|
|
#4291 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
Chocolaaate - okradłam
Boy,I need you here with me
We cant go on this way Chłopcze, potrzebuję cię tu ze mną Nie możemy iść dalej tą drogą
|
|
#4292 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
też się cieszę, że Cię widzę <3
_ pooddychajmy powietrzem przekazywanym z ust do ust. innym już nie potrafię. tylko przy takim idiocie można jednoczenie zgłupieć i zmądrzeć. banał dla pierwszaków, którego nie potrafi rozgryźć dojrzała dziewczyna. konsekwencje, jakie mogę ponieść zatracając się w tobie pieszczą moje ego. |
|
|
|
|
#4293 |
|
Wtajemniczenie
|
Powiedziałam ze Nic do ciebie nie czuje...zupełnie nic i zagryzłam wargi tak mocno ,ze az poczułam smak krwi...
Od wielu lat było bez zmian -bez żadnych zmian...spieprzyłam sobie życie... W szpilkach sie nie chodzi ...szpilki sie nosi...podskakuje w rytm który wystukują na betonowych chodnikach.... Nagle stanał mi przed oczami obraz kobiety która moge sie stac jesli nic nie zmienie...kury domowej w luźnej hawajskiej sukni z ufarbowanymi na zołto wlosami,ktora nie je nabiału za to pali papierosy mentolowe... Jego twarz pachniała silna woda kolońska...jego ślina miała smak papierosów...a jego dotyk sprawiał ,ze miała ochotę spędzić w tych ramionach resztę życia.. Ona doskonale zdawała sobie sprawę ,ze dłużnej nie da rady oszukiwać siebie i swojego serca... Nie chciała juz dłuzej udawać kochała go i chciała to wykrzyczeć całemu światu... Jesli juz zaczynasz walczyc to zwyciężaj ! Pożądam Cię... -...bzyknał ja... -Ze mna bys sie kochał..prawda? -kochał sie ...ze ty jeszcze wierzysz w te bajki... ![]() |
|
|
|
#4294 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za pochwały
![]() ** Jeśli zapalisz jedną świeczkę, czekasz żeby zgasła i dopiero zapalasz tą drugą, więc dlaczego nie robisz tak samo z miłością? Za każdym razem kiedy mówię jak bardzo Cię nienawidzę, coraz bardziej zaczynam kochać. Moją miłość do Ciebie może zabić tylko śmierć.
"Źli i fałszywi ludzie stawiani są przez Boga na naszej drodze, abyśmy mogli wyróżnić z tłumu osobę o szlachetnym sercu i docenić, że choć w tylu ludzkich sercach jest ciemność, zachowała się jedna anielska dusza." |
|
|
|
#4295 |
|
Raczkowanie
|
jak dwa okręty na morzu - wyminiemy się. znam cię na wylot. przewiduję już każdego sms-a, którego napiszesz. wypijmy w końcu za naszą miłość.
|
#4296 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteśmy tą nieszczęsną zawiesiną
na powierzchni rzeczywistości; nie opadamy, nie pniemy się w górę. Nienawiść moich słów jest tak wielka, że usta się kurczowo zaciskają, by ich nie wypuścić na zewnątrz. Odzieram się najpierw z wierzchniej warstwy zobojętnienia. Robię to powoli, niechętnie. Potem schodzi ze mnie warstwa nadmiernej dumy - porywa jeszcze maskę człowieka; zostałam sama, niepewnie okrywając się malejącym od zawstydzenia ego. |
|
|
|
#4297 |
|
Wtajemniczenie
|
moje życie
- rozsypana układanka, którą setny raz próbuje ułożyć od nowa. dotyk Twych ust, blisko mnie Ty, Twój zapach i tętno. te słowa, których nam zabrakło.
|
#4298 |
|
Zakorzenienie
|
bajkowa xxgroszek07xx
![]() ___ Pragnienia których nie znam i których nie rozumiem. Każdego dnia się śmieję. I każdego dnia mam nadzieję, że jednak ktoś zauważy w tym uśmiechu nieszczerość... Pierwsza książka, pocałunek, ucieczka z domu są zawsze najlepsze. Kiedyś zacznę wierzyć w bajki o spełnionej miłości. 'Odrzucić świat złudzeń, życie to nie iluzja.' Umrę z przekonaniem, że nasza miłość to była tylko książkowa fikcja. Edytowane przez kontrastowa0 Czas edycji: 2010-08-16 o 13:16 |
|
|
|
#4299 |
|
Zadomowienie
|
beMine, Naughty_, parchinka - okradłam
Pomimo cierpienia i smutku pozwoliła Mu odejść. Tak, jak chciał. To właśnie nazywa się miłość. Szczęście drugiego człowieka staje się ważniejsze od swojego. Obserwujesz Go zachowując dystans. Kochasz patrzeć jak się uśmiecha. Marzysz o tym, że może kiedyś będzie Twój, chociaż na chwilę. On podchodzi do Ciebie, Twoje serce bije coraz mocniej. Próbujesz wmówić sobie, że Go nie kochasz, ale śnisz o Nim, masz nadzieję, modlisz się, żebyście mogli być razem. Miałaś tak kiedyś? Trudno jest znaleźć tą jedyną, wyjątkową osobę przy której można budować poważny, solidny związek. Jednak nie warto się poddawać, gdyż każdy nowy związek, choć nie zawsze udany, wnosi do naszego życia nowe doświadczenie, a porażki w życiu są niestety nieuniknione. Prawdziwe szczęście przychodzi właśnie wraz z drugą osobą. Jednak nie szukaj miłości na siłę, czasami ona sama pojawia się nagle, w momencie gdy najmniej się jej spodziewasz.
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-08-16 o 10:05 |
|
|
|
#4300 |
|
Zadomowienie
|
Zwodzonych marzeń most
Już nie wróci ten czas, gdy śpiewałeś mi o miłości przy ognisku… Gitara cicho grała… Wtedy niebo zasypało nas gwiazdami… `Stoję w bramie, deszcz zacina wciąż Dookoła mnie szarych twarzy krąg Nic nie widzę, nie chcę tutaj stać W deszczu tańczyć chcę i oglądać świat… Anioł spadł – w niebie już nie chcieli go Za mało miał w sobie szczęścia na całe zło.
|
|
#4301 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję za te momenty, przepraszam za te chwile.
chcę z Tobą być, chcę..
|
|
#4302 |
|
Zakorzenienie
|
parala, 3martyna3, CookieCrips, z innej bajki, siatkarka18, latain, kreskowa, kontrastowao, sharmila, paralogiczna, istny_paradoks, otojest, _mandarynka, poprostuAsiss - okradłam Was, moje perełki ! summy stajesz się moją talenciarą ! caroline060 czarujesz, czarujesz ! <3 Siatkarka18 moja wielka, wielka wielka ;* xxxLOLKAxxx uwielbiam Ciję <3 Voici ;***;** Rudzielec <33333 Zdjęcie - tak trudno je wymazać z pamięci, nawet tej wirtualnej. Zatapiam się w jego niebieskich oczach i mogę tak bez końca, z każdym zamknięciem powieki uronić łzę. I czuję, że ta biała róża, którą mi podarowano, więcej kolców ma niż tych białych płatków. Było mi cieplej, a sercu lżej.
Edytowane przez boundlessly Czas edycji: 2010-08-16 o 12:08 |
|
|
|
#4303 |
|
Zadomowienie
|
Napisałam,że wracam pod koniec wakacji , więc jestem
Chcecie czy nie ale mnie teraz będziecie musiały znosić. ![]() ![]() Ja się dla niego nie liczę. On kocha tylko moje ciało. Bo nawet Prosiaczek czasem potrafi przyj.ebać Kubusiowi. Welcome to Miłość. Ty nigdy nie dostaniesz zawału . Dlaczego ? Bo jak można mieć zawał nie mając serca ?
|
#4304 |
|
Przyczajenie
|
Jestem nowa. Witam <3
Mam na imię Smutek. Jestem twoim najgorszym wspomnieniem. Czejść. Kocham Cię i mam w du.pie, że Ty mnie nie. Suche morze, ślepe lustra. a teraz spójrz mi w oczy i powiedz, że nigdy nic do mnie nie czułeś. no dajesz. Nie ma celu twojego istnienia. Więc, po co dalej żyć? Stajesz się nikim. Twoja egzystencja traci sens. Pozostaje tylko wegetacja. Ból, cierpienie, walka, to wszystko traci znaczenie. Tylko dzięki spojrzeniom innych ludzi, nasze życie naprawdę nabiera sensu. Jeśli nikt nie zwraca na ciebie uwagi, jest tak, jakbyś w ogóle nie istniał. tak na początek.
"Czas przemija nawet wtedy, kiedy wydaje się to niemożliwe. Nawet wtedy, kiedy rytmiczne drganie wskazówki sekundowej zegara wywołuje pulsujący ból. Czas przemija nierówno - raz rwie przed siebie, to znów niemiłosiernie się dłuży - ale mimo to przemija. Nawet mnie to dotyczy."
|
|
|
|
#4305 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję
![]() Pytasz skąd się wziął rozmazany tusz. Milczę. Spodobał mi się ten Twój kawałek świata. Tak po prostu. Wnikając w głąb serca, rozmyślając o przeszłości. Kolejne zmarnowane love story - moja specjalność. Zgłoś się do mnie, gdy przeżyjesz zawał. Może wtedy uwierzę, że masz serce. |
|
|
|
#4306 |
|
Zakorzenienie
|
<3 dziękuję. ___ 'chyba tęsknię!' wykrzyczane w korytarz nic nie zmieni, chyba... lewituję, znów to uczucie przepełnienia pustką w dłoni, którą próbuję Cię dotknąć. czasami chcę żeby twój samolot już nigdy nie wylądował, nie musiałabym znosić tych ciągłych powrotów i pożegnań. zaszyjemy się w tej ciemności nieprzeniknionej. och, nie patrz na zegarek.
ya probé, ya fumé, ya tomé, ya dejé, ya firmé, ya viajé, ya pegué, ya sufrí, ya eludí, ya huí, ya asumí, ya me fui, ya volví, ya fingí, ya mentí Edytowane przez caroline060 Czas edycji: 2010-08-16 o 11:12 |
|
|
|
#4307 |
|
Zakorzenienie
|
; ********
boundlessly rzadziej tu bywać się już nie da?
;***ruda wiewiora <lovelovelove> ' czasami słowo "miłość" nie jest wystarczająco dobre żeby opisać to, co do Ciebie czuję ' coraz bardziej martwa wewnątrz jeszcze jest tyle siły w naszych imionach!
|
|
#4308 |
|
Rozeznanie
|
![]() For ever jest bardzo łatwo zmienić w n ever i wszystko w życiu ma się podobnie. Zapomniałam już jak maluje się serca na kartce czerwonym pisakiem i przez gardło nie przechodzi mi kochamcię. zostalibyśmy sami tak sam na sami? Zazdrościły jej oczu zielonych, tajemniczego uśmiechu i jego pocałunków na dobranoc . nigdy nie chciałam doprowadzić do końca tej miłości, ale ona tam zmierzała i musiałam się z tym pogodzić. wiem, że tu jesteś. i nic. ucisz burzę. Na zmianę ufam i wątpię chociaż to taki nierozsądne.
|
#4309 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Sama masz lepszy. ![]() najgorzej jest wieczorami, gdy siadasz na łóżku i czujesz, że tak na serio nie masz nic. mam nadzieję, że Pan lubi rozczarowania. ... nim zrozumiała teorię, zabiła ją praktyka... -Kocham Cię . !
- Co . ? - Kocham Cię . ! Wykrzyknęła głośno i ze łzami w oczach odeszła . ; (
|
|
|
#4310 |
|
Rozeznanie
|
'- If you were beautiful for a day, what would you do?
- Break the hearts of all the men that broke mine.' - Gdybyś mogła być piękna przez jeden dzień, co byś zrobiła? - Złamałabym serca wszystkich mężczyzn, którzy złamali moje. 'my friends always ask what i see in you, i laugh and simply say, everything you don't.' moi przyjaciele zawsze pytają co ja w tobie widzę, śmieję się i prosto mówię; wszystko, czego wy nie widzicie. 'jestem ofiarą zasad, którymi żyję.' 'Call it fate, call it luck, call it karma. I believe everything happens for a reason.' - Peter Venkman, Ghostbusters Nazywaj to przeznaczeniem, nazywaj to szczęściem, nazywaj karmą. Wierzę, że wszystko zdarza się z jakiegoś powodu. 'life is simple... people make it complicated.' życie jest proste... ludzie je komplikują.
|
|
#4311 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
_________________ 'I don't tell her that I once loved You too, or about all the things we used to do. I kiss her hair and think of You.' Nie mówię jej, że kiedyś też Cię kochałam, albo o wszystkich rzeczach, które kiedyś robiliśmy.. Całuję jej włosy i myślę o Tobie.. 'Tape Your picture over his in the frame.' Przyklej swoje zdjęcie obok niego w ramce.
|
|
|
#4312 |
|
Zakorzenienie
|
Wbijasz w moją pierś ostry sztylet ja ocieram Twoją twarz z kropel krwi Tamtej nocy kołysankę nuciły jej łzy. Płakałam otwarcie, by wstrzymywane łzy nie zalały mojego wnętrza. Zwalam z nieba gwiazdy, by spełniły to, czego pragnę Uwierzyłam, że jest gdzieś moje niebo, że właśnie w Twoich dłoniach jest. Jeśli kiedyś zaistniejesz, pozwól mi pierwszej Cię zdobyć. Dla satysfakcji. Dla dumy. Dla serca.
|
#4313 |
|
Raczkowanie
|
J: kurde, ale mam dobry humor. dzisiaj mogłabym zdobyć Mount Everest. P: a ja zjeść kupę z uśmiechem na twarzy xd. obiecałeś mi stokrotki na wiosnę. dzisiaj mamy koniec lata, a ja nadal go nie dostałam. za to ja obiecuję Ci, że Cię zniszczę. i zrobię to. w przeciwieństwie do Ciebie zawsze dotrzymuję obietnic.
|
|
#4314 |
|
Rozeznanie
|
Chocolaaate - uwodzicielko !
TwojaKokaina - boundlessly - miło ZakreconaNaMaxa - okradam ![]() Lżej mi na sercu o te 75 kg. Wczorajszego wieczoru usiadłam sobie wygodnie na mojej niebieskiej sofie z Ikei, ustawiłam wiatrak bo było cholernie gorąco i wzięłam dużego łyka coli. I wpadłam na fakt oczywisty, po co się martwić i marudzić? Lepiej zostawić to w tyle i brnąć w przód po dawkę pięknych wspomnień, słuchając gdzieś w oddali marudzeń rówieśników jakby mieli w sobie element starej babki. Manipulują ludzie, którzy nie potrafią przekonać drugiego człowieka do tego, że mają racje. Już wolę by piwo zakręciło mi w głowie niż facet, ten sam efekt, a do tego ono nie zrani. Wierzę w karmę. Kiedyś ktoś Cię kopnie mocno w dupsko tak jak Ty mnie kiedyś skrzywdziłeś. To działa ze zdwojoną siłą. Otwarta na nowe znajomości nie równa się z tym, że rozchylam kolana przed każdym. Gdy tracisz wszystko, a potem przechodzisz załamanie nerwowe, powoli wstajesz i zaczynasz zbierać tyle, że mniejszą ilość. Wtedy zaczynasz dopiero żyć, bo już nic Cię nie załamie. Czujesz się bardziej bezpieczna w tym świecie, a nie żałujesz bo wiesz, że zawsze może być gorzej. Nauka płynąca z upadku : " Kur#@wa wstawaj ! " .
Edytowane przez Paralogiczna Czas edycji: 2010-08-16 o 12:49 |
|
|
|
#4315 |
|
Zadomowienie
|
Jak Klara w "Dziadku do orzechów", jak Alicja w "Krainie czarów" tak ja czuję się przy Tobie...
|
#4316 |
|
Rozeznanie
|
ihearyourwhisper - Witamy
Świetny początek ![]() ‘To tylko dlatego, ze mogłbym nosić za Ciebie każdy ciężar..’ 'Duszy nie umyjesz mydłem ...' [Eldoka] I jeśli powiem Ci, że ożenisz się ze mną, Posłuchasz ?
|
#4317 |
|
Raczkowanie
|
Zatanawiałam się , czy nie byłam potworem - nie takim jak on , ale prawdziwym - kimś kto z premedytacją ranił innych . Kimś , kto by dopiąć swego , nie cofał się przed niczym .
najgorsze, są chwilę, gdy leżąc na podłodze ze słuchawkami, w uszach, uświadamiasz, sobie, że do niczego nie dążysz, że nie masz nikogo, komu by ciebie brakowało, że tak naprawdę nie masz nic... Kiedy zawiodłam się na bliskiej mi osobie, to dziwne, ale nagle zauważyłam w niej wady, których wcześniej nie dostrzegałam.` Postanowiłam robić wszystko co zakazane i niebezpieczne . teoretycznie miała na niego wy***ane, ale praktycznie to przygryzała wargi, gdy ktoś wypowiadał jego imię.. Mogę być Twoją księżniczką? Malutką dziewczynką w za dużych bucikach i naprawdę szczęśliwych oczkach? Z rozmazaną szminką i noskiem w czekoladzie? Czułą,delikatną,rozmarzon ą i prawdziwą.. słodziutką jak cukierek? Popełniłam już tyle błędów, że brakuje mi palców do ich wyliczenia._. "Najpiękniejsze jest to, czego nie ma, na co czekasz i tęsknisz od lat. Bo najpiękniejsze są w życiu marzenia, bajkowy, kolorowy świat. Gdy doczekasz się marzeń spełnienia, nie będą one jak we śnie- bo najpiękniejsze są w życiu marzenia, które mają spełnić się..."
|
#4318 |
|
Raczkowanie
|
nie wiem jak wy ale ja strasznie tęsknię za tymi dziewczynami, które
odeszły z opisowego wracajcie kurde! ![]() ________ ' z Tobą za rękę, w nieznane będę szła.. ' największa głupota? wierzenie, że jeszcze będziecie razem chociaż upłynęło już pół roku i on ma dziewczynę.. mój własny raj - Jego serce. ![]() nie pozwól mi zapomnieć jak się kocha. moje szczęście ma 187 cm wzrostu. <3 ` cały świat jak w kolorach tęczy mieni się, staje czas i znikają lęki.. ` ona lubi prowokować! ;D 175 cm miłości, 63 kg naiwności. [
" Oprócz Ciebie na tym świecie trzyma mnie grawitacja " Edytowane przez _changime Czas edycji: 2010-08-16 o 14:21 |
|
|
|
#4319 |
|
Rozeznanie
|
miał serce wypisane na twarzy.
a ja znów spędziłam z nim noc, bo potrzebował czyjegoś towarzystwa. nie wierzę każdemu Twojemu słowu. Tym razem postanowiłam być słodziutka jak miód. Przeprosiłam go, pochlipałam, zarzuciłam mu ręce na szyje i całowałam go. w dalszym ciągu jesteś pierwszy w moim życiu. widziałam, że czuje sie troche nieswojo, jak gdyby wszystko zaszło za daleko.
|
#4320 |
|
Raczkowanie
|
'Odkąd Cię poznałam, noszę w kieszeni szminkę.
To jest bardzo głupie nosić szminkę w kieszeni, gdy Ty patrzysz na mnie tak poważnie, jak byś w moich oczach widział gotycki kościół. A ja nie jestem żadną świątynią, tylko lasem i łąką - drżeniem liści, które garną się do Twoich rąk. Tam z tyłu szumi potok, to jest czas, który ucieka, a Ty pozwalasz mu przepływać przez palce i nie chcesz schwytać czasu. I kiedy Cię żegnam, moje umalowane wargi pozostają nie tknięte, a ja i tak noszę szminkę w kieszeni, odkąd wiem, że masz bardzo piękne usta.'
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.

zabieram
;***
wracajcie kurde!