|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Matura 2011 - ostatnie chwile luzu ;) część II.
ja postanowiłam zacząc od tego co bardziej lubie czyli od ekonomicznej , gorsze zostawmy na koniec
![]() widze, że Ty lecisz zgodnie z książką ![]() Póki co zrobiłam gospodarke, prawie całą. A sporo tego... mi sie jakos te mapy dobrze zapamiętują. A najgorsze co moze byc w geografii to historia, czyli terroryzm, konflikty i zmiany polityczne schodzą teraz na margines, ale obiecuje nadrobie ![]() niby to nalezy do ekonomicznej, ale powinnien powstac nowy dział historyczna haha, żeby ostrzec wszystkich chętnych
|
|
#1622 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja się z polskiego czuję pewnie, w końcu lektury czytam, i moej pani od polskiego roi się, że będę zdawać polski jizyk R na biol-chemie Kloe, hahaha, mam tak samo, wszyscy ciągle pożyczają moje długopisy a teraz siedzę i piszę kartkę w ramach PostCrossingu do Rosji ![]() Cytat:
Edytowane przez Olkaaaa_s Czas edycji: 2010-08-14 o 23:36 |
||
|
|
|
#1623 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() btw. ja nie mam pojęcia jak można uczyc sie w nocy. mi sie juz o 21 mózg wyłącza, chyba że cos czytam. widocznie jestem jakaś dziwna ![]() ja już lece spac, dobracoc ;*
|
|
|
#1624 |
|
Zadomowienie
|
Chociaż bym chciała się czegoś nauczyć to o tej porze już nie myślę jak trzeba...
Idę spać, kolorowych snów Dziewczyny |
|
|
|
#1625 |
|
Zadomowienie
|
A mi się właśnie najlepiej uczy w nocy
. Od 22 wszystko mi wchodzi od razu do głowy chyba, że jestem strasznie zmęczona i zasypiam. Wtedy też najlepiej mi się rysuje .Olkaaaa_s, przez to gadanie o długopisach aż sobie narobiłam ochoty, żeby nimi porysować . Dobrze, że niektórzy nauczyciele nie widzą moich zeszytów .
|
|
|
|
#1626 |
|
Zakorzenienie
|
Cholera coś mi się z subskrypcją zepsuło bo pokazywało mi że nica nic nie napisałyście i nie dowierzałam
![]() Bilans dnia: udane zakupy z dawno nie widzianą przyjaciółką W końcu kupiłam tę nieszczęsną torebkę o której myślałam od hmm roku? A z rzeczy szkolnych to skończyłam Zbrodnię i Karę i jestem z siebie dumna
|
#1627 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję przeczytania, ja się ciągle męczę i męczę... niby ok książka, a jakoś nie mogę jej przeczytać x.X . |
|
|
|
|
#1628 |
|
Zakorzenienie
|
w nocy się najlepiej uczy.
teraz obczajam jaki by tu serial nadrobić
|
#1629 |
|
Zadomowienie
|
A jakie oglądałaś już?
Ja kończę rysunek xd . Właśnie siedząc na podłodze duży pająk mi przeszedł centralnie przede mną, a mam arachnofobię nienawidzę mieć otwartego okna wieczorem przez to, ale inaczej bym się udusiła, ehh.
|
|
|
|
#1630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
naszyjnik - sowę pierścionek A torba taka o : http://aka.mangoshop.com/rcs/pics/T3/S5/33601029_74.jpg Bziu ty się ucz a nie seriale nadrabiasz
So much internet so little time. Edytowane przez Taranka Czas edycji: 2010-08-15 o 00:33 |
|
|
|
|
#1631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nadrabiałam wszystkie plotkary, gotowe na wszystko teraz skończyłam skinsów chyba biorę się za the gates bo widziałam dwa pierwsze odc a potem zapomniałam o nim no i może skuszę się na house bo nie widziała ani jednego odc ![]() ---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ---------- taranka limit mam a uczyć to zaraz
|
|
#1632 |
|
Zadomowienie
|
Taranka -O, moją manią też są lakiery
. Ostatnio w Rossmannie stałam z 10min i się zastanawiałam, które kupić, ale się opamiętałam, bo większość głownie stoi dla ozdoby .Ładna torba Bziu - Mi się Plotkary już nie chce nawet oglądać, obejrzałam 1 i 2 sezon, skończyłam na 3 odcinku 3 i mam dosyć i nie wiem czy się w końcu zabiorę za niego. A oglądałaś True Blood? Moje koleżanki lubią, podobno fajne xd.O, nie! Właśnie zobaczyłam, że ten pająk siedzi za mną (obserwuje mnie czy co? ). Dobrze, że nie jest z tych czarnych grubych, bo bym chyba umarła tu... te z długimi cienkimi łapami jeszcze jestem w stanie przeżyć.
Edytowane przez Kloe Czas edycji: 2010-08-15 o 00:44 |
|
|
|
#1633 |
|
Zakorzenienie
|
oglądałam chyba tylko pierwszy sezon i zastanawiam się żeby nie dokończyć, fajny klimat ma ten serial
---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ---------- uwaga biorę się za atmosferę, jak tam pisałam że niby sobie postanowiłam ją przerobić a teraz że nie zdążę- to nie może tak być i biorę się ostro do roboty <jupi> wróciła mi motywacja ja spadam się uczyć dobranoc kotki widzimy się jutro ;**
|
#1634 |
|
Raczkowanie
|
A ja właśnie wróciłam od przyjaciółki
uwielbiam takie leżenie na kanapie i robienie nic miałyśmy iść na 18stkę, ale nam się tak nie chciało... szczyt lenistwa ![]()
|
|
|
|
#1635 |
|
Zadomowienie
|
Do kogo miałyście iść na tą 18stkę?
![]() Pa Bziu, miłej nauki .A mi się spać nie chce :| chcę wstać przed 9... Też idę, bo jednak się zmęczyłam i chce mi się spać .Do jutra laski .
Edytowane przez Kloe Czas edycji: 2010-08-15 o 01:30 |
|
|
|
#1636 |
|
Raczkowanie
|
Do kolegi z klasy
Dobranoc Wszystkim, które już zapewne śpią i tym, które przyklejone do monitora tak jak ja, jeszcze nie śpią i miłej nocki dla uczących się
Edytowane przez natalia74 Czas edycji: 2010-08-15 o 01:39 Powód: no jakże bym mogła zapomnieć o Bziu ;) |
|
|
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
#1638 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
. Ale gorąco .
|
|
|
|
#1639 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też. Okropny upał już o tej godzinie
|
#1640 |
|
Przyczajenie
|
Cześć
Zastanawiam się właśnie nad repetytorium z angielskiego. Poziom podstawowy. Może polecicie mi coś? Bziu a jakie jest to longmana? Tej prezentacji jakoś nie mogę odtworzyć. Opłaca się je kupić? Dużo słownictwa jest w nim zawarte? z góry dziękuję za odp. |
|
|
|
#1641 |
|
Zakorzenienie
|
Słówka są tam do każdego działu, podzielone jeszcze na kategorie. Ostatnia kolumna to o ile pamiętam zwroty z danego działu (działy typu: dom, szkoła itd, czyli ogólnie pod maturę)
|
#1642 | |
|
Raczkowanie
|
Dzieńdobry ;*
Cytat:
Własnie wstałam, wziełam tabletke na koncentracje, jakąs ziołową i zabieram sie do nauki, mam nadzieje, że pomoże... też macie problemy z koncentracja, czy tylko ja jestem taka nieudana U mnie też upał, ledwo oddycham. Ostanio się zastanawiałam, czy jest cos takiego jak mgr inż ekonomii, zawsze myślałam, że inżynierzy są tylko od kierunków technicznych
|
|
|
#1643 |
|
Zakorzenienie
|
Z koncentracją i u mnie kiepsko
Robię testy na prawko, nic mi nie idzie
|
#1644 |
|
Zadomowienie
|
dzieńbry
![]() Co do pożyczania długopisów- nauczona tym, że mendy nie oddają pożyczam im te, które już przestają pisać- czyt. takie, których mi żal nie będzie Co do pogody- wow, nie pada! Ale i tak nie ma pogody na plażę
|
|
|
|
#1645 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() ania2132- u mnie na angielskim w szkole dostajemy te słówka z Longmana do matury. Częsć klasy ma Longmana i bardzo go sobie chwali. Ja mam polski z ParkEdukacji. Mam analizę tekstów, czy coś podobnego Jest jeszcze czytanie ze zrozumieniem i chyba to bym kupiła. I może matme? Ale nie wiem co jest w środku.
|
|
|
|
#1646 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry! ;**
U mnie pada i jest burza dlatego super się spało ;D wybawiłam się wczoraj u dziadka TŻ, tylko że we wrześniu jedziemy na wesele i nawet jego babcia ma już sukienke a ja oczywiście nie miałam jechać kupić prezent dla przyjaciółki... ale przecież jest święto i wszystko zamknięte Bziu- mam nadzieję że po nocnej nauce humor będzie lepszy ;**Olkaa- witaj spowrotem ;D Kloe- pokaż rysunek bo jak nie to ![]() Szotta- jeśli to ten kolor co w avku to czemu narzekasz? ;p |
|
|
|
#1647 |
|
Zadomowienie
|
wracam po trzydniowej przerwie i zaraz będę nadrabiać czytanie
;*
|
|
#1648 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro pojadę na zakupy papiernicze i długopisowe
|
#1649 | |
|
Zakorzenienie
|
Szotta w ogóle Cię nie poznałam przez ten avatar
![]() Cytat:
też marzyłam właśnie o takim kolorze Ja z koncentracją nie mam ale z zabraniem się do roboty - tak ![]() Uciekam na stepper z Potopem
|
|
#1650 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:52.

nienawidzę mieć otwartego okna wieczorem przez to, ale inaczej bym się udusiła, ehh.

uwielbiam takie leżenie na kanapie i robienie nic
.
.