![]() |
#2161 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto
to że mogła dojść pod dom jest najbardziej prawdopodobne, także ta rozmowa z koleżanką przecież ojczym musiał coś słyszeć inaczej by o tym nie mówił, więc bym się przyjrzał koleżance bo ona może wiedzieć więcej niż to się wszystkim wydaje.
tak jak wcześniej pisałem największe szanse są na to że zamieszani w sprawę są jej znajomi, niekoniecznie ci bliscy ale ktoś kogo znała bo w innym wypadku coś by zostało, jakiś drobny szczegół biżuteria czy cokolwiek co miała tego dnia na sobie a nie ma nic więc ktoś zadał sobie wiele trudu aby to sprzątnąć (a na plaży lub okolicach jej miałby z tym problem). |
![]() ![]() |
![]() |
#2162 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2163 |
Wtajemniczenie
|
no to dziwi mnie to, ze ta Adria rozmawiajac z Iwona przez telefon nie zapytala jej gdzie w ogole jest, mysle, ze powinno ja to bylo interesowac biorac pod uwage, ze puscili ja sama do domu. a to jest wg mnie bardzo istotny fakt, bo gdyby byla pod domem to wiadomo- musiala pojechac z kims znajomym, bo sadze, ze nikt by jej pod domem nie napadl a jesli to to tez sadze, ze ojczym powinien slyszec. ale moge sie myslic oczywiscie
#2164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Adria wróciła taksówką, była pod blokiem około 3:30. Zadzwoniła do Iwony,żeby zapytać gdzie jej klucze zostawić. Iwona szła wtedy ulicą Grunwaldzką chyba (nie znam Trójmiasta),w każdym bądź razie Adria ją o to zapytała. A ojczym słyszał tą rozmowę i to była rozmowa telefoniczna. W sumie mógł słyszeć przez słuchawkę głos Iwony, czasami jak ktoś ma głośno nastawiony głośnik to słychać co odpowiada druga osoba (często tak w autobusie słyszę).
![]() |
#2165 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() w ogóle to dziwne, że będąc w domu nie spał o tej godzinie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2166 |
Wtajemniczenie
|
no to teraz to juz w ogole jestem w szoku, ze ta jej przyjaciolka jadac taksowka do domu nie zdecydowala sie aby podjechac po Iwone wiedzac ze nie doszla do domu jeszcze i nie zabrac jej ze soba. co z tego, ze sie poklocily.. po prostu masakra
#2167 |
Zakorzenienie
|
Może mieszkają na parterze,a w takie upalne noce to chyba każdy śpi przy otwartych oknach,a nawet i balkonie. Dla mnie osobiście to nic dziwnego.
#2168 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2169 |
Rozeznanie
|
No tak mi sie własnie ta rozmowa skojarzyła
![]() Ja Wam mówię,że policja i detektyw znają o wiele więcej faktó niz podają do opinii publicznej ![]() ![]()
#2170 |
Zakorzenienie
|
no raczej to dziwne nie jest, ja mieszkam na 3 pietrze i budze sie nieraz nad ranem jak wraca ktos z imprezy
![]() ejj bo zaraz tu beda spekulacje ze jej ojczym zlecil porwanie/zabójstwo, juz mnie nic nie zdziwi w tym wątku ![]()
#2171 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2172 |
Zadomowienie
|
Można słyszeć będąc w mieszkaniu kogoś w słuchawce jeśli np. osoba z komórką stoi pod oknami... ale słyszeć taki 'mówiony dźwięk' ale nie na tyle by głos rozpoznać i słyszeć słowa, bez przesady
![]() swoją drogą dlaczego ten ojczym nie wstał i nie wyjrzał czy dziewczyny wrócił całe i zdrowe skoro je słyszał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2173 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Albo nie umiem,albo życie tak sprawiło,że o bólu nic nie powiem i ukryję wszystko-nawet miłośc... ...Daj zdrowie moim bliskim, dla mnie tylko trochę siły, może mniej poczucia winy... UWAGA!!! http://www.youtube.com/watch?v=sjU1lK84ZfU |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2174 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2175 |
Zakorzenienie
|
Człowiek słyszy to, co chce usłyszeć. Wiec możłiwe jest, że ojczymowi tylko wydawało się, że to Iwona. Z kolei nad ranem jest bardzo cicho i "niesie" każdy odgłos więc wydaje mi się, że mógł słyszeć głos Iwony przez telefon..
#2176 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, moim zdaniem, człowiek tuż po przebudzeniu nie odbiera dźwieków i w ogóle wszelkich sygnałów z otoczeniu takimi, jakie one są w rzeczywistości. Będąc w "pół-śnie" ojczymowi mogło się wydawać, że słyszy głosy dwóch osób. Nie widzę w tym nic podejrzanego....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2177 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny, to mój debiut na tym forum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
Rozeznanie
|
Hmm ale Rutkowski już raz ogłosił coś niezgodnego z prawdą - o tym, że dwóch chłopaków z pierwszego monitoringu szarpie jakas dziewczyne i że idą za Iwoną... podczas gdy widać ewidentnie, że tracą ją z oczu i idą tą samą drogą co ona później, a do tego idą prosto, a ona skręciła.
#2179 |
Raczkowanie
|
No nie wiem, mówił chyba o tym że zaczepiali młode kobiety(chyba 2) a nie że szarpali.Poza tym rzucanie podejrzenia na kogoś (publicznie) a zła interpretacja nagrania z kamery to chyba nie ten sam "kaliber" pomyłki chyba.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2180 |
Zakorzenienie
|
Finał tej sprawy może nasnieźle zaskoczyć. Sama już nie wiem - głupieję.
A także wątpie aby w domu słyszał głos komórki bez nagłośnienia. |
![]() ![]() |
![]() |
#2181 |
BAN stały
|
Na innym forum ktoś wstawił linka dozdjęcia z imprezy w dream clubie.
Spójrzcie na tego kolesia: http://www.sobotnianoc.pl/klub/zdjec.../#photo_center Czy tylko mi się wydaje, czy podobny do tego z portretu? |
![]() ![]() |
![]() |
#2182 |
Zakorzenienie
|
Nad ranem jest cicho, głos się niesie, inaczej to wszystko słychać, niż normalnie. Przy otwartym oknie spokojnie takie rzeczy słychać!
Ja mieszkam na parterze, okno mam uchylone, a słyszałam szepty znajomych, żebym wyjrzała nad ranem. SZEPTY. Także spokojnie ojcu mogło się wydawać, że na dole słyszy Iwonę albo, że na dole rozmawiają dwie osoby, w tym jego córka.
![]() |
#2183 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=cotynato;21341529]Finał tej sprawy może nasnieźle zaskoczyć. Sama już nie wiem - głupieję.
Najgorsze jest to, że może równie dobrze nie być finału tej sprawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do Pana Ręcznika? ![]() ![]() To już paranoja, żeby ''uderzać'' do ludzi, którzy niczym nie przypominają poszukiwanych świadków. Przynajmniej ja nie widzę nic podejrzanego w owym Panu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2185 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Pewnie chodziło o tego faceta nr 1 od jasnowidza. Ja się nie wypowiadam, bo osobiście nie wierzę w tego typu wizje a doszukiwanie się jakichś podobienstw byłoby szukaniem na siłę, byle tylko coś znaleźć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2186 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cytat:
![]() Po prostu wczoraj ten opis jasnowidza, potem portrety, a dziś na innym forum ktoś wstawił linka do tego zdjęcia. Postanowiłam się podzielić tym z Wami,bo na mnie jakieś wrażenie to zrobiło. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2187 | |
BAN stały
|
Cytat:
http://www.sobotnianoc.pl/content/cl...857069_mid.jpg ma te wąskie oczy i taką małą bródkę ![]() Nawet nos podobny xD ale ja tam w jasnowidzów nie wierzę. Edytowane przez mmm3m Czas edycji: 2010-08-13 o 09:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2188 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
SZOK ![]()
![]() |
#2189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak jest podobny do jedego portetu pamięciowego. Chociaż jak na moje oko w 65% ![]() Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-08-13 o 09:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2190 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:58.