![]() |
#1891 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVII
|
![]() ![]() |
![]() |
#1892 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1893 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A buty się nie znalazły. Ktoś ma lepkie łapki ![]() ![]() Nadawca złożył reklamację i kasę odzyskał. A mi żal butów. Nie zamawiałam drugi raz, bo po co mi ocieplane kozaki wiosną ![]()
![]() |
#1894 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() to taki żart kobieto ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1896 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Kuleżanki Mai rządzą. Zastanawia mnie tylko jakim cudem ona się uchowała w tym towarzystwie jako jedyna normalna? ![]() A ja byłam dziś na USG i zaiste cionsza, 5-6 tydz więc jeszcze nie wiadomo czy wszystko ok a i rzyganko dopiero przede mną, jak słodko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1898 |
Zakorzenienie
|
balujemy
![]() jeszcze kolega z liceum przyjechał ![]()
![]() |
#1899 |
Zakorzenienie
|
Vesenko - trudno powiedzieć, że jestem na diecie
![]() ![]() Red- Gratulacje ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#1900 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- zostaw coś dla mnie z tych % ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1901 | ||||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() co do rzyganka-z moich obserwacji wynikło ze rzyganko występuje tylko o wczesnej porze...jak zaczęłam wstawac o 10 to rzyganko przestało sie ujawniac ![]()
![]() |
#1902 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1903 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() no jasne, bo tu same typy spod ciemnej gwiazdy, zuuuo, mrok, upadłe anioły, alkoholicy, nimfomanki i nekrofile ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Tak to jest jak się mieszka na zadupiu i masz do wyboru kilku znajomych albo nic ![]() Uchowałam się, bom tępa i nie dałam się "oświecić" i przerobić na ich modłę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Spoko, może będzie ok - siostra ma 2 dzieci, a nie rzygała wcale ![]() ![]() otwieram browara - brr, potrzeba mi dzisiaj rozrywki ![]()
![]() |
#1905 |
grozi wypollizowaniem
|
wiecie co...kurde-jak ja bym chciała miec pralko-suszarke....tylko zeby wymyslili jakies mnie wodożerne
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- a w ogóle to ludzkości została tylko jedna rzecz do wymyślenia prasowalko-składarka ![]() ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-08-13 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1906 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() w ogóle to ogarniam się z tym berlinem powoli, i na razie mogę rzec, że ten przewodnik jest be i for dummies, a ten nawet nawet edit: ktoś też może siedzi w bieliznie? ![]() Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-08-13 o 20:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1909 | |
Zakorzenienie
|
nom - taki Geraltowy
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ale jeszcze wiele może się zdarzyć ![]() (bo mam tylko 1 piwo, więc dla lepszego efektu odstresowującego zaprawiłam je koniakiem ![]()
![]() |
#1910 |
Zakorzenienie
|
#1911 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
kota? nieee...no chyba ze na umyśle....tak sie u nas mówiło.... ![]() a Ty jedziesz znowu do Berlina? bo "nienadanżam" ![]() ja robie juz plany pomału-TZ jeszcze nic nie wie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- co do bielizny-tak siedzę w bieliźnie....i spodniach i tiszercie ![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- czy zaraz będziemy sie bawić "w napisz mi co masz na sobie" ? ![]() ![]()
![]() |
#1912 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
w bieliźnie i krótkiej koszulce
![]() A żeby było ciekawiej to dodam,że w takim staniku klik ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1913 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() na razie nie jadę, obczajam na wstecznym ![]() ja tam siedze w samych majtach ![]() a łinterja siedzi w balkonie! Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-08-13 o 20:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1914 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to wypipkować ćię trza,toć jeszcze przed 23... ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-13 o 20:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1915 |
grozi wypollizowaniem
|
a ja sie ide pakowac-jadę w tatry jutro
![]() ![]() ![]() ![]()
#1916 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1917 |
Wpisz tu zomzing
|
pjosenka na dziś
gejszy mesz, dla tych, co nie ogarniają kuwety Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-08-13 o 21:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#1918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Echh.. . kocgham góry ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1919 | ||||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
na razie obserwuję tylko bierne ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() wow, dzięki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1920 | ||
Zakorzenienie
|
byś była kiej ta Julia na balkoenie
![]() Cytat:
Ale ja proponuję na dziś badziej rozrywkowe, weekendowe klimaty ![]() KLIK! Cytat:
![]() No bo jak to, żeby my - takie alkoholiczki, wredne i "zazdrośnice" - jeździły z jej braciszkiem, och jej... (zazdrośnicami nas nazwała, po tym jak się chwaliła że już niby zaręczona jest i zaczęłyśmy ją żartobliwie namawiać do szybkiego ślubu, do którego zawsze leciała. A ona na to, że "zazdrośnice jesteście!" ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:38.