|
Notka |
|
Rimmel na każdy dzień 30 Ambasadorek testuje on-line kosmetyki marki Rimmel i innowacyjną maskarę 1-2-3 LOOKS. Zobacz piękne makijaże, filmy, pomysłowe blogi... Oceń je lub sama przyłącz się do konkursu. |
Pokaż wyniki sondy: Która z rzeczniczek Rimmel najbardziej przypadła Ci do gustu. A może inna gwiazda? | |||
Kate Moss |
![]() ![]() ![]() ![]() |
30 | 30,30% |
Sophie Ellis Bextor |
47 | 47,47% |
Ayumi Hamasaki |
8 | 8,08% |
Georgia May Jagger |
14 | 14,14% |
Głosujący: 99. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia |
![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: Get the London Look! --blog ferg.
Ferg, cuda wyczyniasz na oczkach
![]() Co to za cienie na dolnej powiece te zielone i fioletowe? Rimmela? |
![]() ![]() |
![]() |
#62 | ||
Zakorzenienie
|
dziekuje Maju
![]() ![]() Ale masz pieknego tego bloga.. a ja bidna nie mam czasu na malowanie ![]() zla jestem sama na siebie.. Cytat:
![]() dziekuje. Namalujesz ![]() Toz to olowek sie zlamie ![]() Cytat:
![]() Dziekuje babulenko, chociaz nie chce byc powodem Twojej bezsennosci.. ![]() dzis z tztem wstalismy po jakis 5 godzinach snu, i tak kolejny tydzien leci.. Podnioslam sie polprzytomna z lozka i ponoc powiedzialam.. "nie wiem jakim cudem ludzie moga cierpiec na bezsennosc.. Ja pojde na te ich AA zloty i powiem "patrzcie jak to sie robi!"" i spowrotem opadlam na poduszke ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
chcesz
![]() ![]() ja zyczylabym sobie taki, jaki zrobilabys mi ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Fergussonku
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Chciałabym wszystkim podziękować za odwiedzenie mojego wątku i życzyć powodzenia i wygranej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() chcem makijaż ![]()
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
keep calm and contour on
|
Fergi, uważam że jesteś tak obłędnie piękna że nie powinnaś się pokazywać na wizażu bo człowieka zazdrość zżera...A z drugiej strony może to lepiej patrzeć i podziwiać..
![]() Twoje makijaże są niestamowite,co jeden to lepszy ! I rzęsy ![]() Powiedz proszę co to za szminka bo albo nie napisałaś/albo ja przeoczyłam : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1280779012 A co do tych modelek reklamujących Rimmela to wg mnie wszystkie są brzydkie ( nie żebym ja była ładna,ale one są naprawdę straszne),a Georgia Jagger to już w ogóle..I ma coś z zębami i ogólnie jest brzydka ![]() ![]()
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
przepiękna
![]() ![]() ech...wpędzacie w kompleksy dziewczyny ![]() a z rzeczniczek Rimmela najpiękniejsza jest Sophie dla mnie, ta porcelanowa cera...oczy, włosy, usta...sama nie wiem co mi się najbardziej podoba...poliki, kształt twarzy...hm... ![]()
![]() |
#71 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Ferg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
#73 |
Zakorzenienie
|
ale ja jestem
![]() Tylko dobija mnie ze poswiecam szczatkowe ilosci swojego czasu wolnego na makijaz, a potem i tak dostaje "1". Ktos inny by sie tym nie przejmowal-mi jest przykro.. jak znajde jeszcze chwile przed zakonczeniem to dodam cos, przepisowy tydzien prowadzilam blog. |
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale pamiętaj, 'jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził' ![]()
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mi też jest przykro bo widzę, że moje makijaże się podobają, mam praktycznie same pochlebne opinie, naprawdę się staram, tyle daję od siebie i widziałam nie raz u siebie 5 gwiazdek a nagle ktoś wchodził i mi zjeżdżał z gwiazdkami ![]() Dlatego ja uważam, że taki sposób oceniania nie powinien być brany pod uwagę jeśli chodzi o wygraną ![]() ![]() wróć tutaj i wklejaj swoje dzieła bo naprawdę jest co ogladać i podziwiać ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
okrutnica jakaś... |
Ferg
![]() Każda z nas ma średnią zaniżaną wciąż ocenami jednogwiazdkowymi, to samo było w innych tego typu konkursach, w tym jest to na większą skalę. Dlatego głowa do góry i uśmiechnij się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#78 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Dlatego nie przejmujmy się i róbmy swoje, myślę że dobre wątki same się obronią, zas system czuwa i wyłapuje klony kont które na złość nam chcą zaniżac oceny. Głowa do góry ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Moderator
|
Dziewczyny ja też mam same pozytywne wpisy a tu nagle dostaje masę ocen po 1 gwiazdce i ani jedna opinia nie była uzasadniona.
Jak dla mnie dziwne jest to że można glosować wiele razy. I szkoda że nie widać kto ocenia. wtedy te makijażowe guru które oceniają nasze prace na 1 byłby widoczne i chyba ochota na 1 z zawiści by im odeszła ![]() Fergi nie przejmuj się tym. Ja niestety dostałam za późno kosmetyki więc malowanie zbiega mi się z pobytem w PL gdzie nie mam możliwości robienia makijaży (na razie nie zrobiłam tutaj ani jednego) A i zdjęcia od Agi śliczne ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja nie wiem skąd tak zawistni ludzie się biorą ![]() no nie mogę tego przeżyć Ty i paskudna twarz ![]() nigdy nie potrafiłam być wredna i dlatego takich ludzi nie zrozumiem nigdy ![]()
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Więc wracaj szybciutko z jakimś fajowym mejkapikiem ![]()
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie martwcie się
![]() ![]() Także życzę wszystkim powodzenia i jednocześnie współczuję jury, bo będzie miało naprawdę ciężki orzech do zgryzienia. Tyle pięknych blogów ![]()
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
kochane jestescie
![]() ![]() Nie odbieram nikomu prawa glosowania, jest demokracja i wolna wola ![]() ![]() postaram sie zrobic dzis post informacyjny o wszystkim mascarach Rimmel i moze makijaz w sobote(oby, tz szykuje jakas niespodzianke urodzinowa i prosil by caly weekend zarezerwowac dla niego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Przestań... nie przejmuj się
![]() ![]() Na początku tak samo było mi przykro, bo starałam się, żeby jakoś ten blog wyglądał, dużo czasu mu poświęcałam. Co zrobić. ![]() ![]()
#86 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny za pokrzepiające słowa. W podziekowaniu mam dla Was niespodziankę
![]() Tak zainspirowały mnie trzy kosmetyki które dostałyśmy od Organizatora, że używam ich juz codziennie.. ![]() (powinnam się rozejrzeć za kupnem ich, dla mamy-napewno jej się spodoba, mamy podobny gust ![]() Metaliczny cień-ulubiony do oczu. Podkresla kolor tęczówki, pieknie się mieni w słońcu i staje matowo-satynowy w pochmurny dzień. Cień różowy jest idealny jako róż-ale lubie go też do delikatnego romantycznego makijażu. A błyszczyk ![]() ![]() Makijaz dzienny do pracy nieco przyciemniłam czarnym cieniem na ruchomej powiece i podkresliłam mocniej policzki. Jak Wam się podoba..? U nas szaro i pochmurno(tylkokasia, szczęsciara wygrzewa się teraz Polsce ![]() makijaz wykonałam przy pomocy podkładu Stay Matte Rimmel-cera miała być delikatna i świeża. Przypudrowałam strefę T pudrem w kamieniu Stay Matte. Nie modelowałam bronzerem, jedynie nałożyłam cien Rimmel na policzki. Rzęsy wytuszowane rano poziomem 1, poźniej, do zdjęc druga warstwa na 2. Trochę błyszczyka Stay Glossy.. i piekny makijaż wieczorowo dzienny mamy gotowy ![]() (przy okazji mała prezentacja trzech nowych lakierów Rimmel-miało być testowo każdy paznokieć innym kolorem-ale zostało i chyba wprowadzam nowy trend w pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Fergus Ty Piekniaku
![]() ![]() Dwa pytania do Eksperta ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
a pochmurny widok za oknem możemy spróbowac zwalczyć .. makijażem, takim troche na przekór
![]() Taki mały bonusik ![]() Nie widac twarzy-ale użyłam tego samego podkladu i pudru co w makijażu wyżej. Tusz-naturalnie 1-2-3 Looks ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
dobrze, że wróciłaś Ferg
![]() ![]() Makijaż piękny ![]()
#90 |
okrutnica jakaś... |
śliczny ten pierwszy makijaż-piękne oko i te kuszące usta
![]() a w drugim genialny dół, brawo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:19.