|
|
#2641 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto
mówią o marszu na tvn.
|
#2642 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Działania policji w tej sprawie to jakaś farsa. Reportaż na polsacie fajny, opowiedzieli w skrócie historie,pokazali Ręcznika z informacją że jest poszukiwany. Fakty natomiast mnie rozczarowały. Jak ktoś do tej pory nie wiedział o co chodzi to z nich się nie dowiedział. |
|
|
|
|
#2643 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
inteligentny człowiek sam potrafi sobie wyrobić zdanie czytając. |
|
|
|
|
#2644 |
|
... choć nie Westwood
|
Mówili na TVN o marszu jak same zauwazyłyście i nasuneła mi się jedna myśl- dupa. Owszem, wspomnieli o zaginionej, dali wypowiedź matki, a gdzie jakieś wyjaśnienie o poszukiwanych osobach z monitoringu? gdzie zbliżenie na Pana Ręcznika jako ważnego świadka? Owszem, bylo chwilowe zblizenie na plakat, ale wg mnie to za mało.
A jak było w "Wydarzeniach"?
|
|
#2645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2646 |
|
... choć nie Westwood
|
Cóż... także uważam, że marsz na niewiele się zda. Skoro dziewczyna zaginęła to jest pewnie gdzieś przetrzymywana lub... cóż, padła ofiarą zabójstwa. Samo pokazanie jej zdjęć nie da wiele, jak mogłoby dać dodatkowe pokazanie najważniejszego świadka, wraz z zbliżeniem z monitoringu i rysopisem. Oczywiście wśród mieszkańców na pewno marsz mógł dużo pomóc, ale jeśli poszukiwana osoba jest z innej części Polski może być gorzej.
|
|
#2647 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2648 |
|
BAN stały
|
Dobra, jestem. pewnie chcecie niusy. musialm odpoczac bo mnie poszukiwania i dojazdy wykonczyly - upaly wrocili.
to poczekajcie ja postaram sie jak najmniej haotycznie opisac poszukiwania
|
|
|
|
#2649 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.
Dopiero wróciłam z pracy,a niedługo wychodzę na panieński koleżanki i nie zdążę dzisiaj wszystkiego nadrobić chyba.Więc mam prośbę. Możecie mi w kilku punktach streścić dzisiejszy dzień?? Marsz, poszukiwania?? Z góry dziękuję.
|
#2650 |
|
Raczkowanie
|
na wydarzeniach lepiej poszukiwania tez byly pokazywane.
moze wiecej swiadkow sie zglosi oby coos ruszylo w koncu kim byla ta ruda agnieszka ktora dowodzila marszem? |
|
|
|
#2651 |
|
BAN stały
|
Poszukiwania:
Jak wiecie wybrałam się na nie, a wraz ze mną było tam chyba z setka osób, ale nie umiem liczyć na oko, wiec może trochę mniej, może trochę więcej. Jak już za pewne wiecie poszukiwania odbyły się z dala od plaży ( :O) Ochotnikami byli chyba głownie ludzie , którzy mając coś wspólnego z Iwoną, w każdym bądź razie było trochę jej znajomych. Już w pierwszych minutach poszukiwań znaleziono coś niepokojącego. Nie wiem czy mogę pisac co to. Takich miejsc ze śladami było 3. Nie wiadomo jeszcze na ile one mają coś wspólnego z Iwoną, ale na tyle zaintrygowały pana Rutkowskiego, że powiadomił policję. ciąg dalszy nastąpi za chwile
|
|
|
|
#2652 |
|
BAN stały
|
A, i jeszcze, na polsacie powiedzieli że wyniki badań ręcznika będą w czwartek.
|
|
|
|
#2653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://gdansk.naszemiasto.pl/artykul...?kategoria=675
|
|
#2654 |
|
Raczkowanie
|
na polsacie mowili ze bylo 200 osob przy przeszukiwaniu terenu. mozesz mowic smialo co znalezliscie chyba ze rutkowski albo plicja zakazali o ty mowic a jak nie zakazali pisz
|
|
|
|
#2655 | |
|
BAN stały
|
Teren który dano nam do przeszukania, jest ogromny
Uważam, że na taki rewir było nas za mało, tym bardziej , że część młodzieży była chyba tam dla spacerku i atrakcji. ;/ Ja i inni, nawet ci funkcjonariusze którzy nas wspierali byli zdziwieni, że nie wzięto psów do wywąchiwania zwłok ludzkich. Były takie dwa miejsca, że cuchnęło padliną - ale nic nie znaleźliśmy - psy nam by pomogły bez problemu. W ogóle ci najbardziej zaangażowani to byli chyba tylko ludzie dorośli (w tym znajomi jej mamy) oraz obcy i kilu chyba znajomych IWONY. Jeden chłopak, znajomy Iwony i chyba jak dobrze zrozumiałam jeden z jej byłych chłopaków - był na prawde w porządku, bardzo chciał pomagać, nie bał się kopać w poszukiwaniu ciała, zaglądał do studzienek, no w ogóle, taki na prawdę widać przyjaciel No i jak się z nim rozmawiało to widać, że nie głupi - mimo, że można było pomyśleć, że jakiś taki imprezowicz. (Jak to miło gdy czasami pozory mylą)MAMY IWONY NIE BYŁO, była ADRIA, BYŁA OLA. Ale nie którzy to jakaś tępota totalna I jeżeli ktoś to czyta : chyba macie już nauczkę, że po lesie nie chodzi się w japonkach i miniówce - mrówki was pogryzły? coś jeszcze? ![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Cytat:
Edytowane przez mmm3m Czas edycji: 2010-08-14 o 20:17 |
|
|
|
|
#2656 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2657 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2658 |
|
BAN stały
|
uwaga, jak cos edytowalam by bylo bardziej zrozumiale
_
|
|
|
|
#2659 |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze bardzo zaluje, ze mnie nie ma teraz w 3city i nie m0głam pomoc
![]() mmm3m, kurcze nie wiem czy mozesz pisac o jakis szczególach...a Pan Rutkowski cos mowil na ten temat? chcociaz jesli tam bylo tyle osob to i tak sie rozniesie to co tam widzieliscie, kazdy komus tam opowie, chcociazby rodzinie a pamietam, ze gdy zapowiadano te poszukiwania, byla mowa, ze zostaniecie zawiezieni w 3 rozne miejcsa, tak bylo?
|
#2660 |
|
BAN stały
|
A I NAJWAŻNIEJSZE!
Ten chłopak, co tak pomagał żalił się, że policja go np. nie przesłuchała, mimo że miał kontakt z Iwoną, i pisywał do niej esemesy. Że niby opinia publiczna mówi, że wszyscy znajomi przesłuchani a on nie. |
|
|
|
#2661 |
|
Wtajemniczenie
|
a i czy wspominano na tych poszukiwaniach,ze planuja jakies nastepne? moze zdaze juz wtedy wrocic do gdanska
|
#2662 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Poza tym, uważam, że na taki podział było nas za mało
|
|
|
|
|
#2663 |
|
Wtajemniczenie
|
o jaaa, no to slabo, ze nie przesluchali wszytskich
|
#2664 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2665 |
|
Wtajemniczenie
|
albo to byla taka podpucha, zeby uśpic sprawce
|
#2666 |
|
BAN stały
|
Dobra, ja na razie zmykam bo mam obowiązki ;/ będę później, może coś jeszcze mi się przypomni, ale serio rewelacji nie było,
|
|
|
|
#2667 |
|
BAN stały
|
Na innym forum jakiś chłopak też dał relację i pisał, że miał wrażenie że ludzie Rutkowskiego nie szukali tylko ich obserwowali. Może sądzili że zamieszany w sprawę stawi się na te poszukiwania, w myśl zasady,że zbrodnarz zawsze wróci na miejsce zbrodni. Nie podali wcześniej gdzie będą te poszukiwania, więc żeby się dowiedzieć czy wpadli na jego ślad musiałby tam się stawić.
|
|
|
|
#2668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2669 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:27.

Dopiero wróciłam z pracy,a niedługo wychodzę na panieński koleżanki i nie zdążę dzisiaj wszystkiego nadrobić chyba.