|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkie cyckowe kobitki
jak widac wizazanka jestem od niedawna ale od razu przebuszowalam caly watek poniewaz marze o operacji !!! nawet jak bylam mala to mowilam "takie sobie zapuszcze" po czym stosownie oddalalam rece od klatki niestety nic z tego "zapuszczania" nie wyszlo, po ciazy baaardzo skromne B nic wiecej |
|
|
|
#3932 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
Musisz się zapytać lekarza na konsultacji. wszystko Ci wyjaśni. Pozdrawiam cieplutko
|
|
|
#3933 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Fretki!!! tak bym chiala...
) ja sie wczoraj dowiedzialam ze musze sie do konca sierpnia wyprowadzic z mieszkania, bo wlascicielka chce je wynajac swoim znjaomym. mam tyle maneli ze nie wiem co zrobie i jeszzce lodowka i pralka..kto mi to wyniesie ://// a myslalam wlasnei zeby sobie jakiegos zwierzaczka miec ( najpierw musze sie ogranac z cycuchami i mieszkaniem a potem sie pomysli...ciekawe kiedy bede mogla znow cwiczyc z hantlami, pewnei nei szybko..zrobia mi sie buly dziewczyny co wy robilyscie z cialem? ) w sensie jak na poczatku wszytsko boli to wiadomo ze nie mozna sie wysilac, ale kurcze ile to potrwa..przytyje 5 kilo pewnie... na razie rwie mnie pod ramionami a nawet jak pzrestanie to nei chce z niczym ryzykowac. mam nadzieje ze oprpcz wielkich bupsow nie bede cala wielka za jakis czas )) hihi
|
|
|
|
#3934 | |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Cytat:
a bylas juz u niego na konsultacji??? jak wlasciwie jest z tymi zreczami w Norwegii, drogo tak??? co do padaczki to przykro mi, to dosc powazna sprawa, ale chyba faktycznie wszystko opiera sie tylko o narkoze i ewentualne leki. musisz sie dokladzie "wywiedziec" u specjalisty. jesli nie mozesz bezposrednio, to jak ja bede szla niedlugo zapytam tak o , zobaczymy co powie moja pani dr... Trzymam kciuki!!! |
|
|
|
|
#3935 |
|
Raczkowanie
|
a tymczasem dziękuję za cieple słowa jakbym nie dała rady się jeszcze pojawić to papatki
|
#3936 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() !!! będzie pięknie !! zobaczysz !! buuuziaki![]()
|
|
|
#3937 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Dzieki dziewczyny za szybki odzew bo tak bym chciala miec takie sliczne cycoszki dzieki |
|
|
|
|
#3938 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a jesli chodzi o facetow nie zawsze tak jest... moj zawsze byl i bedzie przy mnie mimo tego,ze teraz jestem plaska i on sam nie chce abym robila OP... ale ze wzgledu na moje kompleksy i fobie przekonal sie ze jest to dla mnie wazne i sie zgodzil... ![]() jesli chodzi o zdrade to zdradzaja ludzie nieszczesliwi w zwiazkach... mysle,ze jesli sie kogos tak mocno i do konca prawdziwie kocha to nie ma miejsca na zdrade...
|
|
|
#3939 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zgadzam sie z toba np. sam sposob ubierania sie, wkladania przez malolatow nogawek w skarpetki, u nas to by sie smiali , tutaj smieja sie tez.. ale glownie cudzoziemcy i nikomu nie robia tego prosto w twarz albo tzw. wodorosty jak ja to mowie czyli wszytscy metalowcy co sie spotykaja wieczorami pod tesco w centrum hehe malolaci z wlosami na irokezy albo natapirowanymi we wszytskie strony we wszystkich chyba mozliwych kolorach ... mega mocny makijarz .. i co, no nic, zyja sobie, ludzie to toleruja i nitk nie komentuje ich wygladu![]() zwiazki homoseksualne, tutaj widziec taka pare na ulicy czy w lokalu to zadna sensjacja, u nas narazeni byliby na mase przykrosci... zamierzaja nawet zmienic prawo aby takie zwiazki mogly konczyc sie malzenstwem.. tatuaze - tutaj mozna miec tatuaze na twarzy czy szyi i nie ma problemu z praca albo na dloniach... sama znam kolesia z wielkim lisciem gandzi na dloni i nigdy nie mial przez to klopotow - w polsce niestety tak i znam takie przypadki a op plastyczne mimo ze tutaj nie sa takie popularne (przynajmniej ja nie widze za duzo takich osob) spotykaja sie rowniez z tolerancja, u mnie w pracy nie skminili sie ale gadalismy sobie o tym ostatnio bo akurat w radiu byla audycja o takich tematach i wszyscy stwierdzili ze spoko, czemu nie, jesli ktos chce czuje ze tego potrzebuej to jak najbardziej sa na tak, nawet na okladce gazety byla laska ktora postanowila zoperowac sobie biust ale ja nie stac wiec prosi ludzi o wsparcie i byl o niej artykul i w ogole cala akcje zbiorki kasy na jej cycki zorganizowano ![]() na codzien spotykam sie z wieloma przypadkami ogromnej tolerancji w wielu dziedzinach ktore w polsce by nie przeszly o chocby nawet to ze tu notorycznie piesi nie patrza na swiatla na przejsciu, przechodza pomiedzy autami na czerwonym swietle i nawet sie nie kwapia do tego aby isc przejsciem dla pieszych - laza gdzie popadnie i co? i tez spoko kierowcy zwalniaja i ich przepuszczaja... sama nieraz przelazilam tak i to przed maska radiowozu )) albo spoznisz sie do pracy godzine bo autobus sie spoznil - no i spoko, szef ci nic nie powie , pelna tolerancja.. zreszta tu autobusy miejskie rzadko jezdza zgodnie z rozkladem hehe widzialam jak kierowcy potrafia stanac obok siebie na przeciwleglych pasach, otworzyc sobie okna i gadac z 20min a pasazerowie siedza i nikt im nie zwraca uwagi, jest luz i bez cisnien co do zdrad - tez uwazam ze szczesliwe i kochajace sie pary nie szukaja atrakcji na boku, zdradzaja gdy czegos brak i ktos inny to cos oferuje przypomnijcie sobie pierwsze tygodnie gdy poznalyscie swoich TZ - apogeum milosci - czy wtedy myslalyscie o innych kolesiach? nie ! a czemu? bo zakochanym po uszy niczego nie brakuje
|
|
#3940 |
|
Raczkowanie
|
przed chwilą przyszedł chłopak i zabrałmaluchy ... fretki moje... siedzę i ryczę... nie mogę się pozbierać... matko
co ja zrobiłam... nie mogę przestać myśleć , że coś się im stanie... że jak mogłam oddać je kiedy mi tak bezgranicznie ufały...
|
|
#3941 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to już w piąteczek ![]() wszystko będzie ok... i będziesz cieszycsię pięknymi przodzikami
|
|
#3942 |
|
Raczkowanie
|
6 lat razem a ja je oddałam jak rzecyz jakies....;(
|
|
#3943 | |
|
Rozeznanie
|
Sto lat mnie tu nie było. Witam serdecznie wszystkie NOWE UŻYTKOWNICZKI, z którymi nie miałam okazji jeszcze pobajurzyć i oczywiście obcałowywuję WSZYSTKIE ZASIEDZIAŁE!!! HAPPY Dziekuję! Czytałam! Agnes Aldunia Cytat:
Wszystko pewnie jednak zależy od nasilenia choroby. W tej chwili jest duża różnorodność leków p/padaczkowych i można sobie z tą chorobą radzić. Nie martw się na zapas! DR Jarliński to świetny specjalista i na bank nie da zrobić Ci krzywdy! Skonsultuj się z Nim w tej sprawie!!! Na bank uzyskasz konkretną odpowiedź! Napisz przynajmniej maila! Powodzenia!!!!!!! Trzymam kciuki!
|
|
#3944 | |
|
Rozeznanie
|
SEEELUS
Cytat:
oddalas je w sprawdzone rece, nie tylko przez ciebie ale i towarzystwo adopcyjne (nigdy wczesniej sie z tym nie spotkalam) i pozostaje wierzyc ze ktos je pokocha tak mocno jak ty i stworzy im raj na ziemii to ze ktos nie zrobil na tobie super wrazenia nie znaczy ze nie ma serducha dla zwierzaczkow, zdziwilabys sie jeszcze jakie miekkie serducha maja ludziska
|
|
#3945 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
sella - witaj kaszka - kurcze szkoda...trzymaj sie cieplutko... milusia - no to czekamy teraz na nowe wspaniale wiesci... ![]() A reszte urlopowiczek pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! w szczegolnosci te na Molo!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
#3946 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
i te skarpetki... ale trzeba przyznac ze tolerancyjni sa na maksa i mozna isc sobie jak łachman do sklepu czy gdziekolwiek indziej i nikt nawet nie spojrzy, pełen luz
|
||
|
|
|
#3947 |
|
Wtajemniczenie
|
Seelus
a ile Pani Kinga daje za takie info na temat pacjentki? dogadamy sie nie? ![]() zartuje, nie chce nic nikomu opisywac ![]() a props jeszcze tych zdrad o, ktorych pisalysmy wczoraj to dodam tylko,ze kazdy zdradza z innych to powodow... Osoby slabe zdradzaja, nie umieja odmowic, sa podatni na pokusy. Wiernosc nie jest cnota sama w sobie musi czemus sluzyc,kazda cnota jest wyborem miedzy wartosciami... ostatnio wyczytalam tez ,ze "Jestesmy nauczeni byc przyzwyczajonym do drugiej osoby,niz wiernym" Eot
|
#3948 | |
|
Raczkowanie
|
Witajcie babeczki
witaj Seela miluska mysle i trzymam kciukasy kashanti bardzo wspolczuje rozterek, najgorsze to te teraz beda, tak mysle..... Cytat:
|
|
#3949 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() to ide wypic wiadro wody na pobudke bo zle przeczytalam
|
|
#3950 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie kobietki...
TRÓJMIASTO : emperatura:26/19 °C ![]() Ciśnienie:1014.8 hPa Opady:brakWiatr:18 km/h![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- temperatura: 26/19 °C Ciśnienie: 1014.8 hPa Opady: brak Wiatr: 18 km/h załadowało się bez obrazków:P no to jeszcze raz ale wlasnie bez obrazków... ;| matko mam problem z wysławianiem się
|
|
#3951 |
|
Rozeznanie
|
Witam dziewczyny ja juz wrocilam do naszego wspanialego Gdanska i zaczynam zycie od nowa...ech co ja sie mam z soba
|
#3952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3953 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, bedzie dobrze, moim skromnym zdaniem bardzo madrze postapilas ( pisze jako mama) pozdrawiam
|
|
#3954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3955 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zazdroszcze wam , Trojmiasto ..hmmm
|
|
#3956 |
|
Rozeznanie
|
listopadzia - witaj...
![]() romaria - dopiero doczytalam twoj sen....hihi ale jazda... moze zrob test jeszcze przed!!!kashanti - pogodynko ty nasza!!! buzka... agness - a co do zdrady.. to w takim razie zdradzaja osoby nie znajace swojej wartosci i nie miejace szacunku do partnera... owszem sa ludzie slabi i podatni...ale ja nie mierze jedna miara... a i przyzwyczajenie czy milosc to dwie rozne sprawy... ale dalas temat...hihihi ![]() aga - super witaj... i powodzenia w powrocie do normalnosci w PL...
|
|
#3957 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Pani_Kitkowa marzenia są po to by je spełniać...
|
|
|
#3958 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3959 |
|
Raczkowanie
|
Laski mam jakiegoś hopla, znowu kupiłam strój kąpielowy (ten chyba najbardziej mi się podoba
). Już czwarty w tym sezonie, ale jak to się mówi było warto...
Edytowane przez Marczilada Czas edycji: 2010-11-09 o 12:00 |
|
|
|
#3960 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.

jak widac wizazanka jestem od niedawna ale od razu przebuszowalam caly watek poniewaz marze o operacji !!! nawet jak bylam mala to mowilam "takie sobie zapuszcze" po czym stosownie oddalalam rece od klatki
niestety nic z tego "zapuszczania" nie wyszlo, po ciazy baaardzo skromne B nic wiecej 

( najpierw musze sie ogranac z cycuchami i mieszkaniem a potem sie pomysli...

ale trzeba przyznac ze tolerancyjni sa na maksa i mozna isc sobie jak łachman do sklepu czy gdziekolwiek indziej i nikt nawet nie spojrzy, pełen luz

Opady:brakWiatr:18 km/h