|
|
#2761 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto
Cytat:
tak, wiem że na youtubie roi się od takich filmików. sama na swoim koncie miałam 2 (prywatne!tylko ja mogłam je obejrzeć), dopóki nie dostałam bardzo miłego maila, że taka i taka firma zgłosiła roszczenia do tła muzycznego czy jakośtam inaczej to określili i film jest aktualnie zablokowany, albo go usunę, albo go zostawię i zablokują mi konto. to logiczne, że jeśli piosenka Rihanny pojawia się jako tło do filmiku w 50tys filmików, to Rihanna, jej prawnicy, jej wytwórnia itd nie będą wysyłać pozwu do każdego z kolei- wszystko hurtem zgłoszą serwisowi youtube, który z automatu skontaktuje się z użytkownikami. jeśli chcesz dowiedzieć się na ten temat trochę więcej, to polecam serwis vagla.pl- najlepszy polski portal dotyczący własności intelektualnej. i powtarzam- ja jestem jak najbardziej ZA TYM, żeby w necie wisiały filmiki o poszukiwaniach Iwony. właśnie dlatego autorka filmiku i wszyscy, którzy go rozpowszechniają powinni wiedzieć, że łamią prawo. raczej na pewno skończy się tylko na ostrzeżeniu na youtubie, ale "nieznajomość prawa szkodzi", a taka informacja może przydać się na przyszłość wszystkim, którzy chcieliby jakąś piosenkę wykorzystać w swojej prezentacji itd.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce Edytowane przez baby montana Czas edycji: 2010-08-15 o 00:57 |
|
|
|
|
#2762 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak, tylko ze to co tu sie dzieje - to nie jest dyskusja. Ten wątek jest jednym wielkim Off-topem. Najezdzanie na siebie nawzajem, ktora co zrobila, a ktora co powiedziala. Masakra. Mam nadzieje ze polecą punkty - tak jak bylo zapowiadane. Bo tego sie naprawde nie da czytac. |
|
|
|
|
#2763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2764 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Punktów na kocie nie mam zadnych I co to oznacza "miec punkty na kocie"?Jesli masz jakis problem - prosze na PW, zeby watku nie zasmiecac. |
|
|
|
|
#2765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a raczej jak sie dostaje ostrzezenie to nie za imponującą konstruktywna dyskusje godną naśladowania ehhhh hipokrytów nie mało ostatnio.
02.09.2015 dr. L.P Ostrava, Czechy - Żelki! już są 395 ml Sebbin Clasic, Textured Okrągłe Wysoki Profil + korekcja powiek górnych Edytowane przez 1985SiWA Czas edycji: 2010-08-15 o 01:31 |
|
|
|
|
#2766 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2767 |
|
Zakorzenienie
|
widac że inteligencja siegasz temperatury w zime, jestem brunetką
|
#2768 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2769 |
|
Raczkowanie
|
Tylko na siebie najeżdżacie... Nie zapomnijcie o Iwonce...
|
|
|
|
#2770 |
|
Zadomowienie
|
Koncze tą "pseudo-dyskusje" z Toba - widać wyraznie w tym wątku ze lubisz sie klocic i awanturowac. Ja sie dalam sprowokowac, ale mam nadzieje ze punktów nie dostane za to.
Wlaczam ignora w tym momencie. Pozdrawiam. |
|
|
|
#2771 |
|
Zakorzenienie
|
no jak widze hipokrytów z punktami karnymi na swoim koncie pouczajacych o zasadach wypowiedzi na forum to mnie szlag trafia
ja bym sie tak wstydziła ....
|
#2772 |
|
Raczkowanie
|
Mia... Na Twoja odpowiedz do mnie brak slow komentarza. Jestem bardzo zaskoczona i zniesmaczona. Az boje sie spytac skad taka reakcja i takie podejscie do tematu.... Jakie sa pobudki dla takiej wypowiedzi.... Jak trzeba byc maluczkim zeby cos takiego napisac.......
Ponizej krytyki. |
|
|
|
#2773 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2774 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
" w nerwach Iwona powiedziała, że jest już pod domem. Potem zadzwoniłam drugi raz, powiedziała że ZOSTAJE w Sopocie. " Później pisały smsy, więc Iwona musiała już ochłonąć. Adria też nie wypowiadała się w jakimś wielkim stresie, więc słowo ZOSTAJE bardzo mnie zdziwiło. I czemu nie sprawdzili co było w smsach, przecież to nie sztuka...
|
|
#2775 |
|
Raczkowanie
|
Mia_bianca Ty naprawdę upadłaś na głowę?!? Twoja wypowiedź brzmi jak pretensję przedszkolaka!!! Nie wiesz nawet o czym piszesz!!!Tak jak wcześniej pisano przejrzyj kodeks albo postudiuj trochę ochronę własności intelektualnej i dopiero potem bierz się za mądrzenie...Ciekawa czy sama choć kiwnęłaś palcem w tej sprawie
|
#2776 |
|
BAN stały
|
A masz pewność że nie sprawdzili?
Fakt, że działania policji pozostawiają wiele do życzenia, ale myślę,że telefon Iwony został prześwietlony dokładnie - wszelkie połączenia, smsy. Jeśli nie przez policję to przez Rutkowskiego. Poza tym dziewczyny mam czasem takie wrażenie jakbyście wy nigdy nie obraziły się na nikogo ![]() Przecież wiadomo, że skoro dziewczyna odchodzi od znajomych, szrpie się z nimi żeby ją puścili to potem może różne głupoty wygadywać na odczepne. I tak dziwne że w ogóle odbierała i rozmawiała, no ale miała interes do Adrii (spanie u niej) więc to pewnie dlatego. ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Co do filmiku - aktaga13 wykonałaś świetną robotę. Wszystkie najważniejsze inforamcje, zdjęcia + piosenka, która idealnie pasuje do historii. Całość bardzo porusza, wywołuje mnóstwo emocji, sama oglądając to się popłakałam. Nie daj się zawistnym ludziom, którzy próbują cie zastraszyć. Przecież nie trafisz za to do więzienia, nie będziesz płaciła kary. Zanim sprawa trafi do sądu wszyscy staraja się rozwiązać sprawę polubownie, więc co najwyżej dostaniesz informację z youtube że wytwórnia nie wyraża zgody na wykorzystanie ścieżki dźwiękowej i będziesz musiała ją usunąć. Nie wydaje mi się żeby ktokolwiek poszedł z tym dalej - przecież wykorzystałaś tę piosenkę do filmiku, który ma pomóc zaginionej dziewczynie, media by zjadły wytwórnię i Edytę gdyby za takie coś żądali odszkodowania. Co do cytatów ze strony to bez komentarza. Naprawdę mam wrażenie że niektórym woda sodowa uderzyła do głowy i gwiazdorzą na maksa. Podobno chcą pomóc, a wydaje się że najważniejsze aby ich o wszystko pytać, prosić i broń Boże człowiek nie może sam się wykazać inicjatywą, bo wszystko musi wyjść od nich. Najpierw pretensje muszynianki o wątek, teraz o cytaty ze strony. Żenada. |
|
|
|
#2777 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2778 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie co, zachowanie osób z oficjalnej(nie będę mówiła dokładnie kogo), przypomina mi taki dziecięcy egoizm, jak jakaś dziewczynka dostanie od rodziców małego kotka i się tak nim chwali, chce, żeby był tylko jej i nikt go nie dotykał, żeby nikt go nie zabrał i nie był blisko niego ale chce, żeby każdy ją podziwiał jakiego to ma pięknego kotka, i żeby każdy jej zazdrościł, że to ona jest przy nim najbliżej. Dla mnie to Iwonka jest dla nich takim 'kotkiem'. To tak w przenośni, ale dla mnie zachowanie prawie identyczne, a przecież nie chodzi tu o to kto jest lepszy, tylko żeby jak najwięcej osób szukało Iwony, a przez ich egoizm mnóstwo osób zrezygnowało z marszu i MNÓSTWO osób rezygnuje z pomocy(m.in. z rozwieszania plakatów, czy umieszczania filmików na youtube). ŻENADA!
|
#2779 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2780 |
|
Raczkowanie
|
gdyby ktoras z was byla naprawde inteligentna i madra to by odpuscila drugiej i juz sie nie klucila tylko pisala na temat iwony bo chyba dla niej jest to forum...
|
|
#2781 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i podziękowania za zaangażowanie i bezinteresowną pomoc. Na pewno Twój film bardzo pomógł w nagłośnieniu sprawy Iwonki, więc zupełnie nie rozumiałam po co ten atak i to jeszcze po tak długim czasie od momentu zamieszczenia filmiku na yt.Teraz już wiem, tu nie chodziło o to że filmik jest zły, tylko o to że został umieszczony pod tym artykułem w polskim radiu: http://www.polskieradio.pl/wiadomosc...kul182895.html No i kogoś zazdrość zżarła... Bo sam robi w jego mniemaniu lepszy filmik... Cytat:
|
|
#2782 |
|
Raczkowanie
|
nie ktozy to maja manie wielkosci nawet filmu zrobic nie mozna, chore
|
|
|
|
#2783 |
|
Rozeznanie
|
Wiecie czy ręcznik został już przebadany?
długo to trwa widzę że wszystko idzie normalną procedurą sama kiedyś korzystałam z ośrodka który zajmuje się takimi badaniami również dla policji i wiem że za dopłatą czas jest skrócony |
|
|
|
#2784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2785 |
|
BAN stały
|
w czwartek mają być wyniki badań ręcznika.
|
|
|
|
#2786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
swoją drogą - poczytajcie komentarze ! ![]() '' Uczestnicy marszu mówili, że nie jest to marsz milczenia tylko demonstracja niezgody na to, aby młoda dziewczyna ginęła bez śladu i żadnych wieści. '' '' a wtedy będzie marsz zgody: "zgadzamy się, żeby staruszki po 30stce ginęły bez śladu i żadnych wieści" ![]() wiedziałam, że wprowadzanie podziału : marsz dla jednej, jedynej młodej dziewczyny -nie wyjdzie na dobre. A faceta z ręcznikiem jak nie było, tak nie ma
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2010-08-15 o 10:30 |
|
|
|
|
#2787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Popłakałam się ze śmiechu czytając komentarze pod tym artykułem (bez urazy ale rozśmieszyły mnie). Myślałam że marsz jest po to żeby wesprzeć mamę Iwony i nagłośnić sprawę jej zaginięcia. Faktycznie dziwnie to wyszło że jest to marsz niezgody na to żeby tylko jedna, młoda dziewczyna nie ginęła bez śladu....
|
|
#2788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale co tam, przecież te france z Wizażu apelowały, by nagłośnić również inne zaginięcia, by ludzie nie odbierali tego tak, jak odebrali ci z komentarzy u Kominka. Ale nieeee, przecież my się nie znamy i wyszło jak wyszło.
|
|
#2789 |
|
Zakorzenienie
|
A ja w ogóle nie kumam, co ten marsz miał dać. I zgadzam się z Kominkiem.
Nagłośnić sprawę Iwony? Są skuteczniejsze sposoby. Zresztą to i tak jest najgłośniejsza sprawa ze wszystkich znanych mi zaginięć. Zaprotestować przeciwko zaginięciom? Tak, teraz panowie porywacze i mordercy się zreflektują i przestaną porywać czy mordować. Bo garść ludzi przeszła się po mieście i wyraziła dezaprobatę. No sorry
|
#2790 |
|
Rozeznanie
|
No coś w tym jest-w tym artykule na Kominku-obawiałam się,że marsz przyniesie odwrotny skutek ale j/w przecież my jesteśmy zatipsione,blondyniaste głupki z poziomem wypowiedzi zerowym
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:14.

robionymi przez studentów we wnętrzach uczelni 
a nie po to zeby otworzyc strone i sie w pusta patrzec ...
+ korekcja powiek górnych
I co to oznacza "miec punkty na kocie"?

[*]
i podziękowania za zaangażowanie i bezinteresowną pomoc. Na pewno Twój film bardzo pomógł w nagłośnieniu sprawy Iwonki, więc zupełnie nie rozumiałam po co ten atak i to jeszcze po tak długim czasie od momentu zamieszczenia filmiku na yt.