Rozstanie z facetem - część 11 :( - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-16, 01:08   #1231
yellowbird
Rozeznanie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 11 :(

Cytat:
Napisane przez marg0lcia Pokaż wiadomość
Zapominam to może zbyt wielkie słowo, ale zaczynam normalnie żyć albo wierzyć, że jednak życie na nim się nie kończy. No pewnie, że się zdziwił, bo jak ryczałam i błagałam, żeby wrócił, to się cieszył, że cierpię itd, a jak tylko słyszy, że u mnie jest ok, że jestem obojętna, to już zwala winę na mnie hahaha. Oni są naprawdę co niektórzy nieprzeciętni
Na pewno tak będzie! Ja czekałam 3 tygodnie na takie samopoczucie. Może nie jakoś strasznie długo, ale te 3tyg były tragiczne, nie chciało mi się żyć. Teraz wierzę, że jednak da się i można.
W jakimś stopniu tak jest , nie mówię przecież, że jutro powiesz: Józek? A kto to? Jednak całując się z Nowym, raczej nie myślisz o eksie

A tu akurat miałam na myśli DOSŁOWNIE porandkowy entuzjazm :P Bo już nie mogę się swojej doczekać i mam nadzieję, że będę po niej cała w skowronkach
yellowbird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 01:13   #1232
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Za chwilę dostałam smsa: miło. ostatni raz zadzwoniłem.
Och, jakie to straszne, jak bardzo tego żałujemy...
Stary 2010-08-16, 01:18   #1233
marg0lcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez yellowbird Pokaż wiadomość
W jakimś stopniu tak jest , nie mówię przecież, że jutro powiesz: Józek? A kto to? Jednak całując się z Nowym, raczej nie myślisz o eksie

A tu akurat miałam na myśli DOSŁOWNIE porandkowy entuzjazm :P Bo już nie mogę się swojej doczekać i mam nadzieję, że będę po niej cała w skowronkach
Pewnie, że o eksie nie myślę Ale naprawdę, pozory mylą. Ja myślałam, że ten chłopak będzie taki przykry trochę, będzie się przechwalał itd, a on jest taki supcio

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Och, jakie to straszne, jak bardzo tego żałujemy...
Też tak pomyślałam haha

Kiedy poznajesz kogoś, kto ci się podoba i spotykasz się z nim, powinnaś czuć się lepiej, a nie gorzej.
marg0lcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 01:36   #1234
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Pewnie, że o eksie nie myślę Ale naprawdę, pozory mylą. Ja myślałam, że ten chłopak będzie taki przykry trochę, będzie się przechwalał itd, a on jest taki supcio

Też tak pomyślałam haha
Margolciu, świetnie, że się Ci układa. Super, że zrozumiałaś, że na exie się świat nie kończy i są lepsi.

A ja zrobiłam sobie wieczór (a nawet już noc) z romansidłami Także wracam oglądać dalej wyciskacze łez

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 01:38   #1235
Malla
Nie depcze krokusów

Mnie też jeszcze się nie chce spać
Stary 2010-08-16, 02:02   #1236
marg0lcia
Zadomowienie

A ja przed chwilą zasypiałam, a teraz czuję, że mogłabym do rana siedzieć... Ale zapalę i chyba się położę.

Kiedy poznajesz kogoś, kto ci się podoba i spotykasz się z nim, powinnaś czuć się lepiej, a nie gorzej.
Stary 2010-08-16, 08:41   #1237
elvegirl
po drugiej stronie szafy

I po weekendzie...

Nie nadrobię was, choćbym pękła
Stary 2010-08-16, 09:01   #1238
Paulinkus
Zadomowienie

Dzień dobry
Ja starałam się nadrobić, ale wymiękłam przy 33 stronie. Mam nadzieję, że ten tydzień będzie udany.
Paulinkus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 09:02   #1239
Anemone
Mother of Cat

Cytat:
Napisane przez yellowbird Pokaż wiadomość
Kto tak zadecydował i kiedy? Proszę o jakieś szczegóły.
wczoraj rozmawialiśmy do późna... Znowu ryczałam jak głupia... Ale ja chcę zmienić jeszcze tę decyzję.
Jest ze mną źle, nie ukrywam tego.
ale teraz... Już nie płaczę, już nie przeżywam. Teraz się czuję jakbym była pustą lalką... zero emocji. Depresja...
chcę na niego zaczekać. Jeśli ten związek, w który wchodzi, rozpadnie się, ja będę. Nieważne ile będę czekać. Będę. Będąc takim bezuczuciowym tworem nie będzie to trudne. Chcę utrzymać kontakt, wiedzieć co i jak...
Jeśli moja depresja się pogorszy idę do psychologa.
Jest jeszcze coś... Jeśli trwając z nim... i czekając... przybędzie ktoś, kto tchnie życie w moje serce - nie będę się wahać.
Czas na zmiany. Zmienię fryzurę, wygląd, zadbam o siebie tak jak potrafię... Być może i tak pójdę do psychologa... By móc wyleczyć swoją psychikę z nawrotów myśli samobójczych w trudnych chwilach... z kompleksów...
zaręczyliśmy się 15 listopada 2015
ślub 30 grudnia 2017
Anemone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 09:17   #1240
Paulinkus
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anemone Pokaż wiadomość
Jest jeszcze coś... Jeśli trwając z nim... i czekając... przybędzie ktoś, kto tchnie życie w moje serce - nie będę się wahać.
Czas na zmiany. Zmienię fryzurę, wygląd, zadbam o siebie tak jak potrafię... Być może i tak pójdę do psychologa... By móc wyleczyć swoją psychikę z nawrotów myśli samobójczych w trudnych chwilach... z kompleksów...
Zmiana fryzury to bardzo dobry pomysł, ja tak właśnie zrobiłam. Poczułam się bardziej kobieco i dobrze we własnej skórze. Zawsze chciałam przefarbować włosy na rudy, ale się wachałam rozstanie popchnęło mnie do tego i wyszło mi to na dobre. Może wizyta u psychologa dobrze by ci zrobiła, pogadaj też ze znajomymi takie rozmowy pomagają.
Stary 2010-08-16, 09:23   #1241
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
mimimka mój eks kiedyś powiedział mi jedną rzecz, która jest prawdą(jest facetem, więc na pewno tutaj nie kłamał), otóż: jeśli facet mówi, że miał 3 lub więcej babki(chodzi o seks), to tak naprawdę miał jedną albo wcale
Łojezu jaka bzdura.

No ale w sumie może w moim wieku już się trafia na mniejszą ilość erotomanów gawędziarzy

Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Pokaż wiadomość
Ja uwielbiam takie prędkości ale tylko z kimś, o kim wiem, że potrafi jeździć i jeździ długo. A winka nie będzie dziś, winko już było
Nawet najlepsi kierowcy mają wypadki. Śmiertelne. Nie można ufać bezgranicznie maszynie.

Cytat:
Napisane przez wadera4 Pokaż wiadomość
dziewczyny a co myślicie o rozwiedzionych?... brać ich pod uwagę?..
A dlaczego nie? Przecież najważniejsze jest to, jakim kto jest człowiekiem. Wśród kawalerów są sukinkoty, wśród rozwodników dobrzy faceci zrobieni w karola przez obrzydliwe małpy zwane kobietami.

Patrz jakim jest człowiekiem. I czy na bank ma rozwód

Cytat:
Właśnie wróciłam do domu. Ale jest super on jest boski, uroczy i w ogóle, mamy tyle tematów, ciągle o czymś gadamy. Nie byliśmy w kinie, poszliśmy na spacer, później na pizzę, chciałam się dorzucić, a on, że nie, bo nie wypada itd. Całowaliśmy się ale świetnie całuje, tak delikatnie, a przy tym dotykał mojej szyi, głowy, ja to uwielbiam, miałam dreszcze

Poza tym dzwonił eks, akurat byliśmy w sklepie, pyta co tam itd, rozmowa mniej więcej wyglądała tak:
Eks: hej, co tam?
Ja: Normalnie.
Eks: co porabiasz?
ja: jestem w sklepie.
Eks: jesteś jakaś obojętna, taka dziwna...
Ja: bo nie płaczę?
Eks: nie, ale... zadzwonię do ciebie na tygodniu, to się spotkamy.
Ja: Super, cześć.
I się rozłączyłam. Za chwilę dostałam smsa: miło. ostatni raz zadzwoniłem. Debil

Ale jest fajnie
Aż ciężko uwierzyć w to, co się czyta

Ach ta młodość, taka egzaltowana, tak szybko się podnosząca po upadku...
Stary 2010-08-16, 09:32   #1242
Paulinkus
Zadomowienie

Cytat:
Właśnie wróciłam do domu. Ale jest super on jest boski, uroczy i w ogóle, mamy tyle tematów, ciągle o czymś gadamy. Nie byliśmy w kinie, poszliśmy na spacer, później na pizzę, chciałam się dorzucić, a on, że nie, bo nie wypada itd. Całowaliśmy się ale świetnie całuje, tak delikatnie, a przy tym dotykał mojej szyi, głowy, ja to uwielbiam, miałam dreszcze

Poza tym dzwonił eks, akurat byliśmy w sklepie, pyta co tam itd, rozmowa mniej więcej wyglądała tak:
Eks: hej, co tam?
Ja: Normalnie.
Eks: co porabiasz?
ja: jestem w sklepie.
Eks: jesteś jakaś obojętna, taka dziwna...
Ja: bo nie płaczę?
Eks: nie, ale... zadzwonię do ciebie na tygodniu, to się spotkamy.
Ja: Super, cześć.
I się rozłączyłam. Za chwilę dostałam smsa: miło. ostatni raz zadzwoniłem. Debil

Ale jest fajnie
Jak to czytam to widzę, że jest nadzieja i dla mnie. pamiętam jak jeszcze tydzień temu umierałaś z miłości za eks, a teraz cała szczęśliwa po randce. Gratuluję, zasługujesz na to po swoim poprzednim związku. Mam nadzieję, że i mnie spotka coś takiego w niedalekiej przyszłości trzymam kciuki za następne randki
Stary 2010-08-16, 09:40   #1243
marg0lcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Paulinkus Pokaż wiadomość
Jak to czytam to widzę, że jest nadzieja i dla mnie. pamiętam jak jeszcze tydzień temu umierałaś z miłości za eks, a teraz cała szczęśliwa po randce. Gratuluję, zasługujesz na to po swoim poprzednim związku. Mam nadzieję, że i mnie spotka coś takiego w niedalekiej przyszłości trzymam kciuki za następne randki
Można. Ja nie wierzyłam, ale najważniejsze jest to, żeby wychodzić do ludzi. Dziewczyny, gdyby oni(nasi eks) byli nam pisani, to przecież nie krzywdziliby nas, nie okłamywali, nie bili, nie zdradzali itd, bo jak się kocha, to się nie krzywdzi, a szanuje, pomaga, wspiera... Więc skoro on mnie nie chce, to krzyż na drogę. Pewnie jeszcze będę nieraz ryczeć i tutaj i w domu i wszędzie, ale wiem, że kiedyś będę mogła normalnie na niego spojrzeć, no chyba że mu napluję w twarz

Stary 2010-08-16, 09:41   #1244
krolowazimy
Wtajemniczenie

Cytat:
Na pewno tak będzie! Ja czekałam 3 tygodnie na takie samopoczucie. Może nie jakoś strasznie długo, ale te 3tyg były tragiczne, nie chciało mi się żyć. Teraz wierzę, że jednak da się i można.
Super

Pewnie, że można. Jak już się całkiem uwolnisz będzie jeszcze fajniej - bez nerwów, stresu, przykrości żyje się naprawdę ok
krolowazimy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 09:51   #1245
marg0lcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez krolowazimy Pokaż wiadomość
Super

Pewnie, że można. Jak już się całkiem uwolnisz będzie jeszcze fajniej - bez nerwów, stresu, przykrości żyje się naprawdę ok
Nawet nie wiesz, jak ja na to czekam. Tęsknię za życiem, jakie miałam kiedyś.

Stary 2010-08-16, 09:58   #1246
juniorka89
Wtajemniczenie

Hej
Miałam wczoraj napisać ale net mi w domu siadł
Ogólnie w sob.piłam do 4 rano...
Jeszcze spotkałam niedoszłą teściową jak z wesela wracała i do domu ją musiałam odprowadzić bo mnie prosiła;/;/;/
A kolega czekał na dole...
W dodatku qmpel z którym piłam w pt.o 4 nad ranem wyciągał mnie na piwo mimo,że skończyliśmy z nim pić jakieś 40 min.wcześniej...
Umieram dzisiaj...
1 noc przyzwyczajenia,że siedzę w domu sama...
Chyba jestem gotowa się zakochać
Tak bynajmniej mi się wydaje
Taki o kaprys
Byle by tylko do pt
Dzisiaj generalne porządki we domu po pracy
Mam czas do czw.żeby całe mieszkanie ogarnąc więc dzisiaj sie biorę za mycie okien i pranie firan
W końcu słońce świeci
Miłego kochane

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Zapomniałam na śmierć
Za***iaszczy film wczoraj oglądalam
Z racji braku neta zrobiłam sobie maraton filmowy
Polecam "Wciąż ją kocham"
Nie pamiętam przy jakim filmie płakałam ostatnio 5 razy xD
Chyba przy "Nostalgii Anioła"
Film warty obejrzenia wiec gorąco wam polecam
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 10:09   #1247
marg0lcia
Zadomowienie

Byłam w kinie z eksem na tym "Wciąż ją kocham", cały film prawie przeryczałam, jest śliczny

Stary 2010-08-16, 10:10   #1248
Paulinkus
Zadomowienie

Cytat:
Można. Ja nie wierzyłam, ale najważniejsze jest to, żeby wychodzić do ludzi. Dziewczyny, gdyby oni(nasi eks) byli nam pisani, to przecież nie krzywdziliby nas, nie okłamywali, nie bili, nie zdradzali itd, bo jak się kocha, to się nie krzywdzi, a szanuje, pomaga, wspiera... Więc skoro on mnie nie chce, to krzyż na drogę. Pewnie jeszcze będę nieraz ryczeć i tutaj i w domu i wszędzie, ale wiem, że kiedyś będę mogła normalnie na niego spojrzeć, no chyba że mu napluję w twarz
Masz rację. Pewnie z czasem w ogóle przestanie boleć i spotkam tego jednego jedynego staram się wychodzić i patrzeć pozytywniej na świat. Czasami się udaje czasami tak jak piszesz dopada mnie kryzys i płaczę za tym co było. Wierzę jednak, że tam gdzieś jest mój książe i ja go znajdę naprawdę bardzo się cieszę, że tak poprawił ci się nastrój i że randka była udana
Stary 2010-08-16, 10:15   #1249
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Łojezu jaka bzdura.
No ale w sumie może w moim wieku już się trafia na mniejszą ilość erotomanów gawędziarzy
A ja się z tym zgadzam. Spotkałam wielu facetów, którzy twierdzili, że mieli 3 partnerki seksualne. Nie wiem, czemu akurat ta liczba. Potem się okazywało, że nie mieli żadnej ;]

Cytat:
...najważniejsze jest to, żeby wychodzić do ludzi. Dziewczyny, gdyby oni(nasi eks) byli nam pisani, to przecież nie krzywdziliby nas, nie okłamywali, nie bili, nie zdradzali itd, bo jak się kocha, to się nie krzywdzi, a szanuje, pomaga, wspiera... Więc skoro on mnie nie chce, to krzyż na drogę. Pewnie jeszcze będę nieraz ryczeć i tutaj i w domu i wszędzie, ale wiem, że kiedyś będę mogła normalnie na niego spojrzeć, no chyba że mu napluję w twarz

Anemone - sama przyznajesz, że jest z Tobą źle, może więc zanim zaczniesz myśleć o kontynuowaniu starego bądź rozpoczęciu nowego związku, doprowadzisz się do porządku? Zmiana fryzury czy zakupy poprawią Ci humor (jeśli fryzjer będzie dobry, hehe), ale tylko na chwilę. Przede wszystkim musisz zajrzeć w swoje wnętrze. Wizyta u psychologa to bardzo dobry pomysł, zwłaszcza że masz bardzo nieładne myśli i strasznie niską samoocenę. Nie zapominaj o przyjaciołach i rodzinie, zacieśnianie więzi z innymi pomaga w zrozumieniu siebie.

PS. Nigdy nie mów "zawsze". Ja też obiecywałam, że będę na niego czekać. Gdy opamiętał się po 2 miesiącach, już byłam zakochana w innym.

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2010-08-16 o 10:16
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 10:20   #1250
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
A ja się z tym zgadzam. Spotkałam wielu facetów, którzy twierdzili, że mieli 3 partnerki seksualne. Nie wiem, czemu akurat ta liczba. Potem się okazywało, że nie mieli żadnej ;]
Heh, ja się z tym nie spotkałam ani razu. Jak już rozmawiałam z moimi facetami o ilości (chociaż ogólnie temat uważam za dość niesmaczny i nie lubię go poruszać), to mówili prawdę.

Pozostaje pokłonić się im nisko i uznać, że są wyjątkowi
Stary 2010-08-16, 10:31   #1251
krolowazimy
Wtajemniczenie

Cytat:
Coś w tym jest. Mój aktualny eks twierdził, że miał 3 partnerki (tzn. razem ze mną). Ile naprawdę? Ciężko mi ocenić. Łóżkowych w znaczeniu ścisłym być może mniej, w znaczeniu szerszym wyglądał na więcej

Pozostałych nie pytałam (bo i po co - pierwszy był moim pierwszym i ja jego pierwszą, drugiego strach było pytać ).
krolowazimy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 10:36   #1252
Hosenka*
Zakorzenienie

Heh, to moi mieli mniej niż ja
Wynika to z tego, że wczesniej mieli 1 czy 2 dłuuugie związki.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 10:43   #1253
Paulinkus
Zadomowienie

Cytat:
Heh, ja się z tym nie spotkałam ani razu. Jak już rozmawiałam z moimi facetami o ilości (chociaż ogólnie temat uważam za dość niesmaczny i nie lubię go poruszać), to mówili prawdę.

Pozostaje pokłonić się im nisko i uznać, że są wyjątkowi
Ja też się z tym nie spotkałam chociaż mam raczej ubogie doświadczenie w tych sprawach. Jak dotąd ten jeden jedyny mówił że był razem ze mną z trzema i tak było. Był w 2 długich związkach przed moim pojawieniem się. Też nie lubię poruszać tego tematu

Edytowane przez Paulinkus
Czas edycji: 2010-08-16 o 10:46
Stary 2010-08-16, 11:16   #1254
wadera4
Wtajemniczenie

dziewczyny jak piszecie o spławianiu eksów przez telefon to jestem pełna podziwu dla Was. dlaczego ja tak nie potrafię? na przykład dziś rano dzwoni telefon, nie zerknęłam która godzina - odbieram. dzwoni były, żebym podała mu jego NIP!!! on właśnie jest w urzędzie i bardzo mu potrzebny (nie ma go oczywiście zapisanego, a większości swoich rzeczy, m.in. pism, dokumentów jeszcze nie zabrał). rozłączyliśmy się, patrzę na zegar a tu 5.30!
do chol... jaki urząd jest czynny o tej porze?
miałam ochotę napisać do jego dziewczyny, żeby mu ten numer podała. nie wiem o co temu facetowi chodzi...

Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy.
wadera4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 11:27   #1255
Paulinkus
Zadomowienie

Cytat:
dziewczyny jak piszecie o spławianiu eksów przez telefon to jestem pełna podziwu dla Was. dlaczego ja tak nie potrafię? na przykład dziś rano dzwoni telefon, nie zerknęłam która godzina - odbieram. dzwoni były, żebym podała mu jego NIP!!! on właśnie jest w urzędzie i bardzo mu potrzebny (nie ma go oczywiście zapisanego, a większości swoich rzeczy, m.in. pism, dokumentów jeszcze nie zabrał). rozłączyliśmy się, patrzę na zegar a tu 5.30!
do chol... jaki urząd jest czynny o tej porze?
miałam ochotę napisać do jego dziewczyny, żeby mu ten numer podała. nie wiem o co temu facetowi chodzi...
ale mnie rozbawiłaś. Udany ten twój eks. Chociaż faceci chyba tak mają mój eks dzwonił do mnie żebym np. podała mu jego nr tel bo nie pamięta. Nastepnym razem luknij na wyświetlacz i po prostu nie odbieraj jak będzie dzwonił.

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

To chyba coś dla nas
http://odkrywcy.pl/gid,12101897,titl...4sticaid=6ab6b

Edytowane przez Paulinkus
Czas edycji: 2010-08-16 o 11:28
Stary 2010-08-16, 11:29   #1256
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Wadera - jak to o co? No jak to? No pomyśl może?
Stary 2010-08-16, 11:35   #1257
yellowbird
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Anemone Pokaż wiadomość
wczoraj rozmawialiśmy do późna... Znowu ryczałam jak głupia... Ale ja chcę zmienić jeszcze tę decyzję.
Jest ze mną źle, nie ukrywam tego.
ale teraz... Już nie płaczę, już nie przeżywam. Teraz się czuję jakbym była pustą lalką... zero emocji. Depresja...
chcę na niego zaczekać. Jeśli ten związek, w który wchodzi, rozpadnie się, ja będę. Nieważne ile będę czekać. Będę. Będąc takim bezuczuciowym tworem nie będzie to trudne. Chcę utrzymać kontakt, wiedzieć co i jak...
Ale powiedz mi, co Ci powiedział!
I nie gadaj takich bzdur, bo 2 tyg. temu przeżyłam coś dokładnie identycznego, a niedługo idę na randkę z nowym chłopakiem i to nie dlatego, że zostałam wyprana z uczuć, tylko coraz więcej rzeczy dociera do tej mojej główki Nikt nie jest wart tego, żeby tak przez niego cierpieć! Miłość ma dawać szczęście!
Stary 2010-08-16, 11:44   #1258
Malla
Nie depcze krokusów

wadera4 - a podałaś mu ten numer?

Cytat:
Napisane przez Paulinkus Pokaż wiadomość
mój eks dzwonił do mnie żebym np. podała mu jego nr tel bo nie pamięta.
Stary 2010-08-16, 11:44   #1259
wadera4
Wtajemniczenie

Cytat:
Wadera - jak to o co? No jak to? No pomyśl może?
myślisz o tym samym co ja?.. nie, na pewno nie.. po tym, jak go ostatnio zbluzgałam to na pewno nie... wiem, że on naprawdę tego numeru nie ma, ale czemu akurat o 5.30 rano..

paulinkus wiem, że mogę zerknąć na wyświetlacz i nie odbierać.. ale o to właśnie chodzi, że nie umiem.. może dlatego, że wisi mi pieniądze to mi się wydaje, że dobre stosunki między nami ( - proszę nie mieć złych skojarzeń) pomogą mi je odzyskać...

Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy.
wadera4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 11:46   #1260
yellowbird
Rozeznanie

Cytat:
myślisz o tym samym co ja?.. nie, na pewno nie.. po tym, jak go ostatnio zbluzgałam to na pewno nie... wiem, że on naprawdę tego numeru nie ma, ale czemu akurat o 5.30 rano..

paulinkus wiem, że mogę zerknąć na wyświetlacz i nie odbierać.. ale o to właśnie chodzi, że nie umiem.. może dlatego, że wisi mi pieniądze to mi się wydaje, że dobre stosunki między nami ( - proszę nie mieć złych skojarzeń) pomogą mi je odzyskać...

Przykro mi, nie udało się...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości