Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 2010 - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-12, 15:05   #1291
bardotka_a
Wtajemniczenie

Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20

Przyszła wanienka wczoraj popołudniu zamawiałam i kurier już jest u nas

Patinka ja to bym się nie obraziła gdyby ktoś nam gotował obiadki nawet codziennie bym się zgodziła- ale wiem, ze nie o to Ci chodzi
Stary 2010-08-12, 15:40   #1292
youyou
Zakorzenienie

Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20

Patinka na moje oko to macie trochę chore układy z TŻ przecież małżeństwo to powinna być "jedna drużyna" a Wy jakoś macie przed sobą tajemnice, złośliwości i chamskie odzywki
Powinniście sie szanować, a jak coś jest nie tak to porozmawiać. Mi jak się coś nie podoba to mówię wprost TŻtowi, szczera czasem jestem aż do bólu ale przynajmniej mamy czyste relacje i on wie co mi na wątrobie siedzi

Madziulka genialnie Szymek raczkuje!! i ten siad prosty

Kancia
otwiera się pusta strona
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 15:57   #1293
Madziulka83
Zadomowienie

GG do Madziulka83

Kancia, Pysia, zebra, youyou

Tak raczkowac zaczal w Krakowie wlasnie, przedtem to pelzal, podpierajac sie glowa Albo tak tylko dwa kroczki... ale teraz jest nie do zatrzymania Nie mozna go juz spuscic z oczu.... zaczyna sie etap, ktorego sie wlasnie obawialam
Wiecie co, ja to chyba wolalam jak sobie tak slodko lezal, a nie sciagal wszystkiego co popadnie hehe
Chyba musimy kupic jakis kojec, bo tak jak nie spi, to nie jestem w stanie nic zrobic...

Kancia wlasnie, otwiera sie pusta strona, a jak klikam na album to wyskakuje, ze link jest nieprawidlowy

Edytowane przez Madziulka83
Czas edycji: 2010-08-12 o 15:58
Madziulka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 16:24   #1294
Kancia
Zakorzenienie

bo pewnie muszę Was miec w znajomych
Stary 2010-08-12, 17:17   #1295
Agape007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madziulka83 Pokaż wiadomość

Wstawiam kilka fotek ze spotkania
Uwielbiam fotke nr 5 na której Szymek jest sam.
czyli na 100% ustawiam się w kolejkę do bycia teściową Szymka. I obiecuję, że będe super teściową, a nie tą z kawałów
Cytat:
Napisane przez Kancia Pokaż wiadomość
blonde podziwiam ja na urodziny Adika robie tylko korki, sałatke gyros i półmisek wędlinek, tort i zastanawiam sięna jakims ciachem ale to jeszcze pomyslę.
Polecam sernik gotowany na cieście miodowym
http://www.smaczny.pl/przepis,sernik_gotowany
Pychotka

Cytat:
A ja nagralam jak bylismy w Krakowie, jak Szymek zasuwa Jakosc nie za dobra, ale to tak na szybko Nawet dziadek sie zalapal

http://www.youtube.com/watch?v=D2exzJyPb8U
klask i:

58 57,5 57 56,5 56 55,5 55!!
Agape007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 18:10   #1296
karola_sz
Rozeznanie

Czołem Mamusie,

Madziulka - jestem pod wrażeniem Szymusia, zasuwa rewelacyjnie, mój trochę młodszy i leży jak kłoda; jedyny plus to, że zawsze zastanę go w tym samym miejscu

Kamyk - a ja nie chudnę wcale, zaiwaniam dzień cały, nie obżeram się, próbuję ćwiczyć i nic - waga stoi w miejscu jak zaklęta; wyglądam jak napęczniała buła

Wczoraj byłyśmy z bydgoszczanką na spacerku. Luizka jest śliczna. Pstryknęłam nawet zdjęcie, ale ponieważ wyglądam jak wyglądam (patrz wyżej) to nie wiem czy wstawię.

Aldii - widziałam zdjęcie Lu z gryzakiem; Lu boska i gryzak też

Ale upał dzisiaj. Zdycham.

karola_sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 18:10   #1297
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez malinka118 Pokaż wiadomość
No to popełniłam zygzaka Właśnie skończyłam Co prawda jest trochę jakby wyblakły bo barwnik za cholerę nie chciał mocniej wyjść Mam nadzieję, że się spodoba mojemu 4 latkowi. Olafek stawia po soczku i kawałku tortu
A i dziękuję za pamięć o moich urodzinach
ale super tort
mniammm
wszystkiego naj dla Olafka!

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Strippi jej nie mów nawet mi o baba Piotruś miał tydzień, że tylko to mówił...baba, bebe i takie podobne kombinacje. Myślałam, że nie skończy. Teraz jest tata i dadaAle oczywiście gratuluję powiększania zasobu słów
no właśnie moja dziś też cały czas baba i aga haha

Cytat:
Napisane przez gosbaj Pokaż wiadomość
heheh sorki ale tak sie wkrecilam w zalaczanie fotek ze zapomnialam ich poobracac
hehe

Cytat:
Napisane przez pysiamn Pokaż wiadomość

Więc Moja rdosna twórczość na ścianie w salonie....
Rozpędem jeszcze fotki łazienki...
Ale bez sypialni bo w sypialni jest Graciarnia i pomijając nasz duże łózko i łózeczko Julki ...ciuchy są pod sufit prawieeeeee

Edit: malowalam pędzelkami 3 kwiaty, ale Kuba uważa że Mama namalowała Kwiatek, kwiatek i Ślimaka
ale super łazienka

Cytat:
Napisane przez addicted to wizaz Pokaż wiadomość

Strippidla małej gaduły

Co do siadania, to Maciek jak się go posadzi to bardzo ładnie siedzi taki wyprostowany i to dość długo (Kancia jak był w wieku Tomka, to też się podpierał, teraz też jeszcze czasem się opiera ale już bardzo rzadko, no i nieraz go "bujnie"). Teściowa dała mi cynka, że dziś w końcu sam usiadł z pozycji do raczkowania

brawo!

Cytat:
Napisane przez gosbaj Pokaż wiadomość

dzisiaj chce cos ugotowac malemu na obiadek. jeszcze nie gotowalam mu wiec to bedzie debiut planuje dac kurczaka, ziemniaka, marchewke i pietruszke i zmiksowac. zaraz jeszcze poszukam w necie jakiegos przepisu. chyba ze wy cos macie
no ja wczoraj robiłam 1 raz
wyszło mi na 2 dni

robiłam z marchewek 2
połowy średniej pietruszki
fileta z indyka

smakowało Julci

Cytat:

Wstawiam kilka fotek ze spotkania
super fotki!

Cytat:
Napisane przez patinka_ Pokaż wiadomość

ściemnia, bo wie,że nie byłabym zadowolona,że całe dnie małym zajmuje się teściówka a on pewnie przed tv
a najlepiej,że codziennie przyjeżdza po mnie do pracy, wiezie PROSTO DO DOMU...po czym znika do swoich spraw a ja zostaję z małym..sama...tak jak i w czasie urlopu macierzyńskiego...

:/

nie, nie przesadzam-ale wiem jak mnie teściowa traktuje-jakbym o własnego chłopa nie potrafiła zadbać-od samego początku małżeństwa woła co chwilę Tżta na obiadki...najczęściej chodzi co czwartek-śmieje się sama do siebie,że niczym obiady czwartkowe u króla:/ ja jestem zła, bo nigdy mi Tż nie mówił,że jedzie do mamy po pracy i będzie jadł u niej obiad-tylko mówił np. że będzie póżniej...jak przychodził to się nagle okazywało,że ON NIE JEST GŁODNY:/ ale nigdy nie mówił,że jadł obiad...sama się dopiero później zorientowałam,że jak przychodzi do domu i nie głodny to znaczy że U MAMUSI był:/ o nic nie chodzi tylko o to,że ja się orobię jak wół, przygotowywałam na czas jak wracał z pracy a tu pojedzony wracał...nie wiem czy ta BABA nie zdaje sobie sprawy,że może obiad czeka na niego w domu...:/widzi tylko koniec swojego nosa i żeby SYNEK ZJADŁ MAMUSI OBIAD...a tą zupę to pierwszy raz przyniósł, bo wiedzą,że ja w pracy...ale do tej pory to ja siedziałam w domu a jak Tż przychodził pojedzony a ja np. planowałam pizze na telefon albo cuś to kończyło się na tym,że jadłam g**** bo na samą siebie nie opłacało się zamawiać:/ tak dla przykładu...
współczuję Ci przeżyć z tż-tem
Stary 2010-08-12, 18:37   #1298
gosbaj
Zadomowienie

kupilismy krzeselko do karmienia firmy Baby Design. Krzysiowi sie bardzo podoba i po zjedzeniu obiadku siedzial w nim jeszcze godzinke i sie bawil zaraz wam wkleje fotke.

a no i zupka mojego autorstwa bardzo mu smakowala, zajadal az mu sie uszy trzesly. jutro zrobie cos bardziej wymyslnego

a no i kupilam mu kubek Lovi 360st. bo pomyslalaqm ze jak z niekapka nie umie pic to moze tak jak ze szklanki bedzie mu latwiej. narazie ostro probowal i kilka razy nawet upil troszke.
gosbaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 18:41   #1299
filka2
Zadomowienie

karola za spacer i poprosimy fote.
kancia a widzisz a tak narzekałas na syncia a on taki kochany sie zrobił
malinka tort cudo,najlepszego dla Olafka i dla Ciebie

Ada sie rozgadała od 3dni i piszczy tez straszniezrobiła m 2raz sama deserek i chyba kwasne dla niej bo sie krzywi jakby wit C jadła.musze gruszki od tesciowej spróbowac.
tz ma jutro wolny dzien od pracy i stwierdzilismy ze pojedziemy nad jeziorko do skorzecina,ale nie ma noclegów wiec chyba tylko na 1dzien sie wybierzemy
gosbaj ile zapłaciliscie za krzesełko?bo jak mi oddadza kase to i ja musze sie wybrac do sklepu

Edytowane przez filka2
Czas edycji: 2010-08-12 o 18:44
filka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 19:25   #1300
gosbaj
Zadomowienie

i jeszcze wam pokaze jak Krzys ladnie sie bawi na siedzaco
Stary 2010-08-12, 19:31   #1301
gosbaj
Zadomowienie

Filka za krzeselko dalismy 299zl. na allegro widzialam takie najtaniej za 270 + 20zl przesylki wiec nasze nie wyszlo tak drogo
Stary 2010-08-12, 19:46   #1302
fleurdelacour
Rozeznanie

nie chwalilam sie jeszcze. moje malenstwo siada sobie swobodnie od tygodnia i raczkuje, jeszcze niezgrabnie, za to super szybko.

co do jej nereczki... ja sobie wiele nie obiecywalam po sw Barbarze, jak szlam na usg, to raczej z mysla, zeby wada sie nie poglebiala. jak sie okazalo, ze sie zupelnie cofnela, to nie moglam uwierzyc. bardzo sie balam, ze Liwia bedzie musiala znow byc operowana.
a z ta wiara w cuda to jest tak, ze pewnosci nigdy nie ma. ale od 30 tyg ciazy wada byla, a teraz nagle znikla bez leczenia.

co do uczulajacej pasty do zebow. to ja zaczelam uzywac aquafresh dla niemowlat, ktora dostalam w probkach na szkole rodzenia. troche mi zal, bo Liwia uwielbiala myc zabki, a woda to mi sie wydaje, ze guzik dziala. bede sie musiala rozejrzec, ze bezflourowa jak radzi kamyk.

jak to zrobilyscie, ze dzieci same wam zasypiaja. my mamy rutyne od samego poczatku, ale mojej corce to wisi i tylko przy cycu spi albo na spacerze. do lozeczka jak ja klade, a nie spi zupelnie, to sie rozbudza, i tak miota i wrzeszczy az wymiotuje. sprawa beznadziejna.
fleurdelacour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 20:05   #1303
pysiamn
Zakorzenienie

nie odniosę się do postów bo mam załamkę...

Julka ma gorsze plamy mimo smarowania i wyeliminowania kaszki plamy się bardziej zaogniły i zwiększyły........

Są zaognione i wyglądają nieco jak plama po oparzeniu ....krostki-bąbelki jak byly blade też nie wyglądały najlepiej były widoczne z bliska i wyczuwalne pod dłonią

Jutro idę do pediatryyyyyyyy....

Nie dość że miała to uczulenie to dziś dodałam jej gluten taka zła jestem na siebieeeeeeeeeeeee że najlepiej sama bym się ukarala

Za szybko jej chyba zaczełam rozszerzanie diety...czytałam że to też od tego może być taka rekacjaaaaaaaaa.....

Wertuje neta i wcale mi to nie pomaga dlatego przestałam i przyszłam się wyrzalic do Was
Nic nieporadzimy może jutro nasz pediatra powie coś mądrego

TO MOJA WINA

*** -12,5kg***

Edytowane przez pysiamn
Czas edycji: 2010-08-12 o 20:08
pysiamn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 20:21   #1304
bydgoszczanka
Zakorzenienie

GG do bydgoszczanka

Cytat:
Napisane przez karola_sz Pokaż wiadomość

waga stoi w miejscu jak zaklęta; wyglądam jak napęczniała buła

Wczoraj byłyśmy z bydgoszczanką na spacerku. Luizka jest śliczna. Pstryknęłam nawet zdjęcie, ale ponieważ wyglądam jak wyglądam (patrz wyżej) to nie wiem czy wstawię.
A ja wczoraj mówiłam mężowi, że po dwójce dzieci masz super figurę.
Dziewczyny, nie słuchajcie jej

Adaśko fajny chłopak i jak fajnie się śmieje No i zaczepiał Luizę

http://suwaczki.maluchy.pl/li-44203.png

Luiza

http://suwaczki.maluchy.pl/li-44331.png

Jaka jest różnica między kobietą z PMS a terrorystą?
Z terrorystą można negocjować.
bydgoszczanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 20:30   #1305
gosbaj
Zadomowienie

Pysia moze tak byc ze za szybko byla dieta rozszerzana. u nas bylo to samo. ja zaczelam jak Krzys skonczyl 4 miesiace i chyba to bylo za wczesnie. wyszlo mu pelno takich suchych plamek ktore raz byly bardziej czerwone raz mniej. i mial je glownie na raczkach i nozkach. zrobilam mu 2 tyg przerwe w jedzeniu czegokolwiek poza mlekiem i zaczelo schodzic. a teraz wcina wszystko jak leci bez prob z nowymi smakami i nic mu nie jest. ale te zmiany utzrymywaly sie z miesiac zanim poszly sobie na dobre. aha no i kapalam go w Emolium.

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

karola i bydgoszczanka super ze spacerek sie udal. no i ja tez nie wierze w ta napeczniala bule wiec pokazuj fotki

Madziulka fotki Szymka super a filmik boski. jak on pedzi.
Stary 2010-08-12, 20:46   #1306
filka2
Zadomowienie

pysiam a może to rzeczywiscie na glutenbo moja bratowa teraz rozkminia od kiedy mój bratanek ma takie okropne zmiany i przychodzi jej do głowy glutenbiedna Julcia
Stary 2010-08-12, 20:52   #1307
fleurdelacour
Rozeznanie

pochwale sie fotkami corci z chrztu. chcialam juz wyzej, ale nie wyszlo
fleurdelacour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 20:59   #1308
brzoskwinia82
Zadomowienie

heloł ja tylko tak szybciutko
nie dam rady przeczytać bo znajomi wpadli, napiszę tylko że jakoś zleciał mi ten pierwszy dzień w pracy, tylko mega zakręcona byłam.

brzoskwinia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 21:16   #1309
patinka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
Patinka na moje oko to macie trochę chore układy z TŻ przecież małżeństwo to powinna być "jedna drużyna" a Wy jakoś macie przed sobą tajemnice, złośliwości i chamskie odzywki
Powinniście sie szanować, a jak coś jest nie tak to porozmawiać. Mi jak się coś nie podoba to mówię wprost TŻtowi, szczera czasem jestem aż do bólu ale przynajmniej mamy czyste relacje i on wie co mi na wątrobie siedzi
najgorsze jest to,że wydawało mi się,że się jakoś dogadujemy a tu się okazuje,że jak mam jakieś ALE to on woli wyjść niż słuchać co chce mu powiedzieć

Zebcia- wiesz, w życiu bym nie powiedziała,że jest synkiem mamusi wręcz przeciwnie-wydaje mi się,że ona po prostu go tak meczy:/ poza tym jak to chłop pewnie jest uzależniony od jej obiadków-masakra
najgorsze jest to,że jak się do niej przychodzi to jeszcze dobrze się z nią nie pożegnam a ona KIEDY PRZYJDZIECIE?PRZYJDZCIE,, ,,:/

dzisiaj był na grillu u rodziców:/ masakra...ja o suchym pysku..powiedziałam mu przed chwila ze nie gotowałam obiadu bo po co jak on pojedzony a na samą jedną osobę dla siebie nie będę gotować = to sie oburzył i powiedział,że jemu to nie przeszkadza-moze jeść dwa:/
Stary 2010-08-12, 21:16   #1310
zebra666
Zakorzenienie

Bydgoszczanka, Karola fotka

Gosbaj, Pysia widać zleży od dzisziusia, bo Piotruś miał rozszerzaną diete najwcześniej i nic mu nigdy nie było.

Fleur pięknie wyglądacie a mała księżniczka
Ja tam w cuda nie wierzę- ale w to, ze u takich malsuzków wiele cudownie jest w stanie się zregenerować. Przecież po ciężkich operacjach niemowlaki szybciej dochodzą do siebie niz dorośli. To udowodnione Piotrusiowi przepuklina pachwinowa sama zniknęła- bez cudów... Ale właśnie wiele razy usłyszałam, żebym się nie załamywała, bo u takich szkrabów natura nierzadko jest w stanie naprawić swój błąd.

Gosbaj super krzesełko- sama miałam na nie chętke jakiś czas ale z zeberką no ale dostałam z misiem równie fajowe.

Strippi to ja dzisiaj usłyszałam pare razy mama ale takie widać było, że do mnie- wołanie

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 21:22   #1311
kalka
Zadomowienie

fleurdelacour jakie ona ma włoski, czy tylko moja córcia jest prawie łysa????? A ta czarnula to ty?

Brzoskwiniaza pierwszy dzień

Zebcia, a ja w cuda wierze

Niedawno pisałyście, że mleko nr 3 jest od 10 miesiąca. Albo ja źle patrze ,albo na opakowaniu piszę powyżej 1 roku . A mozę jeszcze nie wypuścili na rynek nowych opakowań?????????

Edytowane przez kalka
Czas edycji: 2010-08-12 o 21:27
kalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 21:45   #1312
karola_sz
Rozeznanie

No dobra, wstawiam fotkę przepraszając jednocześnie, że masakruję swoim obliczem ten nasz wątek. Ja po prostu jestem maksymalnie niefotogeniczna i w rzeczywistości wyglądam lepiej (tzn. tak mi się wydaję ).
Adaś niestety odwrócił główkę. Zainteresowała go Luiza albo jej mamusia (w każdym razie ma chłop zdrowe podejście, co się będzie wdzięczył do obiektywu jak obok są fajne laski)

Stary 2010-08-12, 21:50   #1313
kalka
Zadomowienie

Cytat:
No dobra, wstawiam fotkę przepraszając jednocześnie, że masakruję swoim obliczem ten nasz wątek. Ja po prostu jestem maksymalnie niefotogeniczna
No kurde, zaraz ci dokopie
A synek to raczej do "teściowej" się wdzięczy i ją zaczepia. Musi se chody wyrobić

Stary 2010-08-12, 21:50   #1314
aldii
Zakorzenienie

Madziulka swietne zdjecia ze spotkania
Szymek jaki zdolniacha
Filka wow kolejne dziecie stoi
Patinka uwazam tak jak Kancia
Bardotka to teraz testuj i pisz jaka jest i czy rzeczywiscie tak malo miejsca zajmuje
Karola fotka byla dla Adasia
Dawaj fote,nie wydziwiaj noooo masz szczescie,ze wrzucilas.A teraz sie tlumacz i mow gdzie ta bula ? ;>
Gosbaj
Pysiu niestety to moze byc reakcja alergiczna na gluten
Fleur tylko kontroluj ta nerke,bo to lubi wracac
Kalka moja tez prawie lysa
Mleko 3 kiedys bylo od 8 m-ca.Teraz zaleznie od firmy - od 10,lub powyzej roku
Stary 2010-08-12, 21:52   #1315
zebra666
Zakorzenienie

Patinka dobrze Cię widzieć! ... nie potrafi jej odmawiać w tym sensie taki maminy cyc wiesz o co mi chodzi. "Dobrze mamusiu będe w czwartek a co ugotujesz?".

Karola no i ja nie widze żebyś źle wyszła Wogóle fajne z Was mamuśki Zazdroszcze spotkanka.

Moja bestia dzisiaj klęczała w łóżeczku przy szczebelkach zamiast spac:P pierwszy raz na to wpadł w łóżeczku. Fotki cwaniaka w klubie

Edytowane przez zebra666
Czas edycji: 2010-08-12 o 21:54
Stary 2010-08-12, 21:54   #1316
bydgoszczanka
Zakorzenienie

GG do bydgoszczanka

Cytat:
No dobra, wstawiam fotkę
Fajna fotka, super wyszłyśmy

http://suwaczki.maluchy.pl/li-44203.png

Luiza

http://suwaczki.maluchy.pl/li-44331.png

Jaka jest różnica między kobietą z PMS a terrorystą?
Z terrorystą można negocjować.
bydgoszczanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 21:59   #1317
karola_sz
Rozeznanie

Kalka - teściowa . No tak nigdy nic nie wiadomo, w końcu blisko mieszkamy.

Aldii - wydrukuję Adasiowi zdjęcie Lu i powieszę mu nad łóżeczkiem. I tak wygląda ślicznie z tym gryzakiem. A buła to ta z drugą brodą, + 5 kg i jeszcze innymi minusami. Nie lubię siebie na zdjęciach. Mam tylko jedną fajną sesję, którą robiła mi przyjaciółka - początkujący fotograf, taką pół rozbieraną, niby nic nie widać, ale jednak... I to są fajne zdjęcia, które akceptuję.

Stary 2010-08-12, 22:00   #1318
kalka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aldii Pokaż wiadomość
Kalka moja tez prawie lysa
Mleko 3 kiedys bylo od 8 m-ca.Teraz zaleznie od firmy - od 10,lub powyzej roku
Dziękuje za info o mleku. I o ile pamiętam, to chyba ty pisałaś mi co z tym katarem, tak? thx

A co do zdjęcia. Ja jakaś chyba przewrażliwiona jestem i bez czapeczki, kapelusza z uszkami albo opaski na pole nie wychodzę.Sama się zastanawiam, czy już nie powinnam sobie darować, ale jeszcze zakładam.

Karola to może jakieś zdjęcie z sesji, jak zbyt odważne to może w klubie

Edytowane przez kalka
Czas edycji: 2010-08-12 o 22:05
Stary 2010-08-12, 22:09   #1319
KarmazynowyKamyk
Zakorzenienie

GG do KarmazynowyKamyk

Ja na chwilę...
Stwierdziłam dzisiaj, że ten Bebilon Pepti wali jak stare skarpety...
Ale Paulinie najwyraźniej to nie przeszkadza...
Kiedyś zjadałam po niej resztki kaszki, a dzisiaj jak próbowałam czy nie za gorące, to mnie dosłownie zemdliło od tego smaku...
Stary 2010-08-12, 22:09   #1320
zebra666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kalka Pokaż wiadomość

Karola to może jakieś zdjęcie z sesji, jak zbyt odważne to może w klubie
o tym samym pomyślałam

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości