Zaginęła iwona - trójmiasto - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-15, 12:19   #2821
aktaga13
Zakorzenienie

Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto

Cytat:
Napisane przez mmm3m Pokaż wiadomość

Ale czy wy nie rozumiecie, że tam nie było jak podglądać?!
Między niemal każdym poszukującym były duże odległości, sama ekipa Rutkowskiego jak i on sam często znikali z oczu, wielu chodziło sobie samemu lub w małych grupkach - nie było jak nas wszystkich obczajać - teren i rozproszenie były zbyt wielkie na takie bajery.
ej dobra, nie krzycz
Stary 2010-08-15, 12:22   #2822
tobiaszowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aktaga13 Pokaż wiadomość
ej dobra, nie krzycz

No ale pisze o tym już po raz kolejny a ciągle te same obawy i pytania także musisz zrozumieć a wypowiedz nie miala na celu krzyku tylko tego zeby kazdy tę wypowiedz zauwazyl i przeczytal
tobiaszowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 12:23   #2823
Melissa86
Zakorzenienie

Ajjj...dziewczyny czy naprawdę takie dyskusje "pomiędzy forami" mają jakiś sens?? ;/ Już było tutaj fajnie na wizażu i na temat i znowu się zaczęło... ;/
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 12:23   #2824
visionAM
Zakorzenienie

Na forum na oficjalnej stronie Iwony pojawiło się oświadczenie mia co do zarzutów dziewczyn z Wizażu. Pisałyście do niej jakieś wiadomości prywatne?
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 12:24   #2825
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez tobiaszowa Pokaż wiadomość
niech się czuje urażona,bo to co wypisuje świadczy o tym,że ona Iwonie wcale nie chce pomóc,bo nie dopuszcza do pomocy innych.
Oh jakbym się cieszyla jakby ktos w mediach wspomnial o niej i przypisal jej same negatywne cechy ,ze nie pozwala innym pomagac jest zazdrosna i kieruje nią najwidoczniej chec zaistnienia,bo teraz to juz jest po prostu przegiecie pały.

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

taaa bo na swoim forum bana nie dostanie ,bo w koncu jest tam pełna władzy do wizażu coś ma,wyzywa ale sama zgłasza posty do adminów,bo najwidoczniej jej wstyd,że co drugi post to post odnoszacy się do jej osoby.
prawda w oczy kole,ale nie rozumiem o co tutaj zglaszac kogos,mam swoje zdanie i tyle,mam prawo do przedstawienia go.
Dlatego ja nie raz wspominam, że jak u władzy jest ktoś bez predyspozycji i przygotowania to będzie złym władcą. Tak samo jest w mcdonaldzie - tam menadżerami zostają ludzie często bez większego wykształcenia na zasadzie miał szczęście bo długi miał staż i w miarę się spisywał - ale kursy jakie sie przechodzi by nim zostać nie uczą jak traktować niższych rangą współpracowników - dlatego ja np. spotkałam się z mobbingiem - bo jakiś koleś miał władzę, a był niewiele starszy ode mnie (2 lata?) i miał gorsze wykształcenie (i w ogóle na nk miał pełno zdjęc z pijackich imprez w bardzo nieciekawym stanie).

Dlatego uważam, że stroną Iwony również rządzą ludzie, którzy totalnie się do tego nie nadają. Nie umniejszając im w ogóle, tylko po prostu nie mają predyspozycji.
mmm3m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 12:24   #2826
Flaviek
Zakorzenienie

i ciagle tak bedzie..
za kilka dni spokoj, potem znowu klotnie i tak w kolko.
Flaviek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 12:24   #2827
mmm3m
BAN stały

Cytat:
ej dobra, nie krzycz
nie nie, to nie krzyk, tylko zwrócenie uwagi na sytuacje, serio , proszę tego nie odbierać jako krzyku

Edytowane przez mmm3m
Czas edycji: 2010-08-15 o 12:26
Stary 2010-08-15, 12:24   #2828
aktaga13
Zakorzenienie

Cytat:
No ale pisze o tym już po raz kolejny a ciągle te same obawy i pytania także musisz zrozumieć a wypowiedz nie miala na celu krzyku tylko tego zeby kazdy tę wypowiedz zauwazyl i przeczytal
chciałam tylko wyrazić swoją opinię o wystąpieniu rutkowskiego. teraz to już mi się nawet odzywać nie chce, bo atmosfera jest (mówiąc delikatnie) nieprzyjemna. nie zadawalam zadnych pytan, nie oczekiwałam wyjaśnień..

ok..
Stary 2010-08-15, 12:25   #2829
dilara
Raczkowanie

a ja tak troszke niesmialo zapytam - gdzie jest jakis reportaz z wypowiedzia mii?
dilara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 12:25   #2830
mmm3m
BAN stały

Cytat:
O, dokładnie tak
Stary 2010-08-15, 12:25   #2831
tobiaszowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
Na forum na oficjalnej stronie Iwony pojawiło się oświadczenie mia co do zarzutów dziewczyn z Wizażu. Pisałyście do niej jakieś wiadomości prywatne?
A w życiu.

"Cały czas to robimy. Niestety sianie nienawiści, fermentu i plotek w tym nie pomaga."
Bołhehehe...
Kto sieje nienawisc i ferment?

Edytowane przez tobiaszowa
Czas edycji: 2010-08-15 o 12:27
Stary 2010-08-15, 12:26   #2832
oleska88
Wtajemniczenie

dziewczyny ta mia jest na ktoryms ze zdjec z tego marszu? http://www.zaginelaiwonawieczorek.np...5&thread_id=98

No1look

blog o medycynie estetycznej i kosmetyce
oleska88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 12:28   #2833
tobiaszowa
Zadomowienie

Cytat:
chciałam tylko wyrazić swoją opinię o wystąpieniu rutkowskiego. teraz to już mi się nawet odzywać nie chce, bo atmosfera jest (mówiąc delikatnie) nieprzyjemna. nie zadawalam zadnych pytan, nie oczekiwałam wyjaśnień..

ok..
Nie denerwuj się
Ale atmosfera faktycznie ma wiele do życzenia,ale cóż nerwy każdemu puszczają w takiej sprawie...
Stary 2010-08-15, 12:28   #2834
visionAM
Zakorzenienie

A po co wam to jak mia wygląda? weźcie się opanujcie...
Stary 2010-08-15, 12:29   #2835
Kimikika
BAN stały

Po co Rutkowski zorganizował te poszukiwania nie wiemy. Jeśli miał przeciek że tam jest jej ciało to by nie czekał przecież kilku dni żeby to sprawdzać z grupą amatorów, tylko zorganizowałby swoich ludzi, psy itd.
O szum medialny myślę że też nie chodziło, w końcu tego dnia był też marsz,więc wystarczyłoby gdyby tylko tam się pojawił i błysnął przed kamerami (co zresztą uczynił)
Myślę że jednak do czegoś były mu te poszukiwania potrzebne, oby jego plan, jaki miał z nimi związany wypalił.

Przy okazji mmm3m może ty się orientujesz. Jak było z losowaniem tej nagrody na poszukiwaniach? Czy podawaliście swoje dane - imię, nazwisko - na tych losach?
No i czy w ogóle była ta nagroda,bo na forum oficjalnym podwarzają wiarygodność Rutkowskiego w sprawie nagród, więc jestem ciekawa, czy była czy nie była

Edytowane przez Kimikika
Czas edycji: 2010-08-15 o 12:31
Kimikika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 12:30   #2836
tobiaszowa
Zadomowienie

jak chcecie wiedziec jak mia wyglada to sobie wysylajcie privy,bo jej chyba tez milo by nie bylo,jakby ktos tutaj podal jej zdjęcie i kazdy wiedzialby jak wyglada,wiec dajcie spokoj
Stary 2010-08-15, 12:32   #2837
oleska88
Wtajemniczenie

no nie wazne po co, ale skoro zaadaje takie pytanie to znaczy, ze jest mi potrzebna odpowiedz

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

w sumie racja, moze prv lepszy.

swoja droga ona nie interesuje sie tym, czy jest dla kogos mila czy wrecz chamska , wiec jak dla mnie to mogloby byc jej niemilo.

No1look

Stary 2010-08-15, 12:32   #2838
mmm3m
BAN stały

Cytat:
To prawda, też mnie to dziwi,

ale co do mia - ona moim zdaniem kłamie kłamie, że sie nie udzielała w mediach -- sama ją widziałam w jakimś reportażu - była podpisana Iza i że ma nick mia.

Mia, jeżeli twierdzisz, że reporterzy się pomylili podpisując tak inną dziewczynę, to daj cynk.

Na reportażu miałaś czarne włosy rozpuszczone i czarne okulary.

Edytowane przez mmm3m
Czas edycji: 2010-08-15 o 12:37
Stary 2010-08-15, 12:32   #2839
dilara
Raczkowanie

Cytat:
z prostej przyczyny, chce zobaczyc kto takie glupoty wypisal we wczorajszym poscie o wielomilionowych odszkodowaniach i innych tego typu rzeczach

nie badz uszczypliwa, i nie denerwuj sie tak
Stary 2010-08-15, 12:35   #2840
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oleska88 Pokaż wiadomość
no nie wazne po co, ale skoro zaadaje takie pytanie to znaczy, ze jest mi potrzebna odpowiedz

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

w sumie racja, moze prv lepszy.

swoja droga ona nie interesuje sie tym, czy jest dla kogos mila czy wrecz chamska , wiec jak dla mnie to mogloby byc jej niemilo.
może jeszcze chcesz link do jej profili na portalach internetowych żeby ją prześwietlić i wysnuć portret psychologiczny na podstawie zdjęć i komentarzy? nie wiem po co wam to potrzebne, nawet na PW po co sobie będziecie takie rzeczy rozsyłać, co wy macie po 10 lat żeby się nad czyimś zdjęciem podniecać? Wg mnie to jest CHORE... a jak ktoś jest taki wyrywny aby oglądać mia_blankę to niech sam swoje zdjęcie na Wizaż wrzuci, ciekawe czy tak miło by było
Stary 2010-08-15, 12:35   #2841
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Kimikika Pokaż wiadomość

Przy okazji mmm3m może ty się orientujesz. Jak było z losowaniem tej nagrody na poszukiwaniach? Czy podawaliście swoje dane - imię, nazwisko - na tych losach?
No i czy w ogóle była ta nagroda,bo na forum oficjalnym podwarzają wiarygodność Rutkowskiego w sprawie nagród, więc jestem ciekawa, czy była czy nie była
Prosili nas o imię i nazwisko przy wyjściu z auTobusu.
Na koniec pan R. osobiście losował karteczki z imionami. Ja nie byłam przy głównej nagrodzie - ale wszyscy mi mówili, że chłopak wygrał 1000 zeta w gotówce. poza tym były darmowe wstępy do kina rozlosowane chyba wśród 10 osób
Stary 2010-08-15, 12:35   #2842
oleska88
Wtajemniczenie

zebys wiedziala Dilara, ze wlasnie o to chodzi :P

No1look

Stary 2010-08-15, 12:35   #2843
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dilara Pokaż wiadomość
z prostej przyczyny, chce zobaczyc kto takie glupoty wypisal we wczorajszym poscie o wielomilionowych odszkodowaniach i innych tego typu rzeczach

nie badz uszczypliwa, i nie denerwuj sie tak
no bez przesady...
a jak ja będę chciała zobaczyć która z was tak na nią najeżdża to też mi tutaj swoje zdjęcia opublikujecie? Wątpię
Stary 2010-08-15, 12:35   #2844
tobiaszowa
Zadomowienie

ale tez racja,fajnie znac twarz osoby,na ktorej tyle osob się zawiodlo i uwazalo ją za fajna,dobra osobe. Zreszta wiadomo-ludzka ciekawosc.
Stary 2010-08-15, 12:36   #2845
mmm3m
BAN stały

Cytat:
jak chcecie wiedziec jak mia wyglada to sobie wysylajcie privy,bo jej chyba tez milo by nie bylo,jakby ktos tutaj podal jej zdjęcie i kazdy wiedzialby jak wyglada,wiec dajcie spokoj
RÓWNIEŻ RADZĘ NA PRIV, mia miałaby prawo w takim przypadku być urażona, że ktoś rozpowszechnia jej wizerunek i mówi jaka to ona jest zła (choć zła jest serialnie )
Stary 2010-08-15, 12:38   #2846
tobiaszowa
Zadomowienie

Cytat:
Prosili nas o imię i nazwisko przy wyjściu z auTobusu.
Na koniec pan R. osobiście losował karteczki z imionami. Ja nie byłam przy głównej nagrodzie - ale wszyscy mi mówili, że chłopak wygrał 1000 zeta w gotówce. poza tym były darmowe wstępy do kina rozlosowane chyba wśród 10 osób
U-l-a-l-a
To pewnie chłopak się mimo wszystko cieszyl,chyba,ze byl znajomym Iwony to raczej go to za bardzo nie uszczesliwilo

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Cytat:
RÓWNIEŻ RADZĘ NA PRIV, mia miałaby prawo w takim przypadku być urażona, że ktoś rozpowszechnia jej wizerunek i mówi jaka to ona jest zła (choć zła jest serialnie )
Hehe racja,ale ja tez czuje sie urazona jak wiekszosc tutaj osob takze powinnam miec na to wylane,ale dobra zamykamy temat wizerunku tej dziewczyny
Stary 2010-08-15, 12:40   #2847
dilara
Raczkowanie

Cytat:
może jeszcze chcesz link do jej profili na portalach internetowych żeby ją prześwietlić i wysnuć portret psychologiczny na podstawie zdjęć i komentarzy? nie wiem po co wam to potrzebne, nawet na PW po co sobie będziecie takie rzeczy rozsyłać, co wy macie po 10 lat żeby się nad czyimś zdjęciem podniecać? Wg mnie to jest CHORE... a jak ktoś jest taki wyrywny aby oglądać mia_blankę to niech sam swoje zdjęcie na Wizaż wrzuci, ciekawe czy tak miło by było
nie prosze o profil NK, bo jakos specjalnie mnie jej zycie prywatne nie interesuje - po prostu bylam ciekawa, w ktorym miejscu mia sobie chodzila na tym marszu. Czy tuz przy rodzienie i najblizszych??? Bo z tego co wiem, to nie jest zadna znajoma rodziny, tylko taka osoba jak Ty czy ja, wiec wysuwanie sie na sam przod kolo jej matki, mowi samo za siebie.

mam moje fotki w poprzednich postach, mozna je bardzo latwo znalezc 5 minut roboty

i nie widze tu az tak duzego powodu do nerwow i uszczypliwosci, wiec po co ta zlosc?
Stary 2010-08-15, 12:41   #2848
mmm3m
BAN stały

Cytat:
U-l-a-l-a
To pewnie chłopak się mimo wszystko cieszyl,chyba,ze byl znajomym Iwony to raczej go to za bardzo nie uszczesliwilo

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Hehe racja,ale ja tez czuje sie urazona jak wiekszosc tutaj osob takze powinnam miec na to wylane,ale dobra zamykamy temat wizerunku tej dziewczyny
Mnie się wydaje, że wszsycy jej znajomi jechali samochodami i nie próbowali brać udziały w losowaniu.

Ja bym się bała dostać przy nich wszystkich tą kasę, jeszcze by mnie ktoś napadł - ale wiecie, ja jestem ogółem strachliwa i bardzo dbam o bezpieczeństwo i prywatność dlatego mam takie myśli.
Stary 2010-08-15, 12:42   #2849
oleska88
Wtajemniczenie

Ale dlaczego Cie to tak boli? Bo nie rozumiem Twojej strasznej arogancji i zlosci w tym momencie. Wystarczy napisac, ze nie powiesz poniewaz uwazasz, ze to nie fair, a nie rozpisywac sie na 20 linijek, ze to dziecinne etc.
Dla mnie dziecinne jest to co ta dziewczyna wyprawia. Popisala sie w swoich wypowiedziach polinteligencja- przepraszam inaczej tego nazwac nie moge, ale jezeli ow panienka najezdza na dziewczyne, ktora zrobila naprawde wypasiony filmik, dzieki ktoremu o losach Iwony dowiedzialo sie kilka tysiecy osob, grozi jej odszkodowaniami itp to jest dopiero na poziomie dziecka.
A dlaczego chce wiedziec jak wyglada? Bo jestem ciekawa czy na czole tez ma wypisane, ze jest bezduszna osoba
Licze sie z ostrzezeniami, czy nawet banem- ok, ale musialam napiac co mysle.

No1look

Stary 2010-08-15, 12:42   #2850
tobiaszowa
Zadomowienie

Cytat:
Weź już dziewczyno nie przesadzaj i w tym momencie to chyba Ty się podniecasz tą sytuacją,dziewczyna zapytała można jej normalnie odpowiedzieć bez złości. Nie snuj już swoich głupich teorii,że ktoś chce zrobić z niej zamieszaną w tą sprawe,bo w takich wypowiedziach to Ty się zachowujesz jakbyś miała 10 lat.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości