|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1681 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1682 | |||
Wtajemniczenie
|
Dzień doberek znad pysznego sernika dwukolorowego (jak tylko sprawie sobie aparat, zaczne robic zdjęcia
![]() ![]() Gratki spadeczkow, zastojnikom i nie wazacym sie wytrwalosci ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A co do serka, ja kupowalam biedronkowy President, lepszego nie znalazlam, a Kaufland mam pół miasta od siebie (i to nie tego, w ktorym obecnie przebywam). Poczytaj sklad i tabelke, w składzie jak nie ma jakis dziwnych dodatkow typu cukier/skrobia (i to sie zdarza), a w tabelce b+t>w to git ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1683 |
Raczkowanie
|
No tak tylko ja lubie mieć już wszystko na teraz
![]() ![]() Edytowane przez Depersonalizantka Czas edycji: 2010-08-15 o 08:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#1684 | |||
Zadomowienie
|
No i niespodzianka. Choć niewielka, ale jednak. Miał być wzrościk, jest spadeczek o 0,2. Tyz piknie
![]() Witam dziewczyneczki chudzineczki. Mam nadzieję, że będzie to naprawdę miły dzień dla nas wszystkich ![]() Cytat:
![]() Wyobrażam sobie Twoje wieczorne motyle w brzuchu... były? Fajne uczucie taki kiełkujący... nie wiem... związek? może... daj Boże... Facet w pierwszym podejściu wydaje się w porządku, nie? Życzę Ci szczęścia w tej sprawie, siostro ![]() [QUOTE=blackcoffee;2137901 7]Hej, hej! ![]() Obudziłam się koło 5, sama z siebie, a położyłam się o północy, nie wiem o co chodzi ![]() spadek: -0,9 kg ![]() bardzo się cieszę i zabieram się za robienie galaretki ![]() Nie no cudownie... ![]() Też bym chciała żeby mnie obudział taki spadek... ![]() Mnie tymczasem obudziała o 6 moja szurnięta córka, która zasnęła po północy, bo "nie mogła spać"... Sześć godzin snu wystarczyło siedmiolatce. Myślałam, że ją potraktuję eterem normalnie... Co za kosmitka... No i chodzę jak neptyk, bo ja bynajmnoej się nie wyspałam... ![]() też to zauważyłam, niektórzy myślą, że mówienie komuś że schudł jest nietaktem ![]() ![]() ![]() A mi mówią, że schudłam - bez obcyndalania. Nie wiem czemu Wy tak macie. A ile wcześniej ważyłyście? Może miałyście dużą nadwagę i ludziom głupio jest to jakby podkreślać...? Ja ważyłam 67 kg przy 160 wzrostu, więc byłam, powiedzmy "pulchna" ![]() ![]() Cytat:
![]() I to dopiero 2 miesiące. Pomyśl, co dalej nawyczyniasz ![]() Cytat:
Jak to nasza koleżanka napisała wczoraj motto: "Bo prawda jest jedna i wszystkim dobrze znana Wujek Dukan obiecał, to i będzie zmiana" Mi się podoba, a Tobie? ![]() Uszy do góry! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1685 | |
Rozeznanie
|
[QUOTE=Agnese69;21379727]No i niespodzianka. Choć niewielka, ale jednak. Miał być wzrościk, jest spadeczek o 0,2. Tyz piknie
![]() Witam dziewczyneczki chudzineczki. Mam nadzieję, że będzie to naprawdę miły dzień dla nas wszystkich ![]() Aaaaaaalllllleeeeeeeee!!! !! O matulu, jakie to romantyczne... ![]() Wyobrażam sobie Twoje wieczorne motyle w brzuchu... były? Fajne uczucie taki kiełkujący... nie wiem... związek? może... daj Boże... Facet w pierwszym podejściu wydaje się w porządku, nie? Życzę Ci szczęścia w tej sprawie, siostro ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja chcę jeść to samo ![]() ![]()
![]() |
#1686 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1687 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie chcę żadnych głodówek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Narzekanie nie spali kalorii...ćwiczenia i dieta tak ![]() Edytowane przez barbra66 Czas edycji: 2010-08-15 o 09:16 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1688 |
Raczkowanie
|
Jasne że podoba! Teraz to moje motto życiowe hehehe
No głodzenie! Bo głupi gówniarz byłam ;D w sumie dalej jestem <myśli> |
![]() ![]() |
![]() |
#1689 |
Rozeznanie
|
U mnie po 1 dniu diety spadł mi 1kg a dziś stałam na wadze i 69,2
![]()
#1690 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() data ważności do 22.08 nigdy już nie kupię tego g... ![]() ![]() ![]()
#1691 |
Wtajemniczenie
|
Musisz miec wyjątkowego pecha, kiedyś maniakalnie kupowałam Pilosy (po 20 serków i w lodówce) i nigdy mi sie tak nie trafiło. Co nie zmienia faktu, że od kiedy doczytalam sie skrobii w ich składzie, odstawiłam i miksuję twaróg.
Dzieki za ostrzezenie.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1692 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1693 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
bo kurde, nie chcialo mi sie tlumaczyc..... w skladzie jest twarozek, smietanka, sol, szczypiorek. nie dodawany jest tam cukier, tyle ze w tabelce napisane jest wedlowodany 2g, w tym cukry 2g... nie mozna popadac w paranoje, w co drugim produkcie tak powinno byc napisane, ale nie kazdy producent wyroznia cukry z weglowodanow..... sorry ze ostro, ale mam tak h....y dzien dzisiaj ze albo wyjde z siebie albo wyskocze przez okno!!!!!! ![]() Cytat:
![]() no wiadomo, zdarzy sie wyskok pod postacia piwa z frytkami, ale to wtedy mozna pod uczte podciagnac i pozniej grzecznie dukac dalej ![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1694 |
Raczkowanie
|
dzien dobry, u mnie warzywny wzroscik +0,4, wiec szalu nie ma, pozostaje liczyc, ze sie z tego wygrzebie na PP. ale w planie mam nie grzeszenie, wiec bede jadla tylko jajeczka, miesko, pokombinowane serki i EWENTUALNIE sernik, zeby sie nie narazac na kakao i mleko ;P
chciaaalabym wreszcie zobaczyc to 64 bo waga chyba postanowila sie zaciac na 65 :< dziewczyny, sos pomidorowy lepiej z pomidorow w puszce czy koncentratu? macie jakis smaczny szybki przepis? Edytowane przez songoma Czas edycji: 2010-08-15 o 09:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#1695 |
Rozeznanie
|
http://www.forum.dietaproteinowa.eu/...ga-lidl-pilos/
nie tylko ja mam problem z pleśnią w Pilosie dziewczyna piszę "wcinam te serki, ściągam tylko warstwę wraz z tymi pomponikami" nie wolno tego robić!!! kiedyś czytałam na ten temat spory artykuł w czasopiśmie Fitness Authority i tam było wyraźnie napisane, że jak na jedzeniu jest pleśń, to całe nadaje się tylko do jednego, do wywalenie! Nie ma odkrawania, zdejmowania itp. to TRUCIZNA!
![]() |
#1696 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
mi tez wolno schodzi... a jak juz patrze na Agnese... to idzie sie zalamac ![]() ![]() i dukam sobie w swoim tempie (slimaczym) ale pocieszam sie ze moge duzo jesc, takze slodkosci ![]() ![]()
![]() |
#1697 |
Rozeznanie
|
#1698 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1699 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Dukam od 28.06 ![]() Waga 58kg ![]() ![]() Cel 51kg ![]() 21.03 Dukan drugie podejście ![]() Wspominamy tylko to, co nigdy się nie wydarzyło Edytowane przez avataris Czas edycji: 2010-08-15 o 10:02 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1700 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
no za stara.... i za duzo obowiazkow mam na glowie (praca, dom, dziecko) wiec dukam grzecznie z Wasza pomoca ![]() i jest super ![]() tylko kurde. czyzby to juz (pomimo lykania tabletek i tak to mam) nadchodzilo wkur....e przed @?? no zaraz chyba trzasne sobie jakimis drzwiami w ramach odreagowania ![]() dobrze ze chociaz TŻ poszedl na grzyby, cisza w chalupie i mniej nerwow... a dziecko sie bawi... powinnam po jakies sniadanie isc... no i dal buzi przed wyjsciem wiec pojedyncze trzasniecie wystarczy.... ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ----------------------- Agnese!!! ![]() i wogole DUK DUK jestem dzis ham ze wsi.... ![]() gratuluje wszystkim spadkow. ja sie nawet nie wazylam bo wstalam lewa noga i od razu wypilam kubek kawy. no i PW od wczoraj wiec nie chce sie dobijac ![]()
![]() |
#1701 |
Raczkowanie
|
Witam Was wszystkie
![]() Mam do was pytanie, a mianowicie jestem drugi tydzień na diecie plaż połdniowych na 1 fazie dozwolone tam są warzywa z wykluczeniem niektórych oraz nabiały. Już ten etap skończyłam, ale nic nie spadło mi z wagi i pomyślałam, że zaczne diete białkową, ale czy można tak przeskoczyć z diety na dietę? Może ktoś miał podobnie jak ja i napisze mi jak to się skończyło? Zależy mi żeby schudnąć 6 kilogramów |
![]() ![]() |
![]() |
#1702 |
Raczkowanie
|
Dzieeeeeń Dobryyyyyyy
![]() Historia faktycznie filmowa trochę, motyle w brzuchu były- a jakze ![]() ![]() Żeby nie robić offtopu to Wam powiem, że po tym nocnym pływaniu zaliczyłam SPADEK -900G!! Polecam Wam siostry takie nocne kąpiele w blasku księżyca - wujcio Dukan chyba tez je lubi ![]() ![]()
![]() |
#1703 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=avataris;21379769
no dobra Agnese ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja chcę jeść to samo ![]() ![]() Eeeeeeeeeemmm. Zaraz, niech się skupię... No nie powiem żeby mój jadłospis był jakiś szalony... Dzień zawsze zaczynam od kawy z mlekiem - inaczej nie da rady. W pracy jest to tylko kawa, w domu dokładam do tego np serniczek na zimno ![]() Koło 9-tej w pracy zjadam pierwszą turę swojego śniadanka, czyli 2 kromeczki (małe one są) chleba dukanowego posmarowanego twarożkiem domowym Piątnicy, z wędliną na wierzchu (dziś w domu teraz dopiero jem śniadanko takie właśnie i na wędlinie leży jeszcze pomidor). W domu też na śniadanie robię sobie często jajka na miękko i zagryzam chlebkiem z szyneczką. Potem w pracy koło 11-12 piję drugą kawę z mlekiem, po 13-tej zjadam drugą turę takiego samego śniadanka. Do domu docieramy około 17-tej i tam jemy albo kurczaka pieczonego lub z rożna, albo kotlety mielone indycze (wołowe niedobre ![]() Za jakąś godzinkę wchłaniam porcyjkę serniczka, a mój małż upodobał sobie galaretki - szamie ich ilości skandaliczne... Na kolację - hmmm.... tu różnie bywa, czasem przykłądnie zjem np. twaróg zawinięty w szynkę, czasem zeżrę kolejną porcję sernika, czasem wciągnę twarożek domowy albo wieśniaka... Piję colę - najczęściej do obiadu i ewentualnie do podwieczorkowego serniczka szklaneczkę jeszcze, ale ja ją rozcieńczam wodą, bo jest dla mnie za słodka... W domu na PP oczywiście warzywka dokładam (ogóreczki, pomidoreczki idą jak woda) no i gotuję ZUPY - mój małż bez zupy żyć nie może i zjaga przez weekend wielki gar i jeszcze troszkę ![]() ![]() Dwa garnki zupy stoją u nas w lodówie ![]() Tak to mniej-więcej wygląda. Unikam jakoś tej skrobi, której się po prostu boję ![]() No i po moim "próbowaniu" mleka w proszku też jakoś je omijam szerokim łukiem... Mam lęki jednak ![]() Mam nadzieję, że jeszcze żyjesz czytając tę epistołę, ale wiesz, Agnese, jak to Agnese - całą strona moja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1704 | |
Raczkowanie
|
no ponad godzinke samochodem szkoda ze nie blizej
![]() Cytat:
![]() blackredmoon jak z filmu ehhh A ja dzis zaczynam druga faze podsumowanie -3kg jestem dumna teraz zobaczymy co na II bedzie sie dzialo ile w dol ![]() wlasnie wcinam wiesniaka ![]()
![]() |
#1705 |
Raczkowanie
|
Będę wieczorkiem, nie wiem jak Was nadrobię, chyba całą noc będę czytała zaległości z trzech dni
![]() ![]()
![]() |
#1706 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cieszę się więc, że im "pokazałaś"... ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
![]() Ale mnie też przestraszyłaś, siostro. Chyba nie będę ich kupować więc... Nieee, no trzeba do Kauflandu... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1707 |
Zadomowienie
|
ale zjadlam dobre sniadanko
![]() salatke z tunczykiem + 2jajeczka na pol-miekko ![]() na drugie beda nalesniczki z mikrofali na slodko ![]() jednak jak czlowiek glodny to zly ![]() nie wiem co ugotowac na drugie danie dziecku i TŻ ![]()
![]() |
#1708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na śniadanie zjadłam potwornie słonego warkocza z łososią ![]() ![]() ![]() Edytowane przez sweeney Czas edycji: 2010-08-15 o 10:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1709 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() hmmm mówiałam TŻ, że w jednym sklepie nie da rady się zaopatrywać ![]()
![]() |
#1710 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dziękuję, że mi to uświadomiłyście... ![]() Cytat:
![]() Ty się jednak nie nadajesz do wulgaryzmów... ![]() A powiedz mi, jest coś, co Ci poprawia nastrój w takich chwilach? Może starego obuj w dziecko na godzinę czy dwie, a sama zrób sobie coś, co lubisz... Nie wiem, idź na spacer samotny, kąpiel z bąbelkami, wyśpij się, poczytaj książkę, obejrzyj komedię romantyczną.... albo wpadnij do mnie na kawkę ciśnieniową - robię najlepszą po tej stronie Wisły ![]() Cytat:
![]() Gratulacje ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.