Akademia Pedagogiczna Kraków :) - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Szkoła i edukacja

Notka

Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych!

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-14, 09:08   #3871
godzia1234
Raczkowanie

Dot.: Akademia Pedagogiczna Kraków :)

No dziewczyny,ale się rozpisałyście Jeden dzień mnie na forum nie było,a tu tyle do nadrobienia...Słuchajcie jak już zjedziecie do Krakowa,to trzeba zorganizować wypad na rynek na jakieś piwko. Skoro już tyle czasu piszemy na tym forum,to pasowałoby się poznać na żywo.
godzia1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 09:33   #3872
cheeky_angel
Raczkowanie

GG do cheeky_angel

Cytat:
Napisane przez godzia1234 Pokaż wiadomość
no dziewczyny,ale się rozpisałyście jeden dzień mnie na forum nie było,a tu tyle do nadrobienia...słuchajcie jak już zjedziecie do krakowa,to trzeba zorganizować wypad na rynek na jakieś piwko. Skoro już tyle czasu piszemy na tym forum,to pasowałoby się poznać na żywo.

jestem za! :p
Stary 2010-08-14, 12:30   #3873
Meggy_91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cheeky_angel Pokaż wiadomość
Osz Ty! Malibu piłaś w szkole! Prze agentka jesteś :P Piw nie lubię, w ostateczności Desperados może być, więc czuję się zaproszona, bo karton na pewno będzie! Ja do śpiochów raczej nie należę. A co do Twojego poważnego pytania, to UP ma dwa budynki. Jeden główny na Podchorążych,a drugi z naszym instytutem na Ingardena. Wydaje mi się, że zajęcia będziemy miały na naszym instytucie,a wszystkie ważniejsze sprawy pewnie trzeba będzie załatwiać w głównym budynku. Jakby nie patrzeć, to będzie urozmaicenie
ee tam jaka prze agentka :P Trzeba było coś robić żeby z nudów nie umrzeć
Też nie lubie piwa! w ogóle No ale za karton Desperados mogę Ci kupić :P
Kurde cieakawa jestem czy będzie... :P
Fajnie że ktos oprocz mnie mysli ze bedziemy miec zajęcia w jednym miejscu ;d
Koniecznie daj nam znac jak sie juz zapiszesz na ten egzamin

godzina1234 jest sposob na to zebys nie musiala tak duzo nadrabiac Po prostu bądź tu z nami cały czas Poza tym, co do spotkania forumowiczek Też jestem za Także możesz coś pokombinować w tej kwestii :P

Mam ładniutką pogodę Chyba pojadę z moim 'niedoszłym' nad wodę Poopalam tyłek troche
Meggy_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 12:59   #3874
dzindziak
Raczkowanie

Cytat:
Pewnie,że rozsądna cena. A ile osób w pokoju i na mieszkaniu? Daleko będziesz miała na UP ? I gdzie znalazłas taką ofertę?

oferte znalazłam na gumree .pl ;-) a na mieszkaniu bede z kolezanką- tylko we dwie, to mały domek, ale pokój mega duzy i pomiesci jeszcze ze 4 osoby.. tzn. mogłby pomiescic..;-)
do ingardena- bo tam mam instytut Na którym bedą WSZYSTKIE zajęcia ( info dla kolezanek wyzej) mam 20 minutek tramwajem..;p
w ogole to.. szok bo babka jak juz sie zdecydowałysmy to powiedziała ,ze nie bedzemy przepłacac i...
bedziemy miec wszystko za 200zł~!!!!!! )) internet, tv w pokoju... wszystko..;p
czasem mozna cos znalezc.. ludzie moga zawsze spuscic z cen, trzeba sie dogadac..;pp i.. szukac, szukac, szukac;p
dzindziak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 16:41   #3875
Aivilo
Wtajemniczenie

wow, ale tu kolorowo ja również jestem za spotkaniem forumowiczek,kiedy już wszystkie zjedziecie się do Krakowa

Co prawda będziemy na różnych kierunkach, ale jedna uczelnia,przy Juwenaliach znajomości międzywydziałowe się przydają

Będę Żoną!
http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png
No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej.
http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png
Aivilo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 18:54   #3876
Milady91
Przyczajenie

A ja lubię piwo ^^ Ale tylko redsy xD Ale Malibu króluje. Znalazłam jeszcze jedną koleżankę z naszego kierunku i skierowałam ją tu, ale na razie brak odzewu Może do nas dołączy, a jak nie to niech żałuje ;D
W każdym bądź razie miłego wieczorku dziewczynki ;*
Ja idę dziś randkować <3
P.S. U Was też taka wichura była dzisiaj w nocy? ;O Nie spałam do 4 przez nią ;/
Milady91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 21:08   #3877
godzia1234
Raczkowanie

A kiedy zjeżdżacie wszystkie do Krakowa?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-14, 21:38   #3878
Aivilo
Wtajemniczenie

Ja cały czas tu jestem

Będę Żoną!
Stary 2010-08-15, 08:50   #3879
mimi91
Wtajemniczenie

Ja tak samo
Także czekamy na resztę !!

mimi91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 09:11   #3880
godzia1234
Raczkowanie

Myślę,że warto by takie spotkanie zorganizować we wrześniu,żeby wszystkie dziewczyny,również te spoza Krakowa na nie dotarły Ja dzisiaj idę na ślub mojej kumpeli z poprzednich studiów,więc do zobaczenia jutro na forum
Stary 2010-08-15, 12:06   #3881
Meggy_91
Raczkowanie

witam dziewczynki Wracam wyrandkowana
Spotkanko w Krakowie jak juz mówilam super pomysł ja mam mieszkanie od wrzesnia więc spokojnie jakis wrzesniowy termin mi pasuje ;P
Dzisiaj jade do przyjaciela z ktorym sie nie widzialam 1,5 roku takze nie bedzie mnie tu do wieczora - i taka prosba.. nie rozpisujcie sie za bardzo :P:P:P

Uwielbiam Was xD paa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-15, 12:16   #3882
Aivilo
Wtajemniczenie

tylko nie weekend 24, 25, 26 września, bo wtedy jadę do Białegostoku na ślub Błagam, każdy inny termin

Będę Żoną!
Stary 2010-08-15, 12:29   #3883
Golden Brunette
Raczkowanie

hej dziewczyny słyszałyście może o prywatnych akademikach w Krakowie?
Golden Brunette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-15, 13:16   #3884
~~Dżastinuś~~
Raczkowanie

GG do ~~Dżastinuś~~

Ja tez jestem baaardzo zaaa! Myśle że jak sie zbierzemy razem to podbijemy Kraków i nikt am nie podskoczy;p co wy na to?:P
Stary 2010-08-15, 16:33   #3885
Bubkowska
Przyczajenie

teeż chcee na spotkanie.
proszę również przyszłe studentki/studentów administracji o przybycie. ;p
ja się do Krakowa przenosze 18 września także każdy termin po tym dniu mi pasujeee.
Bubkowska jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-15, 22:00   #3886
Annli
Raczkowanie

Cytat:
O kurde, na politologii to z pewnością. To jak będą jacyś fajni,to podeślij ich na pracę socjalną! )))

Nie ma sprawy;xD Chociaż jednak coś czuję, że i tak trzeba będzie się (nieby przypadkiem-"zgubiłam się, czy mógłbyś wskazać mi drogę?";xD) przejść się na wydział fizyki lub matematyki;D

Ha, ja też jestem za spotkaniem;D W końcu mieliśmy i tak oblać te nasze dostanie się na studia;D

Annli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 07:45   #3887
godzia1234
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Golden Brunette Pokaż wiadomość
hej dziewczyny słyszałyście może o prywatnych akademikach w Krakowie?
Ja się zajmowałam w tamtym roku mieszkaniami dla studentów i prywatne akademiki też zostawiały nasze oferty.Tak w ogóle,to jesli chcecie obniżyć koszty,to mam taką propozycję-zadzwońcie np.do bursy na Grochową i zapytajcie,czy są jeszcze wolne miejsca.Ta bursa jest koło jednego z akademików UP,chyba Atola?Tylko za akademik płaci się jakoś 300 zł za miesiąc,a za bursę 150 zł miesięcznie Tak więc polecam.
Stary 2010-08-16, 08:31   #3888
cheeky_angel
Raczkowanie

GG do cheeky_angel

Cytat:
Napisane przez Meggy_91 Pokaż wiadomość

ee tam jaka prze agentka :P Trzeba było coś robić żeby z nudów nie umrzeć
Też nie lubie piwa! w ogóle No ale za karton Desperados mogę Ci kupić :P
Kurde cieakawa jestem czy będzie... :P
Fajnie że ktos oprocz mnie mysli ze bedziemy miec zajęcia w jednym miejscu ;d
Koniecznie daj nam znac jak sie juz zapiszesz na ten egzamin

godzina1234 jest sposob na to zebys nie musiala tak duzo nadrabiac Po prostu bądź tu z nami cały czas Poza tym, co do spotkania forumowiczek Też jestem za Także możesz coś pokombinować w tej kwestii :P

Mam ładniutką pogodę Chyba pojadę z moim 'niedoszłym' nad wodę Poopalam tyłek troche
Narobiłaś mi właśnie smaka na Desperados'a, a to się często nie zdarza :P A co do zajęć, to ładniej wygląda nasz budynek, więc wolałabym w nim zostać, ale z kolei chciałabym być w drugim, z nadzieją, że poznam fajnych kolegów, haha. A co do egzaminu,to pojadę się zapisać chyba dopiero w czwartek i długo się czeka, bo kończą się wakacje, to wszyscy chcą zdać. Ale mam nadzieję,że przed październikiem się wyrobię ze zdaniem. A w sumie to innej opcji nie ma.

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

Cytat:
Napisane przez dzindziak Pokaż wiadomość
oferte znalazłam na gumree .pl ;-) a na mieszkaniu bede z kolezanką- tylko we dwie, to mały domek, ale pokój mega duzy i pomiesci jeszcze ze 4 osoby.. tzn. mogłby pomiescic..;-)
do ingardena- bo tam mam instytut Na którym bedą WSZYSTKIE zajęcia ( info dla kolezanek wyzej) mam 20 minutek tramwajem..;p
w ogole to.. szok bo babka jak juz sie zdecydowałysmy to powiedziała ,ze nie bedzemy przepłacac i...
bedziemy miec wszystko za 200zł~!!!!!! )) internet, tv w pokoju... wszystko..;p
czasem mozna cos znalezc.. ludzie moga zawsze spuscic z cen, trzeba sie dogadac..;pp i.. szukac, szukac, szukac;p
Kurde to naprawdę rewelacyjna oferta Ci się trafiła. Tylko pozazdroscić! Fajnie, że trafiłaś na wyrozumiałą panią i obniżyła Wam koszty. Aaa skąd pewność, ze wszystkie zajęcia będą na Ingardena? Ale pewnie jakieś formalności to trzeba będzie załatwiać na Podchorążych, bo to jest główny budynek ?

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Aivilo Pokaż wiadomość
tylko nie weekend 24, 25, 26 września, bo wtedy jadę do Białegostoku na ślub Błagam, każdy inny termin

Mnie ten weekend też nie odpowiada, bo też mam ślub znajomego.

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Annli Pokaż wiadomość
Nie ma sprawy;xD Chociaż jednak coś czuję, że i tak trzeba będzie się (nieby przypadkiem-"zgubiłam się, czy mógłbyś wskazać mi drogę?";xD) przejść się na wydział fizyki lub matematyki;D

Ha, ja też jestem za spotkaniem;D W końcu mieliśmy i tak oblać te nasze dostanie się na studia;D

Oho! Koleżanka to chyba podrywaczka, hmm ? Maślane oczka, "niezdarność" i te sprawy ? :PP O tak, to działa na facetów! Fajnei byłoby jakbyśmy oblewały w towarzystwie facetów z naszego roku, ale jak widać, owi nie pokazują się na forum ;p
Stary 2010-08-16, 12:11   #3889
Meggy_91
Raczkowanie

cheeky_angel Narobiłam Ci smaka hehehe no to dobra jestem xD
Co do zajęć.. no to ja po pierwsze chce w jednym budynku bo wygodna jestem i nie chce mi sie jezdzic po calym miescie :p a po drugie masz racje jest ładniejszy Nowych kolegów możesz poznać nawet na ulicy ;d kto powiedział że muszą być UP <hahaha>
Powodzenia na tym egzaminie :P
P.S Chyba napisałam do Ciebie na GG xD

Edytowane przez Meggy_91
Czas edycji: 2010-08-16 o 12:13

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-16, 12:40   #3890
cheeky_angel
Raczkowanie

GG do cheeky_angel

Cytat:
Napisane przez Meggy_91 Pokaż wiadomość
cheeky_angel Narobiłam Ci smaka hehehe no to dobra jestem xD
Co do zajęć.. no to ja po pierwsze chce w jednym budynku bo wygodna jestem i nie chce mi sie jezdzic po calym miescie :p a po drugie masz racje jest ładniejszy Nowych kolegów możesz poznać nawet na ulicy ;d kto powiedział że muszą być UP <hahaha>
Powodzenia na tym egzaminie :P
P.S Chyba napisałam do Ciebie na GG xD

Oczywiście, że nie muszą być z UP
No tak, coś mi się wydaje, że ktoś do mnie kliknął :PP
Stary 2010-08-16, 13:48   #3891
Aivilo
Wtajemniczenie

Nowych kolegów poznacie na pewno na AGH lub PK A AGH jest bardzo blisko naszej UP

Pamiętam że na pierwszym roku miałam w zwyczaju chadzać z koleżanką na AGH, siadać na ławeczce między wydziałami i obserwować przechadzających się panów Było warto

Będę Żoną!
Stary 2010-08-16, 13:50   #3892
Meggy_91
Raczkowanie

cheeky to juz wiesz co bedziemy robic na przerwach ;d bedziemy chodzic na wycieczki do AGH xDeee :p
Stary 2010-08-17, 14:36   #3893
ramoneska91
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez margarola Pokaż wiadomość
Zrezygnowałam z pedagogiki społeczno-opiekuńczej, a idę na administrację

błagam napisz ile miałaś pkt? Strasznie jestem ciekawa jaki był próg na administracje w 2 turze, ja nie złożyłam papierów na to i żałuje ;( może bym sie dostała z rezerwy.. ale i tak jestem na pedagogice wiec nie jest żle
ramoneska91 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-17, 14:54   #3894
kendinowe
Przyczajenie

hej, jestem przyszłą studentką pedagogiki społ. opiekuńczej na UP i nie mam gdzie mieszkać . Super sprawa, powoli dostaje nerwicy, a serwis gumtree traktuje jak mój drugi `dom`.
Jeśli ktoś poszukuje współlokatorki to pisać na gg: 6267793.
kendinowe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 15:46   #3895
ramoneska91
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kendinowe Pokaż wiadomość
hej, jestem przyszłą studentką pedagogiki społ. opiekuńczej na UP i nie mam gdzie mieszkać . Super sprawa, powoli dostaje nerwicy, a serwis gumtree traktuje jak mój drugi `dom`.
Jeśli ktoś poszukuje współlokatorki to pisać na gg: 6267793.

hej, tez ide na społeczno - opiekuncza, jakis tydzien temu przeżywałam to co ty! szukanie mieszkania to koszmar, ceny wysokie a lokalizacja nie zawsze dobra. Znalazłam mieszkanie wraz z 2 kolezankami z czasów liceum, ale jakos strasznie do nich przywiązana nie jestem, podpisałam umowe na rok - do lipca 2011. Mam zamiar teraz mieszka z nimi a potem jak poznam mam nadzieje fajnych ludzi na roku przenieść się z kimś innym do innego mieszkania może znajde w przyszłym roku cos tańszego

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

dziewczyny powiedzcie mi jak to wygląda, czytałam kilka stron wstecz ze juz niektóre z was wiedzą kogo mają w grupie, czyli że są już jakieś listy grup czy coś w tym stylu na up w internecie? jak są to gdzie to można znaleźć? może ktoś podeśle linka?

kurcze boje sie co to bedzie od października...
ramoneska91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 17:23   #3896
Annli
Raczkowanie

Cytat:

Oho! Koleżanka to chyba podrywaczka, hmm ? Maślane oczka, "niezdarność" i te sprawy ? :PP O tak, to działa na facetów! Fajnei byłoby jakbyśmy oblewały w towarzystwie facetów z naszego roku, ale jak widać, owi nie pokazują się na forum ;p
Koleżanka chciałaby być podrywaczką Tak naprawdę jestem (niestety) cholernie nieśmiała w poznawaniu nowych facetów. Jedynie wśród dobrych przyjaciół potrafię się rozkręcić i być niemiłosiernie gadatliwa;D A tak, muszę jakoś żyć z tą nieśmiałością(i z niekonrtolowanym czerwienieniem się), chociaż kiedyś chciałabym się jej całkowicie pozbyć. A niezdarna jestem i bez udawania;D

Annli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 21:46   #3897
cheeky_angel
Raczkowanie

GG do cheeky_angel

Cytat:
Napisane przez Annli Pokaż wiadomość
Koleżanka chciałaby być podrywaczką Tak naprawdę jestem (niestety) cholernie nieśmiała w poznawaniu nowych facetów. Jedynie wśród dobrych przyjaciół potrafię się rozkręcić i być niemiłosiernie gadatliwa;D A tak, muszę jakoś żyć z tą nieśmiałością(i z niekonrtolowanym czerwienieniem się), chociaż kiedyś chciałabym się jej całkowicie pozbyć. A niezdarna jestem i bez udawania;D

Koleżanka wszystkiego się nauczy,spokojnie
Czerwienienie się jest fajne! Ja się nie czerwienię, bo mam ciemniejszą karnację ;( Czasami chciałabym. To takie słodkie! Nieśmiałość ma też swoje plusy, naprawdę. Ja na ogół też jestem nieśmiała, ale staram się z tym walczyć

BTW podpis masz z demotywatorów ! :P Podoba mi się
Stary 2010-08-18, 07:57   #3898
zagubiona_w_swoich_snach
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ramoneska91 Pokaż wiadomość
hej, tez ide na społeczno - opiekuncza, jakis tydzien temu przeżywałam to co ty! szukanie mieszkania to koszmar, ceny wysokie a lokalizacja nie zawsze dobra. Znalazłam mieszkanie wraz z 2 kolezankami z czasów liceum, ale jakos strasznie do nich przywiązana nie jestem, podpisałam umowe na rok - do lipca 2011. Mam zamiar teraz mieszka z nimi a potem jak poznam mam nadzieje fajnych ludzi na roku przenieść się z kimś innym do innego mieszkania może znajde w przyszłym roku cos tańszego

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

dziewczyny powiedzcie mi jak to wygląda, czytałam kilka stron wstecz ze juz niektóre z was wiedzą kogo mają w grupie, czyli że są już jakieś listy grup czy coś w tym stylu na up w internecie? jak są to gdzie to można znaleźć? może ktoś podeśle linka?

kurcze boje sie co to bedzie od października...
grupy sa przewaznie wg nazwisk wiec zaprzyjaźnij sie z kims z podobna literka jak Ty masz i nie boj sie z tego co wiem to na pedagogice tylko kilka osob jest takich ktore za wszelka cene chca utrudnic zycie