![]() |
#1861 | ||
Wiedźma
|
Dot.: Scent Bar XVII
Cytat:
![]() Znaj swoje miejsce. ![]() Cytat:
![]() Podobno największą karą za bigamię są dwie teściowe. ![]() Zajrzyj do mnie na sabatowe śmieci. czekam od wczoraj i zastanawiam się, czy Ci się spodoba...
![]() |
#1862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurczę, szwagier umawiał się w środe wieczorem, ze dziś przyjedzie kombajnem kosić i... jeszcze go nie ma ![]() ![]() edit: ![]() ![]() ![]() Trolle rządzą ![]() Swoją drogą, to ciekawe jaki zapach pasowałby do takich fińskich trolli tudzież "dzikich chłopów z lasu"? ![]() Jak dla mnie coś leśnego (sosna itp), tudzież leśno-skórzasto-piżmowego i bagiennego (EN na mnie bagienkiem zalatywał ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-13 o 14:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1863 | ||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Te Vidale nie są nawet takie drogie jak myslałam, hm... Cytat:
![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1864 |
grozi wypollizowaniem
|
moja teściowa jest aniołem-nie rozumiem tego fenomenu...
jedyną rzeczą o jaką miałam zal do niej to było gdy młoda była chora i chciałam zeby do nas przyjechała jej pilnować to sie nie zgodziła-musieliśmy małą zawieśc do nich...było mi przykro,ale rozumiem ze ona ma po prostu taki tryb zycia-nie lubi nigdzie wyjeżdzac...z drugiej strony przez to widziałam przez 4 miesiące dziecko tylko w weekendy... ![]()
#1865 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój też ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1866 |
grozi wypollizowaniem
|
i wszystko jasne- jestem postrzegana jako troche bystra, troche szczupła, z dziwną , pokrętną naturą- własciwie to prawda
#1867 |
Zakorzenienie
|
no bardzo - w południe mówił, że przyjedzie, a teraz dzwoni, że jednak nie... jutro dopiero
![]() ![]() ![]() Przynajmniej bym sobie np. do Skierniewic na jakieś zakupy skoczyła, a teraz d*pa blada bo za godzinę sklep zamykają ![]() ![]() ![]() Starszych krew zaleje zaraz, wszyscy już prawie wykosili, a u nas nic nie ruszone nawet, bo na szwagra kwwwa jego mać czekają ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-13 o 15:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1868 |
Zakorzenienie
|
Maja
![]() ja też siedzę i czekam, jak ja tego nie lubię ![]() ![]() i chyba widac mnie na dole ![]()
![]() |
#1869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja nadrabiam bar z czasu mojego urlop, się ubawiłam ![]() kumpela dzwoniła, zaraz wsiada do pociągu ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1871 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z tym honorem,wiesz reszta jest na posadach nikt na swoim że tak powiem i taka ukryta kpina że znowu coś Ci nie wyszło to facetowi włazi na ambicje i może dlatego nie wiem...nie tłumaczę go bo ja w sumie bym się kłóciła jakby to było moje i rozmówię się z Nim jeszcze w tej sprawie ,mam jeszcze jeden argument skamuflowany ![]() W końcu to nie jej ani od niej....
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1872 |
Zakorzenienie
|
Heloł
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#1873 | |||
BAN stały
|
Witajcie
![]() Tak sobie czytam o poczynaniach teściów i krew się we mnie gotuje, więc komentować nie będę, bo nie znajduję nawet odpowiednich słów, aby to w miarę składnie ująć... ![]() Cytat:
![]() Maja, czyżby Holender od Melk w drodze na Mazury wpadł przelotem do Ciebie? ![]() ![]() Takie spotkania po latach to coś pięknego, wiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Sabb, teraz to pojechałaś na całego ![]() Ale nie powiem, miło mi ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() heloł ![]() ściemnia ![]() Btw, pamietacie jak ostatnio pisałam Wam, że mam koleżankę, co jak tylko złapała "narzeczonego", to już ma wszystkich w d***? Zwykle jeździłyśmy z nią na dyskoteki, a teraz przez kilka tyg. jeździłyśmy z jej młodszym bratem, a z nią praktycznie nie było kontaktu. Nie powiem, że żałowałam - bywała samolubna i chamska, chciała wszystkimi rządzić itp. Właśnie (po raz pierwszy od kilku tyg.) dostałam do niej sms: "Czesc. Wiadomośc dla Ciebie i E. od moich rodziców: moi rodzice nie życzą sobie, żeby młody woził was na dyskoteki więc poszukajcie sobie kogoś innego. To tyle. Pozdrawiam" ![]() ![]() ![]() K***waaaa!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-13 o 18:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1875 |
Zakorzenienie
|
Maja - nie no, koleżanka gites
![]() Pisałam wam już kiedyś, że chce mi się nowej flaszki Nie-Wiem-Czego? ![]() ![]() Tak poza tym, to cieszę się, że już piątek, już przebieram nogami w kierunku Katowic ![]() ![]() Ha! Polowanie rozpoczęte ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-08-13 o 18:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#1876 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1877 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Rozpisałam się i zaraz musiałam wyedytować, bo rzucałam na prawo i lewo brzydkimi podejrzeniami wobec nadawcy, a właśnie przyszedł skan dowodu nadania. I teraz do końca zgupłam. Nazwisko ok, adres ok, a przesyłka wróciła do nadawcy ![]() ![]() Czyli PP nabroiła? I co teraz? Nadawca powinien wysłać jeszcze raz i złożyć reklamację? Mam prawo wymagać żeby wysłał bez dopłacania kasy za ponowną wysyłkę? Dzwoniłam na moją pocztę, panie mnie znają i twierdzą,że nie było żadnych paczek do mnie, które szły z powrotem do nadawcy ![]() Czy jak przesyłka wraca do nadawcy, to jest gdzieś opisany powód dlaczego nie została doręczona? Nie mam farta do PP W tym roku zgubili mi już paczkę z butami (była za pobraniem, a listonosz zostawił u kogoś, nie pamiętał gdzie i na dodatek nie pobrał kasy). A teraz odesłali coś, czego nawet nie próbowali doręczyć ![]() Wkurzona jestem. Cytat:
ja też ![]()
![]() |
#1878 | |||||||
Wiedźma
|
Cytat:
Żeby nie było - ma coś w sobie, więc rada jest szczera, bez "przekąszania". Firefly nie polecam przecież. ![]() Wierzę. ![]() Cytat:
![]() Ja jestem bystra sporadycznie, szczupła też w stopniu niewielkim. Ale za to nieźle pokręcona ze mnie klucha. Ciepła. ![]() Cytat:
![]() Mialo być miło. ![]() Komplementy sa miłe, kiedy da się je obronić, a w tym przypadku naprawdę bardziej przypominasz młodego, niż... W pełni... Pełni. ![]() Tylko pióra nie te. Ale to się da zmienić. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To od razu nastawmy się na spotkania cykliczne, żeby nam się cel nie skończył po sfinalizowaniu pierwszego. ![]()
![]() |
#1879 |
Zakorzenienie
|
Nie, nie Żubrówki
![]() O! Tequili nie piłam ![]() ![]() A na poważnie - licytuję coś ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-08-13 o 18:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#1880 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1882 |
Zakorzenienie
|
Vesenko- patrzę na twój podpis i muszę się pochwalić, że zrzuciłam 2 kilogramy
![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#1883 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ją moge olać - tylko czemu do jasnej Anieli wyjeżdża mi tu jako pośrednik miedzy bratem i rodzicami a nami??? ![]() ![]() ![]() Przecież normalnie kolega nas zabiera po drodze na imprezę, i jeszcze mu się z kasą na paliwo dorzucamy... to co komu ma przeszkadzać? ![]() No to d*pa... zostałyśmy z koleżanką 2 na placu boju, a żadna nie chce samochodu na dyskotekę brać, bo obie szczerze nie znoszą kierować. No i tam się nie da wytrzymać na trzeźwo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie, no... jakoś mi się tak pojęcie trolla kojarzy: ciemny las, jakieś jaskinie, ogrze bagna itp ![]() Wild Hunt, mrr... nazwa brzmi obiecująco ![]() A moze od razu ognisko, zgliszcza i Holy Smoke? ![]() A nie, to do Norwegów bardziej podobne... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no so... kuleżanki jeszcze z podstawówki ![]() Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1884 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Jestem tak padnięta, że tylko się przywitam... ![]() Truskawo, wyglądasz jak Dita von Teese za młodu... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratuluję ![]() ja mam zgubione więcej niż w podpisie, ale nie mam wagi w domu żeby dokładnie sprawdzić. Widzę po ubraniach. TŻ mówi,że jeszcze trochę i będę mieć płaskodupie i wklęsłobiuście ![]()
![]() |
#1886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1887 |
grozi wypollizowaniem
|
hej
![]() ![]() co słychać? vesenko- z tego co napisałas ewidentnie nadaje sie to do reklamacji-on ma dowód nadania, a do Twojej poczty paczka nigdy nie doszła-proste i logiczne-zawiniła poczta. Tylko nie wiem jakie odszkodowanie z tego tytułu przysługuje...Wg mnie powinien wysłaćci paczkę i sam sie z pocztą uzerac-Twojej winy w tym nie ma zadnej. A tak a propos...bo chyba przegapiłam-jak sie skończyła sprawa zaginionych butów? i listonosza z matrixa ![]() Maja- słyszałam o takich ludziach ale nie wierzyłam ze istnieją...a ten brat to jakis ubezwłasnowolniony czy co? ma 10 lat? dla mnie to by było absurdalne jakby np moja siostra wysłała mojej kolezance sms ze moi rodzice sobie nie życzą bym z nią gdzies jedździła ![]() ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-08-13 o 19:14 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1888 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1889 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale nie....Ty nie mozesz ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1890 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:30.