|
|
#2221 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pixie Cosmetics, czyli nasze polskie minerałki :)
mam pytanie, na ile mniej więcej starcza Wam taka próbka w woreczku? i czy któraś może była w tym sklepie we Wrocku i widziała, czy są tam juz podkłady(cover de luxe
)? bedę wdzięczna za odpowiedź
|
#2222 |
|
Zakorzenienie
|
chcialabym przeslac zdjecia pani sylwii aby mogla mi doradzic jaki podklad wybrac ale przez tego maila z allegro nie mozna dodawac zalacznikow;/.. powinnam poprosic ja o normalny adres email? nie mam bladego pojecia jaki kolor wybrac..
|
#2223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możliwości wiele.
|
|
#2224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a moze wy mi cos podopwiecie?? moje zdjatka, rumien z powodu silnych lekow na tradzik, szyje mam bez rozowosci z jakich kategorii wybierac?edit.fotki usuniete, juz sie zdecydowalam
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2010-08-16 o 13:42 |
|
|
|
|
#2225 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2226 |
|
Zakorzenienie
|
no wiesz, nigdy nie wiadomo czy znowu nie wyskoczy jakis urlop zdrowotny czy cos innego, także wole sie pospieszyć
|
#2227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jak zdążysz zamówic na tych to lajtowo ![]() tak tylko mówię, ze nie masz sie co martwic jak nie zdąży Ci pani Sylwia przed zakonczeniem aukcji odpisać
|
|
|
|
|
#2228 |
|
Zakorzenienie
|
Przy średniej konieczności krycia mi wystarczyły na 5 użyć.
Nie wiem na ile mój monitor odzwierciedla rzeczywisty kolor twojej buzi (bardzo jasna, o neutralnym lekko chłodnym odcieniu). Na moje oko mogą pasować: Aubrey, Breena i Ayperi na poziomie 0 (ew. jeden z tych spróbowac w poziomie 1 i sprawdzic czy moze ciut ciemniejsza tonacja będzie odpowiadać)
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-08-12 o 11:05 |
|
|
|
#2229 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem taka zniecierpliwiona bo jak mialam wlasnie zamawiac to wycofali wysylki do pl z edm![]() Cytat:
|
|
#2230 |
|
Ania
|
Kobitki po jakim czasie od zakończenia aukcji minerały Pixie zostają wystawione ponownie? Jestem trochę zdesperowana, bo wczoraj nie zdążyłam kliknąć i
|
|
|
|
#2231 |
|
Rozeznanie
|
Zazwyczaj nowe aukcje były wystawiane jeszcze przed zakończeniem poprzednich.
Ewentualnie tuż po. Ja wczoraj zdążyłam kliknąć, zrobiłam przelew i do tej pory żadnego odzewu ![]() A maila w sprawie koloru pisałam w niedzielę i też nic. Może p.Sylwia ma jakieś problemy. Edytowane przez katty86 Czas edycji: 2010-08-17 o 14:29 |
|
|
|
#2232 |
|
Raczkowanie
|
Hm, dla mnie to standard akurat. Kupuję, wpłacam kasę, piszę jaki kolor chcę i nie wymagam jakiegokolwiek odzewu, tylko przesyłki... No chyba, że chodzi o poradę w sprawie koloru, ale, hm, jest dopiero wtorek!
|
|
|
|
#2233 |
|
Organizatorka
|
ja otrzymalam wczoraj swoj pierwszy podklad
zamowilam odcien Ayperi 2. Gratis dostalam korektor zielony i zolty.Nie za bardzo wiedzialam jak uzyc podkladu. Wiec po prostu wysypuje przez sitko troszke teog proszku do pokrywki(lusterka) i uzywam pedzelka nie wiem czy to dobry sposob (?) ale to moj pierwszy raz...troche swieci mi sie sera po tym podkladzie ...troszke mnie to drazni. Ale ogolnie jestem zadowolona
|
#2234 |
|
Rozeznanie
|
Muszę sprostować.
Dostałam właśnie odpowiedź czyli p.Sylwia jest ![]() Także myślę,że nowe aukcje też niedługo będą. Aerith,wysypuj podkład do miseczki i z niej nabieraj pędzlem. Edytowane przez katty86 Czas edycji: 2010-08-17 o 14:56 |
|
|
|
#2235 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Cytat:
ciekawi mnie bo jak sie spisza probki to tez zamawiam biga i nie wiem czy sie zaopatrzac juz w jakis inny korektor czy moze poczekac
|
|
#2236 |
|
Ania
|
Ok, to nie pozostaje mi nic innego jak tylko czekać...
Aerith jako gratis dostałaś korektor zielony i żółty ale próbki tak? Bo jak nie, to jestem gotowa wpaść w szok ![]() ![]() edit: widzę, że party_girl7 zapytała o to samo, hehe
Edytowane przez a*a*a* Czas edycji: 2010-08-17 o 17:24 |
|
|
|
#2237 |
|
Zadomowienie
|
Sylwia ma jakieś problemy-jak mniemam w dalszym ciągu zdrowotne związane z jej nieobecnością zresztą, jak będę coś wiedziała konkretniejszego to dam znać, bo akurat sama potrzebuję zamówić podkład i czekam na aukcje!
|
#2238 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
( wysłałam w niedziele zdjęcie i moje przemyślenia) oraz dodatkowo jakie 3 próbki jako gratis dołożyła. Z tego co zrozumiałam to moja paczka jest już gotowa.Mam nadzieję,że wysłana również chociaż już nie dopytywałam ale prosiłam o szybką wysyłkę więc możliwe. Zwłaszcza,że przelew robiłam przez internet wczoraj około południa więc dziś już powinien być u p.Sylwii. SugaMama no właśnie o te problemy mi chodziło, ale jednak nowych aukcji nie ma więc pewnie niestety jeszcze nie jest dobrze .
|
|
|
|
|
#2239 |
|
Zakorzenienie
|
duże te próbki korektorów dostałyście?
|
|
|
|
#2240 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze martwię się co się dzieję, bo mam dość dobry,koleżeński powiedziała bym kontakt z Sylwią a widzę, że coś się niedobrze dzieje...
Dziewczyny podpinam się pod pytanie co do wielkości korektorów
|
#2241 |
|
Zakorzenienie
|
jee dostalam maila ze w miare dobrze wybralam kolorki i dostalam 3dodatkowe gratis!
P. Sylwia tłumaczyla opóźnienie w odpisywaniu właśnie problemami zdrowotnymi, wraca do zdrowia a dodatkowo ma na głowie dzieciaczki. Ale sie ciesze z gratisow
|
#2242 |
|
Rozeznanie
|
ojej, a ja tu biga chcę zamawiać a tu big zniknął, ja to mam zawsze szczęście jak mało kto
a ostatnio jak kupiłam pędzel i kilka próbek to gratis otrzymałam 3 kolejne kolory i próbki korektorów zielonego i beżowego, bardzo miło
|
|
|
|
#2243 |
|
Zadomowienie
|
Czy macie jakieś "przecieki", kiedy ruszy sklep internetowy? Rozumiem, że pani Sylwia to pani z Pixie Cosmetics i obecnie (bo nie działa jeszcze sklep online) sprzedaje na allegro? Czy mogłabym prosić o nick z allegro, bo szukałam na allegro wklepując pixie cosmetics, ale wyskoczył mi tylko jeden pędzel
od kogoś, kto sprzedawał dużo innych rzeczy z różnych firm i raczej nie była to p. Sylwia.
|
|
|
|
#2244 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.aigean - http://allegro.pl/show_user.php?uid=1025823 |
|
|
|
|
#2245 |
|
Zadomowienie
|
o ile dobrze pamiętam to aigean,taki nick ma Sylwia czyli założycielka i właścicielka Pixie Cosmetics, wczoraj pisała mi ze na dniach pojawią się nowe aukcje.
|
#2246 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki, już się bałam, że nie umiem niczego znaleźć na allegro
|
|
|
|
#2247 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie Pixomaniaczki i minerałoholiczki
![]() Mam żółty korektor Pixie, nakładam go pod oczy, lecz nie za dobrze mi się trzyma (wchodzi w zmarszczki, których jeszcze nie mam... Proszę o wskazówki co po kolei powinnam robić- kłaść podkład czy korektor? czy go czymś później "utrwalać"?
|
|
|
|
#2248 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny co z tym zielonym korektorem? Mam pełnowymiarowe opakowanie i nie wiem czy zle nakladam, ale korektor strasznie przebija, mimo ze niewiele nakladam. Zółty jest nawet ok.
|
#2249 |
|
Przyczajenie
|
Witam serdecznie
Czy mogłabym prosić Was o pomoc w doborze koloru podkladu? Właśnie zaczynam swoją przygodę z minerałami i mój wybór padł na Pixie ale kompletnie nie wiem jakie odcienie wybrać. Wydaje mi się, że powinnam celować w kolory neutralne lub beże. Ale może się mylę? Pomóżcie plisss |
|
|
|
#2250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tonacja 1 lub 2. A z kolorów jakie mi się wydają ze mogą pasować to: Breena, Blossom, Elette. Polecam tez przesłać zdjęcie do pani Sylwii, na pewno pomoże w dobraniu odcienia.
![]() |
Nowe wątki na forum Kosmetyki mineralne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.

)? bedę wdzięczna za odpowiedź

i nie wiem czy sie zaopatrzac juz w jakis inny korektor czy moze poczekac