|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1291 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14
Zlotqo a możesz dać przepis na tego serniczka i czy można go na I fazie? Mam taką ochotę na coś innego niż ryba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1292 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1293 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() swoja droga z tym kibelkiem to ja bardzo chetnie! taki poraneczek czemu nie ![]() juz nie pamietam jakiegokolwiek poraneczku od kilku ladnyh dni, mnie nawet ta cola nie ruszyla ![]() ![]() Cytat:
Juz niepamietam kiedy tak mnie cos pogryzło strasznie! A co do gazelek to bedziemy ja wiem, ale ja juz bym chciala a tutaj wyglada a to ze wszytsko sie wydluzy i to niezle! Ja stwierdzilam ze na II fazie bede do 1 grudnia, pozniej definitywnie co by nie bylo przechodze na III i utrwalam i spedzam swieta jak czlowiek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1294 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czyli niezły łomot dobrze na CIebie wpływa od czasu do czasu ![]() Grzeczna dziewczynka... komary. Fenistil ponoć łagodzi swędzenie i bąblowanie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1295 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A zatem kup sobie produkt firmy SIO - żel po ukąszeniu , jest w formie kulki - odkręcasz smarujesz obficie i czekasz aż wyschnie ![]() gwarantuje, że działa!! nawet dzieci mi się tym smarowały i chodziły ucieszone, że ich nie swędzi ![]() jeśli chodzi o coś zapobiegawczego na komary, to polecam FLOSLEK STOP - REPELENT - PŁYN ODSTRASZAJĄCY OWADY 150 ML który jest bardzo dobry!! ![]() ![]()
"Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię, 08.09.12 ŻONAzanim się urodziłaś - kochałam Cię, nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." ![]() 07.08.13 MAMA Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1296 |
Wtajemniczenie
|
Tez bym chciala juz na swieta miec IIIczke (i po cichu licze, ze tak bedzie). A co do coli - ostatnio zauwazylam, ze jak wypije jej więcej niż szklankę, to mam potworny bezdech. Chyba przesadziłam z ilością kofeiny wlewanej w siebie. Przerzucam sie na jakis czas na wodę niegazowaną (wczoraj w pubie wydałam 30zł na wode przez całą noc, było potwoooooooornie gorąco na miejscu i gdybym nie piła, chyba bym uschła, dodam, ze kufel 0.5 wody kosztował 3zł
![]() A co do sposobów na komary, moja babcia smarowała cebulą ukąszenia, ale nie wiem,czy pomagało, smierdzialo napewno... ![]()
![]() |
#1297 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny
ja na kmary mam SIO i działa. zakupiłam też ostatnio takie opaski na rękę - ładnie pachną. A podobno można też octem się smarować - ale nie wiem czy działa |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1298 | ||
BAN stały
|
Cytat:
mirunia podkuli uszka i jak piesek potulknie wroci na dobra droge ![]() Cytat:
![]() ![]() A tak w ogole dziewczyny slyszalyscie o ziarnach amarantusa? podobno ma duzo bialka, ogolnie duzo walorow odzywczych i jest podobno hitem od niedwna odkrytym! Pewnie nam teo nie wolno? Pytam dla czystego sumienia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1299 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jednego rano do kawy i jednego wieczorem przed kapaniem, jak TŻ usypia dziecko i jest chwilowa cisza i spokoj ![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Cytat:
![]() a z tamtym... niedlugo sie skonczy, niedlugo juz nie bedzie bolalo ![]()
![]() |
#1300 |
Przyczajenie
|
Przywitałam się z WAmi - ale tak w zasadzie to nie pytałam o pozwolenie .........
Czy mogę się dołączyć ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#1301 |
Zadomowienie
|
MIRKA
Fenistil jest najlepszy, a z domowych sposob mam dwa: ocet lub olejek waniliowy (taki do ciast) ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- aha. i nastepnym razem posmaruj sie kilkoma kropelkami w kilku miejscach tym olejkiem. lepszy niz jakies tam offy i inne...
![]() |
#1302 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1303 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
mam go od naszej Aleksandra_M ![]() ![]() 6 jaj 1 kg sera 5 łyżek słodzika do pieczenia łyżeczka proszku do pieczenia (ja dałam jeszcze aromat waniliowy, można dac cynamon, sok z lidla, kakao na II fazie.. ![]() żółtka utrzeć ze słodzikiem i proszkiem do pieczenia, dodać ser, zmiksować. Ubić białka i dodać do tego pianę, wszystko zmieszać. Ja mam w przepisie że piec 45 minut w 180 stopniach ale piekłam dużo dłużej i podwyższyłam temperaturę, po prostu zaglądaj co jakiś czas ![]() mój stygnie i już mi język do tyłka ucieka ![]() co do komarów to ja mam na alergię ja ich jad :P co za tym idzie faszeruję się wszystkim w lecie. polecam wapno ALERCAL Zdrovit, Fenistil a jak puchnie to Altacet w żelu. i jeszcze Comarol, taniuśki a łagodzi swędzenie ![]() mirkaaa jak masz problem z porcelaną to hm... najedz się otrębów? mi zawsze pomagają... no i kawa z mlekiem i poszło ![]()
![]() ![]() szczęśliwa mężatka od 3.09.11 ![]() zapraszam na mój blog o tematyce urodowej - http://merczens.blogspot.com Edytowane przez zlotqo Czas edycji: 2010-08-13 o 14:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1304 |
Raczkowanie
|
Wiecie co wlasnie przeczytalam ten artykul o ktorym bylam wyzej mowa z Twojego Stylu i musze przyznac ze jestem zaskoczona ze tak "pojechali" po tej diecie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1305 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
6jaj 1kg sera 5lyzek slodziku do pieczenia (u mnie Sussina Gold) lyzeczka proszku do pieczenia zoltka ucieram ze slodzikiem, proszkiem, dodaje ser, miksuje, dodaje piane z bialek. mieszam delikatnie. pieke ok 45 minut w 180stopniach.
![]() |
#1306 |
Rozeznanie
|
Bedzie dzis u mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1307 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1308 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1309 |
Zadomowienie
|
zlotqo
dzieki... a co pieczenia to zalezy od piekarnika. ja mam maly, taki przenosny, wiec szybciej piecze... i na wysokiej temp mi spieka za mocno ![]()
![]() |
#1310 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1311 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1312 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za przepisik na serniczka zaraz go zrobię, aż mi slinka cieknie na samą myśl
![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- A jeszcze pytanko, gdzie kupujecie ten słodzik, ja już kiedyś próbowałam znaleźć u nas w sklepach słodzik w proszku, ale wszędzie jest w tabletkach. Czy taki też mogę stosować? |
![]() ![]() |
![]() |
#1313 |
Zadomowienie
|
ja tez sie przylaczam
![]() ![]() ![]() ![]()
#1314 | |
Raczkowanie
|
Dzięki
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziękuję! W zasadzie III faza za 10 dni dopiero, więc jeszcze trochę tutaj pobędę ![]() ![]() Ah, już jestem umówiona z przyjaciółką na 24 sierpnia na gorącą czekolade do picia w naszej ulubionej knajpie, to będzie moja pierwsza uczta ![]() ![]() Edytowane przez Krolowa_Margot Czas edycji: 2010-08-13 o 14:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1315 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja też nowa także nie jesteś sama ![]()
"Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię, 08.09.12 ŻONAzanim się urodziłaś - kochałam Cię, nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." ![]() 07.08.13 MAMA Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1316 |
Rozeznanie
|
ej dziewczynki ja nie wiem co jest ;<
rano ważyłam 69 kg a teraz znowu 70 ![]()
#1317 |
Zakorzenienie
|
;hi:
Wpadlam grzecznie sie przywitac i poczytac co u Was Dziewczny poradzcie .Gdzie kupujecie aromat orzechowy do nutelki??????Ja juz mam dosc nutelki waniliowej,wszedzie szukalam ,do kazdego spozywczaka wchodze i pytam i niettttt ![]() ![]() ![]()
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1318 |
Zadomowienie
|
Aleksandra_M właśnie wszystko zależy od piekarnika
![]() ![]() ![]() teraz siedzę z farba na łbie i chyba zabieram się za pisanie... bleh :/
#1319 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() bede porbowac wszytskiego ![]() oszlaec mozna tak swedzi! O! jak masz tego amarantusa to sprawdz jak sytuacja sie przedstawia bo taka ciekawa jestem, chetnie bym cos takiego sobie szamala do otrebow! Cytat:
pupa w krate ![]() Na mnie nie dzialaja przy tej diecie kiedys przed dieta otreby mnie ratowały teraz sa kapota. Chyba zakupie olej parafinowy ![]() A jak z herbatami owocowymi? Mozemy nie? Edytowane przez mirkaaa Czas edycji: 2010-08-13 o 14:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1320 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
to ja nie wiem... o, wiesz co, w Biedronce była promocja na błonnik Xenna, taki spory słoik, może to spróbuj? do tego otręby i może zadziała ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.