|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI
|
|
|
|
#4262 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI
Cytat:
![]() Co on ma w ogóle do jej działek/ kasy???
|
|
|
#4263 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
Nie wiem co on o tego ma, jak on ma takie pomysły przed ślubem, to po może być tylko lepiej.
|
||
|
|
|
#4264 | |
|
Zakorzenienie
|
Bisia mi się z tej sukni jedynie góra podoba... od pasa w dół jakoś tak nie tego...
A przeprosić to powinnaś za swoją minę bo wyglądasz jakbyś na ścięcie szła ![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
![]() Chyba wolałabym być samotną matką niż takiego za męża brać. Trudno, wpadka wpadką, ale uważam za głupotę branie ślubu tylko z tego powodu. A widać że chłopak na pieniądze łasy więc nic tylko w dupkę takiego kopnąć i alimenty od niego ciągnąć. Nic poza tym.
|
|
|
#4265 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4266 |
|
Zakorzenienie
|
Bisia góra bardzo ładna, ale dół nie nie nie. Nie przepadam za takimi drapowanymi warstwami, no i ten kwiatek. Poza tym Twoja mina nie mówi : tak, to ta jedyna"
|
|
|
|
#4267 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mnie się również dół średnio podoba ![]() A minę mam taką, ponieważ było tam strasznie gorąco (czułam jak mi po nogach kropelki potu ciekną ) a Pani jedno zdjęcie robiła chyba ze 3 minuty mam inne, co się uśmiecham nawet, ale z kolei jest nieostre...W każdym razie była to przymiarka czysto poglądowa Teraz już na 100% wiem, że muszę mieć dekolt w serduszko i do bioder dopasowany gorset ![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Z dobrych wiadomości mam jeszcze taką, że moja mamcia znalazła u siebie starą, ciężką, złotą bransoletkę, której nie nosi bo jest niewygodna (sztywne koło) i dziś byłyśmy u jubilera i mogą nam ją przetopić na obrączki (wtedy płacimy tylko za robociznę) i jeszcze zostanie na coś tego złota Widziałam ładne obrączki (kosztowały ponad 2 tysie) i Pan nam powiedział, że za 1000 moglibyśmy je już mieć oddając tę bransoletkę
Edytowane przez Biska Czas edycji: 2010-08-17 o 15:22 |
||
|
|
|
#4268 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4269 |
|
Zakorzenienie
|
o kurczę, jaka Ty jesteś zgrabna
|
|
|
|
#4270 |
|
Zakorzenienie
|
Czy sporo, to nie wiem, bo były grube no i damska miała 3 kamyczki
Poza tym to nie były jedyne takie obrączki tam, bo były tańsze, podobne, ale widać było na oko, że i gorzej wykonane
|
|
|
|
#4271 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Cytat:
ale muszę Wam coś wyznać...lubię na weselu się bawić do disco z pola hehe parę numerów musi być, przynajmniej można się powygłupiać![]() Cytat:
Cytat:
fap fap![]() agulaaabar witaj oczywiście przejrzałam tę stronkę z sukniami i...aaaaaa!!!!!!! zakochałam się!!!! http://www.salon-demi.pl/products.php?category=white numery 3015
|
|
#4272 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Bisia jeśli mogą napisać szczerze to góra jak najbardziej ![]() dentystka mi się trochę w nerwa wwierciła rano i mnie boli ![]() jutro wracamy a ja nie mam na to najmniejszej ochoty z dwojga złego wolę tutaj zostać.....
|
|
#4273 |
|
Zakorzenienie
|
Bisiu góra super leży, dół powinnaś mieć bardziej opięty moim zdaniem, nie taki szeroki i falbaniasty
|
#4274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja uważam tak samo ![]() Szkoda, że tak szybko musicie uciekać na wyspę... ![]() Kama,fajny zespół, ale chyba boję się wiedzieć ile biorą ![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Dzięki Dziewczyny Potwierdziłyście tylko zdanie moje i mojej mamy Pierwsze co nam się rzuciło w oczy przy tej sukni, to że wyglądam w niej nieproporcjonalnie Mierzyłam jedną piękną, lekką, delikatną suknie
|
|
|
|
|
#4275 |
|
Zakorzenienie
|
Bisia myślę że ok. 4500-5000
|
|
|
|
#4276 |
|
Zakorzenienie
|
hej ho
wróciłam z mini zakupów, a TŻ dopiero pojechał.. ale za to na 90% jestem pewna że po pierścień, bo już się nauczyłam odszyfrowywac jego ściemy No i za dużo nakręcił w swoim alibi tego wyjścia ![]() Hyhyhy Ja się zabieram za sprzątanie bo pokój wygląda jakby przeszło po nim tornado (bez kitu), potem muszę kartkę zrobic dla kuzynki na ślub. Czuję się lepiej ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- cześc agulaaabar
|
|
|
|
#4277 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Ech, a ja od rana też chodziłam po lekarzach, bo całą noc mi było niedobrze, zbierało mi się na a rano zobaczyłam, że pojawiły mi się żółte plamy na dłoniach Od jutra zaczynam badania robić ![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Aaa jak już dowiedziałam się, że przetopią nam to złoto na obrączki, to zadzwoniłam do Tż, żeby mu to powiedzieć i zaczęłam rozmowę - "Mam dla Ciebie dobrą wiadomość" a ten mi się zadarł do słuchawki " Huuurrraaaaaaaaa, jesteś w ciąży?!!" aż moja mama stojąca obok wszystko słyszała i wywaliła gały od razu
|
|
|
|
#4278 |
|
Zakorzenienie
|
Biska ładna sukienka, ale nie dla Ciebie. Z taaaką (
) figurą zdecydowanie lepiej by Ci było w węższych sukienkach ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Haha Biska nieźle TŻ zareagował ale w sumie to dobrze że by się cieszył w razie czego
|
|
|
|
#4279 | |||
|
Zakorzenienie
|
Nie-e, ale przeróbka jest fajna nawet
ostatnio mamy z TŻ fazę na oglądanie South Park - na ambitniejsze rzeczy jakoś nie mam siły chwilowo Joł, joł, joł ![]() Cytat:
![]() Ja to dopiero dramaric face strzelałam w salonach Cytat:
![]() Cytat:
to znak, że trucie zachodzi - tak mi tłumaczyła ostatnio moja pani doktor.Bisia góra sukienki bardzo Ci pasuje jeśli chodzi o dół to ja akurat nie przepadam za drapowaniami, ale moim zdaniem ładnie Ci w takiej szerokiej dołem
|
|||
|
|
|
#4280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4281 |
|
Zakorzenienie
|
Biska, góra bardzo ładna, za to dół paskudny.... Bee jutro w Rz-wie. piszesz się
?
|
|
|
|
#4282 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po dzisiejszym dniu przerażają mnie upały na ślubie i weselu ![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Cytat:
![]() ech, za 2 dni mamy rocznicę, a ja już wiem, że Tż nic nie szykuje
|
||
|
|
|
#4283 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie wiem czy to taka dobra wiadomość
|
||
|
|
|
#4284 |
|
Zakorzenienie
|
Biska, szykuje albo i nie szykuje.
Ja w tym roku byłam święcie przekonana że prezent Tż kupi mi albo w ostatniej chwili albo już po urodzinach razem ze mną, a tu mi zaskoczenie zrobił bo kupił wcześniej. A ja zawsze wyczułam że coś ma dla mnie. Więc nie mów hop
|
|
|
|
#4285 |
|
Zakorzenienie
|
ućkam do domu
dzisiaj TŻ przychodzi na tortillę tylko że nie znalazłam kawałków kurczaka więc będzie ze sznyclem z indyka mam nadzieję, że to smakuje podobnie
|
|
|
|
#4286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś jak tutaj (znowu ta strona ):http://www.suknieagnes.pl/pl.html Kolekcja 2, model 1842. Mierzyłam ją - na zdjęciu nawet w 50% tak ładnie nie wygląda jak na żywo ![]() EDIT A poza tym nie mów, że nie dasz się ubrać w rybkę panią w salonie czasem warto dać się do czegoś przekonać - jestem najlepszym przykładem
Edytowane przez raingirl Czas edycji: 2010-08-17 o 16:32 |
|
|
|
|
#4287 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio mi powiedział - "Kitek,nie robimy nic na rocznicę, nie? Nie kupujmy nic, ani nie organizujmy, bo z kasą kiepsko" Później dodał, że woli mi na urodziny coś lepszego kupić niż teraz wydawać kasę...Rain, ale to już z czystej wygody chyba nie chciałabym rybki Jak sobie pomyślę, że miałoby być tak gorąco jak jest teraz i coś by mi opinało jeszcze pupę, biodra i uda (typowa rybka) to masarka ![]() ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Cytat:
![]() Przymierzałam dziś podobną, tyle, że ten stan był zrobiony na ukos i ślicznie ozdobiony
Edytowane przez Biska Czas edycji: 2010-08-17 o 16:39 |
||
|
|
|
#4288 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no zobaczymy jak będzie, najwyżej się dopisze ciąg dalszy ![]() Chociaż już sama nie wiem.. teraz TŻ napisał że jak wroci może nie byc w stanie sobie podłaczyc telefonu do ładowarki a w jednej z wersji co będzie robił było picie z kolegą Ehh ale mówiłam mu żeby wrócił wcześniej i pomógl mi z pakowaniem (w czwartek rano jedziemy, a TŻ jutro idzie na 24h do pracy). ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Biska mi się widzisz w takiej Agnes, kol. 2, nr 1901 (obok tej pokazanej przez Rain)
|
||
|
|
|
#4289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() żeby Twoje przeczucia na temat pieszczonka były trafneRain, z tej strony podoba mi się z kolekcji 1 nr 10248 (na samym końcu praktycznie) Skimosku, no tak, ale ja muszę mieć dokolt w serce, bo w innych wyglądam strasznie Jestem za drobna a za duże bimbałki mam do takich prostych dekoltów :P wyglądam w nich jak w pancerzu jakimś
Edytowane przez Biska Czas edycji: 2010-08-17 o 16:44 |
|
|
|
|
#4290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A po prostu w danej części albo dopiszę skimos c.d. ( ) albo dopiszę pod tamte z uwzględnieniem, że to było w późniejszej części O ile nie będę wtedy w górach ![]() Jej, nie chce mi się jutro jechać do tego rzeszowa rano ![]() Bisia, spoko, znajdziesz niedługo idealną suknię Rusałko
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2010-08-17 o 16:47 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:05.

i tak ciągle
?

) a Pani jedno zdjęcie robiła chyba ze 3 minuty
mam inne, co się uśmiecham nawet, ale z kolei jest nieostre...

13.03.2008

a rano zobaczyłam, że pojawiły mi się żółte plamy na dłoniach
) figurą zdecydowanie lepiej by Ci było w węższych sukienkach 
żeby Twoje przeczucia na temat pieszczonka były trafne