|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI
Aaa to źle zrozumiałam. Przepraszam ale jak pracuję i podczytuję to czasem gubię wątek i mieszak fakty.
Rain co u Ciebie? Jak się sprawy organizacyjne mają? Chłop zmądrzał już? |
|
|
|
#3182 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI
Cytat:
Stwierdziłam, że nie będę się z tym szarpać i się denerwować, bo nic nie przyśpieszę w ten sposób a tylko będzie kwas między nami. Będzie lokal to będzie, jak nie będzie to nie i trudno. Tzn. mam pewność, że jakikolwiek to jednak będzie, bo dużo tych knajp jest u nas
|
|
|
|
|
#3183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Żeście mnie skrytykowały za zawieszki i poduszeczkę wczoraj ![]() Idę się poopalać, bo od jutra na kurs
|
|
|
|
|
#3184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3185 |
|
Zakorzenienie
|
Włąśnie Claris, nie Ciebie tylko poduszkę i zawieszki
:d Ale za to masz boską suknię, które przyćmi nawet niefajną poduchę ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Btw. moja niezbyt gorliwie wierzaca mama wczoraj mi poleciła podobno rewelacyjne książki na temat pożycia małżeńskiego autorstwa ks. Knotza. Muszę je koniecznie kupić. http://www.esprit.com.pl/index.php/s/karta/id/110 http://www.znak.com.pl/kartoteka,ksi...yka%20katolika |
|
|
|
#3186 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi też o nich słyszałam i zamierzam zakupić ale po ślubie, bo teraz to tylko by nas rozpalały
|
|
|
|
#3187 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uuuu, stringulkowa pannico, fajnie że się ucieszył ![]() Cytat:
nie ma co innym robić
|
||
|
|
|
#3188 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki. Jakiś taki marazm mnie dopadł i nic mi się nie chce:/
Co do strojenia Kościołów to u mojej siostry zrobili tak samo jak claris, a kwiaciarnię narzucił im ksiądz ![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- No i chyba nie nadaję się na kierowcę
|
|
|
|
#3189 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
Z czego wnioskujesz? Instruktor tak powiedział? Ile już wyjeździłaś?
|
|
#3190 |
|
Zakorzenienie
|
Basiu a Ty będziesz w sobotę na spotkaniu?
I jak Ci się jeździ autkiem?
|
|
|
|
#3191 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Byłam godzinę na łuku i też du.pa. Cieszę się na jazdy, ale w trakcie opada ze mnie ta radość.---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Niedługo idę na wesele i przeglądam sobie fryzury i naprawdę czasem się zastanawiam jak te niektóre dziewczyny pozwoliły się tak uczesać i jeszcze za to zapłaciły. |
|
|
|
|
#3192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo bym się chciała z Wami chociaż chwilkę zobaczyć, bo na całym spotkaniu na pewno nie będę mogła zostać No ale wszystko się okaże dopiero w sobotę... w razie czego będę do Frezi dzwonić
|
|
#3193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
baa nawet nie będę miała za złe gdy przed moim ślubem PM z 16-tej oderwie wszystkie stroiki z ławek a co do zawieszek i poduszek - każdy ma swoje gusta i każdy ma prawo mieć co tylko chce na swoim ślubie i weselu - a krytyka dobra rzecz
|
|
#3194 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na łuk nie wiem co poradzić, musisz ćwiczyć. I wiecie co, jak sobie przypomnę jak ja się przed łukiem stresowałam, bo mnie koleżanki nastraszył, że to takie nie wiadomo co. A jak pojechałam to się okazało ze nie taki diabeł straszny ![]() I nigdy, nawet jak byłam na łuku pierwszy raz, nie potrąciłam żadnego pachołka, ani nie najechałam na linię, czasami przy jeździe tyłem, zatrzymałam sie za wcześnie, tak ze zderzak wystawał, ale ogólnie fajnie wspominam wszystkie jazdy
|
|
#3196 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
?Mój instruktor uczy mnie metodą na słupki, czyli przy tym trzeba zrobić to, przy tamtym tamto, ale słyszałam,że czasem przestawiają słupki, tylko nie wiem czy to nie jest jedna z tych niesamowitych historii... Dzięki za słowa otuchy |
|
|
|
|
#3197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czasami tu na wątku niektóre osoby/ich zachowanie/myślenie były gorzej krytykowane, ale trzeba umieć przyjąć ta krytykę do siebie, zastanowić się, anie obrażać
|
|
#3198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też robiłam tym sposobem, tylko trzeba w odpowiednim czasie kręcić kierownicą, bo jak za późno/wcześnie to już wieksze prawdopodobieństwo że na linie najedziesz... A słupków nie powinni przestawiać wydaje mi się ze zawsze w tym samym miejscu są
|
|
#3200 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nie mówię,że specjalnie chciałyście zrobić jej przykrość, ale wydaje mi się,że tak wyszło. Wiem,że tu każdy może wyrażać swoje zdanie na różne tematy, ale organizacja ślubu to chyba drażliwy temat. Ja bym nie chciała usłyszeć, że coś co wybrałam jest kiczowate.
Nie wiem, może taki mam punkt widzenia, bo nie udzielam się tu zbyt długo i jest to pierwsze forum na którym piszę. ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
Kręcić kręcę kiedy trzeba, czasem za późno prostuję koła. Nie najechałam ani razu na słupek, ale trochę za wcześnie hamuję.
|
|
|
|
|
#3201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziałam ze Carmi i Aleks pisały że nie podobają im się poduszeczki na obrączki, tylko wolały by na tej "kościelnej tacce" Komuś innemu nie podoba się idea zawieszek, no i ok, przecież było by nudno gdyby każdemu podobało się to samo
|
|
#3202 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hajja napisała,że poduszeczki są kiczowate.
---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3203 |
|
Zakorzenienie
|
No ale nie pisała tego do Claris, tylko ogólnie że zawieszki i poduszeczki są kiczowate. No i ma takie prawo, nie musi jej się to podobać
---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Ok, uciekam na praktykę.. Zawsze jak bym z Wami popisała to muszę gdzieś wyjsć, a jak mam czas, to nie mam nic do powiedzenia ![]() Miłego popołudnia
|
#3204 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3206 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ilsa, miałam Ci walnąć kazanie
ale czasu nie mam teraz niestety, a widzę, że Aleks bardzo mądrze Ci napisała, więc się podpisuję pod tym Cytat:
robiłam jakoś miesiąc temu... w sumie miesiąc z 3-4 dniami chyba czy jakoś tak. Sama zauważysz, kiedy by Ci odpowiadało uzupełnić rzęski, ale z mojego doświadczenia wynika, że po 3 tygodniach już wypadałoby iść. Teraz mam takie brzydkie, powypadały mi i z zewnątrz, i ze środka i zostały kępki. Nie wygląda to bardzo nieestetycznie, ale świadomość jest nieprzyjemna. Umówiłam się jednak na jutro na uzupełnianie. Za pierwszy zabieg dałam 290 zł. Za uzupełnienie ostatnio mi mówiła chyba ok. 100 zł, dziś dzwoniłam i powiedziała 120. Wiem, że u mnie dziewczyna robi w mieście uzupełnienie za 50-100 zł w zależności od stanu rzęs, ale akurat pojechała na urlop. No się zobaczy, te rzęsy to może nie jest szczyt wygody, ale cieszę się, że sobie zrobiłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ach, upał, słoneczko... A ja spać chyba idę chciałam do mojej młodej pojechać i posiedzieć z nią w basenie, ale nikt u nich nie odbiera, więc se daję spokój.
|
|
|
#3207 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3208 |
|
Wtajemniczenie
|
Ćwiczyłam dzisiaj na stepperze i zrobiłam 2500 kroków, a zmęczyłam się niemiłosiernie. I okazało się,że zepsuł mi się licznik, na szczęście nie jest mi niezbędny do życia
Edytowane przez Korniszonek2010 Czas edycji: 2010-08-12 o 14:11 |
|
|
|
#3209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3210 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pewne rzeczy mozna przemilczeć, gdy się nie podobają, ale nie - lepiej napisać, że to kicz ![]() I proszę mi tu na Korniszonka nie naskakiwać, bo rzeczywiście ciut przykro mi się zrobiło
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.

no i przede mną są 2 śluby więc coś może po nich zostanie
nie ma to jak minimalizm
:d Ale za to masz boską suknię, które przyćmi nawet niefajną poduchę 
13.03.2008

i o 20.20 siedzieliśmy już w samochodzie i jechaliśmy do domku
Instruktor tak powiedział? Ile już wyjeździłaś?