Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-17, 15:02   #4261
Korniszonek2010
Wtajemniczenie

Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI

Cytat:
Napisane przez osz rety Pokaż wiadomość
ile razy ja już usłyszałam "kiedy dziecko?" i tak ciągle
Kiedy dziecko?
A Ty ile masz lat?
Korniszonek2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 15:03   #4262
OlkaR
Zakorzenienie

Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI

Cytat:
Napisane przez Korniszonek2010 Pokaż wiadomość
Jaka waleczna
To Ty na razie nie studiujesz? Na jakie studia chciałabyś iść?
Niestety trzeba się pogodzić z tym,że niektórzy ludzie mają dziwne myślenie.
Mama mi właśnie opowiadała,że jej koleżanki córka (nie wiem ile ma lat, z 22 albo 21) jest w ciąży, spotyka się z chłopakiem od 3 miesięcy, a w ciąży jest miesiąc. W październiku jest ślub, a przyszły Pan Młody powiedział teściowej, że ma przepisać na Niego jedną z działek, które posiada lub sprzedać i dać mu za nią kasę
och... polubiłabym takiego zięcia od razu
Co on ma w ogóle do jej działek/ kasy???
Stary 2010-08-17, 15:04   #4263
Korniszonek2010
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Po pierwsze- cześć

Po drugie- pogrubione- no to zależy. Ja osobiście nie chciałabym wychodzić za mąż będąc jeszcze na studiach bo (po)życie małżeńskie może zabierać duuuuuuuużo czasu, jaki powinno się przeznaczyć na naukę

Małżeństwo w czasie studiów to ciężka sprawa. Znam 3 takie pary i mimo, że są szczęśliwymi małżeństwami to wszyscy zgodnie twierdzą, że mogli poczekać bo jest za ciężko...

Także to indywidualna sprawa każdego jak sobie życie rodzinne pogodzi z nauką
No ale jak się z kimś mieszka przed ślubem to co za różnica czy się czeka czy nie?

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Cytat:
och... polubiłabym takiego zięcia od razu
Co on ma w ogóle do jej działek/ kasy???
No jak to co? Widać bez gratisów żony nie chce Nie wiem co on o tego ma, jak on ma takie pomysły przed ślubem, to po może być tylko lepiej.
Stary 2010-08-17, 15:07   #4264
OlkaR
Zakorzenienie

Bisia mi się z tej sukni jedynie góra podoba... od pasa w dół jakoś tak nie tego...
A przeprosić to powinnaś za swoją minę bo wyglądasz jakbyś na ścięcie szła

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

Cytat:
No ale jak się z kimś mieszka przed ślubem to co za różnica czy się czeka czy nie?

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

No jak to co? Widać bez gratisów żony nie chce Nie wiem co on o tego ma, jak on ma takie pomysły przed ślubem, to po może być tylko lepiej.
No tak, tego nie wzięłam pod uwagę

Chyba wolałabym być samotną matką niż takiego za męża brać. Trudno, wpadka wpadką, ale uważam za głupotę branie ślubu tylko z tego powodu. A widać że chłopak na pieniądze łasy więc nic tylko w dupkę takiego kopnąć i alimenty od niego ciągnąć. Nic poza tym.
Stary 2010-08-17, 15:09   #4265
Korniszonek2010
Wtajemniczenie

Cytat:
Bisia mi się z tej sukni jedynie góra podoba... od pasa w dół jakoś tak nie tego...

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

No tak, tego nie wzięłam pod uwagę

Chyba wolałabym być samotną matką niż takiego za męża brać. Trudno, wpadka wpadką, ale uważam za głupotę branie ślubu tylko z tego powodu. A widać że chłopak na pieniądze łasy więc nic tylko w dupkę takiego kopnąć i alimenty od niego ciągnąć. Nic poza tym.
Ja jak bym była w takim krótkim związku też bym poczekała ze ślubem, aż się lepiej poznamy. Co mi po ślubie i nie byciu samotną matką skoro nie wiadomo tak naprawdę jaki ten chłopak jest, a widać,że lubi kasę.
Stary 2010-08-17, 15:15   #4266
carmelova
Zakorzenienie

Bisia góra bardzo ładna, ale dół nie nie nie. Nie przepadam za takimi drapowanymi warstwami, no i ten kwiatek. Poza tym Twoja mina nie mówi : tak, to ta jedyna"
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 15:28   #4267
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
O kurcze
Więc 21 lat , 56kg, 5 lat razem,oczy - zieleń, włosy - brąz, caaaałkiem z południa - krynica , imiona w nicku
(w załączniku odciski palców i zdjęcia z przesłuchania)

A co do progów, to jakoś mnie tak tu do Was przywiało
Witaj

Cytat:
Wyssane z palca totalne kłamstwa:P

Tak jak pisałam wcześniej jestem w Krynicy, mój kochany ma 22 l ja 21.
Aktualnie przygotowujemy sie pilnie do ślubu (9 październik br).

Ja sobie właśnie siedze w pracy , a mój kochany remontuje nasze gniazdko

Nie wiem co Wam mogę jeszcze o sobie napisać ;P
Zazdraszczam i gratuluję

Mnie się również dół średnio podoba
A minę mam taką, ponieważ było tam strasznie gorąco (czułam jak mi po nogach kropelki potu ciekną ) a Pani jedno zdjęcie robiła chyba ze 3 minuty mam inne, co się uśmiecham nawet, ale z kolei jest nieostre...

W każdym razie była to przymiarka czysto poglądowa Teraz już na 100% wiem, że muszę mieć dekolt w serduszko i do bioder dopasowany gorset

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ----------

Z dobrych wiadomości mam jeszcze taką, że moja mamcia znalazła u siebie starą, ciężką, złotą bransoletkę, której nie nosi bo jest niewygodna (sztywne koło) i dziś byłyśmy u jubilera i mogą nam ją przetopić na obrączki (wtedy płacimy tylko za robociznę) i jeszcze zostanie na coś tego złota

Widziałam ładne obrączki (kosztowały ponad 2 tysie) i Pan nam powiedział, że za 1000 moglibyśmy je już mieć oddając tę bransoletkę

Edytowane przez Biska
Czas edycji: 2010-08-17 o 15:22
Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 15:33   #4268
Korniszonek2010
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Witaj

Zazdraszczam i gratuluję

Mnie się również dół średnio podoba
A minę mam taką, ponieważ było tam strasznie gorąco (czułam jak mi po nogach kropelki potu ciekną ) a Pani jedno zdjęcie robiła chyba ze 3 minuty mam inne, co się uśmiecham nawet, ale z kolei jest nieostre...

W każdym razie była to przymiarka czysto poglądowa Teraz już na 100% wiem, że muszę mieć dekolt w serduszko i do bioder dopasowany gorset

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ----------

Z dobrych wiadomości mam jeszcze taką, że moja mamcia znalazła u siebie starą, ciężką, złotą bransoletkę, której nie nosi bo jest niewygodna (sztywne koło) i dziś byłyśmy u jubilera i mogą nam ją przetopić na obrączki (wtedy płacimy tylko za robociznę) i jeszcze zostanie na coś tego złota

Widziałam ładne obrączki (kosztowały ponad 2 tysie) i Pan nam powiedział, że za 1000 moglibyśmy je już mieć oddając tę bransoletkę
No to super. 2000 za obrączki nie w sieciówce to chyba sporo?
Stary 2010-08-17, 15:34   #4269
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Zostawiłam coś na poczcie a teraz idę nadrabiać :P
o kurczę, jaka Ty jesteś zgrabna bardzo ładnie wyglądasz, coś trzeba tylko z wielkością pokombinować

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 15:36   #4270
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
No to super. 2000 za obrączki nie w sieciówce to chyba sporo?
Czy sporo, to nie wiem, bo były grube no i damska miała 3 kamyczki Poza tym to nie były jedyne takie obrączki tam, bo były tańsze, podobne, ale widać było na oko, że i gorzej wykonane

Stary 2010-08-17, 15:43   #4271
Gleniusia
Zakorzenienie

Witam

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Dziewczyny co sądzicie o tym zespole: http://www.boogieband.pl/repertuar.htm, http://www.boogieband.pl/ . Pewnie biora gruuuuba kasę, ale ja nie wyobrażam sobie wesela z typowym zespołem z lat 90, fałszowaniem po angielsku, syntezatorem i muzyką z dyskietek...
jestem na tak sama bym taki chciała ale muszę Wam coś wyznać...lubię na weselu się bawić do disco z pola hehe parę numerów musi być, przynajmniej można się powygłupiać

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
popopopopopo-cker face ?

ale że niezapowiedziana ?? A czytałaś o koleżance Olki ?

Dziewczyny, mamy tu mrówki bo ktoś chyba zostawił jedzenie
bleee mrówki...współczuję

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
hej ho
wiecie cooooo TŻ mocno kombinuje dziś
miał iść do pracy, ja go budzę a on że sam wstanie, no to śpię, wstał, ja mówię o której jedziesz a on że dziś nie musi do pracy ale musi jechać
Potem widziałam (niby patrzyłam w tv, ale trochę mi wzrok zezował ) że oglądał strony z kamieniami szlachetnymi

aaaa

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

no to coś się chyba kroi fap fap

agulaaabar witaj oczywiście przejrzałam tę stronkę z sukniami i...aaaaaa!!!!!!! zakochałam się!!!! http://www.salon-demi.pl/products.php?category=white numery 3015 i 3021 ja je loffciam i chcę natychmiast!!!
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 15:46   #4272
Grapefrutka
Zakorzenienie

Bisia jeśli mogą napisać szczerze to góra jak najbardziej ale dół w ogóle nie pasuje do Ciebie jak na mój gust za bardzo rozłożysta ta kieca na dole jak dla Ciebie ale to tylko moje zdanie

dentystka mi się trochę w nerwa wwierciła rano i mnie boli mimo że go później zatruła

jutro wracamy a ja nie mam na to najmniejszej ochoty z dwojga złego wolę tutaj zostać.....
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 15:49   #4273
Gleniusia
Zakorzenienie

Bisiu góra super leży, dół powinnaś mieć bardziej opięty moim zdaniem, nie taki szeroki i falbaniasty
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 15:51   #4274
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość

Bisia jeśli mogą napisać szczerze to góra jak najbardziej ale dół w ogóle nie pasuje do Ciebie jak na mój gust za bardzo rozłożysta ta kieca na dole jak dla Ciebie ale to tylko moje zdanie

dentystka mi się trochę w nerwa wwierciła rano i mnie boli mimo że go później zatruła

jutro wracamy a ja nie mam na to najmniejszej ochoty z dwojga złego wolę tutaj zostać.....
ja uważam tak samo przymierzyłam ją, bo widziałam, że ma dekolt taki, jak chcę i chciałam sprawdzić, czy będzie mi pasować taki

Szkoda, że tak szybko musicie uciekać na wyspę...

Kama,fajny zespół, ale chyba boję się wiedzieć ile biorą

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

Dzięki Dziewczyny

Potwierdziłyście tylko zdanie moje i mojej mamy Pierwsze co nam się rzuciło w oczy przy tej sukni, to że wyglądam w niej nieproporcjonalnie

Mierzyłam jedną piękną, lekką, delikatną suknie ale miała beznadziejny dekolt ech, czuję, że to będzie ciężka sprawa z tą suknią

Stary 2010-08-17, 15:52   #4275
carmelova
Zakorzenienie

Bisia myślę że ok. 4500-5000
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 15:56   #4276
skimos
Zakorzenienie

hej ho wróciłam z mini zakupów, a TŻ dopiero pojechał.. ale za to na 90% jestem pewna że po pierścień, bo już się nauczyłam odszyfrowywac jego ściemy No i za dużo nakręcił w swoim alibi tego wyjścia

Hyhyhy

Ja się zabieram za sprzątanie bo pokój wygląda jakby przeszło po nim tornado (bez kitu), potem muszę kartkę zrobic dla kuzynki na ślub.
Czuję się lepiej

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

cześc agulaaabar

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 15:58   #4277
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Bisia myślę że ok. 4500-5000

Ech, a ja od rana też chodziłam po lekarzach, bo całą noc mi było niedobrze, zbierało mi się na a rano zobaczyłam, że pojawiły mi się żółte plamy na dłoniach

Od jutra zaczynam badania robić

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

Aaa jak już dowiedziałam się, że przetopią nam to złoto na obrączki, to zadzwoniłam do Tż, żeby mu to powiedzieć i zaczęłam rozmowę - "Mam dla Ciebie dobrą wiadomość" a ten mi się zadarł do słuchawki " Huuurrraaaaaaaaa, jesteś w ciąży?!!" aż moja mama stojąca obok wszystko słyszała i wywaliła gały od razu

Stary 2010-08-17, 16:04   #4278
skimos
Zakorzenienie

Biska ładna sukienka, ale nie dla Ciebie. Z taaaką ( ) figurą zdecydowanie lepiej by Ci było w węższych sukienkach

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Haha Biska nieźle TŻ zareagował ale w sumie to dobrze że by się cieszył w razie czego

Stary 2010-08-17, 16:06   #4279
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
popopopopopo-cker face ?
Nie-e, ale przeróbka jest fajna nawet ostatnio mamy z TŻ fazę na oglądanie South Park - na ambitniejsze rzeczy jakoś nie mam siły chwilowo
Cytat:
Witam Panie Pozwolicie, że się do Was delikatnie przykleję :P
Joł, joł, joł
Cytat:
Ekhm... idź na pocztę, obejrzyj moje zdjęcia z mierzenia, porównaj miny i ich powinowactwo do okoliczności ścięcia a później przeproś Bisię
Ja to dopiero dramaric face strzelałam w salonach
Cytat:
Bisia góra bardzo ładna, ale dół nie nie nie. Nie przepadam za takimi drapowanymi warstwami, no i ten kwiatek. Poza tym Twoja mina nie mówi : tak, to ta jedyna"
Ha! Nie na darmo miałam banana na buzi tylko przy okazji fotek tej jedynej
Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
Nie powiedziała Ci dentystka, że ząb po zatruciu może boleć i to dość mocno przez kolejny tydzień nawet to znak, że trucie zachodzi - tak mi tłumaczyła ostatnio moja pani doktor.

Bisia góra sukienki bardzo Ci pasuje jeśli chodzi o dół to ja akurat nie przepadam za drapowaniami, ale moim zdaniem ładnie Ci w takiej szerokiej dołem
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 16:08   #4280
skimos
Zakorzenienie

Cytat:
A ja "nie Jola, nie wpadaj. Jak chcesz się spotkać to zaproś mnie do siebie".
I tyle.
Czapki z głów

Stary 2010-08-17, 16:10   #4281
Choji
Zakorzenienie

Biska, góra bardzo ładna, za to dół paskudny.... Bee jutro w Rz-wie. piszesz się ?

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 16:12   #4282
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Biska ładna sukienka, ale nie dla Ciebie. Z taaaką ( ) figurą zdecydowanie lepiej by Ci było w węższych sukienkach

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Haha Biska nieźle TŻ zareagował ale w sumie to dobrze że by się cieszył w razie czego
Myślisz o rybce? Jeśli tak, to nie dam się ubrać w rybkę Źle bym się czuła

Po dzisiejszym dniu przerażają mnie upały na ślubie i weselu

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
Biska, góra bardzo ładna, za to dół paskudny.... Bee jutro w Rz-wie. piszesz się ?
Niestety nie, póki mama jest w Pl, to muszę być na miejscu

ech, za 2 dni mamy rocznicę, a ja już wiem, że Tż nic nie szykuje

Stary 2010-08-17, 16:18   #4283
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
hej ho wróciłam z mini zakupów, a TŻ dopiero pojechał.. ale za to na 90% jestem pewna że po pierścień, bo już się nauczyłam odszyfrowywac jego ściemy No i za dużo nakręcił w swoim alibi tego wyjścia
a Carmi coś ostatnio mówiła że Ty nie jesteś na blogu. Chcesz mieć relację teraz jak dostaniesz pierścionek ?
Cytat:
Aaa jak już dowiedziałam się, że przetopią nam to złoto na obrączki, to zadzwoniłam do Tż, żeby mu to powiedzieć i zaczęłam rozmowę - "Mam dla Ciebie dobrą wiadomość" a ten mi się zadarł do słuchawki " Huuurrraaaaaaaaa, jesteś w ciąży?!!" aż moja mama stojąca obok wszystko słyszała i wywaliła gały od razu
nie wiem czy to taka dobra wiadomość

Stary 2010-08-17, 16:20   #4284
Choji
Zakorzenienie

Biska, szykuje albo i nie szykuje.
Ja w tym roku byłam święcie przekonana że prezent Tż kupi mi albo w ostatniej chwili albo już po urodzinach razem ze mną, a tu mi zaskoczenie zrobił bo kupił wcześniej. A ja zawsze wyczułam że coś ma dla mnie. Więc nie mów hop

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 16:22   #4285
Ilsa Lund
Zakorzenienie

ućkam do domu dzisiaj TŻ przychodzi na tortillę tylko że nie znalazłam kawałków kurczaka więc będzie ze sznyclem z indyka mam nadzieję, że to smakuje podobnie

Stary 2010-08-17, 16:30   #4286
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
A może taka rybka dopasowana w biodrach ale z szerszym dołem?
Coś jak tutaj (znowu ta strona ):
http://www.suknieagnes.pl/pl.html
Kolekcja 2, model 1842. Mierzyłam ją - na zdjęciu nawet w 50% tak ładnie nie wygląda jak na żywo

EDIT A poza tym nie mów, że nie dasz się ubrać w rybkę panią w salonie czasem warto dać się do czegoś przekonać - jestem najlepszym przykładem

Edytowane przez raingirl
Czas edycji: 2010-08-17 o 16:32
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 16:37   #4287
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
Biska, szykuje albo i nie szykuje.
Ja w tym roku byłam święcie przekonana że prezent Tż kupi mi albo w ostatniej chwili albo już po urodzinach razem ze mną, a tu mi zaskoczenie zrobił bo kupił wcześniej. A ja zawsze wyczułam że coś ma dla mnie. Więc nie mów hop
Ech, akurat to wiem ostatnio mi powiedział - "Kitek,nie robimy nic na rocznicę, nie? Nie kupujmy nic, ani nie organizujmy, bo z kasą kiepsko" Później dodał, że woli mi na urodziny coś lepszego kupić niż teraz wydawać kasę...

Rain, ale to już z czystej wygody chyba nie chciałabym rybki Jak sobie pomyślę, że miałoby być tak gorąco jak jest teraz i coś by mi opinało jeszcze pupę, biodra i uda (typowa rybka) to masarka

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
A może taka rybka dopasowana w biodrach ale z szerszym dołem?
Coś jak tutaj (znowu ta strona ):
http://www.suknieagnes.pl/pl.html
Kolekcja 2, model 1842. Mierzyłam ją - na zdjęciu nawet w 50% tak ładnie nie wygląda jak na żywo

EDIT A poza tym nie mów, że nie dasz się ubrać w rybkę panią w salonie czasem warto dać się do czegoś przekonać - jestem najlepszym przykładem
Takie jak ta,jeszcze mi się widzą, ale z kolei ja jestem bardzo niska i chyba źle by mi w niej było

Przymierzałam dziś podobną, tyle, że ten stan był zrobiony na ukos i ślicznie ozdobiony Taka by mogła być

Edytowane przez Biska
Czas edycji: 2010-08-17 o 16:39
Stary 2010-08-17, 16:42   #4288
skimos
Zakorzenienie

Cytat:
Niekoniecznie, może do bioder dopasowana a potem luźno puszczona?
Cytat:
a Carmi coś ostatnio mówiła że Ty nie jesteś na blogu. Chcesz mieć relację teraz jak dostaniesz pierścionek ?
Ale jest moja relacja no zobaczymy jak będzie, najwyżej się dopisze ciąg dalszy

Chociaż już sama nie wiem.. teraz TŻ napisał że jak wroci może nie byc w stanie sobie podłaczyc telefonu do ładowarki a w jednej z wersji co będzie robił było picie z kolegą
Ehh ale mówiłam mu żeby wrócił wcześniej i pomógl mi z pakowaniem (w czwartek rano jedziemy, a TŻ jutro idzie na 24h do pracy).

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

Biska mi się widzisz w takiej Agnes, kol. 2, nr 1901 (obok tej pokazanej przez Rain)

Stary 2010-08-17, 16:42   #4289
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Niekoniecznie, może do bioder dopasowana a potem luźno puszczona?

Ale jest moja relacja no zobaczymy jak będzie, najwyżej się dopisze ciąg dalszy

Chociaż już sama nie wiem.. teraz TŻ napisał że jak wroci może nie byc w stanie sobie podłaczyc telefonu do ładowarki a w jednej z wersji co będzie robił było picie z kolegą
Ehh ale mówiłam mu żeby wrócił wcześniej i pomógl mi z pakowaniem (w czwartek rano jedziemy, a TŻ jutro idzie na 24h do pracy).
Takie też mi się podobają ale boję się, że za niska jestem do takich

żeby Twoje przeczucia na temat pieszczonka były trafne

Rain, z tej strony podoba mi się z kolekcji 1 nr 10248 (na samym końcu praktycznie)

Skimosku, no tak, ale ja muszę mieć dokolt w serce, bo w innych wyglądam strasznie Jestem za drobna a za duże bimbałki mam do takich prostych dekoltów :P wyglądam w nich jak w pancerzu jakimś

Edytowane przez Biska
Czas edycji: 2010-08-17 o 16:44
Stary 2010-08-17, 16:45   #4290
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:

nie wiem czy to taka dobra wiadomość
Oczywiście, że jest! Foch z przytupem!
A po prostu w danej części albo dopiszę skimos c.d. ( ) albo dopiszę pod tamte z uwzględnieniem, że to było w późniejszej części O ile nie będę wtedy w górach

Jej, nie chce mi się jutro jechać do tego rzeszowa rano Bu bu bu, dlaczego jazdy są o 7

Bisia, spoko, znajdziesz niedługo idealną suknię Już wiesz jaka góra Ci pasuje

Rusałko

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2010-08-17 o 16:47
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości