Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-13, 17:00   #1771
chmurka28
Raczkowanie

Dot.: Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D

Za chwilę zaczynam mój pierwszy raz z BBL i jestem przerażona bo nie wiem czy to przeżyję...
Ale jestem dobrej myśli
Na dzień dzisiejszy i godzinę 18:00
ważę:62,5 o zgrozo!
biodra w tyłku: 101 cm
talia: 70 cm
+okropny cellulit

Liczę że do końca września czyli do moich urodzin sprezentuje nową szczuplejszą pupcię ^^

Bardzo was proszę o jedną przysługę...kiedy zacznę mówić, że mi się odechciewa to kopnijcie mnie w mój gruby tyłek.

To biorę się do roboty, odezwę się jak skończę i będę wciąż żywa

---
I tak oto jestem po pierwszym Bum Bum. Dałam radę ale nie było łatwo zrobiłam sobie dwie krótkie przerwy co i tak uważam za sukces. Spociłam się jak szczur i nawet teraz po 20 minutach odpoczynku jestem cała czerwona.
Kiedy skończyłam nie czułam żadnego bólu dopiero teraz pojawiają się lekkie zakwasy ale zobaczymy jutro.
Muszę się przyznać, że nie dałam rady przez cały czas ćwiczyć w tempie "uśmiechniętych" więc czasami zwalniałam.
No i ten element capoeiry jak dla mnie totalna maskara muszę to poćwiczyć.
Póki co wrażenia pozytywne i mam ochotę na ciąg dalszy ;p

Edytowane przez chmurka28
Czas edycji: 2010-08-13 o 18:32
chmurka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 19:52   #1772
nikita1213
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olaolaola90 Pokaż wiadomość
pocieszę cie, że jedyne co się zmieni (patrzę po sobie, po 2 tygodniach) to trochę poprawi się kondycja i po skończeniu ćwiczeń zawału nie będzie, ilość potu pozostaje mniej więcej taka sama ja tam ciągle ślizgam się po mokrej macie...
Pociesz mnie, pociesz, że będę lepiej oddech łapała Moja kondycja jest bardziej niż kiepska (no ale to uboczny efekt ciężkiego leczenia-leki rozwaliły mi serducho i teraz męczę się jak diabli). Ale, że ja zawzięta dziołcha, to nad kondycją pracuję

Cytat:
Napisane przez Heledore Pokaż wiadomość
aha i pytanie. W jakim programie najlepiej odtwarzać te ćwiczenia? Allplayer wymięka totalnie, Windows media player lewo sobie radzi z DVD. Macie cos sprawdzonego?
Ja odtwarzam w Power DVD.

Wiecie, dokonałam pomiarów i chyba muszę się jeszcze kilka razy dokładnie omierzyć, bo w zależności od pory dnia różnice wynoszą nawet do 3 cm. Ale i tak nie jest wesoło No nie wiem jak to się stało, że mnie przybyło-to był moment
No i jeszcze zmolestowałam rano małża, żeby mi zrobił kilka zdjęć-mam nadzieję na jakieś minimalne chociaż efekty, ech.. No ale od samej nadziei tyłek się podniesie, zatem idę się psychicznie przygotować na jutrzejszy trening (zaraz sobie dokładnie zobaczę czym mnie Leoś jutro przyprawi o szybsze bicie serducha )
Póki co czuję, że mam uda, a że pojeździłam jeszcze dwie godzinki na rowerze (pogoda cudna-żal nie korzystać), to czuję podwójnie.

Trzymajcie kciuki, żebym jutro dała radę
nikita1213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 21:09   #1773
iza24
Przyczajenie

Hej dziewczyny, tak czytam i czytam i już się napaliłam na te ćwiczenia Czy jakaś dobra dusza mogłaby mi przesłać linka do ćwiczeń (iza0206@gmail.com) Z góry dziękuję
iza24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 06:09   #1774
Baja35
Raczkowanie

A ja nie ćwiczę od paru dni....ale myślę ,że to wina @....ale już się kończy i od poniedziałku zaczynam
Rezultaty po 4 tygodniach miałam świetne , optycznie jak patrzę się na swoja pupę w dżinsach to widzę efekt, więc dziewczyny do dzieła.....
Baja35 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 07:44   #1775
MyNameIs
Raczkowanie

Post Dot.: Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D

Maaaam filimki!
I pytanie:
Ćwiczycie równo z osobami na tych filmikach, po tyle powtórzeń ile te osoby? Czy jak??
MyNameIs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 11:00   #1776
nikita1213
Raczkowanie

Dzień dobry sobotnio
Obudziłam się rano i stwierdziłam, że po wczorajszym BumBum chyba potrzebuję pomocy przy chodzeniu że o wstaniu z toalety czy krzesła to już nie wspominam. Mąż skwitował : Masz co chciałaś . Pomyślałam, że jak nie mogę cholecia nogami ruszać to jak ja mam ćwiczyć jeszcze, matko jedyna.

A jednak się dało . Cardio Axe to sama przyjemność (chociaż jak mnie ślubny zobaczył jak ociekam potem i kręcę tyłkiem, to tak jakoś spojrzał dziwnie ). Nogi się mi plątały, ale w porównaniu do Bum Bum to czysta zabawa była. H&T to już luzik całkowity, ale i tak się na macie ślizgałam jak diabli od tych litrów potu.

Zastanawiam się nad tymi pętlami z którymi laski ćwiczą w H&T - jaki to rozmiar jest, bo szukałam w necie i są w trzech rozmiarach. Zwykłą Thera-Band mam, ale po związaniu nie jest wygodna, bo się węzeł wrzyna w ciało. Cel: znaleźć żółtą taśmę w formie loopa

Miłej soboty wszystkim
Stary 2010-08-14, 11:33   #1777
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baja35 Pokaż wiadomość
A ja nie ćwiczę od paru dni....ale myślę ,że to wina @....ale już się kończy i od poniedziałku zaczynam
Rezultaty po 4 tygodniach miałam świetne , optycznie jak patrzę się na swoja pupę w dżinsach to widzę efekt, więc dziewczyny do dzieła.....
a widziałaś efekty na udach albo na boczkach?? mi strasznie na udach zależy żeby wyszczuplić
Stary 2010-08-14, 11:54   #1778
agus1315
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nikita1213 Pokaż wiadomość
Dzień dobry sobotnio
Obudziłam się rano i stwierdziłam, że po wczorajszym BumBum chyba potrzebuję pomocy przy chodzeniu że o wstaniu z toalety czy krzesła to już nie wspominam. Mąż skwitował : Masz co chciałaś . Pomyślałam, że jak nie mogę cholecia nogami ruszać to jak ja mam ćwiczyć jeszcze, matko jedyna.

A jednak się dało . Cardio Axe to sama przyjemność (chociaż jak mnie ślubny zobaczył jak ociekam potem i kręcę tyłkiem, to tak jakoś spojrzał dziwnie ). Nogi się mi plątały, ale w porównaniu do Bum Bum to czysta zabawa była. H&T to już luzik całkowity, ale i tak się na macie ślizgałam jak diabli od tych litrów potu.

Zastanawiam się nad tymi pętlami z którymi laski ćwiczą w H&T - jaki to rozmiar jest, bo szukałam w necie i są w trzech rozmiarach. Zwykłą Thera-Band mam, ale po związaniu nie jest wygodna, bo się węzeł wrzyna w ciało. Cel: znaleźć żółtą taśmę w formie loopa

Miłej soboty wszystkim
mam dokładnie to samo a robiłam tylko basic i połowe bum bum jesli kiedykolwiek zrobie to do końca to mówcie mi miszczu

dzisiaj spróbuje, zobaczymy jak to będzie z tymi zakwasami
Stary 2010-08-14, 12:20   #1779
Anna89TV
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez nikita1213 Pokaż wiadomość
Dzień dobry sobotnio

Miłej soboty wszystkim

Deszczowa, ale na wzajem. Właśnie jakbyś znalazła taką taśmę to daj znać, bo mi też się przyda. Szukam wszędzie i nie mogę znaleźć.
Anna89TV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 12:59   #1780
fashionaddicted
Zakorzenienie

jednak znalazłam nie to może któraś z Was podesłać linki?? PROSZĘ
Stary 2010-08-14, 14:08   #1781
katrinka86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
jednak znalazłam nie to może któraś z Was podesłać linki?? PROSZĘ
mam je na chomiku :P wejdz w google wpisz chomikuj . pl katrinka86 i tam jest folder brazil but liift

Edytowane przez katrinka86
Czas edycji: 2010-08-14 o 14:20
katrinka86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-14, 15:13   #1782
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katrinka86 Pokaż wiadomość
mam je na chomiku :P wejdz w google wpisz chomikuj . pl katrinka86 i tam jest folder brazil but liift
Dziękuję slicznie

Nie wiem jak sie dzisiaj zmuszę:P tak mnie tyłek i uda bolą, że masakra;P
Stary 2010-08-14, 15:48   #1783
agus1315
Zakorzenienie

ja już nie dałam rady dzisiaj
muszę się tych zakwasów najpierw pozbyć :P
Stary 2010-08-14, 16:39   #1784
fashionaddicted
Zakorzenienie

wiecie co = ja wole Bum bum od cardio axe. Strasznie mi się to drugie nie spodobało, nawet nie tyle ze meczy ale trudno za nimi zadążyć:/
Stary 2010-08-14, 16:48   #1785
chmurka28
Raczkowanie

Dzisiaj mój drugi dzień i właśnie dzisiaj mam carido axe, jak nie będę nadążać to zwolnię tak jak to zrobiłam w bum bum
Zrobiłam sobie zdjęcie moich tyłów, postanowiłam robić je co dwa tygodnie żeby pod koniec września zobaczyć czy coś zmieniło i ewentualnie jak się zmieniało
Zakwasy mam dzisiaj koszmarne ale to chyba jak każdy po bum bum z tego co czytałam. Mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepiej.

Skomentuje dzisiejsze ćwiczenia jak skończę
Nie poddawajcie się!
Stary 2010-08-14, 17:33   #1786
Anna89TV
Przyczajenie

Cytat:
wiecie co = ja wole Bum bum od cardio axe. Strasznie mi się to drugie nie spodobało, nawet nie tyle ze meczy ale trudno za nimi zadążyć:/

Maiłam tak samo i ciężko poprawnie opanować kroki. Na dodatek ćwiczyłam skarpetkach żeby się nie ślizgać po podłodze i się odcisków drobiłam.

Edytowane przez Anna89TV
Czas edycji: 2010-08-14 o 17:37
Stary 2010-08-14, 18:31   #1787
Baja35
Raczkowanie

fashionaddicted - boczki delikatnie zeszły , a uda mam bardziej ,,zwarte,, i o 1,5 cm szczuplejsze. Pozytywnie wygląda też pupa....
Baja35 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 19:01   #1788
chmurka28
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anna89TV Pokaż wiadomość
Maiłam tak samo i ciężko poprawnie opanować kroki. Na dodatek ćwiczyłam skarpetkach żeby się nie ślizgać po podłodze i się odcisków drobiłam.
Macie racje skończyłam dopiero co ćwiczyć i naprawdę trudno mi się było połapać niektórych kroków nie umiałam zrobić poprawnie ale mam nadzieję, że to przyjdzie z czasem

Czuję mój tyłek i coś mi mówi że będę go czuła przez najbliższy tydzień
ale przynajmniej wiem, że pracuję!
Anna89 ja też mam odciski na stopach bo dzisiejszych wygibasach
Stary 2010-08-14, 19:48   #1789
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baja35 Pokaż wiadomość
fashionaddicted - boczki delikatnie zeszły , a uda mam bardziej ,,zwarte,, i o 1,5 cm szczuplejsze. Pozytywnie wygląda też pupa....
dałaś mi nadzieję dziekuję

Po dzisiejszym treningu wymiękam totalnie, boję się, że się szybko znudze, ale w sumie dobrze że sa na zmiane te treningi

Dziewczyny ja mam jeszcze pytanie co do BUM BUM - które wykonujecie? Bum bum, bum bum rapido czy bum bum live??

Edytowane przez fashionaddicted
Czas edycji: 2010-08-14 o 21:03
fashionaddicted jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-14, 21:48   #1790
MyNameIs
Raczkowanie

Question Dot.: Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D

To po ile tych powtórzeń ma być w ćwiczeniach? Kobieta coś mówi na ten temat?
Proooooooooooszę niech ktoś odpowie, bo chcę ćwiczyć a tu nic
Stary 2010-08-14, 21:53   #1791
chmurka28
Raczkowanie

Cytat:

Dziewczyny ja mam jeszcze pytanie co do BUM BUM - które wykonujecie? Bum bum, bum bum rapido czy bum bum live??
Ja robię to zwykłe BUM BUM

Cytat:
Napisane przez MyNameIs Pokaż wiadomość
To po ile tych powtórzeń ma być w ćwiczeniach? Kobieta coś mówi na ten temat?
Proooooooooooszę niech ktoś odpowie, bo chcę ćwiczyć a tu nic
O które ćwiczenia ci chodzi te Basics? Ja robiłam po 10 na każdą stronę bo to podobno tylko wprowadzenie
Stary 2010-08-14, 22:10   #1792
MyNameIs
Raczkowanie

Chcę robić program Slim&Shape i nie mam pojęcia wogóle we wszytskich tych ćwiczeniach - po ile powtórzeń się robi, czy po tyle jak na filmikach? Bo czasem są tam ćwiczenia tylko na jedna nogę, to na drugą już nie?

Zawsze powtarzałaś po 10 razy?
Stary 2010-08-15, 00:00   #1793
Anna89TV
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez MyNameIs Pokaż wiadomość
Chcę robić program Slim&Shape i nie mam pojęcia wogóle we wszytskich tych ćwiczeniach - po ile powtórzeń się robi, czy po tyle jak na filmikach? Bo czasem są tam ćwiczenia tylko na jedna nogę, to na drugą już nie?

Zawsze powtarzałaś po 10 razy?
Ja powtarzałam po 15 na każdy pośladek.
Stary 2010-08-15, 06:55   #1794
krolewnasmieszka
Raczkowanie

ilość powtórzeń taka jak na filmie, robisz razem z nimi.
I zawsze są ćwiczenia na obie nogi tylko czasami jest kilka ćwiczeń pomiędzy zanim dojdzie do drugiej
krolewnasmieszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 10:37   #1795
nikita1213
Raczkowanie

Doberek niedzielny mówi jeden wielki pośladkowy zakwas Dzisiaj CA i BumBum - trening planuję na wieczór-może do tego czasu dojdę do siebie.

Wczoraj mój małż stwierdził, że na ból dobrze mi zrobi wyjazd nad wodę, no to pojechaliśmy. Tylko że tak poszalałam w tej wodzie, że dzisiaj to już nawet rękami nie ruszam z bólu . Chłop mój skwitował żartem: "A widzisz, po co Ci jakiś tam antonio dżolero leandro, ja też jestem niezły trener"
W ramach motywacji (no dobra, wyprzedaże były w FH) zakupiłam nowy strój kąpielowy i teraz nie ma, że boli - zero litości dla moich zwisów

Mam pytanie do dłużej ćwiczących - czy ten ból pupy i ud zmniejsza się wraz z kolejnymi dniami ćwiczeń czy wciąż utrzymuje się na takim samym poziomie?
Stary 2010-08-15, 10:45   #1796
Heledore
Zakorzenienie

hmm jestem po drugim dniu. Zakwasów zero, ćwiczenia mnie nieco umęczyły, ale nie mogę powiedzieć żeby oblały mnie siódme poty... Czasem mam problemy z połapaniem się w krokach. Po ćwiczeniach najbardziej bolą mnie... ręce. za dużo tego wymachiwania
Szczerze.. nie jestem przekonana czy będą efekty... :/

Heledore jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 11:34   #1797
Avv
Wtajemniczenie

Ja szczerze mówiąc skończyłam BBL jakiś czas temu i efektów nie zauważyłam zbytnio, nie działają na mnie te ćwiczenia.
Robiłam program Lift&Shape.
Wracam do Tamilee, DJ Wallis i 8 - minutówek. ;p
Wzięłam cięższe `sztangielki` i jadę.
Jest o wiele lepiej.
Myślę, że jak ktoś chce zrzucić parę kg, to te ćwiczenia będą dobre, ale jak ktoś jest już odtłuszczony i chce wyrobić mięśnie, to nie polecam. ;p
Avv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 11:42   #1798
klaudiabp
Zadomowienie

Cytat:
Spokojnie, jeszcze raz, drugi i załapiesz
Ja na początku też nie wszystko umiałam, wczoraj (drugi raz) było już dużo lepiej, nawet zaczynam zapamiętywać układ. Jeszcze nie wszystko umiem, ale wiem, że potańczę jeszcze trochę i będę umiała na pewno
Dziewczyny piszą częściej, że im się Cardio Axe zwyczajnie nudzi. Ja na początku stwierdziłam, że to niemożliwe. Szczególnie w moim przypadku, bo sambę kocham i mogłabym tańczyć w nieskończoność Jednak kroki zapamiętuję dość szybko i sama zaczęłam się zastanawiać czy mi się to nie znudzi za tydzień - dwa Zobaczymy

Cytat:
Napisane przez krolewnasmieszka Pokaż wiadomość
ilość powtórzeń taka jak na filmie, robisz razem z nimi.
I zawsze są ćwiczenia na obie nogi tylko czasami jest kilka ćwiczeń pomiędzy zanim dojdzie do drugiej
Dokładnie Tylko w Basics jest inaczej, nie ma powtórzeń na drugą nogę, ale dlatego, że to jest filmik wprowadzający
Stary 2010-08-15, 12:19   #1799
MyNameIs
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anna89TV Pokaż wiadomość
Ja powtarzałam po 15 na każdy pośladek.
Czyli np. w pierwszy dzień robię filmiki Basics i BumBum, to w Basics np. ćwiczenie Ipanema Walk powtarzam po 15 powtorzeń na jeden pośladek i 15 na drugi?

Kompletnie się nie mogę połapać.

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Cytat:
Napisane przez klaudiabp Pokaż wiadomość
Dokładnie Tylko w Basics jest inaczej, nie ma powtórzeń na drugą nogę, ale dlatego, że to jest filmik wprowadzający

Ahaaaa.
Czyli na drugą nogę się już nie robi??
Stary 2010-08-15, 12:27   #1800
fashionaddicted
Zakorzenienie

Przy takiej ilości ruchu jak w tym programie to chyba i brzuch coś traci na masie no nie? Nie mówię, że niewiadomo jak, ale jednak... jak myslicie?

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości