![]() |
#2101 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVII
Ja nie znoszę kupować spodni....
![]() ![]()
![]() |
#2102 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Nawet jak są fundusze to nie ma na co ich przeznaczyć. Idę spać. Jutro poniedziałek ![]()
![]() |
#2103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale serio serio nie widzę - koloru - mebli sypialniowych u siebie do tej szarosci i podłogi jutro się okaże jakiej do kanapy rudej i szarej ściany no albo rude - takie hmm jak w pozegnaiu z afryką rdzawe / koniakowe albo nie wiem co jasne fest blady klon? można bejcą malnąć takie zwykłe surowe ale to jak kto lubi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2104 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzięki ![]() Cytat:
![]() (byle nie z Holoubkiem, brr ![]() Cytat:
![]() Co do imion, to ja też się wypowiem, bo czuję się w ty temacie zobowiązana - warto przemyśleć wspomniane wcześniej formy zdrobnieniowe, bo nie każdy je lubi. Osobiście uwielbiam takie imiona, jak np. Magdalena, ale nie znoszę formy Magda, łee... No i żeby dało się jakoś fajnie skracać - na przykłąd zdrobnienie od mojego imiena (Mariolka) jest jeszcze dłuższe niż samo imię - dlatego koleżanki w podstawówce nazwały mnie skrótowo Maja - i proszę ile lat się za mną ciągnie ![]() Cytat:
![]() oj, wolę nawet tam nie zaglądac, bo jeszcze wyjdzie, że ja też ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wróciłam z wycieczki ![]() ![]() ![]() A zaraz spadam się kąpać i spać ![]()
![]() |
#2106 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no własnie...tez mi sie wenge narzuca-tylko mi sie wydaje ze to bedzie ciężko wyglądać...taka pseudomeblościanka wengowa ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a masakra w chirurgach....przez ostatnie 2 odcinki po szpitalu łazi morderca i zabija ![]() ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-08-15 o 20:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2107 |
Zakorzenienie
|
znam IT Crowd - specyficzny - irracjonal ale mozna sie tarzac po podłodze
Polly po raz pierwszy cie nie czytam specjalnie - nie chce znac końcówki jeszcze nie dooglądnełam sobie no sa jeszcze zdesperowane panie domu - dla mnie to echa Twin Peaksu w 21 wieku Mullholland Drive - piękny był - nie ma juz takich filmów - odlot Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-08-15 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2108 |
Zakorzenienie
|
Polly, to dosłownie masakra
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2109 |
Wpisz tu zomzing
|
cze,
dżinsów mam 2 pary, obie mają po 14 lat i dziuuurry (lee oklahoma 27/29), w innych wyglądam jak kuzyn wieloryba skrzyżowany z jamnikiem i strusiem (w ogóle we spodniach poza jednymi rybaczkami tak wyglądam, dlatemu preferuję spódnic/sukienków) w ogóle jestem świń, chj i bigamista, zakaszam grynią torbę i lecę nabywać wartości moralnych |
![]() ![]() |
![]() |
#2110 |
Zakorzenienie
|
![]() wróciłam po raz drugi ![]() W Krakowie to głównie puby zwiedzałam, bo byłam u kumpeli ( z liceum ), a widujemy się raz na ruski rok więc trza było omówić co nieco przy ![]() Mam mocne postanowienie jutro nadrobić wątek, ale jakby ktoś streścił co mnie ominęło (oprócz śląskiego zlotu, znowu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2111 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
aaa...blady klon to jest pomysł wart przemyslenia ![]() to co ostatnio ![]() Cytat:
Karev tez został postrzelony i łata go siostra Meredith razem ze Sloanem....dodam, ze z oboma miala romans ![]() została zabita tez inna kochanka Kareva która zreszta przespała sie tez ze Sloanem i umiera gośc, który na łożu śmierci zwierza sie Bailey ze ją kocha (tzn tą kochankę Kareva i Sloana) ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-08-15 o 20:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2112 | |||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Spodoba mu się
![]() Pryznam ci się, że uwielbiam Mossa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() W to samo co ostatnio? ![]() ![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2113 |
Zakorzenienie
|
madziczka, Maja
![]() dzika truskawa: bluzka kupiona w forever18 za 19 zeta (kotek jest taki miziu miziu aksamitny) (są w kolorach: szary, zółty, ciemny różowy, czerwony, zielony -trawiasty, fioletowy ciemny, niebieski jasny, niebieski ciemny) a i jest jeszcze wersja bez rękawów. spodenki są z Carry EDIT: Co do jeansów to miałam chyba tylko 4 razy idealnie leżące z czego 2 pary to ciążowe ![]() No i ogólnie chyba mam jeansowa obsesje bo na chwile obecna mam okoł0 15 par.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-08-15 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2115 | ||
Zakorzenienie
|
Matko...nie łogarniam tych Chirurgów.
![]() mnie zawsze wnerwia że im dłużej trwa serial tym więcej zaczynają cudować i na koniec okazuje się że spieprzyli serial ![]() tak jak w tych Lostach nieszczęsnych o których pisaliście a o których ja nie mam bladego pojecia albo właśnie w Twen Peaks... i w końcu kto zabił Laurę Palmer? Ojciec?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2116 |
Zakorzenienie
|
Tru - Moss rzondzi
![]() A ten ich szef... ![]() Skarbku - tak, Laurę zabił ojciec - a właściwie BOB , który w niego wstąpił.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-08-15 o 20:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2117 |
grozi wypollizowaniem
|
rachel-no a Tobie blady klon chyba tez bedzie pasował? nie myslałas o nim?
bo ja mam jeszcze taką myśl zeby meble zrobic nie drewnopodobne, tylko pojechac lakierowane na jakiś tam kolor...tylko własnie nie wiem jaki..zeby nie było zbyt kolorowa, ale tez nie zbyt szaro-buro i nudno ![]() ![]()
#2118 | ||
Zakorzenienie
|
w sumie grono całkiem inne,nikogo z tamtych weselników być nie powinno więc...
![]() eeee nie wtedy miałam poczucie że moje bardzo powycinane majtki i tak widać przez sukienkę a gaci Bridżet Dżons nie mogłam przywdziać ze względu na upał ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Polly ,a dąb czesany?
![]() |
#2119 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
oo..nie znam ![]() ![]()
![]() |
#2121 |
Zakorzenienie
|
dzięki za zabielenie chirurgowej końcówki
ja mam zasade wnętrzarską taką luźną i elastyczna ale sie sprawdza w większości przypadków - na ciemnym tle dobrze eksponuje się jasne meble mam na brązowej burej ścianie ( kolor jakas tam jodła - raczej kora tej jodły) wenge rtv stolik ikeowy wiec to ściema ale go centralnie nei widać - ginie po prostu moze wkleje jak sie zmobilizuje |
![]() ![]() |
![]() |
#2122 | ||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() ![]() Obrazis sie jak kupię taka samą bluzeczkę? tylko w innym kolorze ![]() Wolę Mossa ![]() ![]() Cytat:
![]() O właśnie ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2123 | ||
Zakorzenienie
|
Ja mam mieć na brązowej ścianie jasne meble,własnei coś w stylu:wyczesany w kosmos dąb
![]() reszta ścian ma być jasna ,jakaś tam a ściana łącząca z kuchnią ma być ukamieniowana.. ale to jeszcze tak odległe że kto wie w którą stronę to pójdzie,kanapę chciałabym jaśniutką ale nie wiem jak to się sprawdzi w połączeniu z burymi kotami ![]()
![]() |
#2124 |
Zakorzenienie
|
![]() U moich starszych nadal taka pokutuje w dużym pokoju ![]()
#2125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() do mebli jak już pisałąm daleko - ale nei zmienia to faktu ze na nadmiar koncepcji nie narzekam salonik to wolność - mozesz szalec - no kolor to niezły pomysł - ja właśnie Rusty widze do szarosci rude pasuje |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2127 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2128 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to co nowoczesne odrzucają od razu,tak jak np nowy sprzęt kuchenny z mety usłyszałam że obrzydlistwo,i dlaczego nie biała lodówka ![]() ![]()
![]() |
#2129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście ze się nie obrażę. (jak ktoś kupuje coś co u mnie "zobaczył" to ja to traktuje jako komplement "dla mojego gustu") Jak bym miała coś przeciw kupowaniu to bym nie napisała gdzie kupiłam. -------------- Czy u Was tez jest taka zawiesista duchota? ja to już prawie oddychać nie mogę.
![]() |
#2130 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:49.