Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-12, 16:35   #3871
zetafon
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V

malinarka, aga dziekuje,

aga a na długo do Serbii?w jakim celu tak jedziesz?bedziesz robic jakies badania czy sie uczyc?

hosenko powodzenia na randce.napisz jak ci poszło

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 16:44   #3872
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Dzisiaj czuję się już lepiej niż wczoraj - nie jak kupa, a jak pół kupy Włosy umyte, pazurki "się robią", jeszcze jakiś mejkap, ubranie mam wymyślone (nic szczególnego, niech mnie Dwumetrowiec widzi nie wystrojoną, a "zwykłą", zresztą: nie wiem nawet czy jest po co i dla kogo stroic ) i ruszam na spotkanie. Kurde, tylko już mnie to nie bawi zupełnie Już powinnam miec męza, dwójkę dzieci, a nie niemal wiecznie chodzić na pierwsze randki
powodzenia
I nie przejmuj się..przecież musisz przejść te pierwsze randki by mieć wspaniałego męża 9bylejakiego nie chcemy )

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość

padam na pysk. zaraz moja przyjaciolka przyjezdza, spi zis u mnie, wychylimy jakies winko jutro jestem umowiona z druga przyjaciolka, ktora sie zareczyla 2 tyg temu musze z nia pogadac i jutro chyba wieczorkiem pojade znowu do Darlowka do mojego TZa

a, dziewczyny, jade w koncu do tej Serbii z uczelni! juz myslalam ze jednak nie bo nikt nie dzwonil, a tu nagle dzis telefon, 9:30 ja odbieram i z drugiej strony mi sie dziekan przedstawia. ja: a on do mnie ze w dziekanacie lezy moj bilet na samolot i mam isc sobie oderac. 6 wrzesnia lece! (pierwszy raz w zyciu samolotem)
Na długo? to wymiana z uczelni jest tak? Na pół roku czy na rok? ...I oczywiście chcemy foty

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 17:40   #3873
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

nie na dlugo tylko 6 - 11 wrzesnia. to sie nazywa leśna szkoła letnia - są tam wykłady i konferencje, to jest miedzynarodowe spotkanie. Od nas z wydzialu jedzie prodziekan d/s nauki i 3 studentow. Jestem elitą
Stary 2010-08-12, 17:52   #3874
Maliniarka
Zakorzenienie

Agnieszko, ale jesteś piękna umówisz się ze mną? normalnie jak Was czasem oglądam to zastanawiam się nad własną orientacją
Gratuluję możliwości wyjazdu mój brachol jedzie w październiku do Japonii znowu tylko ja na 4 literach siedzę

Hosenko, zbieraj się zbieraj! tylko pazurki pokaż na pazurkowym jak się uporasz z nimi takie ładne są

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------

Cytat:
nie na dlugo tylko 6 - 11 wrzesnia. to sie nazywa leśna szkoła letnia - są tam wykłady i konferencje, to jest miedzynarodowe spotkanie. Od nas z wydzialu jedzie prodziekan d/s nauki i 3 studentow. Jestem elitą
no proste

zdjęcie ze studniówki (chyba) jest boskie
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Maliniarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 17:53   #3875
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

cześć dziewczyny
wczoraj po południu padł mi net i nie mogłam Was poczytać, tak dziwnie się czułam bez wizażu ale za to ile ja przez ten czas zrobiłam a dziś od rana w pracy potem fryzjer więc nie było czasu a teraz muszę lecieć po pranie i zrobić coś do jedzenia (TŻ chyba przyjedzie ) i znowu wziąć prysznic bo taki gorąc dziś ze szok nic nie kupiłam nic nie zużyłam
zet, wszystkiego najlepszego
ja też kiedyś obgryzałam paznokcie i też to było na tle nerwowym dobrze że mi przeszło
Stary 2010-08-12, 18:07   #3876
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
to widzę wymiatasz

.................
Właśnie dowiedziałam się że jestem kolorystyczną wiosną....
I każdy normalny kosmetykomaniak by się ucieszył (hurej ..mogę sobie róż w odpowiedniej tonacji kupić i szminkę) a ja sobie myślę...Dobra dobra...to co ja mam teraz zrobić z nowo-zakupionym rużem purple garden który jest taki śliczny , i z różową pomadką..?

Do tego mama powiedziała mi że "wiesz we fioletach to nie ma szału, wyglądasz we fioletach od razu na zmęczoną i starszą o 10 lat" SUUUPER...czemu nie powiedziała mi tego dużo wcześniej? Tylko teraz..i to po sprezentowaniu 2 fioletowych paletek i po tym jak 1 fioletową sobie kupiłam i jak od kilku dobrych lat się tak maluję? No to czemu dopiero teraz?

Moja mama tylko utrudnia... Mówi jesteś lato i mi wciska różne ciuszki, kupuje fioletowe cienie....A potem mówi "we fioletach ci brzydko" w bladych i pastelach Ci brzydko..To Skoro we wszystkim co letnie mi brzydko..To czemu mi to daje, to doradza i wciska do głowy??Żebym wyglądała brzydko?

A co robicie wy? Bo skoro to czy tamto mi nie pasuje i tłumi mi urodę to nie powinnam używać..a co wy robicie? Macie róże z różnych palet kolorystycznych i mazidełka do ust??Czy tylko ze swojej palety?

Stary 2010-08-12, 18:18   #3877
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość
Agnieszko, ale jesteś piękna umówisz się ze mną? normalnie jak Was czasem oglądam to zastanawiam się nad własną orientacją
Gratuluję możliwości wyjazdu mój brachol jedzie w październiku do Japonii znowu tylko ja na 4 literach siedzę

no proste

zdjęcie ze studniówki (chyba) jest boskie
to nie ze studniowki, tylko z Balu Leśnika :P (jest ze stycznia 2010 a ja studniowke mialam w styczniu 2006)
jasne ze sie z Toba umowie, bardzo chetnie
a bratu zazdraszczam wyjazdu, tez bym chciala cos ciekawszego zobaczyc (w sensie, ze poza Europa - ale nigdy jeszcze nie mialam okazji zawitac na innym kontynencie) na długo jedzie? moja kuzynka byla chyba 2x w Japonii, ale ona trenuje kendo i jest w tym dobra, wogole jest strasznie zajarana kultura japonska i caly rok kase zbierala zeby wyjechac na 2 miesiace...

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
A co robicie wy? Bo skoro to czy tamto mi nie pasuje i tłumi mi urodę to nie powinnam używać..a co wy robicie? Macie róże z różnych palet kolorystycznych i mazidełka do ust??Czy tylko ze swojej palety?
szczerze mowiac ja nie wiem jakim typem kolorystycznym jestem, nigdy sie nad tym nie zastanawialam. maluje sie tak jak lubie i mi sie wydaje (najgorzej jak sie komus cos wydaje ) ze ladnie wygladam.
a co do obgryzania paznokci to ja tez kiedys obgryzalam, ale od stycznia br powiedzialam kategoryczne nie, zaczelam je porzadnie odzywiac i jest ok tzn jak bylam na mazurach to mi sie 3 zlamaly i musialam przyciac na krociutko, ale i tak jest duzo lepiej niz bylo z ich twardoscia i wytrzymaloscia
Stary 2010-08-12, 18:23   #3878
Maliniarka
Zakorzenienie

Nynka, pokaż włoski

Żelku, lepszy ponoć jest podział na ciepły/zimny typ...i wtedy się malujesz i ubierasz w jaki kolor chcesz, tylko szukasz odcienia chłodnego lub ciepłego a popytaj też innych, nie tylko mamy

chcesz zieleni---jeśli jesteś wiosną wybieraj trawiastą soczystą!
Chcesz fioletu-wybieraj taki z domieszką czerwieni

ja jestem chyba latem...to bym musiała tylko pastele nosić i w pastele się malować, ja dziękuję
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Stary 2010-08-12, 18:36   #3879
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Nynka, pokaż włoski

Żelku, lepszy ponoć jest podział na ciepły/zimny typ...i wtedy się malujesz i ubierasz w jaki kolor chcesz, tylko szukasz odcienia chłodnego lub ciepłego a popytaj też innych, nie tylko mamy

chcesz zieleni---jeśli jesteś wiosną wybieraj trawiastą soczystą!
Chcesz fioletu-wybieraj taki z domieszką czerwieni

ja jestem chyba latem...to bym musiała tylko pastele nosić i w pastele się malować, ja dziękuję
wiesz ale skoro jestem ciepłym typem to co zrobić z różem w zimnym odcieniu???Używać dalej?

Stary 2010-08-12, 18:47   #3880
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz ale skoro jestem ciepłym typem to co zrobić z różem w zimnym odcieniu???Używać dalej?
hm...oddaj mi
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Stary 2010-08-12, 19:30   #3881
ganimedea
Zakorzenienie

Zet - spełnienia marzeń

Cytat:
Gratuluję niepalenia nigdy nie zaczęłam palić i bardzo się z tego cieszę, ale miałam i mam inne uzależnienia (nie obgryzam już paznokci )
Ja za to robię swoim masakrę już od ponad 20 lat Miałam tylko jeden dłuższy okres przerwy i wróciło Jestem z natury nerwusem

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Wow! Gratulacje. Musisz się teraz super czuć, a wyglądasz pewnie idealnie
(...)
A w sobotę idę z TŻ-em na Festiwal Pierogów, bo jest w Krakowie od jutra do niedzieli
Oj, zupełnie nie idealnie, ale cieszę się i tak, bo jest dużo lepiej niż wcześniej

Pierogi . Zjedz i za mnie, bo wciąż nie mogę, a uwielbiam

Cytat:
Nusiu, ja pazurki obgryzałam niestety baaaaardzo długo, właściwie całe życie, nawet do krwi...moim zdaniem to jest choroba w niektórych przypadkach, ja to miałam na tle nerwowym, tak samo jak robienie sobie masakry z twarzy, które do tej pory i się zdarza (ciągłe dotykanie, skubanie, drapanie)
No, proszę... Twarz też skubię . Jak udało Ci się zerwać z nałogiem?

Cytat:
a, dziewczyny, jade w koncu do tej Serbii z uczelni! juz myslalam ze jednak nie bo nikt nie dzwonil, a tu nagle dzis telefon, 9:30 ja odbieram i z drugiej strony mi sie dziekan przedstawia. ja: a on do mnie ze w dziekanacie lezy moj bilet na samolot i mam isc sobie oderac. 6 wrzesnia lece! (pierwszy raz w zyciu samolotem)
Suuuper, gratulacje

Dziękuję za wszystkie komplementy

Pisząc tego posta pożarłam 500ml serka homogenizowanego

Jutro rano mam spotkanie z kuzynką z Niemiec, a mój niemiecki leży i kwiczy . Co prawda będzie inna kuzynka - germanistka, ale i tak mam stresa

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 19:33   #3882
Shpilcia
Zakorzenienie

zetafonku wszystkiego najlepszego! Bajkowego ślubu, zero konfliktów z kimkolwiek, znalezienia pracy jak najszybciej, obrony na 5, uśmiechu na twarzy i radości w sercu

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Mamy my się z tymi bubami, jak to nazwała je Maliniarka
Gdy kupowałam Effaclar, to farmaceutka opowiedziała mi o swojej niedawnej walce z wysypami. U niej skończyło się na hormonach i zakazie jedzenia czekolady .
Każdy przypadek jest jednak inny i mam nadzieję, że mnie taki rozwój wypadków ominie
Trzymam kciuki za szybką i prawidłową diagnozę , opowiedz potem, co Ci zalecili.
Gani zauważyłam dziś lekką poprawę i wyszłam dziś do pracy tylko z korektorem na twarzy! Co nie zdarzyło mi się od hen hen hen!!! Przestałam wyciskać (dopiero tydzień, to jest strasznie trudne przy mojej nerwicy natręctw, jak tylko się lekko zestresuję to zaraz się macam i dzióbię po twarzy ) jeść ketchup, sporadycznie jem żółty ser (wszystko to jadłam codziennie). Do tego zrobiłam sobie 2 dni temu peeling enzymatyczny z Daxa taki antybakteryjny i moja Sis twierdzi że to od tego wizytę mam 18 sierpnia, będę Cię powiadamiać co i ja
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
aaaaaaa ale mnie wkurza TŻ.
Dobrze zrobiłaś i co Cie będzie denerwować nie ładnie tak z jego strony
Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
potem pojechalismy ze znajomą tesciowej (ktora jest po ASP) do hotelu zeby pomyslec nad wystrojem sali na wesele. wiecie co?ta babka powiedziala ze myslała ze sala bedzie straszna bo tesciowa przez tel jej nagadala ze sala jest fatalna niczym stołówka Społem.powiedziala ze sala jest super i da sie ją fajnie udekorować i nie trzeba bedzie duzo robic i jeszcze ze moja tesciowa jest panikarą. ja bym to inaczej okresliła ale juz nic nie mówilam
Super
Cytat:
Shpilciu: bidulko Będziemy Ci umilac czas
Musisz reaktywować bloga
ach pojawiła mi się dziś taka myśl, ale nadal nie mam fotografa
Cytat:
waga: -12,5kg (czyli 54,6kg na 160cm wzrostu)
biust: -9cm (mimo diety stanik 70F )
talia: -10,5cm
biodra: -7,5cm (tu już raczej nie ma co spadać )

Jak się domyślacie zapewne, od rana mam mega humor, czego i Wam kochane życzę
Bosko Gani jak ja się cieszę i jaka jestem z Ciebie dumna! Jesteś WIELKA!!!

Byłyśmy wczoraj na tym piwko we 3, bardzo fajne są dziewczyny z nowej work

Zużyłam chusteczki do higieny intymnej 20 szt. i odżywkę Barbra do paznokietków.
Też kiedyś obgryzałam pazurki, nie obgryzam od kiedy poszłam na studia

Edytowane przez Shpilcia
Czas edycji: 2010-08-12 o 19:38
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 20:43   #3883
Maliniarka
Zakorzenienie

Ja nie wiem jak to się stało, po prostu malowałam i było mi ich szkoda, a potem już tego nie potrzebowałam
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Stary 2010-08-12, 20:49   #3884
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
hm...oddaj mi
a nie ma tak dobrze... Bo właśnie po intensywnych przemyśleniach doszłam do wniosku że... (UWAGA ! TU ODKRYCIE ROKU) ....przecież nie muszę mieć wszystkiego tak idealnie w tonacji..Skoro go sobie kupiłam i ślicznie wygląda na policzkach (taka delikatna mgiełka) to go poużywam...A jak się skończy to kupię inny

Ale co z fioletowymi cieniami, skoro mi w nich brzydko??? Któraś ma ochotę na fioletową paletkę MS i JOKO? wymiennie na brąziki?

Stary 2010-08-12, 22:12   #3885
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
ja moje jeszcze po kuruję ale narazie musiałam pomalować lakierkiem bo 3dni to już wystarczająco dużo...na 4ty trzeba coś z pazurami zrobić
W ten sposób na pewno ich nie naprawisz

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
tak,jedziemy z przyjacielem Tz-ta ze studiow i jego dziewczyna. Bylismy juz z nimi w Monachium na Sylwestrze,bardzo fajna para. Powinno byc super oby tylko pogoda dopisala bo takiego marnego lata jak w tym roku to ja nie widzialam

mniam,a bedzie degustacja?
Oczywiście, dlatego idziemy
Oby pogoda się udała

Cytat:
Nusiu, ja pazurki obgryzałam niestety baaaaardzo długo, właściwie całe życie, nawet do krwi...moim zdaniem to jest choroba w niektórych przypadkach, ja to miałam na tle nerwowym, tak samo jak robienie sobie masakry z twarzy, które do tej pory i się zdarza (ciągłe dotykanie, skubanie, drapanie)

od kilku lat starałam się przestać obgryzać, czasem udawało mi się jakiś czas tego nie robić, a potem znowu mnie dopadało...w końcu już mnie do tego nie ciągnie teraz mocno o nie dbam, żeby doszły do siebie...już były ładne i długie, ale teraz znowu są łysolki i zaczynam od nowa ale i tak wyglądają dużo lepiej
Ja przestałam właśnie dlatego, że nie chciałam dłużej mieć takich be Poza tym nie było to dla mnie do końca "normalne".

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
dzisiaj przychodzą dziewczyny i się bardzo ciesze bo napijemy sie wina i poplotkujemy.jedna nie przyjdzie i troche jestem na nią zła bo mowilam jej 2 tyg wczesniej zeby zarezerwowala sobie wieczor bo robie urodziny.dzisiaj napisala tylko ze nie przyjdzie.nic nie odpisywalam bo szkoda gadac z nią.ostatnio zauwazam ze jej cos odwala w stosunku do mnie. moja siostra mówi ze ona moze jest zazdrosna o moj slub,o to ze niedługo sie bronie a ona w zasadzie stoi w miejscu.
Sto lat Spełnienia marzeń!
A koleżanką się nie przejmuj Może rzeczywiście jest zazdrosna. Jej problem.

Cytat:
Dzisiaj czuję się już lepiej niż wczoraj - nie jak kupa, a jak pół kupy Włosy umyte, pazurki "się robią", jeszcze jakiś mejkap, ubranie mam wymyślone (nic szczególnego, niech mnie Dwumetrowiec widzi nie wystrojoną, a "zwykłą", zresztą: nie wiem nawet czy jest po co i dla kogo stroic ) i ruszam na spotkanie. Kurde, tylko już mnie to nie bawi zupełnie Już powinnam miec męza, dwójkę dzieci, a nie niemal wiecznie chodzić na pierwsze randki
Jak poszło spotkanie?
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 22:12   #3886
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Ale super

Cytat:
Mnie do dziś nie udało się ustalić, jakim typem jestem i jakoś specjalnie mi to nie przeszkadza Maluję się tak, jak mi się podoba.

Cytat:
Zet - spełnienia marzeń

[COLOR=LemonChiffon]Oj, zupełnie nie idealnie, ale cieszę się i tak, bo jest dużo lepiej niż wcześniej

Pierogi . Zjedz i za mnie, bo wciąż nie mogę, a uwielbiam
Oj, zjem zjem
A do perfekcji i tak Ci pewnie niewiele brakuje Ja za miesiąc wyjeżdżam na wakacje i mam zamiar przez ten czas popracować nad sobą, mam nadzieję, że choć troszkę efekty będzie widać

Cytat:
Zet - spełnienia marzeń

[COLOR=LemonChiffon]Ja za to robię swoim masakrę już od ponad 20 lat Miałam tylko jeden dłuższy okres przerwy i wróciło Jestem z natury nerwusem

Jutro rano mam spotkanie z kuzynką z Niemiec, a mój niemiecki leży i kwiczy . Co prawda będzie inna kuzynka - germanistka, ale i tak mam stresa
Ja niestety też
A kuzynka nie umie polskiego? Akurat się podszkolisz w niemieckim

Cytat:
Ale co z fioletowymi cieniami, skoro mi w nich brzydko??? Któraś ma ochotę na fioletową paletkę MS i JOKO? wymiennie na brąziki?
Jedna osoba powiedziała Ci, że Ci źle w fioletach (i to jeszcze zmieniła nagle zdanie) i już chcesz się ich pozbywać? Olej to, albo ewentualnie spytaj kogoś innego o zdanie

Jutro z TŻ-em mamy taki mały swój dzień, bo stuka nam 1,5 roku Dobrze, że mam na rano do pracy, to pobędziemy razem długo, pójdziemy na obiad chyba do Sphinxa i może do kina.
Stary 2010-08-12, 22:16   #3887
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Wiecie co? Mam ochotę na randkę Flircik Zaloty
Może nie ochotę, a jakąś taką tęsknotę...
Jestem z TŻem 3,5 roku, dopiero przez ten czas nabrałam pewności siebie, dopiero teraz mogłabym czerpać przyjemność z kuszenia facetów (), podrywania itd.
Absolutnie nie zamierzam zdradzić ani zostawić TŻa, życia sobie bez niego nie wyobrażam, ale jakoś tak mnie teraz naszło...
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 22:51   #3888
Maliniarka
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21337008]Wiecie co? Mam ochotę na randkę Flircik Zaloty
Jestem z TŻem 3,5 roku, dopiero przez ten czas nabrałam pewności siebie, dopiero teraz mogłabym czerpać przyjemność z kuszenia facetów (), podrywania itd.
Absolutnie nie zamierzam zdradzić ani zostawić TŻa, życia sobie bez niego nie wyobrażam, ale jakoś tak mnie teraz naszło... [/QUOTE]
ekhe...to zaaranżuj z TŻem "pierwszą randkę" i pouwodź go
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Stary 2010-08-12, 22:53   #3889
Konto usunięte

Cytat:
Ile można tego samego faceta?
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 23:22   #3890
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Zużyłam peeling do ciała, krem do rąk i krem do twarzy

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 23:34   #3891
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Zużyłam peeling do ciała, krem do rąk i krem do twarzy

Obejrzałam nowe gazetki SP i Rossmanna. W Rossmannie mnie nic nie kusi, za to w SP Mineral Care i cienie Bourjois za 39,99 zł + drugi za 1 gr. Ale to jeszcze pomyślę pięć razy Zastanawia mnie też cena Sunflowers Elizabeth Arden 19,99 zł z kartą LifeStyle (którą mam). Jak po tyle rzeczywiście będzie, to kupię i najwyżej opchnę na All
Stary 2010-08-12, 23:39   #3892
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Jutro z TŻ-em mamy taki mały swój dzień, bo stuka nam 1,5 roku Dobrze, że mam na rano do pracy, to pobędziemy razem długo, pójdziemy na obiad chyba do Sphinxa i może do kina.
mi z moim stuknie 0,5 14 sierpnia (od Wale-w-tynk)
Stary 2010-08-13, 00:21   #3893
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
mi z moim stuknie 0,5 14 sierpnia (od Wale-w-tynk)
super!

Nosku
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Stary 2010-08-13, 00:47   #3894
Konto usunięte

Na blogu jest mały tutorial, jak zrobić gazetowe pazurki

Mama wylała pół butelki zmywacza na zasilacz od laptopa i na ładowarki Nie dość, że nie mam już zmywacza, to jeszcze w panice sprzątając to, żeby nie było żadnego spięcia czy coś, zepsułam swoje pazurki, a strasznie mi się podobały
Stary 2010-08-13, 01:18   #3895
Maliniarka
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21339542]Na blogu jest mały tutorial, jak zrobić gazetowe pazurki

Mama wylała pół butelki zmywacza na zasilacz od laptopa i na ładowarki Nie dość, że nie mam już zmywacza, to jeszcze w panice sprzątając to, żeby nie było żadnego spięcia czy coś, zepsułam swoje pazurki, a strasznie mi się podobały [/QUOTE]
heh ja jakis tydzień temu wlazłam w rozlanąfarbę w garażu i musiałam sobie rozpuszczalnikiem wyczyścić buta i stopę...wyobrażasz sobie co z lakieru zostało
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Stary 2010-08-13, 01:25   #3896
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Czesc kobietki!

Zakupy na wyjazd zrobione! Znajomi juz poszli Kupilam sobie sliczna sukienke bez ramiaczek,mam nadzieje ze jeszcze obnosze bo dzis znow padalo. I kupilismy pletwy! ale sa smieszne! Nigdy nie plywalam w pletwach!

Cytat:
nikt nie widzi mojego nowego avatarka?
zauwazylam od razu bo ja jestem wzrokowcem! sliczny!!!

Agniesia ale bedziesz miala przygode!

Orlico Tz by ci nastukal jakby zobaczyl co ty tu piszesz choc przyznam ze jak mieszlam jeszcze w Pl to tak wlasnie sobie flirtowalam z kilkoma,by jeszcze uzyc zycia bo jeszcze nie mieszkalismy razem z Tz-tem...ale ciiii

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 01:27   #3897
Konto usunięte

Cuciola, tylko piszę Nie mam zamiaru tego wprowadzać w życie. Zresztą sama mu jakiś czas temu o tym powiedziałam
Stary 2010-08-13, 01:38   #3898
Maliniarka
Zakorzenienie

ja z moim czasem liczymy dla zabawy spojrzenia rzucane przez facetów, gdy sobie idziemy po starówce

---------- Dopisano o 01:38 ---------- Poprzedni post napisano o 01:37 ----------

Cuciola, widzę, że przygotowania idą pełną parą! ale bym chciała móc nałożyć sukienkę bez ramiączek
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Stary 2010-08-13, 01:45   #3899
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Orlico Wiem wiem

Edytowane przez cuciola
Czas edycji: 2010-08-13 o 10:40
cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 07:35   #3900
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Ja niestety też
A kuzynka nie umie polskiego? Akurat się podszkolisz w niemieckim
(...)
Kiedyś chodziła na kurs polskiego, ale stwierdziła, że jest zbyt trudny i nie da rady (jest już po 40-tce i pewnie jej się nie chciało zgłębiać tego tematu dokładniej ). Zna pojedyncze słówka i czasem zdarzy się jej wtrącić polskie w niemiecki dialog.
Kilka lat temu była z wizytą i do rozmowy o karmieniu małych dzieci wtrąciła słowo "kasza", na co kuzynka-germanistka, nakręcona już na myślenie po dojczemu, pyta: "Und was ist kasza?"

Czeka Cię przyjemny wieczór

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21337008]Wiecie co? Mam ochotę na randkę Flircik Zaloty
Absolutnie nie zamierzam zdradzić ani zostawić TŻa, życia sobie bez niego nie wyobrażam, ale jakoś tak mnie teraz naszło... [/QUOTE]

Cytat:
To samo chciałam zaproponować .

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21339542]Na blogu jest mały tutorial, jak zrobić gazetowe pazurki [/QUOTE]

Lecę oglądać

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
Zakupy na wyjazd zrobione! Znajomi juz poszli Kupilam sobie sliczna sukienke bez ramiaczek,mam nadzieje ze jeszcze obnosze bo dzis znow padalo. I kupilismy pletwy! ale sa smieszne! Nigdy nie plywalam w pletwach!
Też nigdy nie pływałam w sprzęcie . Rozbawia mnie za to widok idących "płetwiarzy", bo chodem przypominają kaczki

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka

Edytowane przez ganimedea
Czas edycji: 2010-08-13 o 07:39
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości