|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '92 cz.XVIII :) wątek bossów!
Heeeeeejka!!!!!!!!!!!!!!
Wróciłaaaam Tęskniłyście? Bo ja tak ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Kredzia, Colds macie super avki Aż mam ochote Uwaga! Ent - bede w sobote w Krk EMdz - bede w niedziele i poniedziałek w Czwie |
|
|
|
#4322 |
|
Zakorzenienie
|
bo w sumie to nawet nie wychodzili, gadałam później z jednym;d o i właśnie do mnie napisał. heheheheheihihihihi ;dd
|
#4323 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
lily92920 nowa jestem miło poznać
|
|
|
#4324 |
|
Zakorzenienie
|
lil opowiadaj jak było
|
#4325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
L i l u u u s :* :* :*Opowiadaj jak bylo ? Jak z tz? Jak jego rodzina ;p? Mow nam szybko
|
|
|
|
|
#4326 |
|
Zakorzenienie
|
Wiec to był zjae*isty wyjazd, ekipa spoko, ale oólnie tak się wybawiłam, wyszalałam, wogóle nie do opisania. Opiekunowie w pyte, polubili nasz pokoj, wię moglismy "wiecej" niż inni
Ale poza tym to zaje*ioza. Hotel... hm... jak ja to mówie: troche "późny Gierek" : łóżka i wyposażenie dosyc ubogie, czesc sprzetów albo skradziona albo zepsuta, lodówki mroziły wręcz na kość, klimatyzacja do bani ale poza tym pokoje, basen i stołówka (choc zarcie monotonne, rysajkling, coś w miare smacznego zawsze dało sie zjeść), całe ogólnie otoczenie bez zastrzezen, raz w tygodniu imprezki nad basenem, pyszny i niedrogi kebab. Same Złote Piaski to miejscowosc typowo kurortowa, droga, robiona pod bogaczy, głównie Ruskich i Niemców (bez obrazy dla nikogo!!!) więc i ceny wysokie w porównaniu np. z Warną i Kraniewiem, gdzie miałam okazje być. Dobrze się tam bawiłam. Najwiecej kasy poszła na imprezki i drinki, ale pyyyszne były. Dodam później, lub jutro jakies fotki, wgl to napiszcie w skrocie co u Was!!! Witam również wszystkie nowe
|
|
|
|
#4327 |
|
Rozeznanie
|
in the arms of an angel- sarah mcLachlan -----> piękna piosenka
jeeeej, nie chce mi sie wyjezdzac. w niedziele wyjezdzam znowu do niemiec. łeeeeeeeeeeeeeeeee;(
|
|
#4328 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
haha a co z tym sexem w koncu? celibat był na wyjeździe czy nie?:Pcolds- wspołczuje maleńka... nie warto jeździć z takimi nieodpowiedzialnymi frajerami... przepraszam, ale 120 na zakręcie? gratulacje, koleś chciał się wkopać do grobu, szkoda, że nie pomyślał że nie jedzie sam. IDIOTA! jak można być tak bezmyślnym Ja tego nie rozumiem, ku*wa nie rozumiem... Najważniejsze jednak maleńka, że K. nie dał du*y w takiej sytuacji i przybył, gdy Go tak bardzo potrzebowałaś i pomagał. I ważne, że nic Ci nie jest... tż mój dzisiaj w nocy wraca, wiec sie już jutro zobaczymy a tak to widzielibyśmy się w Sobote!
|
|
#4329 |
|
Wtajemniczenie
|
jutro mam egzamin na prawko - trzymajcie kciuki
![]() w ogole napisal do mnie pewien chlopak na nk, wczoraj wyszłam z sasiadka i psem na spacer i F. napisal do mnie spotkalam sie z nim w parku, rozmawialo mi sie z nim jakbym go znala kilka lat. dzis go odiwedzilam w sklepie w kotrym pracuje, w ogole ciagle pisze i dzwoni ![]() fajny
|
#4330 | |
|
Wtajemniczenie
|
jezuu, ale się zryłam
myślałam, że coś ode mnie chcesz i nie mogłam skminićCytat:
|
|
|
|
|
#4331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak ma na imie, ile ma lat, wysoki, umięśniony, czyste adidasy nosi, jak sie ubiera, jakie ma oczy, masz jego zdjecie?
|
|
#4332 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oczy nie wiem jeszcze :PPna spacerze bylo ciemno ;p mial czapke, spodenki jeansowe za kolano, koszulke no wiecie taki skejt ![]() a w pracy jeansy pantofel koszula ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- yes,a Ty jak prawko?
|
|
#4333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale cięzko, mieliśmy pokoje obok siebie, ale zabronili nam już 1 dnia łazić przez balkony, bo niby odsyłaja do domów jak kogoś złapią. Cięzko było, jak u niego jeszcze 3 kolesi, u mnie 2 babki (jedna z nich tworzyla pare wlasnie z kumplem z pokoju tż, to była cała taka 5-os. paczka) Ale jak poszli na miacho czy coś, to... ![]() ): "Ja wiem, ze jestescie para i wiecie, jestem waszym opiekunem, wiec powiedzcie, czy wy sie zabezpieczacie...?!" A ja w śmiech,: "Ale na obozie, czy caly czas ![]() " A on w śmiech, ja: "Nooooo" Jedna parka jeszcze była ale na wczasach, w naszym wieku, wiec na obozie było 22 os. z "wczasowiczami" 24. I bardzo dobrze, że taka grupka, zgraliśmy sie i wogole, tylko nasze dwa pokoje zachorowaly, jedni gardla załatwili, ktos tam zapalenie ucha, inni katary, zatrucia... Dałam fotke na nk! Komcie, komcie Coffi, bede 3 mać kciuki. Moja przyjaciółka dzisiaj oblała po raz 2 Choć ponoć na jakiejś dupereli, hm... Ide spać, odpocząć po podróży ![]()
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-08-12 o 22:32 |
|
|
|
|
#4334 |
|
Zakorzenienie
|
gdzie sie podziewa kongo?
|
#4335 |
|
Zadomowienie
|
ale lipna lipa, chu*nia chu*owa, można nienawidzić kogo się nie zna?
i czy można być zazdrosnym jak się cały czas sobie wkręca że Ci nie zależy? |
|
|
|
#4336 |
|
Zakorzenienie
|
bedzie sex;p
|
#4337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() można, serca się nie da oszukać ![]() a czemu pytasz? o kogo chodzi ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- nie bedzie ! ![]() pół roku minimum niech czeka [ a za nami dopiero 4 miechy ]
|
|
#4338 |
|
Zadomowienie
|
o jakby tżta i jego niby tylko przyjaciółkę
ostatnio co się na imprezie dowiedziałam to kosmos ale sobie myślę no trudno może tylko takie gadanie ale po tej imprezie i dzisiejszym smsie juz sama nie wiem ...
|
|
|
|
#4339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#4340 |
|
Zadomowienie
|
wróciłam jakby któraś zauważyła, że mnie nie było :x
planowałyście coś w łodzi? nocleg wam załatwię tani, wiem nawet już gdzie :d |
|
|
|
#4341 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co się stało to się nie odstanie.. jak pojechałam z K. do Niego do pracy, aby się przebrał, bo przyjechał prosto w ciuchach z roboty, to chłopak, który przyjechał za Niego i ten drugi, z K. zmiany, wypytywali się czy nic nikomu się nie stało, czy jestem cała, martwili się strasznie.. P., ten który miał zmiane z K., mówił, że TŻ po tym telefonie wyleciał z pracy jak oparzony.. że dopóki nie zadzwonił i nie powiedział, co się stało to żartował sobie, że musiałam napisać K. bardzo pikantnego smsa . no.. i potem gdy już byłam u Niego to siedziałam na fotelu, K. kucał koło mnie, przytulał.. w nocy, ilekroć się nie obudziłam, to nie spał.. patrzył się na mnie, czuwał.. nad ranem nawet obudził mnie flesz apratu. okazało się, że K. chciał mi zdjęcie zrobić - ponoć tak słodko spałam .Cytat:
.btw. co do czystości butów.. K. uważa, że czym brudniejsze to oznacza, iż week był bardziej udany . ale odkąd jest ze mną to czyści
|
||
|
|
|
#4342 |
|
Zadomowienie
|
hm. nie ważne w sumie. po prostu jestem zazdrosna o kogos kogo nawet nie znam ale po tej imprezie po ich stosunku do siebie nie wiem czy to ja jestem nienormalna czy oni.
jest przyjaźń damsko-męska? |
|
|
|
#4343 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zawsze wyje na tym filmie jak on wybiera gruszki... kto oglądał ten wie ![]() Yeska dzięki za radę ![]()
|
|
|
#4344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4345 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#4346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- uwierz, ja z Ojcem nigdy nie wyląduje w łóżku. spotykaliśmy się, potem była mega kłótnia, ale pogodziliśmy się. i od kilku lat jesteśmy bardzo dobrymi przyjaciółmi. |
|
|
|
|
#4347 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
więc chyba jest. |
|
|
|
|
#4348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- coffi- ja obaliłam drugi raz na placu...
|
|
#4349 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4350 | |
|
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Emce wracaj i pisz co Ci TZ wyjasnil! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:35.

Aż mam ochote 

miło poznać
Ale poza tym to zaje*ioza. 

hihi Dzięki że się stęskniłaś
gratulacje, koleś chciał się wkopać do grobu, szkoda, że nie pomyślał że nie jedzie sam. IDIOTA! jak można być tak bezmyślnym
Ja tego nie rozumiem, ku*wa nie rozumiem... Najważniejsze jednak maleńka, że K. nie dał du*y w takiej sytuacji i przybył, gdy Go tak bardzo potrzebowałaś i pomagał. I ważne, że nic Ci nie jest... 

Choć ponoć na jakiejś dupereli, hm...
o kogo chodzi