|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz
Cześć Dziewczęta!
![]() Dziękuję za pomoc w doborze koszuli do porodu. To było wprawdzie kilkanaście stron wcześniej, ale nie miałam czasu, żeby choć słówko skrobnąć na Forum. Wybrałam 2 koszule, moim zdaniem bardzo wdzięczne ![]() Ja cały czas na diecie cukrzycowej i mój diabetolog i gin mówią, że wyniki mam bardzo dobre, ale ile przy tym wyrzeczeń Każdą chwilę słabości bezlitośnie punktuje mi glukometr... Wrrr...Zastanawiam się, jak radzicie sobie 'słodkie dziewczyny" - Klarissa, Ciebie widzę najczęściej 'na posterunku' (czyli na Forum ) Jak waga Waszych dzieciątek i Wasza? Ja na 'zdrowej' diecie schudłam już chyba z 3 kg. Za to Synek waży 2100 w 32 tyg. Lekarz mówi, że to w normie, moim zdaniem trochę dużo. Zaczynam już schizować, że ja chudnę, a dziecko rośnie za szybko. ![]() Jak jest u Was?
Życie na czas? Czas na życie! Edytowane przez Ineczka33 Czas edycji: 2010-08-16 o 12:25 |
|
|
|
#2912 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz
Szokoladko faktycznie nasze problemy wydają się teraz takie błahe...może to tylko chwilowe, takie zauroczenie...trzymam kciuki, żeby po narodzinach maleństwa zakochał się swojej wspaniałej żonie na nowo
![]() Dra apartament pierwsza klasa ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
a w 37+1 miala 2700 |
|
|
|
|
#2913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dra, śliczne porównanie i brzuszek bardzo zgrabny Astorianko, dawaj do mnie trochę chłodu, bo ja się pocę nawet nic nie robiąc Zuziczko, jak przyjdzie co do czego to pewnie wiele dziewczyn będzie czekać na poród, a nie powstrzymywać ![]() Szokoladko, zakochanie jest paskudne... Ale pamiętam, jak mój mąż się ze mną żenił, to jego najlepszy przyjaciel mu powiedział, że kiedyś spotka na swojej drodze kobietę, która będzie go zachwycać i nie będzie mną. I to jest normalne. Ale najważniejszy jest wybór - chce się rozpocząć coś nowego, czy popracować nad starym związkiem, w którym przeżyło się tak wiele. Mam nadzieję, że jednak on podejmie dobrą decyzję, a ty będziesz potrafiła mu wybaczyć tak ogromny brak lojalności Gabisun, czyżby czop już w takim tempie odchodził? A z krwia czy bez?
|
|
|
|
|
#2914 |
|
Zadomowienie
|
Szokoladko, kochana, brak mi słów, żeby opisac co czuję po przeczytaniu Twojego posta... Nie wyobrażam sobie, jak musisz się czuć.
Bardzo, ale to bardzo mi przykro i mam nadzieję, że Twój mąż w porę się ogarnie i zda sobie sprawę z tego, co ma do stracenia. Jestem z Tobą całym serduszkiem |
|
|
|
#2915 |
|
Zakorzenienie
|
Pomi no właśnie bez
to jeszcze się nie nakręcam tylko byłam w szoku, ze tyle tego jest oby do piątku |
|
|
|
#2916 | |||
|
Rozeznanie
|
Oj ja zawsze miałam małą obsesję na punkcie zdrowego żywienia,ale ostatnio stwierdziłam,że trochę sobie odpuściłam no i zawsze można zrobić tak by było lepiej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
tak, tak wiem tu o perspektywę chodzi ![]() Cytat:
Niegrzeczna Mamuśka Edytowane przez cellaris Czas edycji: 2010-08-16 o 12:40 |
|||
|
|
|
#2917 |
|
Wtajemniczenie
|
elenka1 Jeśli Cię tak denerwuje jak mąż pije to mu to powiedz, tylko na spokojnie. Jeśli powiesz, że jest Ci przykro, bo Ty nie możesz wypić to na pewno trochę zmięknie
![]() dra Naprawdę uważasz, że jeśli zwrócisz facetowi uwagę, żeby czegoś nie robił ze względu na Ciebie to robi to jeszcze bardziej? W takim razie wybacz szczerość, ale chyba współczuję faceta ...Szczęśliwa Zgadzam się z Tobą, że pierś jest tylko od karmienia gabisun To Ty już za parę dni będziesz z maleństwem! Ja mam położenie pośladkowe a nie czuję głowy nad pępkiem tylko pod żebrami z lewej strony ![]() linzey Ja też odkryłam rozstępy na brzuchu ... Na szczęście tylko jeden i z boku ![]() martucha84 Takie myśli są normalne Ja na pewno będę łapać takie schizy, już na to Tż przygotowuję ... Trzeba się po prostu w sytuacji odnaleźć i już niedługo przestanie to być męczące i dopiero wtedy zobaczysz jaka będziesz szczęśliwa ![]() Majka232 To "duże coś" po lewej stronie to główka Ja też tak mam ![]() Pomidora Mnie też ciągle przeczyszcza ![]() A jeśli jednak trafisz do naszego szpitala to tam zawsze robią USG przed porodem więc spokojnie I podobno lekarz umie przez zwykłe badanie to stwierdzić.Też bym chciała tydzień wakacji ![]() Maggie1983 pewnie już Ci dziewczyny odpowiedziały, ale ja mam zwykły matera piankowy, piorę ciuszki w Vizirze Sensitive a płuczę w płynie do płukania Jelp ![]() Zuziczka Mój Tż powiedział, że glukozą nie utuczysz małego a możesz się cukrzycy nabawić ... Więc uważaj ![]() Dexavenu raczej nie musisz się obawiać ![]() Idę nadrabiać dalej
|
#2918 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Waga twojego maluszka jest jak najbardziej w normie. Staraj się tak układać sobie jadłospis żebyś nie musiała być głodna i ciesz się ciążą z małą wagą Co do tego jak sobie radzę - to po prostu pogodziłam się z tym, że niektórych rzeczy jeść nie mogę. Mam tylko jedno "ciążowe" życzenie - tuż przed porodem pójdę na wielgachną pizzę ![]() ![]() ![]() Lekarka powiedziała, że wtedy już mogę tak zaszaleć ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
My z mężem jeździliśmy na motocyklu i spaliśmy pod namiotem, ale z dzieckiem to nie będzie możliwe. Może jednak dziadkowie się zlitują i raz w roku uda nam się zrobić jakiś wypad na dwóch kółkach taki tylko dla nas a tak to zostaną nam wycieczki samochodowe i inne atrakcje Coś sobie pewnie wymyślimy, zawsze jakoś dawaliśmy radę
|
|
#2919 |
|
Zakorzenienie
|
szokoladka
poki twoj maz nie wywyinal glupiego numeru jeszcze to jeszcze nic stracone... wiem ze teraz ci ciezko i narodziny dziecka nie sprzyjaja rozwojowi milosci miedzy partnerami w zwiazku. ja jedynie widze to tak: idzcie do poradni malzenskiej na kilka sesji.... ty go przekonaj by sie zgodzil ze wzgledu na dzieci, noz widelec ktos 3 otworzy wam obojogu oczy, wskaze co robiliscie zle jakie sa w ogole powody takiego zamieszania u was po 2 no jak to mowia jak sie jest kobieta, musisz sprobowac meza rozkochac w sobie ponownie... wiem ze ciaza ciezko itp... ale trzeba sie wysilic dla dobra rodziny, jakis wyjazd za weekend sami? kolacja, no wiesz co ja bede pisac.. kazdy ma chwile zwatpienia moze mu przejdzie i spadna klapki z oczu bede trzymac kciuki ![]() ineczka jamam tam odwrotny problem ja za duzo tyje dziecko za malo przybiera ![]() moja corka strasza dzis stwierdzila ze trzeba udekorowac dzidzie haha zaraz wkleje fotki ![]() ogolnie ubaw mialam na calego bo sie tak smiala jak kopal bobas, i skakal mi brzuch ze malo sie nie posiusiala
|
#2920 |
|
Zakorzenienie
|
Bordowa no już niedługo, muszę przyznać że trochę się tego boję, może nie samego zabiegu tyklo tego co będzie potem, czy ja sobie poradzę
Na wizycie w 34 nie miałam jeszcze rozwarcia i szyjka była wysoko, dopiero w 37 się już posypało a głowa czasami też wędruje w różne miejsca, ale wieczorem kiedy zaczyna szaleć to zawsze wypycha ją nad pępkiem, a pod lewym żebrem miała ostatnio nogę. Teraz też coś tam wypycha i nie mogę się schylić, chyba faktycznie głowa Ale wiesz, ze jak masz termin umówiony na 6 września to nie znaczy, że maleństwu też ten termin pasuje i może sobie zaplanować swój musimy być czujne
|
|
|
|
#2921 |
|
Zadomowienie
|
Odebrałam wyniki krwi i moczu io co anemia postępuje jak cholera mimo 3 tabletek (różnych) żelaza i do tego znowu mam w moczy erytrocyty świeże czyli znowu nerki i teraz jeszcze m,am kryształy szczawianu wapnia!!!!!!!!!!! A już byłam na USG nerek bo miałam tą krew i bakterie często i nic Urolog powiedział że może to być schodzący kamień lub piasek którego on już w nerce nie widzi a badanie przez przewód moczowy nie wchodzi w grę dopiero po porodzie a tu teraz coraz gorsze wyniki
|
|
|
|
#2922 |
|
Wtajemniczenie
|
Nosz kurna...
dzwoniłam właśnie do Tako w sprawie mojego zamówienia złożonego jakiś czas temu. Babka mówi, że nie ma przy tym zamówieniu informacji, że dostali przelew- no a przelew robiłam 2 sierpnia- będą do mnie oddzwaniać czy to u nich ktoś nawalił w księgowości i zapomniał tego odhaczyć czy może problem jest ze strony mojego banku ![]() |
|
|
|
#2923 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Witam po weekendzie.
U nas nadal upały temp mogłaby spać o kilka stopni....Właśnie na tvn-style pakują torbę do porodu ![]() Cytat:
dobrze że nic się nie stało.No sporawy brzuchalek ![]() Cytat:
Zresztą nie jest to zbyt pracochłonna robota, wystarczy ok. godziny. Cytat:
ja tatą straszyłam męża na początku wspólnego mieszkania, teraz już nie muszę, sam robi wszystko bez proszenia ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Fajne zdjęcia ![]() Cytat:
Małżeństwo to wyzwanie, przecież każdy z nas codziennie spotyka na swojej drodze innych atrakcyjnych, fajnych i pociągających ludzi o płci przeciwnej. Życie polega na tym, żeby nie ulec pokusie. Niektórzy są zbyt słabi i ulegają. Ale Twój mąż jest z Wami i narazie jest wierny. Może się opamięta? Może to zwykłe przejściowe zauroczenie? Nie chcę Go bronić, ale może sytuacja Go przerosła? Jeśli Go kochasz to walcz o Wasze małżeństwo. Swoją drogą co to za wredna baba, nie zna jego sytuacji życiowej. świństwo poprostu.
|
|
#2924 | |||
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za miłe komenciki
![]() Cytat:
ano tak czasem jest ze sie czasu nie ma,a jak lato to wasz sezon to nie ma co sie dziwic,ale na pewno skreci taks zybko jak sie da a co ruchow chyba kazdy dziec staje sie mniej ruchliwy,ale lodowata woda i sie budzi ![]() Cytat:
Cytat:
![]() wiesz zależy jak ja się odezwę jakjim tonem a to tez duzo daje,a powiedziałam w ciąży sie nie denerwuje nie przejmuje tylko powiedzialm cos sie nie podoba nie patrz i już,fakt jakbym sie wydarła ale po co mi to kiedyś tak robiłam to nic nie daje,ja mam takie mysklenie a niech se powie ja mam to gdzies,a na nastepny dzien powiem spokojnie,ze oprzykro się zrobiło itp i wtedy wiem,ze przemyśli co powiedział i będzie mu przykro,ze tak powiedział ---a wy nie robicie na złość ja też jestem taka,ze jak coś powiem i komuś sie nie podoba to bardziej przygryzam---zaraz powiecie,ze sie daje czy coś ale ja mam inna po prostu droge do wyjscia i inaczej reaguje nie wiem jak to wytłumaczyc nie wiem czy mnie zrozu,miałyscie,bo to zakrecone jest,ale tak jak powiedziałam nie przejełam się tym,ale reakcja ludzka to własnie przykrość taka
|
|
#2925 | ||
|
Rozeznanie
|
Szokoladko- kazde zakochanie to predzej czy pozniej mija.
Wiem, ze musi Cie to cholernie bolec i ze sie bardzo na nim zawiodlas, ale ja wierze, ze bedzie dobrze. Trzymaj sie cieplo, twarda kobitka z ciebie przeciez! Cytat:
Ale spokojnie nie przesadzam, teraz daje sobie tylko lyzeczke do kaszki bebiko na noc. Cytat:
Spacerek byl, a teraz leżanko i udroznianie przeplywow Oj, mam ogromna nadzieje, ze moj urwis rosnie...
|
|
#2926 |
|
Wtajemniczenie
|
Eveliouses Moja gin też bardzo oszczędna w badaniach, ale na streptokoki jednak mi dała
Ray Po tym tekście Twojego męża to bym go z całej siły kopnęła w piszczel i powiedziała "zabrać Cię na porodówkę?" ![]() cellaris Puls około 100 to norma, nie ma się czym martwić. Wiem, bo sama się przestraszyłam kiedyś ale zaraz mnie mój prywatny ratownik uspokoił.Wypadanie włosów jest normalne po porodzie, ale to dlatego, że w ciąży bardzo mało ich wypada, więc potem muszą "nadrobić", więc nie wyłysiejemy, wypadnie tyle ile powinno A Tobie widać już zaczynają wypadać ![]() gabisun Ja też jestem szukacz czopa Ostatnio mi się śniło, że w nocy odszedł, a właściwie to do tej pory nie wiem czy to był sen czy nie ![]() ![]() malwina1204 Ja mam dokładnie ten sam ból pleców po lewej stronie ... Czytam i czytam a końca nie widać
|
#2927 |
|
Zakorzenienie
|
Czesć
Już po weekendzie, było fajnie, ale bardzo goraco. ratowałam sie zimnymi prysznicami, helktolitrami wody mineralnej i moczeniem stópek w baseniku ![]() dziś się wkurzyłam, bo pojechałam na badania (mocz+toxo) do innego laboratorium i za toxo zapł. 10 zl więcej niz gdze indziej i w trakcie pobierania krwi dowiedziałam sie, ze wynik będzie w środę po południu , a ja w środę rano idę do gin. Część nadrobiłam, a teraz musze się zbierać, bo pędzę do kosmetyczki na depilację bikini brrrr ![]() Lenka - dobrze, że u was wszystko w porządku. Juz niedługo Skarbek będzie przy Was ![]() angelikaw - ja mam wkładki laktacyjne Babyono, ale nie używam ich narazie, bo wycieki zdarzają mi się sporadycznie i to niewielkie i w nocy lub jak jestem bez stanika. szokoldako - trzymaj się Kochana. Ściskam Cię mocno dziuba81- duży bębenek i taki okrąglutki ![]() Klarissa - śliczny brzuszek Masz go dosyć nisko. Ja też sie zastanawiam czy mój baaardzoo wystrzeli pod koniec 8 m-ca, zobaczymy ![]() annnnaaa - ładniutki brzuszek dra - fajniutki brzuszek i jaka prosta kreska i pępuszek schowany, a ja mam taki sterczący guziczek ![]() bordowa - główka jest podobno na dole, po prawej stronie wyżej pupka, a po lewej to właśnei nie wiem ![]() Co do wagi ja mam zamiar zważyć się jutro (32t4d) i zobaczymy... ![]() Jeśli chodzi o spanie to zasypiam na lewym boku i tak staram sie spać, ale po pewnym czasie musze zmienić pozycję i pzrewracam sie na prawy bok, a buzdę prawie zawsze na plechach z rękoma w górze Też mam sny ciązowe... Śniło mi sie, że urodziłam, dziecko było spokojne, ale markotne, a ja po 2 dniach przypomniałam sobie, że go nie karmię i jak wystawiłam cycucha to mały tak sie ucieszył, ze głośno się zaśmiał
|
#2928 |
|
Zakorzenienie
|
33 tydz
|
#2929 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie odnosnie spania mam pytanie posiada z was ktoras te poduszke rogala do spania??? dobre to czy strata kasy?
kurcze ja nie moge znalesc dobrej pozycji mecze sie w nocy... i juz z desperacji moze ta poduszka mi pomoze???
|
#2930 |
|
Rozeznanie
|
Ray- no fantastyczna ta twoja Mala!
SUPER Foty, a przy tej czarno- bialej to wymieklam!Po prostu ekstra!
|
#2931 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie Wróżko, nie trzeba jedziesz na IP i mówisz, że wydaje Ci się, że czujesz słabsze ruchy dziecka. I robią Tobie ktg, usg i badanie.
|
|
|
|
|
#2932 |
|
Raczkowanie
|
hejcia
zostałam do dzis u mamy ![]() wiem ze trza uwazac, wiecej szczescia niz rozumu mialam a teraz siedze i tak mi z prawej strony pulsuje na brzusiu, fajne uczucie ![]() Lenka-ciesze sie ze donosilas i teraz pewnie wielkie wyczekiwanie ![]() ah, nic sie nie chce.... |
|
|
|
#2933 |
|
Zakorzenienie
|
zuziczka hehe no wiecej mam takich fajnych jej z brzuszkiem na pewno ktores wywolam i dam w ramke pamiatka jak nic
![]() a te picassa to kwiatki jak by ktos nie dopatrzyl
|
#2934 |
|
Wtajemniczenie
|
MisQa Widzę, że też "dni dla siebie" wkorzystujesz na upiększanie i książki
![]() szokoladka74 Ściskam bardzo, bardzo mocno Ratujcie co się tylko da! ![]() Szczęśliwa Możesz spać na prawym boku, jeśli dobrze Ci się w tej pozycji oddycha. Czytałam, że jeśli Tobie jest duszno to dziecku też, jeśli Ty jesteś niedotleniona to maluch też. Więc jeśli dobrze Ci na prawym boku to śpij tak Ja śpię głównie na prawym bo mi wygodniej ![]() Lenka Gratuluję donoszonej ciąży ![]() dra Tego Twojego Tż to normalnie Jak można kobiecie w ciąży powiedzieć, że wygląda jak hipopotam? Przecież nosisz jego maleństwo! Mój mi nawet nie pozwala mówić, że grubo wyglądam, a ważę już 87 kg.dziuba81 Ja też tyję 1kg tygodniowo, termin mamy na ten sam dzień, widać taki nasz urok ![]() Zmykam na obiadek i zaraz wracam i dalej będę czytać
|
#2935 |
|
BAN stały
|
szokoladko jest mi bardzo przykro, bo przeżyłam coś podobnego, tyle że nie byłam w ciąży... Mogę się jedynie domyślać, jak się czujesz, co Tobie po głowie chodzi etc... U mnie nie było zdrady fizycznej, ale fascynacja mentalno (ch... wie jaka)- w każdym razie- ja mimo ogromnej miłości nie chciałam wybaczyć. Mój ówczesny związek był dla mnie wszystkim, partner- miłością życia i świata poza nim nie widziałam. Zawiodłam się na całej linii, nie umiałam zaufać, wybaczyć. Nie mieliśmy jednak dzieci.
Dziś wiem, że każdy z nas jest TYLKO lub AŻ człowiekiem i nigdy nie wiadomo, co czeka na nas za lat kilka, parę miesięcy, czy jutro. Wiem też, że bardzo łatwo przekreślić coś ważnego, że bardzo trudno dojść potem do siebie, że ciężko żyć, gdy ma sie wrażenie, że całe bezpieczeństwo runęło jak domek z kart... Dziś, mimo tego, co było, jestem szczęśliwa. Jesteśmy razem i mój mąż jest najukochańszym facetem, jakiego znam. Stara się na każdym kroku, daje mi poczucie wartości i bezpieczeństwa. Czasem myślę, że trzeba przejść przez jakieś piekło, żeby docenić, że "normalne" życie bywa rajem... Kochana nie martw się, On wie ile ma do stracenia. Może po prostu postaw wszystko na jedną kartę i daj Mu ultimatum. Może jak stwierdzi, że może Was stracić, to do Niego dojdzie, o jakie stawki gra? W moim przypadku tak było. 3mam Kochana kciuki i jestem z Tobą
|
|
|
|
#2936 |
|
Zakorzenienie
|
Jak tak czytam wasze różne dzisiejsze przypadłości to dochodzę do wniosku, że dziś jest jakiś zły dzień. Pojechałam na zakupy i chciałam zatankować - awaria dystrybutora, wszystko ok, ale nie mam już paliwa, wczoraj zrobiłam trasę 200 km i na 2 stacjach odmówiono mi tankowania z powodu burzy, a dzisiaj awaria. To co ja mam kurna na wodę jeździć? Chyba wieczorem pojadę na jakąś inną stację...
W aptece się okazało, że lekarka na recepcie nie wpisała mi nr pesel - lekarka jest na urlopie do 6 września... Paski do glukometru z receptą kosztują 4 gr, bez recepty 200 zł... chciałam sobie kupić jeszcze maść na hemoroidy - nie ma, skończyła się... Jakieś wariactwo? Śliczne jest to zdjęcie
|
#2937 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2938 |
|
Raczkowanie
|
Witam! czy któraś z Was moje drogie rodzi w Kielcach i ma termin na wrzesien????Pozdrawiam!
---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Czy kroras moze mi napisac co i w jakiej liczbie powinnam zabrac do szpitala? Mam na mysli ciuszki dla maluszka . Pewnie juz bylo to gdzies podane ale niebardzo mam czas zeby szperac w 90 stronkach tekstu:P Bobas jeszcze tylko ok miesiaca pobedzie w brzusiu, trza spakowac torbe!
|
|
|
|
#2939 |
|
Zakorzenienie
|
hej kobitki
byłam dziś u gina i mało co się nie popłakałam.... to jakiś chory człowiek.... jeszcze 2 tyg temu wysłał mnie do szpitala z zagrozeniem przedwczesnego porodu a dziś kazał mi wracać do pracy skoro już trochę lepiej się czuje...ja na to, ze mam pracę fizyczna i to dość ciężką a on mi prosto w oczy - a co mnie to obchodzi..... wiec nie było juz o czym dalej mowic, podziekowalam i poszlam.... dostalam na razie na tydzien od lek pierwszego kontaktu, ale musze coś podumac dalej.... bo wiem, ze jak wroce do pracy to znow to samo bedzie.... porażka normalnie.... że tez moj doktorek musial isc na urlop.... ![]() ide na pierwszy wykład dziś do SR.... nie mam jakoś wcale ochoty... brzucho mnie boli z tych nerwów.... i tak dychać ciężko.... hehe kiedys sie smialam, ze usiadła koło mnie laska w ciązy i sapała... to teraz mam ślicznie wszystkie wyglądacie, ja tu też żadnych wielorybków nie widzę, a zreszta nie oszukujmy sie, super laski to teraz i tak nie będziemy ![]() mąż dzis rano do mnie mówi, bo ja zawsze rano w samej bieliznie paraduje, - Ty, ty nawet celulitu jeszcze nie masz ![]() hehe skad moze wiedziec czy mam jak pewnie i tak nie wie co to jest szokoladko - trzymam kciuki za Was
|
#2940 |
|
Wtajemniczenie
|
Klarissa, ja mam ochotę na muffina z coffeeheaven
Zaczynam łapać nerwa przez tą wagę dziecka, bo wydaje mi się, że jednak waży trochę za dużo. Boje się, że urodzę 'klocka'. Moja waga mnie nie martwi ![]() Jaki masz glukometr? Jeśli iXell, to mogę Cię poratować paskami Ray, ja miałam rogala, ale używałam go do karmienia piersią. Nawet się sprawdzał, choć wskazane jest by przed zakupem dopasować go do siebie gabarytowo. Dla mnie był trochę za duży. Śliczne zdjęcia ![]()
Życie na czas? Czas na życie! Edytowane przez Ineczka33 Czas edycji: 2010-08-16 o 14:33 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.

Każdą chwilę słabości bezlitośnie punktuje mi glukometr... Wrrr...
) 
Jak jest u Was?

tylko byłam w szoku, ze tyle tego jest
Ja na pewno będę łapać takie schizy, już na to Tż przygotowuję ... Trzeba się po prostu w sytuacji odnaleźć i już niedługo przestanie to być męczące i dopiero wtedy zobaczysz jaka będziesz szczęśliwa 

temp mogłaby spać o kilka stopni....

Jak można kobiecie w ciąży powiedzieć, że wygląda jak hipopotam? Przecież nosisz jego maleństwo! Mój mi nawet nie pozwala mówić, że grubo wyglądam, a ważę już 87 kg.