Jaki KOLOR włosów będzie do mnie pasować ? - wątek zbiorczy - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Pokaż wyniki sondy: Jaki kolor dla mnie?
Brąz? 142 53,99%
Bląd? 123 46,77%
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 263. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-11, 09:41   #2551
MalutkaEdytka
Przyczajenie

Dot.: Czy ten kolor będzie mi pasował?

Cześć Dziewczynki
Już wcześniej miałam wrzucić foto, by móc prosić was o radę. Minowicie chciałabym zmienić kolor włosów na ciemny blond lub brąz. Myślicie że będzie mi dobrze w ciemnym kolorze? Od bardzo długiego czasu farbuje włosy co 2,5-3 miesiące i są już zniszczone, chciałabym dać im troszke odpocząć od tych rozjaśniaczy.
Bardzo proszę o radę i pozdrawiam serdecznie
MalutkaEdytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 10:20   #2552
Mortishia
Raczkowanie

Angela0201 sądzę, że te kolory, nad którymi się zastanawiasz są OK Zdecydowanie lepsze niż to co już miałas, bo są bardziej wyraziste. Jednak pamiętaj, że każdy odcien rudych czy czerwieni się niestety szybko "spiera"

MalutkaEdyta ciemniejszy odcień byłby ok! Brąz jak najbardziej, masz ciemną oprawę i niebieskie oczy = fajny kontrast Tylko że farbowanie brązem też będziesz robic co jakie 2 miesiące max Bo niestety kolor schodzi a poza tym odrosty widać, choć Ty chyba masz naturalne ciemniejsze włosy? jeli chcesz, żeby włoski odpoczęły, to polecam farby bez amoniaku, fakt, że gorzej się trzymają,ale tak nie obciążają włosów, a do tego odżywka jakas i będzie OK Ja tak swoje potraktowałam, bo od lat jestem czarna. Ostatnio troche podcięłam nawet żeby odpoczęły i jakos dają radę No i własnie do farbowania używam farb z garniera albo loreal casting, bo wprawdzie nawet czerń po jakims czasie przechodzi w brąz,ale to jest mniej drastyczne dla włosów Tobie pierwsze farbowanie może rednio zlapać. Na rozjasniane włosy farba na początku gorzej łapie
Stary 2010-08-11, 11:51   #2553
dreams_x33
Zadomowienie

GG do dreams_x33

Cytat:
Napisane przez MalutkaEdytka Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki
Już wcześniej miałam wrzucić foto, by móc prosić was o radę. Minowicie chciałabym zmienić kolor włosów na ciemny blond lub brąz. Myślicie że będzie mi dobrze w ciemnym kolorze? Od bardzo długiego czasu farbuje włosy co 2,5-3 miesiące i są już zniszczone, chciałabym dać im troszke odpocząć od tych rozjaśniaczy.
Bardzo proszę o radę i pozdrawiam serdecznie
moim zdaniem bardzo pasowałby do ciebie brąz
Stary 2010-08-11, 23:20   #2554
ashes1984
Przyczajenie

Rude włosy

Witam serdecznie,pisze z prosba o rade.Marza mi sie takie wlosy jak modelka na pierwszym zdjęciu.Obecnie wygladam jak na drugim zdjeciu z tym tylko ze 8 kilo lzejsza i wlosy sa dluzsze-do ramion.Czy zmiana na rudy kolor wyjdzie mi na korzysc?Jesli nie taki ocien rudosci to jaki?Bardzo bym chciala moc spelnic swoje marzenie rudych wloskowMam brazowe wlosy,jasna gladka cere i zielone oczy.Pozdrawiam i dziekuje z gory za pomoc
ashes1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 06:28   #2555
MalutkaEdytka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Mortishia Pokaż wiadomość
Angela0201 sądzę, że te kolory, nad którymi się zastanawiasz są OK Zdecydowanie lepsze niż to co już miałas, bo są bardziej wyraziste. Jednak pamiętaj, że każdy odcien rudych czy czerwieni się niestety szybko "spiera"

MalutkaEdyta ciemniejszy odcień byłby ok! Brąz jak najbardziej, masz ciemną oprawę i niebieskie oczy = fajny kontrast Tylko że farbowanie brązem też będziesz robic co jakie 2 miesiące max Bo niestety kolor schodzi a poza tym odrosty widać, choć Ty chyba masz naturalne ciemniejsze włosy? jeli chcesz, żeby włoski odpoczęły, to polecam farby bez amoniaku, fakt, że gorzej się trzymają,ale tak nie obciążają włosów, a do tego odżywka jakas i będzie OK Ja tak swoje potraktowałam, bo od lat jestem czarna. Ostatnio troche podcięłam nawet żeby odpoczęły i jakos dają radę No i własnie do farbowania używam farb z garniera albo loreal casting, bo wprawdzie nawet czerń po jakims czasie przechodzi w brąz,ale to jest mniej drastyczne dla włosów Tobie pierwsze farbowanie może rednio zlapać. Na rozjasniane włosy farba na początku gorzej łapie
Dziękuje Ci bardzo za radę. Za kilka dni wybieram się do fryzjera bo już mam duży odrost i zobaczymy co to ze mnie wyjdzie
pozdrawiam gorąco
Stary 2010-08-12, 13:01   #2556
putson
Przyczajenie

Dot.: Jaki KOLOR włosów będzie do mnie pasować ? - WĄTEK ZBIORCZY

Hej
Jestem nowa na forum, więc jakbym popełniła jakiś błąd to proszę nie krzyczeć. Zastanawiam się nad trwałą koloryzacji najbardziej ciągnie mnie do brązów. Chodzi mi o przyciemnienie, ale jednak nie jestem pewna czy będą mi pasowały, dlatego proszę o radę
Moje zdjęcie:
http://yfrog.com/n21009037pj
Z góry dziękuję za pomoc

Edytowane przez putson
Czas edycji: 2010-08-12 o 13:02
putson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 16:35   #2557
kamk2
Raczkowanie

ja maluje wlosy pierwszy raz.mam ciemny blond a chce jasny.jak mam rozjasnic?a moze polmalowac u fryzjerki

udzielcie mi wreszczie odp!!!!!!!!
ktory raz ja pytam?????!
kamk2 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-12, 16:44   #2558
MalutkaEdytka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kamk2 Pokaż wiadomość
ja maluje wlosy pierwszy raz.mam ciemny blond a chce jasny.jak mam rozjasnic?a moze polmalowac u fryzjerki

udzielcie mi wreszczie odp!!!!!!!!
ktory raz ja pytam?????!
He he spokojnie
Wydaje mi się, że powinnaś pójść do fryzjerki. Z tego co mi wiadomo, to zawsze łatwiej zejść z jasnego na ciemny niż odwrotnie. Ja zalecam wizyte u fryzjera.
Pozdrawiam

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

Cytat:
Napisane przez putson Pokaż wiadomość
Hej
Jestem nowa na forum, więc jakbym popełniła jakiś błąd to proszę nie krzyczeć. Zastanawiam się nad trwałą koloryzacji najbardziej ciągnie mnie do brązów. Chodzi mi o przyciemnienie, ale jednak nie jestem pewna czy będą mi pasowały, dlatego proszę o radę
Moje zdjęcie:
Z góry dziękuję za pomoc
Moim skromnym zdaniem możesz spróbować jasny brąz lub ciemny blond, pzdr
Stary 2010-08-12, 16:53   #2559
kamk2
Raczkowanie

dziekuje bardzo za odp ;*
Stary 2010-08-12, 19:14   #2560
Sysia211
Raczkowanie

Hej mam pytanko jaki kolrek pasował by dla mnie ?
Jednolity czy balejaż ?

Edytowane przez Sysia211
Czas edycji: 2010-08-12 o 22:46
Sysia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 19:20   #2561
Mortishia
Raczkowanie

MalutkaEdyta NIE MA ZA CO Mam nadzieję, że będziesz zadowolona!!!

Kmk2 Lepiej u fryzjera. Zależy jakie masz włosy!! Ja na przykład sama nie raz rozjaśniałam sama i raz u fryzjera, szczerze efekt miałam teki sam Ale do tego to chyba trzeba mieć odpowiedniego i zaufanego fryzjera!!! Ja teraz jestem czarna i chcę przejść naplatynę, ale zobaczymy. Postanowiłam zejść z koloru, bo jak wcześniej pisałam i tak sam się spiera więc po prostu dołączyłam szampo rozjaśniający z rumiankiem - działa, odrosty są już jaśniejsze Tak więc jak zejdę częściowo, zetnę i potem będę walczyć dalej, jak co zawsze można na czarno, rudo, braż czy cokolwiek zafarbować i to łatwiej niż z ciemnego na jasny hahaha

Putson - popieram! Próbuj jakiś brąz... może coś toffi albo karmel, a może coś w stylu mlecznej czekolady? Ale to moje zdanie

POZDRAWIAM!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-12, 19:45   #2562
kamk2
Raczkowanie

a jak ja mam je rozjasnic kompletnie sie nie znam.wystarczy mi jedno opakowanie?
Stary 2010-08-13, 07:59   #2563
putson
Przyczajenie

Dziękuję za odp;*
Stary 2010-08-13, 08:02   #2564
Mortishia
Raczkowanie

Sysia211, czy masz jaki pomysl na siebie? Cos by Ci się podobało? Od zawsze masz blond? masz ciemna oprawę - blond daje fajny kontrast, a oczy niebieskie?? Wiesz zależy w czym dobrze się czujesz, jak w jednolitych to jest naprawde szeroka gama kolorystyczna, a jeżeli wolisz pasemka, to tu też możesz poszaleć Zależy czy chcesz się rozstać z blondem No i czy masz nerwy do uzupelniania pasemek (i kasę, bo to uważam lepiej u fryzjera)... ALE PRZEDE WSZYTSKIM PROPONUJĘ ZROBIĆ COŚ Z CIĘCIEM!!!!

Kamk2 ... to może lepiej fryzjer. Lepiej nie ryzykuj, bo jak się nie znasz to sobie spalisz włosy.
Sama to musisz wybrać o ile tonów, bo potem i tak trzeba farbę nałożyć, bo nie zejdzie Ci kolor wszędzie tak samo Dodatkowo te jasne farby ponoć mają w sobie rozjasniacz. Co do ilosci ...hmmm... zależy jakie masz włosy czy grube, czy cieniutkie, jaką długosć itd....

Musisz wybrać jeszcze farbę... tak więc niestety troche mozolne. Zwłaszcza, że samej jest zawsze ciężej nakładać równomiernie na całe wlosy :/
Ja jak sobie robiłam balejaż obwodowy i kumpeli pasemka, to zeszło nam półtora opakowania rozjasniacza. Z czego jej tylko kilka pasemek rzuciłam, bo jej zbyt ciemno zlapała farba.

PUTSON - nie ma za co

Mnie męczą blondy, ale nie wiem jak to wyjdzie jestem dosc blada, mam ciemną oprawę i zielone oczy do tego kilka piegów, ale niezauważalnych o dziwo tylko że naturalnie jestem szatynkom...i to jasną, ale farbuję od lat wlosy na ciemno! CO WY NA TO???

Edytowane przez Mortishia
Czas edycji: 2010-08-13 o 08:05
Mortishia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 08:29   #2565
dreams_x33
Zadomowienie

GG do dreams_x33

Cytat:
Hej
Moje zdjęcie:
Z góry dziękuję za pomoc
brązowy jak najbardziej myślę że by pasował
sama mam ten kolor, tylko że ciemny, do ciebie pasowałby jasny

Cytat:
Napisane przez Sysia211 Pokaż wiadomość
Hej mam pytanko jaki kolrek pasował by dla mnie ?
Jednolity czy balejaż ?
jednolity brąz ciemny
Stary 2010-08-13, 09:19   #2566
putson
Przyczajenie

Chciałam się jeszcze spytać o kolor który bardzo mi się podoba. Czy będzie do mnie pasował?
Pozdrawiam
Stary 2010-08-13, 09:25   #2567
polly20
Przyczajenie

Witam wszystkie wizażanki!
Niedługo wybieram się do fryzjera żeby zmienić kolor włosów i nie wiem kompletnie na jaki. Mój obecny kolor to bardzo bardzo jasny platynowy blond. Długo dążyłam do tego, aby uzyskać taki kolor, a teraz kiedy już go mam jakoś źle się w nim czuje i wydaje mi się, że do mnie nie pasuje. Przede wszystkim denerwuje mnie to że w słońcu jest on prawie biały przez co wg mnie wyglądam w nim sztucznie. Mój naturalny kolor włosów to taki mysi blond. Mam szaro-niebieskie oczy. Z cerą nie mam większych problemów. Moja skóra raczej łatwo się opala, przez większą część roku jestem opalona. Jeśli chodzi o nowy kolor włosów to chciała bym raczej pozostać przy blondzie ponieważ dobrze się w nim czuje, ale nie wiem jaki odcień blondu będzie do mnie pasował. Czy raczej ciepły czy chłodny? Ciemny czy jasny? Bardzo dziękuję za wszystkie rady.

Edytowane przez polly20
Czas edycji: 2010-08-17 o 08:24
polly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 10:16   #2568
kamk2
Raczkowanie

polly 20 na tym ostatnim wygladasz najlepiej

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

w takim razie zostawie to fryzjerce
a jeszcze mam pytanie one tam maja w salonie jakie farby ?bede mogla pozniej dobrac takie same w sklepie zeby pomalowac odrosty??
Stary 2010-08-13, 10:23   #2569
polly20
Przyczajenie

Na wszystkich 3 zdjęciach jest ten sam kolor, tylko 1 i 2 fotka była robiona w dzień przy słońcu, a 3 fotka wieczorem
polly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 10:37   #2570
kamk2
Raczkowanie

aa
wiesz co moim zdaniem za jasny ten kolor
nie wiem jak w raealu ;p
Stary 2010-08-13, 11:59   #2571
dreams_x33
Zadomowienie

GG do dreams_x33

Cytat:
Chciałam się jeszcze spytać o kolor który bardzo mi się podoba. Czy będzie do mnie pasował?
Pozdrawiam
moim zdaniem tak

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

Cytat:
Napisane przez polly20 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie wizażanki!
Niedługo wybieram się do fryzjera żeby zmienić kolor włosów i nie wiem kompletnie na jaki. Mój obecny kolor to bardzo bardzo jasny platynowy blond. Długo dążyłam do tego, aby uzyskać taki kolor, a teraz kiedy już go mam jakoś źle się w nim czuje i wydaje mi się, że do mnie nie pasuje. Przede wszystkim denerwuje mnie to że w słońcu jest on prawie biały przez co wg mnie wyglądam w nim sztucznie. Mój naturalny kolor włosów to taki mysi blond. Mam szaro-niebieskie oczy. Z cerą nie mam większych problemów. Moja skóra raczej łatwo się opala, przez większą część roku jestem opalona. Jeśli chodzi o nowy kolor włosów to chciała bym raczej pozostać przy blondzie ponieważ dobrze się w nim czuje, ale nie wiem jaki odcień blondu będzie do mnie pasował. Czy raczej ciepły czy chłodny? Ciemny czy jasny? Bardzo dziękuję za wszystkie rady.
w tym ci ładnie
ale myślę że pasowałby ci również ciemniutki blond jak nie jasny brąz
Stary 2010-08-13, 12:55   #2572
putson
Przyczajenie

To postanowione Dziękuję wszystkim za chwilę uwagi
Pozdrawiam;*
Stary 2010-08-13, 13:45   #2573
Sysia211
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mortishia Pokaż wiadomość
Sysia211, czy masz jaki pomysl na siebie? Cos by Ci się podobało? Od zawsze masz blond? masz ciemna oprawę - blond daje fajny kontrast, a oczy niebieskie?? Wiesz zależy w czym dobrze się czujesz, jak w jednolitych to jest naprawde szeroka gama kolorystyczna, a jeżeli wolisz pasemka, to tu też możesz poszaleć Zależy czy chcesz się rozstać z blondem No i czy masz nerwy do uzupelniania pasemek (i kasę, bo to uważam lepiej u fryzjera)... ALE PRZEDE WSZYTSKIM PROPONUJĘ ZROBIĆ COŚ Z CIĘCIEM!!!!

Kamk2 ... to może lepiej fryzjer. Lepiej nie ryzykuj, bo jak się nie znasz to sobie spalisz włosy.
Sama to musisz wybrać o ile tonów, bo potem i tak trzeba farbę nałożyć, bo nie zejdzie Ci kolor wszędzie tak samo Dodatkowo te jasne farby ponoć mają w sobie rozjasniacz. Co do ilosci ...hmmm... zależy jakie masz włosy czy grube, czy cieniutkie, jaką długosć itd....

Musisz wybrać jeszcze farbę... tak więc niestety troche mozolne. Zwłaszcza, że samej jest zawsze ciężej nakładać równomiernie na całe wlosy :/
Ja jak sobie robiłam balejaż obwodowy i kumpeli pasemka, to zeszło nam półtora opakowania rozjasniacza. Z czego jej tylko kilka pasemek rzuciłam, bo jej zbyt ciemno zlapała farba.

PUTSON - nie ma za co

Mnie męczą blondy, ale nie wiem jak to wyjdzie jestem dosc blada, mam ciemną oprawę i zielone oczy do tego kilka piegów, ale niezauważalnych o dziwo tylko że naturalnie jestem szatynkom...i to jasną, ale farbuję od lat wlosy na ciemno! CO WY NA TO???

Tak od zawsze mam blond włosy i do tego niebieskie oczy
Myślałam o ścięciu włosów bo te długe już mnie męczą, bardzo podoba mi się fryzura z drugiego zdjęcia Bardzo mocno rozważam zmianę koloru na brąz tylko boje się że wyjdzie mi coś rudego ;/ Podoba mi się kolor na 3 i 4 zdjęciu

Edytowane przez Sysia211
Czas edycji: 2010-08-13 o 13:46
Sysia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 21:50   #2574
szurumburum
Przyczajenie

jakim kolorem mogę uzyskać podobny efekt?

witam, chciałabym uzyskać zbliżony kolor włosów do tego http://bi.gazeta.pl/im/4/4086/z4086284X.jpg
czy mógłby mi ktoś doradzić jakiej farby powinnam użyć?
załączam zdj moich obecnych włosów.
szurumburum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 16:12   #2575
justi699
Zakorzenienie

dziewczyny chciałabym pofarbować sobie włosy
będąc dziś w rossmanie stałam długo przy półce z farbami, ale w koncu nic nie wybrałam
no bo ja się nie mogę zdecydować czy coś wpadające w rude tylko tak delikatnie (marzy mi się trochę ale się boje jak wyjdzie) czy jakiś blond jasny
sama nie wiem doradzcie

wstawiam fotki moich włosów- naturalny kolor - taki jakiś blond
co byście zrobiły z czymś takim

Nasz Ślub

Jesteś z nami
11.05.2015, godz. 13.30
justi699 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 18:32   #2576
bittersweet17
Raczkowanie

GG do bittersweet17 Send a message via Skype™ to bittersweet17

Cześć dziewczyny. Mogłybyście mi doradzić jaki kolorek by mi pasował, mam ochote na zmiane, poza tym mam 3 cm odrosty, za kilka dni wracam do Polski i jak tylko wróce lece do fryzjera bo z takim czymś na głowie to aż wstyd chodzić, poza tym w dzień powrotu mam wesele i musze coś z tym pilnie zrobić. Od zawszed farbowałam się na blond, teraz mam w sumie najjaśniejszy. Przez jakiś czas miałam również brązowe, choć szczerze powiedziawszy lepiej czuje się w blondzie. Nie mam zielonego pojęcia co zrobić,podobają mi się karmelowe kolory na głowie ale nie wiem czy będzie mi to pasować... Poradźcie

Idealna nie jestem ale idealnie sobie z tym radzę ;]

Moja wymianka
bittersweet17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-19, 15:13   #2577
elisss_21
Raczkowanie

Question Dot.: Jaki KOLOR włosów będzie do mnie pasować ? - WĄTEK ZBIORCZY

Cześć dziewczyny
Od kilku lat farbuję włosy na kolor czarny.. Jednak chciałabym zmienić go i myślałam o rudych włoskach, bo blond odpada.. Mój naturalny kolor to średni brąz, wpadający w ciemny.. Mam ciemne brwi i piwne oczy.. Czy jakiś odcień rudawego by do mnie pasował? Jak myślicie?

Myślałam o takim: http://forum.szafa.pl/upload/foto_ca...2c_500x640.jpg lub coś w ten deseń

Edytowane przez elisss_21
Czas edycji: 2010-08-19 o 15:58
elisss_21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-19, 15:58   #2578
activityhouse
Przyczajenie

Jakie kolory wybrać na balejaż?

A więc zacznijmy od tego że mam niebieskie (niektórzy twierdzą że szare:p) oczy. Ciemne brwi i bardzo jasną karnację. Myślałam o kolorach blond i odcieniach, do tego trochę czekolady. Ale jakoś tego nie potrafię sobie wyobrazić.
activityhouse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-19, 16:42   #2579
asenette
Raczkowanie

Dot.: Jakie kolory wybrać na balejaż?

Proponuję 2 wyjścia:
- jeśli masz chłodny typ urody lub nie lubisz tzw. ciepłego blondu, proponuję beżowy blond i drugi ciemniejszy, np. średni lub ciemny blond, zależy jak duży kontrast lubisz.
- jeśli natomiast masz ciepły typ urody, ładnie wygląda średni ciepły słoneczny blond i ciemny blond.
asenette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-19, 17:40   #2580
Aredhel125
Zadomowienie

Brązowe refleksy na naturalnych włosach

Witajcie! We wrześniu mam zamiar trochę odświeżyć moje włosy. Są już długie i jako, że ostatnio bardzo o nie dbam i należycie pielęgnuję są w całkiem dobrej kondycji. Mam zamiar je trochę pocieniować ale nie chcę poprzestać tylko na tym. Jestem naturalną szatynką i myślałam, żeby je zafarbować na jakiś ładny brąz ale sama wiem z doświadczenia, że brązy szybko jaśnieją, wypłukują się( zresztą jak każda farba) i często też rudzieją. Dlatego też myślałam o brązowych refleksach, które byłyby bezpośrednio położone na moich naturalnych włosach. Nie chcę jednak, żeby wyszedł efekt pasemek czy balejażu. Chcę aby były delikatne i zlewały się mniej więcej z moim naturalnym kolorem włosów a jednocześnie, żeby dodały fryzurze brązowego odcienia i świeżości. Fajnie by było gdyby całość wyglądała naturalnie. Czy takie coś w ogóle jest możliwe? Czy może mam za duże wymagania... sama nie wiem. W internecie szukałam zdjęć z tego rodzaju fryzurami ale nie udało mi się znaleźć nic konkretnego. Nie chcę iśc też do fryzjera i przedstawić mu jedynie słownie mojego wyobrażenia o nowych włosach bo boję się, że opacznie to zrozumie i na głowie wyląduje mi jakaś "sraka". Czy może któraś z was robiła sobie coś w tym stylu na głowie? Może macie jakieś zdjęcia albo widzieliście coś podobnego u znajomych. Proszę o pomoc!
Aredhel125 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fryzury i styling

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości