Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-16, 23:27   #4261
2sweet
Rozeznanie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Cytat:
Napisane przez Marczilada Pokaż wiadomość
Wasze zalecenia w ogóle są lepsze
my tez je uwielbiamy hehe
a tak na powaznie to kazde zalecenia sa najlepsze, jesli na koncu ma sie piekne i wymarzone cycuchy
ja to widze tak, ze my mamy ponoc bardziej bolesna i inwazyjna operacje, wkoncu misien oddziela sie nam od zeber, ale w nagrode mamy luzik po operacji

idem nynac , dobranoc kochane lobuziary
prosze mi tu naprodukowac duzo w nocy co bym sobie rano do herbatki mogla poczytac
a wlasnie Mya co to za leniuchowanie na zmianie? gdzie herbatka dla porannych skowronkow?

Edytowane przez 2sweet
Czas edycji: 2010-08-16 o 23:29
2sweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 00:04   #4262
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magera Pokaż wiadomość
Ahahahahahahahahaha.... ja się własnie popłakalam....
Ją jeszcze narkoza trzyma :ro tfl:
Magera - no posikam się zaraz przez Ciebie

Kolorowych snów, Dziewczynki

P.S. Marcziladka - zmień te buraki...(z wiadomego względu)
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 00:59   #4263
macerata
Zakorzenienie

hej, Dziewczynki

tak sobie wpadłam na chwilę poczytać, a tu widzę znów atrakcje

oj, skonsultowała Cię ta panna, Mya, skonsultowała..
nie ma to jak powiew świeżości, spojrzenie z zewnątrz
sobie humor na dobranoc poprawiłam

a ten wątek z matematyką to co,
w "przejrzyj posty MyaDiva" pewnie będę musiała poszukać..
no to idę szukać..

na huśtawkę nie poszłam bo się rozpadało tak konkretnie,
bym się jeszcze poślizgneła i by było

a jak tam Twój ostatni dzień leniuchowania, udany?
bo jutro to już chyba trzeba się będzie pakować..

miłego wypoczynku

ach, no i nawet się nie pochwaliłaś, że już spać możesz bezkarnie nago
Pani dr pozwoliła, a Tobie nawet wcale nie spieszno

Natasha będziesz miała mnóstwo czasu by nacieszyć się nowym biustem,
więc i na opalanie go znajdzie się czas
nie wszystko na raz
nawet jak sobie ciut bledsza pochodzisz, za to z cudeńkami na klacie
-to też dobrze

Dobrej Nocki wszystkim życzę
Stary 2010-08-17, 01:57   #4264
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natasha293 Pokaż wiadomość
Dziewczyny po jakim czasie po op można isć do solarium, albo na basen???
Oj jaka niecierpliwa Poczekaj choć ze dwa msc- a potem blizny obowiązkowo blokerem i plasterkiem, i to szerzej niż szew! nawet przez rok Okropnie to wygląda- ale trzeba

Cytat:
Napisane przez aga3331 Pokaż wiadomość
No no nie spicie jeszcze ja jakos na tym nowym mieszkaniu nie czuje sie za ciekawie:-( nowe miejsce kurcze nie moge sie przyzwyczaic
MAY lece se ogladac twoje foty
Hurrra
bardzo dziękuje za odwiedzinki w albumikach i za miłe słowa.
A na nowym mieszkaniu to faktycznie na początku jakoś nie tak - jak nie u siebie. No a Ty to byś chciala od razu jak w domu- nie ma tak dobrze
O jupi- teraz to i ja moge do Ciebie skoczyć poogladać

Cytat:
Napisane przez macerata Pokaż wiadomość
na huśtawkę nie poszłam bo się rozpadało tak konkretnie,
bym się jeszcze poślizgneła i by było

a jak tam Twój ostatni dzień leniuchowania, udany?
bo jutro to już chyba trzeba się będzie pakować..

miłego wypoczynku

ach, no i nawet się nie pochwaliłaś, że już spać możesz bezkarnie nago
Pani dr pozwoliła, a Tobie nawet wcale nie spieszno
Ty to o wszystkim pamiętasz- no tak, tak ja już mogę bez topika spać- tak na golaska .....no tak, i co ja tearz zrobię

Dziś znowu się nachodziliśmy ale najpierw poleżeliśmy do góry brzuszkami na plaży- no było super Pogoda jak na zamówienie, woda cieplutka - no tylko leniuchować.

A że nie byłaś na huśtawkach to nie żałuj - mówię Ci to żadna frajdaNo a na mokrych to już całkiem.
U nas właśnie grzmi- zaraz będzie padać- to tak żeby było sprawiedliwie

Ewa- odezwij się kochana bo tu dziewczyny na fotki czekają

O- i już leje

---------- Dopisano o 01:57 ---------- Poprzedni post napisano o 01:51 ----------

Cytat:
Napisane przez magera Pokaż wiadomość
Ahahahahahahahahaha.... ja się własnie popłakalam....
Ją jeszcze narkoza trzyma :ro tfl:
:rot fl:
No ja to się teraz popłakalam

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 02:51   #4265
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Idę spać dziewuszki, nic tu do mnie nie piszecie... Dobrej nocki wszystkim cycolinkom. Acha May jeśli chodzi o tą cycolinę z kanału, który podałaś, to ... nie, nie będę przeklinać, ale powiem Ci tylko, że to co napisała o Tobie, to nieprawda... chciała się zemścić za opinię na temat lekarza, któremu zaufała i musiała pocisnąć coś.
Dziękuje za odwiedzinki w albumiku I za te opinie- no z ust "takiej dziewuchy" to dopiero milo się je czyta

A co do tej cycolny- to niech będzie, że u mnie to wina "fajdu skórnego" muszę z tym żyć- no co zrobić taki fajd to się już ma do końca życia -chyba(b o po medycynie nie jestem i termin mi nie znany).

I tylko proszę Was kochane nie dajcie się tam rozzłoscić z powodu naszej niewiedzy No co zrobić nie każdy jest po matematyce i medycynie-musimy się z tym pogodzić, razem jakoś damy radę

---------- Dopisano o 02:24 ---------- Poprzedni post napisano o 02:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Ms_E Pokaż wiadomość
właśnie... a mi nikt nie powiedział co mogę, a czego nie mogę :P sama nie zapytałam, bo byłam w szoku
i szczerze mówiąc ciągle jestem w strachu, że coś robię nie tak i mi te implanty gdzieś uciekną
poza tym z prawej strony prawej piersi czuje jakieś mrowienie co jakiś czas, może miała któraś z was podobne uczucie?

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

MyaDiva
i pozwoliłam sobie zerknąć na opinię tej panienki po medycynie absurd. chyba zazdrości tak fajnych cycochów
bo naprawdę mimo tych problemów, wyglądają świetnie i absolutnie nic nie widać, żeby jakieś problemy kiedykolwiek były! śliczniaste są i sama też zazdroszczę ale ja nie jestem po medycynie
Takie mrowienie to jak najbardziej miałyśmy i przelewać się może i drętwieć A jak będziesz na zdjęciu szwów to wypytaj się o wszystko żebyś była spokojna - bo wiesz ja też nie po medycynie jestem i bardzo dziękuje za te miłe słowa

---------- Dopisano o 02:32 ---------- Poprzedni post napisano o 02:24 ----------

Cytat:
Napisane przez 2sweet Pokaż wiadomość
idem nynac , dobranoc kochane lobuziary
prosze mi tu naprodukowac duzo w nocy co bym sobie rano do herbatki mogla poczytac
a wlasnie Mya co to za leniuchowanie na zmianie? gdzie herbatka dla porannych skowronkow?
No ja przecież na urlopie jestem Ale dziś Wam nastawię pyszną herbatkę yervita którą właśnie popijam
buziaki Sweet, kolorowych

---------- Dopisano o 02:51 ---------- Poprzedni post napisano o 02:32 ----------

papa, dobrej nocki

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 08:56   #4266
Happy_hour
Rozeznanie

LOOOO MATKOOOO, TYDZIEN BEDE NADRABIAC

Zmienialismy operatora i nie mielismy chwilowo internetu.
Albo mielismy i znowu nie mielismy, bo cos sie chrzanilo.

Poczytalam po lepkach ale kiedys sie wezme i porzadnie nadrobie zaleglosci.

SLONCA WY MOJE SWIECACE.
Ja wam w skrocie powiem, HAHA , ze sie nam sprawa z domkiem jednak rypla.
Dostalismy odpowiedz z banku, ze my zbyt biedne myszy jestesmy i brakuje nam jeszcze 20 tys euro wlasnego wkladu,do tego ktory juz mamy, zeby dostac kredyt na 300 tys.

No i zostalismy jak na razie z moja sliczna zakupiona kuchnia ,ktora przechowujemy u kumpla w garazu i wypowiedzianym mieszkaniem 1 od listopada .

Az sie zaczelismy smiac w glos jak to uslyszelismy.
Poszlismy sobie na drinka i rozmyslalismy co tu zrobic.

Kobietka ,ktora prowadzila sprawe naszego kredytu zapewniala wedlug jej wyliczen ,ze sie uda . HIHI - jaka nieprofesjonalna osobka., nie ?

Az nie moglam uwierzyc,ze sie nie udalo, bo mi sie serio wszystko zawsze udawalo, wiec pomyslalam,ze to taka przerwa w zrealizowaniu celu, wiec nie ma co sie martwic na zapas.

Mamy jeszcze cale 2 miesiace. HMMM nawet troche ponad 2, wiec jako ludzie z pozytywnym nastawieniem napewno cos wymyslimy.

Ale poki co to jeszcze nie wiem co

Moze wydam uzbierana kase na nowe , wieksze cycki ?
i moze usteczka i botoksik i jeszcze kilka innych .
To zawsze jakis pomysl, nie ?

W kazdym razie,postaram sie dawac wam znac na biezaco.

Dziewczynki urlopowiczki kochane ( Mya, Maceratka, Listopadzia , Aga, Ewa i ... ),
jak tam w tym 3 miescie musialo byc przyjemnie,
takie towarzycho doborowe sie dobralo.

A Aga to na prawde taka niespodzianka wizazowa jest.
Mialam okazje z nia pogadac na skype i ona az tryska dobrym serduchem.

I wszystkie innym kobietkom , ktore o mnie w miedzy czasie wspominaly sciskam mocno i pozdrawiam.
Pisalyscie o fotce w moim albumie , ze ja sie tam pokazalam z twarza i cyckami na raz. Jakos nie bylo to dla mnie problemem , wiec uznalam ,ze czemu nie ? I ciesze sie, ze zostalo to tak pozytywnie odebrane. Buziaki dla was

Witam tez wszystkie nowe uczestniczki forum .
I ide szukac w internecie mieszkania
Ale jazda , co ???

Mya ale ty nie mysl, ze imprezy nie bedzie ?
Bo bedzie na pewno. Nawet pod mostem , a bedzie.

Maceratka dzieki za priva. Milo mi niezmiernie.

Do uslyszonka DZIUBY.
Happy_hour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 09:15   #4267
2sweet
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mya
Diva;21418803
No ja przecież na urlopie jestem Ale dziś Wam nastawię pyszną herbatkę yervita którą właśnie popijam
buziaki Sweet, kolorowych
no faktycznie zapomnialam chwilowo ze wypoczywasz, no dobra, to wybaczamw ramach zdrowego odzywiania czysta woda do picia o poranku tez moze byc

Happy ale jazda uwielbiam wasze podejscie do zycia, takie pozytywne i z wielkim usmiechem
napewno cos wymyslicie i sie uda, moze inny bank albo co? no 2 miesiace to kupa czasu aby pomyslec nad rozwiazaniem sprawy albo przelozcie zakup o jeszcze kilka miesiecy, sama mowilas ze w tym domu tez macie zamieszkac, no to moze wprowadzcie sie, placcie miesieczny czynsz a jak juz uzbieracie reszte potrzebna do wkladu pod kredyt wtedy kupicie wierze ze cos wymyslicie, z takim mega pozytywnym podejsciem wszytsko musi sie udac
ewentualnie mozesz meza wysylac jako striptizera na wieczorki panienskie wtedy 20tys to bedzie pikus w 2 miechy
Stary 2010-08-17, 09:17   #4268
korinka
BAN stały

hej dziewczynki
moja operacja zbliża się wielkimi krokami!! to już w następnym tygodniu!aaaaaaaaaale mam stresa !!! nie wiedziałam ze operacja będzie tak na mnie działać!!!! ale z drugiej strony baaardzo się cieszę bo to najlepsza decyzja jaką podjęłam
Natasha mi dr Zielinski powiedział że z solarium i basenu (zresztą z siłowni także) muszę zrezygnować tak na 2-3 miesiące ....trudno jakoś to zniosę, byle wszystko później ładnie wyglądało
Happy hour! trzymamy kciuki! na pewno uda Wam się z domkiem!Grunt to pozytywne nastawienie!!!!
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 09:38   #4269
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
no faktycznie zapomnialam chwilowo ze wypoczywasz, no dobra, to wybaczamw ramach zdrowego odzywiania czysta woda do picia o poranku tez moze byc

Happy ale jazda uwielbiam wasze podejscie do zycia, takie pozytywne i z wielkim usmiechem
napewno cos wymyslicie i sie uda, moze inny bank albo co? no 2 miesiace to kupa czasu aby pomyslec nad rozwiazaniem sprawy albo przelozcie zakup o jeszcze kilka miesiecy, sama mowilas ze w tym domu tez macie zamieszkac, no to moze wprowadzcie sie, placcie miesieczny czynsz a jak juz uzbieracie reszte potrzebna do wkladu pod kredyt wtedy kupicie wierze ze cos wymyslicie, z takim mega pozytywnym podejsciem wszytsko musi sie udac
ewentualnie mozesz meza wysylac jako striptizera na wieczorki panienskie wtedy 20tys to bedzie pikus w 2 miechy

SLODKOSCI,
pewnie tak zrobimy. Zreszta to taka pierwsza nasza mysl byla, zeby to mieszkanie najpierw wynajac i ten wniosek na wynajem jest juz tez zlozony.

A w innych 2 bankach na kredyt juz rowniez wnioski zlozone
ale pewnie powiedza to samo.

Co do pracy striptisera. Super pomys.
Tylko moj maz to zero wyczucia rytmu ma, wiec sie do tanca na rurze raczej nie nada.

Moje pazurkowe klientki prostytutki juz mi proponowaly wspolprace.zapewn iajac , ze szybko zarobie te 20 tys. euro. Ale sie nie odwaze, bo mam za duzo do stracenia.
Za dobry zwiazek, zeby sie takiego czegos podjac.

Wierze , ze jakos to ogarniemy.
To nie zadna odmowa na stale,
to tylko nasze pierwsze nieudane podejscie.

A z tych podejsc to my nie zrezygnujemy.

KORINKA, dziekuje i trzymam kciuki za twoje nowe slicznosci.

Edytowane przez Happy_hour
Czas edycji: 2010-08-17 o 09:41
Happy_hour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 10:03   #4270
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość

Takie mrowienie to jak najbardziej miałyśmy i przelewać się może i drętwieć A jak będziesz na zdjęciu szwów to wypytaj się o wszystko żebyś była spokojna - bo wiesz ja też nie po medycynie jestem i bardzo dziękuje za te miłe słowa

O właśnie bo o drętwienie też miałam zapytać tylko o co ja mam właściwie pytać? bo szwy już jutro mi będą zdejmować! powinni dać jakieś książeczki (albo nawet księgi), gdzie by było wszystko wytłumaczone a tak to sama nie wiem od czego mam zacząć?
W ogóle dziewczyny powiedzcie mi jak długo jeszcze będę musiała spać na plecach? chyba nie do końca życia, co? w ogóle się nie wysypiam i się budzę w nocy. Wiem, wiem, że warto, ale jak długo?
Ms_E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 10:27   #4271
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
Zależy od zaleceń lekarza... mi powiedziano, że z wszystkiego mogę korzystać po 2 miesiącach wydaje mi się natomiast, że implantacja pod oba mięśnie przyzwala na wcześniejsze korzystanie z solarki, bo lepiej chroni przed promieniami
nawet przy implnatacji pod sam gruczoł promienie Ci do wkładek nie przeniką...

u mojego dr jest miesiąc absolutnego zakazu, po miesiącu można powoli na solar zaglądać, ustawiac klimę na niską temp i duży nawiew, blizny obwiązkowo zaklejamy przez pół roku (dr od laserków kazał mi przez rok)

z basenem nie pamiętam, u nas dopiero po miesiącu wyjmuje się ostatni szew, więc na pewno musi się jeszcze wszystko tam zagoić dokładnie (mamy szwy nierozpuszczalne)

na pewno dr Skupin wszystko Ci wyjaśni dokładnie

myślę też Nataszko, że nawet nie będziesz myśleć w tym pierwszym miesiącu o solarce

Cytat:
poza tym z prawej strony prawej piersi czuje jakieś mrowienie co jakiś czas, może miała któraś z was podobne uczucie?
ja jestem niecałe 3 mies po poprawce i w lewej piersi czuję takie mrowienia/odrętwienia czasami (po pierwszym zabiegu nie czułam)
dochodzą do siebie biedulki
Samiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 10:27   #4272
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natasha293 Pokaż wiadomość
Dziewczyny po jakim czasie po op można isć do solarium, albo na basen???

Hej natasha, ja moglam na basen isc po miesiacu od op. dr.J sprawdzal czy rana sie zagoila i czy nie ma juz strupkow.

Edytowane przez pysia222
Czas edycji: 2010-08-17 o 10:30
pysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 10:40   #4273
Foxy89
Rozeznanie

Witam Dziewuchy

Wróciłam z Wakacji. Czas wracać do pracy Tak na marginesie- Krynica Morska jest BLEEEE!!!

Rozmawiałam z TŻ, pokazałam Wasze cycuchy (tylko Jemu!), mam nadzieję, że nie będziecie na mnie złe Chłopak powoli się przekonuje, więc jestem na dobrej drodze
Foxy89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 10:46   #4274
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Samiii Pokaż wiadomość
ja jestem niecałe 3 mies po poprawce i w lewej piersi czuję takie mrowienia/odrętwienia czasami (po pierwszym zabiegu nie czułam)
ja jestem 6 dni po i już nie mogę się doczekać kiedy wreszcie będą takie normalniejsze, że tak powiem
Stary 2010-08-17, 11:36   #4275
kejsiii
Rozeznanie

Witajcie dziewczyny

Mam do was pytanko Jak to jest z szczepieniem przeciw żółtaczce ??
Mam możliwość wskoczenia w termin na 14.09 ale nie wiem czy dam rade do tego czasu z badaniami znaczy właśnie z tym szczepieniem??? Dodam że nigdy się nie szczepiłam tzn raz ale nie przyjełam całej dawki 6 lat temu ale tylko pierwszą szczepionkę następną już olałam i nie poszłam .. Tak więc kochane jak to jest?? Wiem że na waszą wiedzę można zawsze liczyć

kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 11:40   #4276
Marczilada
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Happy_hour Pokaż wiadomość
SLODKOSCI,
pewnie tak zrobimy. Zreszta to taka pierwsza nasza mysl byla, zeby to mieszkanie najpierw wynajac i ten wniosek na wynajem jest juz tez zlozony.

A w innych 2 bankach na kredyt juz rowniez wnioski zlozone
ale pewnie powiedza to samo.

Co do pracy striptisera. Super pomys.
Tylko moj maz to zero wyczucia rytmu ma, wiec sie do tanca na rurze raczej nie nada.

Moje pazurkowe klientki prostytutki juz mi proponowaly wspolprace.zapewn iajac , ze szybko zarobie te 20 tys. euro. Ale sie nie odwaze, bo mam za duzo do stracenia.
Za dobry zwiazek, zeby sie takiego czegos podjac.

Wierze , ze jakos to ogarniemy.
To nie zadna odmowa na stale,
to tylko nasze pierwsze nieudane podejscie.

A z tych podejsc to my nie zrezygnujemy.

KORINKA, dziekuje i trzymam kciuki za twoje nowe slicznosci.
Happy będzie dobrze, bo musi... A jeśli chodzi o doradców w sprawie kredytu, to naprawdę trzeba brać na nich poprawkę. kombinujcie dalej.
A, no i się nie daj namówić na pacę d...ą, heh chyba, że kończy się na tańcu
Stary 2010-08-17, 11:43   #4277
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Agnes281 avatarek bomba !!!!!!!!!!! Aż się zakochałam
a co myslisz o tym?

Manga

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 11:53   #4278
Marczilada
Raczkowanie

Cytat:
O właśnie bo o drętwienie też miałam zapytać tylko o co ja mam właściwie pytać? bo szwy już jutro mi będą zdejmować! powinni dać jakieś książeczki (albo nawet księgi), gdzie by było wszystko wytłumaczone a tak to sama nie wiem od czego mam zacząć?
W ogóle dziewczyny powiedzcie mi jak długo jeszcze będę musiała spać na plecach? chyba nie do końca życia, co? w ogóle się nie wysypiam i się budzę w nocy. Wiem, wiem, że warto, ale jak długo?
Ja o to pytałam lekarza już przed op... no i usłyszałam, że jak dam radę, to nawet na drugi dzień mogę spać na boku myślę sobie a to dowcipniś, bo okazuje się, że boli na początku dlatego spałam na plecach. Ale po dwóch tygodniach udało się i od tamtej pory sypiam raz na jednym boczku, raz na drugim. Kiedyś, któraś pytała o spanie na brzuchu... Mi powiedziano, że dopiero po 3 miesiącach, bo przygniecenie przez własny ciężar, to jednak jest pewien nacisk i może istnieć sytuacja, że się implanty przesuną a nie daj boże rozsuną

Edytowane przez Marczilada
Czas edycji: 2010-11-09 o 10:29
Marczilada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 11:54   #4279
natasha293
Raczkowanie

Cytat:
wiesz to wszystko bardzo indywidualna sprawa ktora musisz uzgodnic ze swoim dr, sa jakies tam ogolne zakazy/nakazy a i tak wiekszosc z nas jest prowadzona przez swojego dr indywidualnie i zalecenia mamy inne
mysle ze to ma tez zwiazek ze stanem blizn i tym na jakim etapie ukladania sa piersi

ja napisalam jak to bylo w moim przypadku
na basen po 2 tyg od operacji - ale u pani dr Skwiercz w metodzie pod oba miesnie to akurat jest nakaz po operacji, bo my nie nosimy stanikow pooperacyjnych ani pasow sciagajacych piersi w dol, nam w ukladaniu sie piersi pomagaja cwiczenia, basen, naturalna praca miesni i grawitacja, my po 2 tyg sciagamy topiki i dajemy dziewczynkom troche luzu

ja jestem od dr Skwiecz a az do konsultacji nie wolno mi bylo, dopiero po 2 mies od operacji jak polecialam na kontrole i pani dr ocenila na jakim etapie sa piersi dostalam zgode
Cytat:
Napisane przez macerata Pokaż wiadomość
hej, Dziewczynki

Natasha będziesz miała mnóstwo czasu by nacieszyć się nowym biustem,
więc i na opalanie go znajdzie się czas
nie wszystko na raz
nawet jak sobie ciut bledsza pochodzisz, za to z cudeńkami na klacie
-to też dobrze

Dobrej Nocki wszystkim życzę
Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Oj jaka niecierpliwa Poczekaj choć ze dwa msc- a potem blizny obowiązkowo blokerem i plasterkiem, i to szerzej niż szew! nawet przez rok Okropnie to wygląda- ale trzeba

:rot fl:
No ja to się teraz popłakalam
Cytat:
Napisane przez Samiii Pokaż wiadomość
nawet przy implnatacji pod sam gruczoł promienie Ci do wkładek nie przeniką...

u mojego dr jest miesiąc absolutnego zakazu, po miesiącu można powoli na solar zaglądać, ustawiac klimę na niską temp i duży nawiew, blizny obwiązkowo zaklejamy przez pół roku (dr od laserków kazał mi przez rok)

z basenem nie pamiętam, u nas dopiero po miesiącu wyjmuje się ostatni szew, więc na pewno musi się jeszcze wszystko tam zagoić dokładnie (mamy szwy nierozpuszczalne)

na pewno dr Skupin wszystko Ci wyjaśni dokładnie

myślę też Nataszko, że nawet nie będziesz myśleć w tym pierwszym miesiącu o solarce

Dobrze Dziewczynki posłucham Dr i będę postępować wg jego zaleceń Tak poprostu chciałam sie zorientować, więc zaraz uderzam na solarium hihih Trzeba choć troszkę poużywać... przed op 2 tyg nie można korzystać wieć wykorzystam jeszcze ten czas w którym mogę korzystać a op już doczekać się nie mogę zostało jeszcze 27 dni
Stary 2010-08-17, 11:54   #4280
Marczilada
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
a co myslisz o tym?

Manga
no właśnie o tym mówię... ta niewinna niewiasta, co to biust ma cudowny heh taki mi się marzy
Stary 2010-08-17, 12:04   #4281
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
no właśnie o tym mówię... ta niewinna niewiasta, co to biust ma cudowny heh taki mi się marzy
a bo wczesniej mialam chomiki jadace w aucie

ta niewinna niewiasta niczym sie nie rozni ode mnie, tylko wielkoscia biustu

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
Stary 2010-08-17, 12:06   #4282
kejsiii
Rozeznanie

Hello jest tu ktoś kto mi podpowie jak to z tym szczepieniem ??

Stary 2010-08-17, 12:10   #4283
Marczilada
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny

Mam możliwość wskoczenia w termin na 14.09 ale nie wiem czy dam rade do tego czasu z badaniami znaczy właśnie z tym szczepieniem??? Dodam że nigdy się nie szczepiłam tzn raz ale nie przyjełam całej dawki 6 lat temu ale tylko pierwszą szczepionkę następną już olałam i nie poszłam .. Tak więc kochane jak to jest?? Wiem że na waszą wiedzę można zawsze liczyć
w tej sprawie, to Miska Ci pomoże. Ja zaczęłam działać dużo czasu przed, jak jeszcze nie byłam pewna, czy zrobię op, to rozpoczęłam szczepienia... nawet nie pytałam o przyspieszoną formę. Wyglądało to tak, że I dawka, potem 4 tyg przerwy II dawka i 2 tyg od niej można się kłaść, czyli razem 6 tyg... moja wersja na pewno Cię nie zadowoli... ale mam nadzieję, że ktoś miał lepszą

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
a bo wczesniej mialam chomiki jadace w aucie

ta niewinna niewiasta niczym sie nie rozni ode mnie, tylko wielkoscia biustu
wiem, Ty masz większy he he
a chomiki zdecydowanie nie robiły takiego wrażenia. Kurdę musze sama pogrzebać i znaleźć coś tak superaśnego, jak Ty!!!
Stary 2010-08-17, 12:19   #4284
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:
w tej sprawie, to Miska Ci pomoże. Ja zaczęłam działać dużo czasu przed, jak jeszcze nie byłam pewna, czy zrobię op, to rozpoczęłam szczepienia... nawet nie pytałam o przyspieszoną formę. Wyglądało to tak, że I dawka, potem 4 tyg przerwy II dawka i 2 tyg od niej można się kłaść, czyli razem 6 tyg... moja wersja na pewno Cię nie zadowoli... ale mam nadzieję, że ktoś miał lepszą

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

a chomiki zdecydowanie nie robiły takiego wrażenia. Kurdę musze sama pogrzebać i znaleźć coś tak superaśnego, jak Ty!!!

Dziękuję kochana za odpowiedz
Czyli nawet jak bym teraz rozpoczęła to i tak nie zdążę Ale tez słyszałam o tej przyspieszonej wersji muszę poszukać w internecie

Agnes
jak dla mnie twoje piersiątka najbardziej nadają się na avatar są tak śliczne że ja bym sie nimi chwaliła

Stary 2010-08-17, 12:20   #4285
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny

masz dwie możliwości
0 - 1-6 zero dziś kolejna za miesiąc 2 tyg po tym można być operowanym kolejna po pół roku
0-7-21 zero dziś następna po 7 dniach, kolejna po 21 od pierwszej czyli zbiega sie z terminem możliwości wykonania zaiegu bo możesz być operowana po 2 tyg od drugiej dawki ale wtedy musisz wziąc dawkę 3
a po 3 możesz być znowu operowana po 2 tyg
więc najlepiej wyważyć sobie tak by dawka 3 wypadła dzień/dwa po operacji lub operacja po 2 tyg od 3 dawki
w systemie przyspieszonym tylko engerix B i od pól roku do roku koniecznie 4 dawkę
piszesz że brałaś jedną dawke już.
Tu sytuacja jest taka ze możesz wziąć 2 dawkę i po pół roku 3 i bedziesz miałą cały cykl zaliczony. Nie jest zasadne wykonywanie całego cylku szczepienia jeśli już kiedyś zaczęłaś.
Mam nadzieje że w miare jasno napisałam, w razie co dopytuj.

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 12:29   #4286
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:

kurcze Ja nie musialam sie szczepic przed op. pamietam,ze mialam problem w Uk z badaniem wymazu z nochala wogole nikt mi tu nie chcial zadnych badan wykonac

ehh Marczi, z nudow wpisalam sexi manga i tak mi Pani wyskoczyla
ona ma wieksze niz Ja, co Ty moje to dwa chomiczki sa

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

kejsii bardzo dziekuje w imieniu moich piersi
kiedys im robilam czesciej fotki, teraz mi sie znudzilo a moze dzis je popstrykam

Stary 2010-08-17, 12:30   #4287
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
Ja o to pytałam lekarza już przed op... no i usłyszałam, że jak dam radę, to nawet na drugi dzień mogę spać na boku myślę sobie a to dowcipniś, bo okazuje się, że boli na początku dlatego spałam na plecach. Ale po dwóch tygodniach udało się i od tamtej pory sypiam raz na jednym boczku, raz na drugim (kobiety po rekonstrukcji, to twardzielki leżały na op boku już drugiego dnia ). Pamiętaj, żeby piersi były wtedy dobrze podtrzymywane (nie wisiały za bardzo), rób tostanikiem. Mi 22 miną dwa miesiące i teraz niekiedy kładę się na boku bez stanika, ale i tak z nawyku układam pierś (opieram). Kiedyś, któraś pytała o spanie na brzuchu... Mi powiedziano, że dopiero po 3 miesiącach, bo przygniecenie przez własny ciężar, to jednak jest pewien nacisk i może istnieć sytuacja, że się implanty przesuną a nie daj boże rozsuną Ja przyznam się szczerze, że tak od dwóch tygodni czasem kładę się na brzuch (próbowałam w pierwszym miesiącu, ale dziwne uczucie było i wyobrażałam sobie, że implant ciąży na tym biednym małym mięśniu, a on zaraz się zerwie ), np. lubię tak rozmawiać z mężem lub czytam książkę, ale zawsze wtedy jestem wsparta na łokciach nie kładę się na biust...
ooo to super, jeszcze kilka dni i będę próbować a jak sobie pomyślę, że miałabym teraz spać na brzuchu to myślę, że by chyba implanty wybuchły pod moim ciężarem
a co do tych szczepień co pisałyście to mnie nawet nikt o to nie pytał, może i mam wszystko, ale szczerze mówiąc nie jestem pewna

poza tym nie mogę się doczekać jutra w końcu będzie bez szwów i zobaczę co tam mam pewnie jakby któraś z was zobaczyła moje maleństwa to byłby głoooośny śmiech :P bo tak jak już mówiłam mam teraz PO mniej, niż pewnie każda z was miała przed ale cóż, takie życie ciekawa jestem jak sobie poradzili z brodawkami, mam nadzieję, że będą wyglądać jak u normalnej zdrowej kobiety możliwe, że wam pokażę później żebyście oceniły bo miałam mieć w ogóle rozcinane brodawki i jakieś tam inne cuda, ale w końcu są całe dookoła w szwach, w sumie to nie wiem do końca bo widziałam je przez sekundę więc będę cała w bliznach, oby szybko znikały to troszkę się rozpisałam
Stary 2010-08-17, 12:31   #4288
pink star
Rozeznanie

Wtam moje slodziaki!!!!!!!!!!
wczoraj gadalam z sis na skype 3h i nie moglam was odwiedzic..;((((
Ale dzis nadrabiam...

54,5 kg - cel 49kg
pink star jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 12:52   #4289
Marczilada
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
masz dwie możliwości
0 - 1-6 zero dziś kolejna za miesiąc 2 tyg po tym można być operowanym kolejna po pół roku
0-7-21 zero dziś następna po 7 dniach, kolejna po 21 od pierwszej czyli zbiega sie z terminem możliwości wykonania zaiegu bo możesz być operowana po 2 tyg od drugiej dawki ale wtedy musisz wziąc dawkę 3
a po 3 możesz być znowu operowana po 2 tyg
więc najlepiej wyważyć sobie tak by dawka 3 wypadła dzień/dwa po operacji lub operacja po 2 tyg od 3 dawki
w systemie przyspieszonym tylko engerix B i od pól roku do roku koniecznie 4 dawkę
piszesz że brałaś jedną dawke już.
Tu sytuacja jest taka ze możesz wziąć 2 dawkę i po pół roku 3 i bedziesz miałą cały cykl zaliczony. Nie jest zasadne wykonywanie całego cylku szczepienia jeśli już kiedyś zaczęłaś.
Mam nadzieje że w miare jasno napisałam, w razie co dopytuj.
A mówiłam, że ona wie wszystko he he
Stary 2010-08-17, 12:54   #4290
kejsiii
Rozeznanie

Miska w piątek mam konsultację i podpytam dokładnie co i jak ale wychodzi na to że moge kontynuować szczepionkę nawet jak była tak dawno temu???

Agnes pstrykaj pstrykaj czekam na nowy avatarek z twoimi w roli głównej ..

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości