|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '95 cz. IX czyli wakacje mamy i się w słońcu rozpływamy!
No wiadomo.. podejmując jakieś decyzje w życiu nie zastanawiamy się czy to nie zaważy na tym czy pójdziemy do nieba, czy nie..I pewnie robi tak większa część ludzi..
|
#3212 |
|
Zadomowienie
|
Bóg nie zapomina o naszych grzechach, ale jest też coś takiego jak odpust zupełny.
zaraz będą ciuchy .
|
|
|
|
#3213 |
|
Zakorzenienie
|
Czekamy
|
|
|
|
#3214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nawet boysów, czy stachurskiego, tylko wybacz, ale śmiesznym mi się wydaje przestrach przed groźnymi babulinkami z Lichenia. Z całym szacunkiem, ale w takich zwykłych bokserkach z dżetami nie wygląda się na tyle szatańsko. Babcie pewnie zwróciłyby uwagę na osobę ubraną w glany, spodnie w kratę, którąś z takich koszulek http://www.rockmetalshop.pl/search.php , i zielona kostkę, niż na normalnie ubraną dziewczynę ![]() Swoją drogą o wdzięcznym zespole jakim jest AC/DC wiedzą chyba babcie od ojca dyrektora, bo takie zwykłe pobożne kobiecinki, to chyba mają lepsze problemy
|
|
|
|
|
#3215 |
|
Zadomowienie
|
tylko sie nie przestraszcie;]
nie wiedziałam czy ten pasek pasuje do swetra więc macie dwie wersje;] Edytowane przez Chocolate Imagination Czas edycji: 2010-08-17 o 17:16 |
|
|
|
#3216 |
|
Zakorzenienie
|
Choco - jakie ty masz fajne trampole
I sweterek to i bluza śliczna
|
|
|
|
#3217 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej Kaja,super
Z mychą też ładna :PMi się podoba bez paska ![]() Czemu zamazałaś twarz ![]()
17.05.2013 Pierwsza jazda ![]() 08.07.2013 Zdany egzamin teoretyczny ![]() 22.07.2013 Zdany egzamin praktyczny Edytowane przez nalezedociebie Czas edycji: 2010-08-17 o 17:01 |
|
|
|
#3218 |
|
Zadomowienie
|
Kaja
a ja chciałam czerone trampi Ej zawsze macie to co ja chce ! A tak wgl fajne wszystko ( choć trampki najfajniejsze )---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Też dziś kupiłam bluzę
|
|
#3219 |
|
Zakorzenienie
|
takdaleko - pokaż
|
|
|
|
#3220 |
|
Zadomowienie
|
Poźniej bo mi sie nie chce robić zdjecia
|
|
#3221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Według mnie ten pasek nie pasuje. Śliczne trampole i bluza.
|
|
#3222 | |
|
Zadomowienie
|
dziękuję Wam bardzo
![]() Cytat:
no to w takim razie będzie bez paska
|
|
|
|
|
#3223 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki szok?
![]()
|
|
|
|
#3224 |
|
Zadomowienie
|
Kaja oddawaj mi czerwone trampki
![]() ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Kaja przez twoje PIĘKNE WSPANIAŁE i CZADERSKIE trampki popadam w depresje.
|
|
#3226 | |
|
Zadomowienie
|
szok to tzw. silny wstrząs emocjonalny;D mogłybyście go przeżyć (lub nie;p) po zobaczeniu mojej jakże pięęęęęknej twarzy;d
Cytat:
zaraz zobaczysz;] |
|
|
|
|
#3227 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zgadzam się z Tobą co do tego, że piętnastolatka nie zawsze podejmuje racjonalne decyzje i kiedyś może zmienić zdanie. Ale z drugiej strony nie jesteśmy już małymi dziećmi nie sądzisz? Rozum mamy, jakąś wiedzę też, więc myślę, że to odpowiedni czas, żeby wyrobić sobie zdanie o pewnych rzeczach. Natomiast bzdurą jest, że rodzice mogą coś narzucać kiedy jesteśmy już dorośli – no proszę Cię. Jak inaczej nazwać sytuację kiedy np. rodzic nie chce wyrazić zgody na nieuczęszczanie na lekcje religii własnemu dziecku, które nie chce na nią chodzić? Nawet kiedy nie jesteśmy pełnoletni nie można nam narzucić czegoś takiego jak wiara – i są nawet na to przepisy. No dobra ale miałam napisać coś o sobie. Nie wiem, co chcecie wiedzieć więc napiszę takie podstawowe rzeczy. Na imię mam Mariola (nie cierpię swojego imienia ) i tak, mam piętnaście lat. A jeśli chodzi o muzykę to słucham rocka i metalu
|
|
|
|
|
#3228 |
|
Zakorzenienie
|
Coko fajneee
Spoko loko Mariolka hej ![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Wypijecie ze mną za 1 rok i 4 miesiące ?
|
|
|
|
#3229 |
|
Zadomowienie
|
Kubusia zawsze !
|
|
#3230 |
|
Zakorzenienie
|
Visteria- masz jakieś hobby. ?
![]() Fanka- ja mogę
|
|
|
|
#3231 |
|
Zakorzenienie
|
Fanka - ja wypiję! Ale Tymbarka
|
|
|
|
#3232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak w ogóle to cześć wszystkim. Stonia, minus, jak randka?
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
|
|
|
|
#3233 |
|
Zakorzenienie
|
malinowa- ja wiem, że ty zawsze masz swoje zdanie na dany temat itp., ale zrozum, że niektórzy mniej lub bardziej są chrześcijanami i nawet taka zawykła bluzeczka z logo AC/DC do takiego miejsca może być dla niego nie odpowiednia. Ty masz inny styl i ja mam inny, zasady też każda z nas ma inne. Wystarczy szanować czyjeś poglądy ( nie mowię, że tego nie robisz) i spróbować zrozumieć to co dla Ciebie jest dziwne i nierealne.
Odnoszę czasem wrażenie, że osoba która nie słucha rocka, metalu itp i się tak nie ubiera po prostu nie jest dla Ciebie kimś równym. Różnica w poglądach i w stylu muzyki i już robi się jakiś problem. Nie ubieram się jak jakaś lalka Barbie, a tak właśnie szło odebrać z twojej wypowiedzi. A pomyśl sobie że są dziewczyny, które słuchają tej Candy Girl czy Dody i mogą czuć się urażone tym jak nazwałaś ich idolki. Ty pewnie też nie chcesz, żeby ktoś nie szanował twoich ulubieńcow. Takie jest moje zdanie.
|
#3234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Apropo chodzenia na religię. Wiem, jak to z tym bywa, ale też myślę, że rodzicie dobrze widzą jak mamy, czy możemy jeszcze mieć nasrane we łbie i chcą, żeby czegoś więcej się dowiedzieć na temat naszej religii (większość osób w moim otoczeniu nic o tym nie wie, a twierdzi, ze jest ateistą, bo teraz taka moda się zrobiła) i wstrzymać trochę z taką decyzją. Jak się tygodniowo przesiedzi, prześpi, przebimba te 2 h lekcyjne tygodniowo to korona tez nie spadnie. A można fajnie podyskutować, dowiedzieć się czegoś więcej, posłuchać różnych herezji wpajanych młodym ludziom. No chyba, że na tej religii się dzieją jakieś niewyobrażalne rzeczy Tak samo. Mnie też często mama ciągnie żebym szła w niedzielę do kościoła, bo sama mam zwykłego lenia w dupie. Nie uważam, żeby mi coś narzucała. Chce teraz w październiku przyjąć sakrament bierzmowania i chcę żeby mnie dopuszczono, wierzę w Boga i przyjmuję większość rzeczy związanych z Kościołem do wiadomości bez większych sprzeciwów, ale kurde, niektórzy księża to tak prowadzą te msze Czołem Mariolka ![]() Ależ skąd Adziuniu. Nie miałabym prawie w ogóle znajomych, bo są całkiem normalni. Nie chciałam cię obrazić, ani sprawić, żebyś poczuła się gorsza. Ot. Po prostu uważam że to takie z igły widły. Diabeł nie spadnie z piekła po ciebie, a też nikt na to nie zwróci większej uwagi. Z tą dodą i resztą chodziło mi o to, żebyś słuchała kogokolwiek, a nie że ich nie szanuję. Tych wykonawców jakich ja słucham, naprawdę mało osób w moim najbliższym otoczeniu lubi i szanuje. Ale nie sprawia mi to większej różnicy. Bywam wyśmiewana za swój styl, ale to juz tak długo trwa, że ludzie przestają na to zwracać większą uwagę, a mi to szczerze powiewa. Ważne, że mam swoich ziomków, niekoniecznie słuchających black metalu i odprawiających czarną mszę. Też sie z nich naśmiewam, że słuchają łubudubu bez tekstu i żeby sobie poszli na budowę to będą mieć na żywo koncert, ale nikt tego nie odbiera do siebie. Właściwie takie osoby, jak ja, to spotykam chyba tylko na koncertach. Dlatego połączenia takich wykonawców z ac/dc uznałam za dawkę wybuchową. Być może dlatego, że sama nie znam nikogo, kto słuchałby samych nowości, hitów, a miał koszulkę z ac/dc . Edytowane przez MalinowaMamba Czas edycji: 2010-08-17 o 18:54 |
|
|
|
|
#3235 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() fajne ![]() Cytat:
Cytat:
zawsze w zerówce zamiast bawić się to rozwiązywałam jakieś zagadki, rebusy itpCytat:
o, ktoś zapytał - a dobrze, dobrze ![]() miałam odpowiedzieć na jeszcze kilka postów, ale... nie mam siły.
|
|
#3236 |
|
Zakorzenienie
|
malinowa- no chyba, że tak. Mi nie przeszkadza kto kogo słucha i tak dalej. Ja slucham najczęściej hip-hopu, czasem reggae- a z rocka to ac/dc albo guns'n'roses. Wkurzające jest jak ktoś od razu myśli, że jak h-h to firma, jp i te sprawy. Nie słuchają, a nie wiedzą na przykład, że są raperzy, którzy nie klną co drugie słowo. Tak to już jest. Wystarczy żeby w otoczeniu pojawił się ktoś odmienny i nie słucha tego co na topie to już by go wytykali palcami. Znam mało osób co by słuchały tego co ja (w moim otoczeniu) a na pozór wydawało by się, ze jest ich tak wielu.
|
#3237 |
|
Zakorzenienie
|
taaak ? Chodziło mi o to, że nieśmiali tak ogólnie mają w życiu trochę trudniej. Ja czasem mam takie napady nieśmiałości, że w sklepie nie potrafię zapytać się ile kosztuje jakaś rzecz.
|
#3239 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wybaczysz mi ? A pro po wiary to jestem osobą wierzącą i nie zawsze praktykującą . Choć ostatnio chodzę do kościoła . A spowiadać się spowiadam u księdza nie z mojej parafii bo boję się mojego plebana bo raz już mnie nieźle opierdzielił i się do niego zraziłam i jak mam okazje to idę się spowiadać w innym kościele . U mnie w kościele spowiadam się tylko na Wielkanoc i Boże narodzenie jak dużo księży przyjeżdża .
|
|
#3240 |
|
Zakorzenienie
|
ide szukać kabla ode mp4 paa
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.

. Jakkolwiek byłoby tam fajnie to chyba mało osób postępuje w swoim życiu podejmując decyzje w oparciu, czy za to pójdzie do raju, czy też nie.
A nawet boysów, czy stachurskiego, tylko wybacz, ale śmiesznym mi się wydaje przestrach przed groźnymi babulinkami z Lichenia. Z całym szacunkiem, ale w takich zwykłych bokserkach z dżetami nie wygląda się na tyle szatańsko. Babcie pewnie zwróciłyby uwagę na osobę ubraną w glany, spodnie w kratę, którąś z takich koszulek 

i bluza śliczna 

a ja chciałam czerone trampi 

) i tak, mam piętnaście lat. A jeśli chodzi o muzykę to słucham rocka i metalu

zawsze w zerówce zamiast bawić się to rozwiązywałam jakieś zagadki, rebusy itp