Zaginęła iwona - trójmiasto - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-15, 00:50   #2761
baby montana
Zakorzenienie

Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
taa?
a co np. z takimi lipdubami - sławnymi ostatnimi czasy robionymi przez studentów we wnętrzach uczelni w ramach promocji. Jestem raczej pewna, że zdecydowana większość nie pyta o zgodę wykonawców takie filmiki powstają też w Polsce (wystarczy poszukać na youtube).

przykładowy : http://www.youtube.com/watch?v=-zcOFN_VBVo

a wybierasz piosenkę jaka Ci się tylko podoba, tzn. jaka spodoba się większości osób występujących w filmiku oczywiście ewentualnie robi się głosowanie na stronie uczelni.

i SZCZERZE wątpie, by ktokolwiek zawracał sobie głowę i walczył z wiatrakami - youtube aż roi się od filmików z wykorzystaną muzyką w tle.
z wykonawcą na pewno się nie kontaktują. za to na pewno kontaktują się z organizacjami typu ZASP, ZPAV. Uwierz mi, za wykorzystanie czyjejś pracy bez jego zgody można mieć naprawdę dużo problemów- akurat tę kwestię dosyć dokładnie przewałkowałam na studiach, miałam bardzo kompetentną babeczkę od ochrony własności intelektualnej, dużo casusów z nami przerobiła. żadna szanująca się uczelnia (przecież bardzo dużą wagę przywiązuje się do nieplagiatowania!) nie nakręciłaby lipduba bez wniesienia odpowiedniej opłaty do organizacji zbiorowego zarządzania prawami autorskimi. jeśli ktokolwiek nakręcił i studenci dostali na to zgodę władz uczelni, to władze uczelni mają coś niehalo z głową albo nie mają prawnika pod ręką.

tak, wiem że na youtubie roi się od takich filmików. sama na swoim koncie miałam 2 (prywatne!tylko ja mogłam je obejrzeć), dopóki nie dostałam bardzo miłego maila, że taka i taka firma zgłosiła roszczenia do tła muzycznego czy jakośtam inaczej to określili i film jest aktualnie zablokowany, albo go usunę, albo go zostawię i zablokują mi konto.
to logiczne, że jeśli piosenka Rihanny pojawia się jako tło do filmiku w 50tys filmików, to Rihanna, jej prawnicy, jej wytwórnia itd nie będą wysyłać pozwu do każdego z kolei- wszystko hurtem zgłoszą serwisowi youtube, który z automatu skontaktuje się z użytkownikami.

jeśli chcesz dowiedzieć się na ten temat trochę więcej, to polecam serwis vagla.pl- najlepszy polski portal dotyczący własności intelektualnej.

i powtarzam- ja jestem jak najbardziej ZA TYM, żeby w necie wisiały filmiki o poszukiwaniach Iwony. właśnie dlatego autorka filmiku i wszyscy, którzy go rozpowszechniają powinni wiedzieć, że łamią prawo. raczej na pewno skończy się tylko na ostrzeżeniu na youtubie, ale "nieznajomość prawa szkodzi", a taka informacja może przydać się na przyszłość wszystkim, którzy chcieliby jakąś piosenkę wykorzystać w swojej prezentacji itd.

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce

Edytowane przez baby montana
Czas edycji: 2010-08-15 o 00:57
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 00:51   #2762
shiava
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
nooo jakbys nie wiedziala to ten watek jest wlasnie w celu dyskusji na ww tematy a nie po to zeby otworzyc strone i sie w pusta patrzec ...

Tak, tylko ze to co tu sie dzieje - to nie jest dyskusja.
Ten wątek jest jednym wielkim Off-topem. Najezdzanie na siebie nawzajem, ktora co zrobila, a ktora co powiedziala. Masakra.

Mam nadzieje ze polecą punkty - tak jak bylo zapowiadane.

Bo tego sie naprawde nie da czytac.
shiava jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 01:06   #2763
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shiava Pokaż wiadomość
Tak, tylko ze to co tu sie dzieje - to nie jest dyskusja.
Ten wątek jest jednym wielkim Off-topem. Najezdzanie na siebie nawzajem, ktora co zrobila, a ktora co powiedziala. Masakra.

Mam nadzieje ze polecą punkty - tak jak bylo zapowiadane.

Bo tego sie naprawde nie da czytac.
póki co najwiecej uciszja i najwiecej nauczaja o kulturze wypowiedzi i toku dyskusji osoby z punktami na kocie
Stary 2010-08-15, 01:21   #2764
shiava
Zadomowienie

Cytat:
póki co najwiecej uciszja i najwiecej nauczaja o kulturze wypowiedzi i toku dyskusji osoby z punktami na kocie
Wiesz co, nie będę z Tobą dyskutować, nie zamierzam znizac sie do takiego poziomu.
Punktów na kocie nie mam zadnych I co to oznacza "miec punkty na kocie"?

Jesli masz jakis problem - prosze na PW, zeby watku nie zasmiecac.
Stary 2010-08-15, 01:29   #2765
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co, nie będę z Tobą dyskutować, nie zamierzam znizac sie do takiego poziomu.
Punktów na kocie nie mam zadnych I co to oznacza "miec punkty na kocie"?

Jesli masz jakis problem - prosze na PW, zeby watku nie zasmiecac.
Jakże imponujacy musi byc twój poziom skoro nawet nie wiesz ze posiadasz ostrzezenie na swoim koncie a raczej jak sie dostaje ostrzezenie to nie za imponującą konstruktywna dyskusje godną naśladowania ehhhh hipokrytów nie mało ostatnio.

Edytowane przez 1985SiWA
Czas edycji: 2010-08-15 o 01:31
1985SiWA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 01:31   #2766
shiava
Zadomowienie

Cytat:
Jakże imponujacy musi byc twój poziom skoro nawet nie wiesz ze posiadasz ostrzezenie na swoim koncie ehhhh
Widać, żeś blondynka
Stary 2010-08-15, 01:33   #2767
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Widać, żeś blondynka
widac że inteligencja siegasz temperatury w zime, jestem brunetką
Stary 2010-08-15, 01:34   #2768
_kamea_
Zakorzenienie

Stary 2010-08-15, 01:36   #2769
xtatoo
Raczkowanie

Tylko na siebie najeżdżacie... Nie zapomnijcie o Iwonce...
xtatoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 01:38   #2770
shiava
Zadomowienie

Cytat:
widac że inteligencja siegasz temperatury w zime, jestem brunetką
Koncze tą "pseudo-dyskusje" z Toba - widać wyraznie w tym wątku ze lubisz sie klocic i awanturowac. Ja sie dalam sprowokowac, ale mam nadzieje ze punktów nie dostane za to.

Wlaczam ignora w tym momencie. Pozdrawiam.
Stary 2010-08-15, 01:41   #2771
1985SiWA
Zakorzenienie

no jak widze hipokrytów z punktami karnymi na swoim koncie pouczajacych o zasadach wypowiedzi na forum to mnie szlag trafia ja bym sie tak wstydziła ....
Stary 2010-08-15, 02:13   #2772
Patrycja.T
Raczkowanie

Mia... Na Twoja odpowiedz do mnie brak slow komentarza. Jestem bardzo zaskoczona i zniesmaczona. Az boje sie spytac skad taka reakcja i takie podejscie do tematu.... Jakie sa pobudki dla takiej wypowiedzi.... Jak trzeba byc maluczkim zeby cos takiego napisac.......
Ponizej krytyki.
Patrycja.T jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 02:16   #2773
Germini
Zakorzenienie

http://www.kominek.tv/tt.najdziwniej...tykuly,252.htm
Stary 2010-08-15, 02:35   #2774
monyczkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
tez sie wlasnie o to ZOSTAJE dopytywalam zaraz po wywiadzie z ta dziewczyna, niestety nikt mi nie powiedzial o co chodzi ... dziwne bo jak sie wraca do domu to sie mowi ze sie wraca a nie ze sie zostaje ...
Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
Tak, podobno tak powiedziała Adrii w nerwach, ale to było w złości bo się pokłóciły, a tak na prawdę nie miała zamiaru zostawać w Sopocie. To dokładnie Adria mówiła w wywiadzie, nie wyciągajcie fragmentu zdania z kontekstu.

a policja do niego nie dotarła to nasuwa mi się jedno:
- pracują beznadziejnie
- nie sprawdzili bilingów... :/
nic z kontekstu nie wyciągamy, Adria powiedziała mniej więcej tak:
" w nerwach Iwona powiedziała, że jest już pod domem. Potem zadzwoniłam drugi raz, powiedziała że ZOSTAJE w Sopocie. " Później pisały smsy, więc Iwona musiała już ochłonąć. Adria też nie wypowiadała się w jakimś wielkim stresie, więc słowo ZOSTAJE bardzo mnie zdziwiło.

I czemu nie sprawdzili co było w smsach, przecież to nie sztuka...
Stary 2010-08-15, 08:28   #2775
karolka170
Raczkowanie

Mia_bianca Ty naprawdę upadłaś na głowę?!? Twoja wypowiedź brzmi jak pretensję przedszkolaka!!! Nie wiesz nawet o czym piszesz!!!Tak jak wcześniej pisano przejrzyj kodeks albo postudiuj trochę ochronę własności intelektualnej i dopiero potem bierz się za mądrzenie...Ciekawa czy sama choć kiwnęłaś palcem w tej sprawie
Stary 2010-08-15, 09:04   #2776
Kimikika
BAN stały

Cytat:
Napisane przez monyczkaaa Pokaż wiadomość
I czemu nie sprawdzili co było w smsach, przecież to nie sztuka...
A masz pewność że nie sprawdzili?
Fakt, że działania policji pozostawiają wiele do życzenia, ale myślę,że telefon Iwony został prześwietlony dokładnie - wszelkie połączenia, smsy. Jeśli nie przez policję to przez Rutkowskiego.

Poza tym dziewczyny mam czasem takie wrażenie jakbyście wy nigdy nie obraziły się na nikogo
Przecież wiadomo, że skoro dziewczyna odchodzi od znajomych, szrpie się z nimi żeby ją puścili to potem może różne głupoty wygadywać na odczepne. I tak dziwne że w ogóle odbierała i rozmawiała, no ale miała interes do Adrii (spanie u niej) więc to pewnie dlatego.

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ----------

Co do filmiku - aktaga13 wykonałaś świetną robotę. Wszystkie najważniejsze inforamcje, zdjęcia + piosenka, która idealnie pasuje do historii. Całość bardzo porusza, wywołuje mnóstwo emocji, sama oglądając to się popłakałam. Nie daj się zawistnym ludziom, którzy próbują cie zastraszyć. Przecież nie trafisz za to do więzienia, nie będziesz płaciła kary. Zanim sprawa trafi do sądu wszyscy staraja się rozwiązać sprawę polubownie, więc co najwyżej dostaniesz informację z youtube że wytwórnia nie wyraża zgody na wykorzystanie ścieżki dźwiękowej i będziesz musiała ją usunąć. Nie wydaje mi się żeby ktokolwiek poszedł z tym dalej - przecież wykorzystałaś tę piosenkę do filmiku, który ma pomóc zaginionej dziewczynie, media by zjadły wytwórnię i Edytę gdyby za takie coś żądali odszkodowania.

Co do cytatów ze strony to bez komentarza. Naprawdę mam wrażenie że niektórym woda sodowa uderzyła do głowy i gwiazdorzą na maksa. Podobno chcą pomóc, a wydaje się że najważniejsze aby ich o wszystko pytać, prosić i broń Boże człowiek nie może sam się wykazać inicjatywą, bo wszystko musi wyjść od nich. Najpierw pretensje muszynianki o wątek, teraz o cytaty ze strony. Żenada.
Kimikika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 09:22   #2777
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez baby montana Pokaż wiadomość
z wykonawcą na pewno się nie kontaktują. za to na pewno kontaktują się z organizacjami typu ZASP, ZPAV. Uwierz mi, za wykorzystanie czyjejś pracy bez jego zgody można mieć naprawdę dużo problemów- akurat tę kwestię dosyć dokładnie przewałkowałam na studiach, miałam bardzo kompetentną babeczkę od ochrony własności intelektualnej, dużo casusów z nami przerobiła. żadna szanująca się uczelnia (przecież bardzo dużą wagę przywiązuje się do nieplagiatowania!) nie nakręciłaby lipduba bez wniesienia odpowiedniej opłaty do organizacji zbiorowego zarządzania prawami autorskimi. jeśli ktokolwiek nakręcił i studenci dostali na to zgodę władz uczelni, to władze uczelni mają coś niehalo z głową albo nie mają prawnika pod ręką.

tak, wiem że na youtubie roi się od takich filmików. sama na swoim koncie miałam 2 (prywatne!tylko ja mogłam je obejrzeć), dopóki nie dostałam bardzo miłego maila, że taka i taka firma zgłosiła roszczenia do tła muzycznego czy jakośtam inaczej to określili i film jest aktualnie zablokowany, albo go usunę, albo go zostawię i zablokują mi konto.
to logiczne, że jeśli piosenka Rihanny pojawia się jako tło do filmiku w 50tys filmików, to Rihanna, jej prawnicy, jej wytwórnia itd nie będą wysyłać pozwu do każdego z kolei- wszystko hurtem zgłoszą serwisowi youtube, który z automatu skontaktuje się z użytkownikami.

jeśli chcesz dowiedzieć się na ten temat trochę więcej, to polecam serwis vagla.pl- najlepszy polski portal dotyczący własności intelektualnej.

i powtarzam- ja jestem jak najbardziej ZA TYM, żeby w necie wisiały filmiki o poszukiwaniach Iwony. właśnie dlatego autorka filmiku i wszyscy, którzy go rozpowszechniają powinni wiedzieć, że łamią prawo. raczej na pewno skończy się tylko na ostrzeżeniu na youtubie, ale "nieznajomość prawa szkodzi", a taka informacja może przydać się na przyszłość wszystkim, którzy chcieliby jakąś piosenkę wykorzystać w swojej prezentacji itd.
Masz zupełną racje, ja ostrzegałam przed prawami do użytej piosenki, ale to swoją drogą. Nie kumam tylko dlaczego mia płacze nad "ukradzionym " tekstem ze strony głównej
mmm3m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 09:26   #2778
Ona.
Raczkowanie

Wiecie co, zachowanie osób z oficjalnej(nie będę mówiła dokładnie kogo), przypomina mi taki dziecięcy egoizm, jak jakaś dziewczynka dostanie od rodziców małego kotka i się tak nim chwali, chce, żeby był tylko jej i nikt go nie dotykał, żeby nikt go nie zabrał i nie był blisko niego ale chce, żeby każdy ją podziwiał jakiego to ma pięknego kotka, i żeby każdy jej zazdrościł, że to ona jest przy nim najbliżej. Dla mnie to Iwonka jest dla nich takim 'kotkiem'. To tak w przenośni, ale dla mnie zachowanie prawie identyczne, a przecież nie chodzi tu o to kto jest lepszy, tylko żeby jak najwięcej osób szukało Iwony, a przez ich egoizm mnóstwo osób zrezygnowało z marszu i MNÓSTWO osób rezygnuje z pomocy(m.in. z rozwieszania plakatów, czy umieszczania filmików na youtube). ŻENADA!

KOCHAM książki Harlana Cobena...

"Kiedy się kogoś naprawdę kocha, to wierność nie jest żadną zasługą."

Ona. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 09:27   #2779
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Kimikika Pokaż wiadomość
A masz pewność że nie sprawdzili?
Fakt, że działania policji pozostawiają wiele do życzenia, ale myślę,że telefon Iwony został prześwietlony dokładnie - wszelkie połączenia, smsy. Jeśli nie przez policję to przez Rutkowskiego.

Poza tym dziewczyny mam czasem takie wrażenie jakbyście wy nigdy nie obraziły się na nikogo
Przecież wiadomo, że skoro dziewczyna odchodzi od znajomych, szrpie się z nimi żeby ją puścili to potem może różne głupoty wygadywać na odczepne. I tak dziwne że w ogóle odbierała i rozmawiała, no ale miała interes do Adrii (spanie u niej) więc to pewnie dlatego.

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ----------

Co do filmiku - aktaga13 wykonałaś świetną robotę. Wszystkie najważniejsze inforamcje, zdjęcia + piosenka, która idealnie pasuje do historii. Całość bardzo porusza, wywołuje mnóstwo emocji, sama oglądając to się popłakałam. Nie daj się zawistnym ludziom, którzy próbują cie zastraszyć. Przecież nie trafisz za to do więzienia, nie będziesz płaciła kary. Zanim sprawa trafi do sądu wszyscy staraja się rozwiązać sprawę polubownie, więc co najwyżej dostaniesz informację z youtube że wytwórnia nie wyraża zgody na wykorzystanie ścieżki dźwiękowej i będziesz musiała ją usunąć. Nie wydaje mi się żeby ktokolwiek poszedł z tym dalej - przecież wykorzystałaś tę piosenkę do filmiku, który ma pomóc zaginionej dziewczynie, media by zjadły wytwórnię i Edytę gdyby za takie coś żądali odszkodowania.

Co do cytatów ze strony to bez komentarza. Naprawdę mam wrażenie że niektórym woda sodowa uderzyła do głowy i gwiazdorzą na maksa. Podobno chcą pomóc, a wydaje się że najważniejsze aby ich o wszystko pytać, prosić i broń Boże człowiek nie może sam się wykazać inicjatywą, bo wszystko musi wyjść od nich. Najpierw pretensje muszynianki o wątek, teraz o cytaty ze strony. Żenada.

PRAWA PRAWAMI, ale autorki filmiku nikt nie zje.. no może mia
mmm3m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 09:57   #2780
mosisia
Raczkowanie

gdyby ktoras z was byla naprawde inteligentna i madra to by odpuscila drugiej i juz sie nie klucila tylko pisala na temat iwony bo chyba dla niej jest to forum...

Nigdy nie rozglądała się wokół - jak każda kobieta uważająca się za królową świata...
mosisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 10:03   #2781
titina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aktaga13 Pokaż wiadomość
wiecie co, to już jest przykre...

kto wie, ten wie.. pytałam przez pośredników o zgodę muszynianki na skopiowanie JEJ słów, reszta cytatów MA linki. a piosenka? radzę mimo wszystko zapoznać się z prawem własności intelektualnej.

nawet nie mam siły wykrzesać z siebie złości. mi jest zwyczajnie, po ludzku.. przykro...
Aktaga13 niech Ci nie będzie przykro, zrobiłaś świetny filmik i za to należą Ci się duże brawa i podziękowania za zaangażowanie i bezinteresowną pomoc. Na pewno Twój film bardzo pomógł w nagłośnieniu sprawy Iwonki, więc zupełnie nie rozumiałam po co ten atak i to jeszcze po tak długim czasie od momentu zamieszczenia filmiku na yt.

Teraz już wiem, tu nie chodziło o to że filmik jest zły, tylko o to że został umieszczony pod tym artykułem w polskim radiu:

http://www.polskieradio.pl/wiadomosc...kul182895.html

No i kogoś zazdrość zżarła...
Bo sam robi w jego mniemaniu lepszy filmik...

Cytat:
mia napisał/a:
Cytat:
petergreen napisał/a:
Cytat:
mia napisał/a:
Cytat:
Kundzia napisał/a:
Na stronie polskiego radia jest artykuł o marszu i wklejony jest też filmik zrobiony przez jedną z was
Niemożliwe, film robiłam ja i będzie jutro montowany.
To pewnie jakaś relacja robiona przez kogoś innego.
Filmik od Titina108
http://www.youtube.com/watch?v=sjU1l...layer_embedded
Przecież to nie jest film
Jutro będzie film dokumentalny o uczestnikach marszu, a nie jakieś plansze w tle muzyki bez praw autorskich.
No ale cóż, nie dajmy się zwariować.

I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks.

titina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 10:06   #2782
nasstasia
Raczkowanie

nie ktozy to maja manie wielkosci nawet filmu zrobic nie mozna, chore
nasstasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 10:08   #2783
apoolonia
Rozeznanie

Wiecie czy ręcznik został już przebadany?

długo to trwa widzę że wszystko idzie normalną procedurą

sama kiedyś korzystałam z ośrodka który zajmuje się takimi badaniami również dla policji
i wiem że za dopłatą czas jest skrócony
apoolonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 10:12   #2784
titina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez apoolonia Pokaż wiadomość
Wiecie czy ręcznik został już przebadany?

długo to trwa widzę że wszystko idzie normalną procedurą

sama kiedyś korzystałam z ośrodka który zajmuje się takimi badaniami również dla policji
i wiem że za dopłatą czas jest skrócony
Nie ma żadnych informacji w tej sprawie, niestety

Stary 2010-08-15, 10:18   #2785
Kimikika
BAN stały

w czwartek mają być wyniki badań ręcznika.
Kimikika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 10:27   #2786
WhiteCherry
Zakorzenienie

swoją drogą - poczytajcie komentarze !

''
Uczestnicy marszu mówili, że nie jest to marsz milczenia tylko demonstracja niezgody na to, aby młoda dziewczyna ginęła bez śladu i żadnych wieści. ''

''
a wtedy będzie marsz zgody: "zgadzamy się, żeby staruszki po 30stce ginęły bez śladu i żadnych wieści"

wiedziałam, że wprowadzanie podziału : marsz dla jednej, jedynej młodej dziewczyny -nie wyjdzie na dobre. A faceta z ręcznikiem jak nie było, tak nie ma

Edytowane przez WhiteCherry
Czas edycji: 2010-08-15 o 10:30
WhiteCherry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 10:43   #2787
titina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
swoją drogą - poczytajcie komentarze !

''
Uczestnicy marszu mówili, że nie jest to marsz milczenia tylko demonstracja niezgody na to, aby młoda dziewczyna ginęła bez śladu i żadnych wieści. ''

''
a wtedy będzie marsz zgody: "zgadzamy się, żeby staruszki po 30stce ginęły bez śladu i żadnych wieści"

wiedziałam, że wprowadzanie podziału : marsz dla jednej, jedynej młodej dziewczyny -nie wyjdzie na dobre. A faceta z ręcznikiem jak nie było, tak nie ma

Popłakałam się ze śmiechu czytając komentarze pod tym artykułem (bez urazy ale rozśmieszyły mnie).

Myślałam że marsz jest po to żeby wesprzeć mamę Iwony i nagłośnić sprawę jej zaginięcia.

Faktycznie dziwnie to wyszło że jest to marsz niezgody na to żeby tylko jedna, młoda dziewczyna nie ginęła bez śladu....

Stary 2010-08-15, 10:46   #2788
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez titina Pokaż wiadomość
Popłakałam się ze śmiechu czytając komentarze pod tym artykułem (bez urazy ale rozśmieszyły mnie).

Myślałam że marsz jest po to żeby wesprzeć mamę Iwony i nagłośnić sprawę jej zaginięcia.

Faktycznie dziwnie to wyszło że jest to marsz niezgody na to żeby tylko jedna, młoda dziewczyna nie ginęła bez śladu....
mnie też niektóre komentarze powaliły

ale co tam, przecież te france z Wizażu apelowały, by nagłośnić również inne zaginięcia, by ludzie nie odbierali tego tak, jak odebrali ci z komentarzy u Kominka. Ale nieeee, przecież my się nie znamy
i wyszło jak wyszło.
Stary 2010-08-15, 10:58   #2789
Germini
Zakorzenienie

A ja w ogóle nie kumam, co ten marsz miał dać. I zgadzam się z Kominkiem.
Nagłośnić sprawę Iwony? Są skuteczniejsze sposoby. Zresztą to i tak jest najgłośniejsza sprawa ze wszystkich znanych mi zaginięć.
Zaprotestować przeciwko zaginięciom? Tak, teraz panowie porywacze i mordercy się zreflektują i przestaną porywać czy mordować. Bo garść ludzi przeszła się po mieście i wyraziła dezaprobatę. No sorry
Stary 2010-08-15, 10:59   #2790
muciula25
Rozeznanie

No coś w tym jest-w tym artykule na Kominku-obawiałam się,że marsz przyniesie odwrotny skutek ale j/w przecież my jesteśmy zatipsione,blondyniaste głupki z poziomem wypowiedzi zerowym

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości