Scent Bar XVII - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-13, 14:33   #1861
Sabbath
Wiedźma

Dot.: Scent Bar XVII

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
hi, hi
z prezentami też kiedyś miałam cyrk. Przyjechali teściowie nas odwiedzic na wsi w dzień dziecka, może my już nie dzieci, ale prezenty przywieźli. Mąż dostał buty, drogie, a ja przemysłową rolkę ręczników papierowych serio
Łojapierdziu! Moim zdaniem wymiotłaś. To znaczy Teściowa wymiotła.
Znaj swoje miejsce.
Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
U mnie jest tak samo Nie mają dużo,więc i ja dużo nie oczekuję.Do tego teść to alkoholik
Mój też.
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
ja nie ma wcale...
i jakoś mi to nie przeszkadza
Podobno największą karą za bigamię są dwie teściowe.

Zajrzyj do mnie na sabatowe śmieci. czekam od wczoraj i zastanawiam się, czy Ci się spodoba...
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 14:38   #1862
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość

Zajrzyj do mnie na sabatowe śmieci. czekam od wczoraj i zastanawiam się, czy Ci się spodoba...
zadzieram kiecę i lecę

Kurczę, szwagier umawiał się w środe wieczorem, ze dziś przyjedzie kombajnem kosić i... jeszcze go nie ma rano dzwonił, że przyjedzie w południe, potem, że może przyjedzie, a może wcale... rodzice już są wściekli, bo jutro ma deszcz padać

edit: Sabuś!
Trolle rządzą
Swoją drogą, to ciekawe jaki zapach pasowałby do takich fińskich trolli tudzież "dzikich chłopów z lasu"?
Jak dla mnie coś leśnego (sosna itp), tudzież leśno-skórzasto-piżmowego i bagiennego (EN na mnie bagienkiem zalatywał )

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-08-13 o 14:50
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 14:42   #1863
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Napisane przez MichailK Pokaż wiadomość
Normalnie bym nie słuchał, ale wykład zakończony był trudnym egzaminem pisemnym, zatem uważać musiałem.

Te Vidale nie są nawet takie drogie jak myslałam, hm...

Cytat:
, Tru na fryzjerskim jest wątek o prostownicach, może tam coś wyczytasz
Lecę czytać

Cytat:

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 14:45   #1864
Polly_
grozi wypollizowaniem

moja teściowa jest aniołem-nie rozumiem tego fenomenu...

jedyną rzeczą o jaką miałam zal do niej to było gdy młoda była chora i chciałam zeby do nas przyjechała jej pilnować to sie nie zgodziła-musieliśmy małą zawieśc do nich...było mi przykro,ale rozumiem ze ona ma po prostu taki tryb zycia-nie lubi nigdzie wyjeżdzac...z drugiej strony przez to widziałam przez 4 miesiące dziecko tylko w weekendy...
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 14:51   #1865
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Łojapierdziu! Moim zdaniem wymiotłaś. To znaczy Teściowa wymiotła.
Znaj swoje miejsce. ...
tak się poczułam

Cytat:
Mój też. ...

mój też

Cytat:

Cytat:
zadzieram kiecę i lecę
Kurczę, szwagier umawiał się w środe wieczorem, ze dziś przyjedzie kombajnem kosić i... jeszcze go nie ma rano dzwonił, że przyjedzie w południe, potem, że może przyjedzie, a może wcale... rodzice już są wściekli, bo jutro ma deszcz padać
niepoważny czy co

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 14:53   #1866
Polly_
grozi wypollizowaniem

i wszystko jasne- jestem postrzegana jako troche bystra, troche szczupła, z dziwną , pokrętną naturą- własciwie to prawda
Stary 2010-08-13, 15:08   #1867
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
niepoważny czy co
no bardzo - w południe mówił, że przyjedzie, a teraz dzwoni, że jednak nie... jutro dopiero No żesz kwwwa mać! Nie po to brałam dzisiaj urlop, żeby cały dzień siedzieć na tyłku w pogotowiu, że będzie robota Cały dzień mam do tyłu
Przynajmniej bym sobie np. do Skierniewic na jakieś zakupy skoczyła, a teraz d*pa blada bo za godzinę sklep zamykają
Starszych krew zaleje zaraz, wszyscy już prawie wykosili, a u nas nic nie ruszone nawet, bo na szwagra kwwwa jego mać czekają

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-08-13 o 15:14

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-13, 15:22   #1868
Florens
Zakorzenienie

Maja
ja też siedzę i czekam, jak ja tego nie lubię, bo kumpelę z dworca muszę odebrac i na jedno czasu zbyt mało, a na drugie zbyt dużo i co u robic

i chyba widac mnie na dole

28.05.2010
Stary 2010-08-13, 15:31   #1869
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Maja
ja też siedzę i czekam, jak ja tego nie lubię, bo kumpelę z dworca muszę odebrac i na jedno czasu zbyt mało, a na drugie zbyt dużo i co u robic

i chyba widac mnie na dole
no to teraz sobie wyobraź, że bierzesz dzień wolny i cały dzień tak siedzisz i czekasz, bo ktoś Ci dzwoni, że przyjedzie, potem dzwoni, że później przyjedzie...
Stary 2010-08-13, 15:46   #1870
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
no to teraz sobie wyobraź, że bierzesz dzień wolny i cały dzień tak siedzisz i czekasz, bo ktoś Ci dzwoni, że przyjedzie, potem dzwoni, że później przyjedzie...

a ja nadrabiam bar z czasu mojego urlop, się ubawiłam

kumpela dzwoniła, zaraz wsiada do pociąguczyli za ok. godzinkę zaczynamy

28.05.2010
Stary 2010-08-13, 16:01   #1871
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
no ja rozumiem, ale to nie jej więc niech nie dzieli..no bez jaj....
wasz zysk ze sie okazało droższe....
nie widze sensu zadnego jej tłumaczenia-ukradła wam zeby dac innym dzieciom...no bez jaj-co ona kurde Janosik jest?
Nie widze tego inaczej...i wg mnie nie ma zadnego znaczenia czy jestescie milionerami czy gołodupcami i czy wam ta ziemia jest potrzebna czy nie.
Nie rozumiem tez kompletnie unoszenia sie honorem rozumiem jesli mialaby wam cos dac od siebie to sie mozna uniesc i powiedziec-a weź sie udław....nic nie chcę- ale to juz było wasze....to co -jak mi sie złodziej włamie do mieszkania i wszystko ukradnie to mam sie uniesc honorem
ja też nie widzę Polly
a z tym honorem,wiesz reszta jest na posadach nikt na swoim że tak powiem i taka ukryta kpina że znowu coś Ci nie wyszło to facetowi włazi na ambicje i może dlatego nie wiem...nie tłumaczę go bo ja w sumie bym się kłóciła jakby to było moje i rozmówię się z Nim jeszcze w tej sprawie ,mam jeszcze jeden argument skamuflowany

W końcu to nie jej ani od niej....

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 17:24   #1872
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Heloł

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 17:45   #1873
gryx82
BAN stały

Witajcie

Tak sobie czytam o poczynaniach teściów i krew się we mnie gotuje, więc komentować nie będę, bo nie znajduję nawet odpowiednich słów, aby to w miarę składnie ująć...

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Gryx - motywacja jest wszedzie - trza szukać - czasem jest sukcesem czasem porażka czasem nudą czasem złościa siedzi ten diabeł wszędzie wystarczy go se wziąć
Mówisz, że wszędzie? Serio-serio?

Cytat:
Ale zaraz przyjeżdża szwagier kosić zboże i się skonczy rumakowanie
Maja, czyżby Holender od Melk w drodze na Mazury wpadł przelotem do Ciebie? Btw - szwagier ma zdrową głowę? Bo chyba nie bardzo

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Słuchajcie, jak mi wesoło ...
Takie spotkania po latach to coś pięknego, wiem

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Ja do niedawna też. Do niedawna tuning kojarzył mi się z probami takiej charakteryzacji trabanta, zeby może ktoś uwierzył, że to rajdowa fura
Dokładnie, pełno tego jeździ po ulicach, a mnie za każdym razem pusty śmiech ogarnia

Cytat:
Sorry, mój organizm tak reaguje, nic nie poradzę. Na pocieszenie mogę tylko powiedzieć, że sporo moich koleżanek też deklarowało, że palacze nie mają szans. A teraz same palą. Biernie
A stąd tylko krok do czynnego

Cytat:
Fizjonomię w stylu "młody Budda".
Sabb, teraz to pojechałaś na całego

Ale nie powiem, miło mi
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 18:00   #1874
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:

a ja nadrabiam bar z czasu mojego urlop, się ubawiłam

kumpela dzwoniła, zaraz wsiada do pociąguczyli za ok. godzinkę zaczynamy
udanej zabawy
Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Heloł
heloł
Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Mówisz, że wszędzie? Serio-serio?
ściemnia

Btw, pamietacie jak ostatnio pisałam Wam, że mam koleżankę, co jak tylko złapała "narzeczonego", to już ma wszystkich w d***? Zwykle jeździłyśmy z nią na dyskoteki, a teraz przez kilka tyg. jeździłyśmy z jej młodszym bratem, a z nią praktycznie nie było kontaktu. Nie powiem, że żałowałam - bywała samolubna i chamska, chciała wszystkimi rządzić itp.
Właśnie (po raz pierwszy od kilku tyg.) dostałam do niej sms:
"Czesc. Wiadomośc dla Ciebie i E. od moich rodziców: moi rodzice nie życzą sobie, żeby młody woził was na dyskoteki więc poszukajcie sobie kogoś innego. To tyle. Pozdrawiam"

K***waaaa!!! Normalnie krew mnie zaleje, co za dzień

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-08-13 o 18:04
Stary 2010-08-13, 18:04   #1875
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Maja - nie no, koleżanka gites Olej ją- to chyba jedyne racjonalne wyjście.

Pisałam wam już kiedyś, że chce mi się nowej flaszki Nie-Wiem-Czego? Idę na jakieś polowanko

Tak poza tym, to cieszę się, że już piątek, już przebieram nogami w kierunku Katowic A poza tym miałam baaardzo miłe zakończenie tygodnia

Ha! Polowanie rozpoczęte

Frank Zappa

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2010-08-13 o 18:09
Stary 2010-08-13, 18:11   #1876
anastazjaaa2
Zakorzenienie

anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 18:11   #1877
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MichailK Pokaż wiadomość
Nie musi. Można zaznaczyć na druku w rubryce "Płatne żadania nadawcy", by niedostarczoną paczkę zwrócić po x dniach.
nie wiem czy coś zaznaczał

Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
Ves: Na moje oko to naciągactwo.
Bez specjalnych życzeń leży 14 dni i się kisi na poczcie. Zanim odeślą jest 2 razy awizowana w 7 dniowym odstępie.
Nie wydaje mi się żeby nadawca specjalnie dopłacał za to żeby po 5 dniach na poczcie leżenia mu odesłali i nie awizowali powtórnie.

Uwierzyłabym tylko w takie coś jak by ni przesłał zdjęcie koperty z pieczątką " zwrot do nadawcy".
Cytat:
wg mnie powinien ci wysłac paczkę, a sam zgłosic reklamację na poczcie.

Ja mialam kiedys podobny przypadek-paczka wróciła-ale wiecie dlaczego? bo była zaadresowana K i R. Iksinscy...
chodziło o to ze paczka nie moze byc wysłana na 2 osoby....wiec ją odesłali...z tym ze nadawca sam ją nadał drugi raz i jeszcze przeprosił....

Cytat:
Vesenko, na poczcie mają rejestr nieodebranych przesyłek. Kżdą osedłaną noytują w specjalnym kajcecie, możesz bez problemu sprawdzić, czy była do Ciebie przesyłka w danym przedziale czasowym. Gościu niech nie ściemnia, tylko poda numer nadania i prześle skan dowodu nadania - wtedy tym łatwiej przesledzisz losy paczkowego Latającego Holendra.
Dziękuję Wam za pomoc.
Rozpisałam się i zaraz musiałam wyedytować, bo rzucałam na prawo i lewo brzydkimi podejrzeniami wobec nadawcy, a właśnie przyszedł skan dowodu nadania. I teraz do końca zgupłam. Nazwisko ok, adres ok, a przesyłka wróciła do nadawcy i to w tydzień po wysłaniu
Czyli PP nabroiła? I co teraz? Nadawca powinien wysłać jeszcze raz i złożyć reklamację? Mam prawo wymagać żeby wysłał bez dopłacania kasy za ponowną wysyłkę?

Dzwoniłam na moją pocztę, panie mnie znają i twierdzą,że nie było żadnych paczek do mnie, które szły z powrotem do nadawcy

Czy jak przesyłka wraca do nadawcy, to jest gdzieś opisany powód dlaczego nie została doręczona?

Nie mam farta do PP W tym roku zgubili mi już paczkę z butami (była za pobraniem, a listonosz zostawił u kogoś, nie pamiętał gdzie i na dodatek nie pobrał kasy). A teraz odesłali coś, czego nawet nie próbowali doręczyć
Wkurzona jestem.

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość

Drogie Wizażystki!
Chcę sobie kupić prostownicę do włosów, do użytku sporadycznego. Na co zwrócić uwagę? Chyba nie musi być jakas super wypasiona jak będzie mi potrzebna raz na kilka tygodni?
ja mam prostownicę remington. Taką, którą można prostować i wygodnie kręcić na niej loki. Jest świetna, chociaż użyłam jej może ze 3 razy (ścięłam włosy prawie zaraz po kupnie). Leży i się kurzy.

Cytat:

Będę czekać. Teraz mam cel w życiu.
ja też

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 18:36   #1878
Sabbath
Wiedźma

Cytat:

edit: Sabuś!
Trolle rządzą
Swoją drogą, to ciekawe jaki zapach pasowałby do takich fińskich trolli tudzież "dzikich chłopów z lasu"?
Jak dla mnie coś leśnego (sosna itp), tudzież leśno-skórzasto-piżmowego i bagiennego (EN na mnie bagienkiem zalatywał )
Bagienny nie bałdzo dla mnie. Ale jesli chcesz się z tymi chłopami taplać w bagnie, to może Wild Hunt?
Żeby nie było - ma coś w sobie, więc rada jest szczera, bez "przekąszania". Firefly nie polecam przecież.

Cytat:
tak się poczułam
Wierzę.
Cytat:
i wszystko jasne- jestem postrzegana jako troche bystra, troche szczupła, z dziwną , pokrętną naturą- własciwie to prawda

Ja jestem bystra sporadycznie, szczupła też w stopniu niewielkim. Ale za to nieźle pokręcona ze mnie klucha. Ciepła.

Cytat:
Sorry, ale piorun by mnie strzelił. NIENAWIDZĘ takich sytuacji. Urwałabym... Coś... Komuś... Na żywo... Bardzo żywo!
Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Sabb, teraz to pojechałaś na całego

Ale nie powiem, miło mi
Mialo być miło.
Komplementy sa miłe, kiedy da się je obronić, a w tym przypadku naprawdę bardziej przypominasz młodego, niż... W pełni... Pełni.
Tylko pióra nie te. Ale to się da zmienić.
Cytat:

Btw, pamietacie jak ostatnio pisałam Wam, że mam koleżankę, co jak tylko złapała "narzeczonego", to już ma wszystkich w d***? Zwykle jeździłyśmy z nią na dyskoteki, a teraz przez kilka tyg. jeździłyśmy z jej młodszym bratem, a z nią praktycznie nie było kontaktu. Nie powiem, że żałowałam - bywała samolubna i chamska, chciała wszystkimi rządzić itp.
Właśnie (po raz pierwszy od kilku tyg.) dostałam do niej sms:
"Czesc. Wiadomośc dla Ciebie i E. od moich rodziców: moi rodzice nie życzą sobie, żeby młody woził was na dyskoteki więc poszukajcie sobie kogoś innego. To tyle. Pozdrawiam"

K***waaaa!!! Normalnie krew mnie zaleje, co za dzień
Skąd Ty te pindusie wygrzebujesz? Przeciez to, co opisujesz, to kopalnie charakterystycznych typów. I to jakich!
Cytat:
Pisałam wam już kiedyś, że chce mi się nowej flaszki Nie-Wiem-Czego? Idę na jakieś polowanko
Żubrówki!

Cytat:
Tak poza tym, to cieszę się, że już piątek, już przebieram nogami w kierunku Katowic A poza tym miałam baaardzo miłe zakończenie tygodnia
Katowice przebierają nóżkami w kierunku Ciebie.
Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Dziękuję Wam za pomoc.
Rozpisałam się i zaraz musiałam wyedytować, bo rzucałam na prawo i lewo brzydkimi podejrzeniami wobec nadawcy, a właśnie przyszedł skan dowodu nadania. I teraz do końca zgupłam. Nazwisko ok, adres ok, a przesyłka wróciła do nadawcy i to w tydzień po wysłaniu
Czyli PP nabroiła? I co teraz? Nadawca powinien wysłać jeszcze raz i złożyć reklamację? Mam prawo wymagać żeby wysłał bez dopłacania kasy za ponowną wysyłkę?

Dzwoniłam na moją pocztę, panie mnie znają i twierdzą,że nie było żadnych paczek do mnie, które szły z powrotem do nadawcy

Czy jak przesyłka wraca do nadawcy, to jest gdzieś opisany powód dlaczego nie została doręczona?
Nie wiem, ale skoro gościu uczciwy, to jest nadzieja na to, że paczka dotrze.

Cytat:
ja też
To od razu nastawmy się na spotkania cykliczne, żeby nam się cel nie skończył po sfinalizowaniu pierwszego.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 18:39   #1879
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Nie, nie Żubrówki A wiesz, że ja nie piłam jeszcze żubrówki? Dużo jeszcze rzeczy nie piłam....

O! Tequili nie piłam I Krwawej Mary, ginu z tonikiem, Mojito, Wściekłego Psa..... Ile mnie jeszcze czeka

A na poważnie - licytuję coś Pochwalę się jak wygram

Frank Zappa

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2010-08-13 o 18:41

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-13, 18:49   #1880
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem, ale skoro gościu uczciwy, to jest nadzieja na to, że paczka dotrze.
też mam taką nadzieję Tam była farba na moje siwiejące owłosienie.

Cytat:
To od razu nastawmy się na spotkania cykliczne, żeby nam się cel nie skończył po sfinalizowaniu pierwszego.
No wiadomo, cel trzeba mieć A taki cel jest celem sam w sobie

Cytat:
Nie, nie Żubrówki A wiesz, że ja nie piłam jeszcze żubrówki? Dużo jeszcze rzeczy nie piłam....
ja pierwszy raz żubrówkę piłam na studiach, ciepłą, z gwinta i bez soku. Ohyda. Przez następne 10 lat na samą myśl przechodziła mi chęć na alkoholizowanie się

Stary 2010-08-13, 18:56   #1881
skarbiatko
Zakorzenienie

Gorzka żołądkowa z trawą żubrową -pyszota

kurdę ,jakbym wcześniej wiedziała o ślunskowym spotkaniu tobym się powlokła,a tak... blada

Stary 2010-08-13, 18:57   #1882
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Vesenko- patrzę na twój podpis i muszę się pochwalić, że zrzuciłam 2 kilogramy W pracy oprócz kanapek serwuję sobie owoce i jogurty ( bo do noszenia sobie =obiadków się nie przekonam raczej). Efekty są Plus szybki marsz do i z pracy - i zgubiło się urlopowe kilogramy

Frank Zappa

Stary 2010-08-13, 18:57   #1883
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Maja - nie no, koleżanka gites Olej ją- to chyba jedyne racjonalne wyjście.

Ją moge olać - tylko czemu do jasnej Anieli wyjeżdża mi tu jako pośrednik miedzy bratem i rodzicami a nami??? Jestem prawie pewna, że to nie rodzice zabronili, tylko to jej sprawka Chamica i zazdrośnica jedna
Przecież normalnie kolega nas zabiera po drodze na imprezę, i jeszcze mu się z kasą na paliwo dorzucamy... to co komu ma przeszkadzać?
No to d*pa... zostałyśmy z koleżanką 2 na placu boju, a żadna nie chce samochodu na dyskotekę brać, bo obie szczerze nie znoszą kierować. No i tam się nie da wytrzymać na trzeźwo

Cytat:
z maczugą?
Cytat:
Nie mam farta do PP W tym roku zgubili mi już paczkę z butami (była za pobraniem, a listonosz zostawił u kogoś, nie pamiętał gdzie i na dodatek nie pobrał kasy). A teraz odesłali coś, czego nawet nie próbowali doręczyć
Wkurzona jestem.

Cytat:
Bagienny nie bałdzo dla mnie. Ale jesli chcesz się z tymi chłopami taplać w bagnie, to może Wild Hunt?
Żeby nie było - ma coś w sobie, więc rada jest szczera, bez "przekąszania". Firefly nie polecam przecież.
zapasy w błocie?
Nie, no... jakoś mi się tak pojęcie trolla kojarzy: ciemny las, jakieś jaskinie, ogrze bagna itp
Wild Hunt, mrr... nazwa brzmi obiecująco

A moze od razu ognisko, zgliszcza i Holy Smoke?
A nie, to do Norwegów bardziej podobne...
Cytat:
Sorry, ale piorun by mnie strzelił. NIENAWIDZĘ takich sytuacji. Urwałabym... Coś... Komuś... Na żywo... Bardzo żywo!
ja też!!!
Cytat:
Skąd Ty te pindusie wygrzebujesz? Przeciez to, co opisujesz, to kopalnie charakterystycznych typów. I to jakich!

no so... kuleżanki jeszcze z podstawówki
Cytat:

O! Tequili nie piłam I Krwawej Mary, ginu z tonikiem, Mojito, Wściekłego Psa..... Ile mnie jeszcze czeka
dużo, dużo

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-13, 19:00   #1884
Pin up girl
Zakorzenienie

Cześć

Jestem tak padnięta, że tylko się przywitam...

Truskawo, wyglądasz jak Dita von Teese za młodu...
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 19:06   #1885
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Vesenko- patrzę na twój podpis i muszę się pochwalić, że zrzuciłam 2 kilogramy W pracy oprócz kanapek serwuję sobie owoce i jogurty ( bo do noszenia sobie =obiadków się nie przekonam raczej). Efekty są Plus szybki marsz do i z pracy - i zgubiło się urlopowe kilogramy

gratuluję
ja mam zgubione więcej niż w podpisie, ale nie mam wagi w domu żeby dokładnie sprawdzić. Widzę po ubraniach. TŻ mówi,że jeszcze trochę i będę mieć płaskodupie i wklęsłobiuście

Stary 2010-08-13, 19:07   #1886
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:

gratuluję
ja mam zgubione więcej niż w podpisie, ale nie mam wagi w domu żeby dokładnie sprawdzić. Widzę po ubraniach. TŻ mówi,że jeszcze trochę i będę mieć płaskodupie i wklęsłobiuście
Też długo nie chciałam wchodzić na wagę, najpierw poznałam po spodniach Opinały mi się na udach teraz mam znowu luz w pasie

Frank Zappa

Stary 2010-08-13, 19:11   #1887
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
hej
co słychać?

vesenko- z tego co napisałas ewidentnie nadaje sie to do reklamacji-on ma dowód nadania, a do Twojej poczty paczka nigdy nie doszła-proste i logiczne-zawiniła poczta. Tylko nie wiem jakie odszkodowanie z tego tytułu przysługuje...Wg mnie powinien wysłaćci paczkę i sam sie z pocztą uzerac-Twojej winy w tym nie ma zadnej.

A tak a propos...bo chyba przegapiłam-jak sie skończyła sprawa zaginionych butów? i listonosza z matrixa ?

Maja
- słyszałam o takich ludziach ale nie wierzyłam ze istnieją...a ten brat to jakis ubezwłasnowolniony czy co? ma 10 lat? dla mnie to by było absurdalne jakby np moja siostra wysłała mojej kolezance sms ze moi rodzice sobie nie życzą bym z nią gdzies jedździła

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2010-08-13 o 19:14

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-13, 19:16   #1888
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Maja- słyszałam o takich ludziach ale nie wierzyłam ze istnieją...a ten brat to jakis ubezwłasnowolniony czy co? ma 10 lat? dla mnie to by było absurdalne jakby np moja siostra wysłała mojej kolezance sms ze moi rodzice sobie nie życzą bym z nią gdzies jedździła
Taaa,moi rodzice nie życzą sobie,żebym pisała w Barze,bo tu nieciekawe towarzystwo się kręci zaraz Wam porozsyłam PW tej treści,bo nr komórki mam tylko do Flo

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 19:20   #1889
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Taaa,moi rodzice nie życzą sobie,żebym pisała w Barze,bo tu nieciekawe towarzystwo się kręci zaraz Wam porozsyłam PW tej treści,bo nr komórki mam tylko do Flo

ale nie....Ty nie mozesz ...sms musi rozesłac Twoj mąż....albo nie! synek! albo brat cioci szwagra kuzynki męża babci z drugiego małżeństwa
Stary 2010-08-13, 19:20   #1890
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
że co

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości