|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI
ano ja ale ten serwis w końcu się zrobił popularny i nie wyrabiali z serwerami dla tylu osób więc ludzie z kontem premium nie czekają. Chociaż o tej godzinie i tak słabo działa
|
|
|
|
#4112 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI
Ide spać Dziewczynki jestem wykończona tym płaczem
![]() Jest mi tak smutno a jak patrze na tel,że nie ma na nim znaku od Tża to boli serce![]() Dobranoc
|
|
#4113 |
|
Zakorzenienie
|
Claris nie smutaj się, jeszcze 2 miesiące i będziesz już z mężem
![]() Madziu trzymaj się i dobranoc Zdjęcia świetne, też miałyście tło fajne ) fajne z was babeczki ![]() Naj super Ci pasują te włosy ![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Aniołku i ostatecznie fajną fryzurkę zrobiłaś troszkę rajstopki za jasne nie ślizgaliście się po kafelkach?
|
|
|
|
#4114 |
|
Zakorzenienie
|
Madziuś, śpij spokojnie...jesteś dzielna, że nie zadzwoniłaś dzisiaj do niego
|
#4115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hehe dla mnie też tło znajome, mam takie samo obicie mojego wyrka, na którym obecnie idę spać. Dziękuję Wam kochane moje dziewczynki madziu trzymaj się, jestem z Ciebie dumna, że tak potrafisz wytrwać z tym nieodzywaniem, myślę, że go to gryzie
|
|
|
|
|
#4116 |
|
Zakorzenienie
|
swoją drogą ostatnio zauważyłam że przerwy po limicie trwają krócej niż kiedyś. ostatnio czekałam bodajże 15 minut, gdzie kiedyś to było ok 40 z tego co pamietam.
|
|
|
|
#4117 |
|
Zakorzenienie
|
heh Claris ehh też tak mówiłam o wspólnym zasypianiu przed wspólnym zamieszkaniem.... ale niestety nie jest tak różowo że to codziennie
![]() chociaż muszę powiedzieć że ostatnio TŻ coraz częściej woli jednak wyłączyć kompa i poleżeć ze mną ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- no i wywołałam wilka z lasu, właśnie się poprztykaliśmy
|
|
|
|
#4118 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu, brawo za wytrzymanie i trzymam kciuki, żebyś jutro też wytrzymała
![]() http://www.youtube.com/watch?v=IW-7E_AjAOU gdyby któraś nie miała pomysłu na wesele
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#4119 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Cytat:
Cytat:
niedługo się wyprowadzisz i problemy się skończą, a przynajmniej się do nich zdystansujesz i nie martw się, do życia z ludźmi się nadajesz - przetestowałam a kciuki będą, nie bój nic Madziu, trzymaj się i spokojnej nocy ciekawe, czy załaduje mi się wypowiedź godzina rozpoczęcia wysyłania wiadomości: 22:33
|
|||
|
|
|
#4120 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
już niedługo będziesz mieć własną rodzinkę ![]() Cytat:
mój tak nigdy nie mówi JEgo zdaniem nie ma co o tym myśleć, póki faktycznie razem nie zamieszkamy ![]() Madzia ![]() edit: Naj, a jak się ma Twój brat po operacji? Nie ma żadnych komplikacji? Edytowane przez Biska Czas edycji: 2010-08-16 o 22:40 |
||
|
|
|
#4121 |
|
Zakorzenienie
|
Boniu!
Obejrzałam zdjęcia ze spotkania i.... jakie Wy (Frezi, Carmi) macie długaśne jęzory ![]() A Kawucha to tak wampowato z tą czerwienią na ustach ![]() Mamuniu jaka burza jest... Ogólnie bardzo lubię burze, ale dzisiaj jak się zaczynała to aż się przestraszyłam. Dawno aż tak nie waliło piEronami
|
|
#4122 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już zmykam do łóżeczka coś poczytać itp
Dobrej nocki!
|
#4123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego też Tż zostaje dzisiaj
|
|
|
|
|
#4124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bezbożnice ![]()
|
|
|
|
|
#4125 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=Sv0NlLFpYjU
Tak mi się przypomniała fajna pioseneczka
|
|
#4126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#4129 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a my, jak tylko P. nie ma nocki albo ja nie muszę wstać o 6 na uczelnię, to leżymy przytuleni aż do zaśnięcia a potem to każdy zadem w swoją stronę brat dobrze, ale czy się przeszczep przyjął, dowie się za 10 miesięcy. poza tym to straszny widok... wiecie, on cały spuchnięty po tej operacji, poza tym w szpitalu na oddziale chirurgii plastycznej jest po prostu okropnie... w tym sensie, że są ludzie z prawdziwymi tragediami. dziewczyna - prześliczna figura - praktycznie nie ma twarzy po jakimś pożarze. ale to jeszcze nic. brat opowiedział mi historię innego chłopca z oddzialu i prawie się rozpłakałam. chłopak ma wiele chorób, a operacja, którą przeszedł, była tak trudna, że operował go profesor, który oficjalnie jest na emeryturze. chłopak ma teraz takie metalowe pręty wystające z głowy (w sensie z twarzy), są wkręcone w czaszkę. będzie je miał przez 4,5 miesiąca. nie może spać na boku, nie może nawet się śmiać przez ten czas, bo to powoduje rwący ból w czaszce. co gorsza, chłopak chodzi do szkoły specjalnej, gdzie i tak z niego szydzą (ma problemy z krtanią - ma taką dziurę w szyi), no i ma kaczy chód i tę chorobę twarzy, wykrzywiającą mu buzię. wyobraźcie sobie - to szkoła specjalna i z niego szydzą! przecież jak on tam wróci z tymi szynami w twarzy to oni go skrzywdzą. a nawet jeśli jakimś cudem nie, to przy jego chorobie nóg wystarczy, że ktoś zajdzie mu drogę, a on się przewróci i przeżyje niewyobrażalny ból kości czaszki.dla mnie to okrutne, dlaczego trzeba dopiero poznać czyjąś historię, by zrozumieć, że nie ma z czego żartować? dodam, że nie wiadomo, czy dostanie indywidualne nauczanie. a, i sam mówi, że jedynym jego przyjacielem jest brat.heh... w ogóle to nie wiedziałam, jak się zachować. gapić się głupio, a udawać, że się nie widzi, chyba jeszcze gorzej. ciężko zachowywać się normalnie. wstyd mi, że taka jestem, że nie umiem tego traktować normalnie (u brata umiem, ale on ma tylko chory nos, a u tego chłopca chodzi o poważną deformację) Cytat:
a Kawa powiedziała, że się wytapetowała specjalnie dla nas
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-08-16 o 23:06 |
||
|
|
|
#4130 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie, ja Wam nie mówiłam...
Jedziemy sobie z Med gdzieś tam przez Węgry chyba (w drodze do Turcji), ja dostaję SMSa.... od K.... No to zdziwiona, przecież się ze dwa, może 3 tygodnie nie odzywał. Pytał co u mnie, powiedział, że on sobie właśnie na plaży leży (w Chorwacji), spytał kiedy ja jadę na swoje wakacje i takie tam pierdoły. Ja mu odpisałam, że właśnie jadę. SMS zwrotny o treści "W takim razie udanych wakacji życzę baw się dobrze. Daj znać jak wrócisz bo trzeba się w końcu spotkać ".No i ok... wróciłyśmy w piątek. Napisałam mu, że wróciłam i jakieś tam pierdoły i jak zwykle zero odzewu. Do tego, że jest dziwny, doszłyśmy już jakiś czas temu, ale powiedzcie mi... po jaką cholerę on mi w ogóle dupę zawraca? Tak ciężko odpisać na SMSa? A jak ciężko to po co w ogóle pisze, żeby się odezwać?
|
|
#4131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
du...pek i tyle
|
|
|
|
|
#4132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chce powspominać to niech sobie wspomina, mnie nie musi do tego angażować ![]() A kierowca się wkręcił... już dzisiaj z 15 SMSów od niego dostałam. Napisałam rano, że muszę się ograniczać bo mnie sporo kosztują teraz SMSy do niego, to stwierdził, że to nic, bo on będzie pisał za każdym razem jak o mnie pomyśli... loooooool
|
|
|
#4133 |
|
Zakorzenienie
|
Ola, może ten kierowca się serio zauroczył tobą, a ty go zwodzisz - bo nie jest w twoim typie?
![]() Jej, kobiety, ale wy jesteście cudne! Wyjdźcie za mnie! Założymy harem
|
|
#4134 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo, odpisala - dalej na mnie leci" - to takim wystarczy. wiem, bo kuzyn P. miał taki syndrom. żałosne, tym bardziej że to fajny koleś, ale miał takie jazdy w okresie "szukania miłości". no ale na szczęście CHYBA z tego wyrósł a kierowca chyba szykuje Cię na macochę dla swojej 13-letniej córki ![]() OK, kończę, bo nie daję rady z tym netem, a poza tym P. zaraz będzie miłej nocy ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Cytat:
![]() dobraaaaaaaanoooooooooooo oc Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-08-16 o 23:40 |
||
|
|
|
#4135 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Eeee.... a ja myślałam, że jesteś hetero. O ja głupia i naiwna!!! ![]() Cytat:
Weź się ![]() Taki fetysz powiadasz?
|
|
|
#4136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Olka, no, chyba, że tak ![]() Masakra, chyba zaraz padnę spać. Zamiast spać po południu, zostałam wyciągnięta przez Kochanie na piwko z jego kolegą ze studiów. Jej, mieliśmy taką śmiechawę, tyle się nagadałam, że aż mnie zawiasy w szczęce bolą do tej pory A potem mieliśmy się kochać (ja z TŻ, kolega pojechał już oczywiście ) i co? Jak xobaczyłam te pioruny i usłyszałam te grzmoty to niestety moje libido spadło poniżej zera, oczy wyszły z orbit i co się błysnęło mówiłam "O Boże!" i ogólnie panika. I chyba dostanę okres, więc się wypościmy masakrycznie
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2010-08-16 o 23:42 |
|
|
|
|
#4137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Aaaaa idę spać. Dobranoc
|
|
|
#4138 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4139 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.

13.03.2008

) fajne z was babeczki 

brat ze mną do weta nie pojedzie, bo nagle musi "w domu robić", a w praktyce wstanie sobie o 12., może o 14. się zbierze, żeby coś porobić... oczywiście rodzice nic mu nie powiedzą, więc nawet nie skarżyłam na niego. Kasy na operację psa również nie mają, muszę wyłożyć znowu od siebie... W ogóle jak Frugo się połamał, to było gadanie, że każdy z nim będzie wychodził na spacery, a co do czego to kto wychodzi? Z reguły ja, czasaaaami mama, a ten leń patentowany mój brat ani razu z nim nie był!! tak samo już nigdy nie miał chodzić na spacery bez smyczy, gadaliśmy, że inne psy to wcale nie wychodzą na spacery mając taki duży ogród jak nasz, albo całe życie przy budzie. Nasz w porównaniu do nich ma super, lata po ogródku, a do tego spacery rano i wieczorkiem taki dłuższy min. pół godziny, a wczoraj rodzice jechali na rowery i już mieli pomysł, żeby go wziąc, żeby biegł sobie wolno, no szlak mnie trafi