Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 2010 - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-13, 11:34   #1351
zebra666
Zakorzenienie

Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20

a ja Wam zazdroszcze, że tak sie maluchy Waszym gotowanym zajadają... mój od dwóch tygodni czy gtowane czy słoikowe to cyrki są... Dzisiaj próbuje mu dac później ... mam nadzieje, ze bardziej głodny się namyśli...

Acha okuliste mamy w poniedziałek:\

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 11:54   #1352
kalka
Zadomowienie

Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20

Dzień dobry. Nie odniosę się do postów bo wpadam jeszcze poczytać w klubie i uciekam się pakować. Mam tygodniowe wakacje, niestety nie nad morzem tylko u rodziców. Ale dobre i to. Oczywiscie bedę mieć neta.
Yu cześć.
A jak wpadłaś na taki awatar?????????????? Sorry ale jakoś mi się nie podoba
A Pcim to ten pod Krakowem????

kalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 11:54   #1353
bardotka_a
Wtajemniczenie

Ya witaj ja chyba przeoczyłam jak się witałaś, a Ciebie to ja kojarzę zdjęcia możesz na klubie dodać
Stary 2010-08-13, 12:01   #1354
Kancia
Zakorzenienie

przywitam sie ttlko bo od rana neta nie miałam. Lece robic torty, ciasta itp.
Agape dzieki za link

kalka to z filmu kadr
Stary 2010-08-13, 12:11   #1355
aldii
Zakorzenienie

Ya,Karola thx
Stary 2010-08-13, 13:54   #1356
malinka118
Rozeznanie

Zaraz mnie szlak jasny trafi. Jarek miał po 12 wyjść wcześniej z pracy, a jeszcze go nie ma, bo coś pilnego wyskoczyło i oczywiście tylko on o może zrobić Mieliśmy wieczorem wyjechać, ale boję się, żęby jechal po całym dniu w pracy i też ze względu na jeg serducho. Do tego Mi ciągle marudzi i jeszcze spakowana nie jestem Znowu będziemy pewnie musieli stracić dzień wczasów tak jak w zeszłym roku, przez cholerną obotę. A prosiłam weź dzień wolny
Wyżaliłam się i spadam na zabawy na dywanie...
malinka118 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 14:04   #1357
Madziulka83
Zadomowienie

GG do Madziulka83

Dzien doberek! A w zasadzie juz popoludniowa pora
Tak mi dzis szybko czas leci... juz nigdy nie poloze sie jeszcze raz. Jak Szymek byl malutki to jeszcze tak robilam, ale juz dawno nie... Dzis Szymus obudzil sie o 6 i juz ok.7.30 byl spiacy, wiec dostal sniadanko i polozylam go #do lozeczka i nawet szybko zasnal....a ja bylam jakas taka nietomna polozylam sie jeszcze raz i dosspalam z Szymkiem do 10 Dzis w ogole jest spiacy dzien, bo maly szybciej pada, co mu sie ostatnio nie zdarza

Przede wszystkim dziekujemy wszystkim za tyyyyle komplementow

Agape jestes wpisana na liste kandydatek na tesciowa Ale jak powiedzialam Szymkowi, ze obiecujesz, ze bedziesz dobra tesciowa to wskoczylas na czolowke hihhiihihihi

Karola no wlasnie i to jest baaaardzo duzy plus Bo ja, jak wyskocze do kuchni na sekunde, wracam a tu moj maly urwis jest w innym miejscu, albo juz wstaje Ja nie widze na zdjeciu napuchnietej buly. Jak jeszcze tak bedziesz mowic to

Karola, bydgoszczanka za spotkanko, fajne zdjecko

gosbaj ale Krzys sobie fajnie siedzi Ja tez sie czailam na to krzeselko i chyba je zakupie I mowisz, ze jeszzce godzine w nim siedzial i sie bawil A moze byl czyms przyklejony Szymek to pewnie by 5 minut nie usiedzial, taki jest ruchliwy...

malinka widac, ze urodzinki udane Dzieciaki masz cudne

fleur za siadanie i raczkowanie. Sliczne zdjecia

pysiu nie obwiniaj sie kochana, bo skad moglas wiedziec Na pewno dzis u lekarza wszystko sie wyjasni i zniknie to dziadostwo Julci

lila, zebra za pierwsze uslyszane slowo mama. Jak pierwszy raz to uslyszalam to az sie poplakalam

lila Bartus slodki

Ya witamy

xmila za siadanie

aldii a ja znowu ostatnio zauwazylam, ze Szymek wiecej siusia, no ale tez zdecydowanie wiecej pije

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Cytat:
Napisane przez malinka118 Pokaż wiadomość
Zaraz mnie szlak jasny trafi. Jarek miał po 12 wyjść wcześniej z pracy, a jeszcze go nie ma, bo coś pilnego wyskoczyło i oczywiście tylko on o może zrobić Mieliśmy wieczorem wyjechać, ale boję się, żęby jechal po całym dniu w pracy i też ze względu na jeg serducho. Do tego Mi ciągle marudzi i jeszcze spakowana nie jestem Znowu będziemy pewnie musieli stracić dzień wczasów tak jak w zeszłym roku, przez cholerną obotę. A prosiłam weź dzień wolny
Ojjj skad ja to znam.... My przewaznie jezdzimy na noc. Wojtek przychodzi z pracy i jedziemy.... No i wlasnie to nie wyglada tak, ze przyjedzie i jedziemy. Ja specjalnie sie juz wczesniej pakuje, wszystko przygotowane, tylko wpakowac do auta i jedziemy. Ale chociazby nie wiem co, to zamiast jak planuje ze wyjedziemy ok.20 to wyjezdzamy o 22, 23!! I tez mnie trafialo zawsze, ale stwierdzilam ze nie ma jz sensu sie denerwowac....
Stary 2010-08-13, 14:35   #1358
gosbaj
Zadomowienie

Madziulka no bardzo polubil to krzeselko, teraz tez w nim siedzi. zjadl potem dojadl 2 chrupkami a teraz siedzi i spiewa ja mu na tacke klade zabawki a on sie bawi w "ja wyrzucam zabawki a mama je podnosi" ostatnio to jego ulubiona zabawa

a wogole od wczoraj jestem na diecie bo niedlugo ja w przeciwienstwie do karoli bede jak bula wygladac ogolnie to odstawilam ziemniaki, chleb, makaron i wszelkie slodycze. jem platki, serki wiejskie, ryz z jopgurtem a na obiadki piersi z kuraka z salatka. zobaczymy jak bedzie bo juz nie moge patrzec na swoj brzuch. no i planuje jeszcze od dzisiaj zaczac robic brzuszki.

jak narazie to co 2-3h jestem glodna i wszamiam jakis serek albo cos....
gosbaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 14:55   #1359
bydgoszczanka
Zakorzenienie

GG do bydgoszczanka

Cytat:
Napisane przez aldii Pokaż wiadomość
Mamuski ile sikaja wasze maluchy ? Lu od kilku dni sika bardzo malo, w porownaniu z tym co bylo wczesniej i nie wiem,czy mam sie martwic,czy moze "w tym wieku" dzieci zaczynaja mniej sikac
Jeśli pielucha po 3 godzinach jest choć trochę mokra, to jest ok

Cytat:
Napisane przez karola_sz Pokaż wiadomość

Adasiowi mama jeść nie daje i bidulek wcina stopę. Do pierdla z taką matką ...
Czekam na ten etap

Cytat:
Napisane przez gosbaj Pokaż wiadomość
a wogole od wczoraj jestem na diecie bo niedlugo ja w przeciwienstwie do karoli bede jak bula wygladac ogolnie to odstawilam ziemniaki, chleb, makaron i wszelkie slodycze. jem platki, serki wiejskie, ryz z jopgurtem a na obiadki piersi z kuraka z salatka. zobaczymy jak bedzie bo juz nie moge patrzec na swoj brzuch. no i planuje jeszcze od dzisiaj zaczac robic brzuszki.

jak narazie to co 2-3h jestem glodna i wszamiam jakis serek albo cos....
Ja też co chwila paszczą ruszam ale schudłam 3 kg od porodu, pomijając to co zrzuciłam zaraz po urodzeniu ( Luiza chyba ze mnie wyciąga ). Mam teraz wagę mniejszą niż przed ciążą Tylko oponka jeszcze jest, ale taki typ ze mnie...zawsze miałam trochę brzuszka

http://suwaczki.maluchy.pl/li-44203.png

Luiza

http://suwaczki.maluchy.pl/li-44331.png

Jaka jest różnica między kobietą z PMS a terrorystą?
Z terrorystą można negocjować.
bydgoszczanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 15:31   #1360
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

ZEBERKO moj Szymek tez nie chce jesc tego co mu ja ugotuje a jak dam mu sloiczek to je az mu sie uszy trzesa
ALDII moj ma pieluche co 2 godz do wymiany ale nie az tak strasznie mokra ale jak juz jest taka srednia to marudzi strasznie i my co 2 godz praktycznie zmieniamy,
KAROLA no no super Adas wsuwa stope

ja wogole czasu nie mam Szymek po powrocie z pl nie pobawi sie sam tylko ze mna o dziwo zdaze TZowi obiad zrobic ale nie zawsze a o sprzataniu to juz mowy wogole nie ma mowcie mi szybko jak wy to robicie ze wasze dzieci same sie pobawia

aaa laski poradzcie mi bo ja nie mam pojecia co mam zrobic moj maly nauczyl sie pic z butli i teraz nie chce cyca i musze mu sciagac mleko i dawac w butli jest na to jakis sposob zeby go znowu przekonac co cyca?probowalam ograniczac soki z butli ale nie daje to nic,
no i pytanko kiedy powiniem zaczac przesypiac noc bo w gazecie wyczytalam ze dziecko cyckowe powinno po 6 miesiacu juz przesypiac ladnie noc prawda to???
elcia0787 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 17:26   #1361
celka2000
Zakorzenienie

W nocy lecimy do Bulgarii... Mam nadzieje, ze sobie jakos poradzimy z dwojka rozrabiakow na lotnisku...
Pozdrowienia. Piszcie duuuzo, zebym miala co czytac po powrocie
celka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 17:56   #1362
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez fleurdelacour Pokaż wiadomość
pochwale sie fotkami corci z chrztu. chcialam juz wyzej, ale nie wyszlo
ślicznie wyglądacie laski

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość

Strippi to ja dzisiaj usłyszałam pare razy mama ale takie widać było, że do mnie- wołanie

jej

nie mogę się doczekać jak moja tak powie

Cytat:
No dobra, wstawiam fotkę przepraszając jednocześnie, że masakruję swoim obliczem ten nasz wątek. Ja po prostu jestem maksymalnie niefotogeniczna i w rzeczywistości wyglądam lepiej (tzn. tak mi się wydaję ).
Adaś niestety odwrócił główkę. Zainteresowała go Luiza albo jej mamusia (w każdym razie ma chłop zdrowe podejście, co się będzie wdzięczył do obiektywu jak obok są fajne laski)
co ty gadasz
bardzo ładnie wyglądasz

Cytat:
Napisane przez KarmazynowyKamyk Pokaż wiadomość
A tak Paulinka reaguje na grudki... Tu akurat skrobane jabłuszko...
hahaha moja na początku próbowała wymiotować, a teraz je ze smakiem zaczęłam od kawałka banana który jej zeskrobyłam w większych kawałkach

Cytat:
Napisane przez _Ya Pokaż wiadomość
Dobry wieczór

30 stycznia miałam przyjemność po raz pierwszy zostać mamą uroczego Bartłomieja.

Od jakiegoś czasu Was podczytuję i zawsze mi brakowało odwagi, żeby się przywitać. Chyba sto razy się przymierzałam i zawsze tchórzyłam.

Chciałam zapytać nieśmiało czy można do Was dołączyć?
o witaj z nami ))

Cytat:
Napisane przez xmila Pokaż wiadomość

Młody wczoraj pierwszy raz sam usiadł z pozycji do raczkowania. A wędruje już wszędzie. Na szczęście dziś przyszedł drewniany kojec - barierka i mogę pozastawiać schody. Taką mam małą żywą froterkę

Cytat:
Napisane przez lila12 Pokaż wiadomość

Moje dziecko wczoraj powiedziało MAMA - wiem, że bez zrozumienia ale jakie to cudowne

Cytat:
Dziękuję za miłe słowa. Zaczął nam z Tatą chodzić po głowie pomysł założenia knajpki, cukierni z domowym jedzonkiem, bo ja gotowac to lubię po tacie...
Olafkowi oczki wyszły z orbit jak zobaczył tort. Zapytał sama mi zrobiłaś, bardzo Cię kochami i lubię, jesteś najlepsza mamą. Kochany synuś. Goście też byli zaskoczeni. Przed imprezą Olafek kazał wystroić Mi i nawet spineczkę sam jej zapiął .

A ja zmykać się pakować. Jak ja tego nie lubię. Postaram się jeszcze do Was zajrzeć.
super fotki
a ten tort to mogłaś nam tu wszystkim wysłać po kawałku ))

Cytat:

A dziś Adam to prawdziwa maruda . Gdybym się już więcej nie pokazała na wątku znaczy, że wyskoczyłam przez balkon (3p.)

super

Cytat:
Napisane przez celka2000 Pokaż wiadomość
W nocy lecimy do Bulgarii... Mam nadzieje, ze sobie jakos poradzimy z dwojka rozrabiakow na lotnisku...
Pozdrowienia. Piszcie duuuzo, zebym miala co czytac po powrocie
miłej podróży
Stary 2010-08-13, 18:07   #1363
pysiamn
Zakorzenienie

Cytat:
A dziś Adam to prawdziwa maruda . Gdybym się już więcej nie pokazała na wątku znaczy, że wyskoczyłam przez balkon (3p.)
Karola piekna fotka ze stopkami
Cytat:
Mainko nie denerwuj się potem sobie wrzystko odbijecie i odpoczniecie razem

Jestem jest potwornie duszno i boli mnie głowa jestem po 2 apapach i nie widze poprawy Ibupromu mi nie wolno ...idę na kawę może cosik pomoże

Co do Julki ...zdaniem naszego Pediatry to raczej nie skaza białkowa ...raczej alergia najprawopodobniej też z wywidu wyiknelo że prawdopodobnie jednak to marchewka
Powiedział że kaszka mało prawdopodobne ale to wie...wszystko możliwe.

mam smarowac tym co smarowala do tego dostalam inną masć którą bedę smarowała 2 razy dziennie przez 3 dni.

na razie odstawiam kaszkę , marchewkę i dania z marchewką...

Mogę dawać to co nie uczulało na pewno tj jabluszko, jabłuszko z gruszką z brzoskwinka...soczki ...herbatki
Wprowadzać gluten nadal.

Ponoć reakcja na nie tolerancję glutenu to też być nie może bo pojawia się po dłuższym okresie.

ZOBACZYMy ....zastosuje się do powyzsego gdyby coś ...to mam przyjść.
Witę kontrolną mamy na 9 września

*** -12,5kg***

Edytowane przez pysiamn
Czas edycji: 2010-08-13 o 18:09
pysiamn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 18:45   #1364
fleurdelacour
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kalka Pokaż wiadomość
fleurdelacour jakie ona ma włoski, czy tylko moja córcia jest prawie łysa????? A ta czarnula to ty?
to ja. moja cora sie juz urodzila z takimi wloskami

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
fleur ślicznie wyglądacie

\ja bardzo rzadko zakładam czapkę, jeśli już to zawiązuję chustkę przed słońcem
dzieki, ja chcialam kupic chustke dla malej, ale nigdzie nie widzialam

Cytat:
Napisane przez elcia0787 Pokaż wiadomość
kiedy powiniem zaczac przesypiac noc bo w gazecie wyczytalam ze dziecko cyckowe powinno po 6 miesiacu juz przesypiac ladnie noc prawda to???
powinno
co nie znaczy, ze bedzie albo ze musi
za to nawet jak przesypia, to wg ksiazek w 8m znow sie wybudza, bo to etap przyklejenia do mamy
fleurdelacour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 18:47   #1365
blonde_hair
Zakorzenienie

HEJ!
RANY!!!!!!!!!Chyba Was nie nadrobiewpadłam sie przywitac

Nocka w praCY maskra, do tego spałam dzis 30 minjak Sebus zasnał to sprzatałam, bo zaraz mamy gosci
Chyba zaraz padne

Pozdrawiam dziewczyny i zycze miłego weekendu
Stary 2010-08-13, 19:54   #1366
zebra666
Zakorzenienie

A ja umordowana jak nie wiem... Ząb wymagał zatrucia i było to poważne ... czyt. duże i bolesne... Wróciłam z bolącą twarzą od dentysty ... troche uryczana, bo nie mogłam z bólu... a mojemu dziecku wyszedł w tym czasie ząb! Dolna jedynka...a drugi chyba w trakcie, bo tak wygląda a dziecko nadal tragiczne! Taki piątek 13 za nami, że boje się nocy... nie mogę jeśc nadal mimo, że minęły 4 h... już tak nie boli ale pobolewa i zmęczenie daje mi się we znaki...

Malinka mam nadzieję, że mężuś dobrze zniesie podróż

Elcia u nas problem był z karzdym jedzonkiem ale dzisiaj przyczyna została wyjaśniona

Stary 2010-08-13, 20:02   #1367
gosbaj
Zadomowienie

Zeberka wspolczuje bolu zeba ale grunt ze naprawiony no i gratulacje dla Piotrusia za zabka. wreszcie sie doczekal u nas drugi wyszedl po 2 dniach od pierwszego

A Krzys juz padl, nie dalo sie go dluzej przetrzymac. Przez caly dzien spal tylko 3,5h a od 13:30 do 19:30 spal tylko 30min.

Byli dzisiaj u nas moi rodzicie i tak go wybawili ze padl jak kawka

Pysia zeby julce szybko zeszlo uczulenie

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

aha wiecie ze Krzys dzisiaj zalapal picie z tego kubka Lovi 360st.....pije z niego juz ladnie, a jak siorbie przy tym
Stary 2010-08-13, 20:34   #1368
kalka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
A ja umordowana jak nie wiem... Ząb wymagał zatrucia i było to poważne ... czyt. duże i bolesne... Wróciłam z bolącą twarzą od dentysty ... troche uryczana, bo nie mogłam z bólu... a mojemu dziecku wyszedł w tym czasie ząb! Dolna jedynka...a drugi chyba w trakcie, bo tak wygląda a dziecko nadal tragiczne! Taki piątek 13 za nami, że boje się nocy... nie mogę jeśc nadal mimo, że minęły 4 h... już tak nie boli ale pobolewa i zmęczenie daje mi się we znaki...
No to się wam 13 trafił, ale na pewno trafi do historii i brawa dla synka

Gosbaj zapodaj link do kubeczka

kalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 20:42   #1369
pantee
Raczkowanie

Hej dziwczyny,
wpadam na chwile..i jeszcze was nie czytałam, dzis mam w domu marude, co rzadko sie zdarza. Cały dzien z nia...teraz usiadłam, ale zbiera sie na na niezla burze , wiec nie wiem jak długo. A w miedzyczasie ogladam HP.

TZ na urlopie, wiec robimu sobie wycieczki i rzadko na necie jestem, albo na chwile. Wczoraj na wyjeździe poczyniłam male zakupy sloiczkowe w Carrefour i calkiem niezle wyszlo. Porocji 2+1- Za 3 gerberki 6,48zł ...rozne z mieskami i rybka. DO tego wzielam Bobovity owoce i wyszło za 3 - 3.38

NO i te pampki co mówiłyscie- 4 za 42 zł 70 sztuk ( a w Kauflandzie pod domem po 52!)

...ide poczytac ile sie da..
pantee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 20:45   #1370
lila12
Zadomowienie

Dziewczyny mój Bartuś nic nie chce jeść..... przez cały dzień zjadł rano mleko, potem jogurcik, po południu owoce+zboża i na noc nic nie chciał, nawet mleczka. Ale pił soczek. Czy powinnam się martwić? Wiem, że przy zębach jest ciężko ale żeby nic nie jadł?
Stary 2010-08-13, 20:49   #1371
zebra666
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny mój Bartuś nic nie chce jeść..... przez cały dzień zjadł rano mleko, potem jogurcik, po południu owoce+zboża i na noc nic nie chciał, nawet mleczka. Ale pił soczek. Czy powinnam się martwić? Wiem, że przy zębach jest ciężko ale żeby nic nie jadł?
Warzne żeby pił. Piotruś przy dzisiejszym ząbkowaniu nie zjadł prawie nic, a wczoraj też już było ciężko. Za to pił dużo i kupciał.

Stary 2010-08-13, 20:49   #1372
malinka118
Rozeznanie

Wpadłam się pożegnać. Miłych dwóch tygodni. Na miejscu raczej nie będę miała neta. Buziaki dla wszystkich i nie szalejcie, bo mam plan Was nadrobić.
malinka118 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 20:50   #1373
Kancia
Zakorzenienie

oj ja się przyłaczam do "padniętych". Wiedziałam, ze jak bede miała kupe roboty to Tomus będzie nie do zniesienia nie spał od 15 do 20 co dla niego jest masakrą

no ale walnęłam 3 ciacha a własciwie jedno ciacho i dwa torty
ofc mój nie jest taki ładny jak malinki ale synuś mi powiedział
"mamusiu to przecież tort autko! jestem z Ciebie dumny"
echcz i jak tu się nie starac dla dzieci
Stary 2010-08-13, 20:57   #1374
gosbaj
Zadomowienie

Kalka tu jest link, ten kubek jest niby od 9m-ca ale Krzys sobie z nim poradzil lepiej niz z niekapkiem bo z niekapka dalej nie umie pic.

http://allegro.pl/item1183833610_lov..._210ml_9m.html

Kancia extra torciki no i jak synek tak ladnie mowi to caly wysilek wynagrodzony a na tym drugim torcie to z czego jest obrazek??
Stary 2010-08-13, 21:01   #1375
aldii
Zakorzenienie

Malinka mam nadzieje,ze nerwy ci przeszly i wyruszyliscie w dobrych nastrojach.Milej i bezpiecznej podrozy Edit. wlasnie doczytalam,ze jeszcze nie wyjechaliscie
Bydgoszczanka,Elcia
Elcia co do przesypiania nocy,to nie ma reguly.To zalezy od dziecka,jedno przesypia juz jak ma 4 m-ce,a inne ma rok i nadal sie budzi...
Celka udanego wyjazdu
Pysia reakcja na gluten moze pojawic sie natychmiast (jezeli jest to alergia), jezeli celiakia to objawia sie po dluzszym czasie
Blonde bidulka
Zebcia
za Piotrusiowego zebolka
Gosbaj
Lila no cos tam jadl Jak mu sie 1 dzien taki zdarzy,to jeszcze nie ma sie czym martwic
Kancia wooow !! piekne

Mega martwil mnie ten mocz,a ze mama szla rano do szpitala na wyniki,to przy okazji zaniosla mocz do badania.Odebralam wynik o 15 i od razu babaka powiedziala mi,ze mam isc z nim do lekarza Wiedzialam,ze cos jest nie tak Niby nie ma baktrii,ale za to ph ma az 9 !!

Edytowane przez aldii
Czas edycji: 2010-08-13 o 21:03
aldii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 21:04   #1376
youyou
Zakorzenienie

Ale Wy utalentowane w kuchni jesteście
Tylko ja takie dwie lewe rączki

celka, malinka udanych urlopów, wypoczywajcie z dzieciakami

zebra za ząbek w końcu i akurat podczas Twojej nieobecności

Cytat:
Napisane przez gosbaj Pokaż wiadomość
Zeberka wspolczuje bolu zeba ale grunt ze naprawiony no i gratulacje dla Piotrusia za zabka. wreszcie sie doczekal u nas drugi wyszedl po 2 dniach od pierwszego

A Krzys juz padl, nie dalo sie go dluzej przetrzymac. Przez caly dzien spal tylko 3,5h a od 13:30 do 19:30 spal tylko 30min.

[przepraszam, wiem że Krzys to śpioch i dla niego to mało, ale ja bym marzyła żeby Filip przespał w ciągu dnia choć 3h ]

Cytat:
mój Filip też ostatnio nic nie chce, rano ledwo mu pół kaszki wepchnęłam, przy obiadku musiałam mu zmienić słoiczek bo na pierwszy usteczka były totalnie zamknięte, w końcu zjadł nieco owocków i dopiero na kolacje wypił normalną ilość mleczka..

Biore to na wstrzymanie bo już tak ładnie jadł
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 21:05   #1377
lila12
Zadomowienie

Aldii oby wszystko było dobrze
Kancia piękne ciacha ! Gratulacje! Ja tak nie potrafię.
Malinka miłej podróży!
Stary 2010-08-13, 21:06   #1378
zebra666
Zakorzenienie

Dzięki:P a jutro mamy pieczone u chrzestnej a jak Piotruś będzie taki jak dzisiaj

Stary 2010-08-13, 21:09   #1379
Kancia
Zakorzenienie

gosbaj to jest druk na opłatku, siostra zrobiła mi obrazek a wydruk zamawiałam na all

aldii a dajesz Lu wit c?

kurde Tomek ma chyba gorączkę budzi sie co chwile z płaczem ehhhhhhhhh
Stary 2010-08-13, 21:13   #1380
zebra666
Zakorzenienie

A Kancia torty bardzo ładne

Czyżby ząbki?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości