Rocznik '92 cz.XVIII :) wątek bossów! - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-13, 03:03   #4381
colds
Zakorzenienie

Dot.: Rocznik '92 cz.XVIII :) wątek bossów!

mam nadzieje, ze jeszcze nie spicie ;d
Stary 2010-08-13, 03:09   #4382
Toriaa
Zakorzenienie

no nie;]

Toriaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 03:29   #4383
colds
Zakorzenienie

bosko ;ppp.
czemu nie spisz?

---------- Dopisano o 03:29 ---------- Poprzedni post napisano o 03:14 ----------

i poszły gnidy spać ; )
Stary 2010-08-13, 06:28   #4384
Kredzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Wiec to był zjae*isty wyjazd, ekipa spoko, ale oólnie tak się wybawiłam, wyszalałam, wogóle nie do opisania. Opiekunowie w pyte, polubili nasz pokoj, wię moglismy "wiecej" niż inni Tż, wiadomo, troche mnie drażnił, raz sie mega poklocilismy, bo zatanczylam z innym na bibce i była okropna awantura Ale poza tym to zaje*ioza.

Hotel... hm... jak ja to mówie: troche "późny Gierek" : łóżka i wyposażenie dosyc ubogie, czesc sprzetów albo skradziona albo zepsuta, lodówki mroziły wręcz na kość, klimatyzacja do bani ale poza tym pokoje, basen i stołówka (choc zarcie monotonne, rysajkling, coś w miare smacznego zawsze dało sie zjeść), całe ogólnie otoczenie bez zastrzezen, raz w tygodniu imprezki nad basenem, pyszny i niedrogi kebab. Same Złote Piaski to miejscowosc typowo kurortowa, droga, robiona pod bogaczy, głównie Ruskich i Niemców (bez obrazy dla nikogo!!!) więc i ceny wysokie w porównaniu np. z Warną i Kraniewiem, gdzie miałam okazje być. Dobrze się tam bawiłam. Najwiecej kasy poszła na imprezki i drinki, ale pyyyszne były.

Dodam później, lub jutro jakies fotki, wgl to napiszcie w skrocie co u Was!!!

Witam również wszystkie nowe
Fajnie ze wyjazd wam sie udal i ze CI sie podobalo

Cytat:
Napisane przez Coffi Pokaż wiadomość
jutro mam egzamin na prawko - trzymajcie kciuki

w ogole napisal do mnie pewien chlopak na nk,

wczoraj wyszłam z sasiadka i psem na spacer i F. napisal do mnie spotkalam sie z nim w parku, rozmawialo mi sie z nim jakbym go znala kilka lat.

dzis go odiwedzilam w sklepie w kotrym pracuje, w ogole ciagle pisze i dzwoni

fajny
Ja bede trzymac na pewno

Cytat:
Napisane przez tellme Pokaż wiadomość
hm. nie ważne w sumie. po prostu jestem zazdrosna o kogos kogo nawet nie znam ale po tej imprezie po ich stosunku do siebie nie wiem czy to ja jestem nienormalna czy oni.

jest przyjaźń damsko-męska?
Jest. Jestem w takiej przyjazni 4 lata Z moim ex ;] I nie wyladowalam z nim w lozku;p

Ide na grzyby
Kredzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 09:01   #4385
lily92920
Zakorzenienie

Mnie obudzili robotnicy, bo akurat ocieplaja blok dookoła mojego okna CHAMSTWO!!!

Jak chcę wracać do Bułaaaariiii
Tam prowadziłam takie mega fajne życie: ciepło, morze, plaża, jedzenie miałam podane pod nos, codziennie drink, co 2 dni jakaś grubsza imprezka, spoko ludzie, nikt się na mnie ze starych nie darł... Poprostu żyć nie umierać, jakbym miała nieograniczone fundusze, to na bank bym jeszcze została

---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

Cytat:
Napisane przez linka2007 Pokaż wiadomość
in the arms of an angel- sarah mcLachlan -----> piękna piosenka

jeeeej, nie chce mi sie wyjezdzac.
w niedziele wyjezdzam znowu do niemiec.
łeeeeeeeeeeeeeeeee;(
A ja do Czestochowy... Chciałam na zakupy, a tu 15 sierpnia, lipa, bo wszystko zamkniete i zostanie mi w poniedziałek ze 3-4 godz. jbc. I CO TO DLA MNIE JEEEEST?!

Cytat:
Napisane przez sweet.girl Pokaż wiadomość
prawda - z miasta aniołów zawsze wyje na tym filmie jak on wybiera gruszki... kto oglądał ten wie

Yeska dzięki za radę
To brzmi mało smutnie... Ale nie oglądałam, wiec się więcej nie wypowiem

Cytat:
Napisane przez Enticing92 Pokaż wiadomość

uuuu a ja jutro wyjezdzam do niedzieli;/
Łeeee, lipa Ja jade zwiedzić Kazimierz i może nawiedze Galerie, ale wątpie

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

Cytat:
Chyba tak, ale pod warunkiem, ze "przyjaciołm" nie zalezy na seksie...
Ale... Ale... No właśnie, ja uważam, że mój tż jest moi przyjacielem, bo moge mu wszystko powiedziec, nie mam jakis specjalnych kolezanek "do wygadania" czy coś, wgl mam duzo kolezanek, a jak co do czego przyjdzie, to sama zostaje, wiec mam tylko tż. Mówie mu o wszystkim, wszedzie go zabieram, widuje sie z nim bardzo czesto, coc czasem sie klocimy, to wiem, ze nie umialabym żyć bez niego!!!

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
Lily - witaj spowrotem
Jestem

Cytat:
Napisane przez Enticing92 Pokaż wiadomość
Weszlam do Ciebie Lily!!!!

Widziałam, dziękuje za komentarze
TEŻ ZARAZ W CIEBIE WEJDE

Cytat:
Napisane przez Indi _ Pokaż wiadomość
ja juz wrocilam z tego karaoke. powiem wam ze lokal za***.isty no ale szkoda ze moich wiecej znajomych nie bylo nie mialam sily tam skakac, bo jeszcze lecze kaca po wczorajszym. teraz jestem na necie na PSP i mi net wolno chodzi. jutro nadrobie co tu nasmiecilyscie
A ja nauczyłam sie robić fajne drinki
Wgl to czesc mój narzeczonie

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2010-08-13 o 09:10
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 09:30   #4386
poprostuewelinka
Zadomowienie

ale mnie zlałyście

poprostuewelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 09:37   #4387
Kredzia_
Zakorzenienie

Wrocilam z grzybow ;p

Same kozlaki. Duze wiadro 10l i lubianka i troche kurek

Rodzice tz wyjechali! Znow bedziemy mogli kochac sie na schodach
Stary 2010-08-13, 09:44   #4388
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poprostuewelinka Pokaż wiadomość
ale mnie zlałyście
Why?!

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Cytat:

Rodzice tz wyjechali! Znow bedziemy mogli kochac sie na schodach
A ja chce do morzaaaaa... Woda tak fajnie unosiła

Wgl to mielismy taka akcje, ze sie poklocilismy na imprezce, ale pozniej juz zgoda, poszlismy (2 raz!) na plaze nocą, polozylismy sie na lezakach i... wiadomo. Robilismy to tak dyskretnie, delikatnie, ja mialam spodniczke (za 1. razem mialam sukienke), a nagle, ja patrze, a 8 lezakow dalej jakas parka kochala sie... na jezdzca, calkiem nago, tylko ona w staniku, ale tak na ostro, wszedzie ludzie lazili, gapili sie, a oni jechali z koksem, nagle jakis murzn prodszedl kolo nich, odlal sie i zaczal sobie walić I pobiegli do morza. Szczerze, to na nich zerkalam, jak to robilismy.
Tez bylismy w wodzie, nago, noca, ale przed... To była mega noooooc
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 10:10   #4389
poprostuewelinka
Zadomowienie

Cytat:
Why?!

napisałam,że wróciłam, tydzień się wakacjowałam, a żadna nic.

poprostuewelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 10:12   #4390
maalinkaa8
Rozeznanie

Melduję się
znowu wybieram się dziś na zakupki do skutku

ale piękna pogoda u mnieeee

dzisiaj piątek 13-stego

lily zazdroszczę
Kredzia to wspaniałe perspektywy przed Tobą ale seks na schodach to chyba niezbyt wygodnie ?

Colds i Toria jak można tak na kompie długo siedzieć ! zasnęłabym z otwartmi oczami

poprostuewelinka witaj nie znamy się jeszcze chyba :P opowiadaj jak tam wyjazd

Wiem, że jak każda kobieta, mam więcej siły niż na to wygląda.

Edytowane przez maalinkaa8
Czas edycji: 2010-08-13 o 10:13
maalinkaa8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 10:13   #4391
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sweet.girl Pokaż wiadomość
tu i tam hihi Dzięki że się stęskniłaś
a tak na serio to nie miałam czasu... ech...

Wiecie co? ostatnio pisałam z moim ex tż i zapytałam się w pewnym momencie czy mnie kocha. On powiedział że tak. Ale kręci z inną. W sumie mu się nie dziwię bo sama mam kogoś. Ale kocham nadal chyba jego a sobie wmawiam co innego.... Wiem po prostu że jakbyśmy do siebie wrócili to po miesiącu znowu byłby płacz i lament z mojej strony. Czuję że przez te 5 miesięcy sporo się zmieniłam - potrafię zaufać... Ufam mojemu TŻtowi a ex nie potrafiłam... Nie wiem czym to jest uwarunkowane. Może dopiero teraz do tego dojrzałam. Wiem że gdybym chciała to bym mogła wrócić do mojego exTż ale nie chcę (albo tak sobie wmawiam). Chcę stabilizacji, związku na poważnie i na zawsze (my dziewczyny zawsze tego chcemy prawda? ) a z moim ex by tak nie było. A szkoda... Gdyby on tylko potrafił dojrzeć do takiego stopnia jak mój eM. No ale za to teraz mam cierpienie za swoje grzechy... Ja ufam a eM mi nie. Sprawdza mnie, non stop kontroluje, nk, grono, telefon gg (wcześniej bo teraz nie archiwizuje wiadomości przez niego). Powiedziałam mu że jeżeli mi nie zaufa to między nami koniec. Aż się dziwię że mój ex to tyle wytrzymywał bo koniec końców rozstaliśmy się z innego powodu (z mojej winy). No ale wracając do sprawy to on powiedział że się zmieni... Trzeci raz. Do trzech razy sztuka. Zobaczymy jak to będzie ale wiem że mimo tego sprawdzania miałabym stabilne życie. W miarę.. eM lubi zaszaleć ale wie gdzie są granicę. Oboje mieliśmy podobne życie (ojciec alkoholik) dobrze się rozumiemy ale jednak te zaufanie. Teraz dopiero wiem jak bez niego ciężko w związku. Bo naprawdę mu nic nie odwalam. Nie kręcę z nikim, nie spotykam się na polu "randkowym"... A jednak... ;/

a i jeszcze mój ex wysłał mi piosenkę z "przekazem" pezet-spadam. Posłuchajcie i powiedzcie co myślicie... Proszę

Przepraszam musiałam się wyżalić
Ps. Nie musicie czytać Lżej mi się na sercu zrobiło i tak że to napisałam
Właśnie Sweet, słuchaj rozumu. Yeska dobrze powiedziała - sa wspomnienia, sentyment, moze ciągnie Cie tak do niego, bo jest taki 'zakazany' szukasz jakiś mocnejszych wrażen ale zastanów się czy warto A piosenke znam, ale to ze wysłał Ci ją nie znaczy, ze tak naprawde czuje, facetom nie ma co wierzyc

Cytat:
Napisane przez oluskaaa922 Pokaż wiadomość
ZWRACAM HONOR zagadala do mnie, ze jaka ja ladna i wgl co u mnie slychac...
O dobrze dobrze, punkt dla niej

Cytat:
Napisane przez solange421 Pokaż wiadomość
Twój facet mnie coraz bardziej rozbraja..
wiesz, ja na Twoim miejscu odeszłabym i dałabym mu to do przemyślenia. Ja tu widze brak szacunku do kobiet..
Dokładnie. Ja już dawno miałam pisac eMCe ze nie zazdroszcze jej tz jak widze co robi, jaki ma do niej stosunek ciekawe czy cos sie teraz wyjaśniło..

niby nic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 10:14   #4392
Lolja
Wtajemniczenie

no cze.!

Idę na szmaty.!

.

Krzyś:
http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png

Nasze Maleństwo:
http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png
Lolja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 10:14   #4393
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Heeeeeejka!!!!!!!!!!!!!!
Czesc

Cytat:

wczoraj wyszłam z sasiadka i psem na spacer i F. napisal do mnie spotkalam sie z nim w parku, rozmawialo mi sie z nim jakbym go znala kilka lat.

fajny

Cytat:
Napisane przez yes Pokaż wiadomość
ja bede trzymac kciuki na pewno !

jak ma na imie, ile ma lat, wysoki, umięśniony, czyste adidasy nosi, jak sie ubiera, jakie ma oczy, masz jego zdjecie?
rozsmieszyło mnie to, ale też na to patrze

Cytat:
Napisane przez poprostuewelinka Pokaż wiadomość
wróciłam jakby któraś zauważyła, że mnie nie było :x

planowałyście coś w łodzi?
nocleg wam załatwię tani, wiem nawet już gdzie :d
Czesc
Planowałysmy zjazd w wakacje, pewnie następne bo łódz na środku to kazda bedzie miała w miała w miare blisko i będzie sprawiedliwie

niby nic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 10:30   #4394
K0G0 T0 0BCH0DZI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eMCe Pokaż wiadomość
nawet nie wiecie jak mi przykro było ;/ jeszcze najlepsze bylo to, ze po tym zaczelam mu polslowkami odpowiadać i dobrze wiedział, że mi smutno, i glupio pytal o co chodzi ;/ , ale mu nie powiedzialam , wstalam i powiedzialam kumpeli ze ide siku, to poszlam sobie sama plazą, potem jak wracal to szedł w moja strone, przytulil i przeprosił , no i sie go zapytałąm, czemu to mowi, ze jak chce to sobie do nich wraca, jak nie jest ze mna szczesliwy, bo ja mu takiedo zwiazku nie dam jaki mial z nimi ;/ to mowil, ze gadam głupoty i OBRAZIŁ SIĘ NA MNIE :| , bo sądził, że jak przeprosi to już wszystko będzie cacy, a ja chcialam wiedziec czemu to powiedział ...

jak myslicie, zapytac sie go o czym gada z byłymi czy już zakończyc ten temat ?
o jaa, ale cham ;/... ja pamietam ze jedynie mój tż gadało swojej byłej zaraz po tym jak sie poznalismy, ale kurde jak zaczął ze mną krecic nigdy już nic nie usłyszałam. tzw nie moze cos tam było ale jak widać nic takiego bo bym pamietała.
pogadaj z nim o tym koniecznie ja bym pewnie temat na tym skonczyła, bo byłoby mi głupio zapytać
Cytat:
tak moje uda to koszmar- na prawdę!! a brzuch to w ogóle jeden wielki klocek a kiedys miałam płaski umięśniony...
dobre

tak poza tym to po weekendzie nad jeziorem przytyłam 2 kg mam brzuch jak balon- ale cycki mi tak urosły ze meksyk ale jednak wole płaski brzuch
Cytat:
jechałam ze znajomymi z punktu widokowego.. jechaliśmy dwoma samochodami.. w jednym mój kuzyn i znajoma z Anglii, a w drugim ja, moja przyjaciółka i kierowca.. no i kierowca jechał 120 na zakręcie.. gdyby nie upust w drodze nic, by się nie stało..
robiliśmy slalom.. drogą gdzie pełno drzew.. latałam na tylnim siedzeniu.. latałam.. raz przyj*bałam głową, która do teraz niesamowicie mnie boli.. później zaparłam się rękoma.. od czego bolą mnie dwa palce.. a ostatni raz, jak mnie przerzuciło, zparłam się nogami.. wylądowaliśmy w rowie.. w rowie obok samych ogromnych drzew.. ale tam gdzie my akurat zlecieliśmy były młode drzewka..
wyszłam z tego najgorzej..
zorientowałam się dopiero, co się stało z samochodem gdy wyciągnęli mnie.. bo wisieliśmy.. masakra
w tym popłochu pierwszy kto mógł nam pomóc to wpadł mi na myśl K.. mimo, że był w pracy, wyrwał się i przyjechał.. jednak nie mogli wydostać samochodu.. po drodze zatrzymał się taki większy bus.. chciał pomóc, ale nawet on nie dał rady.. K. pojechał po sołtysa wioski, której blisko byliśmy.. i dopiero on traktorem wyciągnął samochód..
K. i mój kuzyn chcieli mnie wziąść na pogotowie, na prześwietlenie.. ale nie chciałam.. nie chce do teraz.. . dlatego nocowałam u K... chciał mieć na mnie oko . nie wiem, co bym bez Niego zrobiła

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

znajoma, która siedziała z przodu mówiła, że dopóki nie zaczęłam wrzeszczeć, że mają mnie wyciągnąć to myślała, że coś mi się stało.. a ja byłam taka ogłupiona . gdy latałam na tym tylnim siedzeniu to mogliłam się tylko abyśmy nie trafili na jakieś ogromne drzewo.. tylko tego pragnęłam..
o ja nieźle;/ biedna myśle ze tak czy inaczej powinnaś udac sie do lekarza z głową na prawde nie ma żartów
Cytat:
Napisane przez ouu Pokaż wiadomość
z przodu zawsze zapinam ale z tyłu tylko jak z moim ojcem jadę, bo zawsze mi o tym przypomina, u innych raczej nie..
ja tak samo tzw z ojcem zawsze zapinam, a u innych to z przodu zapinam, a z tyłu nie (zreszta w 9/10 przypadków wszyscy mają pochowane pasy z tyłu;p)
Cytat:
Heeeeeejka!!!!!!!!!!!!!!

Wróciłaaaam

Tęskniłyście? Bo ja tak
siemaaa
Cytat:

fajny
jak fajny to sie bierz za niego;d
Cytat:
gdzie sie podziewa kongo?
akuku! tu jestem : DD hah
Cytat:
hm. nie ważne w sumie. po prostu jestem zazdrosna o kogos kogo nawet nie znam ale po tej imprezie po ich stosunku do siebie nie wiem czy to ja jestem nienormalna czy oni.

jest, przynajmniej ja mam przyjaciela- ale to moze inaczej jest troszke bo to były mojej siostry;p

lil- z tym murzynem to najlepsze

nie pale od poniedziałku nawet do alkoholu, a pije codziennie
ale powiem wam, że gdyby nie tż, to chyba bym nie wytrzymała
bo jak patrze jak on we mnie wierzy to normalnie głupio jest mi go zawieść... i tak bym sobie powiedziała 'a wezme buszka' a tak tego nie robie.. a jeszcze całuje sie z tż przestalismy i do niego 'i jak lepiej niż z popielniczką' a on tak sie patrzy na mnie 'nie co ty lepiej było jak paliłaś, wiadomo ze lepiej' haha:d no moze to było głupie pytanie ale wczesniej mówił ze mu to nie przeszkadza a ja bym nie mogła całować sie z kimś kto pali jak ja bym nie paliła

w ogóle ździwiłam sie bo przedwczoraj gadamy i cos tam było ze bede połamana, no nie pamietam dokładnie;d a tż do mnie "i tak cię bede kochał" a ździwiłam sie bo mu okazywanie uczuć cieżko wychodzi, wtedy jak mi powiedział ze mnie kocha to był już po 2 piwkach to wiadomo ze łatwiej, a tu całkiem na trzeźwiutko
w ogóle chciałabym zeby mieszkał w moim miescie .. bo tak to byśmy przynajmniej na chwilke wyszli na spacer a tak to lipa;/
Stary 2010-08-13, 10:53   #4395
Kredzia_
Zakorzenienie

Malina to zalezy ;p mi bylo jak najbardziej wygodnie
Stary 2010-08-13, 10:54   #4396
eMCe
Wtajemniczenie

dobra bylam wczoraj u tż ;p
zaczełam z nim o tym gadac i oczywiscie kłotnia odrazu, bo on nie wiedział o co chodzi z tymi byłymi, bo z nimi nie gada i że nie pamięta jaki był konteks tego i jak chce moge sobie archiwum sprawdzic, wkurzyłam się na maxa, bo jak mam coś wyjaśnic, jak on nie wie o co chodzi ;// . Gadał, że mogłam to wczoraj wyjasnic, tylko ciekawe jak , bo sie obrazil :| , no ale zostawilam ten temat na chwile i wyjasnilam mu cos co go na maxa zabolalo, spoko , zrozumial, potem mnie przytulil , spojrzal w oczy i powiedzial, ze naprawde nie gada, ze swoimi byłymi itp

dobra uwierzylam, bo wiem, że mnie w oczy nie okłamie... ma nadzieje, że nie jestem z typem, ktory mnie perfidnie potrafi okłamac, po takim czasie ;/ , ale teraz będe bardziej czujna, szczerze, wiele razy było, że cos chamskiego powiedział, a i tak wine zwalał na mnie i to nie było fair, teraz już tak nie będzie ... jak jakieś tego typu sytuacje bedą to się głeboko zastanowie nad tym wszystkim .

lilyy - witaaaaaaaj !!!!!!!!!!hahaha dobra akcja z murzynem xDDDDD

"Miłość jest bezcenna, eskapizm to pułapka"

eMCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 11:00   #4397
Kredzia_
Zakorzenienie

W ogole wiecie co wczoraj moj tz zrobil;d

Jedziemy sobie droga szybkiego ruchu i nagle tz do mnie "daaaaj mi buuuzi" ja, ze nie. On pyta dlaczego. Ja mowie "nie bede dawala Ci buzi kiedy jedziesz". I wiecie co on zrobil?
Zatrzymal sie, nie zjechal na zadne pobocze nic. Po prostu sie zatrzymal, wlaczyl awaryjne i mowi "teraz mozesz juz dac mi buuuzi?" i dostaaal takiego buziooolka
Stary 2010-08-13, 11:04   #4398
Nanusiaaa
Zakorzenienie

Cytat:
jest wino jest impreza ;D jaki jasniejszy nanu?
karmelowa czekolada trochę się boję, właśnie mi schną włosy
Cytat:

ja się wczoraj zapisałam !!

Cytat:
JEST! i jest zayebista!

ten kolo z wyjazdu zaprosił mnie na nk , jest miłość ? hahaa

dziś idę do pracy o 18 !! boję się

Nanusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 11:09   #4399
Asiek121
Zakorzenienie

Ej potrzebuje jakis dobry bit, bo umowiłam sie z kolegami na bitwe na free, mam tekst ale nie mam muzy
Asiek121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 11:18   #4400
Kredzia_
Zakorzenienie

Ej jak Wy sobie liczycie kiedy macie miec miesiaczke?

od pierwszego dnia miesiaczki poprzedniego okresu do pierwszego dnia miesiaczki okresu co teraz macie dostac

czy

od ostatniego dnia miesiaczki poprzedniego okresu do pierwszego dnia miesiaczki okresu co teraz macie dostac?

Ja licze tym drugim sposobem bo tym pierwszym to sie myle.
i wlasnie teraz zauwazylam, ze cykl miesiaczkowy liczy sie pierwszym sposobem, wiec nie mam 28 , a 30-38. Mam nieregularne okresy
Stary 2010-08-13, 11:21   #4401
RazDwaTrzyMamCie
Zadomowienie

nie miałam internetu! zaraz nadrobię
a w ogóle byłam wczoraj w szpitalu na badaniach i jak zwykle mi nie mogli pobrać krwi myślałam, że tam nie wyrobię, jeszcze tak słabo mi się robiło, że masakra. I hate it

RazDwaTrzyMamCie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 11:29   #4402
Asiek121
Zakorzenienie

Kredzia ja mam tak zaburzone wszystko ze nawet nie próbuje liczyc
Asiek121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 11:31   #4403
tellme
Zadomowienie

i tak w nią nie wierze mówcie co chcecie

Lily zobacz jak dziwnie zacytowalas wiadomość Kredzi i wyszło jakbym ja to napisała
tellme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 11:47   #4404
Kredzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiek121 Pokaż wiadomość
Kredzia ja mam tak zaburzone wszystko ze nawet nie próbuje liczyc

No ja jak liczylam tym pierwszym sposobem to wychodzilo 28 dni (2 dni do przodu lub do tylu).

A teraz jak policzylam tym drugim sposobem to wychodzi mi 30 -35 a nawet do 39 sie wydluza.

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Cytat:
i tak w nią nie wierze mówcie co chcecie

Lily zobacz jak dziwnie zacytowalas wiadomość Kredzi i wyszło jakbym ja to napisała
Mi tez sie tak zdarzylo kilka razy
Stary 2010-08-13, 11:53   #4405
yes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lolja Pokaż wiadomość

a Mi sie adidasy mojego tż nie pod0obają.!

Ale czyste nosi,

Istnieje , przynajmniej w moim przypadku.

mój ma fajne czarne nike a'la trampki

tak w ogóle to siemson!
Stary 2010-08-13, 11:58   #4406
Toriaa
Zakorzenienie

Cytat:
bosko ;ppp.
czemu nie spisz?

---------- Dopisano o 03:29 ---------- Poprzedni post napisano o 03:14 ----------

i poszły gnidy spać ; )

bo gadałam z kolegami na sk do 4
krece z jednym ale raczej nic na opowaznie

Toriaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 12:09   #4407
Kredzia_
Zakorzenienie

.

Edytowane przez Kredzia_
Czas edycji: 2010-08-13 o 12:16
Stary 2010-08-13, 12:27   #4408
ouu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez K0G0 T0 0BCH0DZI Pokaż wiadomość
nie pale od poniedziałku nawet do alkoholu, a pije codziennie
to teraz się alkoholikiem stałaś
Stary 2010-08-13, 12:30   #4409
yes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ouu Pokaż wiadomość
to teraz się alkoholikiem stałaś
własnie,więc sie nie ciesz

kredzia- ja zawsze liczyłam pierwszym sposobem, a że miałam baaardzo nieregularne i długie cykle to poszłam do gina, dostałam tabletki i teraz mam co 28 dni zawsze w Poniedziałek dostaje
Stary 2010-08-13, 12:32   #4410
eMCe
Wtajemniczenie

toria - zmien podpis :d

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Cytat:
własnie,więc sie nie ciesz

kredzia- ja zawsze liczyłam pierwszym sposobem, a że miałam baaardzo nieregularne i długie cykle to poszłam do gina, dostałam tabletki i teraz mam co 28 dni zawsze w Poniedziałek dostaje
ja w niedziele

"Miłość jest bezcenna, eskapizm to pułapka"

eMCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości