|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Ja się usprawiedliwiam i proszę o wybaczenie ![]() ![]() No ale jakoś nie mialam czasu na neta ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#782 | ||
Rozeznanie
|
No ja też dzisiaj dopiero z nory wyszłam
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do ofiar afgańskich to już brak mi słów [*] Mój tż był w POMLT-cie "5." więc w miare był bezpieczny co do wyjazdu teraz na jesień bo miały jechać tylko 4. Jak wrócił z urlopu okazało się nagle, że jest w 2, potem w 3 a teraz w grupie rezerwowej ale i tak ma jeździć na wszystkie poligony i szkolenia :/ i jak ktoś wypadnie to on ma wskoczyć. Najlepsze, że nie wyobrażam sobie, żeby go nie było ze mną w ostatnich miesiącach ciąży i przy narodzeniu naszej dzidzi... chyba bym się psychicznie podłamała choć wiem, że musiałabym poprostu zagryźć zęby... ale szkoda mi dziecka, żeby tatusia poznało jak będzie mieć 4 miesiące.... Z drugiej strony, jak nie teraz to na wiosnę jak będzie bardziej niebezpiecznie??? masakra jakaś!!! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#783 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Więc upiekłybyśmy dwie pieczenie na jednym ogniu ![]() Cytat:
Ja się mie mogę nacieszyć tym że mam TŻ-ta ciągle przy sobie ![]() ![]() ![]() CAAAAŁYYYY CZASSSSSSSSS ![]() Cytat:
Karola daj mi adres do siebie na Priv albo na gg to ci wyślę ten mój pas ortopedyczny, bo mnie już na pewno się nie przyda a mogę się jeszcze poturlać na pocztę
![]() Szkoda że takie plany mają wobec Twojego TŻta. Nie wiadomo co lepsze ![]() Ja się coraz częściej pokładam z książką na łóżku i leżakuję, dojrzewam jak jakieś stare winko ![]() Jutro za to mam wizytę u pani gin więc pewnie dowiem się czegoś więcej o planach ewakuacji niuni ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#784 |
Rozeznanie
|
Witam kobietki!
i jak się melduję na wątku po bardzo udanym weekendzie ![]() w sobotę byliśmy na weselu i było tak fajnie, że jak wychodziliśmy, to zostali na sali tylko rodzice i rodzeństwo Pary Młodej ![]() ![]() ![]() dorrissek witam na wątku ![]() ![]()
![]() |
#785 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do leżakowania to ja już czuję taką potrzebę, ten weekend przeleżałam do góry brzuchem z małym wypadem do sklepu i ugotowaniem obiadu, i muszę przyznać że bardzo mi się to spodobało ![]() ![]() A co do tż to ja ciągle mam nadzieję... bez tego bym się załamała....
![]() ![]() |
![]() |
#786 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#787 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuję Wam bardzo ![]() Libelle, postaram się posłuchać rady ![]() Cytat:
I miejmy nadzieję że wiosny u nich nie będzie..... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale mam nadzieję że będzie dobrze i Twój nie wyjedzie nigdzie.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#788 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#789 |
Zadomowienie
|
Oki oki dam znać na bank
![]() Już za chwilkę będziemy się zbierali do lekarza więc jak wrócimy to napiszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Zadomowienie
|
Tak więc wszystkie ciotki chciałam poinformować, że Ninka według usg waży 3100-3200
![]() Ułożona jest główkowo, główka podgięta, szykuje się dziewczyna ![]() ![]() Tak czy inaczej jutro rano idę do fryzjera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#792 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Idziesz do fryzjera specjalnie na okazję szpitalną? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#793 |
Przyczajenie
|
witam kobietki czytałam ze został poruszony temat wyjazdów na misje ja dowiedziałam się wczoraj że mój tż ma podpisać deklaracje czy zgadza się na wyjazd do Afganistanu podjęliśmy decyzje że nie wyjedzie wiem ze bedzie musial ponieśc tego konsekwencje tzn za rok konczy sie mu kontrakt i raczej po odmowie tej juz nie zostanie dalej w wojsku wiem że czeka nas nie pewna przyszłość ale wolę żeby był przy mnie i był bezpieczny jakie jest wasze zdanie na ten temat?P.S.Gratuluje wszystkim mamusią tym obecnym i tym przyszłym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#794 | ||
Zadomowienie
|
Oj szykuję się, szykuję, torba na "wyjazd" ![]() ![]() Cytat:
Doktor powiedziała, że może dojść do 3500, bo wiadomo usg nie do końca prawdę mówi, ale ważne, że już ma to 3kg Paznokci nie robię ani nie nie zamierzam ze sobą na porodówkę brać cieni do powiek czy tuszu ![]() ![]() Włosy pomalowałam, bo jak nie teraz to potem kto wie kiedy będę mogła się wyrwać z domu na 2h żeby je pomalować. Karola malowałam włosy, ale dopiero po 5 miesiącu i musisz powiedzieć fryzjerce, że jesteś w ciąży, bo używają jakiś delikatniejszych farb. Do końca 3 miesiąca z tego co wiem nie wolno malować. Cytat:
U nas żadne misje nie wchodzą w grę. Ale gdyby nawet były to pewnie zrezygnowalibyśmy z wojska. Całe szczęście mój TŻ na tyle długo pracuje, że prędzej pójdzie sobie na emeryturę niż pojedzie na misję.
No chyba, że ja mu misję w domu zrobię ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
Przyczajenie
|
tylko pamiętaj ze to są misje pokojowe;-) jezeli nie ta służba mundurowa to tż myśli o innym zawodzie też z mundurem związanym;-) na razie na rok jeszcze mamy spokoj teraz najważniejszy jest dla mnie nasz ślub
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#796 | |
Zakorzenienie
|
super
![]() aania_20, mi też wykończenie welonu bardzo się podoba ![]() witaj, dorrissek ![]() ![]() Cytat:
libelle, widzę, że z dzidzią coraz lepiej, oby tak dalej ![]() ![]() A my z TŻem wróciliśmy dzisiaj rano z Tunezji, było baaardzo fajnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#797 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co tam u Was kobiety? ? U mnie piękna pogoda, upał, a ja zamiast nad wodą to w pracy siedzę ![]() U TŻa wesoło, nikt nic nie wie, wielka niewiadoma czy urlop na ślub dostanie, ogólnie jedno wielkie zamieszanie... normalnie czeski film.... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#798 |
Zadomowienie
|
u mnie też upał, ale ja tam akurat się z tego nie cieszę, bo ledwie mogę w domu wysiedzieć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#799 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Tż mnie za to uspokoił i powiedział, że nie pojedzie na zimę, a na lato mnie nie zostawi samej - ta deklaracja była dla mnie bardzo ważna - powiedział, że niech się dzieje co ma być ale się uprze, a najwyżej jakby coś było nie tak to poszuka innej pracy w służbach mudnurowych. Cytat:
A ja widziałam ostatnio na basenie, jak laska co chwilę make-up poprawiała na ręczniku, a miała i tusz i cienie i kreski i szminkę i pewnie podkładu tonę ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#800 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
No nie Karola ta twoja laska z basenu chyba pobiła te z porodówki ![]() Jeśli chodzi o włoski to ja zrobiłam sobie teraz bardzo ciemną czekoladę z berdom, teraz więcej pasemek niż poprzednim razem ale nie jest to balejaż tylko takie refleksy w końcu nie chcę wyglądać jak wiśniewski ![]() Cytat:
Myślałam, że mała się wykluje 13, bo taka fajna data
![]() no ale ona ma inne polany ![]() Opowiadaj jak tam było na urlopiku i wrzuć jakieś foteczki, żebym mogła sobie choć pomarzyć o wakacjach ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#801 |
Rozeznanie
|
hejka
![]() nie piszę, bo wybrałam się na kilka dni do babci na wakacje i szkoda mi czasu na siedzenie przed kompem ![]() ![]() poza tym wczoraj nad ranem zabrali mi Tż do Bogatyni i nie wiem kiedy wróci ![]() ![]()
![]() |
#802 |
Zakorzenienie
|
A my ustaliliśmy dzisiaj już z firmą ostateczne menu weselne, a teraz TŻ już do pracy pojechał... rano wyjeżdża na poligon, widzimy się dopiero w środę przed ślubem.
Strasznie szybko ten weekend minął.... ![]()
![]() |
#803 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() chciałabym to zobaczyć na własne oczy ![]() aicila, mam nadzieję, że Twój TŻ wróci szybko, słyszałam właśnie na wakacjach, że żołnierzy tam wysłali i cieszyłam się, że ja mam to już za sobą... Cytat:
Cytat:
Pogoda była super, bardzo ciepło, TŻ spalił się już drugiego dnia (pierwszego chyba nie szliśmy się w ogóle opalać). Ale od początku... To był nasz pierwszy lot, byłam mile zaskoczona, że toalety na lotnisku są bezpłatne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ciężko mi było wybrać kilka zdjęć z prawie 400, macie 10, bo tylko tyle się mieści, a potem dam Wam jeszcze z tego naszego ostatniodniowego sportu ![]()
Edytowane przez lovebird Czas edycji: 2010-08-15 o 22:21 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#804 |
Zakorzenienie
|
Piękne zdjęcia! Pogoda i woda jak marzenie....
![]() ![]()
![]() |
#805 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Z opisu widać, że się świetnie bawiliście
![]() Teraz jak sobie pooglądałam Twoje zdjęcia to wszystkie wspomnienia odżyły i chętnie bym się wybrała jeszcze raz ![]() no, ale mnie najbliższe wczasy czekają na porodówce ![]() ![]() Też Wam opiszę jak było, ale może bez zdjęć pokoju czy basenu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Rozeznanie
|
No a tak się martwiłaś
![]() ![]()
![]() |
#807 |
Zakorzenienie
|
libelle, a z kim byłaś wtedy w Tunezji? Mnie jeszcze kilka osób w najbliższym czasie pomęczy o pokazanie zdjęć, więc sobie trochę jeszcze powspominam
![]() Ja miałam dzisiaj z samego rana jechać z TŻem i kilkoma znajomymi na ryby, ale coś nie wyszło i jedziemy dopiero wieczorem... No nic, zostanę w domu i pomogę mamie w porządkach, chociaż jakiś plus ![]() ![]()
#808 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja w Tunezji byłam w 99r i wtedy razem z rodzicami
![]() ![]() U nas rano było znowu ciepło ale już bez takich szaleństw jak wczoraj. Teraz szykujemy się do małego rodzinnego grilla, ale chmur się pokazało sporo więc kto wie może i u nas też wieczorem znowu będzie padało. Wczoraj mieliśmy taką ulewę z wichurą i burzami, że rozwaliło nam komin od kominka na dachu no i zalało nam duży pokój ![]() ![]() ![]() Całe szczęście dom jest ubezpieczony ale co mi z tego jak teraz przed przyjściem dziecka trzeba będzie od nowa robić sufit w pokoju... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Zakorzenienie
|
ojej, to współczuję, libelko. Znając życie trochę to potrwa, zanim wszystko skończycie...
A ja byłam w nocy z TŻem i kilkoma jego kolegami na rybach, dosłownie kilka rybek złowiliśmy, ale wszystkie wypuściliśmy, bo małe były. Zwinęliśmy się koło 3, bo wszystkim zimno było, tylko ja z TŻem byliśmy porządnie zapakowani w 10 warstw ciuchów ![]() ![]()
#810 |
Zakorzenienie
|
Libelle, jak tam? Współczuję pracy w domu... teraz nie ma burzy żeby spokojnie przeszła....
![]() Ja dziś spędziłam caly dzień na zakupach z koleżanką ![]() ![]() Jutro mam jeszcze spotkanie z dekoratorką, w piątek z zespołem, i tak na spokojnie się wszystko "dogrywa" ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:08.