Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. II - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-13, 12:40   #4681
Talullah
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. II

Piesek zostal na 100% postrzelony, zostal ogolony i dokladnie widac rane postrzalu. Rana oczyszczona, usg brzuszka - to co widac na szczescie w normie, dostal 5 antybiotykow dozylnie i w lapce ma zostawiony wenflon bo musi jezdzic codziennie na kroplowki.

A to juz taki staruszek jest, weterynarz dokladnie wyliczyl - 12 lat i 7 miesiecy. Taki kochany, nigdy nikomu krzywdy nie zrobil.

Normalnie jakbym znalazla tego co to zrobil to bym go
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 12:41   #4682
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Piesek zostal na 100% postrzelony, zostal ogolony i dokladnie widac rane postrzalu. Rana oczyszczona, usg brzuszka - to co widac na szczescie w normie, dostal 5 antybiotykow dozylnie i w lapce ma zostawiony wenflon bo musi jezdzic codziennie na kroplowki.

A to juz taki staruszek jest, weterynarz dokladnie wyliczyl - 12 lat i 7 miesiecy. Taki kochany, nigdy nikomu krzywdy nie zrobil.

Normalnie jakbym znalazla tego co to zrobil to bym go
Oby wszystko dobrze się skończyło Bidulek, cierpi niepotrzebnie przez jakiegoś idiotę
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 12:42   #4683
LadyBird_
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek10031989 Pokaż wiadomość
A co za tłumaczenie? pracujesz jako tłumacz? ja studiuję filologię ang. i zastanawiam się nad specjalizacją. Chyba bym wolała pójść w stronę tłumaczeń właśnie ale nie jestem jeszcze do końca pewna...

Kurcze, ciężko Was nadrabiać

Wczoraj byłam na zakupach kosmetycznych i zamówiłam też Dermogal A+E w aptecedziś ma przyjśćciekawe czy to cudo poprawi stan mojej buźki

Nałożyłam też maseczkę oczyszczającą i oczyściłam brodę z wągrów
A dziś umyłam włoski i nałożyłam odżywkę nawilżającą na końce

Pozdrawiam
Nie jestem żadnym tłumaczem (na razie). Po prostu bardzo lubię język angielski i musiałam się go bardzo dużo uczyć w liceum. Teraz dostałam się na drugi kierunek na filologię romańską początkującą z zaawansowanym językiem angielskim. Mój chłopak jest informatykiem i robi strony internetowe. Spytał nie czy bym nie podjęła się tłumaczenia strony, bo jego klient się pytał czy nie zna kogoś takiego. No i się podjęłam Pewnie nie tłumaczę tak idealnie jak jakiś tłumacz przysięgły, ale zawsze to jakieś doświadczenie i nauka nowych umiejętności. Pomagam sobie czasem różnymi słownikami i jakoś daję radę

Powiedz mi, bardzo ciężko jest na filologii angielskiej? Nie wiem czy ja dam radę na tej swojej romańskiej... Niby jest początkująca, ale pewnie tam już wszyscy będą francuski dobrze znać

Jejku dziewczyny jakie Wy szczupłe jesteście... Czuję się przy Was jak wieloryb
LadyBird_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 12:44   #4684
xxYashaxx
Zadomowienie

GG do xxYashaxx

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Hej

To co, robimy?

nóż mi się w kieszeni otwiera jak to czytam jak tak można! Trzymam kciuki za pieska, niech szybko wraca do zdrowia.

Haneczko, nie mów tak!
Tak Najpierw listę czy kominiarkę?:P

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
dziekuje, tez jestem szczesliwa i oby nie wrocilo bo wlasnie skonczylam brac tabsy ale tak naprawde moja cera pozostawia wiele do zyczenia, akurat fotki tak wyszly ladnie, ale na tym porownawczym z poczatkiem leczenia widac jak cera jest juz zmeczona i taka poszarzala z licznymi bruzdami...ale i tak to juz pikus w porown. z tym co bylo

ok zmykam sie szykowac do pracy,milego dnia
Nie wróci na pewno
xxYashaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 12:46   #4685
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
(...)
prezent im sie meeeega podobal, szukaja mi teraz pracyw Londynie, bo mowia ze mam tu wielkie szanse, ale najpierw oddadza moj rysunek do jakies komisji no artystki to oni ze mnie szybko raczej nie zrobia, skoro ja samouk i len, ktory nic nie robi w tym kierunku
Jaka szczęściara z Ciebie, teraz tylko patrzeć i podziwiać jak robisz się najsławniejszą artystką Milionerkę z Ciebie zrobią i zabierzesz nas wszystkie do Londynu

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Cytat:
Napisane przez kaaasiuleczka Pokaż wiadomość
no o0glądałam i niby to proste było ale jak zaczełam nakładać to masakra jakaś
dojdziesz do wprawy i pamiętaj, że my czekamy na fotkę w długich włosach

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 12:52   #4686
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny, nie udzielalam sie bo jestem roztrzesiona.

Jestem u rodzicow na troche i mamy tu kochanego pieska, jak czlonka rodziny, ma 12 lat ale zwawy jak mlodziak
I wczoraj gdzies wybiegl - tutaj u nas na osiedlu wszyscy sie znaja i psy tez i lataja czasem do siebie.
I nagle tata mnie wola ze chyba go auto potracilo bo lezal pod furtka.
Ale jaki biedny, plakac mi sie chcialo, ledwo do domu wszedl, wzielam go na rece i do weterynarza. Ze bylo pozno to tylko stwierdzil ze nic nie ma zlamanego i dostal leki. Ale w nocy wymiotowal wiec teraz byl na usg i sie okazalo ze ktos go postrzelil!!
Sa slady srutu i wszystko widac w badaniach, lezy pod kroplowka i z antybiotykiem.

No ja nie wiem co komu winny pies? Z tego co wiem to nie pierwszy pies u nas postrzelony. Jakbym znalazla tego co sie zneca nad zwierzetami to bym mu osobiscie ten srut w tylek wpakowala, ja jestem spokojna ale jak widze znecanie sie to masakra jaka jestem zla.

Jestem totalnie niewyspana a dzis jeszcze czeka mnie zrobienie 400 km bo moj ostatni dzien wolnego i musze wrocic do pracy
Ludzie potrafią być okrutni . Ja mam takiego sąsiada który swojego yorka cały czas kopie, bije i krzyczy na niego . Ile razy słyszę przez ścianę jak ten biedny piesek piszczy bo ten debil go uderzył albo zostawił w domu samego na kilka godzin . Nie mam pojęcia co z tym robić, przecież jak zgłoszę to na policję to nie będą mieli żadnych dowodów, a nie mogę już patrzeć jak ten piesek cierpi

Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
A wiecie co? Też myślałam nad blogiem modowym, ale jak się zacznie szkoła to nie będę miała czasu na takie rzeczy,więc chyba odpuszczę. A macie swoje ulubione blogi modowe?

Też już od dawna marzę o założeniu bloga . Brakuje mi jednak pomysłu i motywacji .. eh .
Ja już od dawna czytuję ten blog: www.leblogdebetty.com - pewnie część z Was już go zna, polecam tym, które jeszcze go nie widziały
Lubię też ten: www.thechicmuse.blogspot.com
Coldplay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 12:53   #4687
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xxYashaxx Pokaż wiadomość
Tak Najpierw listę czy kominiarkę?:P

Nie wróci na pewno
Nie wiem, jak Ty, ale ja raczej najpierw kominiarkę, bo cudem natury to moja cera aktualnie nie jest a lista będzie potem

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 12:53   #4688
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez LadyBird_ Pokaż wiadomość

Koleżanka chyba wieloryba nie widziała Trzeba się wybrać do oceanarium Taką figurkę jak Ty masz to nie jedna by chciała

Ja to dopiero mam dziwną figurę. Nie waże najwięcej przy swoim wzroście, ale brzuch i boczki psują cały wygląd koszmar!
Stary 2010-08-13, 12:57   #4689
kaaasiuleczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
Jaka szczęściara z Ciebie, teraz tylko patrzeć i podziwiać jak robisz się najsławniejszą artystką Milionerkę z Ciebie zrobią i zabierzesz nas wszystkie do Londynu

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

jak pofarbuje włosy i naucze sie przypinać to coś postaram sie wrzucic do albumu

zapraszam do ogladania i komentowania
https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html
kaaasiuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 13:09   #4690
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Koleżanka chyba wieloryba nie widziała Trzeba się wybrać do oceanarium Taką figurkę jak Ty masz to nie jedna by chciała

Ja to dopiero mam dziwną figurę. Nie waże najwięcej przy swoim wzroście, ale brzuch i boczki psują cały wygląd koszmar!

Też jestem trochę dziwna, bo jestem szczupła (55kg przy wzroście .. ekhm.. 176cm - czuję się przy Was jak wielkolud ), a brzuch mam zawsze wystający . Pewnie to przez geny, bo moja mama też tak ma, ale czy na prawdę nie ma na to żadnego sposobu?
Stary 2010-08-13, 13:11   #4691
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LadyBird_ Pokaż wiadomość
Nie jestem żadnym tłumaczem (na razie). Po prostu bardzo lubię język angielski i musiałam się go bardzo dużo uczyć w liceum. Teraz dostałam się na drugi kierunek na filologię romańską początkującą z zaawansowanym językiem angielskim. Mój chłopak jest informatykiem i robi strony internetowe. Spytał nie czy bym nie podjęła się tłumaczenia strony, bo jego klient się pytał czy nie zna kogoś takiego. No i się podjęłam Pewnie nie tłumaczę tak idealnie jak jakiś tłumacz przysięgły, ale zawsze to jakieś doświadczenie i nauka nowych umiejętności. Pomagam sobie czasem różnymi słownikami i jakoś daję radę

Powiedz mi, bardzo ciężko jest na filologii angielskiej? Nie wiem czy ja dam radę na tej swojej romańskiej... Niby jest początkująca, ale pewnie tam już wszyscy będą francuski dobrze znać

Na początku było ciężko, ale teraz w październiku zacznę 3 rok i wiem że nie mogłam wybrać lepiej wiadomo na każdym kierunku znajdą się przedmioty fajne i te że tak powiem nie potrzebne, ale ogólnie jest super Jak będziesz zdeterminowana i będziesz chciała się uczyć to na pewno dasz sobie radętym bardziej że jak mówisz będzie od podstaw więc nie masz się co martwić
kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 13:13   #4692
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość

zebys wiedziala
obiecuje Wam, ze jezeli naprawde mi sie uda dojsc do czegos w zyciu, to kupie wam najtansze loty ryanair (nie moze byc tak dobrze) i wtedy nikt napewno nie odmowi takiej okazji to by bylo szalenstwo
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 13:17   #4693
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

no ja mam 28 lat ale jakoś tak mi głupio zakładać takie króciutkie spódniczki. Chociaż mam taką jedną sukienkę za pupę i nie powiem, fajnie jest czasem nogi pokazać
Ale do pracy to obowiązkowo bluzeczka, ołówkowa spódnica, muszę wyglądać poważniej
Stary 2010-08-13, 13:21   #4694
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
zebys wiedziala
obiecuje Wam, ze jezeli naprawde mi sie uda dojsc do czegos w zyciu, to kupie wam najtansze loty ryanair (nie moze byc tak dobrze) i wtedy nikt napewno nie odmowi takiej okazji to by bylo szalenstwo

Trzymamy za słowo
Stary 2010-08-13, 13:26   #4695
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez Coldplay Pokaż wiadomość
Też jestem trochę dziwna, bo jestem szczupła (55kg przy wzroście .. ekhm.. 176cm - czuję się przy Was jak wielkolud ), a brzuch mam zawsze wystający . Pewnie to przez geny, bo moja mama też tak ma, ale czy na prawdę nie ma na to żadnego sposobu?
Ja mam to samo, tylko że waże 57! KOszmar jakiś!
Stary 2010-08-13, 13:36   #4696
tillavanilla
Raczkowanie

Chociaz moja przygoda z wizazem zaczela sie dosc niedawno to jestem przekanan,ze ten watek jest dla mnie stworzonyMam wiec nadzieje,ze mnie do siebie przygarniecieUwiel biam dbac o siebie lecz do niektorych rzeczy brak mi systematycznosci,mam wiec nadzieje,ze czytajac i piszac z wami zmobilizuje sie do dzialania

Dbam o siebie!!!
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 13:45   #4697
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

no to witamy
Stary 2010-08-13, 13:53   #4698
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
Chociaz moja przygoda z wizazem zaczela sie dosc niedawno to jestem przekanan,ze ten watek jest dla mnie stworzonyMam wiec nadzieje,ze mnie do siebie przygarniecieUwiel biam dbac o siebie lecz do niektorych rzeczy brak mi systematycznosci,mam wiec nadzieje,ze czytajac i piszac z wami zmobilizuje sie do dzialania
Witaj

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 14:02   #4699
Vanessa176
BAN stały

GG do Vanessa176

Cytat:
Hello!!
Witam na wizazu i na watku
Vanessa176 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 14:06   #4700
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:

Cześć !
Stary 2010-08-13, 14:06   #4701
marlienkaa2
Zadomowienie

Cześć. Ja to dopiero przy Was jestem kurdupel: 153cm.
Stary 2010-08-13, 14:09   #4702
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Coldplay Pokaż wiadomość
Ludzie potrafią być okrutni . Ja mam takiego sąsiada który swojego yorka cały czas kopie, bije i krzyczy na niego . Ile razy słyszę przez ścianę jak ten biedny piesek piszczy bo ten debil go uderzył albo zostawił w domu samego na kilka godzin . Nie mam pojęcia co z tym robić, przecież jak zgłoszę to na policję to nie będą mieli żadnych dowodów, a nie mogę już patrzeć jak ten piesek cierpi
po takich historiach na prawdę wszystkiego się odechciewa.... szczerze Ci współczuję. ja bym nie potrafiła psychicznie wytrzymać,wiedząc co się dzieje za ścianą... i ta cholerna bezradność

caate no to się wkopałaś ja mam dobrą pamięć,więc o Twojej obietnicy nie zapomnę i będziesz się musiała z niej wywiązać maluj więcej,bo już się doczekać nie mogę

tillavanilla witaj
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 14:18   #4703
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
(...)

caate no to się wkopałaś ja mam dobrą pamięć,więc o Twojej obietnicy nie zapomnę i będziesz się musiała z niej wywiązać maluj więcej,bo już się doczekać nie mogę
No ja też nie zapomnę, więc niech szybciej robią z Ciebie tą milionerkę

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-13, 14:48   #4704
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Używa któraś z Was kochane dermogal A+E kapsułki żelatynowe? Pomogło?zaszkodziło? jakie ogólne wrażenia? bo naczytałam się na KWC o tym cudzie i czekam na zamówienie z apteki... Żeby nie było wątpliwości o co chodzi wklejam link z KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...-twist-off.htm
kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 14:52   #4705
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
Używa któraś z Was kochane dermogal A+E kapsułki żelatynowe? Pomogło?zaszkodziło? jakie ogólne wrażenia? bo naczytałam się na KWC o tym cudzie i czekam na zamówienie z apteki... Żeby nie było wątpliwości o co chodzi wklejam link z KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...-twist-off.htm

Jeszcze nie używałam, ale też mam zamiar kupić
Tak ogromna ilość pozytywnych opinii coś chyba jednak znaczy
Stary 2010-08-13, 14:53   #4706
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:

ja używałam i z tego co pamiętam, nic to z moją twarzą nie zrobiło.
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 15:18   #4707
loluska
Zakorzenienie

dziewczyny dziękuję za wsparcie czuję już lepiej niż rano co prawda przed chwilką dostałam gorączkę ale to dobry znak organizm walczy

próbowała któraś z was tego sposobu na wągry YT?? do tego wchodiz zwykła żelatyna??

Cytat:
Napisane przez ewcia19 Pokaż wiadomość
Ja sobie mówie codziennie, że schudne. Póki co przytyłam 0,7 kg mimo ćwiczeń hehhe, ale zauważyłam, że mi w biust poszło
tak to bym mogła tyć

Vanessa
bardzo dziękuję za tak miłe słowa jeśli chodzi o wiek, to już kilka razy spotkałam się z tym że ktoś uważał mnie za starszą to też przyciągnęło Tż do mnie jak mówi no ale oby w przyszłości było na odwrót ...

Cytat:
zebys wiedziala
3mam za słowo

Cytat:

witaj

Talullah

3mam kciuki za pieska. wiem co to znaczy przywiązać się do takiego zwierzaka. kiedyś nie pomyślałabym o piesku w domu bo niestety jestem alergiczką uczuloną sierść... no ale zaryzykowałam i świata bez niego sobie nie wyobrażam. Zresztą nie tylko ja, pupilek całej rodziny Mam nadzieję że wszystko będzie w porządku!

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 15:24   #4708
kaaasiuleczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
dziewczyny dziękuję za wsparcie czuję już lepiej niż rano co prawda przed chwilką dostałam gorączkę ale to dobry znak organizm walczy

próbowała któraś z was tego sposobu na wągry YT?? do tego wchodiz zwykła żelatyna??

tak to bym mogła tyć

Vanessa
bardzo dziękuję za tak miłe słowa jeśli chodzi o wiek, to już kilka razy spotkałam się z tym że ktoś uważał mnie za starszą to też przyciągnęło Tż do mnie jak mówi no ale oby w przyszłości było na odwrót ...

3mam za słowo

witaj

Talullah

3mam kciuki za pieska. wiem co to znaczy przywiązać się do takiego zwierzaka. kiedyś nie pomyślałabym o piesku w domu bo niestety jestem alergiczką uczuloną sierść... no ale zaryzykowałam i świata bez niego sobie nie wyobrażam. Zresztą nie tylko ja, pupilek całej rodziny Mam nadzieję że wszystko będzie w porządku!
ja próbowałam dzisiaj i sama nie wiem czy cos dało.

zapraszam do ogladania i komentowania
https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html
kaaasiuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 15:28   #4709
Kalpana
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny U mnie dalej humorek nie dopisuje, chociaż byłam dzisiaj na zakupach i spotkałam koleżankę, która mnie ostatni raz widziała 2 miesiące temu i powiedziała że schudłam No i zrobiłam małe zakupy. Kupiłam sobie farbę do włosów mokka brąz, peeling ogórkowy z ziaji, 4 lakiery do paznokci: 2 zielone, bordowy i żółty, żółto-szarą bluzkę na grubych ramiączkach za 6zł, ciemno-różową bluzeczkę za 18zł, zielone koraliki na szyję, kolczyki z motylkiem, czerwoną herbatkę, bo mi się kończy i płatki kosmetyczne. Chyba o niczym nie zapomniałam

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

A, i jeszcze brązowa torebka na jakieś wyjście

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 15:30   #4710
dianulaa
Zadomowienie

heya wszystkim
wyprobowałam ten sposob na wągry (mimo ze takich nie mam ale pory tak;D) i myslałam sie tam jest żelatyna i mleko? zrobiłam tak samo jak w instrukcji i mówie od razu zeby nikomu nie przyszło do głowy (tak jak mi) nakładać tego na całą twarz bo ze łzami w oczach zdejmowałam to z policzkach bo tak bolało. na nosie sie dobrze zdjęło. wiekszych efektów nie widziałam bo tez nie mam wielkich problemów z nosem jedyny wielki minus tej maseczki to .. przeokropny zapach który sie cały czas czuje. nakladalam to pędzelkiem i cale szczęście że taki troche stary to go wyrzuce bo niczym nie moge zniwelować tego zapachu a i nadal go jakos czuje. jest to zapach przeobrzydliwy.... ;/;/;/ moze coś źle zrobiłam?> sama nie wiem

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości