![]() |
#1802 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVII
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1803 |
Zakorzenienie
|
jam jest ale jakby mnie nie było - widzę że nei tylko mi nie chuchu - wlazłam po jakieś trywialne sprawy coby zająć czymś myśli - poszukać se kremu do pyszczycha ponizej 30 zł - tzn ten krem ponizej 30 ja juz łostatni rok
i jednym okiem lookam na tvn - fajni som ci detektywi dziś nie umiem an klatę przyjąć nic ambitniejszego niż ten krem i serial aha - jeszcze mogę dodać że Flo jest chyba podobna na fotce w kapeluszu białym do pani Rachel Weisz ale nie wiem czy się zgodzić z tym bedzie chciałą - tak mnie najszła refleksyja http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...26tbs%3Disch:1 Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-08-13 o 00:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#1804 |
BAN stały
|
Jo żem jezd, ino pisać mi sie nie kce
![]() Napalam się na Absolu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1805 |
Zakorzenienie
|
znalazłam, zniosłam niewidzialnośc, widac mnie
![]()
![]() |
#1806 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do czasu tej formy nikomu nigdy nic nie wisiałam ani nie miałam kredytów, wszystko było poukładane i jak należy,teraz żyję w totalnym chaosie i to też mnie męczy bardzo.... milion spraw , nie załatwionych ,nie zakończonych albo w zawieszeniu.... ---------- Dopisano o 01:28 ---------- Poprzedni post napisano o 01:28 ---------- nie widać ![]() ---------- Dopisano o 01:29 ---------- Poprzedni post napisano o 01:28 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:29 ---------- Poprzedni post napisano o 01:29 ---------- na co sie napalasz? ale wyśta są wolne.....przecież dopiero wpół do drugiej ![]() ---------- Dopisano o 01:31 ---------- Poprzedni post napisano o 01:29 ---------- kurdę się rozgadałam jak babon na jarmarku
![]() |
#1807 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1808 | ||||
Zakorzenienie
|
dobra,to se pogadałam,idę spać
miło się z Wami dyskutowało ![]() Dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 01:34 ---------- Poprzedni post napisano o 01:33 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:35 ---------- Poprzedni post napisano o 01:34 ---------- Cytat:
dobra ,idę sobie już bo dziubię nosem w klawiaturkę ![]() ![]()
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2010-08-13 o 00:39 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1809 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() to ja już nie wiem, samo czy co się ustawia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki - normalnie nie miałabym problemów z wyborem - no ale niestety skórę mam tak problemową - wciaż trądzikową z kraterami zamiast porów i wszystko mnie zapycha - koleżanki się cieszą bo dostają po mnie kremy gratis ja chcę na noc - bo tylko nocą skóra coś tam wykorzystuje i regeneruje i tylko ponoć wtedy jakikolwiek krem cośtamrobiący ma sens - vide program na tvn style uroda cos tam widzę ze sprawy mają się źle - stan ducha rozumiem - ale nei ukrywam ze ciągle mi w głowie te tajemnicze 150 stron - chyba nie sa to druki do administracji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1811 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Trochę podobnie, jak u mnie... z resztą cały ten rok układa mi się zupełnie nie tak, jak to sobie naiwnie zaplanowałem ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1812 | |
Zakorzenienie
|
no ale czaisz - taki typ - pierwsze skojarzenie - moze mina - no ewidentnie
a kapelusz wręcz przykuwa uwagę ![]() ---------- Dopisano o 01:46 ---------- Poprzedni post napisano o 01:44 ---------- Cytat:
a tak na serio pisałam lica z motywacji - może dopomóc ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a i fota z zaskoku, nie pozwana, czyli sukces produkuje się sam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1814 | |
BAN stały
|
Mówisz, że on... on nie przyjdzie?!
![]() Cytat:
![]() ![]() --- Spać chyba pójdę, dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
Zakorzenienie
|
wszystkim mówię dobranoc
![]() jutro kumpela najlepsiejsza przybywa na wieś do mnie, będzie impreza ![]()
![]() |
#1816 |
Zakorzenienie
|
ja idę spac w moim nowo odkrytym stylu - na chama
Flo - zazdroszczę - takie impry przyjaciółkowe to cudo Gryx - motywacja jest wszedzie - trza szukać - czasem jest sukcesem czasem porażka czasem nudą czasem złościa siedzi ten diabeł wszędzie wystarczy go se wziąć |
![]() ![]() |
![]() |
#1817 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1818 | ||
Zakorzenienie
|
w ten weekend nie dam rady
![]() ![]() Mam pytanie techniczne, bo nie wiem czy słusznie się wściekam... 10 dni temu wygrałam aukcję na all. Dwa dni temu sprzedający wysłał mi maila,że paczka do niego wróciła, bo jej nie odebrałam i życzy sobie 6 zł za ponowną wysyłkę. Fakty: 1. Nie dostałam awiza 2. nie dostałam awiza powtórnego (jak je niby miałam dostać skoro po 8 dniach od wygrania aukcji paczka była już z powrotem u sprzedającego ![]() I teraz pytania Czy paczka musi leżeć na poczcie 14 dni zanim ją odeślą? Co zrobić w takiej sytuacji? Drogie wizażystki pomóżcie
![]() |
#1819 |
Zadomowienie
|
Nie musi.
![]() Edytowane przez MichailK Czas edycji: 2010-08-13 o 06:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#1820 |
Zakorzenienie
|
Ves: Na moje oko to naciągactwo.
Bez specjalnych życzeń leży 14 dni i się kisi na poczcie. Zanim odeślą jest 2 razy awizowana w 7 dniowym odstępie. Nie wydaje mi się żeby nadawca specjalnie dopłacał za to żeby po 5 dniach na poczcie leżenia mu odesłali i nie awizowali powtórnie. Uwierzyłabym tylko w takie coś jak by ni przesłał zdjęcie koperty z pieczątką " zwrot do nadawcy". ---------------------- Witam! Nie mam weny i sił cokolwiek pisać wiec grzecznie siedzę i tylko podczytuję.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-08-13 o 06:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#1821 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ja spałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Siema ![]() Dopiero się z łóżka zwlekłam, bo dziś wolne mam ![]() Ale zaraz przyjeżdża szwagier kosić zboże i się skonczy rumakowanie ![]() edit: o kurczę, ale zajefajne wilki ![]() ten i ten ![]() hm... byle do wypłaty... ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-13 o 09:20 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1822 | ||||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() a mamusia nieładnie zrobiła ![]() nielegalne, bo nie są wiernym odtworzeniem istniejącej stolarki-zamiast 5 kwater zrobiłam 3 ![]() ![]() ![]() poza tym zastanawiam sie kto mi udowodni jakie tam były okna przed wymianą-w sumie mogę isc w zaparte ze własnie takie ![]() swoją drogą to nie popieram olewanie spółdzielni-ale skoro inni mają takie jak ja chce to czemu ja mam nie zrobic. I tu wlasnie przypomina mi sie sytuacja którą wyczytałam na pewnym forum: -witam-chcę wyburzyc ścianę nośną w bloku-czy musze prosic spółdzielnie o zgodę, czy mogą mi odmówic? odp: -chłopie daj se spokój ze spółdzielnią-ja tak zrobiłem i mogą mi skoczyc- popytałem sąsiadów-prawie wszyscy tak przerobili mieszkania-sąsiad z parteru wyburzył, z pierwszego i drugiego tez...i nikt sie nie pytał spółdzielni.... ![]() to nie są cytaty-pisałam z pamieci-ale sens dokładnie taki ja po takim interview z sąsiadami zaczęłabym sie pakowac do szybkiej ewakuacji.... Cytat:
wg mnie powinien ci wysłac paczkę, a sam zgłosic reklamację na poczcie. Ja mialam kiedys podobny przypadek-paczka wróciła-ale wiecie dlaczego? bo była zaadresowana K i R. Iksinscy... chodziło o to ze paczka nie moze byc wysłana na 2 osoby....wiec ją odesłali...z tym ze nadawca sam ją nadał drugi raz i jeszcze przeprosił....
![]() |
#1823 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie nie,te 150 stron to zupełnie nie na temat ![]() ![]() Cytat:
no nieładnie,zwłaszcza że TŻ dostał od dziadków właściwie i dopóki nie objawiła się wartośc to nikogo nie obchodziło a jak sie okazało że wartość duża i moglibyśmy za to mieć mieszkanie to stwierdziła że nie ma mowy żeby to było TŻ i ona bedzie dysponowała.. Niech się udławi,torba durna. Cytat:
Na pociechę powiem Ci Polly że u mnie też każdy instaluje okna według uznania mimo że powinny być w sadzie takie same,a my odwróciliśmy drzwi wejściowe,ponoć też trzeba było konsultować ze spółdzielnią,wcześniej sie otwierało na prawo a teraz na lewo,i ściany wewnątrz też będziemy burzyć i mam pewnośc że ta higienistka z góry doniesie do administracji bo podpytywała Kamilę jak rozmawiała o tym z koleżanką a potem lamentowała że co my robimy ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1824 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() kolejny dzień z leniem gigantem, muszę coś zrobic, bo już sama ze sobą wytrzymac nie mogę Cytat:
oj o kredytach też mogę poopowiadac, dzięki bogu nie moich Cytat:
![]() czy mamusie zawsze muszą "dbac" o kondycję finnsową swoich synów i ich kobiet ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1825 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeden syn ożenił się z dziewczyną"z mieszkaniem" i dzianymi rodzicami,córka z chłopakiem "z mieszkaniem" i dziaaaaaałką ,trzeci otrzymuje ich mieszkanie i siedzi za granicą a TŻ miał kiedyś dziewczynę która miała chatę,widoki na drugą po starym chorym ojcu jako jedynaczka i siedlisko w pięknym Nałęczowie..I wiecie co? mamusia była wściekła,że się rozstał z tymi "piniendzami" Obie wydzwaniały do niego ,do mnie,kusiły go głupotami,przekonywały ,namawiały,matka sobie nie mogła darować że Syn wypada z takich perspektyw. I co mam o niej myśleć? Teraz podobno mnie lubi-ale ja jej nie niedawno nas odwiedziła i zapytała czy moi dziadkowie nie mają jakiejś ziemi do sprzedania ![]()
![]() |
#1826 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() moja teściowa skrupulatnie kontroluje nasze wydatki, a zaczęło się od tego, że zarekfirowała (na spółkę z teściem) nasze pieniądze z prezentów ślubnych ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1827 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no ale to chyba dostał tak nieoficjalnie...skoro dało sie zabrac... znam podobne przypadki...kolega dostał pół domu od rodzicow-dostał na twarz oczywiscie a nie notarialnie...no wiec wziął kredyt i pół domu odremontował, bo dziecko w drodze....a jak skonczył to sie okazało ze ma sie wynosic-łącznie z żoną i noworodkiem-zostal z golą dupą i kredytem... ![]() nota bene ja mieszkałam 6 lat w danym mi mieszkaniu-tyle ze mialam za nie zapłacic , a dane było tylko na słowo....i rodzice sie obrazili ze nie chcę isc na ten układ...to z tego czasu mam swą siwiznę ![]() Cytat:
![]() serio??? ale jak to ![]() ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-08-13 o 12:23 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1828 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja Florens,dostałam TYLKO pół mieszkania a pół muszę spłacić.... ![]() dostał oficjalnie i miał na siebie zapisane ,ale z pewnych względów zostało zapisane na Nią -czasowo,o dziwo wszelkie pisma z gminy i GDDKiA przychodzą na TŻ -ta,nie kumam tego...no w każdym razie co? do sądu iśc się z matką kłócić? ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- a wola dziadków sie dla święto***liwej nie liczy,
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2010-08-13 o 12:34 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1829 | |
Zakorzenienie
|
nie zawsze daje się oficjalnie, u mnie w rodzinie to normalne, że na twarz i nigdy nie było z tym problemów, ale rodzina Tż nauczyła mnie, że jednak trzeba inaczej
![]() Cytat:
to jest już podłośc bez granic, skąd się biorą tacy ludzie ![]() serio, ale to tacy ludzie, np. od dziadków Tż kasy z prezentu nawet na oczy nie zobaczyłam, bo złożyli je na ręca teściowej ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1830 | ||
Zakorzenienie
|
właśnie,nie zawsze się daje formalnie a wychodzi na to,że nawet najbliższej rodzinie nie można ufać.
My po tym jak stracilismy mnóstwo kasy trzymaliśmy się jak koła ratunkowego tej opcji że mamy ten grunt,nie jesteśmy całkiem bez niczego,że jakoś damy radę. A po jakimś czasie TŻ przyjechał od mamusi,z miną taką jakby wymarła mu cała rodzina..i normalnie nie wiedział jak mam mi powiedzieć jaki numer wykręciła mu jego własna mamusia, a najlepsze że jak go widzi to lamentuje i zawodzi jaki On biedny,jak sie musi opracować,jak mu ciężko.... to mu ulżyła...... do mnie powiedziała że łeeee wielkie rzeczy,mieszkanie,jak pół trzeba spłacić....i co nie podła materialistka?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.