|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4382 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '92 cz.XVIII :) wątek bossów!
no nie;]
|
#4383 |
|
Zakorzenienie
|
bosko ;ppp.
czemu nie spisz? ![]() ---------- Dopisano o 03:29 ---------- Poprzedni post napisano o 03:14 ---------- i poszły gnidy spać ; ) |
|
|
|
#4384 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Z moim ex ;] I nie wyladowalam z nim w lozku;pIde na grzyby
|
|||
|
|
|
#4385 | |||
|
Zakorzenienie
|
Mnie obudzili robotnicy, bo akurat ocieplaja blok dookoła mojego okna
Jak chcę wracać do Bułaaaariiii Tam prowadziłam takie mega fajne życie: ciepło, morze, plaża, jedzenie miałam podane pod nos, codziennie drink, co 2 dni jakaś grubsza imprezka, spoko ludzie, nikt się na mnie ze starych nie darł... Poprostu żyć nie umierać, jakbym miała nieograniczone fundusze, to na bank bym jeszcze została ![]() ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Cytat:
Cytat:
Łeeee, lipa Ja jade zwiedzić Kazimierz i może nawiedze Galerie, ale wątpie ![]() ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Chyba tak, ale pod warunkiem, ze "przyjaciołm" nie zalezy na seksie... Ale... Ale... No właśnie, ja uważam, że mój tż jest moi przyjacielem, bo moge mu wszystko powiedziec, nie mam jakis specjalnych kolezanek "do wygadania" czy coś, wgl mam duzo kolezanek, a jak co do czego przyjdzie, to sama zostaje, wiec mam tylko tż. Mówie mu o wszystkim, wszedzie go zabieram, widuje sie z nim bardzo czesto, coc czasem sie klocimy, to wiem, ze nie umialabym żyć bez niego!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Jestem ![]() Widziałam, dziękuje za komentarze ![]() TEŻ ZARAZ W CIEBIE WEJDE Cytat:
Wgl to czesc mój narzeczonie ![]()
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-08-13 o 09:10 |
|||
|
|
|
#4386 |
|
Zadomowienie
|
ale mnie zlałyście
|
|
|
|
#4387 |
|
Zakorzenienie
|
Wrocilam z grzybow ;p
Same kozlaki. Duze wiadro 10l i lubianka i troche kurek ![]() Rodzice tz wyjechali! Znow bedziemy mogli kochac sie na schodach |
|
|
|
#4388 |
|
Zakorzenienie
|
Why?!
---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- A ja chce do morzaaaaa... Woda tak fajnie unosiła Wgl to mielismy taka akcje, ze sie poklocilismy na imprezce, ale pozniej juz zgoda, poszlismy (2 raz!) na plaze nocą, polozylismy sie na lezakach i... wiadomo. Robilismy to tak dyskretnie, delikatnie, ja mialam spodniczke (za 1. razem mialam sukienke), a nagle, ja patrze, a 8 lezakow dalej jakas parka kochala sie... na jezdzca, calkiem nago, tylko ona w staniku, ale tak na ostro, wszedzie ludzie lazili, gapili sie, a oni jechali z koksem, nagle jakis murzn prodszedl kolo nich, odlal sie i zaczal sobie walić Tez bylismy w wodzie, nago, noca, ale przed... To była mega noooooc |
|
|
|
#4389 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4390 |
|
Rozeznanie
|
Melduję się
![]() znowu wybieram się dziś na zakupki ![]() ale piękna pogoda u mnieeee dzisiaj piątek 13-stego ![]() lily zazdroszczę ![]() Kredzia to wspaniałe perspektywy przed Tobą ale seks na schodach to chyba niezbyt wygodnie ? ![]() Colds i Toria jak można tak na kompie długo siedzieć ! zasnęłabym z otwartmi oczami ![]() poprostuewelinka witaj nie znamy się jeszcze chyba :P opowiadaj jak tam wyjazd
Edytowane przez maalinkaa8 Czas edycji: 2010-08-13 o 10:13 |
|
|
|
#4391 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szukasz jakiś mocnejszych wrażen ale zastanów się czy warto A piosenke znam, ale to ze wysłał Ci ją nie znaczy, ze tak naprawde czuje, facetom nie ma co wierzyc ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ciekawe czy cos sie teraz wyjaśniło..
|
|
#4392 |
|
Wtajemniczenie
|
no cze.!
Idę na szmaty.!
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
#4393 | |||
|
Zakorzenienie
|
Czesc
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Planowałysmy zjazd w wakacje, pewnie następne bo łódz na środku to kazda bedzie miała w miała w miare blisko i będzie sprawiedliwie
|
|
#4394 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pogadaj z nim o tym koniecznie Cytat:
tak poza tym to po weekendzie nad jeziorem przytyłam 2 kg ale jednak wole płaski brzuch![]() Cytat:
Cytat:
siemaaa ![]() Cytat:
akuku! tu jestem : DD hahCytat:
lil- z tym murzynem to najlepsze nie pale od poniedziałku ale powiem wam, że gdyby nie tż, to chyba bym nie wytrzymała ![]() bo jak patrze jak on we mnie wierzy to normalnie głupio jest mi go zawieść... i tak bym sobie powiedziała 'a wezme buszka' a tak tego nie robie.. a jeszcze całuje sie z tż przestalismy i do niego 'i jak lepiej niż z popielniczką' a on tak sie patrzy na mnie 'nie co ty lepiej było jak paliłaś, wiadomo ze lepiej ' haha:d no moze to było głupie pytanie ale wczesniej mówił ze mu to nie przeszkadza a ja bym nie mogła całować sie z kimś kto pali jak ja bym nie paliła![]() w ogóle ździwiłam sie bo przedwczoraj gadamy i cos tam było ze bede połamana, no nie pamietam dokładnie;d a tż do mnie "i tak cię bede kochał" a ździwiłam sie bo mu okazywanie uczuć cieżko wychodzi, wtedy jak mi powiedział ze mnie kocha to był już po 2 piwkach to wiadomo ze łatwiej, a tu całkiem na trzeźwiutko ![]() w ogóle chciałabym zeby mieszkał w moim miescie .. bo tak to byśmy przynajmniej na chwilke wyszli na spacer a tak to lipa;/
|
|
|
#4395 |
|
Zakorzenienie
|
Malina to zalezy ;p mi bylo jak najbardziej wygodnie
|
|
|
|
#4396 |
|
Wtajemniczenie
|
dobra bylam wczoraj u tż ;p
zaczełam z nim o tym gadac i oczywiscie kłotnia odrazu, bo on nie wiedział o co chodzi z tymi byłymi, bo z nimi nie gada i że nie pamięta jaki był konteks tego i jak chce moge sobie archiwum sprawdzic, wkurzyłam się na maxa, bo jak mam coś wyjaśnic, jak on nie wie o co chodzi ;// . Gadał, że mogłam to wczoraj wyjasnic, tylko ciekawe jak , bo sie obrazil :| , no ale zostawilam ten temat na chwile i wyjasnilam mu cos co go na maxa zabolalo, spoko , zrozumial, potem mnie przytulil , spojrzal w oczy i powiedzial, ze naprawde nie gada, ze swoimi byłymi itp dobra uwierzylam, bo wiem, że mnie w oczy nie okłamie... ma nadzieje, że nie jestem z typem, ktory mnie perfidnie potrafi okłamac, po takim czasie ;/ , ale teraz będe bardziej czujna, szczerze, wiele razy było, że cos chamskiego powiedział, a i tak wine zwalał na mnie i to nie było fair, teraz już tak nie będzie ... jak jakieś tego typu sytuacje bedą to się głeboko zastanowie nad tym wszystkim . lilyy - witaaaaaaaj !!!!!!!!!!hahaha dobra akcja z murzynem xDDDDD
|
#4397 |
|
Zakorzenienie
|
W ogole wiecie co wczoraj moj tz zrobil;d
Jedziemy sobie droga szybkiego ruchu i nagle tz do mnie "daaaaj mi buuuzi " ja, ze nie. On pyta dlaczego. Ja mowie "nie bede dawala Ci buzi kiedy jedziesz". I wiecie co on zrobil?Zatrzymal sie, nie zjechal na zadne pobocze nic. Po prostu sie zatrzymal, wlaczyl awaryjne i mowi "teraz mozesz juz dac mi buuuzi?" i dostaaal takiego buziooolka |
|
|
|
#4398 |
|
Zakorzenienie
|
karmelowa czekolada
![]() ![]() ja się wczoraj zapisałam !! ![]() JEST! i jest zayebista! ![]() ten kolo z wyjazdu zaprosił mnie na nk , jest miłość ? dziś idę do pracy o 18 !! boję się
|
|
#4399 |
|
Zakorzenienie
|
Ej potrzebuje jakis dobry bit, bo umowiłam sie z kolegami na bitwe na free, mam tekst ale nie mam muzy
|
|
|
|
#4400 |
|
Zakorzenienie
|
Ej jak Wy sobie liczycie kiedy macie miec miesiaczke?
od pierwszego dnia miesiaczki poprzedniego okresu do pierwszego dnia miesiaczki okresu co teraz macie dostac czy od ostatniego dnia miesiaczki poprzedniego okresu do pierwszego dnia miesiaczki okresu co teraz macie dostac? Ja licze tym drugim sposobem bo tym pierwszym to sie myle. i wlasnie teraz zauwazylam, ze cykl miesiaczkowy liczy sie pierwszym sposobem, wiec nie mam 28 , a 30-38. Mam nieregularne okresy |
|
|
|
#4401 |
|
Zadomowienie
|
nie miałam internetu!
zaraz nadrobięa w ogóle byłam wczoraj w szpitalu na badaniach i jak zwykle mi nie mogli pobrać krwi myślałam, że tam nie wyrobię, jeszcze tak słabo mi się robiło, że masakra. I hate it
|
#4402 |
|
Zakorzenienie
|
Kredzia ja mam tak zaburzone wszystko ze nawet nie próbuje liczyc
|
|
|
|
#4403 |
|
Zadomowienie
|
i tak w nią nie wierze
![]() Lily zobacz jak dziwnie zacytowalas wiadomość Kredzi i wyszło jakbym ja to napisała
|
|
|
|
#4404 | |
|
Zakorzenienie
|
No ja jak liczylam tym pierwszym sposobem to wychodzilo 28 dni (2 dni do przodu lub do tylu). A teraz jak policzylam tym drugim sposobem to wychodzi mi 30 -35 a nawet do 39 sie wydluza. ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój ma fajne czarne nike a'la trampki tak w ogóle to siemson!
|
|
#4406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo gadałam z kolegami na sk do 4krece z jednym ale raczej nic na opowaznie
|
|
#4407 |
|
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez Kredzia_ Czas edycji: 2010-08-13 o 12:16 |
|
|
|
#4408 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4409 |
|
Zakorzenienie
|
własnie,więc sie nie ciesz
![]() kredzia- ja zawsze liczyłam pierwszym sposobem, a że miałam baaardzo nieregularne i długie cykle to poszłam do gina, dostałam tabletki i teraz mam co 28 dni zawsze w Poniedziałek dostaje
|
#4410 | |
|
Wtajemniczenie
|
toria - zmien podpis :d
---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:08.

Ale poza tym to zaje*ioza. 

zawsze wyje na tym filmie jak on wybiera gruszki... kto oglądał ten wie
Ja jade zwiedzić Kazimierz i może nawiedze Galerie, ale wątpie

ale jednak wole płaski brzuch