|
|
#1021 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Bylam, jestem, chce byc AU PAIR - nasze przygody. czesc VI
spokojnie rucia, to nie jest, ze pyk i rozwalaja twarz. i mowie Ci, jak ja to przezylam (nie wyobrazasz sobie jakie cyrki potrafie odstawic u dentysty) to przezyje kazdy. a taraz mam spokoj bez tej 8
![]() Lenka, Ruciak ma racje, ja tez jestem ciekawa. ma Twoje dane?
|
#1022 |
|
Raczkowanie
|
gosh wróciłam z weseliska i poprawinów zmasakrowana:P eh i kurde no mimo że padałam na ryj:P napisałam maila do zahry co i ja czy coś szuka czy co, no i mówi ze szuka i ze mi za 3 dni napisze...
no i po 1 dniu napisała mi żebyśmy pogadały przez tel co i jak i srak czy moze patrzyłam na loty jery ja się boje to była by pierwsza rozmowa przez tel moja amrełykańsky akcent mi bardziej wchodzi no i ogólnie mam stresa stresa sresa same wiecie jak to jest co nie nie muszę wam mówić:Ptej jak nic nie zrozumiem to ona mnie powiesi za stopy moje obolałe po weselu
|
#1023 |
|
Konto usunięte
|
spoko ja na poczartku british nie rozumialam wogole a teraz spoko
|
|
|
|
#1024 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kachaa no nie dam rady tam z Wami byc ![]() a sluchasz sobie czasem piosenki "Charlie Charlie" Ani Dąbrowskiej?
|
|
#1025 |
|
Konto usunięte
|
nie hahha a zaraz se zapuszcze
![]() hehe dzieki za cynk
|
|
|
|
#1026 |
|
Raczkowanie
|
a i ja jutro też mam dentyste , na bank będzie hard core bo wiem ze mam 2 dziury no i wiem ze musze mieć kanałowe leczenie i czuje juz to pierdzielenie :/ no ale to tez moze jest znak ze ide do denta wiecie tak ze nibty wyjazd do LD czy coś,bo moja siora miała isc ale nie moze bo wyjezdza a nie chcemy zeby przepadło
---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- ej ale ja nie chcę żeby oni mieli do mnie wąty że nie kumam co do mnie mówią
|
#1027 |
|
Konto usunięte
|
ja dentyste mam umowionego juz na wrzesnia
ale ja prywatnie chodze bo moje zeby to poracha wogole---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- norsk powiesz Could you repeat please i tyle
|
|
|
|
#1028 |
|
Wtajemniczenie
|
'mam dobry zwiazek ona ma klimakterium,dyskrecja obustronna obiecuje dac zsiebiewszystko' PADŁAM HAHA!
nie ma moich danych.
|
#1029 |
|
Zakorzenienie
|
a i moja rada:
jesli macie miec kanalowe i chca wam zatruc zab- nie zgadzajcie sie mozna sie zabic z bolu. ja nawet nie wiedzialam,ze tak mozna, ale w niemczech mi tak zrobili- nikt nic nie zatruwal. znieczulenie i wyjmowali nerwy i nie bolalo nic. zaoszczedzone 1000% meczarni. ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- nawet nie jestem zla na faceta. nie pisze wulgarnie- a to juz plus! ![]() ale co za pomysl wykminili. szczerze? nie dziwie sie, gdyby zona sie godzila na taki uklad- i mysle,ze tak jest. znam taka jedna pare
|
|
#1030 |
|
Konto usunięte
|
lenka
---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- npisz ze wymagasz przystojnego popros o zdjecia hahahah |
|
|
|
#1031 |
|
Wtajemniczenie
|
zdiwiło mnie to ,że w meilu ma TOmek, a wyświetla się Marek
|
#1032 |
|
Zakorzenienie
|
popros o zdjecie, bo nie mozesz sie zgodzic, gdy nie wiesz, czy mezczyzna cie pociaga
![]() moze boi sie zdemaskowania.
|
|
#1033 |
|
Wtajemniczenie
|
haha, ale padne
|
#1034 |
|
Zadomowienie
|
padam na pyysk. zamiast uczyc sie matmy ogladalam dr housa. zostalo 6dni. jak ja powiem tacie ze sie nie uczylam dzisiaj?
musk mi sie wyczlaczyl ideee spac. juz wiem ze nie zdam tej matmy ! ![]() ![]() a jutro kupie red bulla i nie ma przebacz. swoją drogą wypilam dzisiaj espresso ok 21.00 a spac mi sie chce jak po cacao jakims... to takie nie mozliwe!
|
#1035 |
|
Konto usunięte
|
ej marty to sie ucz a nie marudzisz i czas tracisz jak cie kopne
|
|
|
|
#1036 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczyny jakie Wy macie kontakty
|
|
#1037 |
|
Zakorzenienie
|
marty- powinnas niezlego kopa od kogos dostac (z troski to mowie)
Lenka- spytaj jeszcze, czy ma preferencje co do wygladu dziewczyny ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- dziewczyny, babcia mi powiedziala, jak dojechac do dentysty (jednym autobusem ![]() bedzie smiesznie
|
|
#1038 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja troche nie w temacie, ale to Twoja mama tak?? smutne.. a Ty bedziesz wyrywac 8?? ja nie mam juz 3 i teraz nosze aparat na noc zeby wszystko przepchnal do tylu bo mi zeby z szeregu chca wyjsc.. na gorze wyrywanie nie boli na dole tak a jak jeszcze korzenie zeba zaczepione o 7 to masakra! ja placilam po 200zl za kazdego.. dawno temuuu
|
|
#1039 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny,
bo to tak wyszlo,ze moja mama jest zla ![]() nie jest, kocham ja, fajna z niej kobieta, zawsze pomaga. ciagle mi gada,ze mnie kocha, milosc okazuje w drobnych gestach typu kupuje mi pieczarki, bo wie,ze kocham albo dla wszystkich normalne bulki, a dla mnie z ziarnami. wiecie, o co chodzi. ale szybko bardzo sie denerwuje. i wszystko odbiera jako atak na swoja osobe. a ja juz taka jestem o ginekologu powiedzialam, to powiedziala,ze bardzo dobrze,ze chce sie zbadac. (dziewczyny,ze wstydu umre) ale o dentyscie nie wiem- przerazaja ja koszty moze? wiem,ze to sporo pieniedzy, no ale ja nie chce stracic zebow ![]() mama sie panicznie boi dentysty. ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- 6 dolna. w internecie to wpisalam i zobaczylam zdjecia ![]() jak sobie pomysle,ze nie bede miec zeba.. co ja gadam, nawet sobie nie wyobrazam. ale pociesza mnie postawa laines, ktora wyrywa z wlasnej woli dla dobra zebow w przyszlosci
|
|
#1040 |
|
Konto usunięte
|
ruciak napisz do mnie na gg
|
|
|
|
#1041 |
|
Zakorzenienie
|
ok, ale jutro,
![]() teraz ide ogladac simpsonow i spac. (mam nadzieje,ze zasne) hehehe, kurcze, szkoda mi tak tej rodzinki. jestem glupia, bo wciaz mam nadzieje. miejmy nadzieje,ze ich au pair uslyszala,ze jestem desperatem, zlitowala sie i powiedziala im,ze ktos dzwonil dobranocka
|
|
#1042 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny. obwieszczenie-coś się zmieniło.
nie jadę na Majorkę. Na chwilę obecną jestem bardziej potrzebna w domu,aniżeli za granicą. Staram się teraz znaleźć kogoś na zastępstwo. poradźcie mi,gdzie mogę szukać? kontrakt zaczyna się od października, więc jest jeszcze trochę czasu. Może któraś z Was? przedstawię mniej więcej warunki jeszcze raz. otóż jak pisała mi Asia (przemiła dziewczyna,zostanie z au-pair przez pierwszy tydzień by wszystko pokazać, ze wszystkim zapoznać) system jest niecodzienny. Dwa tygodnie pracy-dwa tygodnie wolnego. kieszonkowe-240euro/mies. Aśka uczęszczała na kurs hiszpańskiego, 2 razy w tygodniu. Szkoła 5 minut od domku, kurs jest za free. 3 dziewczynki, z czego opiekować się trzeba tylko dwiema. 7,8 i 14 lat. kochane,napiszcie mi,gdzie jeszcze mogę szukać? jeśli o AW chodzi, host jest dość sceptycznie do tej strony nastawiony,nie wiem czemu... pomóżcie mi... Edytowane przez pannawtrampkach11 Czas edycji: 2010-08-17 o 01:07 |
|
|
|
#1043 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja już po Jeśli dalej Cię to zmotywuje...![]() Dziwne uczucie, Ruciak ale lepiej bez niż z chorym który NON STOP daje bakterie do Twojego układu krwionośnego. A zęby trochę się cofną/pchną do przodu i nie będzie to aż tak widoczne. |
|
|
|
|
#1044 |
|
Zakorzenienie
|
panna- szkoda
![]() moze ktos tutaj sie trafi, kto by chcial jechac. podejrzewam,ze marty ![]() laines- z tym non stop to piekny argument! cofna mi sie zeby i bedzie tak: zab, szpara, zab, szpara, zab, szpaaaara, zab ![]() boje sie tylko tego,ze chirurgicznie to wszystko. dentystka odskoczyla od fotela przez tego zeba ale im szybciej, tym lepiej, prawda ? nie moge juz czekac sluchajcie, dawno tak dobrze nie spalam! mama sprzatnela mi pokoj, otworzyla okna, ktore sa wielkie, cala noc mialam otwarte. no po prostu cudownie. to nic,ze teraz oczy mi lzawia i mam katar warto bylo! i nie wstalam w nocy chyba pierwszy raz od hohoho!
|
|
#1045 |
|
Wtajemniczenie
|
ruciak- ja też wstałam o 8! pierwszy raz od niepamiętnych czasów dobrze spałam
|
#1046 |
|
Zakorzenienie
|
super!
![]() wiecie co, boje sie troche. bo moje miasto wszystko omija. burze sa, ale nie zrywa domow itp. a w miejscowosci obok juz tak. powodzi nie ma. tez nas omija. normalnie ma sie wrazenie,ze i nas cos zlego spotka niedlugo. ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Lenka- odpisal cos amant ? a tak mi do glowy przyszlo, jak jego zona ma menopauze, to w czym ta menopauza przeszkadza, ze on szuka nowej ... kobiety? dobra, zaczynam sie bac. przede wszystkim tego,ze ide do obcego czlowieka. nawet nie sprawdzilam opinii, ceny mnie interesowaly tylko. tak myslalam,ze na poczatku dam jakas gadke o panicznym leku przed dentysta? (nie mam takiego) to moze mnie lagodnie potraktuje
|
|
#1047 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny jutro lece a nie jestem ogarnieta z niczym kompletnie z niczym, szereg durnowatych pytan dla tych latajacych au pairek:P
1) czy jak bede miala nadbagaz w rejestrowanym np. 20,8 to beda mi kazac placic za kilogram nadbagazu czy raczej mnie puszcza wolno ? 2)moge miec prostownice w glownym bagazu? i dezydorant? bo w sumie pisze ze nie mozna miec pojemnikow podcisnieniem... 3)moge miec zalotke w podrecznym? jak biore blyszczyk i tusz itp itd to wszytsko musze w ten przezroczysty woreczek, a jakz perfumami?:/ 4) ładowrkę do laptopa i ladowarki do telefonow powinnam miec w glownym czy podrecznym? Dziekuje za uwage,tępa notnice
|
#1048 |
|
Zakorzenienie
|
1) nie wiadomo
badz przygotowana na ewentualna doplate.a max kg masz w podrecznym? nie dai sie przelozyc? 2) ja mialam deo w glownym, a prostownice wlozylam do podrecznego, ale tylko dlatego,ze juz mialam nadbagaz w glownym 3) zalotki nie mozna (chyba), jeszcze komus krzywde zrobisz ![]() reszta w woreczku- perfumy tez 4) w podrecznym
|
|
#1049 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i jeszcze jedno czy ja mam zrobic jakas odprawe bagazu przez neta?:| ej bo wydrukowalam te karty okladowe i wogole ale o bagazu to nic nie wiem:|
|
|
#1050 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak wydrukowalas karte pokladowa to znaczy ze masz odprawee, alee: wchodzisz na te strone (jesli lecisz ryanairem ) https://www.bookryanair.com/SkySales...pl-pl&lc=pl-pl lub na te (jesli lecisz wizzairem): http://book.wizzair.com/checkin/?language=PL i wypelniasz wszystkoz dowodem/paszportem w rece. nic trudnego wszystko piszą jak krowie na rowie ![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- nie doczytalam. na lotnisku podbijasz do okienka gdzie napisane jest nr twojego lotu i odprawa online. tam tylko podchodzisz ze swoimi kartkami i bagazem. i reszta leci po staremu tyle ze szybciej. waza ci bagaz, dostajesz naklejke i idziesz czekac na samolot ^^ ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- A i zapomnialam wspomniec , że już mail ode mnie grzecznie siedzi i czeka na odp zwrotną w skrzynce u boskiej A
![]() |
Nowe wątki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:03.

jery ja się boje to była by pierwsza rozmowa przez tel moja
amrełykańsky akcent mi bardziej wchodzi

matko

smutno mi.