Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-16, 10:44   #3841
madziamacius8786
Zakorzenienie

Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Cześć
Madzia cieszę się, że wróciłaś. Nie będę Ci dawać nowych rad, bo dziewczyny Ci chyba już wszystko pięknie napisały - naprawdę weź to sobie mocno do serca, uzbrój się w cierpliwość i bądź dzielna. Miotaniem się NIC nie zdziałasz, tylko sama siebie wykończysz i stracisz w jego oczach, a chyba nie o to Ci chodzi, prawda?

Mój mężczyzna zaskoczył mnie wczoraj byliśmy na spacerze i przechodziliśmy akurat koło takiej restauracji i powiedział "fajna knajpka, może tu zrobimy wesele? Będzie blisko do domu " a jakby tego było mało to jak już położyliśmy się spać, ja już przysypiałam a on zaczął się wiercić i nagle natchnionym głosem mówi "zróbmy tam (w tej restauracji) wesele - podoba mi się tam "
Cześć

Nie o to mi chodzi nie chce żeby miał mnie dość czemu tak jest,że tylko milczenie coś daje ?;(((

A Twój widać,że tego chce
Stary 2010-08-16, 10:46   #3842
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety
Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI

Justyna mi się torebka nr 2 podoba
Madziu Moim zdaniem Ilsa źle podpowiada (z matką), najważniejsze to darzyć szacunkiem swoją osobę, a nie będąc zdesperowaną po prostu się poniżać. Daj Maćkowi czas - bo przez ten tydzień nie dałaś mu szansy 'odpocząć' i przemyśleć wszystkiego. Pamiętaj dał już Ci raz szansę więc tym razem trudniej Mu zaufać w Twoje dobre intencję i zdecydować się o kolejnym powrocie..
Bądź dzielna dziewczyny dobrze Ci radzą
aaa Rain super, że Twojemu Tż-towi się odmieniło - oby tak dalej

"Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..."
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 10:47   #3843
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
NIE. Jak NAPRAWDĘ odpuścisz teraz, to do poniedziałku możliwe, że on się odezwie. A jeśli nie - to do następnego. Tylko MUSISZ odpuścić, żadnych, absolutnie żadnych smsów, telefonów, nawet strzałek. On się zaniepokoi, będzie się czuł niepewnie, może zadzwonić i zapytać, czemu nie puszczasz strzałek czy coś. Odpowiedz spokojnie, że o to Cię prosił, że miałaś mu dać spokój. Nie ma możliwości, żeby go to nie ruszyło, nie zaintrygowało. Ale warunek to cisza. Jak się chociaż raz złamiesz, to po robocie. Jak się będziesz chciała złamać - pisz tutaj weteranki Ci pomogą
i co jak nie odezwie sie do tego poniedziałku to mam czekać do nastepnego?;( 2 tygodnie?( przecież to już bedzie jasne ,że to definitywny koniec
Stary 2010-08-16, 10:48   #3844
OlkaR
Zakorzenienie

Rain ja jej napisałam wymijająco, że nie będzie mnie między 15 a 16 bo mam sporo spraw do załatwienia. A czy przyjdzie to już jej sprawa.

Co do Twojego TŻa... no fajnie fajnie a Tobie się ta knajpka podoba?
Stary 2010-08-16, 10:49   #3845
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez osz rety Pokaż wiadomość
Justyna mi się torebka nr 2 podoba
Madziu Moim zdaniem Ilsa źle podpowiada (z matką), najważniejsze to darzyć szacunkiem swoją osobę, a nie będąc zdesperowaną po prostu się poniżać. Daj Maćkowi czas - bo przez ten tydzień nie dałaś mu szansy 'odpocząć' i przemyśleć wszystkiego. Pamiętaj dał już Ci raz szansę więc tym razem trudniej Mu zaufać w Twoje dobre intencję i zdecydować się o kolejnym powrocie..
Bądź dzielna dziewczyny dobrze Ci radzą
właśnie kolejnym powrocie ;(( on już mi nie da szansy skoro sie odważył na ten krok ;((((((

I wcale go nie zainteresuje to,że sie nie odzywam skoro mi tak kazał
Stary 2010-08-16, 10:51   #3846
justyna_dt
Zakorzenienie

G. się do mnie odezwał po 1,5 roku, więc 2 tygodnie uważasz za definitywny koniec? Nie wiem, rób jak uważasz, ja już nie mam siły Cię przekonywać, a na dodatek się zdenerwowałam. Uważam, że popełniasz przeogromny błąd i będziesz swojego podejścia bardzo, bardzo żałować. Takie moje zdanie. Przede wszystkim przestań się użalać, daj sobie na wstrzymanie ze zdjęciami i wyjdź z domu albo weź się za sprzątanie. Chyba że niezrozumiałą przyjemność sprawia Ci siedzenie przed kompem, płakanie i jęczenie. Chyba że po prostu lubisz taki stan. Bo innego wyjaśnienia na Twoje podejście za żadne skarby nie potrafię znaleźć żal mi Cię ogromnie, ale z każdym Twoim kolejnym postem chyba coraz mniej, bo sama sobie fundujesz takie emocje.

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 10:56   #3847
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Rain ja jej napisałam wymijająco, że nie będzie mnie między 15 a 16 bo mam sporo spraw do załatwienia. A czy przyjdzie to już jej sprawa.

Co do Twojego TŻa... no fajnie fajnie a Tobie się ta knajpka podoba?
No to niech przyjdzie i da soczystego buziaka klamce

Knajpka fajna i co ciekawe mają nawet wolne terminy na październik, więc może i styczeń by się znalazł... ceny nie zabijają, bo pakiet full wypas z ciastami, tortem, alkoholem i owocami to 195 zł/os.
Tylko pytanie czy chcieliby obsłużyć mniejsze przyjęcie

EDIT - Mało tego, on wczoraj powiedział "trzeba się będzie tam przejść niedługo"
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 10:56   #3848
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
G. się do mnie odezwał po 1,5 roku, więc 2 tygodnie uważasz za definitywny koniec? Nie wiem, rób jak uważasz, ja już nie mam siły Cię przekonywać, a na dodatek się zdenerwowałam. Uważam, że popełniasz przeogromny błąd i będziesz swojego podejścia bardzo, bardzo żałować. Takie moje zdanie. Przede wszystkim przestań się użalać, daj sobie na wstrzymanie ze zdjęciami i wyjdź z domu albo weź się za sprzątanie. Chyba że niezrozumiałą przyjemność sprawia Ci siedzenie przed kompem, płakanie i jęczenie. Chyba że po prostu lubisz taki stan. Bo innego wyjaśnienia na Twoje podejście za żadne skarby nie potrafię znaleźć żal mi Cię ogromnie, ale z każdym Twoim kolejnym postem chyba coraz mniej, bo sama sobie fundujesz takie emocje.
Ale znam Tża, nigdy nie mieliśmy takiej długiej przerwy zawsze jedno bez drugiego nie potrafiło wytrzymać bez odzywania sie góra 2,3 dni ;(( a gdzie tydzień albo 2 ?(on naprawde z każdym dniem bedzie widział,że spokojnie wytrzymuje jak ja sie nie odzywam i nie ma sensu tego zmieniać skoro daje rade

nie chce sie użalać nad sobą,próbowałam wielokrotnie coś robić-nie da sie ;((( najchetniej to bym.................;(

Rain to musiscie tam podejść i sie zapytać o to
Stary 2010-08-16, 10:58   #3849
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:

Knajpka fajna i co ciekawe mają nawet wolne terminy na październik, więc może i styczeń by się znalazł... ceny nie zabijają, bo pakiet full wypas z ciastami, tortem, alkoholem i owocami to 195 zł/os.

EDIT - Mało tego, on wczoraj powiedział "trzeba się będzie tam przejść niedługo"
Spooooooko no wiesz, tego się nie dowiesz, póki nie zapytasz myślę, że nie powinni robić problemów a duży ten lokal? Może masz jakiegoś linka do niego? [COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

Madziu, to w takim razie powodzenia w zadręczaniu się ech... słów mi brak.

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 11:00   #3850
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Spooooooko no wiesz, tego się nie dowiesz, póki nie zapytasz myślę, że nie powinni robić problemów a duży ten lokal? Może masz jakiegoś linka do niego?
Salę mają z tego co wyczytałam na 150 ludzia, więc sporo za dużo a niektóre lokale nie chcą gadać z człowiekiem jak się nie ma setki gości. No ale coś na pewno znajdziemy
Linka zaraz wrzucę do klubu w ogólny temat
Stary 2010-08-16, 11:03   #3851
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:

Ja się zaraz pójdę poopalać do ogrodu, później się wykąpię, ogolę nogi (tak bez pośpiechu), wyjdę na zakupy. Bo muszę odebrać mamy leki z apteki, jedzonko dla kota kupić i coś dla siebie do jedzenia... Nie mam najmniejszego zamiaru się spieszyć

Hmm nie znam się na cenach weselnych, ale niecałe 200zł brzmi całkiem sensownie. A skoro ON mówi, że "trzeba się tam przejść".... to trzeba
Stary 2010-08-16, 11:08   #3852
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm nie znam się na cenach weselnych, ale niecałe 200zł brzmi całkiem sensownie. A skoro ON mówi, że "trzeba się tam przejść".... to trzeba
To jest główny argument właśnie "ON powiedział"
Doszłam do wniosku, że w Szczecinie ceny wesel są jakieś nieduże - w mało którym miejscu mają 2 z przodu, a w większości są to bardzo ostentacyjne burżujskie sale
Stary 2010-08-16, 11:09   #3853
OlkaR
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=PWlrQ...eature=related

hit tureckich dyskotek
Stary 2010-08-16, 11:11   #3854
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Poważnie tak myślisz ? "Mieć faceta" za wszelką cenę?
nie każdy na to zasługuje ale jeśli chodziłoby o głupotę i wiedziałabym że jest miłość to warto walczyć

Madziu, a jeśli Cię oleje na tydzień, na dwa to będzie wart tego płaczu ? Mój kolega od shake'a po ucięciu kontaktu odezwał się do mnie dopiero jak się upewnił że jestem w związku

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 11:14   #3855
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
O matko, to jest to czego o 4 rano na mojej przeklętej ulicy słuchają panowie w BMW, zatrzymujący się na pogawędkę przed bramą naprzeciwko

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
nie każdy na to zasługuje ale jeśli chodziłoby o głupotę i wiedziałabym że jest miłość to warto walczyć
Ech, i naprawdę taka miłość warta byłaby tego, żeby w jego oczach stracić wszelki szacunek to przypomina zagłaskanie na śmierć rozpaczliwie wyrywającego się kotka...
Stary 2010-08-16, 11:18   #3856
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
Hajja, wyprowadziłam się (w ogóle z Krakowa) jakieś miesiąc, może 1,5 temu... Nie mieszkamy razem i w zasadzie, to nie wiem, czy dalej jesteśmy razem. Z braku kontaktu chyba powinnam wywnioskować, że jednak nie....
A coś się strasznego stało, że się wyprowadziłaś? Mieszkasz teraz w Gdyni?

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość

Wydaje mi się, że jesteś dość hmm.. niedojrzała i/lub egoistyczna w swoim uczuciu. Jeśli się kogoś kocha, to przede wszystkim - pragnie się dobra i szczęścia tej drugiej osoby, a nie swojego własnego.
Wolałabyś, żeby TŻ wrócił do Ciebie, żeby Cię uszczęśliwić? Sam mógłby nie być szczęśliwy?
Czy wolałabyś, żeby wrócił dlatego, bo właśnie w Tobie widzi swoje szczęście?
To tak łatwo z boku pisać. Ja ją doskonale rozumiem. Rozumiem, że chce z nim być dalej, bo tak go kocha. Też tak czułam. Nie każdy jest na tyle wyrozumiały, żeby dać ukochanej osobie żyć bez siebie. Na to zresztą też potrzeba czasu, żeby przestawić się na takie myślenie.

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Carmi nie martwy,tylko wszystkie inne też się bawiły. A co myślicie-tylko Wy możecie?:P
No właśnie Chyba wszystkie teraz szalejemy przede wszystkim na słoneczku

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość

a zawsze jak do niego dzwoniłam i rozmawialiśmy długo,to jak on nie mógł czy coś to jak sie pytałam czy moge później zadzwonić to odpowiadał ,że da mi znać o której moge. Albo sam dzwonił i mówił żebym mówiła;(
Myślę, że on cierpi z tego powodu, że Ty tak cierpisz. Dlatego pozwala Ci mówić i nawet sam dzwoni do Ciebie.
Cytat:
Napisane przez luffka Pokaż wiadomość
powiem tak: ten ból mija! z każdym tygodniem będzie łatwiej... znajdź sobie jakieś zajęcie... wyjdź z domu, spotkaj się ze znajomymi, chodź na spacery, oglądaj filmy- cokolwiek!
Świat nie kończy się na jednym mężczyźnie....
Myślałam podobnie do Ciebie.... minęło pół roku.... i co? Żyję, mam się świetnie, czerpię z życia pełnymi garściami...

Ja też tak myślałam i byłam uzależniona mocno od byłego i wyleczyłam się już dawno.

Może Wam się spodoba:
http://www.youtube.com/watch?v=gcNQQjTVGYk
nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."

Edytowane przez Hajja Hawwa
Czas edycji: 2010-08-16 o 11:23
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 11:19   #3857
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Ech, i naprawdę taka miłość warta byłaby tego, żeby w jego oczach stracić wszelki szacunek to przypomina zagłaskanie na śmierć rozpaczliwie wyrywającego się kotka...
ja wiem że nie straciłabym jego szacunku nigdy, bo jak jest miłość to jest szacunek a jak nie ma szacunku to nie ma o co walczyć. Pokićkane

Stary 2010-08-16, 11:22   #3858
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
ja wiem że nie straciłabym jego szacunku nigdy, bo jak jest miłość to jest szacunek a jak nie ma szacunku to nie ma o co walczyć. Pokićkane
A przepraszam, do czego Ty w tej chwili nawiązujesz? Bo ja do poronionego pomysłu pójścia do matki Madzi Tż. Zadna miłość takich zagrywek nie usprawiedliwia moim zdaniem, a miotanie się, płacze i ogólna histeria mają bardzo ujemny wpływ na zdecydowaną większość facetów
Stary 2010-08-16, 11:25   #3859
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Jeżeli chodzi o zdjęcia to też Cię Madziu nie rozumiem. Ja gdy zerwał ze mną były nie oglądałam żadnych zdjęć, bo wiedziałam, że wtedy wpadnę w jeszcze gorszy stan.

Idę sprzątać myszy.
nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 11:27   #3860
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
O matko, to jest to czego o 4 rano na mojej przeklętej ulicy słuchają panowie w BMW, zatrzymujący się na pogawędkę przed bramą naprzeciwko
Hahahaha my z Med usłyszałyśmy to na pierwszej naszej dyskotece....i drugiej...
A potem taka babka (opiekunka młodzieży) zgrała sobie to na komórkę i puszczała NON STOP, aż w końcu nie wytrzymałam i jak puściła to w autobusie to nie omieszkałam powiedzieć, że "rzygam już tą piosenką", co niestety nie dało pozytywnych skutków.
Potem śmieszna sytuacja bo Ela (opiekunka) pyta Rafała (kierowcę) czy może to puścić na głośniki w autobusie, on, że tak. A ja "oj to my się chyba przestaniemy lubić jak to puścisz"- nie puścił
Stary 2010-08-16, 11:27   #3861
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Co do kontaktowania się z matką to mam przypowieść na temat. Rozstałam się chłopakiem. Uznał, że skoro moi rodzice zawsze byli dla niego mili, częstowali kanapkami i nie wyrzucali z domu jak przyszedł to kochają go i żyć bez niego nie mogą. Zaczął dzwonić do moich rodziców, płakac do słuchawki i mówić, żeby na mnie wpłynęli bo mi coś odbił a on tak mnie kocha, zyć beze mnie nie może, jestesmy sobie przeznaczenie itd. Moi rodzice najpierw mu delikatnie powiedzieli, ze jestem dorosła, podejmuje decyzje i oni sie nie mieszaja. Ale jak marudzil jak to on mnie kocha i nie pogodzi się z rostaniem to ojciec się zdenerwował (i jak normalnie sie nie odzywa na temat moich perypetii milosnych) tak powiedzial, że zwyczajnie kolesiowi wpier... jesli ten nie da mi spokoju. Bo niestety ale jak ktoś jest natrętem to tak się z nim postępuje.
Ilsa rozważ sobie tę historię i zastanów czy dzwonienie do rodziców nie jest aby dziecinadą i natarczywością.
Madzia jak będziesz wydzwaniac i marudzić to tylko utwierdzisz go w przekonaniu, że jak byłaś bluszczem tak jesteś. A jak dasz mu spokój to prędzej uzna, ze możesz się zmienic.

Justynka[/B] torebka numer 2. Ta co Carmi pokazała też fajna. Sama ją ostatnio oglądałam ale w tym miesiącu jestem już pod kreską więc muszę się powstrzymac przed zakupem.

Rain super, że chłop zmienił podejście. Czekam, aż mojego najdzie nastrój na planowanie ślubu.

Buła jest z nami od 25.11.2014

Edytowane przez aleksandrettaa
Czas edycji: 2010-08-16 o 11:35
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 11:36   #3862
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Co do kontaktowania się z matką to mam przypowieść na temat. Rozstałam się chłopakiem. Uznał, że skoro moi rodzice zawsze byli dla niego mili, częstowali kanapkami i nie wyrzucali z domu jak przyszedł to kochają go i żyć bez niego nie mogą. Zaczął dzwonić do moich rodziców, płakac do słuchawki i mówić, żeby na mnie wpłynęli bo mi coś odbił a on tak mnie kocha, zyć beze mnie nie może, jestesmy sobie przeznaczenie itd. Moi rodzice najpierw mu delikatnie powiedzieli, ze jestem dorosła, podejmuje decyzje i oni sie nie mieszaja. Ale jak marudzil jak to on mnie kocha i nie pogodzi się z rostaniem to ojciec się zdenerwował (i jak normalnie sie nie odzywa na temat moich perypetii milosnych) tak powiedzial, że zwyczajnie kolesiowi wpier... jesli ten nie da mi spokoju. Bo niestety ale jak ktoś jest natrętem to tak się z nim postępuje.
Ilsa rozważ sobie tę historię i zastanów czy dzwonienie do rodziców nie jest aby dziecinadą i natarczywością.
O to to. Mój były po rozstaniu nachodził (właściwie to było raz - ale zważywszy na okoliczności - śmierć mojej cioci - wystarczyło)moją... babcię, która ciężko przeżywała tą tragedię (to było bodajże dzień po) i płakał jej w domofon jaki jest nieszczęśliwy i w ogóle to on chyba ma raka i niedługo umrze (powaga, tak było ). Na babci odpowiedź, że ona się nie chce mieszać i ma teraz naprawdę inne zmartwienia (powiedziała co się stało) odpowiedział tylko "no tak, ale..." i dalej marudził. W tym momencie straciłam RESZTKI jakiegokolwiek szacunku do niego i nie chcę go znać.
Stary 2010-08-16, 11:37   #3863
OlkaR
Zakorzenienie

Ja pierdziuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuu....
Nie wytrzymam.
Mam dwie koleżanki. Jedna w moim wieku, druga rok młodsza. Są kuzynkami, mają tak samo na imię. No i P1 (starsza) jakoś tak kilka lat temu odcięła się od towarzystwa jak poznała swojego obecnego TŻa- ok, skoro jej tak dobrze to super.
P2 cały czas na nią najeżdżała jaka to 1 się nie zrobiła "lalunia".
Dosłownie miesiąc temu rozmawiałam z P2, która powiedziała, że się nie odzywa do P1, bo tamta ma koleżanki tylko jak coś chce, że 1 jest zapatrzona w siebie itd. itp.
No po prostu pełen żalu najazd.
A dzisiaj P2 mówi mi, że spotyka się często z P1 i hasło "bo P mnie chce na dróżkę bo się w czerwcu hajta".
I nagle wielkie koleżanki...
Ehhhh.... ja się chyba nie nadaję do tego świata.
W życiu bym się nie zgodziła być dróżką kogoś, kogo nie lubię albo w ogóle mam do niego jakieś ale....
Stary 2010-08-16, 11:40   #3864
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
A przepraszam, do czego Ty w tej chwili nawiązujesz? Bo ja do poronionego pomysłu pójścia do matki Madzi Tż. Zadna miłość takich zagrywek nie usprawiedliwia moim zdaniem, a miotanie się, płacze i ogólna histeria mają bardzo ujemny wpływ na zdecydowaną większość facetów
nie wiem, TŻ to mój pierwszy chłopak więc się nie znam w sumie

Stary 2010-08-16, 11:44   #3865
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Skoro tak to nie było sensu forsować tego pomysłu w momencie, kiedy bodajże wszystkie dziewczyny napisały, że to durne
Stary 2010-08-16, 11:47   #3866
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
To słuchaj starszych bo przeszły więcej i wiedzą jak pewne rzeczy się kończą. Pamiętaj co Ci ciocia Alex powie - jak nie będziesz mieć szacunku do samej siebie, będziesz się czołgać przed facetem, robić z siebie desperatkę i za wszelką cenę będziesz chciała z nim być to on nie będzie miał do Ciebie szacunku i nawet będąc z tobą tylko sobie o Ciebie buty wytrze i pójdzie do innej.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 11:52   #3867
raingirl
Zakorzenienie

Ciocia Aleks mądrze prawi, polać jej

Mam tendencje do robienia z siebie desperatki - taka brzydka cecha charakteru. Staram się z tym walczyć, kilka rzeczy udało mi się skutecznie wytępić i z całą odpowiedzialnością stwierdzam, że NIE WARTO. Na co komu taka miłość jeśli się później szacunku do samej siebie nie ma
Stary 2010-08-16, 11:54   #3868
Choji
Zakorzenienie

Cytat:

już nie mogę tego kawałka. Co nie włączę Tv/radia to leci..

Justynko, druga torba zdecydowanie
mi się jeszcze ta podoba : http://moda.allegro.pl/item118326600...owa_camel.html
http://moda.allegro.pl/item119145344...a4_jesien.html A ta to już w ogóle cudo.

Madziu, jak czytam to co piszesz to mi ręce opadają.
Jesteś toksyczną kobietą. Liczą się tylko Twoje uczucia, potrzeby. Nie patrzysz nawet na niego...Daj facetowi żyć. Najpierw obiecujesz że się zmienisz, potem znów fundujesz mu powtórkę z wiecznej kontroli, nękania itd.
Dziwisz się mu że ma Cię dość? Bo ja nie, sama bym uciekała gdzie się da. Jeszcze te wasze kłótnie w których wykrzykujecie sobie że się nie kochacie, czy wasze zrywanie na niby...Jak się tu człowiek ma czuć pewnie?
Ile razy będziesz chciała do niego zadzwonić/wysłać smsa czy cokolwiek co jest formą kontaktu z nim, napisz list z tym co chcesz mu powiedzieć, ale NIE WYSYŁAJ go. I nie odzwywaj się do niego dopóki sam się nie odezwie! Zrozum że on potrzebuje przestrzeni, wolności- nawet w związku. Nawet kota na śmierć można zagłaskać...

Edytowane przez Choji
Czas edycji: 2010-08-16 o 11:59
Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 11:55   #3869
baby montana
Zakorzenienie

madziu, zrozum....my chcemy twojego dobra, chcemy doradzić ci tak, żeby było jak najlepiej dla ciebie. to, że nasze rady są niezgodne z tym, co chciałabyś przeczytac....cóż...nie zawsze wszystko układa się po naszej myśli i trzeba się z tym pogodzić, takie jest życie.

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 11:58   #3870
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez luffka Pokaż wiadomość
Lady a Ty ze swoim dalej się widujesz? wiesz, ja ostatnio nie jestem na czasie z wątkiem.......
ah ja to juz w ogole inna historia ... zyjemy sobie jak kot... z kotem ... mamy bardzo dobre uklady, widujemy sie dosc szczesto i na prawde fajnie sie dogadujemy ale zgrzyty sa czasem i nawet jego mama mnie zaprosila na urodziny dla rodziny a jego tata dal mi kwiatka doniczkowego wiec chyba mnie tam lubia ... czasem mi mowi o NASZYCH dzieciach , mowi na mnie 'maj preszys' ... ale ogolnie jest fajnie i narzekac nie moge zbytnio

a u Ciebie jak?

Magdaleno musisz byc silna. przyznam sie, ze czasem tez mi sie zdarzalo miec chwile slabosci i wylam do sluchawki z jakimis lamentami a mojego exa to tez starsznie wkurzalo... czym bardziej wylam tym bardziej on sie wkurzal i mial mnie dosc, a czym bardziej mial mnie dosc tym ja bardziej chcialam go widziec i tym czesciej dzwonilam i takie bledne kolo sie toczylo pozniej zaparlam sie sama w sobie i powiedzialam,ze nie bede do niego dzwonic bo i tak to skutku nie daje... nie odzywalam sie tydzien, dwa i zaczal sam wydzwaniac co drugi dzien i tak przez miesiac jakos (mialam satysfakcje, ze hoho ) kazdy ma jakies glupie wyskoki ale najwazniejsze chciec to naprawic i zdac sobie sprawe z wlasnych bledow... aleeee to nie znaczy, ze tylko jedna osoba ma sie starac naprawic cos (w tym wypadku Ty). do tanga trzeba dwojga i wydaje mi sie, ze to on powinien wykonac nastepny krok...

Edytowane przez Lady Marmalade
Czas edycji: 2010-08-16 o 12:09
Lady Marmalade jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości