![]() |
#661 |
Rozeznanie
|
Dot.: Bylam, jestem, chce byc AU PAIR - nasze przygody. czesc VI
a nie zapisywalas sie gdzies, gdzie bylo potrzebne swiadectwo? do jakiejs szkoly itp.?
pamieetam, ze jak zapisywalam sie rok temu do szkoly policealnej to wymagali swiadectwa ukonczenia szkoly (musze teraz je odebrac ![]()
#662 |
Konto usunięte
|
http://www.youtube.com/watch?v=QzvGKas5RsU
ta pisoenka te basy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Zakorzenienie
|
ines- na studia, ale tam poszly oryginaly.
odpisy zostaly w domu. i nie ma. wiecie co. naprawde nie mam szczescia ostatnio. zupelnie. chcialam wstac raniutko (5- wiec pewnie nawet spac nie pojde) szybko wszystko zalatwic, wrocic do domu i zadzwonic do dentystki, ale nie. oczywiscie nie moze nic sie udac. smutno mi, bo jak juz zaczne cos robic, to nic sie nie udaje ![]()
![]() |
#664 |
Konto usunięte
|
a po co ci odpis?
na uczelni sie oryginal zostawia apropo musze moj odebrac za... 3 tyg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
Zakorzenienie
|
kacha...
![]() odpis mi potrzebny do urzedu pracy. nie moge zabrac dokumentow z uniwerka, bo jak nigdzie nie pojade, to zostane z niczym ![]() znalazlam swiadectwo ukonczenia gimnazjum- moze to dam? wyraznie napisane,ze swiadectwo ukonczenia szkoly. a ze pracy nie szukam, to moze to wystarczy? najwyzej zleja ze mnie przy okienku, ze mam tylko gimnazjalne ![]() chodzi mi tylko o ubezpieczenie. modlcie sie,zeby to przeszlo!
![]() |
#667 |
Konto usunięte
|
ruciato nie wiem ja sie nie znam:/
ja sie dzis w agencji pracy nastalam mam dosyc;/ lucy spac ![]() nie moge spac tu cos ej wracam na chhate a host - jadlas kolacje? chcesz moze cos? ![]() lol szok |
![]() ![]() |
![]() |
#668 |
Zakorzenienie
|
tak sie boje jutro z domu wyjsc.
![]() zobaczycie,ze przyjde zalamana. (blagam, nie) dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 04:00 ---------- Poprzedni post napisano o 02:41 ---------- http://aupair-world.net/index.php/au...ail/?a=1091484 marty, st. albans no i wyszlo na to,ze w ogole nie poszlam spac ![]() juz sie wykapalam. mam jeszcze 1h i 20 minut do wyjscia. zaraz cala sie spoce z nerwow. piekne niebo dzis w nocy bylo. denerwuje sie, nie wiem,czy tam sa kolejki, nie wiem w ogole, czy przejdzie mi to swiadectwo maturalne albo ewentualnie zrobienie z siebie czlowieka po gimnazjum ![]()
Edytowane przez ruciakks1 Czas edycji: 2010-08-13 o 05:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Raczkowanie
|
ajajajajaj dziś 13 i piątek i ja mam na 13:30 fryzjera ja pierdziu na dodatek wstałam o 5:30 co jest totalnie nie w moim stylu
![]() ![]()
#670 |
Zakorzenienie
|
Marta- padam z twoich postow
![]() na jaki kolor bedziesz farbowac? ![]()
![]() |
#671 |
Raczkowanie
|
Ja miałam dziś jechać odebrać w Warszawie moją wypłatę, dzwonie do mojej mamy niech ona odbierze bo mnie "zamordują/wyrzucą z pociągu itp." a ona dzwoni w tym samym momencie i: Aga pociągi dziś nie działały rano, odebrać za Ciebie?
Haha, znak! Edytowane przez laines Czas edycji: 2010-08-13 o 05:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#672 |
Zakorzenienie
|
haha!
czyli dla ciebie ten piatek 13 wcale taki pechowy nie jest! ![]() moze i dla mnie nie bedzie ![]()
![]() |
#673 |
Raczkowanie
|
e o na blond ale ja mam już blond tylko taki który sobie zawsze sama robie, i gdyby nie to że ide na to wesele to nigdy bym do fryza nie poszła bo mi dobrze z moimi niedorobionymi włosami takimi troszkie niedbałymi:P z wygolonym prawym bokiem no i już:P
ale ogólnie mam dobry humor bo w radyju roxy przed chwilą leciało the age of the understatement moich ukochanym puppetsów ![]() a teraz idę kup....... :P konkurs teleaudio( co idzie zrobić marta?) a) KUPić kilogram pyr... b)KUPencje zrobić... c)KUPiche piotra zbić... do wygrania kotlet schabowy! ej ej ej majn sis przyniosła na nocke jakiegoś malutkiego kotka bo go pies zaczepiał no i teraz ten kizior mnie molestuje swą miłością ojojoj tuli się taki pifi maluńki ![]()
#674 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zgadnijcie co moja siostra sobie zażyczyła! Rozkazała mi zrobić fotomontaż jak stoi z Cristiano Ronaldo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Zadomowienie
|
ekskjuzmii!! łot?????? luccycku! a ja wczoraj jeszcze podziwialam , że takie piekne i dlugie! ![]() ps. dzisiaj mama z siastrą wybyly w gory ! piatek sobota i niedziela wolne. bede miala czas na odpisanie na maile. nauke matmy. na wszystko! c;
#676 |
Wtajemniczenie
|
marty, spokojnie
![]() Tylko wycieniowałam sobie ![]() Ale zawsze w urodziny (i inne ważne dla mnie dni) coś mi odpier**** i robię coś z włosami. Dodam ze sama ![]() ---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ---------- aaaaaa teraz doczytałam! luCYCKU ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#677 |
Zakorzenienie
|
Ruciak
masz plusa za chęci i za same intencje wyjścia z domu. Dumna bede, jak napiszesz, ze własnie wróciłaś... ![]() wiecie cooo? moja siostra wygrała w jakimś konkursie ( nie wiem czy nie na esce czy cos, ona czegos takiego słucha). Najlepsze jest to, że wygrało właściwie jej zdjecie. a jeszcze lepszy jest motyw- to zdjęcie to stare zdjęcie, które ja jej robiłam!! Pomysł tez był moj. Mam jej odebrac nagrode? ![]() ![]() ło jezu Marty zmienilas ava i przez chwile nie wiedziałam, że Ty to TY...bo jak czytam posty to patrze tylko na avy i sie przyzwyczajam...hehemysla lam, ze mamy jakas nowa au pair.
![]() ![]() FoodSenses INSTA #foodphotography #fitfood Edytowane przez roux666 Czas edycji: 2010-08-13 o 08:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Zakorzenienie
|
roux! wlasnie wrocilam!
![]() ![]() odbieraj nagrode, a co D: dziewczyny! wrocilam! mam zaswiadczenie,ale co sie nacierpialam to moje. babka (ktora mnie nawet nie obslugiwala) tak na mnie nawrzeszczala ![]() ze ja tylko po ubezpieczenie, bla bla. a ja mowie :nie (co najgorsze babke skads znam, moze mieszka na osiedlu i nie powiedzialam jej dzien dobry? ![]() gdybym byla sama, wyszlabym z pokoju albo jakas inna glupote zrobila. bo dobila mnie kobieta. bedzie na mnie wrzeszczal ktos pff ![]() tyle tego chodzenia tam. o jezu. swiadectwa maturalnego nie mozna bylo. wpisali mi podstawowe ![]() potem poszlam do innej babki i ona byla bardzo mila, skierowala mnie do nastepnego pokoju na jakies kursy i szkolenia, tamta mnie skierowala do internetu ![]() potem na koniec po zaswiadczenie o ubezpieczeniu. ale zla jestem potwornie. co za chamstwo. ok, tak to moze wygladac, bo powiedzialam,ze nie wiem, co bede robic, mam papiery zlozone, ale sie zastanawiam, a ona zaczela sie drzec ![]() wredna baba- nienawidze wrednych ludzi. ZAWSZE jestem mila (dla obcych eheh) sorka, znow 'pisze emocjami' . mam zaswiadczenie- dentyste teraz umowic. rodzinka nie odpisala ![]() i do kolezanki dzis ide- nasze trio sie spotka nie moge odmowic i tak za nimi tesknie. nie macie pojecia, ile dla mnie znaczy,ze moge sie tu wygadac ![]() mozecie byc ze mnie dumne! pierwsze wyjscie od 3 miesiecy. i tu z miejsca dziekuje swojej cioci, bo gdyby nie ona, dalej siedzialabym na lozku z laptopem i spala. wiecie, jest ogromna szansa,ze jak bede musiala wyjsc sama, to zwatpie. ale MUSZE, musze zrobic zeby.
![]() |
#679 |
Zakorzenienie
|
Roux a jaka nagroda? I czemu ja nic nie wiedziałam o tym konkursie?
![]()
#680 |
Zakorzenienie
|
aa.. i sluchajcie co mialam dzis na sobie.
sweter ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- aaa i opowiadam cioci,ze jest taki facet, w ktorym sie kocham od kilku lat i ze znam jego rejestracje. i jechal ![]() to moja najwieksza glupota w zyciu byla he,he wstyd opowiadac. ale nadal- nawet, gdyby sie zolnierz trafil- to i tak wybralabym tego, ktorego widzialam dzis. ![]()
![]() |
#681 | |
Zakorzenienie
|
![]() W urzędach z reguły siedza znudzone życiem panie...nie ma się co dziwic, jedyna dla nich rozrywka to wydrzec morde raz na jakiś czas na kogos.... Nooo ..robisz postepy! ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Cytat:
jakies ciuchy i torba sportowa ( adidas chyba). takze totalnie nie moj styl... Kasienka hah no ja nie wiem, z Twojego zamiłowania do konkursów...chyba na stronie eski jest ten konkurs, jakies inspiracje czy cos ![]() ![]()
![]() |
#682 |
Konto usunięte
|
ruciak i dobrze spotkaj sie ze znajomymi wyjdzgdzies
![]() no tk dzis 13 oiatek dopiero o2 w nocy kleilam :mdlaje: siedze w domu wiec lol hah |
![]() ![]() |
![]() |
#683 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Ja nigdy nie biorę udziału w konkursach. Kiedyś wziełam, to wygrałam telefon. Taką cienką motorolę,srebrną. A drugi raz płytę Paris Hilton ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#684 |
Zakorzenienie
|
laines,haha. to ja tez moge raz telefon wygrac i mi starczy
![]() ja wygralam stringi 2 pary ( ![]() opakowanie pokazuje pania w stringach. widac pupe cala. i brat przemeblowal sobie pokoj. wchodze, a tam opakowanie na samej gorze stoi na polce. jak obraz ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- 3 byly bardzo sympatyczne. 1 nawet baaardzo. sobie moglam tam siedziec i z godzine, bo sie rozgadalam he. ale ta, ktora mnie podsluchiwala to masakra ![]() nie wiem, co ludzie mysla. ze jak sa na 'stanowisku' , to moga obrazac ludzi? albo zwyczajnie mowic tonem, ktory wskazuje na brak szacunku? nie lubie takich sytuacji. zalezalo mi bardzo na tym zaswiadczeniu, ale gdyby nie, to wdalabym sie w rozmowe. kulturalna oczywiscie. swoja droga, mysle,ze ta babka mnie zna. taka twarz znajoma. moze dziecko jej sie uczylo ze mna i mnie nie lubilo? ![]()
![]() |
#685 |
Raczkowanie
|
Przynajmniej brat skorzystał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#687 |
Konto usunięte
|
jak obraz hahahaha
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#688 |
Zadomowienie
|
Super ![]() ![]() Ruciak - czy to nie przypadkiem ta sama rodzinka, co to czekałaś na jej odpowiedź od 20 lipca czy coś? jeśli to ta, to daj im jeszcze kilka dni, widzisz, że trochę na bakier z odpisywaniem są. i nie tracić nadziei! ![]() oj dobrze by Ci zrobił ten przyjazd do UK, już my byśmy Cię tu rozruszały! ![]() Marty - Taylor Momsen w avie? dobry wybór ![]()
masterplanu część kolejna: Londyn od 25.08.2010! następne przystanki: Royal Academy of Dramatic Art --> West End --> Broadway --> ... aspirująca aktorka zawsze ma plan B i C ![]() 'Everytime I'm around you try to leave
but I'll be standing in your wayYou want antidote I got the poison!' |
![]() ![]() |
![]() |
#689 |
Zakorzenienie
|
a jak sie tlumaczyl, skad to sie tam wzielo:
- nie wiem ![]() a ostatnie juz powiem i ide sie polozyc na dwie godzinki. musialam wybrac kursy czy tam szkolenia. i czytam sobie liste i wybralam cos tam do spraw kadr i plac. a pani do mnie: ale pani nie ma odpowiedniego wyksztalcenia na taki kurs... ja sobie mysle: to musze byc po studiach? ![]() a pani: taki kurs moze zrobic osoba z wyksztalceniem srednim. pani ma podstawowe ![]() nie wiem, gdzie to swiadectwo ! ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- konopia- wlasnie ta rodzinka! ![]() na apw sie nie logowali jeszcze. dzis wieczorem do nich zadzwonie, jesli nie odpisza. lece spac, dobranocka
![]() |
#690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
te babki w tym up jakies noenormalne ![]() A ja teraz nie wiem czy pojade, bo potrzebowalabym jeden dzien 20 wrzesnia wolny i nie wiem czy hostka sie zgodzi, bo ktos musialby zostac z dziecmi. Napisalam jej wczoraj maila i czekam na odpowiedz. Ale cos czarno to widze, w koncu dzisiaj piatek trzynastego ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.