|
|
#331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta
Powtórzę po raz kolejny - nikt mi nie wmówi, że mama nie rozpoznała Iwony. Jeśli nawet są wątpliwości co do I nagrania to NA PEWNO łatwo można ją rozpoznać na drugim nagraniu. I matka na pewno się nie myli
![]() Ja bym na takiej jakości kolorowym filmiku na pewno rozpoznała np. mojego TŻ-ta z którym jestem 4 lata, a co dopiero mama swoje dziecko, z którym mieszka lat 19!!! Siejecie tylko niepotrzebny zamęt. Skoro zgłosiliście to na policję to jaka była odpowiedź? Myślicie, że policja pracująca w takiej presji, krytykowana przez samego prezydenta Sopotu dopuściłaby się takiego zaniedbania? Poza tym jak można w ogóle analizowac cokolwiek z I nagrania skoro jest gorszej jakości niż filmik nakręcony komórką
|
|
|
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się, fryzura to akurat najmniejszy problem i żadna przesłanka ku temu, że to nie Iwona.
Co do stroju, to na tych zdjęciach porównawczych z przodu - będę się upierać, że to ta sama osoba. Analizy zdjęcia z tyłu wcześniej nie widziałam. Jeśli coś może dać do myślenia, to chyba tylko ono. Faktycznie jak się przyjrzeć to widać pasek od torebki |
|
|
|
#333 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe, czy dzisiaj sie czegos dowiemy!!!!
|
#334 |
|
Zakorzenienie
|
no dobrze-skoro jest jak mowia
to dlaczego ma torebke przy sobie, a oficjalnie podano ze nie wziela tej torebki? i dlaczego nie podali do tej pory jaka torebke wogole miala ze soba tej nocy-skoro wszystki epozostale czesci stroju podali?!
|
#335 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
One mają wyolbrzymiać, przekłamywać, żeby zwrócić uwagę czytelnika. Ci, którzy są zorientowani w sprawie nazywają takie teksty "bzdurami", ale postaw się na miejscu osoby, która po raz pierwszy styka się z taką wiadomością, dla niej szokującą. Co robi? Szuka dalej informacji i jeśli jest inteligentna to prędzej czy później odróżni fikcję od prawdy. Na pocieszenie powiem, że istnieją inne, bardziej godne uwagi i rzetelne dzienniki.
|
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
Z tego co pamiętam to nie jest to sukienka, a spódniczka i bluzka osobno, którą Iwona mogła wyjąć na wierzch później, dlatego jest do bioder.
|
#337 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najwidoczniej nie jest to istotne dla nich. Poza tym w artykułach można napisać wszystko ![]() trochę więcej dystansu... |
|
|
|
|
#339 |
|
Rozeznanie
|
Witam co jakiś czas tu zaglądam i dziś zauważyłam rozważania na tem tego , że są 2 Iwony na monitoringu . Wg mnie to ta sama osoba. Włosy mogła spiąć z prostego powodu. Dość długo szła, a włosy mają tendencję do wkręcania się w łańcuszek , któey się nosi na szyi. Przynajmniej ja tak mam. Jak miałam krótsze, to nie było tego problemu, a teraz przy dłuższych, jak zakładam łańcuszek, to muszę upinać bo zaraz mi się wkręcają, zwłaszcza jak idę i one tak "szorują" po szyi i plecach. A wisiorek mogła schować, albo wyciągnąć, przy upinaniu tych włosów i odkręcaniu z łańcuszka. Ona ma raczej delikatne włosy (jak i ja) a one to potrafią sioę strasznie wkręcić, nawet muszę czasami obciąć ten kosmyk co utkwi w łańcuszku. I taki wisior przeszkadza w marszu, "majta " się, ja też bym go schowała pod bluzkę.
Tyle się naprodukowałam Tak mi jakoś to wpadło do głowy i pomyślałam, że napiszę o tym . Pozdrawiam. Edytowane przez fasolka73 Czas edycji: 2010-08-17 o 14:28 |
|
|
|
#340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja juz generalnie luzuje, bo nic tu sie kupy nie trzyma i nie zamierzam wiecej czasu tracic na analizowanie tego
|
|
#341 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny to już równy miesiąc
![]() wspominałyście o tych osobach, które czytały, układały (?) Iwonce horoskop macie może linka pod ręką ![]() Tak bym chciała, żeby odnalazła się żywa !!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
#342 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny przesyłam link do nowego, zmontowanego filmiku:
http://www.youtube.com/watch?v=oE7yiVKtAI0 To jest pierwszy filmik który zrobiłam samodzielnie (bo do sałatki miałam pomoc) więc proszę o łagodną krytykę ![]() To jest filmik z muzyką do której mam zgodę na publikacje. Dostałam też zgodę na wykorzystanie tekstów i zdjęć. Więc wszystkie osoby które przestraszyły się wielomilionowych kar mogą sobie filmiki zamienić, albo dodać nowy.http://www.youtube.com/watch?v=oE7yiVKtAI0 Tu jest link do ściągnięcia filmiku: http://www.sendspace.com/file/lowbae Jak ktoś chce, mogę wysłać ten plik w formacie Windows Movie Maker żeby zmienić napisy na inny język.
|
#343 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Muzyka trochę odbiega od przesłania, ale w końcu to nie klip muzyczny, który walczy o mtv music awards. Dobra robota.
|
|
#344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#345 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Już wszystko w porządku gapa ze mnie nie włączyłam głośników.....
|
|
|
|
|
#346 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
świetnie, kawał dobrej roboty
|
|
|
|
|
#347 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki, jak się dowiedziałam że tekst jest o matczynej miłości to pomyślałam że będzie trochę nawiązywać do sytuacji.
|
#348 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiadomo.
Cytat:
|
|
|
#349 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Co do piosenki się nie wypowiadam.... no dobra.. sorry ale mnie wokal się nie podoba. ale każdy ma swój gust i bić nie będę, ważne że filmik jest pełen szacun
Edytowane przez mmm3m Czas edycji: 2010-08-17 o 15:20 |
|
|
|
|
#350 |
|
Zadomowienie
|
Nowy art., jeśli był już to przepraszam.
http://lublin.com.pl/artykuly/pokaz/...lom,w,sprawie/ |
|
|
|
#351 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może dzisiaj w końcu dowiemy się czegoś nowego ?? Ja mam nadzieję, że Iwonka jednak żyje mimo, iż Pan Rutkowski twierdzi inaczej...
|
|
|
|
|
#352 |
|
Rozeznanie
|
Oby Rutkowski tym razem miał złe przeczucie jesli chodzi o to,że Iwona nie żyje ale żeby na parwdę miał przełomowe dowody czy cokolwiek
|
#353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#354 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam podobnie kurcze nie znam tej Iwony, ale tak mnie ta sprawa poruszyła i bardzo wzruszyła.... jak człoweik może przepaść jak kamień w wodę na tak krótkim odcinku, zero śladów, świadków... to smutne... |
|
|
|
|
#355 |
|
Zakorzenienie
|
Mam identycznie... Wczoraj leżałam i pół nocy rozkminiałam co mogło się stać.
|
|
#356 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#357 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
właśnie to jest najgorsze... już miesiąc i nic nie wiadomo pozostaje tylko czekać i żyć nadzieją, że Iwonka już niedługo będzie wśród bliskich |
|
|
|
|
#358 |
|
Raczkowanie
|
Filmik świetny, wg mnie muzyka pasuje bardzo dobrze, ale czy czasem nie wkradł się błąd co do kwoty nagrody od anonimowych biznesmenów, oraz to ranem- wczesnym rankiem w jednym zdaniu.
Naprawdę niektóre dziewczyny robią kawał dobrej roboty, bezinteresownie, poświęcając czas i nawet ponosząc koszty, wraca mi wiara w ludzi ))
|
|
|
|
#359 |
|
Zakorzenienie
|
http://audio.lublin.com.pl/index.php?s=1&id=819
ost. pytanie i odpowiedz Ciekawe czy powiedza o co dokladniej chodzi |
|
|
|
#360 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale tak ogólnie to super a tym bardziej że jest to ciężka praca osób które chcą pomóc bez chęci jakiegokolwiek zysku ![]() Oby Iwonka znalazła się cała i zdrowa. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)