|
|
#31 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Gdy dziecko jest chore
Cytat:
Vibovit byl moim wybawieniem podczas choroby, a wlasciwie mojej mamy wybawieniem. Gdy bylam chora, pozwalała mi poslinic palucha i wyjesc tak całą torebeczke. Pozniej, dla starszych dzieciaków był Visolvit. Na podwórku to byla frajda, jak ktos przyniosł torebeczke - kazde dziecko wkladalo osliniony palec i sie czestowalo ![]() Az kupie Vibovit, i pozwole Młodemu zjesc caly. Ciekawe, czy zrobi to na nim wrazenie. |
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale Visolvit już nie był taki dobry O tak ośliniony palec i Vibovit to podstawa. A teraz już nie smakuje tak dobrze |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
o wilku mowa... moja jest wlasnie chora. i objawia sie to tym, ze okupuje kanape a my na podlodze jak w jaskini koczujemy
|
|
|
|
|
#35 |
|
na drugie mam Irena
|
przyznam się że raz kupiłam zabawkę, było to jak mała przechodziła ospę, było bardzo ciężko płakała i drapała się dniami i nocami, kupiłam jej jakiś domek dla zwierzaczków aby odwrócić uwagę od drapania, no i nie wiele to pomogło
w czasie innych chorób na pewno mam dla dzieci więcej czasu miłości i cierpliwości, smutno mi, że one cierpią ja swoich chorób nie pamiętam, na pewno nic nie dostawałam, cieżkie czasy wtedy były, a może nawet nie chorowałam, nie wiem, muszę spytać mamy
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#37 |
|
Konto usunięte
|
Chyba jakies nieporozumienie tu wyszlo
Autorka nie miala na mysli kupowania z okazji choroby worka z Lego, lecz drobnostki, majace choc na chwile ukoic cierpiace dziecko Taki np Vibovit prosto z torebki )Albo pyszny paczek z lukrem na sniadanie, swieze rogale z maslem, ulubione potrawy na obiad, nowa ksiazka lub czasopismo. Ja tak wlasnie wspominam rozpieszczanie podczas choroby I tak samo rozpieszczam mojego synka gdy jest chory, ma wtedy nielimitowany czas na moich kolanach, razem ogladamy bajki, zjada wtedy rozne smakolyki A w sprawie reklam czy ktos pamieta reklame pumeksu, taki slogan: Jesli pumeks to tylko firmy Pulocolor albo marynarza z Baltony |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:50.

Autorka nie miala na mysli kupowania z okazji choroby worka z Lego, lecz drobnostki, majace choc na chwile ukoic cierpiace dziecko
czy ktos pamieta reklame pumeksu, taki slogan: Jesli pumeks to tylko firmy Pulocolor