Zaginęła iwona - trójmiasto - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-15, 11:02   #2791
titina
Zakorzenienie

Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto

Chyba nie było jeszcze tego artykułu:

http://www.tvp.info/informacje/ludzi...czorek/2390000

I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks.

titina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 11:04   #2792
muciula25
Rozeznanie

hi hi hi na chłopski rozum:teraz ktoś zrobi marsz przeciwko marszowi nagłaśniania sprawy Iwony-ludzie z natury są przekorni jak już pisałam wcześniej

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Właśnie na Kominku doczytałam taki komentarz:"marsz przeciwko marszą nie zgody"-no intencja ta sama co napisałam wyżej
Stary 2010-08-15, 11:05   #2793
apoolonia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Germini Pokaż wiadomość
A ja w ogóle nie kumam, co ten marsz miał dać. I zgadzam się z Kominkiem.
Nagłośnić sprawę Iwony? Są skuteczniejsze sposoby. Zresztą to i tak jest najgłośniejsza sprawa ze wszystkich znanych mi zaginięć.
Zaprotestować przeciwko zaginięciom? Tak, teraz panowie porywacze i mordercy się zreflektują i przestaną porywać czy mordować. Bo garść ludzi przeszła się po mieście i wyraziła dezaprobatę. No sorry

dać jedno ktoś się mógł publicznie pokazać

choć ja ciągle mam nadzieję że choć kilka osób z tego marszu dowiedziało się o sprawie.....

zresztą skończmy komentować każdy sposób jest dobry

jedynie cała otoczka przed marszem była niesmaczna
apoolonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 11:08   #2794
aktaga13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez apoolonia Pokaż wiadomość
dać jedno ktoś się mógł publicznie pokazać

choć ja ciągle mam nadzieję że choć kilka osób z tego marszu dowiedziało się o sprawie.....

zresztą skończmy komentować każdy sposób jest dobry

jedynie cała otoczka przed marszem była niesmaczna
co masz na myśli?
Stary 2010-08-15, 11:10   #2795
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez titina Pokaż wiadomość
Chyba nie było jeszcze tego artykułu:

http://www.tvp.info/informacje/ludzi...czorek/2390000
"Nowi świadkowie zarejestrowani przez kamery monitoringu sami zgłosili się na policję. Złożyli zeznania, podobnie jak 25-letni policjant, z którym spotykała się Iwona. Niestety ich zeznania nie spowodowały przełomu w śledztwie. Cały czas, bezskutecznie, poszukiwany jest mężczyzna z ręcznikiem, który feralnego poranka szedł za Iwoną."
Czyli lipa nadal
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 11:11   #2796
Flaviek
Zakorzenienie

komentarze miażdza,,,
Flaviek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 11:11   #2797
Kimikika
BAN stały

Ja miałam trochę inne wyobrażenie tego marszu,myślałam że będą się starali zainteresować ludzi tam na miejscu tą sprawą, myślałam że będą nieśli jej zdjęcia,może jakies ulotki rozdawali. Nic takiego nie było, podejrzewam, że ludzie którzy ich mijali nie za bardzo wiedzieli o co chodzi, bo te koszulki ze znakiem zapytania to nic nie mówią dla niewtajemniczonych.
No ale jeśli chodziło o pokazanie marszu w tv to się udało.
Kimikika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 11:13   #2798
apoolonia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aktaga13 Pokaż wiadomość
co masz na myśli?

ten cały regulamin

"proszenie" by inne osoby w marszu udziału nie brały itp.

no i pomysł z kamerami
wybaczcie ale mnie by to bardzo skutecznie odstraszyło wiadomo jak zachowują się ludzie w internecie i może ja albo mój mąż byśmy krzywo gdzieś spojrzeli... i co? a na dodatek on jest ogolony na zero więc kryminalista jak nic
Stary 2010-08-15, 11:15   #2799
aktaga13
Zakorzenienie

juz rozumiem. masz sporo racji..
Stary 2010-08-15, 11:16   #2800
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez titina Pokaż wiadomość
Popłakałam się ze śmiechu czytając komentarze pod tym artykułem (bez urazy ale rozśmieszyły mnie).

Myślałam że marsz jest po to żeby wesprzeć mamę Iwony i nagłośnić sprawę jej zaginięcia.

Faktycznie dziwnie to wyszło że jest to marsz niezgody na to żeby tylko jedna, młoda dziewczyna nie ginęła bez śladu....

mnie ten rozbawił:
ja proponuję wprowadzić jednak marsze niezgody przed komputerem, żeby można było wziąć udział z każdego miejsca + smsem. będzie można zorganizować marsz niezgody na cokolwiek poprzez kliknięcie w "idę". a potem media będą donosić, że "w internecie ma właśnie miejsce marsz niezgody przeciwko czemukolwiek. bierze w nim udział 300.000 internautów. policja monitoruje przebieg marszu i nasilenie ataków trolli wprowadzając natychmiastowe bany wszystkim zakłócającym spokój. bany będą obowiązywały do końca marszu".

Ale za razem jest mi przykro z powodu mamy Iwony, tak bardzo jest zatroskana, al ludzie robią sobie jaja z tego marszu. Moje zdanie na jego temat się nie zmieniło, było jak było, ale ten artykulik to lekka przesada, choć nie kryję, że bawi, to i zarazem żenuje

edit,
cos mi sie wlaczylo wielocytowanie i nie zauwazylam ;]

Edytowane przez mmm3m
Czas edycji: 2010-08-15 o 11:21
mmm3m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 11:19   #2801
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muciula25 Pokaż wiadomość
No to teraz my mozemy spokojnie mówić jak się znajdzie jakis troll :z takim dziwnymi teoriami to na oficjalna stronę
hehehe Dobre.

Jakby co znowu uprzedzam,że nadrabiam. ;P
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 11:20   #2802
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Cytat:
ten cały regulamin

no i pomysł z kamerami
wybaczcie ale mnie by to bardzo skutecznie odstraszyło wiadomo jak zachowują się ludzie w internecie i może ja albo mój mąż byśmy krzywo gdzieś spojrzeli... i co? a na dodatek on jest ogolony na zero więc kryminalista jak nic

ciekawa jestem co z tym wczorajszym ''odkryciem'' Rutkowwskiego

Papierosy
zapuszczanie
WweronikaWw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 11:22   #2803
apoolonia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kimikika Pokaż wiadomość
Ja miałam trochę inne wyobrażenie tego marszu,myślałam że będą się starali zainteresować ludzi tam na miejscu tą sprawą, myślałam że będą nieśli jej zdjęcia,może jakies ulotki rozdawali. Nic takiego nie było, podejrzewam, że ludzie którzy ich mijali nie za bardzo wiedzieli o co chodzi, bo te koszulki ze znakiem zapytania to nic nie mówią dla niewtajemniczonych.
a tak nie było?

myślałam że właśnie będą rozdawać ulotki rozmawiać z przechodniami itp.

dobra skończmy ten temat bo naprawdę jakoś złoś przyjdzie i nas zamknie
nie skupiajmy się tak na nich
wiadomo jaki poziom reprezentuje mia (dała to odczuć na wizażu) i obojętnie co nie napiszemy i tak to tylko pogłębi jej przedszkolny fanatyzm

Ciekawe jak tam Mama Iwony
mam nadzieje że się trzyma

ostatnio na jakimś brytyjskim kanale leci program o zaginionych ludziach
powiem wam że krytykujemy nasza policję ale tam też to dużo lepiej nie wygląda
np. dziewczyna zaginęła na wakacjach policja jest praktycznie pewna ze została zamordowana i wiedzą z dużą prawdopodobieństwem przez kogo
a tu klops nie znaleźli ciała facet ciągle kreci
i sprawa stoi w miejscu
choć coś tam robią bo nawet po tych wszystkich latach dalej ten las jest przeszukiwany
Stary 2010-08-15, 11:24   #2804
Germini
Zakorzenienie

Cytat:
Ja miałam trochę inne wyobrażenie tego marszu,myślałam że będą się starali zainteresować ludzi tam na miejscu tą sprawą, myślałam że będą nieśli jej zdjęcia,może jakies ulotki rozdawali.
No i właśnie. Zamiast takiego tajemniczego maszerowania lepiej by było, gdyby spora ilość ludzi rozsiała się po mieście i rozdawała ulotki na temat Iwony - w jakiś zorganizowany sposób, bez takich enigmatycznych koszulek (tylko z informacją np., że Iwona zaginęła), czy coś takiego. TV też można byłoby zwołać do tego (gdyby wszyscy przed rozproszeniem się po mieście zebrali się w jednym miejscu), a informacje dotarłyby do większej ilości osób. No i jakieś logiczne by to było. A nie jak to, co miało wczoraj miejsce i co (sądząc po komentarzach internautów) mogło się wydawać lekko absurdalne.

Dodam, że naturalnie to tylko moje zdanie i nikt nie musi się ze mną zgadzać
Stary 2010-08-15, 11:24   #2805
mmm3m
BAN stały

Cytat:

No w sumie oni tak to opisywali, że będą plakaty ręcznika i Iwony, że będą ludzi uświadamiać, dlatego my nie mamy robić bałaganu sprawą Łukasza. ale jak na to patrzyłam w tv to odniosłam wrażenie, że gdyby nie media to nikt nie skumałby o co chodzi. oni serio sobie tam tylko szli w milczeniu i ewentualnie udzielali wywiadów - a przynajmniej odniosłam takie wrażenie oglądając różnorakie relacje z tego wydarzenia.

Edytowane przez mmm3m
Czas edycji: 2010-08-15 o 11:27
Stary 2010-08-15, 11:33   #2806
visionAM
Zakorzenienie

Co do marszu - idea była słuszna, chcieli dobrze, może się trochę w trakcie organizowania pogubili w tym wszystkim i coś nie wypaliło... zresztą było widać jak mało osób przyszło na ten marsz, zdziwiło mnie to... ale potem poczytałam wasze posty oraz posty na tamtym forum i rzeczywiście oni nikogo nie zapraszali na ten marsz, co wg mnie jest beznadziejne. Byly tylko suche informacje i regulamin, w prasie i TV ani razu nie słyszałam słowa "zapraszamy na marsz...". Tylko teksty kiedy i gdzie marsz się odbędzie.... nie rozumiem tego... pretensji o filmik także nie rozumiem.... ogólnie jestem coraz bardziej zniesmaczona tą sprawą...

Cytat:
no jak widze hipokrytów z punktami karnymi na swoim koncie pouczajacych o zasadach wypowiedzi na forum to mnie szlag trafia ja bym sie tak wstydziła ....
tylko weź pod uwagę, że nie zdajesz sobie sprawy za co te punkty karne są
więc bez przesady... poza tym nie rozumiem po co się kłócisz na tym wątku, za swoje ostatnie posty powinnaś już mieć bana tymczasowego

Edytowane przez visionAM
Czas edycji: 2010-08-15 o 11:36
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 11:34   #2807
Kimikika
BAN stały

Tu są zdjęcia z marszu:
http://www.zaginelaiwonawieczorek.np...5&thread_id=98

Ja żadnego zdjęcia Iwony, plakatu czy transparentu nie widzę

Gdybym wcześniej nie wiedziała o tym marszu to nie skumałabym o co chodzi, po co ten marsz. Nie każdy przecież co widzi jakąś grupę ludzi koczuje potem przed tv żeby się dowiedzieć o co chodziło.
Kimikika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 11:37   #2808
titina
Zakorzenienie

Cytat:
ten cały regulamin

no i pomysł z kamerami
Jakbym siebie czytała

Miałam dokładnie takie same myśli i odczucia a na dodatek tez chciałam przyjść z mężem, który dość "groźnie" wygląda wiec nie chciałam żeby zaraz pojawiły się na necie jego fotki dopasowywane do portretów pamięciowych jakiegoś jasnowidza....

Stary 2010-08-15, 11:39   #2809
Melissa86
Zakorzenienie

Dziewczyny ta ruda dziewczyna z marszu to "mia"??

A ta Iza czarna,co się wypowiadała w wiadomościach na jedynce to...??

No i rozumiem,że jednak policjant Marcin jest niewinny tak?? Tzn. nie ma nic wspólnego z zaginięciem Iwony??
Stary 2010-08-15, 11:46   #2810
visionAM
Zakorzenienie

Niewiadomo co z tym policjantem, przecież prawdy nie powiedzą...
Stary 2010-08-15, 11:55   #2811
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Melissa86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ta ruda dziewczyna z marszu to "mia"??

A ta Iza czarna,co się wypowiadała w wiadomościach na jedynce to...??

No i rozumiem,że jednak policjant Marcin jest niewinny tak?? Tzn. nie ma nic wspólnego z zaginięciem Iwony??

ruda to - zapomniałam kto, ale chyba też wizażanka (*juz pamietam, nie wiem czy ma nick na wizazu, ale na glownym forum ma w awatarze takie mocno edytowane w programie graficznym oko)

A Iza to mia.

a jak się mylę to mnie poprawić

Edytowane przez mmm3m
Czas edycji: 2010-08-15 o 12:02
Stary 2010-08-15, 11:59   #2812
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nasstasia Pokaż wiadomość
mia bianka (alias iza)byla juz w wiadomosciach wiadomo gwiazda
Ok już doczytałam sobie.

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
Niewiadomo co z tym policjantem, przecież prawdy nie powiedzą...
Bo jeśli został już przesłuchany to chyba nie ma nic wspólnego ze sprawą,bo jakiś tam komendant chyba policji się wypowiadał,że przesłuchane osoby (również te z monitoringu,które się zgłosiły) nie wniosły nic nowego do śledztwa,coś takiego.
Stary 2010-08-15, 11:59   #2813
titina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmm3m Pokaż wiadomość
ruda to - zapomniałam kto, ale chyba też wizażanka
To chiara

Stary 2010-08-15, 12:02   #2814
visionAM
Zakorzenienie

No ale komendant nie ma obowiązku mówić prawdy, dla dobra śledztwa może przecież kłamać. My tak na prawdę nie wiemy co i jak. I czy policjant wniósł coś do śledztwa czy też nie... jednak fakt, że odkryli go tak późno wg mnie świadczy o tym, że bilingi Iwony telefonu nie zostały sprawdzone :/ a to wielki błąd
Stary 2010-08-15, 12:04   #2815
tobiaszowa
Zadomowienie

"Napisane przez Mia_bianca
Lekko przesadziłam? W zasadzie powinnam nazwać ją złodziejką. Nie spytała o zgodę ani autora tekstu, ani autora muzyki.

Po prostu ukradła czyjąś pracę bez jego zgody.
Wstyd.
Powinna za to zapłacić wielomilinonową karę.
Nie spytała sie nawet czy może przekopiować tekst z oficjalnej strony Iwony.
Dobre chęci dobrymi chęciami, ale kradzież czyjejś pracy umotywowana dobrymi chęciami - jest na poziomie przedszkola.
Ale do was nic nie dociera. Więc życzę powodzenia, a autorce "teledysku" z plansz radzę przygotować się na proces z wytwórnią, która ma prawa do nagrania.
Nie dlatego, ze ja jestem wredna i złośliwa, ale dlatego, ze takie jest prawo.

pozdrawiam i życzę na przyszłość więcej zdrowego rozsądku."

Rozsądku to Ty wcale nie masz dziewczyno jesteś taka...a szkoda słów,bo bana dostane. Ktoś pomaga bezinteresownie a Ty jeszcze masz o to jakies sapy,wez ogarnij się,bo naprawde to co sobą reprezentujesz to jest totalne dno. Ja już kiedyś napisałam,że dla Ciebie za bardzo nie liczy się Iwona tylko chęć zaistnienia ale wtedy byłaś dla każdej z wizażu święta i taka pomocna ale mam nadzieję,że teraz już wiedzą z kim mają do czynienia. To naprawde załosne zeby w takiej sytuacji gadac cos o prawie- co zazdrosna jestes,bo Ty tego filmiku nie zrobilas? O losie. Zobacz ile jest filmikow ludzi z piosenkami i jakos kazdy mogl im nagwizdac. Uzylabym na Ciebie pare epitetow ale wole nie dostac bana i jezeli ktos mnie zglosi za ten wpis do moderatorow to prosze o wyrozumialosc ,bo na chamstwo zawisc i glupote spokojnie patrzec nie bede.
Bez watpienia jestes tutaj najgorsza i najbardziej wredna osoba.

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

Jeżeli ktoś jest tak miły to może podesłać mi link z wypowiedziami do kamery gwiazdki żeby zobaczyć jak świeci
tobiaszowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 12:06   #2816
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez tobiaszowa Pokaż wiadomość
"Napisane przez Mia_bianca
Lekko przesadziłam? W zasadzie powinnam nazwać ją złodziejką. Nie spytała o zgodę ani autora tekstu, ani autora muzyki.

Po prostu ukradła czyjąś pracę bez jego zgody.
Wstyd.
Powinna za to zapłacić wielomilinonową karę.
Nie spytała sie nawet czy może przekopiować tekst z oficjalnej strony Iwony.
Dobre chęci dobrymi chęciami, ale kradzież czyjejś pracy umotywowana dobrymi chęciami - jest na poziomie przedszkola.
Ale do was nic nie dociera. Więc życzę powodzenia, a autorce "teledysku" z plansz radzę przygotować się na proces z wytwórnią, która ma prawa do nagrania.
Nie dlatego, ze ja jestem wredna i złośliwa, ale dlatego, ze takie jest prawo.

pozdrawiam i życzę na przyszłość więcej zdrowego rozsądku."

Rozsądku to Ty wcale nie masz dziewczyno jesteś taka...a szkoda słów,bo bana dostane. Ktoś pomaga bezinteresownie a Ty jeszcze masz o to jakies sapy,wez ogarnij się,bo naprawde to co sobą reprezentujesz to jest totalne dno. Ja już kiedyś napisałam,że dla Ciebie za bardzo nie liczy się Iwona tylko chęć zaistnienia ale wtedy byłaś dla każdej z wizażu święta i taka pomocna ale mam nadzieję,że teraz już wiedzą z kim mają do czynienia. To naprawde załosne zeby w takiej sytuacji gadac cos o prawie- co zazdrosna jestes,bo Ty tego filmiku nie zrobilas? O losie. Zobacz ile jest filmikow ludzi z piosenkami i jakos kazdy mogl im nagwizdac. Uzylabym na Ciebie pare epitetow ale wole nie dostac bana i jezeli ktos mnie zglosi za ten wpis do moderatorow to prosze o wyrozumialosc ,bo na chamstwo zawisc i glupote spokojnie patrzec nie bede.
Bez watpienia jestes tutaj najgorsza i najbardziej wredna osoba.

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

Jeżeli ktoś jest tak miły to może podesłać mi link z wypowiedziami do kamery gwiazdki żeby zobaczyć jak świeci
Pewnie dostaniesz bana, a szkoda, bo to wszystko wina takich osób jak mia, które prowokują ludzi na forum (nawet nie tym) a potem ślą na nich oskarżenia do moderatorów bo poczuli sie urażeni
Stary 2010-08-15, 12:08   #2817
aktaga13
Zakorzenienie

przejrzałam sobie relacje z marszu (akurat z tvp http://www.tvp.pl/gdansk/aktualnosci...skiego/2391045). jestem zaskoczona postawa rutkowskiego. wczesniej nie wypowiadalam sie o nim w ogole, uznajac, ze skoro pomaga, zna się na tym, to krytyka jest niepotrzebna. ale ta pewność w wygłaszaniu tez, przekonanie, że iwona nie żyje, i to określenie.. "kondukt"

tak jakby już sam miał rozwiązanie zagadki, tylko czekał na właściwy moment...

i nie zdziwiłabym się (któraś z was już o tym pisała), gdyby organizowane przez niego poszukiwania z udziałem ludzi miały charakter jedynie.. "poglądowy". tj - wy szukajcie, a ja się wam przyjrzę. bo sprawca może być wśród was. nie podoba mi się to co widzę

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Cytat:
Pewnie dostaniesz bana, a szkoda, bo to wszystko wina takich osób jak mia, które prowokują ludzi na forum (nawet nie tym) a potem ślą na nich oskarżenia do moderatorów bo poczuli sie urażeni
dlaczego miałaby dostać bana? nie przesadzaj...

wg mnie to wątek i tak niebawem zniknie z powierzchni ziemi. i chyba słusznie...
Stary 2010-08-15, 12:12   #2818
tobiaszowa
Zadomowienie

Cytat:
niech się czuje urażona,bo to co wypisuje świadczy o tym,że ona Iwonie wcale nie chce pomóc,bo nie dopuszcza do pomocy innych.
Oh jakbym się cieszyla jakby ktos w mediach wspomnial o niej i przypisal jej same negatywne cechy ,ze nie pozwala innym pomagac jest zazdrosna i kieruje nią najwidoczniej chec zaistnienia,bo teraz to juz jest po prostu przegiecie pały.

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

taaa bo na swoim forum bana nie dostanie ,bo w koncu jest tam pełna władzy do wizażu coś ma,wyzywa ale sama zgłasza posty do adminów,bo najwidoczniej jej wstyd,że co drugi post to post odnoszacy się do jej osoby.
prawda w oczy kole,ale nie rozumiem o co tutaj zglaszac kogos,mam swoje zdanie i tyle,mam prawo do przedstawienia go.
tobiaszowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 12:15   #2819
dilara
Raczkowanie

Cytat:
przejrzałam sobie relacje z marszu (akurat z tvp http://www.tvp.pl/gdansk/aktualnosci...skiego/2391045). jestem zaskoczona postawa rutkowskiego. wczesniej nie wypowiadalam sie o nim w ogole, uznajac, ze skoro pomaga, zna się na tym, to krytyka jest niepotrzebna. ale ta pewność w wygłaszaniu tez, przekonanie, że iwona nie żyje, i to określenie.. "kondukt"

i nie zdziwiłabym się (któraś z was już o tym pisała), gdyby organizowane przez niego poszukiwania z udziałem ludzi miały charakter jedynie.. "poglądowy". tj - wy szukajcie, a ja się wam przyjrzę. bo sprawca może być wśród was. nie podoba mi się to co widzę

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

wg mnie to wątek i tak niebawem zniknie z powierzchni ziemi. i chyba słusznie...

ale chyba tylko chiara sie tam wypowiadala, tak?? a mia w tym reportazu chyba nic nie mowila?
dilara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 12:18   #2820
mmm3m
BAN stały

Cytat:

Ale czy wy nie rozumiecie, że tam nie było jak podglądać?!
Między niemal każdym poszukującym były duże odległości, sama ekipa Rutkowskiego jak i on sam często znikali z oczu, wielu chodziło sobie samemu lub w małych grupkach - nie było jak nas wszystkich obczajać - teren i rozproszenie były zbyt wielkie na takie bajery.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości