|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V
malinarka, aga dziekuje,
aga a na długo do Serbii?w jakim celu tak jedziesz?bedziesz robic jakies badania czy sie uczyc? hosenko powodzenia na randce.napisz jak ci poszło
|
#3872 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie przejmuj się..przecież musisz przejść te pierwsze randki by mieć wspaniałego męża 9bylejakiego nie chcemy )Cytat:
|
|
#3873 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
nie na dlugo tylko 6 - 11 wrzesnia. to sie nazywa leśna szkoła letnia - są tam wykłady i konferencje, to jest miedzynarodowe spotkanie. Od nas z wydzialu jedzie prodziekan d/s nauki i 3 studentow. Jestem elitą
|
#3874 | |
|
Zakorzenienie
|
Agnieszko, ale jesteś piękna
![]() normalnie jak Was czasem oglądam to zastanawiam się nad własną orientacją Gratuluję możliwości wyjazdu ![]() Hosenko, zbieraj się zbieraj! tylko pazurki pokaż na pazurkowym jak się uporasz z nimi takie ładne są ![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Cytat:
![]() zdjęcie ze studniówki (chyba) jest boskie
|
|
|
#3875 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
wczoraj po południu padł mi net i nie mogłam Was poczytać, tak dziwnie się czułam bez wizażu ale za to ile ja przez ten czas zrobiłam a dziś od rana w pracy potem fryzjer więc nie było czasu a teraz muszę lecieć po pranie i zrobić coś do jedzenia (TŻ chyba przyjedzie nic nie kupiłam nic nie zużyłam zet, wszystkiego najlepszego ja też kiedyś obgryzałam paznokcie i też to było na tle nerwowym dobrze że mi przeszło
|
#3876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
................. Właśnie dowiedziałam się że jestem kolorystyczną wiosną.... I każdy normalny kosmetykomaniak by się ucieszył (hurej ..mogę sobie róż w odpowiedniej tonacji kupić i szminkę) a ja sobie myślę...Dobra dobra...to co ja mam teraz zrobić z nowo-zakupionym rużem purple garden który jest taki śliczny , i z różową pomadką..?Do tego mama powiedziała mi że "wiesz we fioletach to nie ma szału, wyglądasz we fioletach od razu na zmęczoną i starszą o 10 lat" SUUUPER...czemu nie powiedziała mi tego dużo wcześniej? Tylko teraz..i to po sprezentowaniu 2 fioletowych paletek i po tym jak 1 fioletową sobie kupiłam i jak od kilku dobrych lat się tak maluję? No to czemu dopiero teraz? Moja mama tylko utrudnia... Mówi jesteś lato i mi wciska różne ciuszki, kupuje fioletowe cienie....A potem mówi "we fioletach ci brzydko" w bladych i pastelach Ci brzydko..To Skoro we wszystkim co letnie mi brzydko..To czemu mi to daje, to doradza i wciska do głowy??Żebym wyglądała brzydko?A co robicie wy? Bo skoro to czy tamto mi nie pasuje i tłumi mi urodę to nie powinnam używać..a co wy robicie? Macie róże z różnych palet kolorystycznych i mazidełka do ust??Czy tylko ze swojej palety?
|
|
#3877 | ||
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]() jasne ze sie z Toba umowie, bardzo chetnie ![]() a bratu zazdraszczam wyjazdu, tez bym chciala cos ciekawszego zobaczyc (w sensie, ze poza Europa - ale nigdy jeszcze nie mialam okazji zawitac na innym kontynencie) ![]() ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
maluje sie tak jak lubie i mi sie wydaje (najgorzej jak sie komus cos wydaje ) ze ladnie wygladam.a co do obgryzania paznokci to ja tez kiedys obgryzalam, ale od stycznia br powiedzialam kategoryczne nie, zaczelam je porzadnie odzywiac i jest ok tzn jak bylam na mazurach to mi sie 3 zlamaly
|
|
#3878 |
|
Zakorzenienie
|
Nynka, pokaż włoski
![]() Żelku, lepszy ponoć jest podział na ciepły/zimny typ...i wtedy się malujesz i ubierasz w jaki kolor chcesz, tylko szukasz odcienia chłodnego lub ciepłego a popytaj też innych, nie tylko mamy ![]() chcesz zieleni---jeśli jesteś wiosną wybieraj trawiastą soczystą! Chcesz fioletu-wybieraj taki z domieszką czerwieni ja jestem chyba latem...to bym musiała tylko pastele nosić i w pastele się malować, ja dziękuję
|
|
#3879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3881 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Zet - spełnienia marzeń
Cytat:
Miałam tylko jeden dłuższy okres przerwy i wróciło Jestem z natury nerwusem ![]() Cytat:
![]() Pierogi . Zjedz i za mnie, bo wciąż nie mogę, a uwielbiam Cytat:
. Jak udało Ci się zerwać z nałogiem? Cytat:
![]() Dziękuję za wszystkie komplementy Pisząc tego posta pożarłam 500ml serka homogenizowanego ![]() Jutro rano mam spotkanie z kuzynką z Niemiec, a mój niemiecki leży i kwiczy |
||||
|
|
|
#3882 | |||
|
Zakorzenienie
|
zetafonku wszystkiego najlepszego! Bajkowego ślubu, zero konfliktów z kimkolwiek, znalezienia pracy jak najszybciej, obrony na 5, uśmiechu na twarzy i radości w sercu
Cytat:
wizytę mam 18 sierpnia, będę Cię powiadamiać co i ja Dobrze zrobiłaś i co Cie będzie denerwować nie ładnie tak z jego strony ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Byłyśmy wczoraj na tym piwko we 3, bardzo fajne są dziewczyny z nowej work Zużyłam chusteczki do higieny intymnej 20 szt. i odżywkę Barbra do paznokietków. Też kiedyś obgryzałam pazurki, nie obgryzam od kiedy poszłam na studia Edytowane przez Shpilcia Czas edycji: 2010-08-12 o 19:38 |
|||
|
|
|
#3883 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem jak to się stało, po prostu malowałam i było mi ich szkoda, a potem już tego nie potrzebowałam
|
|
#3884 |
|
Zakorzenienie
|
a nie ma tak dobrze...
![]() Ale co z fioletowymi cieniami, skoro mi w nich brzydko??? Któraś ma ochotę na fioletową paletkę MS i JOKO? wymiennie na brąziki?
|
#3885 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Oby pogoda się udała ![]() Cytat:
Poza tym nie było to dla mnie do końca "normalne".Cytat:
A koleżanką się nie przejmuj Może rzeczywiście jest zazdrosna. Jej problem.Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3886 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Maluję się tak, jak mi się podoba.Cytat:
![]() A do perfekcji i tak Ci pewnie niewiele brakuje Ja za miesiąc wyjeżdżam na wakacje i mam zamiar przez ten czas popracować nad sobą, mam nadzieję, że choć troszkę efekty będzie widać Cytat:
![]() A kuzynka nie umie polskiego? Akurat się podszkolisz w niemieckim ![]() Cytat:
Jutro z TŻ-em mamy taki mały swój dzień, bo stuka nam 1,5 roku Dobrze, że mam na rano do pracy, to pobędziemy razem długo, pójdziemy na obiad chyba do Sphinxa i może do kina.
|
|||||
|
|
|
#3887 |
|
Konto usunięte
|
Wiecie co? Mam ochotę na randkę
Flircik Zaloty ![]() Może nie ochotę, a jakąś taką tęsknotę... Jestem z TŻem 3,5 roku, dopiero przez ten czas nabrałam pewności siebie, dopiero teraz mogłabym czerpać przyjemność z kuszenia facetów ( ), podrywania itd.Absolutnie nie zamierzam zdradzić ani zostawić TŻa, życia sobie bez niego nie wyobrażam, ale jakoś tak mnie teraz naszło...
|
|
|
|
#3888 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21337008]Wiecie co? Mam ochotę na randkę
Flircik Zaloty ![]() Może nie ochotę, a jakąś taką tęsknotę... Jestem z TŻem 3,5 roku, dopiero przez ten czas nabrałam pewności siebie, dopiero teraz mogłabym czerpać przyjemność z kuszenia facetów ( ), podrywania itd.Absolutnie nie zamierzam zdradzić ani zostawić TŻa, życia sobie bez niego nie wyobrażam, ale jakoś tak mnie teraz naszło... [/QUOTE]ekhe...to zaaranżuj z TŻem "pierwszą randkę" i pouwodź go
|
|
#3889 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3890 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Zużyłam peeling do ciała, krem do rąk i krem do twarzy
|
|
#3891 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Obejrzałam nowe gazetki SP i Rossmanna. W Rossmannie mnie nic nie kusi, za to w SP Mineral Care i cienie Bourjois za 39,99 zł + drugi za 1 gr. Ale to jeszcze pomyślę pięć razy Zastanawia mnie też cena Sunflowers Elizabeth Arden 19,99 zł z kartą LifeStyle (którą mam). Jak po tyle rzeczywiście będzie, to kupię i najwyżej opchnę na All |
|
|
|
#3892 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
|
|
#3893 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3894 |
|
Konto usunięte
|
Na blogu jest mały tutorial, jak zrobić gazetowe pazurki
![]() Mama wylała pół butelki zmywacza na zasilacz od laptopa i na ładowarki Nie dość, że nie mam już zmywacza, to jeszcze w panice sprzątając to, żeby nie było żadnego spięcia czy coś, zepsułam swoje pazurki, a strasznie mi się podobały |
|
|
|
#3895 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21339542]Na blogu jest mały tutorial, jak zrobić gazetowe pazurki
![]() Mama wylała pół butelki zmywacza na zasilacz od laptopa i na ładowarki Nie dość, że nie mam już zmywacza, to jeszcze w panice sprzątając to, żeby nie było żadnego spięcia czy coś, zepsułam swoje pazurki, a strasznie mi się podobały heh ja jakis tydzień temu wlazłam w rozlanąfarbę w garażu i musiałam sobie rozpuszczalnikiem wyczyścić buta i stopę...wyobrażasz sobie co z lakieru zostało
|
|
#3896 | |
|
Zakorzenienie
|
Czesc kobietki!
Zakupy na wyjazd zrobione! Znajomi juz poszli Kupilam sobie sliczna sukienke bez ramiaczek,mam nadzieje ze jeszcze obnosze bo dzis znow padalo. I kupilismy pletwy! ale sa smieszne! Nigdy nie plywalam w pletwach!Cytat:
Agniesia ale bedziesz miala przygode! Orlico Tz by ci nastukal jakby zobaczyl co ty tu piszesz choc przyznam ze jak mieszlam jeszcze w Pl to tak wlasnie sobie flirtowalam z kilkoma,by jeszcze uzyc zycia bo jeszcze nie mieszkalismy razem z Tz-tem...ale ciiii
|
|
|
|
|
#3897 |
|
Konto usunięte
|
Cuciola, tylko piszę
Nie mam zamiaru tego wprowadzać w życie. Zresztą sama mu jakiś czas temu o tym powiedziałam
|
|
|
|
#3898 |
|
Zakorzenienie
|
ja z moim czasem liczymy dla zabawy spojrzenia rzucane przez facetów, gdy sobie idziemy po starówce
![]() ---------- Dopisano o 01:38 ---------- Poprzedni post napisano o 01:37 ---------- Cuciola, widzę, że przygotowania idą pełną parą! ale bym chciała móc nałożyć sukienkę bez ramiączek
|
|
#3899 |
|
Zakorzenienie
|
Orlico Wiem wiem
Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2010-08-13 o 10:40 |
|
|
|
#3900 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Zna pojedyncze słówka i czasem zdarzy się jej wtrącić polskie w niemiecki dialog.Kilka lat temu była z wizytą i do rozmowy o karmieniu małych dzieci wtrąciła słowo "kasza", na co kuzynka-germanistka, nakręcona już na myślenie po dojczemu, pyta: "Und was ist kasza?" Czeka Cię przyjemny wieczór ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21337008]Wiecie co? Mam ochotę na randkę Flircik Zaloty ![]() Może nie ochotę, a jakąś taką tęsknotę... Jestem z TŻem 3,5 roku, dopiero przez ten czas nabrałam pewności siebie, dopiero teraz mogłabym czerpać przyjemność z kuszenia facetów ( ), podrywania itd.Absolutnie nie zamierzam zdradzić ani zostawić TŻa, życia sobie bez niego nie wyobrażam, ale jakoś tak mnie teraz naszło... [/QUOTE]To samo chciałam zaproponować .[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21339542]Na blogu jest mały tutorial, jak zrobić gazetowe pazurki [/QUOTE]Lecę oglądać Cytat:
Edytowane przez ganimedea Czas edycji: 2010-08-13 o 07:39 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:03.

Włosy umyte, pazurki "się robią", jeszcze jakiś mejkap, ubranie mam wymyślone (nic szczególnego, niech mnie Dwumetrowiec widzi nie wystrojoną, a "zwykłą", zresztą: nie wiem nawet czy jest po co i dla kogo stroic
)
a on do mnie ze w dziekanacie lezy moj bilet na samolot i mam isc sobie oderac. 6 wrzesnia lece! (pierwszy raz w zyciu samolotem
)
normalnie jak Was czasem oglądam to zastanawiam się nad własną orientacją
tylko pazurki pokaż na pazurkowym jak się uporasz z nimi 

Mówi jesteś lato i mi wciska różne ciuszki, kupuje fioletowe cienie....A potem mówi "we fioletach ci brzydko" w bladych i pastelach Ci brzydko..To Skoro we wszystkim co letnie mi brzydko..To czemu mi to daje, to doradza i wciska do głowy??Żebym wyglądała brzydko?

Miałam tylko jeden dłuższy okres przerwy i wróciło
Jestem z natury nerwusem
. Zjedz i za mnie, bo wciąż nie mogę, a uwielbiam