|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
mam nadzieję że szybciutko uda się wszystko poukładać trzymaj się kochana |
|
|
|
|
#3992 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3993 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na razie czeka mnie wybór lekarza byłam już w Poznaniu u kolasińskiego a w przyszły piątek jadę do Wrocławia do Jarlińskiego .. Coraz bardziej skłaniam sie ku Jarlińskiemu.. Ale czytam was regularnie tyle że nie udzielam się.. Jak będę znała jakieś bliższe konkrety to wtedy was będę męczyła Pozdrawiam wszystkie kochane laseczki przed i te które mają to już za sobą
|
|
#3994 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3995 |
|
Raczkowanie
|
Czekamy czekam
![]() jeszcze 33 dni cała wieczność
|
|
#3996 |
|
Rozeznanie
|
Agnes może nie tyle co nie przekonała bo wiem że jest dobrym fachowcem chociaż by wysłał mnie od razu na badania genetyczne i zależy mu na zdrowiu pacjentki .. Ale powiem Ci szczerze bywam czasami tez na różowym forum i tam jest sporo pacjentek od niego i efekty nie do końca dziewczyny zadawalają co skłoniło mnie do jeszcze jednej konsultacji u dr. Jarlińskiego bo bardzo podobają mi sie jego cycuchy ...
No i sama konsultacja u Kolasińskiego trwała bardzo krótko nie dowiedziałam się nawet nic o propozycji rozmiaru tylko takie ogólniki o których już wiedziałam no nie wiem .. Na pewno będe wybierać pomiędzy tą dwójką zobaczymy jak bedzie wyglądac konsultacja u Jarlińskiego mam ją w przyszły piatek i wtedy podejmę decyzję Agnes a twoje cycuszki są śliczne i dlatego wezmę jednak okragłe A i dziewczyny wkleiłam w albumie moja wyjściówkę .. Jak byscie mogły luknąć i coś podpowiedzieć będę wdzięczna
|
#3997 |
|
Rozeznanie
|
Ojej, to trzymam kciuki za te oczekujące dziewczyny.
Dziś czeka mnie walka z TŻ. Facet nie chce słyszeć o powiększeniu cycuchów, ale ja już go przekonam ![]() ![]() Wchodziłam wczoraj w galerię dr. Jarlińskiegooo. Obejrzałam wszystkie fotki przed i po. Jejku niektóre kobiety to naprawdę miały problem z biustem. |
|
|
|
#3998 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ....a ja zdecydowałam sie wkoncu
Bede podnosic u Brzusia Dzis dzwoniem i sie umawiam .....wczoraj dzwoniłam ale sie nie dodzwoniłam
|
#3999 |
|
Rozeznanie
|
Mam do Was dziewczyny prośbę. Póki co widziałam tylko galerię Listopadowej (była tak miła i na moją prośbę udostępniła mi zdjęcia, za co jeszcze raz Jej dziękuję) Czy może któraś z Was również mogłaby mi zaufć i pokazać jaki jest efekt po operacji? Nie ukrywam, że bardzo mi zależy. Napaliłam się niesamowicie na zabieg i teraz tylko zastanawiam się czy wybrać wkładki okrągłe czy anatomiczne i jakiej wielkości. Nadmieniam, że mam 170cm wzrostu i ważę 51kg. Bardzo Was proszę o pomoc
|
|
|
|
#4000 |
|
Raczkowanie
|
Foxy89 witaj w klubie, ja się wybieram koło listopada w Łodzi do dr Pisery lub do dr Żukowskiej, masz mniej wiecej chyba posturę podobną do mnie, ja mam 172cm i 55 kg. ale jestem za wkładkami okrągłymi o wysokim profilu ok 325-350ml.
|
|
|
|
#4001 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak mialam kontultacje pierwszy raz u niego, to tez nie bylam az tak zadowolona, przed op. wzielam sobie kolejna bo czulam niedosyt.. i w dniu op. kolejna i wtedy czulam sie pewniejsza To jest Twoj wybor ,ktorego z Lekarzy wybierzesz i Twoja swiadomosc pamietajac o tym,ze nie wyjdzie Tobie tak samo jak ma Pani na obrazku, czy w galerii zdjec,kazda ma inna budowe, wymiary ,itd jednego dzis, zaluje,ze nie wzielam anatomicznych wkladek.. okraglaski nie daly mi efektu ciezkich, piersi, z taka szeroka lezka na dole, wg mnie anataomy wygladaja naturalniej
|
|
#4002 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A u kogo planujesz zabieg? Myślałaś już o jakimś lekarzu?Aha - stwórz sobie album (prywatny!) - i zrób zdjęcia wyjściówki (+ napisz swoje dokładne wymiary) - będzie łatwiej doradzić Cytat:
. Choć moje zdjęcia chyba na nic się Tobie nie przydadzą, bo ja mam anatomy
|
||
|
|
|
#4003 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a chciałabym żeby wyszły jak "typowe okrąglaski" nam kobietom nie dogodzisz ![]() Foxy, wysyłam Ci zaproszenie
|
|
|
|
|
#4004 |
|
Raczkowanie
|
Listopadowa, dziękuję za przyjęcie. Tu już nawet nie chodzi, że anatomy, ale mam chociaż pogląd jaki efekt dają i przyznam szczerze, że naprawdę fajnie wyglądają. Im częściej oglądam Wasze zdjęcia tym bardziej jestem niecierpliwa. Ale niestety kasiora z nieba sama nie spadnie. Buziaki
|
|
|
|
#4005 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4006 |
|
Raczkowanie
|
Sami, Agnes no nie dobijajcie mnie, bo już teraz to nie wiem czy składać więcej kasy na anatomy czy zostać przy okrąglaskach.
|
|
|
|
#4007 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4008 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nad brodawką nie za żadnego zarysu etc - a ja bym chciała chociaż troszkę ![]() (to wynika z budowy mojej naturalnej piersi - po poprawce nadal ten kształt jest zachowany, mimo podniesienia wkładek) |
|
|
|
|
#4009 |
|
Rozeznanie
|
Agnes jak bys mogła spójrz na moją wyjściówkę i podpowiedz co by pasowało
Listopadko ciebie również proszę o fachową ocenę
|
#4010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-08-13 o 13:37 |
|
|
|
|
#4011 | ||
|
Kazar Lady
|
Cytat:
ale próbuj i trzymamy kciuki ![]() Cytat:
![]() Aldi skoro nie wiesz dokładnie co sie stało to podjedz po południu na SOR niech zrobią RTG głowy będziesz spokojniejsza , no i zwroć uwagę na synia, czy nie jest apatyczny, senny czy wręcz przeciwnie pobudzony |
||
|
|
|
#4012 | |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Cytat:
) mam miec 6 wrzesnia !!!!!!!!!!! u dr czternastekwyjsciowka 80 A w 80 D wezme 325 ml eurosilicone jestem na etapie mentalnych przygotowan i fatazji o sowitych cycuchach )))
|
|
|
|
|
#4013 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie uciekam, miłego dnia życzę
|
|
|
|
#4014 |
|
Raczkowanie
|
[IMG]file:///C:/Users/Madzia/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png[/IMG][IMG]file:///C:/Users/Madzia/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG]hmmmmm....mam zdjęcie piersi o jakich marze...spróbuje Wam pokazać
|
|
|
|
#4015 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję Wam bardzo!
Teraz jestem w pracy, więc za bardzo nie mogę pooglądać Ciekawe co by Szef pomyślał gdyby zobaczył, że cycki oglądam. Ha ha ha:P
|
|
|
|
#4016 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co do rozmiaru to Ja przyznaje bez bicia nie jestem expert pewnie Listopadzia
|
|
#4017 |
|
Raczkowanie
|
Sami....są rewelacyjne...mają doskonały kształt....i jestem w szoku, że są takie WIELKIE a masz 325 :P normalnie bomba
|
|
|
|
#4018 |
|
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny
Jestem nowa na tym forum, wiec proszę o szczere odpowiedzi . Mam już wystarczający mętlik w głowie a sprawa jest dość pilna. To może krótko opisze moją historię. Od zawsze nie podobały mi się moje piersi, nie chodzi o ich kształt ani nic z tych rzeczy, gdyby nie mały rozmiar wszystko byłoby w porządku. Nigdy nie zastanawiałam się nad operacją plastyczną bo mnie nie było na nią stać, dodatkowo panicznie boję się wszelkiego rodzaju zabiegów i operacji. Od pewnego czasu zbierałam pieniądze na wymarzone wakacje ale z powodów niezależnych ode mnie musiałam odwołać całą sprawę . Nadmiar gotówki sprawił że po raz pierwszy w życiu mogę się poważnie zastanowić nad pozbyciem się tego kompleksu. Jak wspomniałam boje się operacji, nie chcę jej wykluczać ale czy są inne skuteczne a przede wszystkim sprawdzone metody powiększenia biustu . Chciałam tylko dodać że bezskutecznie próbowałam różnych ćwiczeń.Pozdrawiam i z góry Dziękuje
|
#4019 |
|
Raczkowanie
|
DrobnaKarolciu...ja już przetestowałam wszystko, prócz nabrzmiałych, spuchniętych piersi po niczym nie uzyskasz tego co po operacji....ja już nie wierzę w te specyfiki i gdyby nie wydawanie fortuny na nie...już dawno byłabym po operacji....
|
|
|
|
#4020 | |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Cytat:
Kochanie, obawiam sie ze inne sposoby sa do..bani okej niektore dają jakies tam efekty - cwiczenia np. ujedrniaja, podnosza troche biust, o ile sie go juz ma - alae nic tak ci nie zalatwi sprawy jak operacja - jaki masz rozmiar? zabieg to faktycznie powazna decyzja, powinnas dowiedziec sie o tym jak najwiecej, na temat przebiegu itd. od siebie ci mowie ze da sie pzrejsc i nei ejst takz le, choc boli jak diabli teraz ale ma leki i goi sie ladnie ) wszytsko chyba zalezy od tego jak bardzo o tym marzysz, a operacje i nakoze itd. da sie oswoić )
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.

Któraś z Was czeka teraz na operację, czy już wszystkie jesteście po?
Na razie czeka mnie wybór lekarza byłam już w Poznaniu u kolasińskiego a w przyszły piątek jadę do Wrocławia do Jarlińskiego .. Coraz bardziej skłaniam sie ku Jarlińskiemu.. 

cała wieczność 

. Nadmiar gotówki sprawił że po raz pierwszy w życiu mogę się poważnie zastanowić nad pozbyciem się tego kompleksu. Jak wspomniałam boje się operacji, nie chcę jej wykluczać ale czy są inne skuteczne a przede wszystkim sprawdzone metody powiększenia biustu
. Chciałam tylko dodać że bezskutecznie próbowałam różnych ćwiczeń.