|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cześć Darling....nadal cierpisz??czy już coś lepiej??czekamy aż pochwalisz się dziewczynkami wiesz??
|
|
|
|
#4022 |
|
BAN stały
|
karolcia, wierz mi ze ja juz wszystkiego probowalam... sama bylam ostrozna wobec zabiegu, tez sie boje takich rzeczy, mam anemie itd. ale wiem ze nic mi nie zrobi takiego efektu jak operacja. tyle babeczek przez to przechodzi, wiec da sie i wierze w to mocno. mam juz dosc tych wszystkich chwil kiedy czulam sie gorsza, mniej atrakcyjna, z malymi groszkami zamiast porzadnych cycow. taka jest nasza kultura - kobieta musi wygladac jak kobieta, nie mozna pzred tym uciec. sorki za ten patetyczny ton, ale juz tyle sie nad tym naglowilam ze realizm wygral. z reszta nie chodzi nawet o innych ludzi, mnie samej tez sie podobaja wieksze piersi - sa piekne, kobiece
)
|
|
|
|
#4023 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
są spore (choć mogłyby być większe, nie obraziłabym się) bo ja jestem raczej... kurczakiem przy 65cm pod biustem te 325cc HP wygląda ok, szczerze mówiąc dla mnie to tak w sam raz, jednak przy większym obwodzie lepiej wyglądałoby coś większego ![]() dziewczyny tutaj mając w przedziale 65-70cm pod biustem mają wkładki powyżej 400cc - wyglądają super moje wkładki są wg mnie małe - w sam raz dla takiej małej osóbki jak ja ![]() Karolcia, ja też testowałam na sobie wszystko co się dało - i jak widzisz skończyło się to operacją. zabieg nie jest niczym strasznym, każdy się boi, szczególnie narkozy, ale warto Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2010-08-13 o 14:44 |
|
|
|
|
#4024 |
|
Zakorzenienie
|
hop! hop!
meldowanko znad morza całe i zdrowe, spędzamy miło czas ![]() poznałyśmy Ewę i Agę przemiłe dziewczynki była też nasza zanan i kochana Listopadowa a co więcej.. no to oddaję lapka niech Mya cos napisze.. Hejka Powiem Wam w sekrecie, że my dopiero po śniadanku ![]() Dziewczyny są BOSKIE a teraz pędzimy na podbój Gdańska Do wieczoraka, całuję Was wszystkie mocno Ps: za wszystkie cycolinki toasty wzniesione
|
#4025 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() zaproszenie przyjęte |
|
|
|
|
#4026 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
milego wieczorku zatem zyczei i buzi dla wszystkich laseczek!
|
|
#4027 |
|
Raczkowanie
|
Miskaa78 dziękuję
.....Dziewuszki ale Wy macie cycuchy....no nie mogę.....jutro dzwonie do lekarza...ja też chcę....buziaki |
|
|
|
#4028 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niom piekna rzecz posiadac biust, sterczacy a nie zwisik ![]() i kazda bluzka od razu lepiej lezy na Tobie
|
|
#4029 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak jak listopadowa zauważyła na zdjęciu widac jak bym miała asymetrię ale to chyba wina zdjęcia bo na żywo jak widział dr to nie mówił żebym miała .. Ja planuję wsadzić 350 okrągłe tylko jeszcze nie mogę sie połapać z tymi profilami .. Myślę że do mojego wzrostu mam 174cm i wagi 58kg będzie oki?? Ale dziewczyny powiem wam że produkcja tekstu idzie tu na masową skalę chwile mnie nie było a tu już znowu tyle ... Madzienka a te zdjęcia co ty wkleiłaś to jaki rozmiar wkładki?? Są piękne i to chyba okrągłe tak??
15.12.2010 nowa ja ![]() Edytowane przez kejsiii Czas edycji: 2010-08-13 o 15:26 |
|
|
|
|
#4030 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
najlepiej wspominam 1,2,3..czesca co do sutkow ,wiesz zadna kobieta nie ma idealnych piersi, Ja tez mialam i nadal mam asymetrie, zobacz w moj album jak mi prawy sut zezuje najwazniejsze, zeby piersi po op. byly zdrowe
|
|
#4031 |
|
Rozeznanie
|
Agnes wiadomo że najważniejsze by były zdrowe ale wyglądać jakoś też muszą w końcu płacimy za to i to nie mało kasyyy
Faktycznie ten jeden sutek Ci zezuje a powiedz czy to tak od początku miałaś czy twoja naturalna też tak uciekała na bok?? Konsultowałaś to z dr..???
|
#4032 |
|
Raczkowanie
|
Kejsiii, jedne to okrągłe gładkie 400cc o wysokim profilu, a drugie teksturowe okrągłe 390cc średni profil....byłam obejrzeć Twój albumik i powiem Ci, że biust mam prawie identyczny....jestem ciekawa jak będzie po Twoim zabiegu, przypomnij mi co wkładasz??
Agnes...mów mi jeszcze :P już chcę tego wszystkiego co napisałaś :P Ciekawe ile dr Pisera mi powie za operację, bo jakaś głupia pinda w rejestracji mi powiedziała, że wkładki mają od 7 -9 tysięcy....ciekawe...nied oinformowana jakaś mam nadzieję że była.
Edytowane przez Madzienka2010 Czas edycji: 2010-08-13 o 16:19 |
|
|
|
#4033 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4034 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() My mozemy doradzic, ale ostateczna decyzja nalezy do pacjentki i Dr ![]() dr, wie ze prawa piers mi ucieka, ale nie wie jeszcze ze teraz bardziej poszla w swoja strone W maju br.mialam przeszczep tkanki tluszczowej pobranej z uda, moze od tego tak mi sie przesunal sutek? nie wiem . naprawde ![]() wiem tez ze- to juz pisalam ostatnio, ze roznica od mostka do sutka wynosi az 1,5cm a w lewej piersi tylko o,5
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2010-08-13 o 16:16 |
|
|
|
|
#4035 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
400cc Agnes a może wyślij zdjęcia do doktora co ci szkodzi a zobaczysz co ci odpisze??
|
|
#4036 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
miesien jest glebiej nie? a gruczal inaczej.. ja nie mialam gdzie wlozyc wiekszego implantu, wiele zalezy jaka pacjentka ma klatke budowa, czy jest szeroko rozstawiona co daje mozliwosc wlozenia wiekszej protezy, sa kobiety co maja 400, 420 ml i wogole nie powiedzialabys ze to sa wlasnie te rozmiarki ahh napisze do Dr. wiem ,wiem ociagam sie
|
|
#4037 |
|
Raczkowanie
|
Moje Kochane zapraszam do albumiku
|
|
|
|
#4038 |
|
Przyczajenie
|
Mam 70 0 (niepełne A) dlatego nawet najmniejsza zmiana taka która pozwoliłaby mi wypełnić miseczkę A zadowoliłaby mnie.
|
#4039 |
|
Raczkowanie
|
Agnes.....to czyli aby zachować objętość to najlepiej pod gruczoł wsadzić??
DrobnaKarolciu... no przykre ale prawdziwe...skąd jesteś??poszukaj dobrego chirurga i nie trać kasy na te specyfiki, które nigdy nie dadzą tego co zabieg...nie łudź się, ja przestałam i tylko odkładam i odkładam. Edytowane przez Madzienka2010 Czas edycji: 2010-08-13 o 16:37 |
|
|
|
#4040 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4041 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdecydowanie pod mięsień ... mięśnie po pewnym czasie puszczają, więc wielkość implantu zostaje zachowana. Natomiast przy umieszczeniu pod gruczoł... piersi mogą szybko opaść i moze stad wrazenie, ze są obfitsze... a jedynie wiezadła trzymające pierś naciągają się i cycuchy niestety opadają... aż za bardzo czasem.. .
|
|
#4043 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
#4044 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() anatomki natomiast, cechuje naturalniejszy profil taka zjezdalnia , czyli 30% mniej w miejscu gornej powierzchni, okragle sa cale okragle a anatomki, takie w lsztalcie lezki, opadajace w dol nie maja uskoku jak okraglaski ![]() ale po czasie i te okraglaski opadaja, mi juz zupelnie miesnie puscily spoorooo opadly, nie mam takiej kreski odznaczajacej sie , krawedzie implantu sa niewidoczne
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2010-08-13 o 16:49 |
|
|
|
|
#4045 |
|
Raczkowanie
|
Horo, u Ciebie też byłam w albumiku i wyposażenie masz uuuuuuuuhhhhuuuuuu
dzięki za odpowiedź, tak też zrobię.. pod mięsień...i nie dużo żeby nie opadły...co za dużo to niezdrowo ![]() Malami37, wstrzykiwanie macrolane co 2 lata po 14 tys za każdym razem raczej nie jest fajne...inne wstrzykiwania nawet tłuszczu raczej się rozejdzie i po efekcie
|
|
|
|
#4046 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
halo halo! wszystko fajnie ,pieknie cycka masz super, ale jaki to rozmiar? ![]() zmien sobie w opisie, jak My mamy
|
|
#4047 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4048 |
|
Wtajemniczenie
|
kurza stopa no nie dowiem sie ile masz tam zamontowane nooo
wg mnie sa cudne !
|
#4049 |
|
Zadomowienie
|
w moją estetykę idealnie się wpasowują
większość z nas myśli, ze mogłyby być większe dla mnie Twój biuścik jest przepiękny Agnesik, Tysia ma 420cc
Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2010-08-13 o 17:00 |
|
|
|
#4050 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale bedzie czad jak jej miesniaczki puszcza olaaa bogaa dzieki sami
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.

)

.....

. Nadmiar gotówki sprawił że po raz pierwszy w życiu mogę się poważnie zastanowić nad pozbyciem się tego kompleksu. Jak wspomniałam boje się operacji, nie chcę jej wykluczać ale czy są inne skuteczne a przede wszystkim sprawdzone metody powiększenia biustu