|
|
#2821 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto
Cytat:
|
|
|
#2822 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2823 |
|
Zakorzenienie
|
Ajjj...dziewczyny czy naprawdę takie dyskusje "pomiędzy forami" mają jakiś sens?? ;/ Już było tutaj fajnie na wizażu i na temat i znowu się zaczęło... ;/
|
#2824 |
|
Zakorzenienie
|
Na forum na oficjalnej stronie Iwony pojawiło się oświadczenie mia co do zarzutów dziewczyn z Wizażu. Pisałyście do niej jakieś wiadomości prywatne?
|
|
|
|
#2825 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dlatego uważam, że stroną Iwony również rządzą ludzie, którzy totalnie się do tego nie nadają. Nie umniejszając im w ogóle, tylko po prostu nie mają predyspozycji. |
|
|
|
|
#2826 |
|
Zakorzenienie
|
i ciagle tak bedzie..
za kilka dni spokoj, potem znowu klotnie i tak w kolko. |
|
|
|
#2827 |
|
BAN stały
|
nie nie, to nie krzyk, tylko zwrócenie uwagi na sytuacje, serio , proszę tego nie odbierać jako krzyku
Edytowane przez mmm3m Czas edycji: 2010-08-15 o 12:26 |
|
|
|
#2828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok..
|
|
|
#2829 |
|
Raczkowanie
|
a ja tak troszke niesmialo zapytam - gdzie jest jakis reportaz z wypowiedzia mii?
|
|
|
|
#2830 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2831 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
"Cały czas to robimy. Niestety sianie nienawiści, fermentu i plotek w tym nie pomaga." Bołhehehe... Kto sieje nienawisc i ferment?
Edytowane przez tobiaszowa Czas edycji: 2010-08-15 o 12:27 |
|
|
|
|
#2832 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny ta mia jest na ktoryms ze zdjec z tego marszu? http://www.zaginelaiwonawieczorek.np...5&thread_id=98
|
#2833 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale atmosfera faktycznie ma wiele do życzenia,ale cóż nerwy każdemu puszczają w takiej sprawie... |
|
|
|
|
#2834 |
|
Zakorzenienie
|
A po co wam to jak mia wygląda? weźcie się opanujcie...
|
|
|
|
#2835 |
|
BAN stały
|
Po co Rutkowski zorganizował te poszukiwania nie wiemy. Jeśli miał przeciek że tam jest jej ciało to by nie czekał przecież kilku dni żeby to sprawdzać z grupą amatorów, tylko zorganizowałby swoich ludzi, psy itd.
O szum medialny myślę że też nie chodziło, w końcu tego dnia był też marsz,więc wystarczyłoby gdyby tylko tam się pojawił i błysnął przed kamerami (co zresztą uczynił )Myślę że jednak do czegoś były mu te poszukiwania potrzebne, oby jego plan, jaki miał z nimi związany wypalił. Przy okazji mmm3m może ty się orientujesz. Jak było z losowaniem tej nagrody na poszukiwaniach? Czy podawaliście swoje dane - imię, nazwisko - na tych losach? No i czy w ogóle była ta nagroda,bo na forum oficjalnym podwarzają wiarygodność Rutkowskiego w sprawie nagród, więc jestem ciekawa, czy była czy nie była
Edytowane przez Kimikika Czas edycji: 2010-08-15 o 12:31 |
|
|
|
#2836 |
|
Zadomowienie
|
jak chcecie wiedziec jak mia wyglada to sobie wysylajcie privy,bo jej chyba tez milo by nie bylo,jakby ktos tutaj podal jej zdjęcie i kazdy wiedzialby jak wyglada,wiec dajcie spokoj
|
|
|
|
#2837 |
|
Wtajemniczenie
|
no nie wazne po co, ale skoro zaadaje takie pytanie to znaczy, ze jest mi potrzebna odpowiedz
![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- w sumie racja, moze prv lepszy. swoja droga ona nie interesuje sie tym, czy jest dla kogos mila czy wrecz chamska , wiec jak dla mnie to mogloby byc jej niemilo.
|
#2838 |
|
BAN stały
|
To prawda, też mnie to dziwi,
ale co do mia - ona moim zdaniem kłamie kłamie, że sie nie udzielała w mediach -- sama ją widziałam w jakimś reportażu - była podpisana Iza i że ma nick mia. Mia, jeżeli twierdzisz, że reporterzy się pomylili podpisując tak inną dziewczynę, to daj cynk. Na reportażu miałaś czarne włosy rozpuszczone i czarne okulary. Edytowane przez mmm3m Czas edycji: 2010-08-15 o 12:37 |
|
|
|
#2839 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2841 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Na koniec pan R. osobiście losował karteczki z imionami. Ja nie byłam przy głównej nagrodzie - ale wszyscy mi mówili, że chłopak wygrał 1000 zeta w gotówce. poza tym były darmowe wstępy do kina rozlosowane chyba wśród 10 osób |
|
|
|
|
#2843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak ja będę chciała zobaczyć która z was tak na nią najeżdża to też mi tutaj swoje zdjęcia opublikujecie? Wątpię
|
|
|
|
|
#2844 |
|
Zadomowienie
|
ale tez racja,fajnie znac twarz osoby,na ktorej tyle osob się zawiodlo i uwazalo ją za fajna,dobra osobe. Zreszta wiadomo-ludzka ciekawosc.
|
|
|
|
#2845 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
RÓWNIEŻ RADZĘ NA PRIV, mia miałaby prawo w takim przypadku być urażona, że ktoś rozpowszechnia jej wizerunek i mówi jaka to ona jest zła (choć zła jest serialnie )
|
|
|
|
|
#2846 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To pewnie chłopak się mimo wszystko cieszyl,chyba,ze byl znajomym Iwony to raczej go to za bardzo nie uszczesliwilo ![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2847 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam moje fotki w poprzednich postach, mozna je bardzo latwo znalezc 5 minut roboty ![]() i nie widze tu az tak duzego powodu do nerwow i uszczypliwosci, wiec po co ta zlosc?
|
|
|
|
|
#2848 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja bym się bała dostać przy nich wszystkich tą kasę, jeszcze by mnie ktoś napadł - ale wiecie, ja jestem ogółem strachliwa i bardzo dbam o bezpieczeństwo i prywatność dlatego mam takie myśli. |
|
|
|
|
#2849 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale dlaczego Cie to tak boli? Bo nie rozumiem Twojej strasznej arogancji i zlosci w tym momencie. Wystarczy napisac, ze nie powiesz poniewaz uwazasz, ze to nie fair, a nie rozpisywac sie na 20 linijek, ze to dziecinne etc.
Dla mnie dziecinne jest to co ta dziewczyna wyprawia. Popisala sie w swoich wypowiedziach polinteligencja- przepraszam inaczej tego nazwac nie moge, ale jezeli ow panienka najezdza na dziewczyne, ktora zrobila naprawde wypasiony filmik, dzieki ktoremu o losach Iwony dowiedzialo sie kilka tysiecy osob, grozi jej odszkodowaniami itp to jest dopiero na poziomie dziecka. A dlaczego chce wiedziec jak wyglada? Bo jestem ciekawa czy na czole tez ma wypisane, ze jest bezduszna osoba Licze sie z ostrzezeniami, czy nawet banem- ok, ale musialam napiac co mysle.
|
#2850 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:48.

a wypowiedz nie miala na celu krzyku tylko tego zeby kazdy tę wypowiedz zauwazyl i przeczytal

)![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)