![]() |
#2341 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVII
Hej
![]() Macham do was z Miedzyzdrojow ![]() ![]() ![]() Milego dnia ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#2342 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Piękne ![]() ![]() ![]() Gryxiu, współczuję, przeprowadzaj się jak najszybciej jeśli masz taką możliwość :/ Ju, super pasemko, podoba mi się ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2343 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Doczytałam po łebkach ostatnie dni Baru.
Redzikowi gratuluję już na 100% - trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze. Cytat:
Jeszcze parę refleksji muzycznych po Brutal Assault: - na nowo odkryłam My Dying Bride - bardzo spodobał mi się Bal-Sagoth - za to Gorgoroth nie - potwierdziło sie że Diablo Swing Orchestra wymiatają - zresztą posłuchajcie: KLIK, KLIK i KLIK edit: mamy akademik na piątek ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2010-08-17 o 12:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2344 | |||
Zakorzenienie
|
dżisas, ja dopiero tera zakumałam, jakie "sidełko" - tak się zastanawiałam, co mozna na "siodełku" robić
![]() Nie nadajem siem na mamusiem ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Av taki był, jak znalazłam (pobudza wyobraźnię, co nie? ![]() A mnie krecą szerokie ramiona ![]() Cytat:
Gorgoroth, to ja tylko w wersji Wardruny lubię ![]()
![]() |
#2345 |
ʞɐɯǝuɐ
|
o ile pamiętam to byli udekorowani sztuczną krwią, ....
![]() też Kalmah mnie rozczarowało pod względem koncertowym bo grali na odczep sie. Aaa, jeszcze a propos krwi sztucznej - strasznie bardzo żałuję że nie widziałam Gwar - nie wyrobiłam - bo szoł było kosmiczne - TŻ wrócił do namiotu zalany czerwoną posoką a następnego dnia było widać kto z publiczności rano prysznica nie wziął ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#2346 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() Buty kupiłam takie-8 rząd od góry,środkowe KLIK Gryx-Bvlgari te zakupiłam.Dzisiaj dziecku lakier schodzi z aut,które umył perfumami ![]() Spać mi się chce ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2347 |
Zakorzenienie
|
a ja właśnie wstałam
![]() lecę się przeleciec ![]()
![]() |
#2348 | ||
Zakorzenienie
|
łooo matko.....nie ogarniam Baru.....
zarzuciłam okiem i widzę że... społeczeństwo zaniepokoiła zniknięta Red, Polly wytłumaczyła zaniepokojonemu społeczeństwu dość przystępnym jezykiem cio teś polabia nasia Led Winterowy dzieciaszek wypucował se autko perfumem,Ju -przyszła Hera ,albo Temida albo Leto- strzeliła sobie płomienne pasemko ,natchniona szorowaniem jaja(nie wiem czemu akurat jednego) i kupiła 6 flaszek(przyjmuję zakłady ile zostanie a ile wyleci ![]() Gryxia trza przytulić i potarmosić co też niniejszym uczyniam ![]() ![]() ![]() Nie wiem dalej co mam robić względem kciuków trzymanych za Truskawę,rynce mi ścierpli Florensja wstała i własnie przelatuje net,Maja słucha dłuuuugich piosenek ,ogląda długowłosych ,śniadolicych i spsutych metalmięs -czyli wszystko w normie.Teza smaży se brzuch w Międzyzdrojach ,spsikany Farenhajtem.Micielina wróży Red rudowłose maleństwo...tylko rasy jej się pomerdały. Ktoś widział ciaszteczko Kameny na fb..ale zapomniałam kto ![]() a Edyty nie dostrzegłam,chyba nie było jej w Barze ![]()
![]() |
#2349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Skarbiątko wyprodukowało nadprogramowe streszczenie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2350 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mój mały wypucował autka,a nie tylko jedno autko
![]() ![]() ![]() za to dzisiaj wszędzie "zajeżdża" Bvlgari ![]() czytałyście? KLIK W życiu kebaba już nie ruszę ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2351 | ||
Zakorzenienie
|
salon jawi mi się jako ciepły - bo odcieńie greige są ciepłe - dla mnei to taka szara ziemia lub futro myszy polnej - kocham te odcienie ![]() no ja wiem o co ci chodzi ale jak takich paneli szukałam - w tej kolorystyce to nazy były Arizona, Filadelfia i inne Azalie - serio w rudościach rzadko kiedy podawali nazwę drzew o tak wyglądającym drewnie mniej więcej jeszcze oblukam next time bo bede szukac takich mebli moze będzie to jakis brazylijski orzech czy cuś ale na dąb niby za ciepłe, choć tyle tych dębów w sklepach Cytat:
Gryxie - łatwo się mówi ale mając takich znajomych ![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2352 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a jak czekałam na streszczenie to nie było ![]() Byłam dziś w ex-firmie na plotach ![]() ![]() ![]() Zaraz idę do kina na Incepcję, podobno fajna ![]() Mam problem Wizażystki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2353 |
Zakorzenienie
|
tez idę na Incepcję - ale nie dziś - dziś mam babski najt - szkoda bo byśmy się pewnikiem spotkały ot choćby w locie
miłego seansu soczekwek nie noszę niestety nie pomogę - choć jestem okularnikiem i już nei wiem co jest większe zło |
![]() ![]() |
![]() |
#2355 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() jakiego znów linka? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie pomaga sól fizjologiczna, taką w ampułkach po 5ml. kupuję i jak coś suszy, obciera to podkładam chusteczkę i "zalewam" oko, tylko make up można sobie rozmazac ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2357 |
Zakorzenienie
|
Od dzis jestem baby rider na baby bike!
Zrobilam to CBT. Wyjazd na droge byl stresujacy. Lalo i slisko i nigdy na drodze nie bylam. Pozniej juz spoko. Na wielkim rondzie wyjechalam z sercem w przelyku myslac 'autem bym zdarzyla chyba, wyrobie na moto?'. Szczerze mowiac myslalam, ze mnie to czerwone auto pieknie zmiecie ale odwinelam i poszlo! No i instruktor 'co Ty robisz w tym zakrecie na przeciwleglym pasie???' A za szybko wjechalam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uwazaj na siebie na tym motorze ![]()
![]() |
#2359 |
Zakorzenienie
|
Bede. Od niedzieli nie jestem juz z Simonem... szukam mieszkania, sprzedaje auto... |
![]() ![]() |
![]() |
#2360 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ale jak to?
![]() |
#2361 |
Zakorzenienie
|
No rozstalismy sie. Bez awantury. Smutne to bylo wszystko no ale ... |
![]() ![]() |
![]() |
#2362 | ||||||||||
BAN stały
|
Heloł
![]() Dziękuję za wszystkie słowa wsparcia... tak mnie trochę żenuje ten mój nocno-poranny wpis, no ale czułem potrzebę, aby dać upust wewnętrznej kur**cy (jakby zewnętrzna być mogła ![]() ![]() Ja jestem zua Panna, pożytku ze mnie tyle, co... co z dziurawej prezerwatywy ![]() ![]() Eee... się rozpędziłem nieco ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A ja mam w planach dzisiaj wieczorem (najpierw jednak zrobię rozeznanie, czy mięso aby przypadkiem nie z Centralnego) ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2363 |
Zakorzenienie
|
Gryczany -
![]() Strzelłam se czerwone pazurki, upolowałam czarną bluzkę - powiedzmy, że w "wiktoriańskim" stylu - ma wysoko postawiony kołnierzyk - taki oblepiający całą szyję. Wyglądam jakby mi u***ało szyję przy samej dupie, ale jednak wzięłam ją ![]() Jutro idę na piwo z pracową paczką ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2364 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2365 |
Zakorzenienie
|
Gryxie - to byla prawda za szybko wjechalam
![]() ![]() Ten moj sajko wielbiciel od 2 tygodni wysyla mi wiadomosci, na ktore nie odpowiadam. No ale tenze wielbiciel wielkim fanem Rossi jest. Ma Rossi racing replica yamahe R6, rossi racing replica kask... No wannabe... A od nowego sezonu Rossi przechodzi z Yamaha do Ducati. Rob zlinkowal mi te wiadomosci ze swoim komentarzem 'ciekawe co teraz zrobi pewna osoba, juz widze jak sprzedaje R6 i kupuje Ducati' |
![]() ![]() |
![]() |
#2366 |
Zakorzenienie
|
Hecate - widzę, że rewolucje życiowe u ciebie
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2367 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() a buty można podpiąć pod kategorię "fioletowe" ![]() a Quazi to marka Twojej Anji ![]()
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2368 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Czemu mnie to nie dziwi... ![]() ![]() A ja mam pytanie do matek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2369 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() więcej nic nie napiszę ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2370 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:13.