Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14 - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-14, 19:52   #1621
broadwaydream
Wtajemniczenie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14

Cytat:
Napisane przez mamawmw Pokaż wiadomość
myszolapka dziekuje ci bardzo na bank kupie!!!!! opisujesz super o takich wlosach marze

buuuuu a moj maz zaraz bedzie jadl pizze ale bede silna!

a to dla polepszenia humorku http://www.youtube.com/watch?v=VICaWgD-76w
Odwdzięcz mu się pizzą dukanową. Nie dość, że pyszna (nawet, jeśli bez sera), to możesz do niej dodać takie (dukanowe)dodatki, jakie sobie tylko zamarzysz! (ja jutro będę tworzyła pizzę z kurczakiem, wieśniakiem, szynką łososiową indyczą i pomidorami ).
Jaki tu dziś spokój
Stary 2010-08-14, 19:59   #1622
Aleksandra_M
Zadomowienie

lece dziewuszki... musze swoje rytualy wieczorne odprawic...

buziaki, wielgachnym spadkow jutro.
dobranoc
Aleksandra_M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 20:13   #1623
Agnese69
Zadomowienie

A ja to sobie myślę, że jutro będę miała jakiś duży wzrost. Obżarłam się jak bąk, dwie michy kapuśniaku pochłonęłam dziś, sernika na zimno ze trzy kawały, girę kurczaka, kanapki dukanowe z serem, szynka i pomidorem, coli to z litr chyba sama wytrąbiłam, kawę jeszcze rano z mlekiem...
No i czuję się jak balon z wodą, wypchana jakaś, napełniona taka... Aż od 19-tej już nic nie jadłam, bo sobie wyymyśliłam, że kiedy to wszystko się wchłonie... No trudno, wezmę go na klatę - ten wzrost jutrzejszy znaczy...
Jeszcze chwila i będę fanką PP

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

A tak w ogóle to ciekawa jestem, czy Wy też tak macie jak ja...
Normalnie mam stracha przed III, powiem Wam... Zupełnie nie wiem czemu, ale jakoś tak obawiam się tej fazy. Że tyle rzeczy przybywa w menu, że organizm się "rzuci" na te węgle, a czy ja będę w stanie się oprzeć pokusom zjedzenia więcej tych niby dozwolonych, ale jednak ograniczonych produktów... No takie mam LĘKI jakieś ...
Agnese69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 20:22   #1624
martuch_
Rozeznanie

Witaamm ;*
wróciłam jaaaak taaam?

martuch_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 20:23   #1625
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agnese69 Pokaż wiadomość
A ja to sobie myślę, że jutro będę miała jakiś duży wzrost. Obżarłam się jak bąk, dwie michy kapuśniaku pochłonęłam dziś, sernika na zimno ze trzy kawały, girę kurczaka, kanapki dukanowe z serem, szynka i pomidorem, coli to z litr chyba sama wytrąbiłam, kawę jeszcze rano z mlekiem...
No i czuję się jak balon z wodą, wypchana jakaś, napełniona taka... Aż od 19-tej już nic nie jadłam, bo sobie wyymyśliłam, że kiedy to wszystko się wchłonie... No trudno, wezmę go na klatę - ten wzrost jutrzejszy znaczy...
Jeszcze chwila i będę fanką PP

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Normalnie mam stracha przed III, powiem Wam... Zupełnie nie wiem czemu, ale jakoś tak obawiam się tej fazy. Że tyle rzeczy przybywa w menu, że organizm się "rzuci" na te węgle, a czy ja będę w stanie się oprzeć pokusom zjedzenia więcej tych niby dozwolonych, ale jednak ograniczonych produktów... No takie mam LĘKI jakieś ...
ja do trojki mam jeszcze daleko, a tez sie boje i pewniej im blizej tym bardziej bede sie tego bala...
ale pociesza mnie to ze wiele dukanek chudnie jeszcze na III, wiec moze ja nie przytyje

tez sie dzis najadlam jak swinia... a po tych ciasteczkach... i 2szklankach wody.... pekam.....
Stary 2010-08-14, 20:26   #1626
Agnese69
Zadomowienie

Wiem, że dziewczyny piszą w większości, że chudną jeszcze nawet na III, ale i tak, głupi łeb mięli takie jakieś myśli z serii "a co będzie, jeśli..." i sam się nakręca na strachy jakieś...

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość
ja do trojki mam jeszcze daleko, a tez sie boje i pewniej im blizej tym bardziej bede sie tego bala...
ale pociesza mnie to ze wiele dukanek chudnie jeszcze na III, wiec moze ja nie przytyje

tez sie dzis najadlam jak swinia... a po tych ciasteczkach... i 2szklankach wody.... pekam.....
Ufff, od razu mi lepiej - jak wzrost to przynajmniej w dobrym towazrystwie
A w drugiej sprawie też mi się lepiej zrobiło, że nie tylko ja taka łajza jestem, może jest nas tu jeszcze kilka...?
Stary 2010-08-14, 20:33   #1627
mirkaaa
BAN stały

Cytat:
o matkoooo... ja za baterie do wagi place 3,5zl

ja nigdy nie bede miala mniej niz 90cm w biodrach, chyba ze mi miednice wytna
taka dupa szeroka w genach po mamie odziedziczona....

ktoras tu podawala, nie pamietam kto, ale spisalam przepis:
nalesniki (4szt)
1jajko, 1 homo, 3lyzki owisanych, slodzik
wymieszac, wlewac do zaroodp i mikrofalowac 2 minuty (kazdy)

Dzieki
Jutro przyatakuje

Tak pozatym to czekam z ustesknieniem na 17 wkoncu zmienie ten cholerny felerny tryb!
Dzisiaj w ogole jakos nie tryskam energia te upały mnie chyba wykoncza, ta duchota i ta cala aura, przyznam szczerze ze nie pogniewalabym sie jakby sie troszke ochłodziło bo mirka wymieka
mirkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-14, 20:40   #1628
Rozeznanie

Cytat:
Alex byłam dzisiaj w Netto kupiłam mleko w proszu 5 opakowań.
Serków homo 0,3% nie było, kupiłam 3 serki wiejskie Hula Krasula, ale w domu zobaczyłam, że nam ich nie wolno jeść. Mają cukier

21.03 Dukan drugie podejście

Wspominamy tylko to, co nigdy się nie wydarzyło
avataris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 20:40   #1629
Myszołapka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agnese69
Yay, nie jestem jedyna z takimi schizami Ja się boję węgli najbardziej, chociaż do III jeszcze troche mi zostało. Teraz w trybie PP/PW mam dokładnie odwrotnie i jak zjem 3 posiłki w ciągu dnia to się samobiczuję że za mało. Niestety z węglowodanami tak mam zakodowane, że od nich tyje i boję się, że będę jadła ich za mało, nie taka ilość jak każe wujek D.

PS. Cała woda mi zeszła te dodatkowe prawie 2 kg, czekam tylko na koniec PW, żeby sprawdzić czy coś spadło czy nie

Edytowane przez Myszołapka
Czas edycji: 2010-08-14 o 20:42
Myszołapka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 20:45   #1630
barbra66
Wtajemniczenie

GG do barbra66

A ja na III-ce już miesiąc właśnie i schudłam 2kg.
Nie powiem pokusa może i większa,ale z drugiej strony,nie ma tych wyrzutów "zakazanych",bo jak się ta chwila zdarzy to pod "danie królewske"ją wliczam,a na szczęście wilczych napadów nie mam i dawkuję te nowości z umiarem.
Ale jakie to miłe,że od święta wreszcie mogę więcej i nie muszę wszędzie się tłumaczyć,że jestem na diecie...,potem we własnej kuchni wolę o tym pamiętać....
A zastoje były i wcześniej,zatem i tu nie histeryzuję.....
Najważniejsze jest to,że ta dieta nauczyła mnie zdrowiej pichcić...
Dobrej nocy...
Stary 2010-08-14, 20:49   #1631
martuch_
Rozeznanie

Wiecie ja mam wrażenie, że mi nic nie spada oprócz tego 1kg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-14, 20:59   #1632
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mirkaaa Pokaż wiadomość
Tak pozatym to czekam z ustesknieniem na 17 wkoncu zmienie ten cholerny felerny tryb!
No to zobacz jak do 17 bliziutko już
I, rozumiem, dołączasz do nas - 4/3?

Cytat:
Napisane przez barbra66 Pokaż wiadomość
A ja na III-ce już miesiąc właśnie i schudłam 2kg.
Nie powiem pokusa może i większa,ale z drugiej strony,nie ma tych wyrzutów "zakazanych",bo jak się ta chwila zdarzy to pod "danie królewske"ją wliczam,a na szczęście wilczych napadów nie mam i dawkuję te nowości z umiarem.
Ale jakie to miłe,że od święta wreszcie mogę więcej i nie muszę wszędzie się tłumaczyć,że jestem na diecie...,potem we własnej kuchni wolę o tym pamiętać....
A zastoje były i wcześniej,zatem i tu nie histeryzuję.....
Najważniejsze jest to,że ta dieta nauczyła mnie zdrowiej pichcić...
Dobrej nocy...
Tak mi mów, tak mi dobrze...
Stary 2010-08-14, 21:00   #1633
songoma
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martuch_ Pokaż wiadomość
Wiecie ja mam wrażenie, że mi nic nie spada oprócz tego 1kg
dziewczyno, cierpliwosci, ledwo zaczelas, a chcialabys juz miec 5 kg mniej?
poki jestes na uderzeniowce, zejdzie z Ciebie woda. moze jej byc malo, wiec kg czy dwa moze nie zrobic Ci wizualnej roznicy. poczekaj az zrobisz pierwsze PW a pozniej PP i wtedy sie przekonasz, jak Twoj organizm reaguje na diete.

moj doznal wielkiego szoku jak przeszlam na diete. w ogole prawie nie jadlam nabialu, sporadycznie jakies jajko, kawalek miesa i szynki ewentualnie mleko. za to codziennie byly wegle - biale pieczywo (w pracy codziennie jadlam obwazanki), duzo potraw macznych i na moja zgube - bardzo czesto raczylam sie frytkami (pol biedy, ze z piekarnika...) codziennie slodycze i piwo, piwo, piwo.
W momencie kiedy przeszlam na bialko, moj organizm malo orla nie wywinal, a musialam siedziec w pracy, wiec zazdroszcze ze masz wakacje i mozesz sie polozyc ;p
jutro, pojutrze bedzie lepiej.
a teraz dukaj wytrwale i cierpliwiej
songoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 21:03   #1634
mirkaaa
BAN stały

Cytat:
No to zobacz jak do 17 bliziutko już
I, rozumiem, dołączasz do nas - 4/3?
o tak kochana dolaczam do was bez dwoch zdan!
juz normalnie tak mnie meczy obecny stan, wiem ze ta zmiana przyniesie cos dobrego bo juz psychika zaczyna szwankowac
Dobrze ze to juz tylko kilka dni, bo zaczynam miec na drugie imie ZASTOJ
Stary 2010-08-14, 21:10   #1635
martuch_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez songoma Pokaż wiadomość
dziewczyno, cierpliwosci, ledwo zaczelas, a chcialabys juz miec 5 kg mniej?
poki jestes na uderzeniowce, zejdzie z Ciebie woda. moze jej byc malo, wiec kg czy dwa moze nie zrobic Ci wizualnej roznicy. poczekaj az zrobisz pierwsze PW a pozniej PP i wtedy sie przekonasz, jak Twoj organizm reaguje na diete.

moj doznal wielkiego szoku jak przeszlam na diete. w ogole prawie nie jadlam nabialu, sporadycznie jakies jajko, kawalek miesa i szynki ewentualnie mleko. za to codziennie byly wegle - biale pieczywo (w pracy codziennie jadlam obwazanki), duzo potraw macznych i na moja zgube - bardzo czesto raczylam sie frytkami (pol biedy, ze z piekarnika...) codziennie slodycze i piwo, piwo, piwo.
W momencie kiedy przeszlam na bialko, moj organizm malo orla nie wywinal, a musialam siedziec w pracy, wiec zazdroszcze ze masz wakacje i mozesz sie polozyc ;p
jutro, pojutrze bedzie lepiej.
a teraz dukaj wytrwale i cierpliwiej
ooo, ja myślę no jutro już 4 dzień będzie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-14, 21:11   #1636
songoma
Raczkowanie

swoja droga wybralam sie do tesco wieczorowa pora i po raz kolejny stwierdzilam, ze doktorek nie jest laskawy dla mojej kieszeni..:P
ale za to - noszenie tylu zakupow przez jedna dietujaca sie kobietke to najlepszy trening na swiecie XD
songoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 21:11   #1637
missines
Raczkowanie

O jak tu dzisiaj spokojnie, bez murzyńskich fantazji itp.
Wszyscy weekendują na białku heheh
Ja też niedawno wróciłam padnięta i zapchałam się cyckami.

Cytat:

Agnese powiem Ci, że ja też mam obawy.............ale z drugiej strony poczytałam już sobie trochę wątek III fazowiczek i jedno mi się rzuciło w oczy - dziewczyny nadal chudną!!!!!!

My mamy dylemat typu: o nie, dzisiaj żadnego spadku!

A One: O żesz, znowu spadek!!!! Niektórym leci nadal waga mocno w dół, czasami poniżej wymarzonej normy.

missines jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 21:26   #1638
Depersonalizantka
Raczkowanie

Kobiety moje kochane życze wam spadków 10 kg! Dobranocka
Depersonalizantka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 21:27   #1639
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez avataris Pokaż wiadomość
Alex byłam dzisiaj w Netto kupiłam mleko w proszu 5 opakowań.
Serków homo 0,3% nie było, kupiłam 3 serki wiejskie Hula Krasula, ale w domu zobaczyłam, że nam ich nie wolno jeść. Mają cukier
Sloneczko,a gdzie Ty to wyczytalas?
u mnie napisane jak byk: ziarno twarogowe, smietanka, sol, szczypiorek liofilizowany...
szkoda ze nie udalo Ci sie kupic serka homo

wymasowalam sie rekawica tak, ze nawet mi zimno nie bylo po serum mrozacym rece mnie teraz bola... zeby mi tylko bicepsy nie wyrosly od tego smarowania, nacierania, masowania

dobranoc juz na serio kobitki
Stary 2010-08-14, 21:28   #1640
mirkaaa
BAN stały

powiem wam ze ja tez sie juz zainteresowalam III faza i to do tego stopnia ze przestudiowalam ich caly watek i jade z nimi na ostro na biezaco caly czas hehe
z tym ze moja droga wydaje sie byc naprawde dluga i kreta
i tez boje sie wegli jak jasnego groma z nieba
mysle ze im szersza gama produktow dozwolonych tym trudniej sie ograniczyc i to utrzymac. Do tego dochodzi pytanie co robic po III fazie bo ja wtedy to juz bede miala naprawde duzy problem, nie lada wyczynem bedzie to wszytsko utrzymac na zawsze. Czasami sie zastanawiam czy niebyloby bezpieczniej jesc juz do konca zycia tak jak na III fazie, wtedy przynajmniej bylaby ta gwarancja ze waga sie utrzyma
Jak myslicie odbiloby sie to na zdrowiu?
Stary 2010-08-14, 21:42   #1641
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
powiem wam ze ja tez sie juz zainteresowalam III faza i to do tego stopnia ze przestudiowalam ich caly watek i jade z nimi na ostro na biezaco caly czas hehe
z tym ze moja droga wydaje sie byc naprawde dluga i kreta
i tez boje sie wegli jak jasnego groma z nieba
mysle ze im szersza gama produktow dozwolonych tym trudniej sie ograniczyc i to utrzymac. Do tego dochodzi pytanie co robic po III fazie bo ja wtedy to juz bede miala naprawde duzy problem, nie lada wyczynem bedzie to wszytsko utrzymac na zawsze. Czasami sie zastanawiam czy niebyloby bezpieczniej jesc juz do konca zycia tak jak na III fazie, wtedy przynajmniej bylaby ta gwarancja ze waga sie utrzyma
Jak myslicie odbiloby sie to na zdrowiu?
Naprawdę cieszę się, że to słyszę, bo myślałam już, że stara wariatka ze mnie. A tu, proszę, jeszcze kilka wariatek i nie wszystkie stare na dodatek
Tak bym chciała mieć dylemat, że chudnę jeszcze bardziej - nie pogardziłabym wagą 52 Ale najpierw mam stracha "wyjazdowego", a potem wiem, że będę grzecznie dukać na III, ale i tak się obawiam WEGLI !!!!
Stary 2010-08-14, 21:44   #1642
jestemtutylkonachwile
Zakorzenienie

Hellou z III fazy
Jade jednak jutro, wiec zdam sprawozdanie, po wczorajszym dniu III fazy wzrost o 0,2 kg jednak jadłam jeszcze pod wieczór i miałam na obiad przesoloną pieczeń, więc może i to pomogło wzrostowi;p dziś znowu jadłam ok 21ej i miałam dzień skrobiowy więc może być róznie jutro na wadze;p dziś napiekłam sobie 36 muffinek otrębowo serowych na wyjazd a jutro pakowanie, jak TZ zobaczy ile biore jedzenia to chyba mnie zabije a jego babci nawet tego nie pokaze bo pomysli ze jestem nienormalna hehe.

Buziaki dziewczynki.

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Cytat:
Naprawdę cieszę się, że to słyszę, bo myślałam już, że stara wariatka ze mnie. A tu, proszę, jeszcze kilka wariatek i nie wszystkie stare na dodatek
Tak bym chciała mieć dylemat, że chudnę jeszcze bardziej - nie pogardziłabym wagą 52 Ale najpierw mam stracha "wyjazdowego", a potem wiem, że będę grzecznie dukać na III, ale i tak się obawiam WEGLI !!!!
Ja od dwoch dni patrze z przerazeniem na kanapke chleba, ktora wazy 50g a przeraza mnie bardziej niz 100kg Pudzian ( czy ile on tam ma )
jestemtutylkonachwile jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 21:44   #1643
CzarnaKropka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez avataris Pokaż wiadomość
kupiłam 3 serki wiejskie Hula Krasula, ale w domu zobaczyłam, że nam ich nie wolno jeść. Mają cukier
Ja właśnie nie wiem, czy można czy nie? jest napisane cukier 1g a tłuszcz 4g...to chyba za dużo
A szkoda, bo ten ze szczypiorkiem to uwielbiam...tak mi smakuje

A kobitki, 4/3 to jest 4 dni PW i 3 P?? heh może też się na to skuszę, bo jakoś 5/5 mi się nie widzi
CzarnaKropka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 21:45   #1644
jestemtutylkonachwile
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CzarnaKropka Pokaż wiadomość
Ja właśnie nie wiem, czy można czy nie? jest napisane cukier 1g a tłuszcz 4g...to chyba za dużo

A kobitki, 4/3 to jest 4 dni PW i 3 P?? heh może też się na to skuszę, bo jakoś 5/5 mi się nie widzi
4 dni PP i 3 dni PW ale musisz zjesc tyle warzyw w ciagu 3 dni ile zjadlabys w ciagu 4, zeby nadrobic z witaminami.
Stary 2010-08-14, 21:48   #1645
Rozeznanie

Cichutko tu dzisiaj, idę spać, może wyśpię sobie jakieś spadki

Stary 2010-08-14, 21:49   #1646
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez CzarnaKropka Pokaż wiadomość

Odwrotnie, kochana, 4 PP i 3 PW. Ustawiamy sobie tak żeby mieć PW na weekendy - więcej czasu i ochoty na kombinowanie z warzywkami
Stary 2010-08-14, 21:58   #1647
broadwaydream
Wtajemniczenie

Właśnie robie drugie podejscie do galaretki, bo wymarzyłam sobie galaretke z sernikiem na zimno, ale za nic nie chce wyjść . Na włoskach już 2h nafta, kawa na peeling czeka, tak się upiększe, że w końcu sama siebie nie poznam... (coraz częściej słysze - "Nie poznałam Cię", to chyba zaszyfrowane "Schudłaś", bo tego jakoś nikt nie chce mówić ). Galaretko w lodówce - zsiadaj się! <czaruje>

Cytat:
Dzieki
Jutro przyatakuje

Dzisiaj w ogole jakos nie tryskam energia te upały mnie chyba wykoncza, ta duchota i ta cala aura, przyznam szczerze ze nie pogniewalabym sie jakby sie troszke ochłodziło bo mirka wymieka
Niee, niech choć do końca miesiąca poświeci jeszcze, bo chce się opalić, a wakacje mam na skraju, od września zapiernicz's tajm A nie chce się, jak cholerka, rozleniwiłam się (brakuje mi jeszcze września wakacji, no ale sama chciałam).
Stary 2010-08-14, 22:02   #1648
jestemtutylkonachwile
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez broadwaydream Pokaż wiadomość
Właśnie robie drugie podejscie do galaretki, bo wymarzyłam sobie galaretke z sernikiem na zimno, ale za nic nie chce wyjść . Na włoskach już 2h nafta, kawa na peeling czeka, tak się upiększe, że w końcu sama siebie nie poznam... (coraz częściej słysze - "Nie poznałam Cię", to chyba zaszyfrowane "Schudłaś", bo tego jakoś nikt nie chce mówić ). Galaretko w lodówce - zsiadaj się! <czaruje>

Niee, niech choć do końca miesiąca poświeci jeszcze, bo chce się opalić, a wakacje mam na skraju, od września zapiernicz's tajm A nie chce się, jak cholerka, rozleniwiłam się (brakuje mi jeszcze września wakacji, no ale sama chciałam).

Moze malo zelatyny?? ja daje 2 lyzeczki na szklanke napoju. Moze przemieszaj tez- mogla Ci zelatyna osiasc na dnie.
Stary 2010-08-14, 22:03   #1649
Rozeznanie

Cytat:
Sloneczko,a gdzie Ty to wyczytalas?
u mnie napisane jak byk: ziarno twarogowe, smietanka, sol, szczypiorek liofilizowany...
szkoda ze nie udalo Ci sie kupic serka homo

wymasowalam sie rekawica tak, ze nawet mi zimno nie bylo po serum mrozacym rece mnie teraz bola... zeby mi tylko bicepsy nie wyrosly od tego smarowania, nacierania, masowania

dobranoc juz na serio kobitki
na boku jest taka niebieska tabela i tam jest napisane, białko, węgiel, w tym cukry 2g, tłuszcz itd

pojechałam do Lidla i kupiłam te Pilos 500g, wprawdzie trzeba na nie uważać, bo dwa dni przed końcem daty ważności nadają się do wywalenia, ale mają 3%, więc ok. Dość tanie, około 3zł. Najlepsze moim zdaniem są te z Kaufland, jedne mają gęstą a drugie rzadką konsystencję. Z tych gęstych dobry sernik na zimno wychodzi, do placków są super. Rzadsze są dobre do sałatek itp

Stary 2010-08-14, 22:04   #1650
broadwaydream
Wtajemniczenie

Dałam pół paczki na galaretkę, która jest tylko na dnie, ale z przemieszaniem, niezly pomysl, mykam do lodówki

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości