Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-16, 20:46   #4081
baby montana
Zakorzenienie

Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Sam przedwczoraj zaczął się zastanawiać czy nie jechać ze mną i nie wkręcić się na taką imprezę, bo strasznie był ciekawy o czym gadałam przez telefon z dziewczynami
W sumie to jest myśl - skusić faceta wizją pokoju pełnego pięknych kobiet a później zamknąć go w pokoju (drugim) z talerzem kanapek, dzbankiem wody i telewizorem, żeby miał jak zabić czas
okrutna jesteś chociaż nie, trochę w sumie byś go rozpieszczała- po co talerz kanapek, jak można sam chleb

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 20:48   #4082
najfajniejsza
Zakorzenienie

Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI

Cytat:
Napisane przez baby montana Pokaż wiadomość
okrutna jesteś chociaż nie, trochę w sumie byś go rozpieszczała- po co talerz kanapek, jak można sam chleb
ooo, i przykuć do kaloryfera, coby go nie kusiło zajrzeć do pokoju obok
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 20:49   #4083
201608251020
Konto usunięte

Madzia PRZESTAŃ!

Powiem Ci moją historię - błąd jaki zrobiłam zaważył na moim związku mało co.

Kiedyś TŻ wysłał do mnie mmsa którego też wysłał do swojego przyjaciela. Zbliżały się urodziny TŻ a ponieważ w tym mmsie pokazał się też numer tego przyjaciela, wzięłam i napisałam smsa o rozmiar spodenek TŻta bo chcę mu kupić na urodziny.
Nie byłoby nic w tym dziwnego (wręcz tą sytuację potem TŻ uznał za uroczą że mu w konspiracji chciałam kupić taki prezencior) ale parę dni później mieliśmy mały konflikt. Jeden z pierwszych. TŻ trochę dłużej do mnie nie pisał, bo wpierw poszedł na piłkę żeby z siebie wyrzucić emocje a potem pod prysznic i natychmiast się zdrzemnął.

i co ja głupia zrobiłam??

1) Napisałam do tego kumpla że mamy problemy i jakby coś TŻ przebąkiwał o rozstaniu to żeby się za mną wstawił
2) potem pisałam mu że TŻ się nie odzywa i mam złe przeczucia, martwię się co się dzieje itp.

chryyyyyste jak TŻ się dowiedział że za jego plecami... Przez chwilę dłuższą przestał mi też ufać bo nie wiedział do końca czy aby nie wzięłam tego numeru z jego tel. Uwierz mi że przez parę dobrych tyg. były spory o WSZYSTKO bo on się zmienił. Bo zaczął mnie łapać na drobnostkach bojąc się że go osaczam. Na przekór zaczął spędzać ze mną jeszcze mniej czasu, obawiając się że ten związek go ograniczy, a ma bujne życie towarzyskie, mnóstwo znajomych, uprawia sporty i jest dziennikarzem w miejskiej redakcji więc ma też pasje.

Minęło trochę czasu jak zrozumiałam, jak durna baba ze mnie była Gdyby on wypisywał do mojej przyjaciółki też bym się wkurzyła. Gdyby każdą wolną chwilę wymagał że będę spędzać z nim to zanudziłabym się na amen i rzuciła w kąt po 2 mies. tak jak robiłam z exami

Tęsknota jest dobra. Niepewność (oczywiście w rozsądnej ilości) też.
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 20:50   #4084
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
ooo, i przykuć do kaloryfera, coby go nie kusiło zajrzeć do pokoju obok
Uuu...perwersja
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 20:54   #4085
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
na pocztę wysłałam zdjęcia z wesela
wyglądasz coraz lepiej ale wydaje mi się, że Twój błąd polegał na połyskliwej sukni.

kupiłam sobie na tydzień konto premium do oglądania megavideo

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 20:57   #4086
_Remedios
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
fotki wymiatają ..... spotkanie super! trzeba powtórzyć w większym gronie

tak Rem - mam Towje okulary - w najbliższą sobotę będę w krk to wpadnij

Najeczko - Rem finał finałów nie została - przestraszyły ją moje zaloty.....
no właśnie w większym gronie byłoby super ale w takim też było świetnie nie zaprzeczycie a reszta niech żałuje hłehłehłe
W sobote jestem w pracy ale kończe ok. 15-16 będziesz jeszcze?? to po taśmowych zaślubinach wpadnę
No nie zostałam i okazało się, że nieźle to przemyślałam w niedzielę musiałam się wracać po samochód ale za to p. o. TŻ wręczył mi dużo słodyczy
Stary 2010-08-16, 20:58   #4087
Claris
Zakorzenienie

Cytat:

to jak się dowiesz, koniecznie daj znać byłoby suuuuuuuuuperrrrrrrr
noooooooooo
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 21:00   #4088
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Madzia nic sobie nie wkręcaj, siedź na pupie z daleka od telefonu...
korci mnie strasznie....
Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość

ps. Kawa zminiłaś fryz?
też zauważyłam

Cytat:
Madzia, pomyśl sama - przestałaś kogoś (abstrakcyjna sytuacja!!!) kochać, a przynajmniej się zastanawiasz, czy to jeszcze miłość po kilku histerycznych akcjach połówki, dajecie sobie szansę, jest dobrze, myślisz, że to już to, ale ta osoba w jakimś dziwnym afekcie z Tobą zrywa. po zastanawieniu przyznajesz jej rację. dociera do Ciebie, że nie kochasz. ale on wydzwania i wydzwania, skomle, błaga, prosi, liczy na ostatnią szansę, a Ty chcesz odpocząć... nawet jeśli myślisz o powrocie, to takie telefony tylko utwierdzają Cię w tym, że dobrze zrobiłaś.
oczywiście Twoj facet może myśleć inaczej, może nadal Cię kocha, mimo że twierdzi, że tak nie jest - nie wiesz. i dlatego tym bardziej powinnaś nie dzwonić. a dobrze będzie - z nim czy bez niego. będzie. tego jestem pewna na milion procent.
wiem,wiem

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość

Tęsknota jest dobra. Niepewność (oczywiście w rozsądnej ilości) też.
właśnie w rozsądnej ilości... dla mnie tydzień to bardzo długo

Ale 1 dzień nie odzywania sie to za mało prawda? jak wczoraj jeszcze go słyszałam;(
Stary 2010-08-16, 21:01   #4089
_Remedios
Zadomowienie

Piszecie o szaraczkach to tak się czułam z nimi i jeszcze jak dzieciuch totalny ale i tak chętnie się będę spotykać z Wami
Stary 2010-08-16, 21:02   #4090
Choji
Zakorzenienie

spotkanie musiało być super. CHlip ..

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 21:05   #4091
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Remedios Pokaż wiadomość
Piszecie o szaraczkach to tak się czułam z nimi i jeszcze jak dzieciuch totalny ale i tak chętnie się będę spotykać z Wami
ja po tym spotkaniu to mam tyle energii i tak mi z Wami fajnie było, że od razu chcę jeszcze i jeszcze
w ogóle to po Katowicach też tak miałam (i do tej pory wszystkie mnie wystawiają brakiem czasu )
w każdym razie głupio mi już o tym pisać, ale najchętniej od razu umówiłabym się ponownie fajnie się przyjaźnić z takimi lachonami, co to ani na chwilę nie umilkną i mają setki tematów do przegadania - dziękuję Wam wszystkim
Rem, a Twój tekst, że śluby są obrzydliwe, jest na taśmie u mnie i konkubenta odkąd wróciłam
Stary 2010-08-16, 21:06   #4092
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Już nie ściemniaj Rem A kto krzyczał w Carfourze "pokaż łokcie, pokaż łokcie!!"
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 21:08   #4093
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Już nie ściemniaj Rem A kto krzyczał w Carfourze "pokaż łokcie, pokaż łokcie!!"
a kto na to odpowiedział: ”najpierw kupię szynkę”?!

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

w ogóle to skończyłam na dziś pracę, więc się żegnam. jutro będę dopiero koło 17, może później, bo wcześniej mam lekarza i spóźnię się do pracy na 16... kciukajcie, bym sobie fajne oprawki do okularów wybrała w życiu mi się to nie udało - każde kolejne to większa poracha więc wiecie
buźka, maj dir
Stary 2010-08-16, 21:09   #4094
_Remedios
Zadomowienie

Naj bo w ilości taśmowej nie jest to za fajne - w szczególności, że coraz więcej osób które pokazują, że w ogóle nie chcą tego ślubu brać

Carmi bo Twoje łokcie są the best

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

ale i tak najlepsze były buraki
Stary 2010-08-16, 21:12   #4095
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Naj bo w ilości taśmowej nie jest to za fajne - w szczególności, że coraz więcej osób które pokazują, że w ogóle nie chcą tego ślubu brać

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

”w barszczu? chyba w burakach
i dalej: ”a ja się zastanawiałam, co jest fajnego w sesji na polu buraków”

domyślam się, że to niefajne i że Ty jeszcze masz ochotę zazdrościć, no...
dobrej nocy
Stary 2010-08-16, 21:13   #4096
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:

w ogóle to skończyłam na dziś pracę, więc się żegnam. jutro będę dopiero koło 17, może później, bo wcześniej mam lekarza i spóźnię się do pracy na 16... kciukajcie, bym sobie fajne oprawki do okularów wybrała w życiu mi się to nie udało - każde kolejne to większa poracha więc wiecie
buźka, maj dir
buziaczki
Stary 2010-08-16, 21:17   #4097
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:

o tak błysnęłam inteligencją
Dla niewtajemniczonych: Frezi opowiadała, że Młodzi jechali z fotografem zrobić zdjęcia w plenerze i nagle na polu zobaczyli barszcz i postanowili zrobić w nim zdjęcia.... A ja na to: chyba buraki A frezyjce chodziło o tę roślinę http://pl.wikipedia.org/wiki/Barszcz_Sosnowskiego bo poparzyła ona Pannę Młodą...

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

A w ogóle to wybucham śmiechem jak sobie przypomnę nasze rozmowy o pettingu, burakach, seryjnych ślubach i reszcie
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 21:18   #4098
_Remedios
Zadomowienie

no taka kucharka jak Ty wie przecież, że barszcz to z buraków
może pomyślisz nad sesją na polu buraków?

Naj, pa
Stary 2010-08-16, 21:20   #4099
madziamacius8786
Zakorzenienie

Carmi
Stary 2010-08-16, 21:23   #4100
Choji
Zakorzenienie

Cytat:
o tak błysnęłam inteligencją
Dla niewtajemniczonych: Frezi opowiadała, że Młodzi jechali z fotografem zrobić zdjęcia w plenerze i nagle na polu zobaczyli barszcz i postanowili zrobić w nim zdjęcia.... A ja na to: chyba buraki A frezyjce chodziło o tę roślinę http://pl.wikipedia.org/wiki/Barszcz_Sosnowskiego bo poparzyła ona Pannę Młodą...

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

A w ogóle to wybucham śmiechem jak sobie przypomnę nasze rozmowy o pettingu, burakach, seryjnych ślubach i reszcie
To młodzi inteligencją błysnęli

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 21:30   #4101
Gleniusia
Zakorzenienie

Heloł

Wróciłam, nawet spoko było, na szczęście nie tak długo, jak się obawiałam Ale widzę, że produkcja wreszcie wraca do normy i kilka stron musiałam nadrobić

Widziałam słitaśne fotki, fajnie wyszły Zazdroszczę spotkania, może kiedyś zorganizujemy bliżej, np w Wawie, cobyśmy razem z dziewczynami z północy miały szansę dotrzeć

Aniołku, ładnie wyglądałaś - nie ma sensu się tak przejmować wyglądem, tylko bawić się, bo po to są wesela To panna młoda ma wyglądać bosko i się wyróżniać, a goście mogą pozostać w cieniu
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 21:34   #4102
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Bisia Twoje bimbałkowe słitaśne focie przebiłyby wszystko
No coś Ty, pewnie bym się wstydziła zrobić słitfocie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Zgadzam się

juhuuuuuuuuuuuu:jup i:

też sobie tak pomyślałam o sobie

Co do zdjęć ze spotkania chciałam Wam powiedzieć, że jesteście wszystkie przepiękne frezi masz śliczny uśmiech, ale to już Ci kiedyś pisałam i miny walisz nieziemskie a ile perwersji w niektórych fotkach

Jestem zła i zestresowana jutrzejszym dniem. O 14. kończe kurs, szybko do domu, na 16. zawożę psa na operację (się boję), a na 17. muszę zdąrzyć na przymiarkę sukni, no ciekawe jak ja to zrobię, muszę jechać od razu z kliniki i potem po niego wrócić. Ojciec powiedział, że go to nie obchodzi. Brata chcę wziąć, żeby został z psem jakby się coś opóźniło i będę musiała już jechać na przymiarkę i kręci nosem, ze on nie widzi potrzeby tam jechania. Już ja sobie z nim pogadam co do jasnej cholery mój pies tylko? tak samo nikt się nie kwapi, żeby kasę mi oddawać za wizyty u weta czy opatrunki, wszystko na mnie spadło

---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

jeszcze chciałam aniołku wierzę w Ciebie, napewno Ci się uda
za pieska. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok
Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Jasne
Na 4 porcje to:
- 2 duże piersi z kurczaka,
- łyżka masła,
- łyżka oleju,
- papryka,
- 1-2 pomidory nieduże,
- cebula,
- śmietana kremówka,
- papryka w proszku,
- przyprawy wedle uznania (u mnie zawsze bazylia, oregano i ziola prowansalskie )

Na patelni rozgrzej olej i rozpuść masło. Wrzuć oczyszczone cycuszki przypraw, posól i przykryj. Pociachaj w międzyczasie cebulę, paprykę. Potem odwróć kurczaka, przypraw, posól (ja na drugą stronę daję zamiast soli ziarenka smaku) i przykryj znów na kilka minut. Następnie wrzuć do kurczaczka poszatkowaną cebulę i paprykę. Przykryj lub nie, tu już wedle uznania. Pokrój pomidory w kosteczki, wrzuć do reszty i przykryj na jakieś 2 minutki. Potem wrzuć śmietanę, wymieszaj i przykryj na kolejne 2-3 minuty. I tadaaaaam - gotowe ja posypuję już na talerzu odrobiną pietruszki i jest pycha w sumie całość zajmuje mi 20 do 30 minut.

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Fotki ze spotkania - bajka też bym się czuła trochę szaraczkowato przy Was, dziewuchy
dziękuję

Cytat:
To jeszcze nie przełom, to na razie tylko pierwszy krok

Eee tam - ja w Świdwinie robiłam zdjęcia lustrzanką
no coś Ty ja nie umiem nic zrobić wbrew "zasadom", bo od razu mam wrażenie, że wszyscy o tym wiedzą i ktoś będzie na mnie krzyczał

Aniołku, ładnie wyglądałaś na weselu

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 21:40   #4103
skimos
Zakorzenienie

hej ho
żyję, mam supermocny antybiotyk, zaraz oblukam foty

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 21:43   #4104
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
no coś Ty ja nie umiem nic zrobić wbrew "zasadom", bo od razu mam wrażenie, że wszyscy o tym wiedzą i ktoś będzie na mnie krzyczał
Ale ja grzecznie zapytałam czy mogę i pani pozwoliła - z zaznaczeniem, że jednemu modelowi (sama później powiedziała, żeby drugiej kiecce też cyknąć fotkę ). Także trzeba w salonie pytać. Ja tylko w dwóch nie mogłam zrobić zdjęć
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 21:47   #4105
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ja grzecznie zapytałam czy mogę i pani pozwoliła - z zaznaczeniem, że jednemu modelowi (sama później powiedziała, żeby drugiej kiecce też cyknąć fotkę ). Także trzeba w salonie pytać. Ja tylko w dwóch nie mogłam zrobić zdjęć
No, to spytam
Moja mama właśnie namawia Tż, żeby został u nas na noc bo jest burza a ja sama boję się spać Dała mu własny ręcznik i szczoteczkę z zaznaczeniem, że to już jego na wszelki wypadek

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 21:53   #4106
madziamacius8786
Zakorzenienie

Ale masz fajną mame Tż chyba nie odmówił?
Stary 2010-08-16, 21:53   #4107
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
kupiłam sobie na tydzień konto premium do oglądania megavideo
a to nie Ty mialaś kiedyś patent na omijanie limitów?
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 21:54   #4108
Claris
Zakorzenienie

Dziewczyny kciukajcie jutro za mojego Frunia, żeby zdjęcie mu szyny przebiegło dobrze, ja się tak bardzo boję o niego, że przed chwilą się musiałam wybeczeć
i jestem zdenerwowana, bo jutro to będzie maraton z jednego miejsca do drugiego. Mogłam przełożyć tę przymiarkę, bo tak w nerwach to mnie nie będzie cieszyć, zakładając, że w ogóle zdąrzę na nią brat ze mną do weta nie pojedzie, bo nagle musi "w domu robić", a w praktyce wstanie sobie o 12., może o 14. się zbierze, żeby coś porobić... oczywiście rodzice nic mu nie powiedzą, więc nawet nie skarżyłam na niego. Kasy na operację psa również nie mają, muszę wyłożyć znowu od siebie... W ogóle jak Frugo się połamał, to było gadanie, że każdy z nim będzie wychodził na spacery, a co do czego to kto wychodzi? Z reguły ja, czasaaaami mama, a ten leń patentowany mój brat ani razu z nim nie był!! tak samo już nigdy nie miał chodzić na spacery bez smyczy, gadaliśmy, że inne psy to wcale nie wychodzą na spacery mając taki duży ogród jak nasz, albo całe życie przy budzie. Nasz w porównaniu do nich ma super, lata po ogródku, a do tego spacery rano i wieczorkiem taki dłuższy min. pół godziny, a wczoraj rodzice jechali na rowery i już mieli pomysł, żeby go wziąc, żeby biegł sobie wolno, no szlak mnie trafi i mama tak do Frugasa: chcieliśmy cię wziąć, ale pani (czyt. ja) nie pozwala. Debilizm jakiś.
Mam dość tego domu, ciągle jakieś wymówki. Dziś mama do mnie z wyrzutem, że udaję że jej nie widzę, czyli wstydzę się jej, bo wychodziłam z podwórka naszego, a ona szła i niby się popatrzyłam w tamtą stronę i mi machała, a ja zwyczajnie jej nie widziałam, no ale wg niej to się jej wstydzę i jeszcze czego się dziś dowiedziałam? Ze nie nadaję się do życia z ludźmi
Pewnie nie mogą się doczekać kiedy się wyprowadzę...
Jeszcze przez ten kurs nie mam kiedy iść do pracy i mama też ma do mnie to wyrzuty, jakby to była moja wina i mogłabym coś na to poradzić...
To wszystko się we mnie skumulowało i musiałam się wygadać, tżtowi nic nie mówiłam, bo bym się pobeczała mu do telefonu, tak mi się chce
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 21:58   #4109
madziamacius8786
Zakorzenienie

Claris bidulko może Twoja mama ma dziś zły dzień ? za pieska bedą na bank
Stary 2010-08-16, 22:08   #4110
Gleniusia
Zakorzenienie

Claris, nie pękaj...wszystko się na raz zwaliło na Ciebie i dlatego ten płacz Za Frugo kciukam mocno, co do zachowania rodzinki to...trochę słabo. A mama pewnie miała gorszy dzień, więc nie przejmuj się aż tak. Dasz radę, jesteś silna babka
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości