|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
a tak na powaznie to kazde zalecenia sa najlepsze, jesli na koncu ma sie piekne i wymarzone cycuchy ja to widze tak, ze my mamy ponoc bardziej bolesna i inwazyjna operacje, wkoncu misien oddziela sie nam od zeber, ale w nagrode mamy luzik po operacji idem nynac , dobranoc kochane lobuziary ![]() prosze mi tu naprodukowac duzo w nocy co bym sobie rano do herbatki mogla poczytac ![]() a wlasnie Mya co to za leniuchowanie na zmianie? gdzie herbatka dla porannych skowronkow?
Szamanka Depilacja laserem Soprano XL BLU od 04.04.2015 Edytowane przez 2sweet Czas edycji: 2010-08-16 o 23:29 |
|
|
|
#4262 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4263 |
|
Zakorzenienie
|
hej, Dziewczynki
tak sobie wpadłam na chwilę poczytać, a tu widzę znów atrakcje ![]() oj, skonsultowała Cię ta panna, Mya, skonsultowała.. nie ma to jak powiew świeżości, spojrzenie z zewnątrz ![]() sobie humor na dobranoc poprawiłam a ten wątek z matematyką to co, w "przejrzyj posty MyaDiva" pewnie będę musiała poszukać.. no to idę szukać.. ![]() na huśtawkę nie poszłam bo się rozpadało tak konkretnie, bym się jeszcze poślizgneła i by było ![]() a jak tam Twój ostatni dzień leniuchowania, udany? bo jutro to już chyba trzeba się będzie pakować.. miłego wypoczynku ach, no i nawet się nie pochwaliłaś, że już spać możesz bezkarnie nago ![]() Pani dr pozwoliła, a Tobie nawet wcale nie spieszno Natasha więc i na opalanie go znajdzie się czas nie wszystko na raz ![]() nawet jak sobie ciut bledsza pochodzisz, za to z cudeńkami -to też dobrze Dobrej Nocki wszystkim życzę
|
#4264 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poczekaj choć ze dwa msc - a potem blizny obowiązkowo blokerem i plasterkiem, i to szerzej niż szew! nawet przez rokCytat:
A na nowym mieszkaniu to faktycznie na początku jakoś nie tak - jak nie u siebie. No a Ty to byś chciala od razu jak w domu - nie ma tak dobrze ![]() O jupi Cytat:
![]() Dziś znowu się nachodziliśmy A że nie byłaś na huśtawkach to nie żałuj - mówię Ci to żadna frajda U nas właśnie grzmi- zaraz będzie padać- to tak żeby było sprawiedliwie ![]() Ewa- O- i już leje ![]() ---------- Dopisano o 01:57 ---------- Poprzedni post napisano o 01:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() :rot fl:![]() ![]() No ja to się teraz popłakalam
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||||
|
|
|
#4265 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do tej cycolny- to niech będzie, że u mnie to wina "fajdu skórnego" ![]() I tylko proszę Was kochane nie dajcie się tam rozzłoscić z powodu naszej niewiedzy No co zrobić nie każdy jest po matematyce i medycynie---------- Dopisano o 02:24 ---------- Poprzedni post napisano o 02:14 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 02:32 ---------- Poprzedni post napisano o 02:24 ---------- Cytat:
Ale dziś Wam nastawię pyszną herbatkę yervita którą właśnie popijam ---------- Dopisano o 02:51 ---------- Poprzedni post napisano o 02:32 ---------- papa, dobrej nocki
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|||
|
|
|
#4266 |
|
Rozeznanie
|
LOOOO MATKOOOO, TYDZIEN BEDE NADRABIAC
Zmienialismy operatora i nie mielismy chwilowo internetu. Albo mielismy i znowu nie mielismy, bo cos sie chrzanilo. Poczytalam po lepkach ale kiedys sie wezme i porzadnie nadrobie zaleglosci. SLONCA WY MOJE SWIECACE. Ja wam w skrocie powiem, HAHA Dostalismy odpowiedz z banku, ze my zbyt biedne myszy jestesmy No i zostalismy jak na razie z moja sliczna zakupiona kuchnia Az sie zaczelismy smiac w glos jak to uslyszelismy. Poszlismy sobie na drinka i rozmyslalismy co tu zrobic. Kobietka ,ktora prowadzila sprawe naszego kredytu zapewniala wedlug jej wyliczen ,ze sie uda . HIHI - jaka nieprofesjonalna osobka., nie ? Az nie moglam uwierzyc,ze sie nie udalo, bo mi sie serio wszystko zawsze udawalo, wiec pomyslalam,ze to taka przerwa w zrealizowaniu celu, wiec nie ma co sie martwic na zapas. Mamy jeszcze cale 2 miesiace. HMMM nawet troche ponad 2, wiec jako ludzie z pozytywnym nastawieniem napewno cos wymyslimy. Ale poki co to jeszcze nie wiem co Moze wydam uzbierana kase na nowe , wieksze cycki i moze usteczka i botoksik i jeszcze kilka innych . To zawsze jakis pomysl, nie ? W kazdym razie,postaram sie dawac wam znac na biezaco. Dziewczynki urlopowiczki kochane ( Mya, Maceratka, Listopadzia , Aga, Ewa i ... ), jak tam w tym 3 miescie musialo byc przyjemnie, takie towarzycho doborowe sie dobralo. A Aga to na prawde taka niespodzianka wizazowa jest. Mialam okazje z nia pogadac na skype i ona az tryska dobrym serduchem. I wszystkie innym kobietkom , ktore o mnie w miedzy czasie wspominaly sciskam mocno i pozdrawiam. Pisalyscie o fotce w moim albumie , ze ja sie tam pokazalam z twarza i cyckami na raz. Jakos nie bylo to dla mnie problemem , wiec uznalam ,ze czemu nie ? I ciesze sie, ze zostalo to tak pozytywnie odebrane. Buziaki dla was Witam tez wszystkie nowe uczestniczki forum . I ide szukac w internecie mieszkania Ale jazda , co ??? Mya ale ty nie mysl, ze imprezy nie bedzie ? Bo bedzie na pewno. Nawet pod mostem , a bedzie. Maceratka dzieki za priva. Milo mi niezmiernie. Do uslyszonka DZIUBY. |
|
|
|
#4267 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Happy ale jazda napewno cos wymyslicie i sie uda, moze inny bank albo co? no 2 miesiace to kupa czasu aby pomyslec nad rozwiazaniem sprawy wierze ze cos wymyslicie, z takim mega pozytywnym podejsciem wszytsko musi sie udacewentualnie mozesz meza wysylac jako striptizera na wieczorki panienskie
|
|
#4268 |
|
BAN stały
|
hej dziewczynki
moja operacja zbliża się wielkimi krokami!! to już w następnym tygodniu!aaaaaaaaaale mam stresa !!! nie wiedziałam ze operacja będzie tak na mnie działać!!!! ale z drugiej strony baaardzo się cieszę bo to najlepsza decyzja jaką podjęłam ![]() Natasha mi dr Zielinski powiedział że z solarium i basenu (zresztą z siłowni także) muszę zrezygnować tak na 2-3 miesiące ....trudno jakoś to zniosę, byle wszystko później ładnie wyglądało ![]() Happy hour! trzymamy kciuki! na pewno uda Wam się z domkiem!Grunt to pozytywne nastawienie!!!! |
|
|
|
#4269 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
SLODKOSCI, pewnie tak zrobimy. Zreszta to taka pierwsza nasza mysl byla, zeby to mieszkanie najpierw wynajac i ten wniosek na wynajem jest juz tez zlozony. A w innych 2 bankach na kredyt juz rowniez wnioski zlozone ale pewnie powiedza to samo. Co do pracy striptisera. Super pomys. Tylko moj maz to zero wyczucia rytmu ma, wiec sie do tanca na rurze raczej nie nada. Moje pazurkowe klientki prostytutki juz mi proponowaly wspolprace. Za dobry zwiazek, zeby sie takiego czegos podjac. Wierze , ze jakos to ogarniemy. To nie zadna odmowa na stale, to tylko nasze pierwsze nieudane podejscie. A z tych podejsc to my nie zrezygnujemy. KORINKA, dziekuje i trzymam kciuki za twoje nowe slicznosci. Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-08-17 o 09:41 |
|
|
|
|
#4270 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko o co ja mam właściwie pytać? bo szwy już jutro mi będą zdejmować! powinni dać jakieś książeczki (albo nawet księgi), gdzie by było wszystko wytłumaczone W ogóle dziewczyny powiedzcie mi jak długo jeszcze będę musiała spać na plecach? w ogóle się nie wysypiam i się budzę w nocy. Wiem, wiem, że warto, ale jak długo? |
|
|
|
|
#4271 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u mojego dr jest miesiąc absolutnego zakazu, po miesiącu można powoli na solar zaglądać, ustawiac klimę na niską temp i duży nawiew, blizny obwiązkowo zaklejamy przez pół roku (dr od laserków kazał mi przez rok) z basenem nie pamiętam, u nas dopiero po miesiącu wyjmuje się ostatni szew, więc na pewno musi się jeszcze wszystko tam zagoić dokładnie (mamy szwy nierozpuszczalne) na pewno dr Skupin wszystko Ci wyjaśni dokładnie myślę też Nataszko, że nawet nie będziesz myśleć w tym pierwszym miesiącu o solarce ![]() Cytat:
dochodzą do siebie biedulki
|
||
|
|
|
#4272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej natasha, ja moglam na basen isc po miesiacu od op. dr.J sprawdzal czy rana sie zagoila i czy nie ma juz strupkow.
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-08-17 o 10:30 |
|
|
|
|
#4273 |
|
Rozeznanie
|
Witam Dziewuchy
![]() Wróciłam z Wakacji. Czas wracać do pracy Tak na marginesie- Krynica Morska jest BLEEEE!!!Rozmawiałam z TŻ, pokazałam Wasze cycuchy (tylko Jemu!) Chłopak powoli się przekonuje, więc jestem na dobrej drodze ![]() |
|
|
|
#4274 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4275 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczyny
Mam do was pytanko Jak to jest z szczepieniem przeciw żółtaczce ??Mam możliwość wskoczenia w termin na 14.09 ale nie wiem czy dam rade do tego czasu z badaniami znaczy właśnie z tym szczepieniem??? Dodam że nigdy się nie szczepiłam tzn raz ale nie przyjełam całej dawki 6 lat temu ale tylko pierwszą szczepionkę następną już olałam i nie poszłam .. Tak więc kochane jak to jest?? Wiem że na waszą wiedzę można zawsze liczyć
|
#4276 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kombinujcie dalej. A, no i się nie daj namówić na pacę d...ą, heh chyba, że kończy się na tańcu
|
|
|
#4277 |
|
Wtajemniczenie
|
a co myslisz o tym?
Manga
|
#4278 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a to dowcipniś, bo okazuje się, że boli na początku dlatego spałam na plecach. Ale po dwóch tygodniach udało się i od tamtej pory sypiam raz na jednym boczku, raz na drugim. Kiedyś, któraś pytała o spanie na brzuchu... Mi powiedziano, że dopiero po 3 miesiącach, bo przygniecenie przez własny ciężar, to jednak jest pewien nacisk i może istnieć sytuacja, że się implanty przesuną a nie daj boże rozsuną
Edytowane przez Marczilada Czas edycji: 2010-11-09 o 10:29 |
|
|
|
|
#4279 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tak poprostu chciałam sie zorientować, więc zaraz uderzam na solarium hihih Trzeba choć troszkę poużywać... przed op 2 tyg nie można korzystać wieć wykorzystam jeszcze ten czas w którym mogę korzystać![]()
|
|
#4280 |
|
Raczkowanie
|
no właśnie o tym mówię... ta niewinna niewiasta, co to biust ma cudowny
|
|
#4281 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ta niewinna niewiasta niczym sie nie rozni ode mnie, tylko wielkoscia biustu
|
|
#4282 |
|
Rozeznanie
|
Hello
|
#4283 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
a chomiki zdecydowanie nie robiły takiego wrażenia. Kurdę musze sama pogrzebać i znaleźć coś tak superaśnego, jak Ty!!!
|
|
|
#4284 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję kochana za odpowiedz Czyli nawet jak bym teraz rozpoczęła to i tak nie zdążę Agnes jak dla mnie twoje piersiątka najbardziej nadają się na avatar są tak śliczne że ja bym sie nimi chwaliła
|
|
#4285 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
0 - 1-6 zero dziś kolejna za miesiąc 2 tyg po tym można być operowanym kolejna po pół roku 0-7-21 zero dziś następna po 7 dniach, kolejna po 21 od pierwszej czyli zbiega sie z terminem możliwości wykonania zaiegu bo możesz być operowana po 2 tyg od drugiej dawki ale wtedy musisz wziąc dawkę 3 a po 3 możesz być znowu operowana po 2 tyg więc najlepiej wyważyć sobie tak by dawka 3 wypadła dzień/dwa po operacji lub operacja po 2 tyg od 3 dawki w systemie przyspieszonym tylko engerix B i od pól roku do roku koniecznie 4 dawkę piszesz że brałaś jedną dawke już. Tu sytuacja jest taka ze możesz wziąć 2 dawkę i po pół roku 3 i bedziesz miałą cały cykl zaliczony. Nie jest zasadne wykonywanie całego cylku szczepienia jeśli już kiedyś zaczęłaś. Mam nadzieje że w miare jasno napisałam, w razie co dopytuj. |
|
|
|
|
#4286 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wogole nikt mi tu nie chcial zadnych badan wykonac![]() ehh Marczi, z nudow wpisalam sexi manga i tak mi Pani wyskoczyla ona ma wieksze niz Ja, co Ty moje to dwa chomiczki sa ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- kejsii bardzo dziekuje w imieniu moich piersi kiedys im robilam czesciej fotki, teraz mi sie znudzilo a moze dzis je popstrykam ![]()
|
|
#4287 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to super, jeszcze kilka dni i będę próbować a co do tych szczepień co pisałyście to mnie nawet nikt o to nie pytał, może i mam wszystko, ale szczerze mówiąc nie jestem pewna poza tym nie mogę się doczekać jutra w końcu będzie bez szwów pewnie jakby któraś z was zobaczyła moje maleństwa to byłby głoooośny śmiech :P bo tak jak już mówiłam mam teraz PO mniej, niż pewnie każda z was miała przed ciekawa jestem jak sobie poradzili z brodawkami, mam nadzieję, że będą wyglądać jak u normalnej zdrowej kobiety bo miałam mieć w ogóle rozcinane brodawki i jakieś tam inne cuda, ale w końcu są całe dookoła w szwach, w sumie to nie wiem do końca bo widziałam je przez sekundę to troszkę się rozpisałam
|
|
|
|
|
#4288 |
|
Rozeznanie
|
Wtam moje slodziaki!!!!!!!!!!
wczoraj gadalam z sis na skype 3h i nie moglam was odwiedzic..;(((( Ale dzis nadrabiam...
|
|
#4289 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4290 |
|
Rozeznanie
|
Agnes pstrykaj pstrykaj czekam na nowy avatarek z twoimi w roli głównej ..
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.

- a potem blizny obowiązkowo blokerem i plasterkiem, i to szerzej niż szew! nawet przez rok

tylko o co ja mam właściwie pytać? bo szwy już jutro mi będą zdejmować!
w ogóle się nie wysypiam i się budzę w nocy. Wiem, wiem, że warto, ale jak długo? 
Tak na marginesie- Krynica Morska jest BLEEEE!!!