane przez Pani_Kitkowa Pokaż wiadomość
Witam wszystkie cyckowe kobitki jak widac wizazanka jestem od niedawna ale od razu przebuszowalam caly watek poniewaz marze o operacji !!! nawet jak bylam mala to mowilam "takie sobie zapuszcze" po czym stosownie oddalalam rece od klatki niestety nic z tego "zapuszczania" nie wyszlo, po ciazy baaardzo skromne B nic wiecej tak czytajac posty i info na necie chcialabym zrobic sobie cycoszki u dr Jarlinskiego, strasznie podobaja mi sie wyniki jego pracy! mysle ze za rok udaloby mi sie to osiagnac (mieszkam w norwegii i wszystkie formalnosci i op musialabym dostosowac do odwiedzin w pl) jestem zachwycona opisami Waszych op... u mnie wystapilo tylko jedno ale ktore moze zniweczyc moje marzenia otoz miesiac temu okazalo sie ze mam padaczke i musze brac leki... czy ktoras z Was drogie Wizazanki miala podobna sytuacje? bardzo prosze o odp
Ja mam astmę wysiłkową i także muszę być non stop na lekach. Problem pojawia się kiedy mam zaostrzenie, które u mnie występuje podczas zdenerwowania i podczas wysiłku fizycznego. Pani dr prosiła tylko abym u mojego lekarza prowadzącego - pulmonologa dostała zaświadczenie , że mogę być poddana zabiegowi oraz żeby wypisał zalecenia co do narkozy bo potrzebuję specjalnych leków. np u stomatologa nie mogę dostawać tych co "normalni" ludzie.
Musisz się zapytać lekarza na konsultacji. wszystko Ci wyjaśni.
Pozdrawiam cieplutko
Stary 2010-08-11, 16:05   #3933
Darling15
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Fretki!!! tak bym chiala...) ja sie wczoraj dowiedzialam ze musze sie do konca sierpnia wyprowadzic z mieszkania, bo wlascicielka chce je wynajac swoim znjaomym. mam tyle maneli ze nie wiem co zrobie i jeszzce lodowka i pralka..kto mi to wyniesie ://// a myslalam wlasnei zeby sobie jakiegos zwierzaczka miec ( najpierw musze sie ogranac z cycuchami i mieszkaniem a potem sie pomysli...
ciekawe kiedy bede mogla znow cwiczyc z hantlami, pewnei nei szybko..zrobia mi sie buly
dziewczyny co wy robilyscie z cialem?) w sensie jak na poczatku wszytsko boli to wiadomo ze nie mozna sie wysilac, ale kurcze ile to potrwa..przytyje 5 kilo pewnie... na razie rwie mnie pod ramionami a nawet jak pzrestanie to nei chce z niczym ryzykowac. mam nadzieje ze oprpcz wielkich bupsow nie bede cala wielka za jakis czas )) hihi
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 16:12   #3934
kissy1234
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Cytat:

a bylas juz u niego na konsultacji??? jak wlasciwie jest z tymi zreczami w Norwegii, drogo tak??? co do padaczki to przykro mi, to dosc powazna sprawa, ale chyba faktycznie wszystko opiera sie tylko o narkoze i ewentualne leki. musisz sie dokladzie "wywiedziec" u specjalisty. jesli nie mozesz bezposrednio, to jak ja bede szla niedlugo zapytam tak o , zobaczymy co powie moja pani dr... Trzymam kciuki!!!
kissy1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 16:13   #3935
milusia84
Raczkowanie

no to ja ruszam w pierwszy etap mojej podróży, do mamusi podrzucić małego... postaram się jeszcze wieczorkiem lub jutro do was zajrzeć.
a tymczasem dziękuję za cieple słowa
jakbym nie dała rady się jeszcze pojawić to papatki trzymajcie kciuki za mnie... lece pa
milusia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 16:26   #3936
Kashanti
Raczkowanie

Talking Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Cytat:
Napisane przez milusia84 Pokaż wiadomość
no to ja ruszam w pierwszy etap mojej podróży, do mamusi podrzucić małego... postaram się jeszcze wieczorkiem lub jutro do was zajrzeć.
jakbym nie dała rady się jeszcze pojawić to papatki trzymajcie kciuki za mnie... lece pa
Nie dość że kciuki to jeszcze palce u stóp na szczęście zaciskamy
!!! będzie pięknie !! zobaczysz !! buuuziaki
Stary 2010-08-11, 16:27   #3937
Pani_Kitkowa
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kissy1234 Pokaż wiadomość
a bylas juz u niego na konsultacji??? jak wlasciwie jest z tymi zreczami w Norwegii, drogo tak??? co do padaczki to przykro mi, to dosc powazna sprawa, ale chyba faktycznie wszystko opiera sie tylko o narkoze i ewentualne leki. musisz sie dokladzie "wywiedziec" u specjalisty. jesli nie mozesz bezposrednio, to jak ja bede szla niedlugo zapytam tak o , zobaczymy co powie moja pani dr... Trzymam kciuki!!!
Jezeli chodzi o Norwegie to jest drogo ale zarobki sa adekwatne co do wydatkow Dzieki dziewczyny za szybki odzew bo tak bym chciala miec takie sliczne cycoszki Macie racje to pewnie chodzi o narkoze i te leki aha kissy jakby to bylo mozliwe to zapytaj sie swojego dr co jak dzieki
Stary 2010-08-11, 19:42   #3938
pink star
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
oj ale Ja bym nie chciala byc w USA i byc wychowywana na operacjach od malenkosci....a co bedzie na starosc? jestem z tych co preferuja jak najmniej makeup, sztucznosci, operacji plastycznych, kremow dopiero po 30 stce

dobrze,ze mieszkam w Uk jak narazie, gdybym wrocila do Polski wiem czego moglabym sie spodziewac..krytyki, zazdrosci, plotkarstwa, obludy
ale nikt tu nie pisze o wychowywaniu sie na OP... a jedynie o podejsciu do nich... jaka jest roznica zdan i zachowan ludzkich... ja tez tu mieszkam i znam nie jedna czy PL czy Angielska laske ktore sie czy botoksuja czy operuja i tu nikt nie zwraca az tak na to uwagi... a co do PL mysle, ze roznica jest w tym gdzie sie mieszka...
Cytat:
Napisane przez Kashanti Pokaż wiadomość

Pracuję w reklamie
i jak pisarz Sofronow ( ) mawiał:
"nie ważne jak o Tobie mówią, ważne, że mówią"

A ludzie gadają z zazdrości... bo to też jest sztuka wydać tyle pieniążków na siebie. Gwarantuję , że gdyby zagorzałym przeciwniczką poprawiania piersi zafundować darmowy zabieg. Każda stałaby się nagle wielką fanką silikonków Punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia
Faceci raczej przeciwnikami pięknych piersi nie są a jak wynika z jakichśtam badań to my nie chcemy wyglądać pięknie dla mężczyzn tylko dla innych kobiet taka konkurencja a jak Wy latacie z takimi piersiami teraz to konkurencja się zaostrza

Zauważcie że jak widzimy piękna kobietę to też chcemy tak wyglądać nie dlatego że faceci będą na nas patrzeć inaczej tylko dlatego, żeby wyeliminować konkurentkę

no i wlaśnie te wszystkie przeciwniczki, które mówią że jestesmy sylikonowe, puste, głupiei bla bla to tak naprawdę krzyczące kobiety , które też chcą tak wyglądać ale nie mogą/ nie chcą się kłaść pod nóż i ich atakiem jest agresja słowna:P
:P

ogolnie jak widzicie to nudzę się w pracy:P dlatego mam tyle czasu na pisanie tu:P i wpadam na tak genialne myśli:P

wczoraj byłam w kinie na " Incepcji " . Polecam gorąco
tak masz zupelna racje...

Cytat:
zgadzam sie z Toba bezapelacyjnie

wszytstkim kolezankom,ktore mnie krytykowaly mowilam tak " gdybys miala kase na operacje tez bys sobie zrobila, wiec nie gadaj ze nie, tylko kase dac!

a facet i tak majac cycata pania bedzie sie ogladal za innymi bo...
bo to zawsze cosa nowego, innego...inny cycek..tak samo jest min ze zdrada zdradzamy my jak i zarowno mezczyzni bo poznajemy, widzimy cos nowego
co do kolezanek to dobrze zrobilas...
a jesli chodzi o facetow nie zawsze tak jest... moj zawsze byl i bedzie przy mnie mimo tego,ze teraz jestem plaska i on sam nie chce abym robila OP... ale ze wzgledu na moje kompleksy i fobie przekonal sie ze jest to dla mnie wazne i sie zgodzil...
jesli chodzi o zdrade to zdradzaja ludzie nieszczesliwi w zwiazkach... mysle,ze jesli sie kogos tak mocno i do konca prawdziwie kocha to nie ma miejsca na zdrade...

54,5 kg - cel 49kg
pink star jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 21:06   #3939
2sweet
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pink star Pokaż wiadomość
ale nikt tu nie pisze o wychowywaniu sie na OP... a jedynie o podejsciu do nich... jaka jest roznica zdan i zachowan ludzkich... ja tez tu mieszkam i znam nie jedna czy PL czy Angielska laske ktore sie czy botoksuja czy operuja i tu nikt nie zwraca az tak na to uwagi... a co do PL mysle, ze roznica jest w tym gdzie sie mieszka...
tak masz zupelna racje...

a jesli chodzi o facetow nie zawsze tak jest... moj zawsze byl i bedzie przy mnie mimo tego,ze teraz jestem plaska i on sam nie chce abym robila OP... ale ze wzgledu na moje kompleksy i fobie przekonal sie ze jest to dla mnie wazne i sie zgodzil...
jesli chodzi o zdrade to zdradzaja ludzie nieszczesliwi w zwiazkach... mysle,ze jesli sie kogos tak mocno i do konca prawdziwie kocha to nie ma miejsca na zdrade...

zgadzam sie z toba ja tez w irlandii zauwazam ogromna tolerancje do wielu spraw, ktore w polsce bylyby trudne do przyjacia
np. sam sposob ubierania sie, wkladania przez malolatow nogawek w skarpetki, u nas to by sie smiali , tutaj smieja sie tez.. ale glownie cudzoziemcy i nikomu nie robia tego prosto w twarz albo tzw. wodorosty jak ja to mowie czyli wszytscy metalowcy co sie spotykaja wieczorami pod tesco w centrum hehe malolaci z wlosami na irokezy albo natapirowanymi we wszytskie strony we wszystkich chyba mozliwych kolorach ... mega mocny makijarz .. i co, no nic, zyja sobie, ludzie to toleruja i nitk nie komentuje ich wygladu
zwiazki homoseksualne, tutaj widziec taka pare na ulicy czy w lokalu to zadna sensjacja, u nas narazeni byliby na mase przykrosci... zamierzaja nawet zmienic prawo aby takie zwiazki mogly konczyc sie malzenstwem..
tatuaze - tutaj mozna miec tatuaze na twarzy czy szyi i nie ma problemu z praca albo na dloniach... sama znam kolesia z wielkim lisciem gandzi na dloni i nigdy nie mial przez to klopotow - w polsce niestety tak i znam takie przypadki
a op plastyczne mimo ze tutaj nie sa takie popularne (przynajmniej ja nie widze za duzo takich osob) spotykaja sie rowniez z tolerancja, u mnie w pracy nie skminili sie ale gadalismy sobie o tym ostatnio bo akurat w radiu byla audycja o takich tematach i wszyscy stwierdzili ze spoko, czemu nie, jesli ktos chce czuje ze tego potrzebuej to jak najbardziej sa na tak, nawet na okladce gazety byla laska ktora postanowila zoperowac sobie biust ale ja nie stac wiec prosi ludzi o wsparcie i byl o niej artykul i w ogole cala akcje zbiorki kasy na jej cycki zorganizowano
na codzien spotykam sie z wieloma przypadkami ogromnej tolerancji w wielu dziedzinach ktore w polsce by nie przeszly
o chocby nawet to ze tu notorycznie piesi nie patrza na swiatla na przejsciu, przechodza pomiedzy autami na czerwonym swietle i nawet sie nie kwapia do tego aby isc przejsciem dla pieszych - laza gdzie popadnie i co? i tez spoko kierowcy zwalniaja i ich przepuszczaja... sama nieraz przelazilam tak i to przed maska radiowozu ))
albo spoznisz sie do pracy godzine bo autobus sie spoznil - no i spoko, szef ci nic nie powie , pelna tolerancja.. zreszta tu autobusy miejskie rzadko jezdza zgodnie z rozkladem hehe widzialam jak kierowcy potrafia stanac obok siebie na przeciwleglych pasach, otworzyc sobie okna i gadac z 20min a pasazerowie siedza i nikt im nie zwraca uwagi, jest luz i bez cisnien

co do zdrad - tez uwazam ze szczesliwe i kochajace sie pary nie szukaja atrakcji na boku, zdradzaja gdy czegos brak i ktos inny to cos oferuje
przypomnijcie sobie pierwsze tygodnie gdy poznalyscie swoich TZ - apogeum milosci - czy wtedy myslalyscie o innych kolesiach? nie ! a czemu? bo zakochanym po uszy niczego nie brakuje
Stary 2010-08-11, 21:07   #3940
Kashanti
Raczkowanie

przed chwilą przyszedł chłopak i zabrałmaluchy ... fretki moje... siedzę i ryczę... nie mogę się pozbierać... matko co ja zrobiłam... nie mogę przestać myśleć , że coś się im stanie... że jak mogłam oddać je kiedy mi tak bezgranicznie ufały...
Stary 2010-08-11, 21:10   #3941
aldi090
Raczkowanie

GG do aldi090

Cytat:
Napisane przez milusia84 Pokaż wiadomość
miluśka ja na pewno będe trzymać kciuczki - matko jak to zleciało.. wiem nie udzielam się za często ale śledzę Wasze rozsterki
to już w piąteczek
wszystko będzie ok... i będziesz cieszycsię pięknymi przodzikami
Stary 2010-08-11, 21:10   #3942
Kashanti
Raczkowanie

6 lat razem a ja je oddałam jak rzecyz jakies....;(
Stary 2010-08-11, 22:08   #3943
seela
Rozeznanie

Cześć Słoneczka:roz a:!!!!
Sto lat mnie tu nie było.

Witam serdecznie wszystkie NOWE UŻYTKOWNICZKI, z którymi nie miałam okazji jeszcze pobajurzyć i oczywiście obcałowywuję WSZYSTKIE ZASIEDZIAŁE!!!

HAPPY ! SERDUCHO TY MOJE!!!!!!!!
Dziekuję! Czytałam!

Agnes! Ty się lepiej daj przekonać do tej knigi ( tam spokojnie jeden rozdział mógłby6 być zatytuowany AGNES

Aldunia! Ty już po urlopiku???

Cytat:
Złotko! Może nie powiem Ci na 100 % , bo od tego są neurolodzy, ale padaczka raczej nie jest przeciwskazaniem do narkozy.
Wszystko pewnie jednak zależy od nasilenia choroby.
W tej chwili jest duża różnorodność leków p/padaczkowych i można sobie z tą chorobą radzić.
Nie martw się na zapas!
DR Jarliński to świetny specjalista i na bank nie da zrobić Ci krzywdy!
Skonsultuj się z Nim w tej sprawie!!! Na bank uzyskasz konkretną odpowiedź!
Napisz przynajmniej maila!
Powodzenia!!!!!!!
Trzymam kciuki!

seela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 22:26   #3944
2sweet
Rozeznanie

SEEELUS gdzie ty byla jak cie nie bylo??

Cytat:
przed chwilą przyszedł chłopak i zabrałmaluchy ... fretki moje... siedzę i ryczę... nie mogę się pozbierać... matko co ja zrobiłam... nie mogę przestać myśleć , że coś się im stanie... że jak mogłam oddać je kiedy mi tak bezgranicznie ufały...
glowa w gore ! ja osobiscie jestem przeciwna oddawaniu zwierzat pod kazdym wzgledem no ale podjelas ju zte decyzje i jak sama mowilas w tych warunkach nie dawalas im tego czego potrzebowaly by byc szczesliwe, same w domu i zamkniete w klarce to napewno nie to czego im bylo trzeba
oddalas je w sprawdzone rece, nie tylko przez ciebie ale i towarzystwo adopcyjne (nigdy wczesniej sie z tym nie spotkalam) i pozostaje wierzyc ze ktos je pokocha tak mocno jak ty i stworzy im raj na ziemii
to ze ktos nie zrobil na tobie super wrazenia nie znaczy ze nie ma serducha dla zwierzaczkow, zdziwilabys sie jeszcze jakie miekkie serducha maja ludziska najwyzej popros te osobe aby sie z toba skontaktowala za jakis czas, wyslala zdjecie maluchow, napisala co slychac.. napewno bedzie ci razniej
Stary 2010-08-11, 22:36   #3945
pink star
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 2sweet Pokaż wiadomość
zgadzam sie z toba ja tez w irlandii zauwazam ogromna tolerancje do wielu spraw, ktore w polsce bylyby trudne do przyjacia
np. sam sposob ubierania sie, wkladania przez malolatow nogawek w skarpetki, u nas to by sie smiali , tutaj smieja sie tez.. ale glownie cudzoziemcy i nikomu nie robia tego prosto w twarz albo tzw. wodorosty jak ja to mowie czyli wszytscy metalowcy co sie spotykaja wieczorami pod tesco w centrum hehe malolaci z wlosami na irokezy albo natapirowanymi we wszytskie strony we wszystkich chyba mozliwych kolorach ... mega mocny makijarz .. i co, no nic, zyja sobie, ludzie to toleruja i nitk nie komentuje ich wygladu
zwiazki homoseksualne, tutaj widziec taka pare na ulicy czy w lokalu to zadna sensjacja, u nas narazeni byliby na mase przykrosci... zamierzaja nawet zmienic prawo aby takie zwiazki mogly konczyc sie malzenstwem..
tatuaze - tutaj mozna miec tatuaze na twarzy czy szyi i nie ma problemu z praca albo na dloniach... sama znam kolesia z wielkim lisciem gandzi na dloni i nigdy nie mial przez to klopotow - w polsce niestety tak i znam takie przypadki
a op plastyczne mimo ze tutaj nie sa takie popularne (przynajmniej ja nie widze za duzo takich osob) spotykaja sie rowniez z tolerancja, u mnie w pracy nie skminili sie ale gadalismy sobie o tym ostatnio bo akurat w radiu byla audycja o takich tematach i wszyscy stwierdzili ze spoko, czemu nie, jesli ktos chce czuje ze tego potrzebuej to jak najbardziej sa na tak, nawet na okladce gazety byla laska ktora postanowila zoperowac sobie biust ale ja nie stac wiec prosi ludzi o wsparcie i byl o niej artykul i w ogole cala akcje zbiorki kasy na jej cycki zorganizowano
na codzien spotykam sie z wieloma przypadkami ogromnej tolerancji w wielu dziedzinach ktore w polsce by nie przeszly
o chocby nawet to ze tu notorycznie piesi nie patrza na swiatla na przejsciu, przechodza pomiedzy autami na czerwonym swietle i nawet sie nie kwapia do tego aby isc przejsciem dla pieszych - laza gdzie popadnie i co? i tez spoko kierowcy zwalniaja i ich przepuszczaja... sama nieraz przelazilam tak i to przed maska radiowozu ))
albo spoznisz sie do pracy godzine bo autobus sie spoznil - no i spoko, szef ci nic nie powie , pelna tolerancja.. zreszta tu autobusy miejskie rzadko jezdza zgodnie z rozkladem hehe widzialam jak kierowcy potrafia stanac obok siebie na przeciwleglych pasach, otworzyc sobie okna i gadac z 20min a pasazerowie siedza i nikt im nie zwraca uwagi, jest luz i bez cisnien

co do zdrad - tez uwazam ze szczesliwe i kochajace sie pary nie szukaja atrakcji na boku, zdradzaja gdy czegos brak i ktos inny to cos oferuje
przypomnijcie sobie pierwsze tygodnie gdy poznalyscie swoich TZ - apogeum milosci - czy wtedy myslalyscie o innych kolesiach? nie ! a czemu? bo zakochanym po uszy niczego nie brakuje
Ujelas do rewelacyjnie i szczegolowo... tak tu jest i jest luz!!! Inni ludzie inne podejscie i ogromna tolerancja... wszyscy zyja swojim a nie innych zyciem...

sella - witaj

kaszka - kurcze szkoda...trzymaj sie cieplutko...

milusia - no to czekamy teraz na nowe wspaniale wiesci...

A reszte urlopowiczek pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! w szczegolnosci te na Molo!!!!!!!!!!!!!!

54,5 kg - cel 49kg
Stary 2010-08-12, 07:45   #3946
Pani_Kitkowa
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez seela Pokaż wiadomość
Złotko! Może nie powiem Ci na 100 % , bo od tego są neurolodzy, ale padaczka raczej nie jest przeciwskazaniem do narkozy.
Wszystko pewnie jednak zależy od nasilenia choroby.
W tej chwili jest duża różnorodność leków p/padaczkowych i można sobie z tą chorobą radzić.
Nie martw się na zapas!
DR Jarliński to świetny specjalista i na bank nie da zrobić Ci krzywdy!
Skonsultuj się z Nim w tej sprawie!!! Na bank uzyskasz konkretną odpowiedź!
Napisz przynajmniej maila!
Powodzenia!!!!!!!
Trzymam kciuki!
Dzieki wielkie za slowa wsparcia! Moja choroba ma slabe nasilenie, zaledwie 2 ataki w przeciagu 5 lat w tym jeden miesiac temu i dopiero teraz po badaniach rezonansem i eeg stwierdzono padaczke i przepisano leki... mam nadzieje ze to nie stanie na przeszkodzie do pieknych bimbalkow jak bylam w galerii dr jarlinskiego to co chwile wpadalam w zachwyt! ale nic musze skontaktowac sie z klinika i sie wypytac co i jak przynajmniej bede wiedziec na czym stoje...

Cytat:
Napisane przez 2sweet Pokaż wiadomość
boze zupelnie jakbym czytala charakterystyke spoleczenstwa norweskiego i te skarpetki... ale trzeba przyznac ze tolerancyjni sa na maksa i mozna isc sobie jak łachman do sklepu czy gdziekolwiek indziej i nikt nawet nie spojrzy, pełen luz
Stary 2010-08-12, 08:13   #3947
agnes281
Wtajemniczenie

Seelus

a ile Pani Kinga daje za takie info na temat pacjentki? dogadamy sie nie?

zartuje, nie chce nic nikomu opisywac

a props jeszcze tych zdrad o, ktorych pisalysmy wczoraj to dodam tylko,ze kazdy zdradza z innych to powodow...
Osoby slabe zdradzaja, nie umieja odmowic, sa podatni na pokusy.
Wiernosc nie jest cnota sama w sobie musi czemus sluzyc,kazda cnota jest wyborem miedzy wartosciami...

ostatnio wyczytalam tez ,ze "Jestesmy nauczeni byc przyzwyczajonym do drugiej osoby,niz wiernym"

Eot

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 08:25   #3948
romaria
Raczkowanie

Witajcie babeczki

witaj Seela

miluska mysle i trzymam kciukasy

kashanti bardzo wspolczuje rozterek, najgorsze to te teraz beda, tak mysle.....

Cytat:
Seelus

a ile Pani Kinga daje za takie info na temat pacjentki? dogadamy sie nie?

zartuje, nie chce nic nikomu opisywac

a props jeszcze tych zdrad o, ktorych pisalysmy wczoraj to dodam tylko,ze kazdy zdradza z innych to powodow...
Osoby slabe zdradzaja, nie umieja odmowic, sa podatni na pokusy.
Wiernosc nie jest cnota sama w sobie musi czemus sluzyc,kazda cnota jest wyborem miedzy wartosciami...

ostatnio wyczytalam tez ,ze "Jestesmy nauczeni byc przyzwyczajonym do drugiej osoby,niz wiernym"

Agnes nie Kingi tylko knigi z rosyjskiego kniga to ksiazka

Eot
Stary 2010-08-12, 10:13   #3949
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez romaria Pokaż wiadomość
Witajcie babeczki

witaj Seela

miluska mysle i trzymam kciukasy

kashanti bardzo wspolczuje rozterek, najgorsze to te teraz beda, tak mysle.....
jak zwal tak zwal

to ide wypic wiadro wody na pobudke bo zle przeczytalam

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
Stary 2010-08-12, 10:25   #3950
Kashanti
Raczkowanie

Witam wszystkie kobietki...
TRÓJMIASTO :
emperatura:26/19 °C
Ciśnienie:1014.8 hPa Opady:brakWiatr:18 km/h

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

temperatura:
26/19 °C
Ciśnienie:
1014.8 hPa
Opady:
brak
Wiatr:
18 km/h
załadowało się bez obrazków:P no to jeszcze raz ale wlasnie bez obrazków... ;| matko mam problem z wysławianiem się
Stary 2010-08-12, 12:28   #3951
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

Witam dziewczyny ja juz wrocilam do naszego wspanialego Gdanska i zaczynam zycie od nowa...ech co ja sie mam z soba
Stary 2010-08-12, 12:40   #3952
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Witam wszystkie kobietki...
TRÓJMIASTO :
emperatura:26/19 °C
Ciśnienie:1014.8 hPa Opady:brakWiatr:18 km/h

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

temperatura:
26/19 °C
Ciśnienie:
1014.8 hPa
Opady:
brak
Wiatr:
18 km/h
załadowało się bez obrazków:P no to jeszcze raz ale wlasnie bez obrazków... ;| matko mam problem z wysławianiem się
Idealna pogoda na podbój Gdyni. Dzisiaj spotkanko z dziewczynami, już nie mogę się doczekać
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 12:41   #3953
romaria
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aga3331 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny ja juz wrocilam do naszego wspanialego Gdanska i zaczynam zycie od nowa...ech co ja sie mam z soba
aga, powodzenia zycze, na calej linii, bedzie dobrze, moim skromnym zdaniem bardzo madrze postapilas ( pisze jako mama)

pozdrawiam
Stary 2010-08-12, 12:43   #3954
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Kashanti - ja również nie pochwalam oddawania zwierząt... Ale skoro nie mogło być inaczej, to miejmy nadzieję, że zwierzątka trafią w dobre ręce
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 12:55   #3955
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Idealna pogoda na podbój Gdyni. Dzisiaj spotkanko z dziewczynami, już nie mogę się doczekać
ale macie fajniutko!
zazdroszcze wam , Trojmiasto ..hmmm

Stary 2010-08-12, 13:50   #3956
pink star
Rozeznanie

listopadzia - witaj...

romaria - dopiero doczytalam twoj sen....hihi ale jazda... moze zrob test jeszcze przed!!!

kashanti - pogodynko ty nasza!!! buzka...

agness - a co do zdrady.. to w takim razie zdradzaja osoby nie znajace swojej wartosci i nie miejace szacunku do partnera... owszem sa ludzie slabi i podatni...ale ja nie mierze jedna miara... a i przyzwyczajenie czy milosc to dwie rozne sprawy... ale dalas temat...hihihi

aga - super witaj... i powodzenia w powrocie do normalnosci w PL...

54,5 kg - cel 49kg
Stary 2010-08-12, 14:07   #3957
Marczilada
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Heh Wy to macie dobrze? Wykorzystajcie czas na maxa

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Pani_Kitkowa marzenia są po to by je spełniać...
Stary 2010-08-12, 14:09   #3958
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pink star Pokaż wiadomość
listopadzia - witaj...

romaria - dopiero doczytalam twoj sen....hihi ale jazda... moze zrob test jeszcze przed!!!

kashanti - pogodynko ty nasza!!! buzka...

agness - a co do zdrady.. to w takim razie zdradzaja osoby nie znajace swojej wartosci i nie miejace szacunku do partnera... owszem sa ludzie slabi i podatni...ale ja nie mierze jedna miara... a i przyzwyczajenie czy milosc to dwie rozne sprawy... ale dalas temat...hihihi

aga - super witaj... i powodzenia w powrocie do normalnosci w PL...
nie chce tematu zdrady poruszac tutaj sa do tego inne, odpowiednie watki..mam nadzieje,ze mniejszosc z Nas doswiadczyla tego tematu

Stary 2010-08-12, 14:16   #3959
Marczilada
Raczkowanie

Laski mam jakiegoś hopla, znowu kupiłam strój kąpielowy (ten chyba najbardziej mi się podoba ). Już czwarty w tym sezonie, ale jak to się mówi było warto...

Edytowane przez Marczilada
Czas edycji: 2010-11-09 o 12:00
Marczilada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 14:17   #3960
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Marczilada Pokaż wiadomość
Laski mam jakiegoś hopla, znowu kupiłam strój kąpielowy (ten chyba najbardziej mi się podoba ). Już czwarty w tym sezonie, ale jak to się mówi było warto... Chciałam wybrać z przeceny, bo naprawdę duży wybór mieli, ale niestety przywieźli nową kolekcję i nowe ceny trudno i tak kupiłam. Najgorsze, że muszę przed mężem ukrywać... nie wiem, czy jeszcze któraś ma takiego, co nie pozwala wydawać kasy na stroje kąpielowe (więcej niż dwa w sezonie). Kupiłam do tego fajne ... nie wiem jak to nazwać, czy to bielizna, czy gorset, no nie wiem co to... (z tego się cieszył ) Chciałam jeszcze dokupić strój policjantki , ale już mi nie starczyło kasy... ale co się odwlecze, to nie uciecze. Może nawet pokojówkę wezmę he he
pokaz nowy i te pozostale!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości