Rozstanie z facetem - część 11 :( - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-15, 18:09   #1171
monia55598
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 11 :(

OtTakaJa masz moze gg moze razem zabijemy nude
monia55598 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 18:11   #1172
OtTakaJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monia55598 Pokaż wiadomość
OtTakaJa masz moze gg moze razem zabijemy nude
Ajj chętnie, ale mi chodzi o to, że ja chcę dziś gdzieś wyjść, poszaleć, a najlepiej upić się no ale co? Sama nie pójdę

OtTakaJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 18:12   #1173
monilkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Pokaż wiadomość
Ja bym na Twoim miejscu zrobiła tak samo. Jeśli się odezwie sam to znaczy, że może jednak to działa też w drugą stronę za co trzymam kciuki. Czas pokaże.

Dziewczyny, ja nie chcę siedzieć dziś w domu!
Ja dzisiaj nie mam siły nigdzie wyłazić. Idę sobie pooglądam zdjęcia
Stary 2010-08-15, 18:13   #1174
monia55598
Raczkowanie

Heheheh ja szukam chetnego do kinaale kazdy albo jest u drugiej polowki albo na wakacjach albo na poprawinach.....a mam naprawde sporo znajomych
Stary 2010-08-15, 18:14   #1175
Nieoficjalnie
Zakorzenienie

Cytat:
Ajj chętnie, ale mi chodzi o to, że ja chcę dziś gdzieś wyjść, poszaleć, a najlepiej upić się no ale co? Sama nie pójdę
Wyjmuj piwo i pijemy
Stary 2010-08-15, 18:19   #1176
OtTakaJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monia55598 Pokaż wiadomość
Heheheh ja szukam chetnego do kinaale kazdy albo jest u drugiej polowki albo na wakacjach albo na poprawinach.....a mam naprawde sporo znajomych
Moi znajomi też mają zajęty wieczór. Już czuję tą przepłakaną noc. Włączy mi się myślenie i po mnie

Cytat:
Napisane przez Nieoficjalnie Pokaż wiadomość
Wyjmuj piwo i pijemy
Jak zacznę pić do monitora to dopiero mi się wkręci smutny nastrój

Edytowane przez OtTakaJa
Czas edycji: 2010-08-15 o 18:20
Stary 2010-08-15, 18:23   #1177
martuch_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez monilkaa Pokaż wiadomość
Chciałabym Chociaż nie wiem, czy tacy faceci kiedyś poważnieją... On ma 20, no prawie 21 lat, a ciągle jak dziecko, które się musi wyszaleć No cóż, poczekamy, zobaczymy, ale znając moje szczęście...
Oj kochana. Tak się czasami wydaje. Mi też zaczyna już wiary w to, że z kimś będę brakuje.. Te " głupie szczęście " ale cóż

martuch_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 18:25   #1178
Nieoficjalnie
Zakorzenienie

Cytat:
Moi znajomi też mają zajęty wieczór. Już czuję tą przepłakaną noc. Włączy mi się myślenie i po mnie

Jak zacznę pić do monitora to dopiero mi się wkręci smutny nastrój
Przesadzasz

Ja jestem zmuszona tak upijać się, a alkohol działa na mnie rozweselająco raczej
Stary 2010-08-15, 18:34   #1179
OtTakaJa
Zakorzenienie

Cytat:
Przesadzasz

Ja jestem zmuszona tak upijać się, a alkohol działa na mnie rozweselająco raczej
Oj ja jak zacznę pić w słabym humorze to zawsze kończy się to rykiem i rozmyślaniami

Stary 2010-08-15, 18:43   #1180
Nieoficjalnie
Zakorzenienie

Cytat:
Oj ja jak zacznę pić w słabym humorze to zawsze kończy się to rykiem i rozmyślaniami

No cóż, to nie upiję Cię dziś

To ja idę po piwo, a Ty główka do góry i proszę mi nie marudzić zbytnio Bo nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej
Stary 2010-08-15, 19:20   #1181
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja się melduję po weselu! Oczywiście z milionem nowych wrażeń i pytań, na które chyba nikt mi nie potrafi odpowiedzieć

W życiu bym nie pomyślała, że mój kolega, z którym byłam na weselu (nazwijmy go X), od wczoraj przestanie być tylko kolegą... Było strasznie gorąco, praktycznie nic wczoraj nie piliśmy, ciągle tylko tańczyliśmy, szaleliśmy na parkiecie (wygraliśmy nawet o,5 jako para najszybciej ściągajaca i zakładająca majtki) i od czasu do czasu wychodziliśmy na spacer, żeby się przewietrzyć. No i podczas któregoś tam z rzędu, zaczęliśmy się wygłupiać i nagle mnie objął, zaczął mnie gładzić po twarzy, aż w końcu pocałował Długo się opierałam, bo dopiero o 2 się ugięłam, a wszystko dlatego, że X słynie z tego, że lubi się zabawiać z dziewczynami tak o, bez zobowiązań, a że zaczął mi się jakoś bardzo podobać, więc się pilnowałam Potem już cały czas chodziliśmy za rękę (objęci, przytuleni itd) i w ogóle czułam się strasznie fajnie Nie wiedziałam (i nadal nie wiem) co o tym wszystkim sądzić. Ciągle powtarzał mi, że jestem słodka, że ładnie się złoszczę, zakładał mi swoją marynarkę na ramiona, żeby nie podziabały mnie komary, pytał czy dobrze się czuję jak mnie leciutko zmuliło. Wydawało mi się, że był mną trochę zafasycnowany. Dziwnie na mnie patrzył, miał takie coś w oku. Od 3 do 5 nad ranem siedzieliśmy sobie na ławkach na dworze, przytulał mnie, przysypialiśmy sobie troszkę, rozmawialiśmy. Niby zaprosił mnie do siebie do Krakowa (studiuje tam), ale zrobił to w stylu "przyjedź, byłoby fajnie", a nie w stylu "przyjedź, bo chcę", ale to facet jest, więc cudów nie wymagam
Mogłabyś któraś na to rzucić jakimś obiektywnym okiem?
Ja tam trzymam kciuki, żeby coś z tego wyszło
Chłopak Ci się podoba, świetnie się bawiłaś, z jego strony jest na pewno to samo, więc tylko czekać aż coś ruszy się dalej
Tak jak tam później pisałaś, koło wtorku będzie dobrze jak do niego napiszesz z tymi podziękowaniami jak się sam nie odezwie i zobaczysz co będzie
p.s. kolejny z Krakowa?

Cytat:
Ja właśnie obejrzałam "Dear John" ("Wciąż ją kocham"). Może w zły dzień (bo od rana myślę o niedoszłym ), ale beczałam na tym filmie jak głupia
Też czuję, że wieczór i noc będę miała ciężką, bo po tym filmie mi jest jeszcze gorzej niż było.
Może i ja się upiję?

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.

Edytowane przez mrytka
Czas edycji: 2010-08-15 o 19:22
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 19:53   #1182
yellowbird
Rozeznanie

Właśnie dlatego nie oglądam od pewnego czasu filmów o miłości, niezależnie od tego, czy szczęśliwej, czy nie. Tylko komedie, które mogą jedynie poprawić mi humor Staram się też przełączać smutne piosenki, ale czasami się nie udaje i wracają wspomnienia, jeśli są z tą piosenką jakieś związane... Tak jak dziś...

Ale teraz humor mi się maksymalnie poprawił! Jejku, dawno się tak z czegoś nie ucieszyłam!

Odpisał! W końcu :P

Musi mnie koniecznie zabrać na coś słodkiego i co ja na to? Mogłam napisać, że najlepiej, żeby to on był tym czymś słodkim...
Na zdjęciach jest...
yellowbird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 20:04   #1183
monia55598
Raczkowanie

nooo oplacalo sie czekaca teraz jaka radosc
ja ide do kina pozno po pozno ale ide odsztyftowalam sie odrazu mi lepiej
Stary 2010-08-15, 20:06   #1184
OtTakaJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mrytka Pokaż wiadomość
Ja właśnie obejrzałam "Dear John" ("Wciąż ją kocham"). Może w zły dzień (bo od rana myślę o niedoszłym ), ale beczałam na tym filmie jak głupia
Też czuję, że wieczór i noc będę miała ciężką, bo po tym filmie mi jest jeszcze gorzej niż było.
Może i ja się upiję?
Na mnie filmy nie działają. Nie ryczę przy nich i nie przywołują wspomnień. Tylko takie wieczory jak ten dziś są najgorsze. Znajomi się świetnie bawią w parach, a ja siedzę w domu i nie mam co ze sobą zrobić i właśnie wtedy przypominają mi się wieczory spędzone z ex

Ten od motocyklu (będę go nazywać K., będzie łatwiej) napisał mi, że chciałby wrócić wcześniej, ale to nie od niego zależy. Napisałam mu, że załapałam smutny nastrój i że jak wróci to niech da znać o ile zechce. Odpisał mi, że jasne, że zechce i że razem podołamy temu nastrojowi.

A ja wiecie co? W ogóle się nie cieszę. Wkurzyłam się! Ma pannę to po kiego pisze mi takie teksty?! Ja tą trzecią nie będę

Stary 2010-08-15, 20:17   #1185
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Na mnie filmy nie działają. Nie ryczę przy nich i nie przywołują wspomnień. Tylko takie wieczory jak ten dziś są najgorsze. Znajomi się świetnie bawią w parach, a ja siedzę w domu i nie mam co ze sobą zrobić i właśnie wtedy przypominają mi się wieczory spędzone z ex

Ten od motocyklu (będę go nazywać K., będzie łatwiej) napisał mi, że chciałby wrócić wcześniej, ale to nie od niego zależy. Napisałam mu, że załapałam smutny nastrój i że jak wróci to niech da znać o ile zechce. Odpisał mi, że jasne, że zechce i że razem podołamy temu nastrojowi.

A ja wiecie co? W ogóle się nie cieszę. Wkurzyłam się! Ma pannę to po kiego pisze mi takie teksty?! Ja tą trzecią nie będę
Wiesz wydaje mi się, że nie masz co się łudzić, że on chce takiego układu kolega-koleżanka. No bo nie sądzę, że jego dziewczyna (gdyby wiedziała, bo obstawiam, że nie wie) powiedziałaby coś w stylu "Ok, kochanie leć do swojej koleżanki po pracy i popraw jej humor. My się zobaczymy jutro".

.
Stary 2010-08-15, 20:24   #1186
OtTakaJa
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz wydaje mi się, że nie masz co się łudzić, że on chce takiego układu kolega-koleżanka. No bo nie sądzę, że jego dziewczyna (gdyby wiedziała, bo obstawiam, że nie wie) powiedziałaby coś w stylu "Ok, kochanie leć do swojej koleżanki po pracy i popraw jej humor. My się zobaczymy jutro".
No dokładnie tak samo myślę, że on jedzie na dwa fronty i że ona nic nie wie. Co ja mam zrobić? On mi się podoba, nie ukrywam, jest przystojny i ma świetny charakter ale taki układ mi nie pasuje. No ale co, nie wypalę do niego prosto z mostu tego. Co zrobić?

Stary 2010-08-15, 20:28   #1187
yellowbird
Rozeznanie

Cytat:

Bo faceci są popier*oleni! :/ Tak samo jak ten mój spotkał się ze mną 2 tyg. temu, tulił się do mnie i w ogóle jak to On mnie nie kocha a po 2 dniach miał opis do innej i już się do mnie nie odzywał! No, parę dni temu napisał, ale to już jest po wszystkim, ma Nową. Teraz już wiem, że nic mnie nie zdziwi! :/ Jednego dnia kocha, drugiego ma inną. Nie wiedział, która wybrać, na którą się zdecydować? Pfff... Chore... Nie warci naszej uwagi są tacy kretyni...
yellowbird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 20:34   #1188
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
No dokładnie tak samo myślę, że on jedzie na dwa fronty i że ona nic nie wie. Co ja mam zrobić? On mi się podoba, nie ukrywam, jest przystojny i ma świetny charakter ale taki układ mi nie pasuje. No ale co, nie wypalę do niego prosto z mostu tego. Co zrobić?
Kochana, ja bym sobie nie zawracała nim głowy. Bo nawet jeśli rozstanie się z dziewczyną dla Ciebie, to skąd pewność, że Tobie potem nie zrobi tego samego? Gdyby był w porządku to rozstałby się z nią (jeśli faktycznie im się nie układa), a dopiero potem wziąłby się za pisanie do innych.

.
Stary 2010-08-15, 20:39   #1189
monilkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam trzymam kciuki, żeby coś z tego wyszło
Chłopak Ci się podoba, świetnie się bawiłaś, z jego strony jest na pewno to samo, więc tylko czekać aż coś ruszy się dalej
Tak jak tam później pisałaś, koło wtorku będzie dobrze jak do niego napiszesz z tymi podziękowaniami jak się sam nie odezwie i zobaczysz co będzie
p.s. kolejny z Krakowa?
Kolejny z Krakowa, a raczej studiujący tam

Kurdę, boję się, że nic nie będzie. To jest właśnie taki o, lekkoduch, tutaj się pobawię, tam też. On raczej nigdy nie myślał o ustatkowaniu się (czytajcie: związku). Nie wiem cholera, myślę o nim cały czas dzisiaj, ciągle mi się przypominają takie różne weselne momenty A jak całował po szyi...
Stary 2010-08-15, 20:39   #1190
OtTakaJa
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana, ja bym sobie nie zawracała nim głowy. Bo nawet jeśli rozstanie się z dziewczyną dla Ciebie, to skąd pewność, że Tobie potem nie zrobi tego samego? Gdyby był w porządku to rozstałby się z nią (jeśli faktycznie im się nie układa), a dopiero potem wziąłby się za pisanie do innych.
Niby masz rację, ale on pisze do mnie od grudnia. Raz rzadziej raz częściej ale pisze. Wtedy nie miał dziewczyny, ale ja miałam chłopaka. Teraz sytuacje się odwróciły. Ja nie chciałabym, żeby on się rozstawał ze swoją dziewczyną dla mnie. W życiu! Tylko co ja mam zrobić? Ja do niego pierwsza nie piszę, on się sam odzywa. Co mam mu powiedzieć, żeby była jasna sytuacja? Nie wiem

Stary 2010-08-15, 20:43   #1191
krolowazimy
Wtajemniczenie

Cytat:

Facet po rozwodzie wie, jak to jest zyć, mieszkać z kobietą, trochę ma większe doświadczenie od tych, którzy byli w paru związkach i chodzili na randki, pięknie ładnie, ale o prawdziwym życiu z babką pojęcia nie mają.
Racja. Trzeba jednak dokładnie obadać przyczyny rozwodu. Bo jeśli rozpadło się z jego winy (alkohol, zdrada etc.), to raczej kaszanka. Jeśli wina leży po obu stronach - warto spróbować. Może mieć jakieś bloki i obawy przed kolejnym związkiem, ale z drugiej strony może też wiedzieć, co w życiu i związku jest ważne i jakich błędów nie wolno popełnić.

Monilkaa - wiesz, możemy sobie gdybać, o co chodzi weselnemu, a prawdy pewnie on sam nie zna Czekaj na jego dalsze kroki. Jak się wkręcił, to podziała

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

Cytat:
Napisane przez yellowbird Pokaż wiadomość
Właśnie dlatego nie oglądam od pewnego czasu filmów o miłości, niezależnie od tego, czy szczęśliwej, czy nie.
A ja właśnie ostatnio oglądam filmy o miłości, żeby się pozytywnie nakręcić i zmotywować do wypatrywania bratniej duszy.

Na "Pamiętniku" który zarzuciłam ostatnio płakałam nawet. Sukces.
krolowazimy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 20:47   #1192
monilkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krolowazimy Pokaż wiadomość
Monilkaa - wiesz, możemy sobie gdybać, o co chodzi weselnemu, a prawdy pewnie on sam nie zna Czekaj na jego dalsze kroki. Jak się wkręcił, to podziała

Na "Pamiętniku" który zarzuciłam ostatnio płakałam nawet. Sukces.

Niby mam oficjalne zaproszenie do Krakowa, moja mama go pokochała i marzy, że się zejdziemy Ale jak już tam pojadę, to skończy się tylko w jeden sposób... On nie ma wolnego łóżka, a pociąga mnie fizycznie więc... Racja, nie ma co gdybać

Pamiętnik jest cudowny. Ja ryczałam od samego początku

Edytowane przez monilkaa
Czas edycji: 2010-08-15 o 20:48
monilkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 20:48   #1193
_paula_20
Raczkowanie

Cytat:
jesteś pewna że on ma taki świetny charakter skoro próbuje grać na dwa fronty? może przesadzam, ale dla mnie on byłby już skreślony.
ale Ty znasz go już trochę, jeżeli on Ci się naprawdę podoba to może pogadaj z nim szczerze i po prostu zapytaj o tą jego dziewczynę, powiedz że chcesz wiedzieć na czym stoisz, powinien zrozumieć i się zdecydować

Happiness is a choice. And it's free. Play on.
_paula_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 20:51   #1194
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Były w środę napisał ostatniego esa i już myślałam, że mam go z głowy, że da mi całkiem o sobie zapomnieć, ale gdzie tam. Dziś w nocy puscił mi strzałkę, tak jakby chciał o sobie przypomnieć. Chłopy są dziwne i tyle
Wyłączaj telefon na noc.

Cytat:
Napisane przez wadera4 Pokaż wiadomość
monia jak Ty mnie ładnie nazywasz, "wanderka"
wypij sobie piwo albo drina, lepiej Ci się zrobi
wandalka męskich serc :P

Cytat:
Napisane przez LadyBird_ Pokaż wiadomość
Poszedł z nimi na miasto, a później do shisha bar. Mnie już od dawna nigdzie nie zabierał ani nie proponował wyjść. Ja się wkurzyłam, a on uważał, że nic złego nie zrobił, że nie mam do niego zaufania, że go ograniczam.
Wiem, że masz bana, ale napisałaś taką smutną wiadomość... Kiedy ostatnio wyszłaś z nim i jego znajomymi? Może nie chciałaś się z nimi widywać i dla niego to było niekomfortowe?

Cytat:
Że we dwoje to nie ma sensu nigdzie wychodzić, że nie wyobraża sobie wyjść we dwójkę i pić piwo albo wychodzić na spacer, bo jeszcze kogoś spotkamy, a ja większości dziewczyn nie lubię itp... Kłóciliśmy się o to cały czas, ale jakoś było.
Niewychodzenie we dwoje zabija namiętność, znam to z autopsji
Jeśli twierdził, że nie lubisz jego znajomych, to nie był dobrze wróżący znak, warto zastanowić się nad sobą i swoim podejściem do innych.

Cytat:
On nie chciał, bo będzie nudno we dwójkę i w ogóle.
Cieszę się, że się z nim rozstałaś. Co za palant!

Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość
Ja oglądam "Sex w wielkim mieście 2"
A ja "Plotkarę" głupie, naiwnie optymistyczne, ale przyjemnie się ogląda.

Cytat:
Napisane przez marg0lcia Pokaż wiadomość
Umarłam! Hahahahahahahaha. Eksio napisał eska, jak wspomniałam, ze jest już w domu(nie wiem po co). Nie odp, bo mam tylko na cynka, więc napisał: puść głuchego, jak nie śpisz. Puściłam. Zadzwonił i czy przyjdę do niego Mówię, że nie, bo jest późno itd, a on, że odezwie się na tygodniu i byśmy się spotkali. Padnę zaraz na cycki.
Seksu mu brakuje. Mam nadzieję, że się z nim nie spotkasz.

Cytat:
Napisane przez mimimka Pokaż wiadomość
X ma swoj staly tekst. Jak sie mu powie ze jest goraco, a teraz o to nietrudno to odpowiada `´to sie rozbierz´`. A jak mu powiedziala zeby on sie rozebral jesli tak bardzo chce to w tym momencie zdjal koszulke i me oczy ujrzaly jego piekny i delikatny kaloryferek
Brzmi jak ze "Zmierzchu"
Lubię czytać Twoje wypowiedzi o X

Cytat:
dziewczyny apelujcie do wszystkich: nie wchodzimy do wody pod wpływem alkoholu!!! mieliśmy wczoraj śmiertelny wypadek na jeziorze, utopił się młody chłopak... róbmy coś, bo naprawdę zbyt wiele jest takich wypadków...
Polacy wszystko by robili po alkoholu, nawet piliby alkohol po alkoholu

Cytat:
Napisane przez anika* Pokaż wiadomość
hej dziewczyny długo nie pisałam bo starałam sie jakoś poukładać życie bez niego. Więc tak:
luty - info, że ma inną i odchodzi
lipiec - rozwód
sierpień - znów wyszło słońce
Trochę długo to trwało nim zrozumiłam, że ja go nie chcę. Chcę szczęścia sama lub z kimś kto będzie na mnie zasługiwał.
OtTakaJa Twój podpis to sedno sprawy, po co nam facet, który zdradza? Biedna ta jego "nowa miłość" żyć w ciągłym strachu, że skoro po 14 latach zostawił żonę to i mnie może zostawić...
Jakis czas temu poznałam fajnego kolesia, najpierw było gg, potem telefony a w zeszłym tyg. pierwsza kawa.
Nie jestem gotowa na związek i On doskonale o tym wie, nie naciska ale świadomość, że ktoś Cie podrywa jest super
Wszystkie dziewczyny, które pisały "to minie" miały świętą rację. Minęło bezpowrotnie, do byłego nic już nie czuję i mogę z nim normalnie rozmawiać echh jest cudnie
Cieszę się, że napisałaś i że jest dobrze Będziesz z kimś, kto będzie Cię mocno kochał, słowo daję!

Cytat:
dziewczyny a co myślicie o rozwiedzionych?... brać ich pod uwagę?..
Rozwodnik rozwodnikowi nierówny. Po 8 latach konkubinatu jestem prawie jak rozwódka. Recykling, odzysk - dobre określenia

Cytat:
a to, że czuję, iż dobiega nasz koniec, to już inna bajeczka
Zarzuć bajeczkę.

Cytat:
Jak to nie masz łóżka?

Cytat:
Może warto mu to zasugerować? Mój flirtował przez internet z inną jak się pojawiłam w jego życiu, ale jak tylko między nami zaiskrzyło, to zakończył tamtą znajomość, żeby być w porządku wobec każdej z nas. Pominę, jakie laska robiła mu afery, jakby co najmniej byli parą, a widzieli się raptem raz czy dwa...

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2010-08-15 o 20:52
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 20:54   #1195
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:

Kurdę, boję się, że nic nie będzie. To jest właśnie taki o, lekkoduch, tutaj się pobawię, tam też. On raczej nigdy nie myślał o ustatkowaniu się (czytajcie: związku). Nie wiem cholera, myślę o nim cały czas dzisiaj, ciągle mi się przypominają takie różne weselne momenty A jak całował po szyi...
Dlatego na razie nie myśl czy coś będzie czy nie Jak będzie to bardzo dobrze Jak nie to olać i jego strata

Cytat:
Niby masz rację, ale on pisze do mnie od grudnia. Raz rzadziej raz częściej ale pisze. Wtedy nie miał dziewczyny, ale ja miałam chłopaka. Teraz sytuacje się odwróciły. Ja nie chciałabym, żeby on się rozstawał ze swoją dziewczyną dla mnie. W życiu! Tylko co ja mam zrobić? Ja do niego pierwsza nie piszę, on się sam odzywa. Co mam mu powiedzieć, żeby była jasna sytuacja? Nie wiem
Faceci zazwyczaj aluzji nie rozumieją dlatego najlepiej jest powiedzieć mu prosto z mostu. Powiedz, że dziękujesz mu, że chce Ci humor poprawiać i za razem dziwi Cię to, że zajęty chłopak poświęca tyle swojego czasu koleżance, zamiast spędzać go z ukochaną, więc żeby wszystko było jasne i żeby być w porządku do jego dziewczyny chcesz dla pewności podkreślić, że Wasze stosunki są czysto koleżeńskie. Ja bym powiedziała coś w tym stylu.

.
Stary 2010-08-15, 20:55   #1196
OtTakaJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _paula_20 Pokaż wiadomość
jesteś pewna że on ma taki świetny charakter skoro próbuje grać na dwa fronty? może przesadzam, ale dla mnie on byłby już skreślony.
ale Ty znasz go już trochę, jeżeli on Ci się naprawdę podoba to może pogadaj z nim szczerze i po prostu zapytaj o tą jego dziewczynę, powiedz że chcesz wiedzieć na czym stoisz, powinien zrozumieć i się zdecydować
Ja mam w zasadzie tę jasność, że wiem, że on ma laskę. Poza tym nie wiem nic. Najchętniej przestałabym się w ogóle do niego odzywać na parę dni ale to też niczego nie rozwiąże. Może po prostu traktować go jak kumpla i poczekać na rozwój wydarzeń? Ale to też źle bo ja siebie znam i się zaangażuję, zacznę odbierać mylne sygnały i będę znowu w duu.pie Masz rację, spróbuję z nim pogadać szczerze i albo rybka albo akwarium

Stary 2010-08-15, 20:59   #1197
_paula_20
Raczkowanie

Cytat:
Ja mam w zasadzie tę jasność, że wiem, że on ma laskę. Poza tym nie wiem nic. Najchętniej przestałabym się w ogóle do niego odzywać na parę dni ale to też niczego nie rozwiąże. Może po prostu traktować go jak kumpla i poczekać na rozwój wydarzeń? Ale to też źle bo ja siebie znam i się zaangażuję, zacznę odbierać mylne sygnały i będę znowu w duu.pie Masz rację, spróbuję z nim pogadać szczerze i albo rybka albo akwarium
tak jak napisałaś, możesz poczekać kilka dni i zobaczyć jak się sytuacja potoczy jeżeli będzie jasne, że On oczekuje czegoś więcej to wtedy z nim pogadaj o tamtej lasce

Happiness is a choice. And it's free. Play on.
_paula_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 20:59   #1198
monilkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dlatego na razie nie myśl czy coś będzie czy nie Jak będzie to bardzo dobrze Jak nie to olać i jego strata
Ilu tak będę jeszcze olewać?

Właśnie weszłam na fejsbuka a tam weselnego status:
"Uff, co za wesele. ...(jego imię), chcąc nie chcąc, został hitem wieczoru. Hell fuckin yeah :P"

Głupek

Zastanawiam się jaką ciętą ripostę mu zapodać

Edytowane przez monilkaa
Czas edycji: 2010-08-15 o 21:01
monilkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 21:00   #1199
Malla
Nie depcze krokusów

OtTakaJa - umów się z nim i z nią. Ale by się działo...
Stary 2010-08-15, 21:06   #1200
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
OtTakaJa - umów się z nim i z nią. Ale by się działo...
OtTakaJa, ciekawe jakby zareagował jakbyś zaproponowała spotkanie we 3 ja bym to sprawdziła

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Cytat:
Ilu tak będę jeszcze olewać?

Właśnie weszłam na fejsbuka a tam weselnego status:
"Uff, co za wesele. ...(jego imię), chcąc nie chcąc, został hitem wieczoru. Hell fuckin yeah :P"

Głupek

Zastanawiam się jaką ciętą ripostę mu zapodać
Tylu, aż znajdzie się odpowiedni, którego nie trzeba będzie olewać

Co do ciętej riposty, to ja jestem w tym słaba ale dziewczyny zaraz na pewno podsuną jakiś pomysł

.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości