|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. II
Piesek zostal na 100% postrzelony, zostal ogolony i dokladnie widac rane postrzalu. Rana oczyszczona, usg brzuszka - to co widac na szczescie w normie, dostal 5 antybiotykow dozylnie i w lapce ma zostawiony wenflon bo musi jezdzic codziennie na kroplowki.
A to juz taki staruszek jest, weterynarz dokladnie wyliczyl - 12 lat i 7 miesiecy. Taki kochany, nigdy nikomu krzywdy nie zrobil. Normalnie jakbym znalazla tego co to zrobil to bym go
|
|
|
|
#4682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bidulek, cierpi niepotrzebnie przez jakiegoś idiotę
|
|
|
|
|
#4683 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
). Po prostu bardzo lubię język angielski i musiałam się go bardzo dużo uczyć w liceum. Teraz dostałam się na drugi kierunek na filologię romańską początkującą z zaawansowanym językiem angielskim. Mój chłopak jest informatykiem i robi strony internetowe. Spytał nie czy bym nie podjęła się tłumaczenia strony, bo jego klient się pytał czy nie zna kogoś takiego. No i się podjęłam Pewnie nie tłumaczę tak idealnie jak jakiś tłumacz przysięgły, ale zawsze to jakieś doświadczenie i nauka nowych umiejętności. Pomagam sobie czasem różnymi słownikami i jakoś daję radę ![]() Powiedz mi, bardzo ciężko jest na filologii angielskiej? Nie wiem czy ja dam radę na tej swojej romańskiej... Niby jest początkująca, ale pewnie tam już wszyscy będą francuski dobrze znać ![]() Jejku dziewczyny jakie Wy szczupłe jesteście... Czuję się przy Was jak wieloryb
|
|
|
|
|
#4684 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najpierw listę czy kominiarkę?:PCytat:
![]()
|
||
|
|
|
#4685 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Milionerkę z Ciebie zrobią i zabierzesz nas wszystkie do Londynu ![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
|
|
#4686 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Ja mam takiego sąsiada który swojego yorka cały czas kopie, bije i krzyczy na niego . Ile razy słyszę przez ścianę jak ten biedny piesek piszczy bo ten debil go uderzył albo zostawił w domu samego na kilka godzin . Nie mam pojęcia co z tym robić, przecież jak zgłoszę to na policję to nie będą mieli żadnych dowodów, a nie mogę już patrzeć jak ten piesek cierpi Cytat:
Też już od dawna marzę o założeniu bloga . Brakuje mi jednak pomysłu i motywacji .. eh Ja już od dawna czytuję ten blog: www.leblogdebetty.com - pewnie część z Was już go zna, polecam tym, które jeszcze go nie widziały ![]() Lubię też ten: www.thechicmuse.blogspot.com
|
||
|
|
|
#4687 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem, jak Ty, ale ja raczej najpierw kominiarkę, bo cudem natury to moja cera aktualnie nie jest
a lista będzie potem
|
|
|
|
#4688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba się wybrać do oceanarium Taką figurkę jak Ty masz to nie jedna by chciała ![]() Ja to dopiero mam dziwną figurę. Nie waże najwięcej przy swoim wzroście, ale brzuch i boczki psują cały wygląd koszmar! |
|
|
|
|
#4689 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
|
|
|
|
#4690 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też jestem trochę dziwna, bo jestem szczupła (55kg przy wzroście .. ekhm.. 176cm - czuję się przy Was jak wielkolud ), a brzuch mam zawsze wystający . Pewnie to przez geny, bo moja mama też tak ma, ale czy na prawdę nie ma na to żadnego sposobu? |
|
|
|
|
#4691 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiadomo na każdym kierunku znajdą się przedmioty fajne i te że tak powiem nie potrzebne, ale ogólnie jest super Jak będziesz zdeterminowana i będziesz chciała się uczyć to na pewno dasz sobie radę tym bardziej że jak mówisz będzie od podstaw więc nie masz się co martwić |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zebys wiedziala ![]() obiecuje Wam, ze jezeli naprawde mi sie uda dojsc do czegos w zyciu, to kupie wam najtansze loty ryanair (nie moze byc tak dobrze ) i wtedy nikt napewno nie odmowi takiej okazji to by bylo szalenstwo
|
|
#4693 |
|
Zakorzenienie
|
no ja mam 28 lat ale jakoś tak mi głupio zakładać takie króciutkie spódniczki. Chociaż mam taką jedną sukienkę za pupę i nie powiem, fajnie jest czasem nogi pokazać
![]() Ale do pracy to obowiązkowo bluzeczka, ołówkowa spódnica, muszę wyglądać poważniej
|
|
#4694 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4695 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam to samo, tylko że waże 57! KOszmar jakiś!
|
|
|
|
#4696 |
|
Raczkowanie
|
Chociaz moja przygoda z wizazem zaczela sie dosc niedawno to jestem przekanan,ze ten watek jest dla mnie stworzony
Uwiel biam dbac o siebie lecz do niektorych rzeczy brak mi systematycznosci,mam wiec nadzieje,ze czytajac i piszac z wami zmobilizuje sie do dzialania
|
#4697 |
|
Zakorzenienie
|
no to witamy
|
|
#4698 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4699 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Witam na wizazu i na watku
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4700 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cześć ! |
|
|
|
|
#4701 |
|
Zadomowienie
|
Cześć. Ja to dopiero przy Was jestem kurdupel: 153cm.
|
#4702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczerze Ci współczuję. ja bym nie potrafiła psychicznie wytrzymać,wiedząc co się dzieje za ścianą... i ta cholerna bezradność ![]() caate no to się wkopałaś tillavanilla witaj
|
|
|
|
|
#4703 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4704 |
|
Wtajemniczenie
|
Używa któraś z Was kochane dermogal A+E kapsułki żelatynowe? Pomogło?zaszkodziło? jakie ogólne wrażenia? bo naczytałam się na KWC o tym cudzie i czekam na zamówienie z apteki... Żeby nie było wątpliwości o co chodzi wklejam link z KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...-twist-off.htm
|
|
|
|
#4705 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeszcze nie używałam, ale też mam zamiar kupić ![]() Tak ogromna ilość pozytywnych opinii coś chyba jednak znaczy
|
|
|
|
|
#4706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja używałam i z tego co pamiętam, nic to z moją twarzą nie zrobiło. |
|
|
|
|
#4707 | |||
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny dziękuję za wsparcie
czuję już lepiej niż rano co prawda przed chwilką dostałam gorączkę ale to dobry znak organizm walczy próbowała któraś z was tego sposobu na wągry YT?? do tego wchodiz zwykła żelatyna?? Cytat:
![]() Vanessa bardzo dziękuję za tak miłe słowa jeśli chodzi o wiek, to już kilka razy spotkałam się z tym że ktoś uważał mnie za starszą to też przyciągnęło Tż do mnie jak mówi no ale oby w przyszłości było na odwrót ... Cytat:
Cytat:
witaj ![]() Talullah 3mam kciuki za pieska. wiem co to znaczy przywiązać się do takiego zwierzaka. kiedyś nie pomyślałabym o piesku w domu bo niestety jestem alergiczką uczuloną sierść... no ale zaryzykowałam i świata bez niego sobie nie wyobrażam. Zresztą nie tylko ja, pupilek całej rodziny Mam nadzieję że wszystko będzie w porządku!
|
|
|
#4708 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
|
|
|
|
#4709 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
U mnie dalej humorek nie dopisuje, chociaż byłam dzisiaj na zakupach i spotkałam koleżankę, która mnie ostatni raz widziała 2 miesiące temu i powiedziała że schudłam No i zrobiłam małe zakupy. Kupiłam sobie farbę do włosów mokka brąz, peeling ogórkowy z ziaji, 4 lakiery do paznokci: 2 zielone, bordowy i żółty, żółto-szarą bluzkę na grubych ramiączkach za 6zł, ciemno-różową bluzeczkę za 18zł, zielone koraliki na szyję, kolczyki z motylkiem, czerwoną herbatkę, bo mi się kończy i płatki kosmetyczne. Chyba o niczym nie zapomniałam![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- A, i jeszcze brązowa torebka na jakieś wyjście
|
|
|
|
#4710 |
|
Zadomowienie
|
heya wszystkim
wyprobowałam ten sposob na wągry (mimo ze takich nie mam ale pory tak;D) i myslałam sie tam jest żelatyna i mleko? zrobiłam tak samo jak w instrukcji i mówie od razu zeby nikomu nie przyszło do głowy (tak jak mi) nakładać tego na całą twarz bo ze łzami w oczach zdejmowałam to z policzkach bo tak bolało. na nosie sie dobrze zdjęło. wiekszych efektów nie widziałam bo tez nie mam wielkich problemów z nosem jedyny wielki minus tej maseczki to .. przeokropny zapach który sie cały czas czuje. nakladalam to pędzelkiem i cale szczęście że taki troche stary to go wyrzuce bo niczym nie moge zniwelować tego zapachu a i nadal go jakos czuje. jest to zapach przeobrzydliwy.... ;/;/;/ moze coś źle zrobiłam?> sama nie wiem
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:24.

Bidulek, cierpi niepotrzebnie przez jakiegoś idiotę
dziś ma przyjść

Uwiel biam dbac o siebie lecz do niektorych rzeczy brak mi systematycznosci,mam wiec nadzieje,ze czytajac i piszac z wami zmobilizuje sie do dzialania