Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-13, 12:02   #3991
Samiii
Zadomowienie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Cytat:
Napisane przez aldi090 Pokaż wiadomość
no właśnie się nie da zastępczego, to był zabytkowy samochód (mój TZ się w takich lubuje) i w dodatku poszedł facetowi na rękę i nie wzywali Policji tylko spisali oświadczenie....
no nic nie ważne - nie będe zaśmiecać wątku....
muszę się zaprzyjaźnić z rozkładami MPK, PKS, MZK i nie wiem jakie tam jeszcze aha PKP
ehh no to lipa..
mam nadzieję że szybciutko uda się wszystko poukładać
trzymaj się kochana
Samiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 12:10   #3992
aldi090
Raczkowanie

GG do aldi090

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
bardzo mi przykro ,mam nadzieje ze sa cali

buziaczki Aldi
Cytat:
Napisane przez Samiii Pokaż wiadomość
ehh no to lipa..
mam nadzieję że szybciutko uda się wszystko poukładać
trzymaj się kochana
dzięki Słoneczka
Stary 2010-08-13, 12:16   #3993
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Foxy89 Pokaż wiadomość
Witam Dziewczyny Któraś z Was czeka teraz na operację, czy już wszystkie jesteście po?
Ja cały czas oczekuję Na razie czeka mnie wybór lekarza byłam już w Poznaniu u kolasińskiego a w przyszły piątek jadę do Wrocławia do Jarlińskiego .. Coraz bardziej skłaniam sie ku Jarlińskiemu..

Ale czytam was regularnie tyle że nie udzielam się.. Jak będę znała jakieś bliższe konkrety to wtedy was będę męczyła

Pozdrawiam wszystkie kochane laseczki przed i te które mają to już za sobą

kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 12:20   #3994
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość
Ja cały czas oczekuję Na razie czeka mnie wybór lekarza byłam już w Poznaniu u kolasińskiego a w przyszły piątek jadę do Wrocławia do Jarlińskiego .. Coraz bardziej skłaniam sie ku Jarlińskiemu..

Ale czytam was regularnie tyle że nie udzielam się.. Jak będę znała jakieś bliższe konkrety to wtedy was będę męczyła

Pozdrawiam wszystkie kochane laseczki przed i te które mają to już za sobą
Kolasinski Cie nie przekonal?

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 12:20   #3995
Kashanti
Raczkowanie

Czekamy czekam jeszcze 33 dni cała wieczność
Stary 2010-08-13, 12:30   #3996
kejsiii
Rozeznanie

Agnes może nie tyle co nie przekonała bo wiem że jest dobrym fachowcem chociaż by wysłał mnie od razu na badania genetyczne i zależy mu na zdrowiu pacjentki .. Ale powiem Ci szczerze bywam czasami tez na różowym forum i tam jest sporo pacjentek od niego i efekty nie do końca dziewczyny zadawalają co skłoniło mnie do jeszcze jednej konsultacji u dr. Jarlińskiego bo bardzo podobają mi sie jego cycuchy ...
No i sama konsultacja u Kolasińskiego trwała bardzo krótko nie dowiedziałam się nawet nic o propozycji rozmiaru tylko takie ogólniki o których już wiedziałam no nie wiem ..
Na pewno będe wybierać pomiędzy tą dwójką zobaczymy jak bedzie wyglądac konsultacja u Jarlińskiego mam ją w przyszły piatek i wtedy podejmę decyzję

Agnes a twoje cycuszki są śliczne i dlatego wezmę jednak okragłe

A i dziewczyny wkleiłam w albumie moja wyjściówkę .. Jak byscie mogły luknąć i coś podpowiedzieć będę wdzięczna

Stary 2010-08-13, 12:51   #3997
Foxy89
Rozeznanie

Ojej, to trzymam kciuki za te oczekujące dziewczyny.

Dziś czeka mnie walka z TŻ. Facet nie chce słyszeć o powiększeniu cycuchów, ale ja już go przekonam

Wchodziłam wczoraj w galerię dr. Jarlińskiegooo. Obejrzałam wszystkie fotki przed i po. Jejku niektóre kobiety to naprawdę miały problem z biustem.
Foxy89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 12:54   #3998
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

Hej ....a ja zdecydowałam sie wkoncu

Bede podnosic u Brzusia Dzis dzwoniem i sie umawiam .....wczoraj dzwoniłam ale sie nie dodzwoniłam
Stary 2010-08-13, 12:55   #3999
Foxy89
Rozeznanie

Mam do Was dziewczyny prośbę. Póki co widziałam tylko galerię Listopadowej (była tak miła i na moją prośbę udostępniła mi zdjęcia, za co jeszcze raz Jej dziękuję) Czy może któraś z Was również mogłaby mi zaufć i pokazać jaki jest efekt po operacji? Nie ukrywam, że bardzo mi zależy. Napaliłam się niesamowicie na zabieg i teraz tylko zastanawiam się czy wybrać wkładki okrągłe czy anatomiczne i jakiej wielkości. Nadmieniam, że mam 170cm wzrostu i ważę 51kg. Bardzo Was proszę o pomoc
Stary 2010-08-13, 13:08   #4000
Madzienka2010
Raczkowanie

Foxy89 witaj w klubie, ja się wybieram koło listopada w Łodzi do dr Pisery lub do dr Żukowskiej, masz mniej wiecej chyba posturę podobną do mnie, ja mam 172cm i 55 kg. ale jestem za wkładkami okrągłymi o wysokim profilu ok 325-350ml.
Madzienka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 13:09   #4001
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Agnes może nie tyle co nie przekonała bo wiem że jest dobrym fachowcem chociaż by wysłał mnie od razu na badania genetyczne i zależy mu na zdrowiu pacjentki .. Ale powiem Ci szczerze bywam czasami tez na różowym forum i tam jest sporo pacjentek od niego i efekty nie do końca dziewczyny zadawalają co skłoniło mnie do jeszcze jednej konsultacji u dr. Jarlińskiego bo bardzo podobają mi sie jego cycuchy ...
No i sama konsultacja u Kolasińskiego trwała bardzo krótko nie dowiedziałam się nawet nic o propozycji rozmiaru tylko takie ogólniki o których już wiedziałam no nie wiem ..
Na pewno będe wybierać pomiędzy tą dwójką zobaczymy jak bedzie wyglądac konsultacja u Jarlińskiego mam ją w przyszły piatek i wtedy podejmę decyzję

Agnes a twoje cycuszki są śliczne i dlatego wezmę jednak okragłe

A i dziewczyny wkleiłam w albumie moja wyjściówkę .. Jak byscie mogły luknąć i coś podpowiedzieć będę wdzięczna
no jak tam chcesz, obydwoje sa bardzo dobrymi chirurgami.
jak mialam kontultacje pierwszy raz u niego, to tez nie bylam az tak zadowolona, przed op. wzielam sobie kolejna bo czulam niedosyt.. i w dniu op. kolejna i wtedy czulam sie pewniejsza
To jest Twoj wybor ,ktorego z Lekarzy wybierzesz i Twoja swiadomosc pamietajac o tym,ze nie wyjdzie Tobie tak samo jak ma Pani na obrazku, czy w galerii zdjec,kazda ma inna budowe, wymiary ,itd

jednego dzis, zaluje,ze nie wzielam anatomicznych wkladek..
okraglaski nie daly mi efektu ciezkich, piersi, z taka szeroka lezka na dole, wg mnie anataomy wygladaja naturalniej

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
Stary 2010-08-13, 13:16   #4002
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Mam do Was dziewczyny prośbę. Póki co widziałam tylko galerię Listopadowej (była tak miła i na moją prośbę udostępniła mi zdjęcia, za co jeszcze raz Jej dziękuję) Czy może któraś z Was również mogłaby mi zaufć i pokazać jaki jest efekt po operacji? Nie ukrywam, że bardzo mi zależy. Napaliłam się niesamowicie na zabieg i teraz tylko zastanawiam się czy wybrać wkładki okrągłe czy anatomiczne i jakiej wielkości. Nadmieniam, że mam 170cm wzrostu i ważę 51kg. Bardzo Was proszę o pomoc
Foxy, jestem przekonana, że szamańskie dziewczyny przyjmą Ciebie do swojego grona. A u kogo planujesz zabieg? Myślałaś już o jakimś lekarzu?
Aha - stwórz sobie album (prywatny!) - i zrób zdjęcia wyjściówki (+ napisz swoje dokładne wymiary) - będzie łatwiej doradzić

Cytat:
Napisane przez Madzienka2010 Pokaż wiadomość
Foxy89 witaj w klubie, ja się wybieram koło listopada w Łodzi do dr Pisery lub do dr Żukowskiej, masz mniej wiecej chyba posturę podobną do mnie, ja mam 172cm i 55 kg. ale jestem za wkładkami okrągłymi o wysokim profilu ok 325-350ml.
Madzia, zaakceptowałam. Choć moje zdjęcia chyba na nic się Tobie nie przydadzą, bo ja mam anatomy
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 13:18   #4003
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
jednego dzis, zaluje,ze nie wzielam anatomicznych wkladek..
okraglaski nie daly mi efektu ciezkich, piersi, z taka szeroka lezka na dole, wg mnie anataomy wygladaja naturalniej
a u mnie znowu tak...
a chciałabym żeby wyszły jak "typowe okrąglaski"
nam kobietom nie dogodzisz

Foxy, wysyłam Ci zaproszenie
Stary 2010-08-13, 13:21   #4004
Madzienka2010
Raczkowanie

Listopadowa, dziękuję za przyjęcie. Tu już nawet nie chodzi, że anatomy, ale mam chociaż pogląd jaki efekt dają i przyznam szczerze, że naprawdę fajnie wyglądają. Im częściej oglądam Wasze zdjęcia tym bardziej jestem niecierpliwa. Ale niestety kasiora z nieba sama nie spadnie. Buziaki
Stary 2010-08-13, 13:25   #4005
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:

Chętnie bym looknęła
Stary 2010-08-13, 13:25   #4006
Madzienka2010
Raczkowanie

Sami, Agnes no nie dobijajcie mnie, bo już teraz to nie wiem czy składać więcej kasy na anatomy czy zostać przy okrąglaskach.:confus ed:
Stary 2010-08-13, 13:27   #4007
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kashanti Pokaż wiadomość
Czekamy czekam jeszcze 33 dni cała wieczność
Co Ty? To tylko troszkę ponad miesiąc. Nawet się nie obejrzysz, a już będziesz leżała na stole operacyjnym
Stary 2010-08-13, 13:29   #4008
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madzienka2010 Pokaż wiadomość
Sami, Agnes no nie dobijajcie mnie, bo już teraz to nie wiem czy składać więcej kasy na anatomy czy zostać przy okrąglaskach.:confus ed:
zobacz jak to wygląda u mnie..
nad brodawką nie za żadnego zarysu etc - a ja bym chciała chociaż troszkę
(to wynika z budowy mojej naturalnej piersi - po poprawce nadal ten kształt jest zachowany, mimo podniesienia wkładek)
Stary 2010-08-13, 13:29   #4009
kejsiii
Rozeznanie

Agnes jak bys mogła spójrz na moją wyjściówkę i podpowiedz co by pasowało Listopadko ciebie również proszę o fachową ocenę

Stary 2010-08-13, 13:34   #4010
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Agnes jak bys mogła spójrz na moją wyjściówkę i podpowiedz co by pasowało Listopadko ciebie również proszę o fachową ocenę
Kejsiii, zrób jeszcze raz fotkę - na tej mało widać, poza tym jest asymetria w wysokości brodawek - ale też wyraźnie widać, że po tej stronie gdzie brodawka jest niżej, bark też jest niżej. Napisz dokładnie swoje wymiary i jakiego efektu oczekujesz.

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2010-08-13 o 13:37
Stary 2010-08-13, 13:34   #4011
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez AsiCcccCA Pokaż wiadomość
Hej ....a ja zdecydowałam sie wkoncu

Bede podnosic u Brzusia Dzis dzwoniem i sie umawiam .....wczoraj dzwoniłam ale sie nie dodzwoniłam
już niejedna pacjentka tego dr poisała że trudno sie z nim skontaktować...
ale próbuj i trzymamy kciuki
Cytat:
wysyłam zaproszenie

Aldi skoro nie wiesz dokładnie co sie stało to podjedz po południu na SOR niech zrobią RTG głowy będziesz spokojniejsza , no i zwroć uwagę na synia, czy nie jest apatyczny, senny czy wręcz przeciwnie pobudzony

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 13:38   #4012
kissy1234
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Cytat:
Witam Dziewczyny Któraś z Was czeka teraz na operację, czy już wszystkie jesteście po?
ja jestem przed ) mam miec 6 wrzesnia !!!!!!!!!!! u dr czternastek
wyjsciowka 80 A w 80 D wezme 325 ml eurosilicone
jestem na etapie mentalnych przygotowan i fatazji o sowitych cycuchach )))
kissy1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 13:41   #4013
listopadowa80
Zakorzenienie

Na razie uciekam, miłego dnia życzę
Stary 2010-08-13, 13:42   #4014
Madzienka2010
Raczkowanie

[IMG]file:///C:/Users/Madzia/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png[/IMG][IMG]file:///C:/Users/Madzia/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG]hmmmmm....mam zdjęcie piersi o jakich marze...spróbuje Wam pokazać jeśli mi się to uda to będę najszczęśliwsza pod słońcem....
Stary 2010-08-13, 13:42   #4015
Foxy89
Rozeznanie

Dziękuję Wam bardzo!

Teraz jestem w pracy, więc za bardzo nie mogę pooglądać Ciekawe co by Szef pomyślał gdyby zobaczył, że cycki oglądam. Ha ha ha:P
Stary 2010-08-13, 13:54   #4016
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
masz bardzo ladne piersi, sa male ale zobacz jaka maja ladne kreseczkie miedzy nimi wydaje mi sie,ze na bank nie bedziesz miala autostrady

a co do rozmiaru to Ja przyznaje bez bicia nie jestem expert

pewnie Listopadzia i cala reszta Ci doradzi

Stary 2010-08-13, 13:58   #4017
Madzienka2010
Raczkowanie

Sami....są rewelacyjne...mają doskonały kształt....i jestem w szoku, że są takie WIELKIE a masz 325 :P normalnie bomba
Stary 2010-08-13, 14:02   #4018
drobnakarolcia
Przyczajenie

cześć dziewczyny

Jestem nowa na tym forum, wiec proszę o szczere odpowiedzi. Mam już wystarczający mętlik w głowie a sprawa jest dość pilna. To może krótko opisze moją historię. Od zawsze nie podobały mi się moje piersi, nie chodzi o ich kształt ani nic z tych rzeczy, gdyby nie mały rozmiar wszystko byłoby w porządku. Nigdy nie zastanawiałam się nad operacją plastyczną bo mnie nie było na nią stać, dodatkowo panicznie boję się wszelkiego rodzaju zabiegów i operacji. Od pewnego czasu zbierałam pieniądze na wymarzone wakacje ale z powodów niezależnych ode mnie musiałam odwołać całą sprawę. Nadmiar gotówki sprawił że po raz pierwszy w życiu mogę się poważnie zastanowić nad pozbyciem się tego kompleksu. Jak wspomniałam boje się operacji, nie chcę jej wykluczać ale czy są inne skuteczne a przede wszystkim sprawdzone metody powiększenia biustu. Chciałam tylko dodać że bezskutecznie próbowałam różnych ćwiczeń.

Pozdrawiam i z góry Dziękuje
Stary 2010-08-13, 14:12   #4019
Madzienka2010
Raczkowanie

DrobnaKarolciu...ja już przetestowałam wszystko, prócz nabrzmiałych, spuchniętych piersi po niczym nie uzyskasz tego co po operacji....ja już nie wierzę w te specyfiki i gdyby nie wydawanie fortuny na nie...już dawno byłabym po operacji....
Stary 2010-08-13, 14:13   #4020
Darling15
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Cytat:
Napisane przez drobnakarolcia Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny

Jestem nowa na tym forum, wiec proszę o szczere odpowiedzi. Mam już wystarczający mętlik w głowie a sprawa jest dość pilna. To może krótko opisze moją historię. Od zawsze nie podobały mi się moje piersi, nie chodzi o ich kształt ani nic z tych rzeczy, gdyby nie mały rozmiar wszystko byłoby w porządku. Nigdy nie zastanawiałam się nad operacją plastyczną bo mnie nie było na nią stać, dodatkowo panicznie boję się wszelkiego rodzaju zabiegów i operacji. Od pewnego czasu zbierałam pieniądze na wymarzone wakacje ale z powodów niezależnych ode mnie musiałam odwołać całą sprawę. Nadmiar gotówki sprawił że po raz pierwszy w życiu mogę się poważnie zastanowić nad pozbyciem się tego kompleksu. Jak wspomniałam boje się operacji, nie chcę jej wykluczać ale czy są inne skuteczne a przede wszystkim sprawdzone metody powiększenia biustu. Chciałam tylko dodać że bezskutecznie próbowałam różnych ćwiczeń.

Pozdrawiam i z góry Dziękuje

Kochanie, obawiam sie ze inne sposoby sa do..bani okej niektore dają jakies tam efekty - cwiczenia np. ujedrniaja, podnosza troche biust, o ile sie go juz ma - alae nic tak ci nie zalatwi sprawy jak operacja - jaki masz rozmiar? zabieg to faktycznie powazna decyzja, powinnas dowiedziec sie o tym jak najwiecej, na temat przebiegu itd. od siebie ci mowie ze da sie pzrejsc i nei ejst takz le, choc boli jak diabli teraz ale ma leki i goi sie ladnie ) wszytsko chyba zalezy od tego jak bardzo o tym marzysz, a operacje i nakoze itd. da sie oswoić )
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości